כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להפוך את המצלמה המעפנה שלי למצלמת ריגול. האם יש למישהו תוכנה שיכולה לצלם תמונה כול זמן קצוב, עדיף שתיהיה חבויה ותיסגר רק על פי פקודה שלי... הסרטה רגילה תופסת לי מלא מקום כי אני מפעיל את המצלמה ל10 שעות כול יום....
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום מה מצב??. טוב אז ככה יש לי את ה6600GT של ליטק ויחד עם הרייורים של הרטיס מסך הותקנה לי תוכנה של הכרטיס מסך רציתי לדעת מה השימושים שלה ומה אני יכול לעשות איתה תודה
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
עריכה2:הכרטיס מת סופית. הכל שחור, ואני לא יודע מה אני כבר יכול לעשות. עריכה: צרבתי את הביוס הקודם, אבל הBOOT נראה אותו הדבר, וכשהWindows מזהה את הכרטיס ואני מתקין את הדרייברים הוא גם נתקע בחלון הטעינה. לסיכום- המצב נהיה יותר גרוע... עם ביוס מקורי, ודרייברים של ATI הכרטיס בכלל לא פועל. נראה שאפנה לGigaByte אחרי הכל... _______________________________________________________________________ חזרתי מהצבא אחרי שבוע לא קל (מסע כומתה), ישבתי לי להנאתי ופתאום אני רואה מלא נקודות קטנות על המסך. עשיתי Restart ועל המסך הראשון אני רואה שוב את אותם ארטיפקטים אבל בגדול. עכשיו כבר התחלתי לדאוג... הם לא מופיעים בכל מקום כמו שאפשר לראות, אבל רוב הזמן הם נוכחים. הכרטיס …
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_71.84.html למי שיש כוח שיבדוק אך הוא לאומת 75.90...
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
במהלך קריאת ביקורת על מסך LCD 17" (כמו שהבנתם אני עומד לקנות אחד), נתקלתי בזה (אני אצטט): "The 191T's whites had a yellowish hue, and the 172T in Analog mode had a pinkish-hue to its whites. No amount of color temperature, brightness/contrast, and auto-adjustments would correct this difference. A week or two later, I grew tired of getting 1800 3DMark03 points with my XP2700+ system and dropped hard-earned coin on an ATi Radeon 9700 Pro. Guess what happened after I made the swap? The 191T's yellow hue and 172T's pinkish hue were GONE! I heard that ATi cards had better 2D image quality, but I never dreamed that they'd have this much impact over NVIDIA's offering on LCD disp…
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה פתחתי בפורום מסכי lcd דיון בקשר לבעיה במסך שלי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290645.0 כמו שראיתם, המליצו לי להחליף את כרטיס המסך שלי. אני לא זקוק לאחד ממש מתקדם, כי אני לא גיימר כבד... השימוש העיקרי שלי הוא לתוכנת התלת מימד 3ds max,קצת למשחקים.. ולגלישה באינטרנט, כמו כן התקציב שלי הוא סביבות ה800 ש"ח להלן המפרט: באמת שלא הצלחתי להבין מה זה AGP ו PCI-E :s05: מעבד: intel® pentium® 4 cpu 2.4 ghz זיכרון: 512MB RAM ספק: w400 (לא יודע כל כך איך בודקים את סוג הספק) (מצטער על העריכה המאוחרת של ההודעה, לא קראתי את חוקי הפורום) תודה על הקריאה וחג שמח, moshe
-
- 9 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אוקי אז ה-GTX נמכר במחיר של 4300 ש"ח: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6503 והחבר שלו הGS נמכר ב-3300 ש"ח: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6502 את שניהם כבר אפשר להזמין, מכיוון שיש זמן הספקה, וזה לא מכירה מוקדמת. ודרך אגב בפנדס הם יותר זולים (מוזר): ה-GTX ב-4205 ש"ח וה-GTX ב-3206 ש"ח. http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?PHPSESSID=16e33bd9a57f0dd65b37f0fc10f89e6c&PHPSESSID=16e33bd9a57f0dd65b37f0fc10f89e6c&keywords=8800
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג geforce 9500 gt המסך הרגיל מחובר ליציאת ה dvi יש לי גם מסך טלווזיה בעל כניסת vga חיברתי את המסך לכרטיס מסך עם כבל vga אך למה אני לא רואה את השידור בטלוזיה?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ברשותי מחשב של IBM ואין לי יציאת TV-OUT, כלומר אין לי יציאת S-VIDEO. יש דרך בכל זאת לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה. היציאות שיש לי זה USB, מיקרופון ואוזניות, יציאה למסך DVI (אני חושב, זה 15 פינים אבל הם לא מסודרים אחד מעל השני) ויציאה למדפסת (21 פינים). ראיתי בלמיר שיש מתאם בין 21 פינים לS-VIDEO אבל אני לא בטוח שהוא טוב. הנה המוצר: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=436 הנה מוצר דומה אבל הוא על אותו עיקרון ויש לו תמונה והסבר יותר מפורט http://tel-dan.co.il/product.asp?productid=247 בבקשה תעזרו לי. ובבקשה אל תמחקו לי את ההודעה בגלל שפיסרמתי חנויות. אני יודע שזה עבירה על החוק אבל אני לא יכול להראות את המוצר אחרת. אם אתם יכולים להראות בשבילי את המוצר אחרת בבקשה תעשו א…
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 8800GT חיבור דיויאי אחד מחובר למסך של המחשב ואחד לטלוויזיה זה משנה אם אני יגדיר ש 2 המסכים יפעלו באותו זמן כל הזמן ורק שאני ירצה את הטלויזיה אני יפעיל אותה או שעדיף שרק מסך אחד יעבוד בכל זמן ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD התקציב זה בערך 2500 שקל. הגודל נקודה שמתי לב שהסטנדרט זה 0.264, נכון??!! זה טוב? אמרו לי שה 15 אינץ' זה כמו ה 17 אינץ'. זה נכון? אני רוצה מסך 17 אינץ' LCD מסך טוב שיראו כמה שיותר טוב ב 2500 שקל בערך- אפשר קצת לחרוג אבל לא בהרבה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם FAR CRY שוכב אצלי בארון כבר קרוב לשנה העניין הוא שעד עכשיו לא היה לי כרטיס טוב לשחק איתו הצטיידתי לא מזמן ב R9800PRO 256BIT על מחשב פנטיום 4 3ג 512 מגה זכרון 256*2 דואל צאנל דואל ביוס,הייפרטארדינג+קרור סביר שהוספתי לבד העניין הוא שהמשחק לפעמים רץ ממש יפה וכל הפרטים מדהימים אותי לפעמים ולפעמים המשחק חווה תקיעות!לא ברמה של המשחק נפסק אלה תקיעות קטנות בתזוזות מהירות! אני משתמש CCC4.12 יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? איזה כרטיס אמין יותר לרכישה מחו"ל: BFG Tech BFGR79256GSOCE GeForce 7900GS OC 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail או XFX PVT71PUDP3 GeForce 7900GS 256MB GDDR3 PCI Express x16 EXTREME Video Card - Retail ל- XFX יתרון במהירות זכרון של 1.55Ghz וה- BFG מתפאר ב 950 Vertices/Sec לעומת 870 ב- XFX אבל מנסיון איזו חברה אמינה יותר ? (סה"כ האחריות תשאר בארה"ב)
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לי יש מחשב עם מעבד דואל E4500 זכרון RAM 2GB וכרטיס מסך GForce 7300 SE\7200GS. וכשאני מנסה לשחק במשחקים החדשים שיוצאים אז חלקם מקרטעים. לדוגמא לאחרונה התקנתי את Burnout Paradise והוא אפילו לא עלה. אבל Fall out 3 הישן יותר עבד חלק. לאחר חיפוש באינטרנט, גיליתי שהכרטיס מסך שלי מבוסס על DirctX 9 לעומת הדור החדש שמבוסס על DirctX 10. אז השאלה שלי היא בעצם האם זאתי הסיבה לכך שמשחקים חדשים לא עובדים לי חלק על המחשב? והאם הפתרון היחיד הוא החלפת הכרטיס מסך? עריכה* אפשר בבקשה המלצות לכרטיס מסך בתקציב של 500 שקל?
-
- 10 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי עשיתי בדיקה וקיבלתי 4031 נק' הנה התוצאות: http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=11999895 האם התוצאות הנ"ל טובות בשביל SAPPHIRE RADEON X1950PRO 512MB? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת איך מומלץ להגדיר את הדרייבר עבור התמונה האיכותית ביותר במשחקים (חלון 3D ב-CCC): 1. האם לשים על standard settings ולבחור שם optimal quality (הכי ימינה)? שמתי לב שכאשר אני בוחר את זה, AA הוא ב-4 ולא ב-8 (8 זה המקסימום שם), adaptive AA בכלל מבוטל, AI נמצא על standard וכו'. אז למה הם קוראים לזה optimal quality אם זה לא בוחר אוטומטית את הכי גבוה? 2. האם להשתמש ב-custom settings? אם כן, מה כדאי לבחור בכל אופציה? יש בפילטרים אפשרות לתת ליישום לבחור בעצמו, האם זה מומלץ יותר? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה על מסך CRT איכותח של 19/20 אינץ', עד 1800 שקל.
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קניתי היום כרטיס מסך רדון 3650 ב - 390 ש"ח ממשק AGP חיברתי אותו למחשב והכל סבבה אבל אני לא בטוח לגבי המהירות שאני מקבל, כי למחשב שלי יש 256MB פנימי ולכרטיס מסך יש 512MB האם אני צריך לשדרג את הזיכרון ל - 512MB או 1GB כדי שזה יעבוד כמו שצריך או שזה רק בגדר המלצה בלבד? שאלה שניה: הכרטיס הוא תומך HDMI FULL HD 1080P שאני מחבר אותו דרך כבל DVI TO HDMI זה מראה לי את התצוגה יפה, אבל אין קול, מה עושים כדי שיהיה קול?
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לוח אם: Asus P5QPL-AM ספק: Golden Tiger450W סטנדרטי לגמרי זיכרון: 2G DDR2 מעבד: E6500 אני מתלבט באיזה כרטיס לבחור או HD570 או GTX 460 שנראה לי שהוא קצת יכביד על מחשב כזה , אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
חבר'ס הכרטיס השרוף שלי הוחלף בחדש ע"י החנות, והוא לא נראה אותו דבר. האם אפשר לדעת איזו חברה ייצרה את הכרטיס? תודה
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי שידרג את כרטיס המסך שלו לgtx 550, יש לו לוח אם ישן 478(לא יודע מה הדגם). הטכנאי טוען כי לוח האם שלו לא תומך בכרטיס הזה. הוא עידכן את הביוס וכשניסה להתקין את הדרייבר הוא קיבל הודעת שגיאה. האם בכלל יש דבר כזה שלוח אם לא תומך בכרטיס מסך? תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מה המחיר הכי זול ל-6800GT?? אבל אני לא רוצה שזאת תיהיה סתם חברה או משהו ושזה יהיה 256. יש סיכוי למצוא אחד כזה בפחות מ-2000 ש''ח?
-
- 10 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 3.00GHz לוח אם D945GTP 2G ROM מארז של champion אני רוצה לצפות על רזולוציה של 1920x1200 נכון שזה מחשב מעפן אבל אני מעביר אותו אחרי זה ל 19" אז בכל מקרה הכרטיס יתאים למחשב שלי בגדול או במפרט. או שה 9600GT שעולה 460 שקל יתאים יותר הHD4770 עולה 550 שקל
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי היום הרכבתי את הלוח אם ASUS P800 SE כולל ספק וכל תכולת המחשב במארז החדש שקניתי , במחשב הזה הרכבתי את הכרטיס מסך שפתחתי עליו פתיל שהוא לא תקין ועושה שבירות במישחקים ,ולהפתעתי הרכבתי אותו במחשב שההרכבתי והפעלתי SIMS3 ועוד משחקים והכרטיס עובד חלק , ללא כל שבירות , איך אתם מסבירים זאת ? יכול להיות שלוח האם במחשב הקודם תקול ? רוני
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לאחרונה כרטיס המסך שלי פועל במהירות מאורר גבוה במצב מנוחה ובתקופה הזו התחילו להופיע לי נקודות האדומות על כול מי חלקים של המסך שמופעיות ונעלמות עכשיו בזמן האחרון כמות הנקודות עלתה מה לדעתכם זה קשור לחום של הכרטיס מסך?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-