עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Evyatar,

היי יש לי את הכרטיס 9600XT על AGP ואני רוצה להחליף אותו, יש לי לוח AGP של אינטל זיכרון 512 ומעבד 2.6 של אינטל אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש עד בסביבות ה1300 ש"ח. שיהיה מותאם לAGP. שמעתי על ה7600GT שעומד לצאת אבל האם כדאי לחכות ולקנות אותו או שהגירסה שלו לAGP תהיה חלשה מהPCI-E שלו ועדיף לקנות עכשיו משהו טוב אחר? תודה.

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  2. הי, אני מקווה שאני בפורום הנכון... יש לי כרטיס ATI 1950XT ויש לי שני מסכים שמחוברים אליו במצב EXTENDED. האחד הוא מסך "19 CRT של פיליפס והשני LCD HD. יש אפשרות להגדיר רזולוציות שונות לכל אחד מהם? תודה מראש וחג שמח

3. שלום אני מחפש כרטיס לדגימת וידאו אנאלוגי (VHS) למחשב, אין צורך לייצא קבצים לאנאלוגי. התקציב עד 2000 ש"ח. מצאתי שלוש קבוצות של כרטיסים שיכולים לבצע את העבודה : כרטיסי מסך VIVO, כרטיסי טלוויזיה וכרטיסי דגימה מקצועיים (פינקל, קנופוס וכו'). רציתי לדעת מהם הבדלי האיכות ואם הם מורגשים, אין צורך באיכות מקצוענית (כמו כן גם אין התנגדות לקבל אותה). תודה.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by SamurAchzar,

אני משתעשע ברעיון של לקנות אחד בעוד כמה חודשים (המחירים ירדו קצת, טכנולוגיה תשתפר, ובעיקר אני אתן לחשבון בנק שלי להתאושש מהמאורעות האחרונים). מה שמעניין אותי, זה איך אמורים לשחק על זה? 1920x1200 זו לא רזולוציה סטנדרטית, ואף משחק שאני מכיר לא תומך כמו שצריך ב16:9 (מסך רחב). השאלה היא האם המסך מתוכנן כך שתוכל להציג תמונה מרובעת (4:3) במרכז (כלומר, עם שטחים שחורים בצדדים) ברזולוציה "נורמלית" (כמו 1600x1200), אך טבעית (כלומר, פיקסל לפיקסל, בלי עיבוד נוסף כמו שרואים כשמציגים תמונה ב800x600 על מסך LCD שלא זו הרזולציה שלו, למשל).

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  5. שלום, אני הולך לשדרג את המחשב לכרטיס nvidia 9600 והתקציב שלי דל מאוד ואם אין כסף אני יצתרך להלוות מאנשים, אני מתלבט בין 2 חברות טובות: Palit ו Sparkle שפאליט יותר זולה אבל חבר שלי אמר שהקירור שם גרוע והכרטיס יישרף, אבל Sparkle קצת עוברים לי את התקציב אני רוצה לדעת אם ההבדל במחיר שווה את זה, והאם מה שחבר שלי סיפר לי נכון?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  6. קיבלתי עכשיו בפעם הראשונה שהרצתי את הבדיקה 43K... המחשב שלי הוא את'לון 64 3000 עם רדאון 9800 פרו, האם התוצאה מתאימה או טיפה נמוכה למפרט???

