כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש מעבד : EQ6600 לוח אם: PEARLCREEK 1333MHZ ספק : 500 ליברטי עכשיו אני רוצה כרטיס מסך עד 1000 שקל המחשב מיועד למשחקים אינטרנט ואיסי אבל 95% ממנו יהיה למשחקים תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
http://www.zol4u.co.il/product.asp?pID=244&c=31327 קניתי אותו בקצת יותר יקר, 1700 ש"ח ולא מהאתר שנתתי (הוא רק דוגמא). היום בערב אני צריך לקבל אותו. אשמח לקבל דעות בתודה, ירון.
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 8800GT חיבור דיויאי אחד מחובר למסך של המחשב ואחד לטלוויזיה זה משנה אם אני יגדיר ש 2 המסכים יפעלו באותו זמן כל הזמן ורק שאני ירצה את הטלויזיה אני יפעיל אותה או שעדיף שרק מסך אחד יעבוד בכל זמן ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
יש לי כרגע ג'יפורס 4 MX ואני רוצה לשדרג אותו כדי שאוכל לשחק במשחקים החדשים למשך שנה בערך . אין לי תקציב גדול בערך 400 שקל אולי כצת יותר. ראיתי בחנות ג'יפורס FX 5500 שנראה סבבה אבל לא כתוב עליו הכל למשל לא כתוב כמה צבעים הוא מעבד וכמה צינורות יש לו וכו"... אני גם יכול לקנות ג'יפורס 4 TI 4400 יד שנייה שנדמה לי אמור להיות יותר חזק אבל בלי חלק מהתכנולוגיות החדשות שיש ב FX אז השאלה שלי מה כדאי יותר לקנות והאם התכנולוגיות החדשות שיש ב FX משמעותיות לעומת ה 4 TI ? http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT34BNA הלינק ל FX
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קנו לי היום מסך L1970HR איך אני בודק אם יש לו פיקסלים שרופים? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
http://neowin.net/comments.php?id=30728&category=main חשבתי שזה חשוב ליידע אתכם שעכשיו ATI קיצצו את זמן האחריות לשנה אחת בלבד.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
Nvidia GeForce 9300M GS ? תודה שי
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום . רציתי לשאול האם יש הבדל בין כרטיס מסך 8500gt ל8600gt? תודה.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
שלום חברים יקרים, יש לי שאלה: אילו דרייברים להוריד? יש לי Asus Radeon A9600XT/TD ואני מתלבט באיזו גרסת דרייברים להשתמש: Catalyst 5.2 של ATI 8.09 של Asus או אולי בכלל אלה של Omega בפורום אחר אמרו לי שכדאי להתקין יותר את של Asus על-פני זה של ATI, מכיוון שזה של Asus הוא במיוחד לכרטיסי Asus, ואילו זה של ATI הוא לכל שבבי ה-ATI ללא תלות באיזה יצרן - זאת אומרת, יותר כללי. באיזה דרייבר לדעתכם כדאי לי להשתמש? תודה!
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שווה משהו ? 270 ש"ח ואם יש הבדל משמעותי בינו לבין HD4350 שעולה 195 ש"ח ?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הנה רשימה של יצרנים שמייצרים 6800GT/U ב- PCI-E: http://www.nzone.com/object/nzone_hardware_certified.html הקונים מפרט בסוקט 939 הייתי מחכה ל-6800GT...
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
היי, התקנתי את הAMD CATALYST 12.4 - באיזשהו שלב המסך נהיה שחור והופיעה ההודעה AMD CATALYST/מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה. אז הסרתי את הדרייבר 12.4,בתחילה דרך לוח הבקרה:הוספה/הסרה,ולאחר מכן ניקוי יסדי בSAFE MODE דרך DRIVER SWEEPER,ולאחר מכן התקנתי את 12.6 - והבעיה בדרייבר זה,היא שהתצוגה,אפילו שסידרתי את כל ההגדרות הרלוואנטיות - עדיין התצוגה לא תפסה את כל שטח המסך שלי. כמו כן בשניהם היתה הבעיה הזו:כאשר אני מחבר את תקע חוט הרמקולים לשקע האודיו,שנמצא בגב המסך (HDMI) שלי:SAMSUNG BX2450,אז לאחר שבוע - שבועיים,במקום קול (של מוסיקה/רדיו למשל) נשמע טירטור. *אציין,שלאחר הפעלה מחדש של המחשב - המצב חוזר להיות תקין . - מותקן הדרייבר (של Realtek High Definition) הכי…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
השאלה אומרת הכל... (הכרטיס בחתימה).
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני זכור היה אפשר לשנה משהו בערך למי שיש גגה זיכרון שהמשחק ישתמש עם יותר זיכרון או משהו כזה ואז היה פחות תקיעות במשחק והיה אפשר גם לבטל את ההגבלה של הfps לא יודע היה אפשר לעשות בעריכה של המשחק משהו ? מישהו יודע או מוכר לו כזה ? דבר
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEZEDGAMER והוא ממש טוב בדיל טוב! אבל יש לו כרטיס שמה מסך קצת ישן טכנולוגיה: ATI Radeon דגם: 9250 נפח זכרון: 128 DDR יציאת Tv Out: כלול AGPx8: כלול שווה לי להוסיף 199 ולקנות את הכרטיס הזה עם המחשב: Geforce FX5500 256MB + TV איך הוא ? הוא בסדר ? אני יוכל לשחק איתו משחקים באיכות ובכייף וטובים??? תגובות בבקשה..
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מה ההבדל באיכות תצוגה סובייקטיבית? כלומר, לפי איך שאתם ראיתם גרפיקה וחדות על שני הצגים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים הלך לי הגיפורס המתוק שלי ואני רציתי לשאול אותכם אם זה אפשרי לשלוח אותו לחברה עצמה שיתקנו לי אותו דרך אגב אין לו אחריות
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך x1600xt יציאת S video 7 פינים . עכשיו אני אדבר על הקבלים שקיבלתי בבאנדל של הכרטיס מסך : קבל שחור S video - 4 פינים . קבל צהוב עם מתאם ל- SVIDEO ( composite ? ) ועוד קבל שהוא 7 פינים ובדיוק מתאים לי ליציאה (חופף את היציאה) של הכרטיס מסך .. אותו קבל מפוצל ל- 3 קבלים אחרים - אדום ירוק וכחול .. נתחיל מזה .. שכאשר אני מחבר את הקבל S video ( השחוק בעל ה- 4 פינים - 2 פינים אודיו ו - 2 פינים וידאו אם אני לא טועה .. ) אני מקבל תמונה מלאה בטלויזיה .. צבעים הכל טוב ויפה .. אך הבעיה שיש לי היא שאני חייב לחבר את מסך המחשב לחיבור הכחול שידוע בשמו VGA , אחרת , אם אני אחבר את הקבל הזה בעזרת מתאם (DVI) ליציאת הוידאו של כרטיס המסך DVI אני לא מקבל תמונה בטלויזיה זתומרת שהטל…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לגבי שאלה שיש לי : יש לי בבית מסך 25.5 אינץ של חברת SAMSUNG דגם T260 אני הולך לקבל מחשב סביר פלוס עם מעבד QUAD9450 לוח אם ASUS P5Q DELUXE זכרונות CORSAIR DHX 2*2GB TWINX DDR2 CL4 800 MHZ כרטיס מסך GIGABYTE RADEON HD 4870 512MB השאלה שלי האם המסך יעבוד לי טוב ברזולוציה גבוהה 1920X1200 למשחקים ברמה של CRYSIS .? אם לא אז מה אני יכול לעשות? האם יהיה באפשרותי להגדיר רזולוציה נמוכה יותר במסך הנ"ל ואם כן האם זה יגרום לי למראה פחות איכותי !!! אם תוכלו לפרט לי יתרונות וחסרונות הצעות ואפילו פתרונות זה ממש יעזור לי !!! בתודה מראש אור ירושלים
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כרטיס לכל תקציב (או: המדריך למחפש כרטיס מסך המתחיל) (עודכן 3.11)לא עידכון רציני חדש למה Bessmertniy לא מעדכן את התרד הזה? זה יכול להטעות . דווקא אחלה של רעיון רק חבל שהוא לא מעדכן את זה , לפחות עכשיו שכן נכנסו הכרטיסים החדשים. שמעת Bessmertniy! תעדכן! אנחנו סומכים עליך (לפחות אני )
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
תגידו , קניתי את ה- X800 PRO ולא יודע עכשיו שיגעתם אותי כשאמרתם שה- XL יותר טוב מה לעשות ? קניתי את הכרטיס לפני פחות משבוע האם כדאי להחליף אותו ?
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
או קיי ככה : הכרטיס עדיין לא הותקן אבל אני התנדבתי לעבוד עליו לראות אם אפשר להחיות אותו לפי מה שחבר שלי טוען הכרטיס עובד בביוס אך לא עובד בווינדוס ( לא נשמע לי כזה הגיוני ...אבל מצד שני היגיון זה לא החלק החזק שלו אז לקחתי על עצמי את היוזמה לשאול את שאלת המחץ כמו כל טכנאי ... מה בדיוק לא בסדר ? ומשום מה הפלא ופלא כאילו שאלתי משהו אחר לחלוטין והוא מפרט : הכרטיס עולה על המחשב בהתחלה ( BIOS - BOOT ) הכל עולה טוב ורואים טוב אבל שהוא מגיע לווינדוס רואים מטושטש בחלק מהמקומות קיצר על הפרצוף לא ככה בטוח הכרטיס צריך לעבוד... כמובן כמו כל "גאון מחשבים " הוא זורק לי משפט "אהה אבל תיקנתי את זה..." כן באמת ? מה ? "החלפתי כרטיס מסך..." עוד שנייה אני קודח לו עוד בור בראש בנ…
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 1300 שקל לכרטיס מסך למשחקים ועם vivo.
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם לצד מעבדי Ryzen 5000 ניידים AMD תחשוף גם כרטיסי מסך ניידים אותם ניתן יהיה לשלב ביחד בגל דגמי 2021? ההדלפות מגיעות ואנחנו מחזיקים אצבעותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
- 1 follower
-