כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כרטיס TV ורציתי להתייעץ איתכם מה יותר טוב מה יותר זול וכאלו אני לא ממש יודע מה המחירים אז תעזרו לי ??? מחכה לתגובות
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בעקרון חשבתי ללכת על ה FX5200 האם יש לכם המלצות בקשר לכרטיסים מחברות אחרות ? בעקרון אני לא צריך OC אני רק צריך שיעבוד טוב עם האפקטים של הוינדוס ותמיכה מלאה ב DX9 תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן, האישה עכשיו עובדת הרבה מהבית אז השגתי תקציב למשחק מחשב. חשבתי על BattleField 3 או starCraft 2, אבל... מסתבר שאני לא עובד בדרישות המינימליות. אז ככה: יש לי AMD Athelon X2 4800+ 2.5Ghz 2GB RAM לוח אם ASUS M2A-VM-HDMI ספק (נראה לי ג'נרי ) 400W, כתוב עליו top T5. מה יכול להתאים? אנ'לא הופך לגיימר - רק רוצה להעביר ת'זמן בסבבה בחודשים הקרובים. תודה רבה, אייל
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
רכשתי השבוע מסך CRT חדש של חברת VIEWSONIC מדגם +G90F. המדובר במסך אשר קיבלתי עליו המלצות רבות ואשר אמור להיות חד מאוד -משמש אותי בעיקר לעיבוד תמונות. למרות כל הנסיונות שעשיתי אינני מצליח לקבל תמונה נקיה וברורה - ניתן להבחין ברשת צפופה של נקודות זעירות על גבי כל המסך. הדבר בולט במיוחד על רקע בהיר אולם לא רק. כך למשל כאשר בחרתי כרקע לשולחן עבודה את הטפט הירוק החלק, התמונה איננה חלקה וניתן להבחין בנקל ברשת צפופה של נקודות המרכיב את הטפט. ברשותי מחשב פנטיום 4 1.7 + חלונות xp + כרטיס מסך geforce2mx 400 ddr 64m. פעולות שעשיתי - כיול מסך באמצעות ADOBE GAMMA + עדכון דרייברים לכרטיס מסך. מה מקור הבעיה? איך ניתן להיפטר מנקודות אלו ולקבל תמונה חלקה וברורה?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
איזה כרטיס מן הכרטיסים הנל יותר חזק ב-PCI-E 1?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הצעות ייתקבלו בברכה (ספק 450 W PNR )
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני יכול לחבר את ה8800GTS 320 MB שיש לי עכשיו עם עוד כרטיס שאני יקנה אבל פשוט של ה640MB?
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הלוח אם שלי של אסוס COMMANDO תומך בקרוס פייר... מה עדיף לי להביא 8800GTS 640MB או ATI 2900 XT הלוח שלי לא תומך בSLI או שכן תומך אבל לא בצורה רשמית. חוץ מזה הבנתי שיש גם 2900 XTX מה הפרש המחירים בניהם?
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
עם יציאה למסך דק אם צריך בישביל המסך.. תודה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
http://www.4gamer.net/news.php?url=/news/history/2007.04/20070403202840detail.html תהנו
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום! אני בדרך לקנות מחשב חדש (+מסך).. אני משחק במשחקים כמו CS ו-HL עכשיו רציתי לדעת אם מסך "19 מתאים בשביל משחקים כאלה ? או שזה גדול מדי וכדאי "17? תודה
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה על מסך CRT איכותח של 19/20 אינץ', עד 1800 שקל.
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בוקר טוב P: המחשב שלי הוא כזה: P4 3.0ghz Radeon 9800 Pro 128mb Abit AI7 mobo with AGP only 512MB ddr400 golden dragon אני לא מעוניין כרגע לבצע שדרוג מלא של המחשב (ונדמה לי שאני גם לא ממש צריך..) אז חשבתי האם שדרוג של כרטיס מסך וזכרון (עוד 512 מגהבייט) יוסיפו משמעותית לביצועים של המערכת במשחקי מחשב? כלומר האם המעבד יהווה צוואר בקבוק? אם לא, אז איזה כרטיס במחיר של כ- 850 ש"ח יהווה את הקנייה הכי משתלמת עבורי (השדרוג כולו כאמור בסביבות ה1050 ש"ח)? אני כבר הרבה זמן לא עוקב אחרי השוק (ככה זה בצבא) אז אני די מבולבל מכל האופציות :-[ תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDGraphics/VG712s.htm http://www.hk.viewsonic.com/en/products/productspecs.php?id=186 שני אתרים רשמיים שונים של VIEWSONIC, בשניהם תיאור של אותו דגם מסך (vg712s). באחד נאמר שיש לו קונטרסט של 1:500 ובשני 1:850. למי להאמין ? האם זה אותו דגם ? האם האתר מהונג-קונג מזוייף ? שני הלינקים שהבאתי פה נלקחו מה"קישור לאתר היצרן" בשני אתרים ישראליים שמוכרים את המסך.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
יותר ויותר שמועות בעניין טוענות שכן ....
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
- 1 follower
-
-
אני חדש בכל תחום המחשבים ועם זאת אני גיימר וותיק. לאחרונה את תר אחרי מחשב חדש ובחיפושי ברשת נתקלתי בכרטיסי ה- Quadro fx. אני לא מבין מה הם הכרטיסים האלה ולמה הם אולים מליוני שקלים??? אני ישמח להסבר.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי אפילו ASUS הגדולים ... אחרי שסוף סוף חיברתי את כל המערכת החדשה שלי...! וקניתי אסוס 8800GT חדש בחנות הרכבתי את כל המערכת : GIGBYTE GA-N680SLI-DQ6 2*1024 OCZ 454 3DAURORA 570 Samsung SyncMaster 225BW E6750 + 3DROCKET HD 500WD 16MB RWDVD LG*20 ספק 1200W TETMALTAKE קיצר מערכת עובדת כמו חמאה ... אחרי התקנת וינדוס והתקנה של משחק אחד כיביתי את המחשב אחרי שהתלקתי אותו שוב חשכו עייני !! המחשב מכבה את עצמו לבד... נדלק ושוב מכבה את עצמו כנראה שלא יודע איזה חיישנים הGIGABYTE האלה שמו בלוח הזה ... קיצר המסך ירוק עם מלא קווים לא ניתן לראות תמונה ברורה ! היה לי מן רינצצוד ותמונה כזו שהיה לי כרטיס מסך 440MX במחשב הישן שידעתי שהלךם הכרטיס וגם כאן אותו דבר רק שהכרט…
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי. מעוניין לחבר המחשב בחיבור HDMI לטלוויזיה. לוח האם מסוג asus p7h55-m lx קישור ללוח: http://www.asus.com/Motherboards/P7H55M_LX/#overview תקציב לא מוגבל, עדיף כמה שפחות כמובן. לגבי הנייד, מחשב מדגם: lenovo e420s Intel core i5-2410m 4GB RAM 320GB hard drive AMD radeon HD 6630m 1gb קישור למחשב: http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-ThinkPad-Edge-E420s-Notebook.53833.0.html איך אפשר למנוע החלפה אוטומטית בין כרטיס המסך ה'טוב' (radeon) לבין זה המובנה במחשב (intel)? איך אפשר לוודא שאכן המחשב משתמש בכלל בכרטיס החזק יותר? היו כמה בעיות איטיות במחשב ואני מנסה למצוא את המקור לבעיה... …
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לקחתי תמחשב למעבדה ואין דריברים חיפשנו בכל האתרים גם של איטיאי וגם של ספייר אין ל X1950 דריברים אפילו הדיסק שמקבלים איתו לא תומך בו שימו לב באיזה כרטיסים הקטאליסט האחרון תומך, לא מצויין שם 1950 https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=640 הX1950 לא מוזכר שם מה עושים???
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום רב אבקש את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך למחשב שלי על מנת להתאים אותו למשחקים חדשים יחסית אציין שאינני גיימר ואני אשתמש בכרטיס ב99 אחוז מהזמן ספציפית למשחק אחד בלבד P.E.S. 2011 (פרו אוולושיין - כדורגל ) בנוסף שיהיה אפשר לחבר את המחשב לטלוויזיה - כלומר לשחק בטלוויזיה ואולי גם לראות סרטים . אני רוצה לשחק במשחק זה ברזולוציה הכי גבוהה שלו בלי שום תקיעות , אנא ראו את המפרט שלי למטה ( אני חושב שאני צריך להחליף גם זכרון , אשמח לעזרה בנושא זה גם ) intel® Core2 CPU 1,86GHz @6300 1.0GB RAM ,1,86 GHZ כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 7300 GS והמשחק רץ בקושי על רזולוציה בינונית התקציב שלי פחות או יותר 600-700 ש"ח תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 של ATI , השאלה שלי היא אם אני צריך למחוק את הדרייבר הישן לפני שאני מתקין את הדרייבר החדש שהורדתי?
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה רק כרטיס מסך של NVIDIA... תודה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת מה זמן התגובה של המסך שלי? וגם את היחס נגידות שלו.. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לאחרונה כרטיס המסך שלי פועל במהירות מאורר גבוה במצב מנוחה ובתקופה הזו התחילו להופיע לי נקודות האדומות על כול מי חלקים של המסך שמופעיות ונעלמות עכשיו בזמן האחרון כמות הנקודות עלתה מה לדעתכם זה קשור לחום של הכרטיס מסך?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כן אני יודע שיש מלא דיונים.... אבל לא מצאתי בדיון הראשי איך בדיוק הופכים אותו ל-XT !!?? מה חייבים לעשות? לצרוב ביוס? האם זה מסוכן? ולעשות OC? מה צריך בדיוק? מספיק שאני אעשה לו אוברקלוק נורמלי דרך הדרייברים? או מה? תודה לעוזרים, חשבתי פשוט לקנות את הכרטיס וכרגע יש לי 9700 פרו, אני לא רוצה לקנות אותו ולהישאר עם 9800 פרו שעלה לי 1300 שקל...
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-