כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני חושב אולי למכר תכרטיס שלי ולהחליף ל-1800... בסה"כ ההבדל לא כזה גדול! רציתי לדעת מה ההבדל בצריכת החשמל? אני עם HEC WIN420W שזה הסדרה הכי טובה שלהם אם מישו לא מכיר(עם הלדים והשטויות באמת ספק טוב) הקטע אם הוא יחיזק לי x1800xt ??? ואת המערכת שלי שבחתימה.. לפי זה כנראה שזה יחזיק ..מה אתם אומרים? http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=h2k5512&page=5
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מבקש המלצה על כרטיס מסך {אפשרי PCI או AGP} עם כניסת VIVO אני לא משחק כך שעוצמת הכרטיס לא רלוונטית אבל חשוב לי שיהיה בעל איכות טובה מאד הכניסת הVIVO שלו ורצוי שיהיה כרטיס לא יקר
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הצלחתי לעשות שיראו תמונה אבל אני רואה בשחור לבן עשיתי מה שאומרים פה http://nvidia.custhelp.com/cgi-bin/nvidia.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=30&p_created=1096498220&p_sid=cORDvX9i&p_lva=28&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MTYmcF9wcm9kcz0wJnBfY2F0cz0wJnBfcHY9JnBfY3Y9JnBfc2VhcmNoX3R5cGU9YW5zd2Vycy5zZWFyY2hfZm5sJnBfcGFnZT0xJnBfc2VhcmNoX3RleHQ9YmxhY2sgYW5kIHdoaXRl&p_li=&p_topview=1 אבל כשאני משנה את הסוג חיבור לחיבור בננה ולpal only שזאת השיטת שידור של הטלוויזיה שלי המסך של הטלוויזיה נהיה בצבע לשניה ואז חוזר לכחול כאילו הטלוויזיה לא מחוברת בכלל למישהו יש פיתרון לזה?
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי חברים. תודה על העזרה בתרד הקודם. אני מוגבל בכסף ורציתי לדעת, בשביל משחקים רגילים ולצורך אפשרות לשחק בתקופה הקרובה, האם אפשר להסתפק ב - GForce 6200 של Innovation ב - 320 ש"ח או להשקיע עוד קצת ולעבור ל - Geforce 6600LE של Gigabyte ב - 470 ש"ח??? אני לא רוצה להשקיע יותר ומעדיף לחכות עוד שנה שאקנה מחשב חדש עם כרטיס מסך יותר טוב. מה אתם אומרים??? האם יש כרטיסים מקבילים של ATI באותם מחירים???
-
- 13 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
טוב אני מקווה שיעזרו לי בזה כי לא להברה יש SLI אבל..... ככה: ממש במיקרה שמתי לב לתופעה ממש מוזרה.. אחרי הפעלת המחשב אני עושה בדיקה ה-3DMARK05 וה-FPS מתחיל ב-50 + - כמו שצריך והכל סבבה אבל אחרי כמה זמן נגיד חצי שעה שעה.. אני עושה שוב בדיקה וה-FPS מתחיל ב-24.. כאילו ה-SLI נמצא בדיסייבל... מוזר. (וזהו מאותו רגע הוא נשאר ב-FPS-24 + - והביצועים כאילו כרטיס אחד) אז מה בדקתי? : בדקתי שאכן ה-SLI נמצא על אינייבל. בדקתי וירוסים ורוגלות. אז מה השתנה? : דרייבר חדש. - התקנתי חזרה ישן ועדיין אותו דבר.... ביוס חדש ללוח. - צרבתי את הישן עדיין אותו בעיה.... OC למעבד ולכרטיס - ביטלתי ועדיין אותו דבר. חיפשתי בגוגל לראות האם יש מישהו נוסף ש"סובל" מבעיה כזו ולא מצאתי.... מה לדעתכם זה יכול להי…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קיבלתי 6600GT של גיגה בית ואין עליו מאוורר.יש לו שני צינורות מתכת שמתחברים לצלעות קרור המורכבים משני צדיו, בגלל זה הוא יחסית כבד. קראתי את הביקורת על הכרטיס ובתמונה רואים שיש לו מאוורר אז מה קורה כאן???
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת עליו ועוד משהו שנישמע מצחיק מה ההבדלים בנו ובין redyon 9550
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD4770, אני מפעיל עליו Assassin's creed 2 על ההגדרות הגבוהות ביותר ועל הרזולוציה הטבעית, והוא פועל על 30FPS, מספיק אך עדיף שיהיה יותר. הפעלתי את GPU-Z ברקע, שיחקתי קצת וכשמזערתי ראיתי שהמשחק ניצל כל הזמן כ-50% מהכרטיס (GPU load), לפעמים 70% אבל לעיתים רחוקות מאוד. האם יש דרך לגרום למחשב לנצל יותר את הכרטיס ולשפר ביצועים? אני עם הדרייברים הכי מעודכנים.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי,עקב התחממות של כ.מסך (G8500) שבא ללא מאוורר אלה רק צלעות קירור החלטתי לקנות מאוורר ולהרכיב. קניתי מאוורר 92מ"מ של ARTIC COOLING וקניתי מתאם לMOLEX. קיבלתי עםהחבילה של המאוורר ארבעה ברגים אבל הם קטנים למדי, פה בפורום אמרו לי שאני צריך להכניס את הברגים בין המעברים של הצלעות קירור וזה פשוט יתקע שם ויקרר שם.. הינה תמונה של כל העסק ותמונות של הברגים לכוד...תגידי לי עם זה בסדר ועם אפשר תכוונו אותי קצת יותר.. הכל ביחד: http://img22.imageshack.us/img22/6213/p1010004wy.jpg הברגים: http://img687.imageshack.us/img687/5992/p1010006yw.jpg http://img687.imageshack.us/img687/5992/p1010006yw.jpg תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הי העם מי שהוא יכול להמליץ לי על ספק כוח טוב לשני hd 6970 radeon ב cf בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכם. אני לקראת קניית מחשב חדש וקיבלתי המלצות לקחת 2 כרטיסים חלשים יותר במקום אחד חזק מאד בטענת עדיפות בביצועים מול המחיר. אני לא מבין בזה הרבה, אז בהנחה שהטענה נכונה, יש לי שאלה. עד כמה מדובר בהתעסקות עם דרייברים והגדרות בהתקנת משחקים? האם המשחקים היום תומכים בנושא? ובכלל, אם יש עוד downsides ל-CF הייתי שמח לשמוע אותם לפני שאני מחליט. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אוקי קניתי מחשב לא מזמן ויש לי בעיה... אני מחובר ב HDMI למסך 32 רזולוציה משום מה: 1768:992(אם אני מנסה לשנות אותה היא יוצאת מהמסך) הבעיה: אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה/כיבוי מסך לחיסכון בחשמל, שאני מנסה להזיז את העכבר או ללחוץ על המקלדת שום דבר לא מגיב הדבר היחידי שמעלה לי תמסך זה אם אני מוציא את הכבל HDMI ומחבר שוב. ישנה גם בעיה שלפעמים זה כן מגיב אבל הוא מעבד את הרזולוציה ואז אני שוב בשביל שהוא יזהה רזולוציה מתאימה(1768:992) אני צריך לנתק את ה HDMI ולחבר. תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, ברשותי Gigabyte GTX570 (GV-N570OC-13I) ורציתי לשאול אם מישהו מכיר מדריך ויזואלי לגבי פירוק גופי הקירור, ע"מ לנקות ממנו אבק. או שזה פשוט לסובב כמה ברגים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
לאחרונה הרכבתי על כרטיס המסך שלי GTX280 קירור של AC מיועד עכשיו אחרי בערך חודשיים אני מקבל תצוגה מטושטשת אחרי כמה דקות בWINDOWS. אם למישהו יש עצה אני אשמח... בכל מקרה מה כיום כדאי לקנות ראיתי שיש כמה שחקנים חדשים בשוק אל תתיחסו לתקציב פשוט תציעו מה שהכי טוב ואם כדאי להמתין. אשמח ללינקים למידע לגבי כרטיסים חדשים.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך לא למשחקים שיפלוט כמה שפחות חום ורעש ויצרוך מעט חשמל, לא יגזול מהזיכרון הראשי. בשביל חבילת CS3 ,וקצת לתוכנות תלת-מימד ו Fractal למיניהם. כמה שיותר זול עד 200 ש"ח באשדוד. אפשר מKSP, מIQPC או אייבורי. אני רוצה כרטיס שיודע להכנס למצב "מנוחה", מוריד את תדרי הליבה והזיכרון בזמן מנוחה על מנת לפחית את פליטת החום וצריכת חשמל נמוך... עד כמה שזה אפשרי. תוכנות (שימוש לא מאוד כבד ולא בטוח שאשתמש בכולן אבל ברובן במידה כלשהיא מתישהו): ,Bryce,Maya,Zbrush,Poser,Terragen,Texture Maker,Apophysis,INCENDIA ואולי עוד כמה ששחכתי ... מישהו מכיר? ואם ידוע לכם מה דרוש בשבילן? תודה.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק נואשות להמלצה אודות כרטיס עם פונקציה VIVO שיכול להציג ולהקליט בו זמנית תמונה ברזולוציה של 750X550~ בממשק DVI ובזמן ההקלטה מסוגל להראות את התמונה בלי עכבות נראות לעין. שאלה קשה, אני יודע... GTX470? ??? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכם. הזמנתי את כרטיס המסך XFX 5770, ויש לי ספק כח של EZCool 450W בדגם ATX 450 JSP ולא באיזה דגם שמונה מאות או משו כזה... יש שם רק חיבורים של 4 פינים!! עזרה?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
הנה המפרט: e6750 enermax liberty 400w wd 320gb creative blaster asus 4670 512mb 2 fans כרגע יש ברשותי 4760 כמו שאתם רואים האם יחזיק?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בהחלטה אם הגיע הזמן לשדרג את כרטיס המסך לכרטיס חזק יותר. זהו המפרט שיש היום: כרטיס מסך נוכחי: SAPPHIRE 100259-1GL Radeon HD 4870 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card מעבד: Intel Core i7-860 Lynnfield 2.8GHz LGA 1156 95W Quad-Core Processor לוח אם: ASUS P7P55D-E LGA 1156 Intel P55 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard זכרון: CORSAIR XMS3 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) קירור: Thermaltake SpinQ Performance Series cooler with ultra-lightweight aluminum and six heatpipes CL-P0466 CPU Cooler מארז: Antec Three Hundred Illusion Black Steel ATX Mid Tower Computer Case ספק כוח: 650W של A…
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מעבד 2500K GTX570 2 קשיחים 1SSD כונן המעבד יהיה בOC הכרטיס מסך מומהר ל780 מגה הרץ חשבתי ללכת על Seasonic M12II-620 SS-620GM 620W יספיק למחשב ללא SLI יספיק? או ללכת על Seasonic S12D-850 (SS-850HT) (הוא יסחוב SLI)
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך DELL U3011 (30 אינץ) יש לי היום כרטיס מסך GTX 275 והתקנתי היום את המשחק BF3 וזה ממש לא זז לי אני תמיד אוהב לשחק ב טופ שאפשר אני משחק ברוזולציה של המסך שזה 2560X1600 יש לי מעבד INTEL I 7 920 ולוח EGVA SLI LE איזה כרטיס מסך כדי לי לקנות? אני קראתי שהממלצה הכי טובה היא SLI של 580 לא תהייה לי בעיה לחבר SLI ללוח בזה אני יודע שאני יכול אבל זה לא יהיה 16X זה נראה לי יהייה פחות בקשר לספק יש ליCORSAIR 750 TX זה יספיק להכול יש לי SSD של INTEL ן 6GB זיכרון יהייה לי צוואר בקבוק ממשהוא במערכת אחרי השדרוג? והאני צריך להחליף עוד משהוא חוץ מהכרטיס מסך? תודה מראש ויום טוב (אני גר בארצות הברית וחשבתי להזמין EGVA 580 מה אתם חושבים? תודה שוב
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מחר אני רוצה לרכוש את הכרטיס, האם זה ישנה אם אני יקח 512 או 1024 מגה ? לסרטי Bluray 3D מלאים או לסרטי Full SBS ברזולוציית 3840X1080 ?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, עד כה המחשב שלי היה מחובר לשני מסכים(אחד בVGA ואחד בDVI). עכשיו גם רכשתי טלוויזית LCD, אני רוצה להיות מסוגל להשתמש בשלושתם. יש בכרטיס גם יציאת S-VIDEO שהיא פנויה. מספק אותי גם שאני יוכל להשתמש בשני מסכים מתוך השלושה בו זמנית אבל בצורה שיש לי בחירה באיזה שניים. כלומר: או בטלוויזיה+מסך מחשב אחד או שני מסכי המחשב. תודה מראש, עופר.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-