כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
-
שלום כולם, יש לי מחשב לא יודע מה אבל אני מסתדר, העניין שהמסך כבר לא כמו שהיה פעם --- הוא כהה (אך כבר מצאתי פתרון לזה), מפיק איזה קול גבוה כמו שלפעמים יש באוזניים ולעתים קרובות (שבעבר לא היה) הוא מרצד בצורה מפחידה, כלומר התצוגה מתנהגת כמו ערוץ בלי קליטה בטלויזיה. אני מפחד בגלל שבמחשב אחר היה לי מסך שהתנהג באותה צורה ופתאום מת. עכשיו, חשבתי לקנות מסך חדש, לאו דווקא למשחקים, העיקר שיחזיק הרבה זמן ויהיה נורמאלי+. קודם כל יש את השאלה של איזו חברה, כי אני באמת לא מבין בזה בכלל. ושנית, יש את הדילמה של איזה סוג, CRT או LCD: מצד אחד, 19'' גדול יותר ויש יותר מקום לתוכן בכלל (יתרון שבא עם כל מסך גדול) אבל מסך CRT שכזה ייקח לי יותר מדי מקום על השולחן, שאין לי (עכשיו זה בערך אפס…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
ממסכי 20-21 CRT ? השטח הנצפה הוא כמעט זהה לא ?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה האם הוא מתאים ללוח אם שלי? והאם הוא יכנס למארז? יש לי מסך 17 אינטש 1024X1208, האם אני צריך מסך יותר גדול? אם כן, איזה כדאי? תודה
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש בקרוב מחשב שישמש לצרכי גרפיקה. העבודה בעיקר עם פוטושופ, עם קבצים גדולים. המפרט שמתוכנן כרגע (ללא כרטיס המסך) הוא: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪408 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528AS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪483 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL מארז כולל ספק CoolerMaster CM 690 500W ₪584 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=RC-690-500W קרור למעבד …
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
סתם בתור ידע כללי, מה יותר חזק? ה-6800Ultra בהחלט עולה יותר...
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
המסך שלי גווע ואני חייב מסך חדש ואני רוצה לקנות אותו עד יום שני אז בבקשה תעזרו לי לבחור מסך עד 800 ש"ח דחוף !!! תודה מראש לכול העוזרים
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות מארצות הברית תקציב 200-250 $ אשמח אם תגיבו תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך Nvidia 8800 Ultra כאשר אני משחק Need For Speed Hot Persuit החדש. בעת משחק, הפריימים יורדים - עד לכדי 22. זאת כאשר אני משחק ברזלוציה של 1920x1080. האם הכרטיס חלש מדי? במידה וכן - האם שדרוג ל GTX 460 יהיה מספק? [אני לא גיימר רציני - אבל אוהב את המחשק הספציפי הזה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את ה R9800P אבל אני לא יודע איזה חברה כדי(אני לא קונה בארץ) תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מה אתם אומרים הכרטיס הזה מבחינה בגראפית יפעיל ויסטה חלק Leadtek PX7600GT?
-
- 11 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מוכר מחר את הכרטיס מסך שלי: ADEON 9200 128MB TV OUT dvi אני רוצה עכשיו לקנות כרטיס מסך בתקציב של 755 (שהמשלוח יהיה כלול במחיר). הכרטיס מיועד בעיקר למשחקים חדשים וכבדים. אני מבין שאין הרבה טובים בתקציב הזה אבל תביאו לי את הכי טוב בבקשה. אם זה עוזר הנה המפרט שלי: AMD AXP 2500 NF7 WD 80GB 8MB BUFFER 7200RPM 2*KINGSTONE 256mb 400DDR טוב, מצאתי כמה כרטיסים יד שנייה, תגידו לי גם אם שווה לי לקנות אותם או לא: G-force fx5700 128mb ddr + tv + dvi X8 PALIT DYATONA GEFORCE 4 TI4200 -128 DDR - AGP 8X + DVI
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
LG 1710B למישהו יש המלצות/חסרונות/יתרונות..? תודה למשיבים.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כ.מסך 6600GT. רענון ב WINDOWS ב- 1024X768: 100HZ. הדבר קורה רק במשחק הנ"ל. כיצד ניתן לשנות זאת ולמה זה קורה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לפי הפרסום ב FUDZILLA הבעייה נעוצה בשימוש בחומרים ברמה ירודה אשר יכולים להתפרק כאשר הם מחוממים ומקוררים ללא הרף - כמו בסביבת מחשב נייד. במחשבים רגילים הבדלי הטמפרטורה הם פחות חדים ולכן אנשים לא נתקלו בבעיה הזאת באותו נפח בעיות בניידים למרות שהבעייה שקיימת בניידים קיימת גם בשולחניים. מסתבר ש NVIDIA השתמשה במשך שנים בחומר הלחמה מסוג ירוד. וכמו ש HWZONE מדווח הבעייה קשורה גם ללוחות האם של החברה...בקיצור מישהו שם מסתיר משהו... http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8730&Itemid=1 That little problem with Nvidia's GPUs seem to be much bigger that first though, as it doesn't just affect the mobile GPUs, as it affects every single GPU over …
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
קודם כל זה המיפרט המעפן CELERON 2.4GHZ 512MB RAM 60GB וחשבתי ללכת על X1600PRO 512MB AGP שאלות: האם זה שווה במחיר 950 ש"ח? יש משהו עדיף במחיר הזה? האם המערכת שלי תגביל אותו?
-
- 10 תגובות
- 678 צפיות
-
-
בעיקר את ה FX לבין ה RADEON השונים
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את המסך שלי במסך LCD. מאחר ורוב השימושים שלי במחשב הם לעבודות גרפיקה ( פלאש, פוטושופ, 3d max וכד') אני מחפש מסך LCD שלא יעמוד בעוכרי. אני מודע לעובדה שמסכי LCD יותר יקרים ממסכי CRT מאותו הגודל ולכן אני מוכן להתפשר על גודל המסך ולקנות מסך LCD קטן יותר העיקר שיהיה ברמה טובה. התקציב שלי עומד על 2000 ש"ח פחות או יותר . ועוד שאלה, האם יש מגמה בשוק להפסיק לייצר מסכי CRT ? ואם כן, האם יש סיבה לא לקנות מסך CRT בזמננו ? תודה מראש לכל המשיבים.
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי יש לי את הכרטיס 9600XT על AGP ואני רוצה להחליף אותו, יש לי לוח AGP של אינטל זיכרון 512 ומעבד 2.6 של אינטל אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש עד בסביבות ה1300 ש"ח. שיהיה מותאם לAGP. שמעתי על ה7600GT שעומד לצאת אבל האם כדאי לחכות ולקנות אותו או שהגירסה שלו לAGP תהיה חלשה מהPCI-E שלו ועדיף לקנות עכשיו משהו טוב אחר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הי, אני מקווה שאני בפורום הנכון... יש לי כרטיס ATI 1950XT ויש לי שני מסכים שמחוברים אליו במצב EXTENDED. האחד הוא מסך "19 CRT של פיליפס והשני LCD HD. יש אפשרות להגדיר רזולוציות שונות לכל אחד מהם? תודה מראש וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס לדגימת וידאו אנאלוגי (VHS) למחשב, אין צורך לייצא קבצים לאנאלוגי. התקציב עד 2000 ש"ח. מצאתי שלוש קבוצות של כרטיסים שיכולים לבצע את העבודה : כרטיסי מסך VIVO, כרטיסי טלוויזיה וכרטיסי דגימה מקצועיים (פינקל, קנופוס וכו'). רציתי לדעת מהם הבדלי האיכות ואם הם מורגשים, אין צורך באיכות מקצוענית (כמו כן גם אין התנגדות לקבל אותה). תודה.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI radeon X700 256MB ורציתי לשאול אם אפשר לראות את המחשב בטלויזיה למה אין לי שום כבל ואיזה יציאה יש לכרטיס מסך ? למה יש לי 3 יציאות ואני לא יודע הנה זה היציאה שיש לי : ואם תוכלו להגיד לי כמה עולה הכבל שמחבר אז אם תוכלו להסביר לי תודה רבה !! :hi: ונראה לי אני לא בטוח יש לי יציאה S-VID OUT אז מישהו יכול להסביר לי איזה כבל לקנות ולאן לחבר בטלויזיה ( בטלויזיה יש לי את החיבור אם ה - 3 עיגולים בצבע אדום - לבן - וצהוב )
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מותקן לי על המחשב radeon 8500 64mb משנת 2001. אחרי כמה זמן אח שלי קנה כרטיס nvidia fx5700le 256mb מ 2004 נראה לי והוא לא משתמש בו יותר - קנה כרטיס יותר חדש. כהשוואתי את המפרטים שלהם... ראיתי של8500 חלק מהספסיפיקציות יותר גבוהות בעיקר במה שקשור לרחוב פס והמהירות של הזכרון... למרות ההפרש בשנים הסתכלתי באתר הזה: http://www.rojakpot.com/showarticle.aspx?artno=88&pgno=0 לעומת זאת, הכרטיס החדש של nvidia תומך ביותר תקנים חדשים כמו dx9 וpixelshader version ומספר הפייפליינים וכ'.... אני כמעט ולא משחק משחקי מחשב (לעיתים ממש ממש רחוקות...) למרות זאת אני עורך הרבה ווידאו בתוכנות עריכה, משתמש בפלאש, פוטושופ וכאלה. אני משתמש במסך רחב, ברזולוציה 900X1440 הייתי רוצה לדעת איזה כרטי…
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו בפעם הראשונה שהרצתי את הבדיקה 43K... המחשב שלי הוא את'לון 64 3000 עם רדאון 9800 פרו, האם התוצאה מתאימה או טיפה נמוכה למפרט???
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי חבר'ה ביצעתי הזמנה למחשב חדש מחנות SKYPC עכשיו הזמנתי את גרסת ה- OC של ASUS 8800 GT 512MB לצערי אני שבוע מחכה ואין את הכרטיס במלאי :\ עכשיו הם התקשרו אליי והציעו לי את הכרטיס Zodac 8800 GT 512 ואני נוטה שלא לקחת אותו מה אתם אומרים ? או מציעים ? לקחת או לא לקחת ? או שיש מקום אחר באזור המרכז שיש להם מלאי של כרטיסי מסך נורמליים ?
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-