עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by idodos,

ואם כן אשמח ללינק ....

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by Axel Foley,

האם 8800GTS ינצל את היכולות שלו עם פנטיום 4 3000, או שכדאי לחכות קצת ולשדרג את כל המערכת?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  3. כרטיס X1950GT, היו לי דריברים גירסא 8.3 היום עדכנתי ל8.6 וCCC לא נפתח יותר.. ניסיתי למחוק ולהתקין שוב אבל לא עזר ואין לי רעיונות יותר.. מישו יכול לעזור לי? תודה..

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  4. אני מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים: 1. Palit ATI Radeon x9550 256MB - AGPx8 2. Palit Geforce FX5500 256MB - AGPx8 תודה מראש, אמיר

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  5. בבנצ'ים שראיתי יש ל-1900XT-256M ביצועים טיפ-טיפה יותר טובים מה-7950GT-512M ואומרים שה-1950XT אמור להיות חזק יותר ולצרוך פחות. האם ל-512M של ה-7950GT יש עדיפות ביחס למשחקים שיצאו בהמשך? לצערי איני יכול לחכות ל-DX10 אז אני מעוניין לקנות את הכרטיס הטוב ביותר שיש כרגע בסביבות מחיר זה. תודה מראש לעונים, TMP

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  6. שלום רב, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, ולמען האמת כבר הזמנתי אחד הבוקר: MSI geforce nx6600GT vtd 128. על החברה החלטתי אחרי שהמוכר המליץ עליה מאוד, ואמר שמקבלים איתה 3 שנות אחריות לעומת שנה אחת בלבד עם גיגהבייט (הכרטיס שביקשתי). הבעיה התחילה אחרי שחבר שלי (שעשה בדיקות מקיפות) אמר שהוא לא יודע מה זה NX שכתוב בדגם. מאז אני מנסה לחפש, אבל לא מוצא תשובה. עד עכשיו גיליתי שיש 6600GT בלי תוספת, עם NX ועם FX. מה ההבדלים ביניהם? לא מצאתי תשובה... אני מקווה שזה בסדר לציין שקניתי את הכרטיס באייבורי (שיש להם קשר לMSI, וכנראה בגלל זה הוא מאוד המליץ על הכרטיס). כמו כן, לוח האם שלי לא תומך בPCI-E (הוא בן שנה בערך). אגב, הדחיפות היא כי אני רוצה להספיק לשנות את ההזמנה עוד הערב.. אני מקווה ש…

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  7. היי לפני חצי שנה קניתי שני כרטיסים HD2900PRO הספק שלי כאמור 520HX לא החזיק אותם,מאז כרטיס אחד שוכב בארון... לא היה לי זמן וכסף להתפנות לנושא... עכשיו רציתי ללכת לקנות ספק חדש,ספק שיחזיק לי את המערכת זה בסביבות 700-900 ש"ח נגיד שאני אמכור את שלי ב 350-400 יוצא שיש לי בערך 400 ש"ח להוסיף, ראיתי שיצאו כרטיסים חדשים ואז אמרתי אולי כדאי לי להוסיף קצת כסף למכור הכרטיסים שלי ולקנות כרטיס אחד חזק שלא יצריך ספק חדש, אבל אז קראתי פה הודעות על ניקוד ב 3DMARK06 אני קיבלתי עם כרטיס בודד OC לכרטיס ולמעבד Q6600 באזור 13500! ראיתי שקיבלו עם זוג כרטיסים,באזור 17000-19000 וראיתי שהכרטיסים החדשים שיעלו לי בסביביות 1500-1900 שקל לא יתנו ביצועים יותר טובים.או שאני טועה =\ צריך עזר…

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by orengore2,

שלום לכולם כבר הרבה זמן אני מחפש את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס המסך הזה, אבל כל פעם שאני מוריד דרייבר מהאתר של ATI ומנבה להתקין, אני מקבל הודעה שזה לא מתאים. לבסוף אני שוב מתקין את הדרייבר שקיבלתי עם הדיסק, כלומר-ישן מאד מאד. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי היכן אני יכול להוריד את הדרייבר + CCC שמשום מה, לא עולה לי יותר במחשב, ולא משנה איזו גרסא אני מתקין. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  9. Started by asafnn,

שלום לכולם אני מתכנן קניית מחשב, התקציב הכללי הוא 5K, השימושים הם עריכת וידאו (Avid, Premiere) פוטושופ ופלאש ברזולוציות גבוהות ואחרון אך חשוב - ניגון HD. כרגע מתוך קבצי mkv בעיקר, אבל ברגע שהמחירים ירדו יתווסף כונן בלו ריי. אני לא משחק בשום דבר רציני, ואני בעל גאה של 2407, אז אני עובד ב 1920x1200, מבחינת רזולוציה. מה שרציתי לדעת הוא מה החשיבות של כרטיס מסך לשימושים הללו. הבנתי שהכרטיסים החדשים יודעים לפענח H264 ולעזור למעבד. האם יש כרטיסים מסויימים שמתאימים לכך במיוחד? המליצו לי על ה8600 של nvidia אבל יש גם דור חדש, 9600. הוא יודע לעשות משהו שהקודם שלו לא ידע? אשמח למידע או להמלצה תודה אסף

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by ccc,

אני צריך את ההגדרות Shape שלו, יש איזה 6 כל אחד בבקשה על כמה הוא.. המסך שלי התעוות ואני לא מצליח לסדר.. תודה רבה רבה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by Cynicoren,

4850 אם אפשר. תודה...

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  12. חבר שלי שאל אותי, איזה כרטיס מסך הכי טוב בישבילו בתקציב 500-700 ש"ח, חיבור AGP. תודה מראש לעוזרים!!

13. Started by zvkel,

סוף כל סוף המחשב הישן שלי חופשי לשמש לסרטים בלבד כרגע יש עליו voodoo 3 3500 ואני לא מצליח לגרום ליציאת טלויזיה שלו לעבוד בXP אז אני מחפש המלצה לכרטיס מסך שכל השימוש שלו יהיה לראות סרטים בטלויזיה לא אכפת לי לקנות משומש העיקר שהיציאת טלויזיה תהיה איכותית אז אם מישהו רוצה להיפטר מכרטיס ישן תשלחו לי הודעה אם מישהו יכול לעזור לי לגרום ליציאת טלויזיה לעבוד בXP אני בכלל אודה לו (פעם הצלחתי לעשות את זה ב2000 עם דריברים מאיזה אתר אני פשוט לא זוכר מאיפה ) תודה רבה ושנה טובההה

14. Started by masterb,

מסך - viewsonic VG712s כרטיס מסך - fx5700 win xp pro sp2 הבעיה היא Artifacts או קווים מרצדים לאורך המסך מתרחשת רק בחיבור DVI ורק ברזולוציה 1280x1024@60Hz אין בעיה במסך או בכבל - נבדק במעבדת אומינתק ועבד חלק על FX5200 מה שהביא אותי למסקנה הבלתי נמנעת שהבעיה היא במחשב שלי - כרטיס/ הגדרות/באיוס / ? קרעתי את האם אמא של גוגל בחיפוש אחר פתרון והדבר היחידי שמצאתי היה : http://www.ati.com/support/infobase/3992.html שמתאר בדיוק את הבעיה אבל בכרטיס של ATI הרחקתי רמקולים/טלפונים/ספקי כח/ סדרתי מארז/ ניקתי בספרי לחץ מגעים התקנתי כמה פעמים את הדריוורים האחרונים של נווידיה/המסך כלום לא עוזר :'( הריצודים ממשיכים, פעם כמעט לא נראים ופעם בטרוף, החל משלב הדלקת המחשב ועד…

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by nadav275,

בידי הכרטיס שנמכר בפאנדה בעבר elsa 9800se עם זיכרונות 2.5ns שנפתח בוודאות ל9800pro רציתי לדעת איזו גרסאת ביוס תתאים לכרטיס- ואיך בדיוק אני צורב ביוס? שימו לב- אלו זיכרונות נדירים בכרטיסי מסך כאלה- 2.5ns תוצרת היניקס

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  16. שלום לכולם מאז שפירמטטי את המחשב והתקנתי את הווינדוס מחדש אני רק מתוסכל התמונה, ןלא רק בסרטים , בכלל תזוזה של המחשב התמונה זזה בהילוך איטי, ממש סלואו משה מה עושים כדי לתקן את זה? אני צריך להתקין דרייברים חדשים לכרטיס מסך? איך עושים את זה? חייב עזרה כי החיים שלי הפכו לאיטיים בגלל המחשב הזה שהוא כל כך איטי תודה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  17. אהלן , יש לי מחשב עתיק שאני מעונין להחליף לו את הכרטיס מסך לכרטיס יותר מתקדם לא משהו מיוחד, העיקר שיוכל להריץ משחקים לדוגמא : fifa08 ,gta sa ו-call of duty 2 הינה המפרט הנוכחי: מעבד : AMD Athlon 64 3000+ Venice 1.8GHz 512KB L2 Cache Socket 939 Single-Core לוח אם: K8N Neo4 Series MS-7125 (v1.X) ATX Mainboard זיכרון: Ceon 512MB DDR400 SDRAM+Ceon 1024MB DDR400 SDRAM כרטיס מסך : MSI Radeon X300SE 128MB (256MB Support) PCIe Video Card מסך : Philips Brilliance 190SW 19" Widescreen תקציב : 220 ש"ח תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  18. מה קורה אנשים.. תקשיבו רגע יש לי לוח אם ASUS P4S533 והוא עובד על 4x AGP GRAPHIC יש לי כרטיס מסך GeForce MX 440 128 MB אני רוצה להחליף אותו לכרטיס טוב .. הכי טוב שיש ב 4X אל מה אתה ממליצים לי לקחת ? :

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by All_eyes_on_me,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=237257

20. יש בידי שתי כרטיסים של 8600GT אחד של GIGA BYTE עם 256 מגה והשני של חברת INNO3D גם כן 8600GT עם 512 MB האם זה אפשרי לחבר אותם בSLI ?

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  21. שלום! אני יתחיל בזה שזה לא כזה נכון שהתקציב לא ידוע. אז ככה. אני מתכנן לקנות מחשב שהוא למטרת משחקים אבל אני לא גיימר ואני לא הולך לשבת כל היום ולשחק במשחקים. למחשב יהיו עוד הרבה שימושים כלליים אבל זה לא עקרוני כי מן הסתם מחשב שמתאים למשחקים מתאים מאוד גם לשימושים כלליים. אבל המטרה שלי היא לא משחקים...המחשב ישמש גם למשחקים מידי פעם. בקיצור במפרט שהוצע לי כרטיס המסך הוא 8800GTS השאלה שלי היא האם ההבדל בינו לבין ה 8600GTS הוא כזה ענק שגם בתור סתם גיימר לא כדאי לוותר עליו? תוכלו להציע כרטיס מסך שלפי דעתכם יהיה עדיף למטרות שלי ושיעלה פחות? כי המטרה שלי היא להוציל את ההוצאה של הכרטיס מסך בשביל להשקיע במסך יותר טוב או מעבד... תודה מראש! המפרט שלי: מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X…

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  22. אני מתכוון לקנות מחשב חדש, מבוסס על המפרט של 3500 שקל למשחקים. אני מתלבט בין ה Radeon 9600XT, ובין האפשרות של לקנות כרטיס מסך פשוט יותר היום (משהו בסביבות Geforce FX5200), ולשדרג בעוד שנה בערך לכרטיס במחיר של 500 ש"ח. אני מתלבט בגלל שאני לא גר בבית בתקופת הלימודים (אמצע אוקטובר-אוגוסט), והמשתמש העיקרי עד לשדרוג יהיה אח שלי, שהוא לא גיימר כבד. השאלה היא האם מהלך כזה שווה את זה, והאם אני בכלל ימצא כרטיס טוב ב-500 שקל, בעוד שנה מעכשיו? ???

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by mazinya,

המסך מחשב שלי הוא 19 אינץ עם רזולוציה מקסימלית של 1280X1024. כרטיס המסך שלי הוא HD4850 ולמחשב מחוברת טלווזיה 26 אינץ' 720P HD READY בחיבור של HDMI ל DVI מה אני צריך לעשות כדי לשחק משחק כלשהו דרך הטלוויזיה ולראות את זה ברזולוציה שהטלוויזיה מאפשרת? כשאני עושה DUPLICATEת אני רואה את מה שבמחשב על המסך של הטלוויזיה, אבל אני רואה את זה ברזולוציה של 1280X1024 ביחס של 5:4. אני מניח שזאת לא השיטה נכון?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  24. טוב אז הנה הבעיה שלי (כל הסיפור) :'( יש לי כרטיס קול של C-MEDIA 5.1 ורמקולים של WINNER 5.1 מהרמקולים לכרטיס קול יוצאות 3 יציאות 1-רמקולים קדמיים 2-אחוריים 3-סאב ורמקולי אמצעי(CENTER) חיברתי את הכרטיס קול לכרטיס טלויזיה(של חברת BROOKTREEכרטיס משנת 2000 אם זה משנה) ואני שומע את הטלויזיה רק בסאבוופר וברמקול האמצעי ב4 האחרים אני לא שומע כלום בדקתי את החיבורים ואת הווליום במחשב אבל כלום לא עוזר תעזרו לי בבקשה?PLEAZZZZZZZZZ

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by pianoman1,

שלום , אני חדש פה ורציתי את עזרתכם. אני מתלבט בין 2 מסי LCD 17" 1. SAMSUNG 730B 2. VIEWSONIC VG712 שניהם עולים אותו הדבר בערך 1650 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים