עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by pianoman1,

שלום , אני חדש פה ורציתי את עזרתכם. אני מתלבט בין 2 מסי LCD 17" 1. SAMSUNG 730B 2. VIEWSONIC VG712 שניהם עולים אותו הדבר בערך 1650 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  2. Started by nore0,

למה הכל מכובה ? אם אני ישים הכל על ON יהיו ביצועים יותר טובים ?

3. Started by GuillotineX,

חשבתי לקנות את ה7300gt האם יש כרטיס מסך אחר טוב יותר בתקציב הזה? המפרט: p4 2.8 512 agp מספיק שיריץ HL2,COH,FEAR,Q4,COD2 על הגדרות סבירות בנוסף אם מישהו יכול להמליץ על חנות מחשבים נורמלית באזור המרכז שמוכרת כרטיסי מסך.

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  4. יש לי את הCCC 5.6 עכשיו אמרו לי שבשביל שיעלה לי הביצועים בכרטיס שלי בבנצ'מרקים אני צריך לכבות פילטרים.. ניכנסתי לCCC ושם בהגדרות של ה3D בכל לשונית שאני בוחר (לדוגמה AA או AF) הוא פותח ומראה רק את הכרטיס מסך ואת המסך שלי בלי להראות לי איזה הגדרות הפילטרים... דרך אגב בכל הלשוניות הנמצאות אצלי ב3D הוא מראה לי אותו דבר...: מה לעשות? כ.מסך בחתימה...

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by grouchy,

שלום לכולם, קונה מחשב חדש וזקוק להמלצה על כ.מסך. שימושים: מסך 19", משחקים כ- FIFA,NBA , חיבור ל-TV לצפייה בסרטים. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  6. שלום לכולם. קניתי מחשב חדש ויש כמה דברים מוזרים שקורים עם הגרפיקה באחד המשחקים. כשיש הרבה גרפיקה ה FPS נמוך מאד (זה לא משחק מורכב - MUONLINE), אני חשבתי שכרטיס מובנה יכול להריץ גרפיקה פשוטה בצורה טובה מה שגורם לי לחשוב שיש אולי בעיה בהגדרות. עוד עניין שגורם לי לחשוב כך הוא שינוי של צבעים, למשל, פאנל שצריך להיות אפור מופיע באדום ומשנה צבעים כשלוחצים במקומות מסוימים מאפור לאדום וכו'... אודה למי שמכיר את הבעיה ויכול לעזור. ולא- לקנות כרטיס גרפי חדש זה לא אופציה (בנתיים) תודה!!!

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by dids22,

ראיתי שלפני חודש יצא להם דריבר חדש איך הוא??? משהו בדק אותו?? :jump:

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  8. Started by Yanivmiz,

שלום ברשותי שני כרטיסי מסך NVIDIA 9800GT ,האחד עם 512 מגה והשני עם 1 גיגה האחד של ASUS והשני GIGABYTE לפי מה שרשום באתר של nvidia ניתן לבצע SLI עם שני כרטיסים מספק שונה כל עוד ה -GPU תואם ,אפילו שזה לא אותו זיכרון אפילו שיניתי ערך ב -registry לפי מה שכתןב בגלל שוני הזיכרון אך אני עדיין לא מצליח לעבוד ב SLI וגם לא מוצג לי שאכן זה פעיל מיותר לציין שגם הלוח תומך וכמובן שהכרטיסים מחוברים בכבל מגשר ביניהם,והספק 500 w יש רעיון למישהו? תודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by Mr Gadget,

שלום! כרגע בדקתי את A9600XT של ASUS ב 3DMark01 וב 3DMark03 וקיבלתי את התוצאות הבאות: 3DMark03:3617 3DMark01:10442 המערכת שלי היא: P4 2.0GHZ ASUS P4S533-E 512MB DDR333 האם הציונים האלה מתאימים לכרטיס הנ"ל כי שמתי לב שהוא קצת מקרטע במשחקים מסוימים מישהו עם כרטיס דומה קיבל תוצאות דומות וקירטועים במשחקים?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  10. Started by Roni_H,

שלום , יש לי מחשב נייד ישן (386) עם מסך קטן ומגניב שהייתי רוצה לחבר למחשב הגדול, פירקתי את הנייד וראיתי שהחיבורים של המסך של הנייד הם חבורים שונים (כזה פס עם קוי מתכת שנכנסים לחריץ כזה מפלסטיק).. למישהו יש מידע כיצד ניתן להפוך חיבורים אלו לחיבורים רגילים שמתחברים לכרטיס מסך של מחשב רגיל ?

11. איזה גרסה של 3Dmark מתאימה ל-6600GT AGP 03 05 06 ? ובדרייבר איזה גירסה הכי יציבה וטובה ?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  12. יש לי מחשב P4 2.4 512RAM וכרטיס מסך RADEON9550 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש של GEFORCE מהאתר הזה www.ksp.co.i מישהו יכול להמליץ לי בבקשה כרטיס עד בערך1100 שקל? תודה

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by XpHunTeR,

תקציב: עד 550 ש''ח מטרות: משחקים (אני משחק ב Lineage 2 שזה משחק מולטיפלייר המוני שצריך לטעון הרבה אובייקטים ולראות למרחק) המחשב שיש לי: E6300, 1GB ram, 965P-S3 עם מסך 20.1" רחב. (אולי אני ארחיב ל 2-4 GB) כרגע אני חושב על 9600GT גירסת SYNERGY (מה זה?) של ZOTAC ב 520 ש''ח מ KSP או 9600GT של TWINTECH ב 540 ש''ח מ FOXPC אני קונה או מ KSP או מ FOXPC (ראשון לציון) צריך המלצות ואני כנראה קונה היום אז זה דחוף תודה !

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  14. היי, אז ככה, יש לי מחשב אחד ישן שמשמש כשרת, עליו יש כ.מסך Ati Rage Mobility PCI. עד לא מזמן עמד עליו מסך Mag 15 אינטצ' מלפני 12 שנה, שהציג תמונה טובה ותקנית. החלטתי להחליף את המסך למסך LG 775, שזהו מסך תקין שעבד על מחשב אחר שניסיתי אותו עליו. בכל אופן, המסך החדש מציג תמונה מעוותת עם צבעים שונים ואפילו סוג של תמונה כפולה על המסך ברגע שמפעילים אותו על המחשב הישן. רציתי לדעת מהי הסיבה ואיך אפשר לתקן את הבעיה? * הבעיה היא אותה אחת גם בהפעלת המחשב ולא רק ב-Windows. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  15. Started by ilanb0,

האם זהו הפורום המתאים לקבל המלצה על מסך? ואם כן, בתקציב של 1000-1200 האם ניתן למצא מסך טוב 19'?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by pakomako,

מישהו יכול לעזור לי בקשר ל VIVO מה אני צריך כדי להקליט יש לי פה את הכרטיס והכל התקנתי עובד טוב וזה עכשיו אני צריך לדעת מה אני צריך לחבר למה ?? מישהו יכול להביא לי מדריך ?? צריך וידאו מחובר לטלויזיה ?? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  17. כרטיס מסך PALIT 8600 GT שקל 570 שקל איך הכרטיס והאם הוא DDR 3

18. הרצתי אצלי ואצל חבר שלי AIDA32 לראות כל מיני הבדלים (בלי להתיחס למהירות ליבה וזכרונות) Transistors : לי יש 29 ולו יש 47 Pixel Pipelines: לי יש 2 לו 4 TMU Per Pipelines: לי יש 2 לו יש 1 Vertex Shaders: לי יש נאדה לו 4 (v.2) Pixel Shaders: לי יש 1 (v.0.5) לו יש 1 (v.2) DirectX Support: שלי תומך ב7 שלו ב9 Pixelfillrate: לי 500 ולו 1200 Texel Fillate: לי יש 1000 ולו 1200 זכרונות: Bus Type : לשנינו DDR BusWidth: לי 128 ולו 64 (מה זה אומר ? למה לו יש פחות משלי ?) שורה תחתונה, האם הכרטיס שלו יציג ביצועים טובים יותר משלי, ברמה שנראת לעין בלתי מזויינת שונה אחת אחרי התחתונה (כן כן.. זה קיים), שהרצנו אנדרגראונד אצלו ואצלי לא היו הבדלים גדולים במיוחד..

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי שהמסך שלי יהיה מפוצל עם שני DESKTOPים? תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  20. Started by maxorize,

מכיוון שאני קונה בשבוע הבא מחשב חדש..אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך.. אז ככה..הכרטיסים הם: Gigabyte 6800GT SLI 256MB Gigabyte X800 XL 512MB Gigabyte 6600GT SLI 256MB בין ה6600 ל 6800 יש הבדל מחירים גדול מאוד...השאלה האם זה ישתלם לי מבחינת ביצועים... הגישה הכספית גמישה מאוד... חשבתי גם על ה 7800GT אבל זה ממש יקר... יש מישהו שיוכל לעזור לי? אני משתגע... אם אתם מכירים כרטיס מסך שלא רשמת במחרים הללו אני ישמח לשמוע...

• 11 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by Storm Bringer,

כרטיסי OEM כידוע מגיעים בלי אף דרייבר התקנה עליהם, אז איך הם פועלים ויוצרים פיקסלים על המסך לפני שהותקן עליהם דרייבר? האם הכרטיסים של ATI החדשים מגיע עם התוכנות האלה: Smart Shader, Smoth Vision ,DX9 וכד' או שצריך להתקין אותן על המחשב? או שהן בכלל מגיעות עם הדרייבר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by Kolshamen,

האם יש סיבה להבדל במחיר? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2334&products_id=25055 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218_2757&products_id=24823 תודה

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by nehmia,

אני רוצה של LG או SONIC יש לי הנחה אצלם.... הוא לבית אני לא גימר רציני אבל שיריץ משחקים חלק ושיהיה נוח לכל המטרות

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by Vaz,

יש לי fx5200 ללא יציאת dvi , ויש לי מסך 22 שאני רואה בו צבעים באיכות ירודה. אולי זה קשור לדרייבר ? מישהו יכול לומר לי מה הדרייבר הכי עדכני ? האם זה קשור לכרטיס מסך האיכות ? או שהמסך שקיבלתי לא משהו? מסך cmv 222h

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  25. שלום, פורומים רציניים יש לכם פה אנשים. 1. מסך LCD "17 אממ... Viewsonic VE702 איך הוא? השגתי אותו באמת במחיר נחמד, 1600 ש"ח, בגלל הנחה קטנה שעושים לי. אממ, אני יודע שהמהירות תגובה שלו (14ms) אחלה, אבל מה חוץ מזה? שווה? אני לא מבין במסכים. אגב, אני חייב LCD. כל המידע עליו פה: http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDE2/VE702m.htm 2. Gigabyte GV-R955128D ATI RADEON 9550 128 mb 128-BIT bulk הרבה אמרו לי שזה כרטיס מסך די טוב יחסית למחיר שאשלם עליו, בסביבות ה400 ש"ח, אחרי הנחה . אני לא גיימר רציני במיוחד. מדי פעם (נגיד פעם בחודש) אני מקבל משחק. אבל לא פקמן מהמשחקים הכבדים יותר, שדורשים כרטיס מסך מצויין. אבל בשביל פעם בחודש, כשחלק מהמשחקים דורשים יותר וחלק דורשי…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.