כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בעוד כמה זמן(שבועיים שלושה שבועות) המחשב יהיה בעיקר למשחקים.... עכשיו אני רוצה לדעת מתי הכרטיס הזה יצא?כי ה 4870x2 לא נכנס בתקציב שלי.... והאם הוא יהיה יותר חזק מ 4870 1gb?ואולי הוא יעבור את ה 280? בקיצור מתי הכרטיס יצא.... תודה לכל העונים...
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני חפשתי בכול הפורמים ואין התיחסות לכרטיסי המסך הנ"ל אני מחפש כרטיס מסך מקצועי לרינדור אבל לא בסכומים מטורפים של 15 אלף ש"ח מה הכרטיס שיש לו את היחס הטוב ביותר בין מחיר לביצועים. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה על מסך CRT איכותח של 19/20 אינץ', עד 1800 שקל.
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
טוב, אני יודע ש-P תומך בקצב רענון גבוה יותר, רזולוציה גבוהה יותר ויש לו USB HUB אבל אם אין בכוונתי לעבור 1024X768 האם יש סיבה לשלם עוד 200 ש"ח ל-P ? האם יש הבדל באיכות התמונה ? האם צריך יותר מ-85HZ (שזו המגבלה ב-B) ?
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני בתהליך של בחירת חלקים למחשב ואני רוצה שאוכל לחבר אותו לטלויזיה 32 אינץ' ובנוסף למסך מחשב 24 אינץ. שני המסכים ברזולוציית 1920x1080 ואני מעוניין שירוץ סרט HD בטלויזיה ושאוכל לעבוד כרגיל על המחשב בזמן שהסרט רץ. לצורך כך אני חושב כרגע על מעבד Core i5 2400 ולוח אם P8H67-M Pro B3 שרשום שם ככה: Integrated Graphics Processor Multi-VGA output support : HDMI/DVI/RGB ports - Supports HDMI with max. resolution 1920 x 1200 @ 60 Hz - Supports DVI with max. resolution 1920 x 1200 @ 60 Hz - Supports RGB with max. resolution 2048 x 1536 @ 75 Hz האם זה אומר שאני יכול לחבר באמצעות ה HDMI לטלויזיה ובנוסף באמצעות הDVI למחשב ולממש desktop extension (כלומר, לא clone)? האם ה…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום. איני משחק במשחקי מחשב, בניתי מפרט מעולה, עלה די הרבה כסף, ונותר לי לבחור כרטיס מסך. חשבתי לקנות משהו פשוט ב-200 ש"ח, מאחר והדברים איתם אני מתעסק הם Matlab, Pspice, וסביבת פיתוח. האם במקרה הזה, כרטיס מסך פשוט יכול לפגוע בביצועי מחשב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לוח אם: Asus P5QPL-AM ספק: Golden Tiger450W סטנדרטי לגמרי זיכרון: 2G DDR2 מעבד: E6500 אני מתלבט באיזה כרטיס לבחור או HD570 או GTX 460 שנראה לי שהוא קצת יכביד על מחשב כזה , אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי שאלות לגבי כרטיסי מסך Radeon: 1. לחבר שלי יש XpertVision Radeon 9200SE, ולי יש Asus Radeon A9600XT/TD, וכשנינו מפעילים למשל את המשחק C&C Generals, על אותה רזולוציה, לדוגמא 1024x768, ואז שמים על High Detail Level - הכל אותו הדבר לגמרי, חסרות אצלו טקסטורות והגרפיקה הרבה פחות יפה אצלו, אפילו הדרייברים וה-DirectX אצלנו בדיוק אותו דבר... אני מבין אם זה היה שאני שם על רזולוציה יותר גבוהה ו-Detail Level יותר גבוה, אבל הכל אצלנו אותו דבר, למה? אם זה משנה, זה המפרט של חבר שלי: Intel Celeron 2400MHz 256MB DDR 333MHz 40GB 7200RPM XpertVision Radeon 9200SE ושלי: Intel P-4 2.6GHz HT 256MB 400MHz x 2 = Dual Channel of 512MB 160GB 7200RPM SATA 8MB CACHE Asus Radeon A…
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלי GigaByte ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI Zalman המאוורר שלו מאוד רועש- אני די בטוח שהוא תמיד על 100% אבל אין לי דרך לוודא זאת מכיוון שאין לו חיישן והתוכנות השונות לא מראות לי את המהירות/אחוז העבודה שלו. המחשב בחדר שלי, והחדר די קטן ככה שזה סיוט לשמוע אותו כל הלילה עובד, הייתי שמח לדעת אם יש אנשים נוספים פה עם אותו כרטיס מסך בדיוק ואם הוא מרעיש להם גם כן או שלא. (חשוב לציין- הרעש הוא פשוט רעש של מהירות מקסימלית, זה לא שיש רעש כאילו משהו נוגע במאוורר או משהו כזה...) בכל אופן- בהנחה ואני רוצה להוציא את המאוורר ולשים קירור לכרטיס מסך בנפרד שהוא שקט- מה מומלץ כדי באמת לוודא שהטמפ' של הכרטיס מסך תהיה נמוכה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
http://science.slashdot.org/article.pl?sid=05/03/15/0124218 סוף סוף התקדמות ממשית בפיתוח כרטיס המסך האידיאלי. המעבד תומך בAPI OpenRT ובמהירות של 90mhz בלבד מהיר בהרבה ממעבדים סטאנדרטיים שרצים בתדירויות גבוהות פי 30 ממנו בחישובי RT. כל הישומים שנעשו עד עכשיו בOpenRT רצו על רנדור תוכנתי בזמן אמת והציגו תוצאות נחמדות ביותר יחסית לעובדה שכרטיס המסך לא היה מעורב בשום פרט מתהליך הרינדור והכל נעשה בעזרת הCPU בלבד. RTRT in games http://graphics.cs.uni-sb.de/RTGames התוצאות שאליהן הגיעו עם השבב המדובר http://graphics.cs.uni-sb.de/~jofis/SaarCOR/DynRT/DynRT.html לא נראה משהו אבל בהתחשב שזה האב טיפוס הראשון(אפילו אי אפשר לקרוא לו ככה) ושום דבר חוץ מהמעבד "המסכן" שרץ ב90mhz לא …
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בן כ 4 שנים, intel dual core E7300 לא זוכר את המהירות המדוייקת לוח אם MSI כרטיס המסך שנשרף הוא Geforce 9800 GT ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך באותה רמה או טיפה טוב יותר ככה שהמשחב שלי יוכל לסחוב אותו. יש לכם אולי הצעות סבירות מבחינת כסף? (באזור ה 400 ש"ח ועדיף פחות) ? תודה סטס
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אם יש לי את הכרטיס מסך הזה: Sapphire Radeon X800GTO PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card איזה כרטיס טלוויזיה אני צריך לקנות?
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4516 אני מבין שהוא די סטדרטי השאלה אם הוא יהיה טוב למשחקים וסרטים
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לאחרונה כרטיס המסך שלי פועל במהירות מאורר גבוה במצב מנוחה ובתקופה הזו התחילו להופיע לי נקודות האדומות על כול מי חלקים של המסך שמופעיות ונעלמות עכשיו בזמן האחרון כמות הנקודות עלתה מה לדעתכם זה קשור לחום של הכרטיס מסך?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
http://theinquirer.net/default.aspx?article=39829
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לפני כשבוע שלחתי תגובה ושאלתי על מסך LCD אם הוא טוב או לא וככה והאם יש הצעות יותר טובות... לא שמתי לב שיש דיון מיוחד, אז הם אמרו לי שאסור לשאול פה ומחקו את ההודעה... הלו? מישהו עונה לי? כשאני שם הודעה חדשה קוראים אותה הרבה ושולחים לי תשובות... אבל כשאני שם אותה בדיון של 240 תגובות אתם חושבים שמישהו ישים לב בכלל? במיוחד כשהיא נעלמת לשני דפים אחורה בגלל התגובות החדשות? כדאי שתחשבו פעמיים! אני חושב שאני לא היחיד שנתקלתי בזה... תמצאו פתרון כמו לפתוח פורום במיוחד למסכים, למרות שאני אוהב את זה יותר עם התצוגה וגרפיקה, אז אל תגבילו ת'אנשים רק בדיון.
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
או שחבל על ה550 ש"ח שזה יעלה? המחשב שעליו מדובר הוא מחשב עם 5GB 667 RAM ומעבד A64 3.8Ghz. ספק כח יוחלף אםפ יהיה צורך.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש בשבוע הקרוב והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ בתקציב של עד 800 ש"ח. יש לי בחדר שני מסכי LCD - אחד למחשב (19 אינץ') וכמובן שאחד לטלויזיה (32 אינץ') ואני רוצה לחבר אותם בחיבור DVI לכן חשוב לי מאוד שבכרטיס יהיה DUAL DVI. אני לא גיימר מטורף אבל אני לא רוצה לקנות כרטיס שלא יחזיק לפחות את הזמן הקרוב. אשמח לעזרה!
-
- 10 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני קונה השבוע מחשב במפרט הבא: מעבד Intel core 2 duo 4300 1.86 GHz 800mhz לוח Intel 965 גראנד פיש מארז HEC 300AR-TF+1FAN+6k31 ATX – 6 USB זיכרון 2GB ddr2 667mhz השימושים שלי הם למשחקים - לאו דווקא חדשים (GTA/FIFA), עריכת וידאו (PREMIER) ופוטושופ. מה מומלץ מבחינת תמיכה ב-directx10 (חשוב?) איזו חברה? תקציב - עד 1000 ש"ח. אשמח להמלצות!
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שאני מריץ משחק מחשב לא משנה איזה המחשב תמיד ניתקע. או שהמחשב ניתקע ולא נותר אלא לעשות ריסטרט או פשוט שהוא ניתקע המסך קפוא לכמה רגעים ואז זה יוצא מהמשחק ואומר לי את הבעיה הזו: http://img345.imageshack.us/my.php?image=vpu5oj.jpg
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
חח אחריי שהמחשב שלי החליט שהוא רוצה לעשות לי בעיות (מחשב בן 5 שנה), הוא מפעיל את עצמו מחדש כל פעם כשהוא מציג את הלוגו של הלוח אם. עכשיו ניסיתי לברר איזה חלק עושה לי בעיות והגעתי למסקנה שזה הכרטיס מסך, (הוא היה עושה לי בעיות עוד לפניי) ועכשיו אני מתכוון להחליף אותו. המפרט: core 2 quad q6600 gigabyte motherboard ep43-ds3l 2gbx2 ram a-data hd4870 - הכרטיס המניאק western digital 640gb זה פחות או יותר מה שאני זוכר כי כרגע אני לא בבית ואני לא יכול לפרט יותר. האמת שדיי התבאסתי שאני לא יכול לשחק BF3 באופן נורמלי אבל אין לי עכשיו גם תקציב נורמלי ואני לא חושב ששווה להשקיע בכרטיס מסך טוב על מחשב ישן. יש כרטיס מסך שיוכל להריץ לי את המשחק בצורה נורמלית שמתאים למפרט הזה? אני מוכן להשקי…
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
המסך הוא DAEWOO 19'' 907DF Flat שימו לב 19 אינץ האם המסך הזה שווה במחיר 750 שח והנה המפרט שלו: Model DAEWOO 907DF Size 19" Diagonal, FST Viewable Size 18.1" Dot Pitch 0.24mm(Horizontal) Phosphor RGB medium-short persistence Surface treatment Anti-Glare/Anti-Static coating Horizontal 30 ~ 70KHz Vertical 50 ~ 160Hz Pixel Clock 110MHz Maximum Resolution 1600 x 1200 @75Hz Recommended Resolution 1280 x 1024 @85Hz האם המסך הזה שווה קנייה?לצורך שימוש במשחקים
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מסך של DELL 24 אינץ' החדש. אני מתכוון להשתמש במסך לאופיס + אינטרנט + סרטים + סימולטור טיסה של מיקרוסופט. המחשב - AMD 4800, 2GB RAM, HD-320GB, 300W. בתחילה הומלץ לי על כרטיס מסך מסוג Sapphire ATI RADEON 2600Pro 256MB DDR3 PCI-E Retail ואח"כ - Gigabyte Nvidia Geforce 8500GT 512MB DDR2 DualDVI Bulk . איזה כרטיס אכן מומלץ (אולי אחר) במחיר עד 600 ש"ח. תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ערב טוב ברשותי מסך dell 2408wfp ואני מעוניין בכרטיס מסך שיינצל במלואו אודה לכם על ההמלצות
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי בסביבות ה600 ש"ח לקניית כרטיס טלוויזיה. אני לא מבין כל כך בנושא. התסכלתי על ביקורות של כרטיסי טלוויזיה של חברת Leadtek ונראה לי שאיכות התמונה לא משהו חיפשתי ביקורות על הכרטיסי Asus TV FM ולא מצאתי 1. יכול להיות שטעיתי? איך האיכות של הLeadtek באמת?? ואיך איכות ההקלטה? 2. הכרטיס של ASUS טוב? 3. אני צריך לחבר את הכרטיס לאנשהו בשביל ראות טלוויזיה במחשב? תודה
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-