כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום מה המצב? לפני שבוע קניתי Radeon 9700 של פאוור כולור. איך אפשר לדעת אם זה באמת 9700 כי מופיע לי במאפינים של המחשב שלי radeon 9700\9500pro (תראו תמונה,תורידו בבקשה!) אולי זה הדרייבר, התקנתי את 3.5 כי 3.6 עשה לי בעיה, התקנתי לפי ההוראות באתר הזה, יכול להיות שאני צריך דרייבר אחר?(לא BBA) עוד שאלה קטנה - במאפיינים של התצוגה בתוך מתקדם יש אפשרות לכיוון AA\AF אז כיוונתי ואז יש אפשרות לבחור "בחירת העדפות ליישום" בתיבה כזאת, צריך לבחור את זה? מצטער על השאלות, תעזרו לי בבקשה!
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מעניין: http://www.xbitlabs.com/web/display/20060501132927.html ATI + Nvidia = Love
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך חדש ואני לא רוצה לבזבז יותר מידי כסף אז איזה כרטיס לקנות שיהיה משתלם מבחינת ביצועים\מחיר וחשוב לציין שברצוני לשחק את half life 2 כשיצא ולהפיק עד כמה שאני אוכל ממנו !
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
-
באיזה שם מופיע לכם הכרטיס בתוכנות השונות כ-2900PRO או כ- 2900XT? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כנראה שונה לאחר עידכון הדרייברים לגרסה 9.1.4.5! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
תראו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, ורציתי שתמליצו לי על כרטיס מסך שעולה בסביבות ה2000(אל תדאגו זה שידרוג...) אני חשבתי בסגנון של הradeon 9800 pro , אמרו לי שהביצועים שלו מצויינים, מישהו יכול להגיד לי כמה הוא עולה? תודה... ואם אפשר תכתבו לי איזה כרטיסים נמצאים במחיר שלו.. תודה
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום קניתי nvidia gtx465 asus והמשחקיםםם פשוט לא זזים ברמה מפחידה כל משחק פשוט נתקעע חייב עזרהה תודה
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
האם אפשר להפוך 9800se לפרו אם כך איך ואיך אני ידע שהצלחתי יהיה רשום איפה שהוא שהוא נהפך לפרו תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
וואי חברה אני קצת מודאג אחד אמר שמי שקנה כרטיסים חדשים וטובים כמו 7800 נדפק זה נכון ?? כאילו מה אני כבר לא יוכל לשחק בגראפיקה גבוהה או רק בלי פילטרים שזה חיסרון גדולל מאד ?? אבל לא יעשו איזה משהו בנידון ?? ועוד כמה זמן בכלל יצאו המחשים התומכים ב DX 10 עוד הרבה זמן לא ? לא להתעצבן אני יודע שדנו מזה כבר הרבה
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום. אני קניתי מחשב חדש לפני שבועיים בערך ויש לי כרטיס מסך x1950xt. אני משחק במשחק hitman blood money ובמשך כל המשחק החלק השמאלי של המסך מהבהב כול כמה דקות וכול פעם שאני לוחץ על הכפתור {g} לשחרור נשק אז המשחק ניתקע לי. הפנו אותי לפה כי אמרו שפה יוכלו לעזור לי. לפי מה שניראה לי התקינו לי את הדרייברים הכי מעודכנים לכרטיס מסך ושמתי לה שהבעיה היא אצל עוד אנשים זאת אומרת שכבר הכרטיס מסך לא גורם לשום תקלות. חשבתי אולי זאת מערכת ויסטה ואולי יש בה בעיות אבל אני לא בטוח. מישהו יכול לתת לי מענה לבעיה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קיבלנו את הניידים של עתידים שהם T61 LENOVO יש בו כרטיס מסך 389 MB INTEL אני רוצה לשדרג את הכרטיס הזה כי המחשב תותח אבל הכרטיס מסך לא מתאים למשחקים כבדים !!!
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם , בשנים האחרונות יצאתי קצת מהתחום ואני זקוק לייעוץ לכרטיס מסך למחשב חדש. המחשב שאני קונה מיועד בעיקר לעבודת אינטרנט רגילה , קצת עריכת תמונות כמו שכולנו עושים בפוטושופ וכו'. עכשיו מדי פעם אני רוצה גם לשחק משחקים חדישים , לא ברזולוציות מטורפות ואני לא מכור ל FPS , הכוונה לשחק בצורה טובה. המסך יהיה LCD 19 אינטש ואני רוצה שהמשחקים ירוצו בצורה סבירה ברזולוצייה 1280X1024 . התקציב שלי הוא 1000 ש"ח עד 1200 פחות או יותר וחשבתי על 8600GTS כרגע. המלצות נוספות יתקבלו בברכה , תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין להפוך את המחשב הישן שלי לHTPC. כרגע יש לי את הכרטיס מסך GeForce FX 5200 והוא לא מצליח במיוחד להעביר תמונה נקייה לטלוויזית 32" שיש לי בסלון, על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי להחליף בכדי שאני יוכל להנות מסרטים מהמחשב..
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
במהלך קריאת ביקורת על מסך LCD 17" (כמו שהבנתם אני עומד לקנות אחד), נתקלתי בזה (אני אצטט): "The 191T's whites had a yellowish hue, and the 172T in Analog mode had a pinkish-hue to its whites. No amount of color temperature, brightness/contrast, and auto-adjustments would correct this difference. A week or two later, I grew tired of getting 1800 3DMark03 points with my XP2700+ system and dropped hard-earned coin on an ATi Radeon 9700 Pro. Guess what happened after I made the swap? The 191T's yellow hue and 172T's pinkish hue were GONE! I heard that ATi cards had better 2D image quality, but I never dreamed that they'd have this much impact over NVIDIA's offering on LCD disp…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
טוב קיבלתי את המחשב החדש שלי לפני כמה ימים כולל את המסך הזה, אבל יש בו משהו אחד שמעצבן אותי כל פעם שהתצוגה משתנה, כלומר מדוס לווינדוס מווידוס למשחק וכו' , יש בצד ימין למעטה של המסך סמל של רמקול (סמל מכובה אצלי כי אני לא משתמש ברמקול של המסך...) לאיזה שתי שניות ואז נעלם. עכשיו, זה לא כזה מעצבן אבל עדיין יהיה נחמד אם יש דרך שהוא לא יראה את הסמל הזה כל הזמן... מישהו יכול לומר לי אם אפשר לעשות את זה ואיך? דרך אגב, המסך עצמו מעולה, נראה טוב, הצבעים מדהימים יחסית למסך הקודם שלי ועד עכשיו שיחקתי ב Enemy Teritory ו Call of Duty ולא הרגשתי בכלל איטיות של המסך, אפילו לא קצת! עוד דבר מגניב אבל אני חושב שזה במסכי LCD בכלל, ב Call of Duty יש משימות שאתה רואה את השמש, אז זה באמת מס…
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג geforce 9500 gt המסך הרגיל מחובר ליציאת ה dvi יש לי גם מסך טלווזיה בעל כניסת vga חיברתי את המסך לכרטיס מסך עם כבל vga אך למה אני לא רואה את השידור בטלוזיה?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 8800GT חיבור דיויאי אחד מחובר למסך של המחשב ואחד לטלוויזיה זה משנה אם אני יגדיר ש 2 המסכים יפעלו באותו זמן כל הזמן ורק שאני ירצה את הטלויזיה אני יפעיל אותה או שעדיף שרק מסך אחד יעבוד בכל זמן ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
למה בסרטים ה fps עומד על 24-30 והסרט מוצג באופן חלק, ולעומת זאת במשחק כבד מסוים 24-30 fps המשחק עובד דיי איטי?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
האם מישהו מכיר את החברה הנ"ל ויכול להביע את דעתו איך הביצועים של הכרטיס הזה ביחס לחברות המובילות בתחום תודה, איציק. http://www.ivmm.com/review/inno3d/overclock_cafe_gf_fx_5900_1.html
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב אני רואה את הארטיפקטים בצורה של אותיות בצבע וורוד. או קווים לאורך המסך. כשהווינדוס עולה אז ממש בכניסה המסך פשוט מתכבה לי. הסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך והדלקתי. ועכשיו הכל עולה לי גם עם ארטיפקטים אבל אני יכול להיכנס לווינדוס. האם זאת בעית חומרה? אני פתחתי את הקירור של הכרטיס מסך. זה קירור פסיבי. והחלפתי משחה תרמית. יכול להיות שבטעות משחה נגעה טיפה בנגד או בשבב והרס לי את הכרטיס מסך? ניסיתי לנקות אותו הוא עבד לי ואחרי כמה זמן שוב הופיעו ארטיפקטים. עשיתי גם אוברקלוק לכרטיס מסך. אין לי מושג מה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
היי לכולם. מעוניין לרכוש כרטיס מסך המיועד לעבודה בתוכנות Autodesk ו Adobe. המפרט הנוכחי: i7 2600K, GIGABYTE Z68X-UD3H-B3, Corsair GS 600W, 2x4GB Kingston ההתלבטות היא האם לרכוש את ה GTX 570 ובנוסף 2 סטיקים של 4 ג'יגה לזיכרון או לרכוש את ה GTX 670
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך הכי טוב למשחקים במחיר הזה. מפרט: לוח אם: MSI K9NGM3FIH GF7050 AMD מעבד: ATH'64 4200X2 D.C AM2 AMD זכרון: CEON 2GB DDR-2 667MHZ ספק: EZ300 (המוכר אמר שזה ספק כוח טוב ) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
טוב אז בזמן האחרון אני רואה שהכרטיס שלי כבר לא בדיוק אוכל משחקים על הרזולוצייה וההגדרות הכי גבוהות כמו פעם.. אז הכרטיס שלי הוא BFG GEFORCE 8800 GT OC2 521MB אני משחק על מסך 26 כלומר רוזולציה 1920x1200 בפיפא 11 על ההגדרות הכי גבוהות כולל פילטרים וכולל vsync הFPS בריצפה כי שי מלא תקיעות.. עובד על win7 64 bit והמעבד שלי הוא q6600 מי שזוכר אז חמפש כרטיס טוב עד 1000 שלא יהיה איתו גם צוואר בקבוק ויחזיק כמה שנים טובות..
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-