עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TapUdi,

המסך צריך להיות רגיל כלומר לא LCD שיהיה כמובן שטוח ושיהיה הכי משתלם וכדאי, 17 אינץ'. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by xena2305,

קיבלתי 6600GT של גיגה בית ואין עליו מאוורר.יש לו שני צינורות מתכת שמתחברים לצלעות קרור המורכבים משני צדיו, בגלל זה הוא יחסית כבד. קראתי את הביקורת על הכרטיס ובתמונה רואים שיש לו מאוורר אז מה קורה כאן???

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by דניאל נ,

שלום , אני אולי יבקש מההורים שלי לקנות לי 8800GTS 320MB . אבל יש לי כמה שאלות : 1. האם ה320MB יספיק לי למסך 17" ? או שכדאי ללכת על גרסת ה640MB? 2. האם הספק הנוכחי שלי יספיק ?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by bono_71,

יש לי חבר שפשוט נעול על המסך הזה 19` Viewsonic VP930B Black Pivot 8ms LCD Monitor האם ההשקעה שווה או צריך לחכות שירד המחיר או אולי יש משהו יותר זול וגם איכותי תודה לעונים.

5. חבר'ה התקנתי את קוייק 4 והוא לא רץ חלק מה אני יכול לעשות בנידון? הנה המפרט שלי שנבנה על סמך המפרטים המומלצים באתר!: sempron 2600 64bit nforce410 x800gto 256mb ddr3 512mb 400mhz cl2.5 7200rpm 8mb sata2 הרזולציה על 1024*786 ואיכות אחת לפני הכי טובה תודה

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  6. אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך ישן מסוג geforce כדי לשפר את זמן התגובה. באתר של NVIDIA יש רק גירסא אחרונה לדרייבר (לא רלוונטי למחשב שלי - כל הרכיבים בני ארבע שנים)

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  7. מה במקרה של מסך 24'' שאני רוצה ביצועים מקסימאליים כולל AA?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  8. אחרי מס' שנים ה4850 שלי הלך לעולמו... המפרט שברשותי: e6750 2gb ddr2 seasonic s12II bronze 430W לוח ג'יגה ביית אני צריך כרטיס ככה שלא עושה רעש ושיעלה משחקים על מקס' רזולוציה 1680 ובלי פילטרים. פשוט שיהיה אפשר לשחק ולא על 10FPS תודה. אין לי כרגע ובזמן הקרוב כסף לשדרג את המפרט אז בבקשה תציעו לי משהו ככה סביר ושלא מתחמם יתר על המידה עדיפות לNVIDIA כי יש לי כבר ניסיון רע אם ATI בנוגע להתחממות יתר ובעיות כאלה ואחרות. תודה.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  9. קראו בקצרה ת'דיון ותענו על הקטע המודגש.... עריכה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=244051.msg2149953#msg2149953

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  10. חיברתי את המחשב מיציאת הVIVO לטלוויזיה ע"י כבל RCA והאיכות שהתקבלה הייתה נמוכה. מכיוון שבטלוויזיה יש רק חיבור SCART השתמשתי במתאם. שאלתי היא- אם אחליף את הכבלRCA לSVIDEO האיכות תשתפר? (שוב, בטלוויזיה יש רק חיבור SCART לכן גם פה אצטרך מתאם)

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  11. אני מקווה שזה הפורום הנכון... חיברתי את המחשב לטלויזיה, וכרגע הוא מוצג גם על גבי מסך המחשב וגם על הטלויזיה. הפעלתי סרט והוא פועל רק על מסך המחשב. בטלויזיה בתוך החלון של הסרט רואים רק שחור. אמרו לי שאי אפשר להציג סרט על שני המסכים, ושאני צריך להגדיר שהמחשב יופיע רק על גבי הטלויזיה. איך אני עושה את זה? XP, RADEON 9600 PRO בעברית

12. קראתי פה בפורום שהכרטיס לא מחזיק טוב משחקים כבדים זה נכון? כי אני רוצה לששחק במשחקים הכי חדשים שיוצאים ושיזוזו לי במהירות מעולה.. דרך אגב מה זה אופציות כמו VERY HIEH וכאלו בכרטיסי מסך? ועוד שאלה מה זה למשל כרטיסי HIEH END וכו'?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by zniibidl,

אני מחפש מסך 19 אינץ' LCD שיהיה טוב גם למשחקים ובכלל לנוחות כללית. ראיתי את המסך הבא ואני יכול להשיג אותו ב-1500 בערך...קצת יותר (1700-1800) Samsung Syncmaster LCD 913N קצת פרטים על המסך: מהירות תגובה - 8ms יחס ניגודיות - 1:800 זווית צפייה - 160/160 תמיכה ב-16 מיליון צבעים רזולוציה מקסימלית 1280*1024 גודל נקודה 0.294 מ"מ הוא נראה לי שווה רצח....מה אתם אומרים? יש אולי מסכים אחרים יותר טובים ממנו? (אם כן מה הדגם? אני אבדוק מה המחיר בשבילי למסכים אלו)

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  14. כאילו נניח 5 פריימים נוספים=עוד 30 נקודות וכו'...

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  15. Started by sgsg,

במחשב שלי הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1280x800. מפני שכרטיס המסך חלש מאוד, את רוב המשחקים שאני יכול לשחק אני צריך להפעיל ברזולוצייה נמוכה יותר. לאחרונה התקנתי משחק שבו בכל רזולוציה שונה מהמקורית הכתב ממש בלתי קריא ומטושטש, יש דרך להתגבר על זה ?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  16. Started by theguy,

האם יש הבדלים בביצועים של הכרטיס אם הוא agpx8 או pci-express ?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by peshtol,

פעם אחת ולתמיד שכל אחד ירשום את כרטיס המסך המועדף עליו משתי החברות, ואיזה מהם יותר טוב רוצים להרוויח קצת כסף מהסלולארי?, אני לא אומר שתרוויחו מיליונים אבל אתם תוכלו בקלות לכסות את החשבון החודשי של הפלאפון: www/2060/smser/co.il

18. Started by PuMbA,

התקנתי את המשחק פיפא גביע עולמי 2006 התחלתי לשחק עם ברזיל לא משנה זה סתם פירוט פתאום נתקע המשחק איזה דקה ואז יצא לגמרי ממנו מאז כל פעם שאני נכנס הוא רושם לי ככה : "FIFA World Cup 2006 Requires Hardware Graphics Acceleration" עוד לא עשיתי ריסט למחשב מאז שזה קרה....... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by mokisho,

יש לי מסך LCD עכשיו יש לו כניסת HDMI ובמחשב כידוע יש יציאת DVI אם אני יקנה כבל DVI\HDMI אני יוכל לחבר את המסך למחשב??? הכרטיס מסך הוא 1900XT המסך הוא טושיבה 32 דגם 48

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by sam1441,

היית ממליץ על הכרטיס הזה? (חשוב לי שיהיה שקט מאוד, ולמרות שאני לא משחק תמיד, אני לא רוצה לקבל שגיאה מבאסת כשארצה לשחק יום אחד, כמו הכרטיס הנוכחי שלי READON 9000) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130062 זה קיבל הכי הרבה ביקורות חיוביות שם (700!) וזכה שם בפרס כמוצר הטוב ביותר נדמה לי.

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by liornet,

8600GTS פה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150229 ופה: http://hwzone.co.il/view-image/Computex2007/photo/IMG_9227.jpg *האמצעי לעומת ה 8800GTS http://hwzone.co.il/reviews/sparkle_calibre/11/ שכאן הוא מגיע ל 655MHz/2020MHz בOC ידני. לעומת 620 MHz /1600 MHz של XFX ללא OC ידני. ו675/2000MHZ של ספארקל ללא OC ידני. איך זה יכול להיות? 8600GTS חזק מ 8800GTS אני מבולבל ואיזה מהם הכי עדיף אחריי OC?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  22. ישר הורדתי התקנתי ולא נגעתי בSETTINGS של התוכנה אז הכל היה על רמת PERFOMENCE שאני לא יודע מה זה אומר... הציון שמשמאל זה הציון שלי אחרי הרצה בתוכנה על כל המבחנים של המעבד ושל הכרטיס מסך והציון שמימין זה ההשוואה לציון הכי טוב שנקלט באתר נראה לי.. איך הגיוני שהכרטיס מסך והמעבד בהפרשים כל כך עצומים? זה הציון הנורמאלי שאני אמור לקבל? או שיש לי טעות במשהו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  23. זה פלג של 6 פינים שמסודרים 3 ו 3 אשמח לקבל קישור תודה רבה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  24. מה עדיף,

25. Started by pro.surfer,

שלום לכולם כבר שאלתי פה שאלות בעבר בעניין הCF וכן דניס תודה אני יודע שזה לא משתלם ו 260GTX הכי טוב בעולם למשתמשי הפורום אבל.... בכול זאת מה עדיף/חזק יותר ? הייתי רגע לפני קנייה של כרטיס נוסף ועצרתי לחשוב עם לא יהיה עדיף למכור את הכרטיס ולקחת את ה 2X בכול זאת זה פחות חשמל ומקום :s05: ולגבי הCF יהיה נכון לקחת כרטיס שהוא גם 512 ועם אותם שעונים כדי שהוא לא יצתרך להשתוות לישן ? תודה מראש טל.

• 8 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים