עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Dr.Drek,

אהליין...אז כנראה לא הבהרתי את עצמי בתראד הקודם שלי... אני מחפש מסך שפופרת שטוח (לא LCD!!) בגודל 19 אינץ... ואני רוצה לדעת על איזה פרמטרים להסתכל ומה הערכים הרצויים... א. גודל נקודה כמה הוא צריך להיות? ב. רזולוציה? חייב 1600 X1200 - לא כדאי להתפשר על פחות נכון? ג. תדרי רענון? כמה מספיק 75HZ? ומה תאמרו על המסך הזה של ACER...מה לא בסדר בו? כי נאמר לי 2000 שקל מסך איכותי... - מה לא בסדר נגיד בזה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=987580 אני מחפש עד 1200 שקל ...?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  2. שלום לכל חברי פורום תצוגה וגרפיקה! אז ככה : אני חושב לשדרג את כ.המסך שלי (ראו מפרט), אבל אני מתלבט בין כל מיני כרטיסים למשל בין 6600GT\ULTRA לבין X850XTPE\6800 GT\ULTRA. אבל אני לא יודע האם התוספת של הזיכרון בכרטיסי מסך מ-128 ל-256 עושה הבדל כלשהו, או יותר נכון במה ההבדל מתבטא. ודבר שני האם ההבדל בין GT ל- ULTRA הא משמעותי מבחינת ביצועים. אשמח אם תעזרו לי להבין את המושגים הבסיסיים האלה

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  3. שלום לכולם! לא מצאתי בפורום שום מדריך, שמפרט איך לבצע עדכון BIOS לכרטיס מסך. אני יודע שקיימות הרבה תוכנות לשידרוג הביוס של ATI כגון: ATIwinflash, ATIflash, RADEON BIOS EDITOR.... אם מישהו מכיר ויודע, אשמח לקבל עזרה. הכרטיס שלי זה ATI 4870 1GB PALIT (רשום גם במפרט שלי). יש לציין שאין לי כונן דיסקטים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by Or4more,

בימים הקרובים אני הולך לקנות מחשב עם HD4870 של ספיר, כידוע לרובכם אני חושב לספיר יש עכשיו קירור שונה מהריפרנס והוא נראה כזה: http://www.jayceooi.com/wp-content/uploads/2008/11/sapphire_hd4870_04.jpg לפי איזה ביקורת שבדקו הרבה מאוד סוגים של קירורים של חברות שונות ל HD4870 היה שם גם את הספיר ורשמו שהכרטיס היה יחסית מאוד מקורר(47 מעלות במנוחה ו71 במאמץ) אבל היה מאוד מאוד רועש. הנה הביקורת: http://www.behardware.com/articles/751-13/roundup-which-radeon-hd-4870.html לפי איך שזה תיארו את זה שם זה איזה מטוס, אני מפחד לקנות את הכרטיס עכשיו.. מישהו יש לו את הכרטיס ויודע אם זה כל כך רועש?או אם יש משהו שאפשר לעשות שיוריד את רמת הרעש אבל לא בהכרח יעלה את הטמפרטורה? תודה

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by Mor Abergel,

חבר'ה מה זה נותן לי אם אני מעדכן ביוס של כרטיס מסך ??? תראו מפרט בצד...כרטיס מסך! כדאי לעדכן ביוס ?

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  6. Nvidia GeForce 9300M GS ? תודה שי

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by waisor,

כרגע המחשב שלי עובד על לידטק 7950 256 MB אקסטרים.. האם שווה לי לחזק אותו במערך SLI או לחכות שיהיה לי אקסטרה לירות כדי לקנות כרטיס של הדור הבא?? תגובות יתקבלו בברכה..

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by Shambik,

אהלן, לא ראיתי בחוקים משהו שמדבר על פרסום כלים או לינקים וגם לא איך ליצור קשר עם מנהלים כאן בפורום, אז אני שואל כאן. עקב כל המצב של חוסר מלאים בחומרה כתבתי כלי שרץ על חנות ניו אג ובודק מלאים, הקוד נמצא בגיטהאב למי שלא רוצה להתעסק בתוכנה פתחתי גם כמה ערוצי טלגרם שהכלי שלי מעדכן שם השאלה אם אני יכול לפרסם כאן לינק למדריך שכתבתי על הכלי (נמצא בפורום באתר אחר או אם אפשר לפתוח אשכול כאן שיסביר) ואת הלינקים לערוצים בטלגרם תודה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  9. Started by RDS,

x1950PRO? 6800GT? מה לדעתכם עדיף... בערך אותו מחיר.... תודה

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  10. אני לא שואל לגבי DOOM 3 ,שיוצר כדי להצדיק את קיומו של GF 6800 האם צריך 256MB או שזה גם גימיק שיווקי ?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש כ.מסך בתקציב של 200 +- שיעבוד בצורה טובה עם המסך dell2007wfp .. המסך הזה נקנה אך ורק למטרה של סרטים ועבודה משרדית ככה שאין צורך בכרטיס מסך חזק .. אני מחפש כרטיס שיתמוך ברזולוציה של המסך הזה ושיהיה לו DVI אם את חושבים על עוד דברים שאני צריך לבדוק אני אשמח לשמוע.. חשבתי על fx5200 radeon9550 או 6200TC מה אתם אומרים ? עריכה נ.ב שכחתי לציין שהכרטיס צריך להיות AGP !!!

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by firox,

טוב תשמעו לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש ובו כרטיס מסך SAPPHIRE HD 4870 עכשיו התקנתי כמה משחקים לראות את הרמה של הכרטיס משחק 5 דקות ואז פתאום המחשב מתחיל להתקע ולבסוף המחשב קורס! אז חשבתי אולי המשחק פגום אז התקנתי עוד משחק ואז הבעיה חוזרת על עצמה!! התקנתי 3DMARK הרצתי אותו ושם הוא אומר שיש בעיה במשהו עם הכרטיס מסך.. עכשיו אני שואל אותכם מה ניתן לעשות בשביל שיעבוד נורמלי.. ולמקרה וצריך את המפרט: E8500 4GB OCZ זיכרון 550W ENERMAX MODU82??? NZXT TEMPEST ASUS P5Q

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by necroblivion,

אני חדש בכל תחום המחשבים ועם זאת אני גיימר וותיק. לאחרונה את תר אחרי מחשב חדש ובחיפושי ברשת נתקלתי בכרטיסי ה- Quadro fx. אני לא מבין מה הם הכרטיסים האלה ולמה הם אולים מליוני שקלים??? אני ישמח להסבר.. תודה.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by sergydaniel,

1. יש לי כרטיס מסך מסוג ATI RADEON כמה חודשים אחרי שהוא פעל במחשב המחשב הוריד עדכון אוטומטי והשם של הכרטיס השתנה מ: SAPPHIRE Radeon x1300 Series ל: SAPPHIRE Radeon X1550 Series, למה? האם זה אומר שהכרטיס פחות טוב או יותר טוב???וכשאני קונה משחקים איך אני אמור להתייחס לכרטיס מסך כx1150 או כx1300. 2.כשכתוב בדרישות חומרה למשחקים ATI redaon 8500 ומעלה,מה זה אומר x1300 נחשב יותר טוב או פחות טוב? איך אני אמור לדעת? תודה מראש על שתי השאלות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!לילה טוב!!!

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by ksn1981,

שלום לכולם, AMD 4770 לעומת HD2000 ו- HD3000 (המובנים במעבדי SandyBridge ללא ועם ה- K) ?? הכוונה מבחינת משחקים (ואם זה משנה אז גם מבחינות אחרות).. תודה.

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  16. חבר'ס הכרטיס השרוף שלי הוחלף בחדש ע"י החנות, והוא לא נראה אותו דבר. האם אפשר לדעת איזו חברה ייצרה את הכרטיס? תודה

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by ran07,

אהלן חברה תגידו מה מאמת אין ממש הבדל משמעותי בין GTS ל GT ושתיהם G92 כמו שקראתי במפרט באתר ועוד הרבה שבחים על פריצת הדרך עם GT שמאים על הGTS ההפרש הוא הוא בערך 500 שקל (מעוניין גם OC ) בכל מקרה תראו באתר הזה יש השוואת ביצועים ביו שני הכרטיסים http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3175&p=3 כפי שרואים אין הבדל משמעותי אבל לתווך הארוך שיצאו משחקים יותר חזקים יכול להיות שיהיה הבדל גדול ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  18. מבחן בנצ'מרק שאינטל ערכה למעבד הגרפי המובנה שלה, מול הפיתרון של ATI X1600 גורם לאתרי סיקור בעולם לחשוד באינטל. קישור>> http://www.tgdaily.com/2007/03/12/gdc2007_intel_rig_demo_against_amd/ "There's no denying that Intel's upcoming driver for the G965 will make tremendous improvements, but we were puzzled by how bad the AMD fare. In fact, our personal experiences have shown that the X1600 card is very capable of video playback, when configured correctly. The graphics guys at Tom's Hardware Guide are now testing out their X1600 cards and will try to duplicate Intel's results. But we aren't the only ones who were puzzled at the side-by-side comparison because …

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  19. Started by Vladgi,

ATI Radeon 9500 w / 128MB pro VGA card [VGAT1131] RADEON 9500 brings the world of Microsoft® DirectX® 9.0 support to gaming enthusiasts. Featuring incredibly fast 3D graphics performance, coupled with sophisticated real-time visual effects, unsurpassed image quality and cutting-edge video features, RADEON 9500 provides powerful graphics acceleration for current and next-generation games and applications. Complete Microsoft® DirectX® 9.0 support 128MB of DDR memory 4-pixel pipeline architecture128-bit memory interface Video output support Featuring CATALYST - Industry-leading software suite Fast 3D gaming performance 128MB DDR memory accelerates the latest 3D games 12…

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by pakomako,

נגיד קניתי עכשיו כרטיס מסך 7800GT אבל של BFG אני יוכל בעתיד לשדרג ללוח SLI ולהוסיף עוד אחד ? עכשיו אני חייב לקנות עוד אחד של BFG ? או שאני יוכל נגיד של ליד טק ?

• 10 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by idb1,

לאחרונה הבחנתי כי הטמפרטורות של הכרטיס לא רציונליות. כאשר המחשב במצב מנוחה נראה שהכרטיס מגיע ל85 מעלות שהמאוורר ב 45% שלא לדבר על העלאת משחקים הכרטיס מגיע ל 100 ויותר מעלות גם שהמאוורר עולה עד ל 75-80 %. בבדיקה שערכתי באתר ATI נראה כי הכרטיס עובד במעלות גבוהות אך לא כמו שציינתי כאן. אני די מיואש מהעניין. ואני לא רוצה לקנות מאוורר נוסף לקירור הכרטיס כי לא זה הפתרון. אשמח לעזרתכם והמלצתכם בעניין. עידן.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  22. נגיד כרטיס מסך Geforce 2 mx 400 אם יש לו 32 מגה או 64... זה הבדל רציני?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  23. אחד השיפורים הניכרים שביצעה אינטל במעבדי Core Ultra 200 שלה הוא דווקא גיימינג... עם הליבה הגרפית המובנית. לקחנו את Core Ultra 9 285K למבחן ביצועים מול מעבדים אחרים בשביל לראות כיצד רצים משחקים במערכת ללא כרטיס מסךלכתבה

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by Nitro Viper,

3DMARK 2003 המערכת היא AXP 2500 8rda radeon 9600 pro twinmos (TMD-50B) 512mb 400MHZ יכול להיות שאני אקבל רק 3223?

25. Started by shlomireuven,

ברשותי מעבד E8400 כרטיס של NVIDIA 9800GT מה ההבדל בבחירת ה PHYSX PROCESSOR במעבד או בכרטיס מסך? אני מעוניין במהירות, אז מה עליי לבחור? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים