עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם יש לי מחשב p4 2.8 כרטיס מסך G6600 לוח אם של asus P4s800d והבעיה היא שאני משחק נגיד במשחק lotr bfme2 ולפעמים יש פאשלות קטנות בגרפיקה ולעיתים קרובות המחשב קורס או מראה ארור. עוד דוגמה היא מהמשחק wow לאחר שעה בערך מופעים פאשלות ריציניות בכל המסך ולעיתים המחשב גם קורס. ניסיתי להחליף כרטיס מסך, פרמטי את המחשב והבעיה לא נפתרה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעזורים.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  2. איך קורים לטכנולגיה הזות שלוקחת לך מהזיקרון של המחשב לטובת הקרטיס מסך? ועם זה שווה שיש לך 768 זיקרון?

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  3. למרות שאני קונה את הGT ביחד עם מחשב חדש והמחשב כבר מגיע ביום שלישי או גג יום רביעי אני מתחיל להתחרט. עכשיו כשראיתי למה ה8800 GTS החדש מסוגל וכשעוד אני יכול להרשות לעצמי בתקציב לשדרג מהGT לGTS החדש אני רוצה באמת לדעת אם אני הולך להתבאס. אני יודע שהGT מעולה ושהGTS יוצא רק עוד חודשיים ושאם כל הזמן מחכים להכי חדש אף פעם לא קונים. אבל בכל זאת לא חבל? אם לא הבהרתי את עצמי נכון אני רוצה חוות דעת של כמה אנשים... לא שזה באמת ישנה את העובדה שאני קונה כבר מחשב חדש וזהו... אבל זה באמת חשוב לי לדעת אם עשיתי טעות שקניתי מחשב חדש דווקא בתקופה כ"כ קריטית. ???

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  4. מבקש המלצות למסך LCD 19 בתקציב של 2200-2800 שקלים מחפש איכותי במחיר הגיוני, תודה.

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by waisor,

כרגע המחשב שלי עובד על לידטק 7950 256 MB אקסטרים.. האם שווה לי לחזק אותו במערך SLI או לחכות שיהיה לי אקסטרה לירות כדי לקנות כרטיס של הדור הבא?? תגובות יתקבלו בברכה..

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  6. ? אני רוצה כרטיס למשחקים ושיעבוד טוב עם 3D MAX =] תודה

• 13 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by Shambik,

אהלן, לא ראיתי בחוקים משהו שמדבר על פרסום כלים או לינקים וגם לא איך ליצור קשר עם מנהלים כאן בפורום, אז אני שואל כאן. עקב כל המצב של חוסר מלאים בחומרה כתבתי כלי שרץ על חנות ניו אג ובודק מלאים, הקוד נמצא בגיטהאב למי שלא רוצה להתעסק בתוכנה פתחתי גם כמה ערוצי טלגרם שהכלי שלי מעדכן שם השאלה אם אני יכול לפרסם כאן לינק למדריך שכתבתי על הכלי (נמצא בפורום באתר אחר או אם אפשר לפתוח אשכול כאן שיסביר) ואת הלינקים לערוצים בטלגרם תודה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by eitanc,

שלום, אני מתעניין בכרטיס מבוסס ATI Radeon HD 5770, וממה שראיתי בתמונות, הוא מאוד גדול ברוחב - הן הפנימי והן החיצוני (תופס שני SLOTים). לא ברור לי העניין - אם אני קונה כרטיס כזה אני נאלץ לוותר על הסלוט הסמוך לו?! אין כרטיסים עם המעבד הזה אך ברוחב נורמלי? תודה!

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by Atlon-Xp,

8800GT 512DDR3 Q6600 4 ג'יגה זכרון DDR2.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by ofer_shm,

אני רוצה לקנות מסך דק חדש 19 אינץ אני רוצה בבקשה המלצות למסכים טובים בסכום של 3000-3500 ש"ח אני רוצה שהמסך יהיה טוב למשחקים ולסרטים תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  11. אני לא שואל לגבי DOOM 3 ,שיוצר כדי להצדיק את קיומו של GF 6800 האם צריך 256MB או שזה גם גימיק שיווקי ?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by srami,

טוב, אני יודע ש-P תומך בקצב רענון גבוה יותר, רזולוציה גבוהה יותר ויש לו USB HUB אבל אם אין בכוונתי לעבור 1024X768 האם יש סיבה לשלם עוד 200 ש"ח ל-P ? האם יש הבדל באיכות התמונה ? האם צריך יותר מ-85HZ (שזו המגבלה ב-B) ?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  13. אני מחפש כרטיס מסך "שיסחוב" את המחשב שלי למשך התקופה הקרובה אולי הרחוקה בכל מקרה אתם יכולים לראות את המפרט שלי בפרטים אתם חושבים שזה כרטיס שיתאים לי??או שיש לכם כרטיס יותר טוב להציע בסביבות המחיר הזה?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=15451 תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  14. אני מנסה לחבר את המחשב לטלויזיה עם כבל S-VIDEO מהכרטיס מסך - מסדרת geforce 9800 GT , אבל המחשב לא ממש מזהה חיבור, באפשרויות של הדרייבר זה אומר שאין טלויזיה מחוברת.. הקצה שמתחבר לכ.מ מתחבר באופן רופף לגמרי והתצוגה על הטלויזיה רועדת ומגיבה לתזוזות שם, וגם לפי הצורה על התקע והשקע יש לי הרגשה שמדובר בחיבור טיפה שונה, הכבל S-VIDEO שלי עובד על כ.מ אחרים, וכן על GEFORCE ישנים יותר. האם זו הבעיה והאם קיים מתאם בין הכבל שיש לי לכ.מ תודה על עזרתכם ויום טוב!

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by Do As Infinity,

תגידו יש גירסת Control Panel לקטליסט 5.12? אם כן אפשר לקבל לינק להורדה?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  16. אני יודע שהיום משחקים לא דורשים כרטיסים יותר חזקים מאשר הGTS 320 כשמשחקים עם מסכים "קטנים" של 19", אבל מה יהיה בעתיד? הגרפיקה של המשחקים רק נהיית יותר ויותר תובענית, וכבר אי אפשר לעקוב אחרי הדרישות של המשחקים. מצד אחד, אפשר להגיד שעד שיהיה צורך בכרטיסים יותר חזקים לרזולוציות נמוכות יחסית - כבר יהיו כרטיסים חדשים לגמרי מבוססיי DX11 או משהו בסגנון, ומצד שני אפשר לומר שבעתיד הלא כ"כ רחוק - יהיה צורך בכרטיסים חזקים, גם לרזולוציות נמוכות. אז מה אתם אומרים? אם הייתם קונים עכשיו מחשב למשחקים, שיעבוד כנראה עם מסך 19", ולא עם 30, הייתם משקיעים עוד 1000 ש"ח ויותר על כרטיס יותר חזק מהGTS 320?

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  17. לאחר שהתקנתי כרטיס מסך חדש GeForce 7600 GS אני מקבל הודעה מוזרה שהכרטיס לא מקבל הספק חשמלי הנדרש לו (צירפתי את צילום מסך עם ההודעה) בדקתי את החיבורים והם תקינים, ספק כוח שברשותי הוא 500W ודרישה מינימלית לכרטיס מסך היא 300W. לא מצליח לעלות על הבעיה!!! אשמח אם למישהו יש רעיונות לפתרון... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by Galit17,

הוא my bus interface is pci-e 3.0 x 16

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  19. שלום חברים, אחרי יאוש והבטחות חסרות תוכן של ספקים בארץ לגבי זמני אספקה ומחירים ממש לא מושכים (כולל אירוע שבו העלו לי מחיר לאחר!! הזמנה) מצאתי אלטרנטיבה לא רעה, ממליץ בחום למי שיש אפשרות , במילה אחת : AMAZON !!! היום הזמנתי את הכרטיס לכתובת החברה של חבר בסניף-NY והוא אמור להגיע בשבוע הבא עם אחד העובדים: (אגב יש להם דיל נחמד לכרטיס יחד עם מעבד E6600 ב-601$) http://www.amazon.com/EVGA-e-GeForce-8800GTS-Superclocked-Video/dp/B000NGNRV0/ref=pd_bbs_2/104-4238142-8355119?ie=UTF8&s=electronics&qid=1175809185&sr=8-2 עלות: 300$ משלוח ל-NY 7$ סה"כ 307$ לכרטיס שעולה בארץ סביב 2000 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  20. http://science.slashdot.org/article.pl?sid=05/03/15/0124218 סוף סוף התקדמות ממשית בפיתוח כרטיס המסך האידיאלי. המעבד תומך בAPI OpenRT ובמהירות של 90mhz בלבד מהיר בהרבה ממעבדים סטאנדרטיים שרצים בתדירויות גבוהות פי 30 ממנו בחישובי RT. כל הישומים שנעשו עד עכשיו בOpenRT רצו על רנדור תוכנתי בזמן אמת והציגו תוצאות נחמדות ביותר יחסית לעובדה שכרטיס המסך לא היה מעורב בשום פרט מתהליך הרינדור והכל נעשה בעזרת הCPU בלבד. RTRT in games http://graphics.cs.uni-sb.de/RTGames התוצאות שאליהן הגיעו עם השבב המדובר http://graphics.cs.uni-sb.de/~jofis/SaarCOR/DynRT/DynRT.html לא נראה משהו אבל בהתחשב שזה האב טיפוס הראשון(אפילו אי אפשר לקרוא לו ככה) ושום דבר חוץ מהמעבד "המסכן" שרץ ב90mhz לא …

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  21. Started by DakloN,

אני רוצה לקנות nVidia Based: GeForce 7800 256 MB כולם עולים בסביבות ה3300.. למישהו יש הצעה באיזה חברה כדי לבחור??

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  22. Started by kobibo,

רציתי לדעת היכן ניתן להוריד עדכונים של ה Bios לכרטיס 9800PRO של חברת ספיר ?

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by ro,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4516 אני מבין שהוא די סטדרטי השאלה אם הוא יהיה טוב למשחקים וסרטים

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by barelij,

במחשב שלי (בן שנתיים) ישנו כרטיס מסך של ATI דגם X1650 עם זיכרון של 256MB ו chip type 0x71c7. אני מתכוון להחליף את המסך הישן שלי (CRT) למסך LCD מסוג T220P של סמסונג. הרזולוציה שלו היא 1920x1200. השאלה היא האם הכרטיס שיש לי יתמוך במסך החדש. תודה,

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by teddy85,

אני צריך כמה ביקורות אבל אני צריך כשהם ב OC תודה

• 6 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים