כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
תדרגו בבקשה את ארבעת כרטיסי המסך ( ל - pci-e) הבאים לפי יחס ביצועים למחיר (כלומר מי יותר משתלם?) 1 - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12113 2 - http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_68&products_id=2259 3 - http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6857 4 - http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6899&CatCode=28
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לצורך השוואת סקרין שוט ע"י הכפתור PRINT SCREEN לצורך השוואה....או אם יש למישו לינק לפרינט סקרין איכותי שעשו עם כרטיס 6800 אולטרה...למישחק הלף לייפ 2
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, בסוף אני קונה את 8600GT נראה אחלה כרטיס. עכשיו אני רוצה לדעת עם הוא יריץ את CRYSIS בצורה: נמוכה = low בינונית = medium גבוהה = high גבוהה מאוד = high very זה מאוד חשוב לי, תודה
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כדאי לקנות כרטיבס ישן מול כרטיס חדש לדוגמא GTS8800 עולה משהו בסביבות 350 ש"ח שום כרטיס חדש לא תואם את הנתונים שלו ולא את הביקורות שהוא קיבל הגישה נכונה? תקנו אותי אם אני טועה תסבירו לי אני חדש בתחום מיועד לשידרוג המחשב שלי נתונים E5800 לוח אם FOXCOON G41 HD4350 4GB RAM שאלה נוספת אם כרטיס מסך תומך ב DIRECTX 10 זה אומר שמשחקים של 11 לא יעבדו עליו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
לפני יומיים נהרס לי המסך (הענתיקה) של המחשב והחלטתי כי הגיע הזמן להשתדרג למסך LCD אני צריך המלצה למסך LCD עד 1500 שקל (אם למישהו יש מסך כזה למכירה יד שניה אני אשמח לדבר איתו גם)
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
יש לי את הקירור הפסיבי של הכרטיס מסך ופשוט באוברלוק הכי קטן הוא מתחיל להשתגע לי ולהוציא לי ארטיפקטים. המעלות שלו במאמץ הם 52 ומנוחה 44. מה כדאי לי לקנות איזה מאוורר שיקרר לי את הכרטיס בשביל אוברקלוק בוא נגיד מ400 לליבה ל460. או שכדאי לי להחליף בכלל את הקירור שבא עם הכרטיס ולשים משהו אחר? תודה לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אתמול קניתי מאייבורי כרטיס מסך מסוג MSI NX8600GTS-T2D256E כאשר גלשתי באתר זה נתקלתי בכרטיס הנ"ל (מצורף לינק) כאשר כתוב שמצורף לכרטיס משחק (אצלי לא היה) ובנוסף הוא נראה טיפה שונה... http://hwzone.co.il/print/1188818786/85975/ התמונה שעל הכרטיס שלי טיפה שונה מהתמונה בלינק המצורף ובנוסף אצלי יש שתי יציאות של DVI (והמתאמים השונים) כאשר בתמונה יש יציאה של DVI ו- HDMI ללא צורך במתאם, יש לציין שכל השאר דומה... אם מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה אני אודה לו. אם יש צורך אני אעלה כל תמונה שתדרש (של הכרטיס, אריזה...)
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מריץ את הבנצ' הוא מגיע לשלבים המאוחרים איפה שמתחיל להיות סאונד ואז יש לי הודעת שגיאה: FMOD errer in FSOUND_SerPaused: Not enough memory מישהו יכול להגיד לי מה פשר ההודעה?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
קיצר ככה.. אני סוג ר על קניה של 9800GT ויש לי שאלה האם זה מסובך לחבר את הכרטיס בעצמך?כי אם כן,אני נאלץ לתת את המחשב למעבדה למשך הסוף שבוע אם לא ויש מדריך עם תמונות אז אני יעשה זאת בעצמי!!!
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
הוא יחזיק יות משנתיים ???... הוא מספיק חזק להפעיל משחקים על מקסימום ???. תודה מראש !!
