עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by GAI2003,

שלום חברים, יש לי כיום כרטיס מסך 7600GT 256MB (לידקט) חבר מוכן לתת לי כרטיס מסך 8500GT 512MB (פאליט) חדש, הוא קנה אותו אבל הוא לא מתאים לו. רציתי לדעת מי יותר טוב כי הבנתי שיש חלוקה בין שני הכרטיסים. אשמח לעזרה. תודה.

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך Nvidia Gforce 6600 GT (אגב, מה אתם אומרים עליו ? קניתי אותו לפני 8 חודש ככה..) חיברתי דרך המתאם שקיבלתי איתו ל AV בטלויזיה. אני מנסה ולא מצליח לעבוד עם הטלויזיה במצב שהייתי עובד לפני שפירמטתי את המחשב (אתמול..). אני רוצה להגיע למצב שהמסך מחשב הוא העיקרי ועל הטלויזיה מה שרואים כל הזמן זה רק את התמונה של ה WELLPAPER. אם אני רוצה שמשהו יןפיע על המסך טלויזיה אני פשוט צריך לגרור אותו אל מחוץ למסך מחשב. ככה הייתי עובד ולזה אני רוצה לחזור. האופציות שיש לי עכשיו הם CLONE, SINGLE DISPLEY ו SPAN אופקי או אנכי. יש עוד בעיה.. חלק מהסרטים שאני מפעיל, לא משנה באיזה תוכנה, אני מצליח לראות את הסרט רק במסך מחשב. על ה TV אני רואה את הכל חוץ מאיפה שאמור לרוץ הסרט, שם אני רוא…

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  3. ובכן, חיברתי את הטלוויזיה (21' JVC) לכ.מסך שלי, והצבע כרגע הוא שחור לבן. הגדרתי ב-CP ל-Israel PAL וזה עדיין שחור לבן... *מכ.מסך יוצא S-Video ונכנס ל-TV In עם בננה. איך אני מגדיר אותו להיות צבעוני? תודה!

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. אני צריך כרטיס מסך שיריץ לי את כל המשחקים ברמה גבוהה מאוד אבל לא במחיר גבוהה אני יודע שזה לא תמיד אפשרי 1500 שקל גג תעזרו לי כמה שאפשר...

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  5. אני מעוניין להפוך P4-3000 עם כרטיס כזה ל-HTPC. ללא האצת חומרה המחשב לא מסוגל לנגן סרטים ב-1080P בצורה חלקה. האם יש דרך לנצל את האצת החומרה של הכרטיס כדי לפתור את הבעיה הזו? מערכת ההפעלה היא Windows XP, והכרטיס מחובר לטלוויזיה ב-HDMI (דרך מתאם מ-DVI).

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  6. Started by guyfaran,

אני מעוניין לקנות כרטיס טיוי והציעו לי בPANDAS את הכרטיס הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_1995&products_id=15083 כן התקציב שלי לא בשמיים ככה עד 300 שקל אז אם מישהו מבין אשמח לתגובות?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  7. 7600GS Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E הוא: Point of View Geforce 8500 GT

• 15 תגובות
    • 970 צפיות
  8. Started by boss,

יש לי לוח אם ASUS P8P67 DELUXE אבל PCIE 2.0 GTX 680 PCIE 3.0 אם כרטיס מסך זה התאים לוח אם שלי?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by simonsix,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39197

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  10. Started by ProEvolution,

HD 6450 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E האם הוא יעבוד לי במחשב? לוח אם: ASUSTeK P5KPL-CM מעבד ספק כוח: p4-500w power supply ג'נרי http://i903.photobucket.com/albums/ac239/_The_PunisheR_/323565d0.jpg 2GB :RAM חברה אני צריך תשובה מהירה, אני כבר הרבה זמן בלי כרטיס מסך תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  11. אני רוצה לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך חדש... האם הכרטיס מסך הזה טוב ומתאים למשחק FLIGHT SIMULATOR? Gigacube Radeon 9200 B3 64MB DDR 64bit Retail Video Card תודה מראש לכל המגיבים

• 12 תגובות
    • 920 צפיות
  12. חבר שלי שאל אותי, איזה כרטיס מסך הכי טוב בישבילו בתקציב 500-700 ש"ח, חיבור AGP. תודה מראש לעוזרים!!

13. Started by shalabi,

שלום, לפני כמה ימים התחלתי לשמוע רעש מוזר (מקוטע כזה) במארז והמחשב הרבה להתקע באופן מפתיע. היום החלטתי לפתוח ת'מארז ולנקות את האבק , אחרי סיום הנקיון הפעלתי את המחשב והשארתי את הדלת פתוחה. והתחלתי לבדוק את המאווררים,(3 למארז 2 למעבדים ו1 לכרטיס מסך ן2 לספק כח)כולם עבדו חוץ מהמאוורר של כרטיס המסך. השאלה היא, למה המאוורר הפסיק לעבוד ( הכרטיס בן 4 חודשים ) ואיך מסדרים בעייה זו? והאם כדאי להפעיל את האחריות ולשלוח את הכרטיס לחנות ממנה קניתי אותו. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Gigabyte GA-8SQ800? ואם כן אז הגיוני שמישהו רוצה למכור אותו ב350 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  15. Started by zoloboy,

זאת שאלה למי שיש את הכרטיס הזה או למי שבאמת מבין שווה לקנות?

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  16. Started by ziv13,

שלום. ברצוני לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי GE- FORCE 3 ל REDEON- 9800 PRO או GE FORCE FX 5900 ULTRA הדילמה שלי היא בנוגע ללוח אם שלי שתומך בתקן AGP 4X בלבד והכרטיסים הנ"ל הם תומכי AGP 8X האם עלי בנוסף לקנות לוח אם חדש על מנת להינות ממשחקים עתידיים כגון HL- 2 ודום 3? אני שומע דעות מנוגדות ממספר אנשים : חלק אומרים שאני חייב לוח שתומך ב AGP 8X כדי להינות מהכרטיס החדש במשחקים הנ"ל וחלק אומר שאין סיבה בשלב זה להשקיע עוד במחשב. מה דעתכם? המחשב שלי הוא: 2000 MHZ 512 מגה בייט ראם לוח אם AGP 4 X תודה.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by Night,

אני רוצה להעביר אותו למדיה סנטר ולקנות לי 9600GT או משהו... אז ה8600GT יעשה את העבודה בתור כרטיס למדיה סנטר?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by lipa,

איזה הכי טוב בסכום הזה ? תודה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  19. אהלן יש לי כרטיס חמוד ATI Radeon HD 3870 X2 עם 1GB זיכרון יושב מובטל (נקנה לצורך פרוייקט בעבודה) מישהו יכול להמליץ על איזה DEMO או משחק חינמי שידגדג את היכולות שלו ? משהו לשטוף את העיניים ? תודה !

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  20. המפרט שלי הוא כזה: מעבד AMD 3200 754 לוח DFI LAN PARTY NF3 250 GB. זכרון פנימי שני GIGA. מה שחסר לי זה כרטיס מסך , עד עכשיו היה לי GEFORCE 6600 אבל הוא נדפק. אני מעוניין לקנות כרטיס אחר כדי להמשיך להשתמש במחשב הזה בתור MEDIA CENTER. אשמח לשמוע המלצות. תודה רבה. רונן.

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by SweeT_EviL,

ממה שראיתי יש לי את הקירור סטוק הכי טוב, וכנראה הוא יהיה הכרטיס הבא שלי. בכל אופן, מגיע איתו איזה משחק?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  22. Started by Symbore,

שלום רב קניתי כרטיס מסך חדש ועל פניו הוא נדלק וגם מריץ משחקים. אך האם ישנן בדיוקת כלשהן על מנת לבדוק את תקינות המסך? (כמו memtest לזכרונות) רוב תודות.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, ראיתי שבסטיקי אתם ממליצים על ה PX6600LE אבל לא ראיתי שיש לו גרסת AGP.. אז כאמור, אני צריך כרטיס AGPx8, הכרחי שיהיה לו DVI ו TV-OUT. רצוי שיהיה של nVidia, כבר התרגלתי לאינטרפייס שלהם.. (אלא אם יש לATI יתרון גדול בשביל השימושים שלי) אני צריך את הכרטיס בעיקר בשביל עבודה משרדית, כלומר טקסטים/אינטרנט וכו', סרטים (ולכן חשוב מאוד ה TV-OUT), ולפעמים משחקים, אבל זה לא באמת חשוב לי. הכי חשוב שאיכות הצפייה בטקסט תהיה טובה, זה השימוש העיקרי (אני אשתמש ב 1280x1024 אם זה משנה). כאמור, באיזור ה300-350 ש"ח.. אז אשמח לשמוע הצעות לכרטיסים, וגם סתם כדי שאדע - לצרכים שביקשתי, אלו נתונים בכרטיס מסך חשובים? כמות הזכרון? כמות הביטים בממשק זכרון? הדגם של המעבד? תודה רבה מראש

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ngc224,

היי, אני רוצה לקנות כ.מסך הכי זול שיש רק שיתמוך ב Windows 7 וכל הגרפיקה שלו, כולל aero. פשוט יש לי מחשב ישן בן 5 בערך אם כ.מסך מובנה. הלוח הוא Asus, P5S800-VM-UAYGZ. אין כל כך הרבה מידע עליו אבל הבנתי שהוא כן תומך ב DX9... הבעיה ש Windows 7 וכל ה aero דורשים חוץ מ DX9 גם WDDM 1.0... אני לא יודע מה זה ה WDDM 1.0 הזה אבל נראה לי שהכ.מסך המובנה של הלוח לא תומך בו. אשמח אם תמליצו לי אל כ.מסך הכי זול אם תמיכה ב Windows 7 ו aero. ובכלל באופן כללי, מאיזה דגמים הכי ישנים של כרטיסי מסך (גם nvidia וגם ATI) יש את התמיכה ב aero ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ohadher,

כמו שרשום בכותרת. איזה כרטיס עדיף מבחינת עלות/ביצועים. הספק שלי הוא 550W (המחשב לא מהווה צוואר בקבוק משמעותי). בהתחשב כמובן במחירים הבאים: GIGABYE GTX 670 - 2245 ZOTAC GTX 670 - 2045 GIGABYTE GTX 660 TI - 1810 אשמח לשמוע שיקולים. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.