עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by haruviy,

גם לי יש Radeon 9600XT שעבד עד היום ללא רבב! לאחרונה התחלתי לשחק ב Pro evolution soccer 5 ואז התחילו הבעיות. גם בדמו שלפני המלא וגם במשחק עצמו. בגרסא הקודמת לא היו בעיות. ניסיתי את כל הדרייברים של קטליסט ושל אומגה. גם חדשים וגם ישנים. ביטלתי את שליחת דו"ח התקלה לATI. המשחק נתקע מספר פעמים לכמה שניות ואז מכריח לעשות ריסטרט. שמתי לב שהמאורר לא זז. הוא לא רועש או מקרטע- פשוט לא זז. לא קיבלתי על כך הודעת שגיאה או משהו דומה והכרטיס לא חם! בהגדרות רואים שהטמפרטורה נעה בין 50 ל60 מעלות. האם ניתן לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  2. Started by avivlevy,

איזה כרטיס מסך יותר טוב? Club3D GeForce 7800GT 256MB eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E GIGABYTE 7800GT 256MB 256bit PCI-E או משהו אחר בין 2000-3000 שקל

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by trance_lover,

אהלן, קניתי מסך חדש ואת הישן אני מוכר לבן דוד אז השאלה שלי כמה שווה היום המסך CTX PR705F Series ? חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי תשובה...

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by shtrodel,

בסה"כ החלפתי ספק, סידרתי קצת את הכבלים, ניקיתי אבק, מרחקתי משחה טרמית וזהו לאחר מכן הפעלתי את המחשב ולא יודע מה נכנס לי בראש לעשות בדיקה של 3DMARK 2005 ופתאום חשכו עיניי!!!! הציון שקיבלתי הוא 3945 במקום 6310!!!!!! :'( מה יכול להיות הסיבה? הספק? HELP!!!!! בא לי למות!!!

• 36 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. קודם כל, תודה שניכנסתם אז ככה... יש לי מחשב מצוין, לא חסר לו כלום, חוץ מדבר אחד: כרטיס מסך!!!! יש לי כרטיס מסך מעפאן: ax300se-x של asus כמובן אני חייב להחליף אותו, ובחלק הזה אתם נכנסים, אני צריך שתגידו לי איזה כרטיס מסך לקנות, מקסימום ב-1500 ש"ח? אם תוכלו אני מעדיף כמה הצעות שונות וקצת מידע על הכרטיס, כמובן כמו רובם אני צריך את הכרטיס כדי שאני אוכל לשחק במישחקים כבדים על המחשב כמו: far-cry, fear, quake 4... תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 736 צפיות
  6. הכותרת אומרת הכל.. ואיזה כלים דרושים לי לביצוע הפעולה ? תודה

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by idani1983,

שלום, הרצתי בדיקה ב 3DMARK05 וקיבלתי את תןצאות שנעות בין 18 ל 25 FPS יש לי מחשב חדש פנטיום D820 1 גיגה הארד דיסק SATA 250 ג"ב וקניתי כרטיס מסך חדש 7800GT והתקנתי אותו לבד ואני מפחד שהוא לא מקבל מספיק כוח מהספק צריך 350 WATT אז אמרו לי פה להריץ בדיקה האם התוצאות האלו סבירות או שאכן הוא לא מקבל מספיק מתח ולכן לר פועל בשיא התפוקה? תודה

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  8. Started by Posford,

אני מעוניין לקנות מסך דק ושטוח (או ששטוח לא משנה? אני לא מבין בדברים האלו). שיהיה 19' אינץ'. לא מבין בזוויות, חדות מסך וקרינה וכל זה. מחפש משהו טוב שיחזיק זמן, מה הטווח מחירים? אני מעוניין בסביבות 1000 ש"ח. אשמח להמלצות. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  9. Started by Norm4nde,

אני צריך מסך חדש וטוב למשחקים..... התקציב שלו לא הרבה עקב קניית מחשב חדש ב7190 ש"ח אז נשאר לי בערך 810 +- צריך המלצה למסך! וגם אם יש מסך טוב למשחקים ועולה מעט מעל המחיר עד 1000 תנו לי גם... לא משנה לי אם זה LCD / CTR

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  10. Started by terabit,

קניתי אתמול GEFORCE 6600 של GIGABYTE, ושאני מנסה להיכנס לאיזה משחק זה עושה לי משו בסגנון הזה: (בקובץ המצורף) זה שהתקנתי תDRIVERים שקיבלתי בדיסק, אם אני מתקין את הDRIVERים החדשים של NVIDIA אני לא יכול להיכנס לWINDOWS כי נהייה לי כל המסך שחור כזה בהתחלה. יש לי DIRECT X 9.3C וWINDOWS XP SP2. אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב אני יכול לתת. תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. תודה

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  12. Started by freesoul23,

איזה כרטיס עדיף מבחינת חברה ומבחינת אתר? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=704 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7111 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3402 http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1479&CatCode=63 תודה

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by guy_b,

חברת XFX תשחרר את הכרטיס בעוד שבועיים הכרטיס מוכן ומחכה לNVIDIA זה הולך להיות כרטיס מטורף, מעניין כמה הוא יעלה יש שמועה שמהירות הליבה תהיה על 580MH וזכרונות על 1780MH. נחכה ונראה. [attachment deleted by admin]

• 91 תגובות
    • 5.3k צפיות
  14. כשאני מחבר עם כבל S-video אז רואים מעולה.. אבל אין קול.. איזה חיבור אני צריך לקול? עם תמונה בבקשה.. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  15. Started by Titanium,

האם כדאי למכור אותו אחרי הכל הוא עדיין תותח במשחקים ולקנות אחר משהו בסגנון של ה 6800 מה אתם אומרים? שווה למכור ב 800 שקל ולהשקיע סכום מסויים ולקנות אחד חדש יותר טוב? או שכדאי לתת לו להזדקן יחד עם המחשב? בבקשה ענו לי במהרה ליאור

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tigerex,

יכול להיות ש- 6800 gt ? או שזה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3042

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. תודה. דרך אגב - בהנחה שהשימושים שלי הם משחקים ועריכת סרטים. מה עלי לבדוק בכרטיס המסך? מה הנתונים הטכניים שצריכים לעניין אותי?

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by MisterL,

יש לי ספק לא ממש מוכר (או לפחות ככה אני חושב...) של סנשיין (האם החברה הזאת מוכרת?) 480 וואט רציתי לשאול שני שאלות.. 1) האם הספק הוא ג'נרי? ואיך אפשר לבדוק? 2) האם הספק יתאים לכרטיס מסך X800XL?? לAGP... תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by idani1983,

שלום, קניתי מחשב חדש INTEL D820 1 גיגה וקניתי כרטיס מסך 7800GT שהתקנתי אותו לבד שאלה ראשונה :חיברתי את כבל החשמל של ה PCI לכרטיס והתקנתי והכול נראה כשורה (אין שום הודעות או משהו) אבל איך אני יכול להיות בטוח שהוא מקבל את כל החשמל שהוא צריך בסביבות ה 350 WATT מהספק, האם כל ספק נותן את המתח הזה או שיש כאלה שנותנים פחות? שאלה שניה : הרצתי את תוכנת הבנצ'מרק מהאתר לכרטיס מסך וקיבלתי תוצאה של 74 FRAME\SEC ב AVG ו 102 ב MAX וכאשר הרצתי ב X4 קיבלתי 64.5 ב AVG עם 24.4 POLYS\SEC האם זה בסדר{סביר} או שיש איזה שהיא בעיה כמו שהכרטיס לא מקבל מספק מספיק מתח ולכן אינו מנוצל כראוי? תודה ???

• 14 תגובות
    • 782 צפיות
  20. http://www.extremetech.com/article2/0,1697,1880749,00.asp בקיצור: ATI הדגימה גרסה ראשונית של תוכנה אשר מקודדת קבצי וידאו בעזרת שימוש במעבד הגרפי בכרטיסים מסדרת X1000. בהדגמה, קודד סרט של בערך 5 דקות על גבי מחשב מבוסס X2 4800+ ו- 1GB זכרון מהיר , בזמנים שבין 2 ל- 4 וחצי דקות. כרטיס X1800XT על אותו מחשב, והתוכנה החדשה של ATI, קודד את אותו הסרט ב- 17 עד 23 שניות, שיפור של פי 5 !!! התוכנה רק בשלבי הפיתוח הראשונים (הקידוד עדיין לא כולל את פס הקול) ותשוחרר לקראת סוף השנה.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by yarivot26,

ביוני ככה אני עושה גיחה לאמריקה, תכננתי בהזדמנות הזאתי לקנות מחשב חדש, אך בנתיים הreadon 9600se לא סוחב והחלטתי עד אז לקנות כ. מסך חדש רציתי לקנות את ה6600gt אבל בטעות הזמינו לי את ה6600u רציתי לדעת אם ה6600u יחזיק לי עד יוני

• 13 תגובות
    • 851 צפיות
  22. Started by DeadHunt,

איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי במחיר של עד 1200 +- ש"ח אני שמתי העיין על זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7300 וגם על זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7079 יש לשני הכרטיסים אפשרות ל OC בעתיד?

• 11 תגובות
    • 717 צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך 6600אולטרה כלומר אם זכרונות מהירים של אלבטרון.. על הכרטיס יש משהו מכוסה במין מדבקה הורדתי וראיתי שזה חיבור SLI יש מצב שזה SLI או שהם פשוט משתמשים באותו לוח? תודה יונתן

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  24. Started by romany2005,

שלום יש לי כמה שאלות: - האם כדאי לקנות Geforce FX5500 256MB 128 BIT ב450 ש"ח? ובכמה הוא יותר טוב מה 5200? ואם אני אקנה(אני לא בונה על זה) Geforce 6600 הספק יחזיק לי את זה? נראה לי שיש לי ספק של ג'נרי 400 וואט, תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  25. Started by simla101,

המפרט שלי הוא A64 3000+ newcastle 2X512 mb ram leadtek 6800nu ואני מקבל ב3DMARK05 רק 1002 נקודות שזה משהו כמו רבע ממה שאני אמור לקבלO_o בלי פילטרים ברזולוציית דיפולט של 3DMARK...ויסינק אוף... מה בדיוק נסגר לי עם המחשב?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.