כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אני מתכוון לחבר את המחשב ל-2 מסכים, האחד יהיה מוניטור שולחני לעבודה שוטפת, והשני יהיה טלוויזיה FULL HD לסרטים ומשחקים. החיבור לטלוויזיה יהיה HDMI ולמוניטור DVI/VGA הבנתי שלא רצוי להשתמש בכבל HDMI באורך של מעל 5 מטר. האם זהו אכן המרחק המקסימלי לשימוש עם כבל רגיל? נדרש מגבר מסוג כלשהו? אני מניח שכל הנאמר לגבי HDMI נכון גם לגבי DVI, אבל מה לגבי VGA, האם גם שם יש הגבלה על אורך הכבל? תודה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כאשר לכרטיסי NVIDIA יש יתרון ברור בוידאו ?
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס RADEON 9500 PRO אילו דריוורים יתנו לי את מקסימום הביצויין שלו? של אומגה?(וצריך לשנות משהו בגדרות) או הרגיל מה שבא איתו ואם אומגה באיזו אופציה לבחור? תודה מראש אגב גם שמעתי שיש איזושהיא תוכנה שתהפוך אותו לאח הגדול של RADEON 9700 שעליו הוא מבוסס אז אני גם ישמח אם מישהו יוכל לספר לי על זה משהו משום שזה נותן Boost דיי משמעותי לביצועים בכל מקרה תודה
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
Motherboard Name ASRock 775Dual-VSTA CPU Type Intel Pentium 4 531, 3000 MHz (15 x 200 הכרטיס מסך שקניתי :8600GT של פאליט התוצאות של הבנצ'מרקים ממש נמוכות לדוגמא: 3dmark2003-13476 3dmark2005-7000 האם זאת בעיה בכרטיס או בשאר הרכיבים ?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי אני מתעניים בקניית כרטיס מסך...ואחד הכרטיסים הוא SAPPHIRE RADEON X850XT PE 256MB 256BIT PCI-E אז בכללי איך הכרטיסים שלהם??ואיך הקירור בכרטיס? זה קירור אחר? איזה קירור? תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני לא גיימר אבל רוצה כרטיס מסך מסדרת 2000.אני רואה הרבה סרטים ורוצה להכנס לעולם המשחקים.ראיתי את ההבדלים בין 2900 ל 2600.אבל ל2600 יש תת סדרה של ספיר עם הבדלי זיכרון וXT.מה מומלץ וזה נע בין 830 ל1250. אשמח לעצות. בבקשה הקישור לעמוד של הכרטיסים http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_618_1244_2489 למרות שאני עושה חושבים אנוידיה נותנת כרטיסים במחיר דומה עם יותר זיכרון... התקציב הוא עד 1500.
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
החלטתי למכור את ה-5900XT בגלל איכות תמונה ירודה ולקנות כרטיס מסך חדש, אבל אני לא יודע איזה. אני משחק בעיקר במשחקי אסטרטגיה ותפקידים. אני משחק במשחק פעולה אולי פעם בחודש, אבל כשאני משחק אני רוצה ביצועים. אני מעוניין באיכות תמונה ובפילטרים. אני לא שם על קצב פריימים. התקציב בלתי מוגבל, אך כרטיס זול יותר יתקבל בברכה. קחו בחשבון שאני מתגייס בעוד מספר שבועות ולא יהיה לי הרבה זמן למשחקים. מנווידיה אני מאד מאוכזב, אז קחו את זה בחשבון. אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואז לגלות שגם לו יש איכות תמונה ירודה.
-
- 10 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים המפרט שלי בצד << אני רוצה להחליף את ה- X800XL שלי, אני צריך כרטיס בסביבות ה- 1000 ש"ח. כרטיס שלא יחנוק ויהווה צוואר בקבוק, שיתמוך בכל מה שחדש. אני לא הולך לשחק על רזולוציות מטורפות (1024X768) וגרפיקה בינונית+ בלי יותר מדי פילטרים ושטויות. תודה.
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב ישן יחסית שהרבה זמן לא שדרגתי, עד כה הוא מילא את תפקידו כמו שצריך אבל לאחרונה הכ.מסך התחיל לעשות בעיות (GEFORCE 3 TI 500) ובנוסף קיבלתי TV "22 וחשבתי לחבר את המחשב לTV רק שהכ.מסך הישן לא מאפשר זאת. אני צריך כרטיס בינוני שיתחבר לTV ויתן תמונה טובה וחדה עד כמה שאפשר. אני אשתמש בו לאינטרנט מדיה וקצת משחקים. לTV יש חיבור VGA DVI ו HDMI, הציעו לי כמה כרטיסים שיש להם חיבור HDMI להלן: Asus Radeon HD4650 1GB 128bit DDR2 AGP AH4650/DI/1GD2 Asus Radeon HD3450 512MB 128bit DDR2 AGP AH3450/DI/512M אשמח לחוות דעתכם בנושא.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס TV ורציתי להתייעץ איתכם מה יותר טוב מה יותר זול וכאלו אני לא ממש יודע מה המחירים אז תעזרו לי ??? מחכה לתגובות
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD התקציב זה בערך 2500 שקל. הגודל נקודה שמתי לב שהסטנדרט זה 0.264, נכון??!! זה טוב? אמרו לי שה 15 אינץ' זה כמו ה 17 אינץ'. זה נכון? אני רוצה מסך 17 אינץ' LCD מסך טוב שיראו כמה שיותר טוב ב 2500 שקל בערך- אפשר קצת לחרוג אבל לא בהרבה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום חבר שלי ...קנה כרטיס חדש..והוא לא צריך את הכרטיס הישן שלו riva tnt 2 128 mb עכשיו...לי יש גי פורס 2 אם אם איקס 64 מגה זיכרון איזה כרטיס יותר טוב?..ואם יש הבדל ..האם הוא כ"כ מורגש...נגיד..במשחק כמו מדל אוף הונור...יש מפות שהמשחק ממש מקרטע לי..גם ברזולוציה של 640*800 תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
רכשתי השבוע מסך CRT חדש של חברת VIEWSONIC מדגם +G90F. המדובר במסך אשר קיבלתי עליו המלצות רבות ואשר אמור להיות חד מאוד -משמש אותי בעיקר לעיבוד תמונות. למרות כל הנסיונות שעשיתי אינני מצליח לקבל תמונה נקיה וברורה - ניתן להבחין ברשת צפופה של נקודות זעירות על גבי כל המסך. הדבר בולט במיוחד על רקע בהיר אולם לא רק. כך למשל כאשר בחרתי כרקע לשולחן עבודה את הטפט הירוק החלק, התמונה איננה חלקה וניתן להבחין בנקל ברשת צפופה של נקודות המרכיב את הטפט. ברשותי מחשב פנטיום 4 1.7 + חלונות xp + כרטיס מסך geforce2mx 400 ddr 64m. פעולות שעשיתי - כיול מסך באמצעות ADOBE GAMMA + עדכון דרייברים לכרטיס מסך. מה מקור הבעיה? איך ניתן להיפטר מנקודות אלו ולקבל תמונה חלקה וברורה?
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין להחליף את הכרטיס שלי לאחד מאלו: HD4670\GT 240\HD47770 ואני לא יודע איזה. אני אשמח מאוד אם מישהו כאן יוכל לומר לי איזה הכי כדי לי ולמה(שאני אומר למה הכוונה להסביר לי(למישהו שלא יודע מחשבים אבל יש לו אבא שכן יודע... ככה שהוא צריך להסביר לו למה דווקא זה)) הדרישות: כרטיס טוב כדי שאני יוכל לשחק בעיקר במשחקים כבדים וכל זה. הספק שלי הוא 400W בדוק לא גנרי. תודה לעוזרים. בבקשה מהר!
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
מכיוון שה-GT6800 הישן שלי נדפק ואני כרגע תקוע עם הכרטיס הכי גרוע שהשתמשתי בו ATI1650XT, ומכיוון שאין לי כסף בשביל לשדרג למחשב חדש עדיין החלטתי לשדרג תכרטיס.. הבעיה - כמעט ואין יותר כרטיסי AGP טובים בשוק, אם זה היה תלוי בי הייתי קונה 6800 אחר אבל אני לא מוצא בשום מקום. מישהו יכול להמליץ על כרטיס AGP זול יחסית ( בסביבות 500 שקל? ) שהוא לא מבית ATI? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20060214062714.html פשוט מדהים מה שקורה פה....מקווה מה שאמרו בכתבה יתגשם :
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
איזה כרטיס אני צריך בשביל שהוא יתן לי את המיטב למסך 22 אינץ'???
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני קונה מחשב השבוע ב10 אלף בערך , היתכוונתי לקנות את ה ATI X1900XT אבל שמעתי שהולכים לצאת כרטיסים דור חדש שיתמכו בDX10 .. מישהו יודע כמה זמן אצתרך לדחות את קניית המחשב כדי להשיג אחד כזה ? וכמה הבדלי המחירים יהיו . תודה .
-
- 11 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הראשון http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_376&products_id=3481 ה קליבר המפורסם של ספארקל. השני http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_376&products_id=3452 bfg oc2 והשלישי EVGA 320MB OC 8800GTS מי הכי כדאי מבחינת הבאנדל,כוח,מחיר? ואפשר לינק לחנות אמינה שיש לה EVGA? ליאור.
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי מחשב שנרכש לפני 3-4 שנים, לא זוכר בדיוק. הכרטיס מסך מדגם X1950PRO. בתקופה האחרונה המחשב מקפיץ הודעות שהטמפרטורה גבוהה מידי, ואכן בבדיקה עולה שהטמפ' של הכרטיס עוברת את ה 100 במנוחה, כששום דבר לא פועל ברקע במחשב. יש לציין שהשימושים במחשב הם רק לאינטרנט, עבודות . חשבתי שאולי המאוורר שלו נדפק. האם יש דרך לסדר זאת או שהכרטיס הלך?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט, ויש לי מחשב בן 4 שנים לערך. האם יש שידרוג (כ.מסך, זיכרון), שיוכל לעזור לי להריץ סירטי H.D? מפרט: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz CACHE: 2MB Motherboard: ASUS P5GD2-X - has PCI express socket RAM: 2560MB (2*1024 + 2*256). 266/333 MHz תודה רבה, וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
1) יש יציאות של כרטיסי מסך חדשים עד סוף אוקטובר (לא בארץ, בכלל)? 2) איפה יוצאים כרטיסים קודם: בארה"ב או ביפן? 3) אני מחפש כרטיס שיתמוך גם בAGP (לעכשיו) ןגם בPCI-E (לעתיד). יש חיה כזו? תודה מראש למי שטרח לקרוא
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-