כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אם קיימים בכלל הבדלים ידועים מראש, איזה חברה הכי טובה מבחינת שקט וקירור ובלליות אם יש הבדלים? תודה
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי בבית 2 כרטסי מסך ישנים ואני רוצה להרכיב את "יותר" על המחשב ה"חזק" יותר הבעיה ש אני ממש לא מבין בחומרה ישנה אז אולי מישהו יכול לעזור 1.CIRRUS LOGIC 5446 PCI 2.ATI RAGE2 C PCI אני חושב ש ה ATI אבל זה רק בגלל ששמעתי את השם שלו יותר פעמים אז אם מישהו אם דעה יותר מגובשת או מנסיון יכול להגיד לי איזה כרטיס עדיף ובמה אני ישמח יום טוב לכם ותודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל רציתי לדעת האם למישהו יש את תאריך היציאה שלו? מה ששמעתי זה אוגוסט (נכון? או לא נכון?) האם יהיה כרטיס עם השבב החדש שיעמוד במחיר של 200$? שווה לחכות לכרטיס? או שכדאי לקנות GeForce 4 Ti 4200? האם תהיה לכרטיסים מבוססי GEFORCE4 ירידה משמעותית המחיר? מבחינת דריוורים ותמיכה איפה יעמוד הכרטיס החדש של ATi?
-
- 34 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
קורה לי משהו מוזר במחשב, בחלק מהמשחקים המסך נכבה אחרי שאני משחק כמה זמן. למשל כששחקתי בneverwinter nights הוא כן נכבה, באנריל 2004 לא הייתה שום בעיה. אחרי שהוא נכבה ואני עושה ריסט הוא מראה שהטמפ' היא 56 מעלות, בזמן ששיחקתי אנריל הטמפ' היתה 59, מה יכולה להיות הבעיה? (יש לי רדאון 9800 פרו ומסך מאג xj500t)
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
HIS 6870 IceQ X 1GB GDDR5 - vs HIS 6870 Fan 1GB GDDR5 איזה גירסה עדיף לקנות? :s05: שניהם אותו מחיר בrsm
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
זה בשביל מחשב ישן יותר... אין דרייברים מתאימים מכיוון שהחברה נמכרה ונסגרה. הדרייברים שמגיעים עם וינדוז אקספי לא תומכים ב OpenGL. המון ארטיפקטים במשחקים (חצי מסך צהוב וכו'). יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג דרייברים של צד שלישי לכרטיס הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה שכרטיס הזה סתם חרא אני יקנה עוד שנה כרטיס חדש אמרו שאפשר לעשות לאוברקולינג למישהו יש מושג על השג של הכרטיס הזה.משיהו יכול לשלוח מבחני ביצועים שלו
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממ אז ככה נשרף הכרטיס מסך :\ אני רוצה תחליף זול יחסית וראיתי שיש את הכרטיס של Leadtek עם תמיכה של 256MB למרות ה128 ביט. מצאתי אותו ב640, ובחיבור AGP מה שמתאים לי למחשב.. מה אתם אומרים ? הוא יעשה ת'עבודה שלו ? לא רוצה להריץ על המחשב משחקים בגרפיקה מטורפת.. בעיקר לפרו אבולושיין :] תודה , איתי
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום איך ניתן לחבר 6 מסכים למחשב אחד דרך כרטיס(ים) מסך? ולא מעוניין לחבר ע"י התקן חיצוני (USB לדוגמא) נ.ב. לא ישמש למשחקים תודה
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
אוקי בדקתי כמה אופציות וכולן נעות בסביבות ה1800 ש"ח ולכולם כמעט מפרט זהה, עכשיו מה שלרוב משתנה זה הContrast Ratio ורציתי לדעת אם ככל שהיחס יותר קטן ככה האיכות טובה יותר או ההפך? לדוגמא מה יהיה עדיף 1:350 או 1:500? בקשר למסכים רובם בעלי 16MS, רזולוציה מקסימלית של 1024X1280 , ו16.7 מיליון צבעים וגודל נקודה של 0.264. המסכים שאני מיתלבט ביניהם: Nu Tech QL711V CMV CT722 Polyview PT725A Fujitso SCENICVIEW X17-2 PHILIPS 170S5FS וזהו אני חושב או שלכם יש הצעות טובות יותר, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם ניתן לחבר ליציאות המסך של לוח אם (למשל GA-HA65M-UD3H-B3 ) גם מסך מחשב בחיבור DVI וגם טלביזיה ב HDMI שני המסכים באותה רזולוציה והמידע שלהם זהה תודה מראש :-*
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום. קראתי לאחרונה את המאמר באתר על הלוח אם החדש של msi ונאמר שם שיש שם 2 כניסות לכרטיס מסך. כלומר אפשר לחבר 2 כרטיסי מסך לפי מיטב הבנתי. אז לא בדיוק הנבתי... זה באמת אפשרי? ואם כן אז מה זה בדיוק נותן לי?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי 700 שקלים.(הכרטיס לגיימינג) יש לי מעבד DUAL CORE ספק כח 550W לא משנה לי אם זה NVIDIA או ATI
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אז ככה שלחתי ל Nvidia אימייל לשאול אותם מתי יצא ה 6600GT ב AGP... והנה התשובה: We have stated that we will be making a AGP version of the 6600 Gt. We have not given a date. Look for it in a month or so. Thanks for the support ------------------------------ בקיצור בחודש או חודש הבא כבר נדע ...(כנראה הכרטיס יצא כבר בחודש הבא ) לא ההודעה הכי מריעישה את לפחות עכשיו אנחנו יודעים שזה יותר עוד לפני ה Q1 של 2005 דרך אגב זה לא חוקי :lol: ( הם כתבו לי באיימייל שאם המידע הזה יוצא הם יכולים לתבוע אותי ) עריכה : עכשיו שלחתי עוד מייל לבדוק עם זה יצא לחנויות בעוד חודש או שהם רק יחריזו עליו בעוד חודש. נראה גם את זה אתם תקבלו עריכה 2 : אז ככה עכשיו הגיע ההודעה השניה ממנו הוא א…
-
- 39 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אשמח לקבל תשובה מפורטת גם לא מפורטת תתקבל. תודה מראש MINIME.
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם - רציתי לדעת מבין שניי עלה איזה כרטיס יותר חזק - ועדיף ATI SAPPHIRE PCI-E X800GTO 256MB DVI TV 256Bit או ATI SAPPHIRE PCI-E X1600 PRO 256MB GDDR2+DVI ...... תודה לעונים (:
-
- 9 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי VISTA וכרטיס טלוויזיה ורציתי להפוך את הMEDIA CENTER לעברית(עכשיו הוא באנגלית) אבל לשנות את השפה רק בMC לא בWINDOWS VISTA עצמו(אותו רציתי להשאיר באנגלית) יש דרך לעשות את זה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי . הבעיה במיוחד במשחקי אסטרטגיה כאשר מזזים את התמונה לצדדים , התמונה לא עוברת חלק אלה בריצודים. הבעיה היא גם במשחקים ישנים יותר אז אני מניח שזאת בעיה נקודתית בכרטיס. אני עובד עם ווינדוס SP1 ויסטה CPU 9300Q, זכרון4G מסך 19LCD הבעיה לא היתה לי עם מחשב וכרטיס מסך ישנים יותר. יש בפורום משהוא שמזכיר ( מצורף קישור ) את הבעיה הזאת, עשיתי את הכל עלפי ההסברים אבל עדיין זה מרצד. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283368.0 אשמח לתשובה תודה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
בסופו של דבר הכרטיס מסך יהיה 23 בסנטימטר רק גירסת הOEM תהיה 34 סנטימטר http://www.nordichardware.com/news,5546.html
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
באתר של NVIDIA ניתן להוריד DETONATORS חדשים גרסה 40.41! אבל בינתיים זה תומך רק בWINDOWS 2000 או XP.. מכיוון שיש לי WIN 98 וכרטיס RIVA TNT אני לא מוצא סיבה להוריד בינתיים :'( אבל אולי מישהו בעל כרטיס GEFRORCE 4 TI כלשהו וWINDOWS XP ינסה להתקין אותם ויספר איך הם? קראתי בפורום כלשהו שזה העלה למישהו את הנקודות ב3D MARK ב1000 (מוטל בספק... :) אז מי שיכול שיתקין ויספר חוויות ;D
-
- 62 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדרייבר החדש - http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU122AMDCat1110PreDriverV2.aspx הוא רושם לי: catalyst install manager has stopped working למישהו יש מושג איך לפתור את זה? תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני יודע שבגדול אומרים שאין הבדל אבל זאת כבר ממש חברה לא ידוע שווה לקנות ?
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
ברשותי מעבד פרסקוט מהירות 3 ,זיכרון DDR2 533 3GIGA לוח אם ABIT AA8 ' אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך לאפשרויות הללו ולכן עזרה אנשים יקירים האם כדאי לשדרג את הכרטיס כאופציה זוחה של 800 שח במקום להשקיע במעבד והכל חדש . עד עכשיו היה לי GEFORCE 6200 TC חרא של כרטיס אבל סחב משחקים. הדילמה למשחקים של COD5 ובסיגנון
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ניסתי לחבר שניי מסכים דרך שתיי החיבורי DVI שעל הכרטיס PowerColor R9 280X 3GB GDDR5. בחיבור DVI D יש תצוגה לפעמים אבל עם תמונה מתעוותת עם פסים צבעונים או שהמסך שמחובר עליו נכנס למצב שינה. ניסתי לחבר את המסך השני דרך ה DP אבל אז הרזולוציה על המסך שמחובר אליו לא מזוהה ותקוע על רזולוציה של 640x480. קרה גם מצב שלא היה לי תצוגה בשום יציאה של הכרטיס חוץ מ DP שכמו שאמרתי תקוע על 640x480. האם זה בעיה של דרייברים ? כרטיס תקול ? הקטע שקניתי את הכרטיס יד שניה ממישהו שהביא לי את הקבלה שלו מאייבורי השאלה אם אייבורי יעשו אם אני אצטרך לממש אחריות ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ייתכן בגלל שהייתי רגיל ל60HZ? אני עובד עליו כמה שעות בלבד.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-