כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
קיבלנו את הניידים של עתידים שהם T61 LENOVO יש בו כרטיס מסך 389 MB INTEL אני רוצה לשדרג את הכרטיס הזה כי המחשב תותח אבל הכרטיס מסך לא מתאים למשחקים כבדים !!!
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
Motherboard Name ASRock 775Dual-VSTA CPU Type Intel Pentium 4 531, 3000 MHz (15 x 200 הכרטיס מסך שקניתי :8600GT של פאליט התוצאות של הבנצ'מרקים ממש נמוכות לדוגמא: 3dmark2003-13476 3dmark2005-7000 האם זאת בעיה בכרטיס או בשאר הרכיבים ?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני מתעתד לרכוש מחשב חדש, עיקר השימושים יהיו תוכנות אופיס לביתי אך אני גם מתכוון מדי פעם לשחק במשחקים, לא הכי כבדים, וכן להתשמש מדי פעם לערוך סרטי וידאו שצולמו במצלמת FHD ביתית. האם אחד מהכרטיסים הללו יספיקו או שאצטרך לשדרג על מנת ליהנות מביצועים טובים יותר? Sapphire ATI RADEON 5750 1GB GDDR5 Retail HDMI Retail עלות 480 ש"ח parkle GT440 1GB GDDR3 HDMI Retail עלות 366 ש"ח Sapphire 6570 1GB GDDR3 DVI HDMI עלות 360 ש"ח כמו כן, מהו הספק המומלץ מבחינת הספק לכרטיסים אלו? תודה מראש, יובל
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
האם הוא שווה תקנייה ומישהו יכול לתת לי מבחני ביצועים שלו תודה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
טוב אחרי שהתקנתי daemon tools pro ועשיתי ריסט הווינדוס פתאום לא עולה יותר הוא מגיע למסך כניסה איפה שמכניסים סיסמא ואז הוא נתקע לבערך 10 שניות ואז המסך מתעדכן ואז שוב נתקע ל10 שניות אחרי שמצליחים להכניס סיסמא המסך נהיה שחור ל10 שניות ואז מופיע לשניה העכבר ואז נהיה שחור שוב לפעמים המסך מאבד תצוגה(נורה ירוקה הופכת לכתומה) ניסיתי להיכנס בSAFE MODE ואז למחוק את הדרייברים של DS ואז למחוק את כל השאר במצב רגיל ואז להתקין מחדש דרייברים אחרים אבל הבעיה מופיעה שוב אפילו עם דרייברים ישנים יותר למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם! זהו הדגם עם חיבור HDMI ו- Video Capture (מצורף לינק). האם יש תמורה טובה יותר לכסף במחיר הזה? הוא ישמש אותי בעיקר לסרטים על מסך "LCD 32. אני קונה אותו משם: http://computers.pricegrabber.com/video-cards/m/60217746/details/st=product_tab המחיר הוא 125$. בארץ הוא עולה כ- 700 ש"ח באתר הזה: http://www.machshev.co.il/pl_product~LV366~103~349.htm#
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בפוסט הקודם שאלתי שאלה לגבי הבעיה שהייתה לי שבה הכרטיס מסך קופא לאחר כ 15 שעה של משחק. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=548322.new#new בכל מקום שהסתכלתי (פורומים בחול), ראיתי את אותה תשובה... הכרטיס תקול יש לקנות כרטיס חדש. פתאום קפצה לי הודעה מסויימת כאשר משחק נתקע לי. מצאתי לה פיתרון וכנראה שזה הפתרון גם לבעייה של תקיעת הכרטיס. כל שעליכם לעשות זה ללכת לקובץ ה EXE של המחשב שאתם רוצים לשחק בו ללחוץ לחצן ימני> מאפיינים > תאימות > ולסמן "הפוך ערכות נושא חזותיות לבלתי זמינות" ולסמן "הפוך קומפוזיציית שולחן עבודה לבלתי זמינה" לאחר שסימנתם את שני האפשרויות יש ללחוץ על "החל" וזה אמור לפתור את הבעייה. שימו לב! עליכם לעשות זאת לכל משחק שתרצו לשחק בו. אז לכל מ…
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
לא מזמן יצא דמו חדש של המשחק BATTLEFIELD2 ולצערי הGEFORCE 4MX שלי לא יכול להריץ אותו.... נראה שאני צריך לקנות כרטיס חדש! אבל! - אני כמעט ולא משחק במחשב בימים אלו וגם לא בעתיד הנראה לעין ולכן אין לי צורך בכרטיסים טובים מדי.. אני גם די קצר בכסף ומוכן להשקיע בסביבות ה- 500 שקלים פלוס מינוס, אני יודע שזה לא הרבה אבל אחרי הכל אני קונה את זה עבור משחק אחד שאני אוהב. הנה דרישות המינימום של המשחק : "shader version 1.4 capable graphics card (ATI 9500 and above or nVidia 5200 and above)." חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=4277 מה אתם חושבים? בסכום הזה ניתן לקנות משהו טוב יותר? האם הוא יריץ את BF2 טוב? יש לי: barthon 2500 512K ram
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
את הכרטיס עם התמונה הראשונה או את הכרטיס מהתמונה השניה.אין לי בעיה להוסיף 100 שח שזה ההבדל במחיר בין שניהם. אני יודע שהחברה LEADTEK היא פצצה של חברה.אבל איך החברה BFG..? הקיצר מה עדיף לקניה? אולי יש לכם כרטיס אחר יותר שווה אז תגידו תודההה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי אני לא בטוח האם השאלה שייכת לכאן, או לפורום מסכי מחשב או לwindows, אז אם צריך להעביר, נא להעביר, או להעיר לי ואפרסם אותה בפורום אחר. יש לי כרטיס Geforce 6200 ואני עובד בתצורה של מסך מחשב וטלוויזית LCD 32" Wide-screen כדי לראות סרטים. הטלוויזיה מחוברת למחשב עם מחבר מ S-video (שיש בכרטיס מסך) לבננה צהובה שמתחברת לטלוויזיה (Composite). ב control panel של אנוידיה המסך מסומן כ 1 והטלוויזיה כ-2. השאלה שלי היא איזה דרייבר אני בוחר לטלוויזיה, ואיזו רזולוציה להגדיר לה? (כמובן שהחיבור הוא לא HD למרות שהטלוויזיה היא HD-Ready - 720P.)
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב p4 2.8 כרטיס מסך G6600 לוח אם של asus P4s800d והבעיה היא שאני משחק נגיד במשחק lotr bfme2 ולפעמים יש פאשלות קטנות בגרפיקה ולעיתים קרובות המחשב קורס או מראה ארור. עוד דוגמה היא מהמשחק wow לאחר שעה בערך מופעים פאשלות ריציניות בכל המסך ולעיתים המחשב גם קורס. ניסיתי להחליף כרטיס מסך, פרמטי את המחשב והבעיה לא נפתרה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעזורים.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
להתקין במחשב Directx 10 שאין בו כרטיס מסך שתומך זה עדין בסדר או להתקין Directx9?
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! אני מעוניין כידוע להחליף את הכרטיס מסך שלי וידועים לי המחירים בארץ.. אבא שלי טס השבוע למזרח - בין היתר להונג קונג ותאילנד.. השאלה אם שווה להביא משם כרטיס...כידוע חלק מהכרטיסים מיוצרים לבטח שם... כל הנושא של אחריות לא מטריד אותי כל עוד יש הבדל ניכר במחירים... מישהו יכול לעזור לי בעניין? איפה אפשר לקנות שם? האם יש אתרים עם מחירים של המזרח בנושא הזה? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב אני רואה את הארטיפקטים בצורה של אותיות בצבע וורוד. או קווים לאורך המסך. כשהווינדוס עולה אז ממש בכניסה המסך פשוט מתכבה לי. הסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך והדלקתי. ועכשיו הכל עולה לי גם עם ארטיפקטים אבל אני יכול להיכנס לווינדוס. האם זאת בעית חומרה? אני פתחתי את הקירור של הכרטיס מסך. זה קירור פסיבי. והחלפתי משחה תרמית. יכול להיות שבטעות משחה נגעה טיפה בנגד או בשבב והרס לי את הכרטיס מסך? ניסיתי לנקות אותו הוא עבד לי ואחרי כמה זמן שוב הופיעו ארטיפקטים. עשיתי גם אוברקלוק לכרטיס מסך. אין לי מושג מה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
איזה כרטיס אני צריך בשביל שהוא יתן לי את המיטב למסך 22 אינץ'???
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
? אני רוצה כרטיס למשחקים ושיעבוד טוב עם 3D MAX =] תודה
-
- 13 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יצאו הדריברים החדשים של ATI גרסא 8.2 פברואר 2008. להורדה: http://ati.amd.com/support/driver.html
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי אנשימים היי אנשים. טובים פעם יכולתי בהגדרות של כרטיס המסך לבחור באופציה EXTENDED DESKTOP ואז יכולתי לעשות דברים במקביל כשהוידאו ממוזער ומוצג בטלויזיה. לאחר שהתקנתי WIN 7 הוא מאפשר רק תצוגה של ה-DESKTOP. אשמח לדעת אם מישהו יודע אם אופציה זו עדיין קיימת או שיש תוכנה שיכולה לעשות זאת. כרגע אני עובד עם התוכנה שהגיעה עם כרטיס המסך ATI-Catalyst Control Center תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים קניתי את ה ATI RADEON 9600 PRO של חברת POWERCOLOR, ראיתי בעמוד הראשי וגם בכתבה http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20041018053632.html שנתגלו בשוק דגמים מזוייפים שהם בעצם דגמים חלשים יותר שעשו להם OVERCLOCK ... השאלה שלי, איך אני יכול לברר אם הכרטיס שלי מזויף (CHIPSET 9550) בלי כמובן להסיר את המאורר קירור והמשחה מעליו כדי לדעת... יש איזה תוכנה או משהו ? למישהו אחר גם יש כרטיסים מהחברה הזו ?
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מי שקיבל תוצאות נמוכות בבאנצ'מארק עם רדאון 9800, הנה הפתרון לבעיה: הסירו את הדרייברים. התקינו את הדרייברים המעודכנים ביותר ללוח אם (בהתאם לצ'יפסט). התקינו מחדש DX 9.0b. התקינו קטאליסט 3.7. ***חשוב לעשות איתחול למחשב לאחר כל פעולה! HTH
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שבת שלום קודם כל בקרוב אני קונה מאיזה בן אדם מחשב יד2 והמיפרט שמתוכנן יהיה זה cpu:Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) mainborad:ASRock P4i65G (3 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) 1 memory dimm:Samsung M3 68L6523CUS-CCC 512 MB PC3200 DDR SDRAM 2 memory dimm:Kingston K 1 GB PC3200 DDR SDRAM GPU:nVIDIA GeForce 7600 GS 256DDR2 128BIT AGP HDD1:Maxtor 6Y080L0 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) HDD2:WDC WD400LB-07DNA2 (37 GB, IDE)50 Optical Drive:GJEZIDC 0XMNW5I3K SCSI CdRom Device 40 Optical Drive:SONY CD-RW CRX215E1 (48x/24x/48x CD-RW)70 Optical Drive:SONY DVD RW DW-Q30A X16 100 POWER SUPLY:HEC 400W CASE:HEC COLING:ZALMAN 120mm זה מחשב יד2 מב…
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
טוב, אני יודע ש-P תומך בקצב רענון גבוה יותר, רזולוציה גבוהה יותר ויש לו USB HUB אבל אם אין בכוונתי לעבור 1024X768 האם יש סיבה לשלם עוד 200 ש"ח ל-P ? האם יש הבדל באיכות התמונה ? האם צריך יותר מ-85HZ (שזו המגבלה ב-B) ?
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס X1900GT כשלושה חודשים ולפני כשבוע גיליתי שה S-VIDEO הפסיק לעבוד. ניסיתי את כל האפשרויות כולל הורדת והתקנת דרייברים מחדש אך המחשב לא מזהה את החיבור בשום מצב. חיברתי RCA ועובד יפה בלי שום בעיות. כמובן שיש לי עוד אחריות, מה דעתכם צריך לעשות ללכת לחנות או שיש רעיונות נוספים לבדיקה? במידה והלכתי לחנות האם אני מקבל כרטיס חדש או מתוקן? תודה,
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שאני אוהב לעבוד עליו יש שם HD 5770 ויש לו דרייבר עדכני באתר יצרן רק עד 2015 נכנסתי לאתר amernimezone והורדתי דרייבר חדש 2022 לאותו כרטיס מה שמוזר שבמנהל התקנים במקום 5770 כתוב HD 6750 עשיתי בדיקה ב 3DMARK לראות אם יש הבדל בביצועים אין הבדל 1 ל 1 אותו דבר אותו ציון , מה שכן אולי זה רק הרגשה הכול נתפח מהר יותר תיקיות וכו' הכול רץ יותר אפילו בהקלדה , רשום לי במנהל התקנים דרייבר 2022 מה זה עושה בעצם ? זה סתם שטויות ? הדרייבר של 2015 ו 2022 צד שלישי הם אותו הדבר ? ביוטיוב אומרים שהדרייבר עוזר פלאים במשחקים נותן יותר פרמים אני אישית מרגיש את זה בעבודה בשולחן העבודה , מישהו יודע מה הדרייבר הזה עושה ? בניגוד למקור ?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
- 1 follower
-
-
WinFast PX360 TD GEFORCE 5750 PCIE 256 BIT 128 MB DDR1 או RADEON X1050 128 BIT 128 MB DDR2 או GEFORCE FX6200TC 64 BIT או X550 128BIT אני גם מבקש לדעת אם אפשר לדרג לי את הכרטיסים מהכי חזק להכי חלש תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-