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  7. כאשר הרזולוציה במחשב על 1680X1050 התמונה בטלויזיה מרוחה. ההבדל בין התמונה החלקה במחשב לעומת התמונה בטלויזיה ניכר מאוד לעין. רק כאשר אני מוריד את הרזולוציה במחשב ל1280X1024 התמונה נהיית חלקה. אני משתמש בחיבור HDMI לטלויזית HAIER HDREADY. עכשיו הדבר המוזר- הדבר רק התחיל לקרות לאחרונה, עד לפני כמה זמן הכל עבד חלק והטלויזיה הראתה תמונה חלקה בכל רזולוציה. האירוע שקרה הכי קרוב לפרק הזמן שבו שמתי לב לשינוי בטלויזיה הוא שהמחשב שלי קפא והייתי צריך להוציאו מהחשמל ולהדליקו מחדש. אני משתמש בASUS G1 בעל כרטיס מסך NVIDIA GE FORCE GO 7700. אשמח לקבל כל עזרה במה בדיוק הבעיה והעיקר מה ניתן לעשות בנידון.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  8. אם ה 1800XT יותר משתלמם ממנו אז איך אתם כותבים שבטווח המחירים 1500-2500 ה79GT יותר משתלם כשה18XT עולה 2200.. קחו לצומת ליבכם..

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  9. שלום לכולם, ה-Update Checker מ-FileHippo הראה לי שקיים עדכון עבור כרטיס המסך שלי, אז הורדתי אותו אך ההתקנה לא בוצעה בהצלחה והמחשב הציע לי להפעיל מחדש את המחשב כדי לעשות Roll-Back. עשיתי זאת אך המחשב הודלק עם ביצועי גראפיקה פחותים מאשר בעבר (32bit) ובמנהל ההתקנים היה רשום שאין לי אפשרות לעשות Roll-Back כי לא נשמר תיעוד של הגרסה הקודמת. כאן עשיתי את הטעות. נכנסתי למנהל ההתקן ובחרתי בהסרה. כעת, לאחר שהפעלתי את המחשב מחדש, המסך כלל אינו נדלק. הדבר קורה גם כשהמסך מחובר לכרטיס המסך וגם כשהוא מחובר ל-On-Board. דרך מחשב אחר כבר מצאתי את הדרייבר המתאים, אלא שאין לי כיצד להתקינו. אשמח לקבל את עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by Freeze,

היי, לאחרונה נשרף לי הכרטיס מסך למחשב הישן שלי, ועכשיו אני מחפש להחליף אותו. המעבד הוא E6400, עם 4 ג'יגה זיכרון (DDR2). הכרטיס מסך שהיה לי שם הוא 8800GTS (הגירסא של ה-640MB ). כאמור, אני מחפש כרטיס מסך חדש, בטווח של כ-500 ש"ח, למטרות משחקים (לא Very High - שיריץ כמו שצריך על Medium/High ואני אהיה מרוצה), ובעיקר סרטים 720p (יחד עם זה אני קונה גם מסך חדש, 22 אינצ', 1920x1080). ניתן בהחלט לחרוג אם זה שווה את זה, אבל לא לחרוג לאלפים. עדיפות ל-ASUS מה אתם מציעים?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by tzilber,

האם למפרט שלי (מפורט בצד) כדאי 9800GTX? או להסתפק ב 8800GTX 512MB או 8800GT 512MB. המסך שלי הוא SAMSUNG 22 מכוון כמובן ל- 1680X1050. אין כרגע OC ואם יהיה יהיה רק למעבד.

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by navk2,

ושלא תתנגש לי עם RIVA TUNER, או שיהיה בה שליטה על המאוורררים. מן הסתם CCC לא בא בחשבון. תודה.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  13. אז ככה.. יש לי מערכת טובה עם HD4870 עכשיו חיברתי אותה לטלויזיה lcd 32 hd ready עם כבל HDMI עכשיו רואים מצויין והכל סבבה.. הבעיה היא שהכרטיס מסך מחובר בכבל DVI למסך t220p של סמסונג FullHD 1920X1200 .. עכשיו הבעיה היא כזאת- אני לא מצליך להגדיר בcatalyst control center שהרזולוציה במסך לא בטלויזיה תיהיה 1920x1200 זה פשוט לא נותן לי האופציה היחידה היא 1080I משמע 1920x1080 .. אז איך אני מגדיר שהמסך יהיה 1080p והטלויזיה תתן 720p?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by Kidboy,

וכדאי לי לשדרג אליו מה 9800PRO?

15. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך להרצת Solidworks המחשב יחובר למסך 19 אינץ', והתקציב הוא עד 270 ש"ח עם חריגה ל300 לא מתוכנן OC, ירכש בTMS. יש את הHD3470 ששמתי עין עליו.

16. Started by nore0,

למה הכל מכובה ? אם אני ישים הכל על ON יהיו ביצועים יותר טובים ?

17. Started by shloosh,

מה ההבדלים בכלל??? אני מניח שלהרקולס יש קירור יותר טוב!,אבל עד כמה ?? ולא עדיך לקנות ב-200 שקל שההרקולס עולה יותר עוד 256 זיכרון??? או כרטיס קול נורמלי??

18. Started by dor962,

new computer, dont got hebrew yet. I installed the catalyst driver for my 2900xt and thats what is shows http://img502.imageshack.us/img502/6691/asdzy9.jpg the clocks should be higher right? is it normal that it shows that the clocks are that low? if now, what can i do to fix it?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  19. אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך.... Gigabyte Geforce FX 6600 256MB DDR 128bit DVI TV-Out שעולה 857 לבין ה-6600GT אבל שמעתי שאת ה-gt יש רק בגירסאת 128 מבייט סיכרון והוא עולה גם יותר ורציתי לדעת אם הזיכון משנה כי אני מעדיף 256 מבייט והאם ה-Gt הרבה יותר טוב... תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by DJPOWER,

איפה אני יכול לראות את החיישן טמפ' של הלידטק 6200 ראיתי בדיון הזה שהוא נעול או משהו... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=129395.0 תודה יונתן עריכה: אני יודע שאפר לראות בתוכנה WINFOX אבל זה לא נותן לי להתקין אותה... גם לא דרך הדיסק וגם לא מהאתר! זה עוצר ב36אחוז

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by neogod,

יש לי MX440 והמאוורר שלו התקלקל, הוא עובד ואני עובד איתו במצב הזה כבר די הרבה זמן אבל כל הזמן יש תקיעות של המחשב, המחשב קופא לכמה שניות ואז ממשיך לעבוד כאילו כלום לא היה. איך אפשר לחבר לכרטיס מסך מאוור נוסף/ אחר???

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by LIRON5721,

ערב טוב, אני צריך לממש אחריות על כרטיס מסך, בנתיים הבאתי כרטיס מסך אחר עד שיתקנו את הכרטיס התקול ואני צריך עזרה בהרכבה. אז מה יש לנו? לוח אם : GIGABYTE P67A UD3 B3 כרטיס מסך: רשום עליו GV-R925128 של גיגהבייט (תמונה) 1.האם הכרטיס יתאים? 2.לפי מה שאני רואה הוא לא צריך מתח מהספק אלא רק מהלוח 3.אשמח לטיפים מה כן ומה לא לעשות 4תודה

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by asafs,

שמעתי שהכרטיס הנ"ל מרעיש מאוד.. האם זה נכון ועד כמה זה משמעותי? מדובר בגירסה של GIGABYTE או SAPPHIRE

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  24. היי, אז ככה, יש לי מחשב אחד ישן שמשמש כשרת, עליו יש כ.מסך Ati Rage Mobility PCI. עד לא מזמן עמד עליו מסך Mag 15 אינטצ' מלפני 12 שנה, שהציג תמונה טובה ותקנית. החלטתי להחליף את המסך למסך LG 775, שזהו מסך תקין שעבד על מחשב אחר שניסיתי אותו עליו. בכל אופן, המסך החדש מציג תמונה מעוותת עם צבעים שונים ואפילו סוג של תמונה כפולה על המסך ברגע שמפעילים אותו על המחשב הישן. רציתי לדעת מהי הסיבה ואיך אפשר לתקן את הבעיה? * הבעיה היא אותה אחת גם בהפעלת המחשב ולא רק ב-Windows. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים