כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדלים בכלל??? אני מניח שלהרקולס יש קירור יותר טוב!,אבל עד כמה ?? ולא עדיך לקנות ב-200 שקל שההרקולס עולה יותר עוד 256 זיכרון??? או כרטיס קול נורמלי??
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
פתחתי את האשכול פה כי אני כמעט בטוח שזו הבמה המתאימה, (כן, גם אחרי קריאת החוקים..) עם זאת, אם טעיתי, אשמח למיקוד.. שלום אנשים יקרים, אני מנסה בשלב ראשון לזהות מה מקור התקלה שלי, וכן לדעת האם הבעיה כבר מוכרת / האם אתם מכירים פתרון. לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב, כל הפרטים שלו (כולל BIOS) מטושטשים ולא ניתנים לקריאה.. (מצורפות תמוונות) בזמן התקלה המחשב עדיין מגיב.. הבעיה עם הזמן קוראת יותר ויותר, אתמול גם אחרי שהמחשב כבר עלה, היו רעידות ושוב הוא נכנס לאותו מצב, כלומר המצב ניהיה גרוע יותר ויותר ופשוט קורה יותר.. לאחר הפעלה מחדש בד"כ הבעיה מסתדרת.. המחשב יכול לעבוד יום שלם תקין, ופתאום בשנייה אחת להגיע למצב העצוב הזה.. בתור התחלה לדעתי הבעיה שלי היא ב…
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר עליו טלוויזיה סמסונג 22 LCD ביציאה HDMI יש לי כבל DVI TO HDMI האם יהיה לי קול ב - T.V?
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
new computer, dont got hebrew yet. I installed the catalyst driver for my 2900xt and thats what is shows http://img502.imageshack.us/img502/6691/asdzy9.jpg the clocks should be higher right? is it normal that it shows that the clocks are that low? if now, what can i do to fix it?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך.... Gigabyte Geforce FX 6600 256MB DDR 128bit DVI TV-Out שעולה 857 לבין ה-6600GT אבל שמעתי שאת ה-gt יש רק בגירסאת 128 מבייט סיכרון והוא עולה גם יותר ורציתי לדעת אם הזיכון משנה כי אני מעדיף 256 מבייט והאם ה-Gt הרבה יותר טוב... תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, קניתי בזמנו כרטיס Radeon 9800 Pro אבל עם כל דרייבר שהתקנתי הוא זוהה (ועדיין מזוהה) כ9800 XT, גם בdxdiag וגם באי אילו תוכנות ניטור ותחזוקה של המחשב. בהנחה שמדובר ב9800 פרו ולא בXT, האם הדבר עלול ליצור בעיות כלשהן?
-
- 10 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי MX440 והמאוורר שלו התקלקל, הוא עובד ואני עובד איתו במצב הזה כבר די הרבה זמן אבל כל הזמן יש תקיעות של המחשב, המחשב קופא לכמה שניות ואז ממשיך לעבוד כאילו כלום לא היה. איך אפשר לחבר לכרטיס מסך מאוור נוסף/ אחר???
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אמור לקבל את הכרטיס הנ"ל ורציתי לברר עליו האם הוא מסוג הכרטיסים שניתן לבצע להם SOFTMOD ל 9700NP או ל 9500PRO? מבלי לבצע OC . ואם כן אז אק באמצעות הדרייברים של אומגה?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב נייד ישן (386) עם מסך קטן ומגניב שהייתי רוצה לחבר למחשב הגדול, פירקתי את הנייד וראיתי שהחיבורים של המסך של הנייד הם חבורים שונים (כזה פס עם קוי מתכת שנכנסים לחריץ כזה מפלסטיק).. למישהו יש מידע כיצד ניתן להפוך חיבורים אלו לחיבורים רגילים שמתחברים לכרטיס מסך של מחשב רגיל ?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני מקבל ב POP 35-45 FPS במקום שאני צריך לקבל 60 ומעלה ל 80 איך זה יכול להיות יש לי HD4870
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
היי, אז ככה, יש לי מחשב אחד ישן שמשמש כשרת, עליו יש כ.מסך Ati Rage Mobility PCI. עד לא מזמן עמד עליו מסך Mag 15 אינטצ' מלפני 12 שנה, שהציג תמונה טובה ותקנית. החלטתי להחליף את המסך למסך LG 775, שזהו מסך תקין שעבד על מחשב אחר שניסיתי אותו עליו. בכל אופן, המסך החדש מציג תמונה מעוותת עם צבעים שונים ואפילו סוג של תמונה כפולה על המסך ברגע שמפעילים אותו על המחשב הישן. רציתי לדעת מהי הסיבה ואיך אפשר לתקן את הבעיה? * הבעיה היא אותה אחת גם בהפעלת המחשב ולא רק ב-Windows. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום מה המצב? לפני שבוע קניתי Radeon 9700 של פאוור כולור. איך אפשר לדעת אם זה באמת 9700 כי מופיע לי במאפינים של המחשב שלי radeon 9700\9500pro (תראו תמונה,תורידו בבקשה!) אולי זה הדרייבר, התקנתי את 3.5 כי 3.6 עשה לי בעיה, התקנתי לפי ההוראות באתר הזה, יכול להיות שאני צריך דרייבר אחר?(לא BBA) עוד שאלה קטנה - במאפיינים של התצוגה בתוך מתקדם יש אפשרות לכיוון AA\AF אז כיוונתי ואז יש אפשרות לבחור "בחירת העדפות ליישום" בתיבה כזאת, צריך לבחור את זה? מצטער על השאלות, תעזרו לי בבקשה!
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GEFORCE 6800GT וזה מה שהוא מראה לי באפשרויות של האוברקלוק עכשיו מה שמוזר זה שהיום קנינו לבן דוד שלי מחשב עם כרטיס מסך Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB והוא מראה לו ב-core clock (למעלה) 550 וב-memory clock (למטה) 1.12 בלי אוברקלוק בלי כלום האם זה הגיוני אם כן אז למה זה ככה ומה ההבדל
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אנשים אל תישאלו איזה באסה.. נפל לי מאוורר של 80 מ"מ מגובה של איזה 5 ס"מ על הכרטיס מסך בזמן שהמחשב פעל ומאז אני רואה מלא מלא פסים על המסך (בקיצור הלך הכרטיס) עכשיו יש אחריות יש הכול אבל הבעייה היא שפירגתי לו את הקרור סטוק שלו וסמתי קרור מיים בשביל הכרטיס ויש גריז מין הסתם על הליבה זיכרנות וכו וכו ואין מצב להוריד אותו מה אומרים פנדה (שהם נורא נחמדים..... :pissed:) יחליפו לי אותו??
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אנא עזרתכם בבחירת הכרטיס הטוב יותר: NX6600GT VTD128 או Leadtek Geforce 6600GT 128 mb 128-bit A6600GT AGP Bulk עלות שני הכרטיסים זהה (950 ש"ח). הראשון שייך לחברת MSI והשני לחברת LEADTEK. לראשון 3 שנים אחריות לשני שנתיים אחריות. מה עדיף? נא עזרתכם הדחופה.....
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפי מה שקראתי במספר אתרים שונים, בתחילת דצמבר ישוחררו לקהל הרחב כרטיסי המסך, GTX260 216 Core ו-GTX280 בהליך ייצור של 55NM. הייתי שמח לדעת האם מהירויות הסטוק יוגברו ביחס לכרטיסים בהליך הייצור של 65NM. עוד פרט חשוב זה לדעת, האם גבול ה-OC היציב של הכרטיסים בהליך הייצור של 65NM ישבר? האם מחירם של הדגמים החדשים יעלה על של הדגמים הישנים יותר, או שהם פשוט יחליפו אותם, כפי ש-GTX260 עשה עם GTX260 216 Core?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש שאלה שאני חושב עליה כבר כמה זמן. עכשיו שיש SLI מה עדיך לקחת 2 כרטיסי מסך של 6600GT או אחד של 6800 רגיל
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס מסך תקציב 1000 עד 2500 ש"ח שימושים כללי: עבודה משרדית, עיבוד גרפי, משחקים (לא כבדים מידי) וסרטים מתאים לעבודה עם שני מסכים 20' תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
רציתי לקנות 4850 GDDR5 אבל הוא אזל (מסופר באריכות בשרשור אחר). אני מתלבט בין 4850 "רגיל" (GDDR3) לבין 4870. יש לי ספק Enermax Liberty 400W, שאני תוהה האם הוא יצליח לתמוך בכרטיס 4870. יש לי גם ספק אחר, Seasonic 430W, אם זה משנה. מבחינת ביצועים, האם ההבדלים בין השניים גדולים ושווים הפרש מחיר של 200 ש"ח? האם הספק שלי יחזיק כרטיס כזה? כרגע הרזולוציה הרלוונטית היא 1280*1024, אבל אני לא שולל שדרוג בעתיד לצמד מסכים או למסך גדול יותר (נניח "22). משחקים רלוונטיים - כרגע זה GTA IV, Fallout3, אבל המטרה היא שהכרטיס יחזיק כמה שיותר זמן למשחקים עתידיים, כמובן.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
בביקורת פה באתר http://hwzone.co.il/reviews/8800/8/ כתבו: "שימו לב לעובדה שבכרטיס ה-GTS חסרים שני שבבי זיכרון; אנו יודעים שהכרטיס הוא בעל 640MB זכרון, אך ה-PCB מאפשר להרכיב שני שבבים נוספים ולהגדיל את הנפח ל-768MB כמו בכרטיס ה-GTX." י 1. מה זה PCB י? 2. מה אתם באים להגיד לי שאם יש לי למשל 2 כרטיסי 8800GTS (הלוואי עליי) אז אני יכול לקחת מאחד הכרטיסים 2 זיכרונות ולחבר לשני ואז יהיה לי 8800GTS עם יותר מ 640MB י??
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
תראו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, ורציתי שתמליצו לי על כרטיס מסך שעולה בסביבות ה2000(אל תדאגו זה שידרוג...) אני חשבתי בסגנון של הradeon 9800 pro , אמרו לי שהביצועים שלו מצויינים, מישהו יכול להגיד לי כמה הוא עולה? תודה... ואם אפשר תכתבו לי איזה כרטיסים נמצאים במחיר שלו.. תודה
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
טוב אז ככה- לפני חודשיים הייתה איזושהי בעייה בכרטיס מסך והמחשב בכלל לא עלה - כשפתחתי את המחשב היה שלג... לקחתי את המחשב לחנות(לא משנה עכשיו איזה) ואמרתי להם שיש בעיה בכרטיס מסך, כמובן שהם היו צריכים לבדוק ובלה בלה בלה ובסוף התברר שהכרטיס הלך. ביקשתי מהם שיחליפו לי אותו, אמרו שהיצרן יחליף. חיכיתי שבוע וקיבלתי את המחשב עם אותו הכרטיס ששלחתי להם בידיוק - כלומר תיקנו את הכרטיס האם זה אפשרי לתקן כרטיס מסך?!?! כל זאת בתוקף האחריות אתמול צצה לי בעיה שונה, וכל משחק שאני מעלה פשוט תוקע את המחשב ואני צריך לעשות ריסטרט - קפצה לי גם הודעה שהדרייבר הפסיק לפעול (הדרייבר הכי מעודכן של NVIDIA) ושוב נדפק הכרטיס המתוקן שהחזירו לי הודעתי להם ואמרו לי לבוא אליהם - האם אני יכול לדרוש שיחליפו…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך לא למשחקים שיפלוט כמה שפחות חום ורעש ויצרוך מעט חשמל, לא יגזול מהזיכרון הראשי. בשביל חבילת CS3 ,וקצת לתוכנות תלת-מימד ו Fractal למיניהם. כמה שיותר זול עד 200 ש"ח באשדוד. אפשר מKSP, מIQPC או אייבורי. אני רוצה כרטיס שיודע להכנס למצב "מנוחה", מוריד את תדרי הליבה והזיכרון בזמן מנוחה על מנת לפחית את פליטת החום וצריכת חשמל נמוך... עד כמה שזה אפשרי. תוכנות (שימוש לא מאוד כבד ולא בטוח שאשתמש בכולן אבל ברובן במידה כלשהיא מתישהו): ,Bryce,Maya,Zbrush,Poser,Terragen,Texture Maker,Apophysis,INCENDIA ואולי עוד כמה ששחכתי ... מישהו מכיר? ואם ידוע לכם מה דרוש בשבילן? תודה.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/reviews/dx10_mid/ ראיתי את הכתבה ואני חושב שיש בעיה גדולה בסיכום סך הכל יש משחקים שה9600GT וה3850 סוחבים בצורה כל כך גרוע שהמשחק לא שחיק בהגדרות שהכניסו לדוגמה פה- http://hwzone.co.il/reviews/dx10_mid/19/ ולבדוק נתונים יבשים ואז לקבוע ניראה לי פשוט לא נכון בתחום הזה כמו כן צריך לחשוב רחוק יותר מהיום וצריך לחשוב על ביצועים בפועל במשחק כי ברגע שמשחק יורד בחלק מהמקומות מי 30 פרימים לשנייה זה מקלקל את החוויה במשחק וזה היתרון של הכרטיסים היקרים יותר ונכון שה9600GT וה3850 מצוינים יחסית למה שהם מיצגים אבל היום הם מיצגים את כרטיסי הביניים דרג נמוך ולא כרטיסי בינים רגילים גם בביצועים וגם במחיר ואלו הכרטיסים שכנראה יוחלפו יותר מוקדם
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אין לי שום מידע בסיסי על כרטיסי טלוויזיה אשמח אם תוכלו לצרף איזה אשכול. ומה דעתכם על הדגם הבא Innovision I3D-SmartTV-DX PCI TV Tuner? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-