כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני מחבר מחשב שני בבית, שישמש אך ורק לגלישה ואיסי/מסנג'ר. אין לי הרבה כסף להוציא על המסך, וחשבתי על סכום בכיוון ה-600 ש"ח, עדיף פחות. אפשר להשיג בסכום הזה מסך, שלא יכאבו לי העיניים משימוש ארוך בו?
-
- 10 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם . המערך במחשב והספק כח נקנה . כצפוי, מערך כרטיסי מסך גורר התעסקות . יש לי כמה בעיות והייתי שמח לעזרה מכם . מבחינה טכנית: 2 הכרטיסים מחוברים היטב ללוח האם. 280X שהוא חזק יותר מחובר ל- PCIE- X 16 . ה- 7950 מחובר ישר אחריו ( PCIE- X8 ) . 2 הכרטיסים ע ובדים בנפרד נהדר, ללא ארטיפיקטים, הבהובים, ריצודים או כל בעיה אחרת . חיברתי את 2 הכרטיסים באמצעות גשר X-FIRE שבא עם כרטיס המסך 280X . מבחינה תוכנתית : הפעלתי את הקרוסספייר בדרייבר של AMD . הגרסר האחרונה מותקנת (15.3.2015 ) הבטא האחרונה . הבעיות שאני רואה כרגע הן : א - לפי GPU-Z הכרטיס השני, 7950, מופיע לידו ULPS, ניסיתי למצוא את הקובץ הזה דרך הרג'יסטרי ודרך תוכנה שאמורה למתג אותו לערך 0, אך לא מצאתי בכלל את הקובץ…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם נגיד היום אני קונה מחשב ובעוד שנה או שנתיים אני ארצה להפעיל משחק כמו COD4 האם אני אצליח להפעיל אותו על אותן הגדרות כמו שאני מפעיל היום או שההגדרות אף פעם לא משתנות?ומשחקים שיצאו מתי שה9 יתחילו לפירוח אם יש לי 8800GT אני אצליח להריץ איתו משחקים של 9? מדובר על בעוד מספר שנים כי אני לא רוצה לקנות 9 בגלל המחירים הנורא גבוהים שלהם ו9600 הבנתי שהוא פחות טוב מ8800 אז אין לי מה לקנות אותו תודה
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
השמועה נכונה? כי היא רצה כבר בכמה פורומים בחו"ל ומספרת על ראיון עם המנכל של AMD. כידוע סדרת 58XX לא מציגה יכולת מספקת של טסלציה בDX11 ובואו של הפרמי רק הוסיף שמן למדורה. האם נראה כרטיסים מסדרה חדשה כבר השנה? אני מתלבט כי אני עומד לרכוש 5850 ומתברר שעוד כמה חודשים הוא כבר יהיה שווה פח.
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! ברצוני לקנות כרטיס מסך בסביבות ה-1200 ש"ח. זה מצמצם את האופציות לשני כרטיסים בערך... הטי אי של ציינטק (שאגב אני לא מבין למה הוא כל כך זול) והרדאון 9500פרו. עכשיו המערכת שלי לא בדיוק שיא הטכנולוגיה ולכן אני לא חושב שאשתמש בפילטרים (AA AF) המערכת שלי: מעבד פנטיום 4 1800 נורטווד לוח אם מבית אינטל דגם: D845EBG2 )AGPX4 זיכרון: 256MB DDR 2100 )266MHZ( כרטיס מסך: GIFA 2 MX 400. מסך: LG FLATRON 775FT. קצת מבחני ביצועים... בעצם אחד... 3DMARK 2001 : לפני OC - 1330 אחרי OC די רציני אבל לא עד קצה גבול היכולת : 1750. השימושים יהיו מן הסתם משחקים ורק משחקים. עכשיו שאלות: 1. אתם חושבים שהמערכת שלי מספיק חזקה בשביל להפעיל משחקים עם פילטרים ברזולוציות גבוהות עם הרבה פריי…
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום. נתחיל ונאמר שאין לי מושג במחשבים. יש לי כרטיס מסך ATI RADEON HD5970 2G DDR5 256BIT SAPPHIRE. מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7. אני רוצה לקנות כבל שיחבר בין המחשב לטלוויזיה (זתומרת שאני אראה ואשמע את מה שיש על המחשב בטלוויזיה). בטלוויזיה יש לי חיבור HDMI ובמחשב יש לי יציאת MINI DP. הבנתי שאני צריך לקנות מתאם MINI DP TO HDMI אבל אז שמעתי שהוא לא מעביר סאונד. אשמח אם תוכלו להביא לי לינק למוצר שאני צריך לקנות דרך איביי (כי הכי זול שם) שיעביר לי גם וידאו וגם סאונד. יש לציין שהמרחק בין המחשב לטלוויזיה הוא 3.5 מטר. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
1. איך הכרטיס מסך X800XL של ג'יגהבייט? (ואני בכוונה אומר ג'יגהבייט, הזה של ספיר בא עם קירור גרוע) 2. איך המסך Samsung 997MB ? כדאי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שכל מכשיר יהיה בחדר אחר?
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
http://www.palit.biz/en/products/ati_pcie_HD2400XT-Sonic.html במחיר 270 ש"ח. לבין http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat=27&prod_id=63606 ¤ 246 מניסיונכם מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש סיכוי שהכרטיס שהיה במארז ללא מאוורר קידמי +אחורי , ניזוק ורמת הביצועים שלו ירדה? איך ניתן לבדוק את תקינות הכרטיס? רוני
-
- 10 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
אהלן חברה...אז נמאס לי שכל משחק שיוצא לא עובד אצלי בגלל הshader 3 המזדיין הזה... .. אני מחפש כרטיס שיריץ את COD4 נורמאלי...לא משהו מיוחד אתם יודעים אל תתפרעו אז הנה המפרט ממירק... 17:34:24 @vG|Lazy: (CPU2) Intel® Core2 CPU 4300 @ 1.80GHz @ 1808MHz ( 4CoreDual-VSTA mainboard) , 447.81MB free (HDDs) 309GB, 24.5GB free 17:34:24 @vG|Lazy: (VGA1) NVIDIA GeForce FX 5200 (128MB), 1024x768x32, 85Hz (OS) Microsoft Windows XP Professional (SP1), 9h 8m 21s uptime, 2d 18h 48m 35s uptime record בקיצור.. מה אתם אומרים כמה אני צריך לבזבז (השקעה זה לא .. >.>)? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
התחדשתי במסך 24 Full HD של DELL, אלא שיש לי מחשב דיי ישן - פנטיום 4 512MB וכרטיס מסך מובנה ללא יציאת DVI. נניח ובעתיד הקרוב ארצה לשחק ולנצל את מלוא יכולת המסך - האם נכון להשקיע בכרטיס דוגמאת ה-8800GT או שהמחשב פשוט עגלה מדיי ועדיף לשדרג לוח אם + זכרון ולהתפשר על כרטיס בינוני ? חן חן גל
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איזה מהכרטיסים האלה לקחת כי אני לא כל כך מבין איזה חברה טובה יותר, כרגע אני עם X1900XT של חברת Sapphire, אבל לצערי אני משדרג אותו למרות שהוא מספק לי את העבודה שאני עושה וממש כרטיס מדהים במיוחד שיש בו גם כרטיס טלוויזיה מובנה - All In Wonder.. פשוט אני מת לעבור ל-Windows 7 וחברת ATI לא מוציאים עדכון לכרטיס אז אחרי כמה חודשים נשברתי ונמאס לי מ-XP. אחרי בירורים פה בפורום ראיתי שהרבה מדברים על הכרטיס 5770 והחלטתי שהוא הכרטיס שאני קונה. אבל איזה לבחור מבין השניים - Sapphire (שאני מכיר ומבסוט) או PowerColor (שמעולם לא שמעתי על החברה הזאת) ? Sapphire במחיר 815 ש"ח - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4459 PowerColor במחיר 855 ש"ח http://www.pandas.co.i…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אנשים! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי, אך מאחר והוא מחשב בן 3 שנים ואין לי לוח אם התואם ל- PCI-EX אז האפשרות היחידה שלי זה לקנות כרטיס טוב AGP. כיום הכרטיס מסך שיש לי זה ATI 9600XT 128MB שעד היום שימש אותי בהצלחה. אני משדרג קצת את המחשב שלי למרות שהיום זה דבר די מוזר לעשות אבל עדיין זה התקציב שלי. כבר היום שידרגתי את הזיכרון הפנימי של המחשב ל2GB אחרי שהיה לי 512MB. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. בנוסף אני רוצה שבכרטיס מסך תיהיה יציאת HD וDVI. אשמח המלצות לכרטיסים על מחירהם והחנויות אשר מוכרות עדיין א הדור המיושן הזה AGP. בתודה מראש אלדד כהן.
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על Inno3D Geforce 8800GTS 640MB OC או שללכת על הגירסה הרגילה בלי ה OC ומה אתם אומרים בכללי על Inno3D ?
-
- 12 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לחדר טלוויזיה חדשה HD 32 אינצ', ואני רוצה לקנות כרטיס מסך HD למחשב כדי לראות סרטים ישירות על הטלוויזיה כרטיס המסך שלי היום הוא ati x1950 512mb, אני מחפש משהו שיהיה שדרוג כמובן, אבל לא חובה שדרוג משמעותי באמת, כי אני סה"כ לא משחק משחקים עם גרפיקה יותר מדי כבדה, לכן גם טווח המחירים היחסית נמוך. הכי חשוב שתהיה יציאת HDMI כמובן. בעיקרון אפשר לתת המלצות עד 600 ש"ח ככה, אבל כמובן שעדיף עד 450 כמו שתבתי בכותרת תודה מראש! ---עריכה--- משהו חשוב נוסף ששכחתי, המארז שלי יחסית קטן, ולכן אין מקום לכרטיס מסך גדול כזה שתופס 2 סלוטים, אלא רק לכזה שתופס סלוט אחד
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש (מעבד 5600, 2 ג'יגה זכרון, מסך דל 20 אינץ'). ההתלבטות שלי לגבי כרטיס מסך היא כזו: אמנם 320 מגה מספיקים היום ל1200*1600, אבל סביר להניח שבעתיד הלא-רחוק הזכרון יהווה צוואר בקבוק ברזולוציה הזו. מצד שני, גרסאות ה640 מגה עולות 2000+ שקל, ואני פוחד שעד שיהיו משחקים שבאמת צריכים את הזכרון הזה, הכרטיס כבר יהיה מיושן וחלש וסתם זרקתי כסף. בנוסף, אני גם לא ממהר לעבור לויסטה אז חשבתי אולי לקנות את הX1950XT, שיחסית זול עכשיו ופחות יכאב לי לזרוק אותו בעוד שנה-שנתיים. הייתי שמח לקבל המלצה על הכרטיס שהכי משתלם\כדאי כרגע למחשב חדש עם מסך 20''. לסיכום: 1. X1950XT 512mb - עולה 1350 בKSP, מגיע עם מספיק זכרון בשביל 1200*1600 אבל חלש יותר מה8800 ולא תומך בDX10 2. 8800GT…
-
- 49 תגובות
- 3k צפיות
-
-
תביאו לי בקשה טבלה של דירוג כרטיסי מסך של הכל מהכל..נ.ב אפשר טבלה שמראה תכרטיס החזק בשוק לפחות חזק ..לא רק לפי רזולוציה פשוט דירוג של הכרטיס עצמו ! תודה
-
- 13 תגובות
- 12.3k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס כ9 חודשים בתקופה האחרונה ה FPS ממש נמוך גם על משחקים של שנים עברו הוא קופץ מ20 ל60 וזה גורם לעיתים לתקיעות.. למשל במשחקי יריות אני צריך להתקרב למסך כי פשוט דמויות "ממוזגות" עם הסביבה, טקסטורות לפעמים מפוקסלות... סתם שאלה, יש סיכוי שהכרטיס לא מחובר כמו שצריך? כי לפני כמה חודשים הוצאתי אותו כדי לנקות אבק בגלל בניה או שהכרטיס הזה מעאפן ברמות?.... גם עושה רושם שלאף אחד לא אכפת מ"הגרוטאה" הזאת בבקשה תעודדו אותי הוצאתי עליו כסף רב בזמנו
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן שאלתי על בעייה שהייתה לי בדום 3 שהיו לי תקיעות מעצבנות אז התקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס בחזרה והכל הסתדר ושיחקתי ב1280X1024 ברמת פירוט HIGH ופילטרים AA 4 ולא היו תקיעות בכלל עכשיו התקנתי את HALF LIFE 2 ושמתי ברזולוציה 1280X1024 והכל על HIGH וללא פילטרים ויש לי הרבה תקיעות. אז הורדתי את רמות הפירוט לרמה המומלצת שזב MEDIUM ןעדיין יש תקיעות, מה לעשות ומה גורם הבעיה?? בנוסף ללכך זמני התעינה ארוכים מדי והדיסק הקשיח שלי מרעיש מדי , יכול להיות הא הגורם לבעיות?? אני מבקש לקבל תשובה מקצועית ככל שניתן עם פירוט מקווה שלא מטריח אתכם תודה SHIMON1 המפרט בחתימה
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
טוב ה- VIDEO OUT מחובר לווידאו ב- RCA הכל בסדר רואים מצוין בטלויזיה בערוץ 0. עכשיו שאני מחבר ת- VIDEO IN לוידאו עם SVIDEO או RCA זה לא משנה אני לא מצליח לראות כלום עם התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס POWER DIRECTOR הכל מוגדר נכון ולא רואים כלום. אותי דבר ניסיתי עם המצלמת וידאו של אבא שלי ולא רואים כלום. ניסיתי גם עם WinDVR לא הולך. אני כבר נואש, עזרו לי......
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני עומד ליפני קניה ואני מיתלבת מה יותר טוב 9800GTX VS HD3870X2 אני יודע שה-ATI יותר חזק אבל שמעתי שיש לו בעיות עם פילטרים ו-AA זה נכון ומה אתם ממליצים?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-