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן, האישה עכשיו עובדת הרבה מהבית אז השגתי תקציב למשחק מחשב. חשבתי על BattleField 3 או starCraft 2, אבל... מסתבר שאני לא עובד בדרישות המינימליות. אז ככה: יש לי AMD Athelon X2 4800+ 2.5Ghz 2GB RAM לוח אם ASUS M2A-VM-HDMI ספק (נראה לי ג'נרי ) 400W, כתוב עליו top T5. מה יכול להתאים? אנ'לא הופך לגיימר - רק רוצה להעביר ת'זמן בסבבה בחודשים הקרובים. תודה רבה, אייל
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
רכשתי השבוע מסך CRT חדש של חברת VIEWSONIC מדגם +G90F. המדובר במסך אשר קיבלתי עליו המלצות רבות ואשר אמור להיות חד מאוד -משמש אותי בעיקר לעיבוד תמונות. למרות כל הנסיונות שעשיתי אינני מצליח לקבל תמונה נקיה וברורה - ניתן להבחין ברשת צפופה של נקודות זעירות על גבי כל המסך. הדבר בולט במיוחד על רקע בהיר אולם לא רק. כך למשל כאשר בחרתי כרקע לשולחן עבודה את הטפט הירוק החלק, התמונה איננה חלקה וניתן להבחין בנקל ברשת צפופה של נקודות המרכיב את הטפט. ברשותי מחשב פנטיום 4 1.7 + חלונות xp + כרטיס מסך geforce2mx 400 ddr 64m. פעולות שעשיתי - כיול מסך באמצעות ADOBE GAMMA + עדכון דרייברים לכרטיס מסך. מה מקור הבעיה? איך ניתן להיפטר מנקודות אלו ולקבל תמונה חלקה וברורה?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן של IBM שקיבלתי (נראה לי ג'יגה זכרון פנימי) יש לו כרטיס מסך FX5500 ואני רוצה לחבר אותו לפלאזמה 42' ולהריץ סרטי 720P. הבעיה כרגע שלכרטיס יש שלוש רזולוציות אפשריות לכן אני צריך כרטיס מסך חדש. אני מחפש כרטיס מסך יוכל להריץ סרטי HD (כרגע הוא מריץ כמו שצריך רק מרוח) ושכבר על הדרך יהיה עם חיבור HDMI. הכרטיס צריך להיות AGP X8. התקציב עד 300. מה המלצות? ראיתי את הכרטיסים SAPPHIRE 3450 AGP 512MB GDDR - DVI / HDMI - RETAIL SAPPHIRE 3650 AGP 512MB GDDR2 - 2XDVI / TV OUT - RETAIL. מה ההבדלים ביניהם והאם הם יספקו אותי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
איזה כרטיס מן הכרטיסים הנל יותר חזק ב-PCI-E 1?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ה PASSMARK לא מדוייק נכון ? הפער בביצועים קטן מדי באתר של TECHPOWERUP יש הבדל 21 זה נחשב משמעותי ? לי זה נראה קצת
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
- 1 follower
-
-
לצורך הרכבה ברכב. למישהו יש מחירים לזה ו/או יכול להגיד לי מאיפה קונים ומבררים על זה קצת דברים ?
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הלוח אם שלי של אסוס COMMANDO תומך בקרוס פייר... מה עדיף לי להביא 8800GTS 640MB או ATI 2900 XT הלוח שלי לא תומך בSLI או שכן תומך אבל לא בצורה רשמית. חוץ מזה הבנתי שיש גם 2900 XTX מה הפרש המחירים בניהם?
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום , אני אולי יבקש מההורים שלי לקנות לי 8800GTS 320MB . אבל יש לי כמה שאלות : 1. האם ה320MB יספיק לי למסך 17" ? או שכדאי ללכת על גרסת ה640MB? 2. האם הספק הנוכחי שלי יספיק ?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
http://www.4gamer.net/news.php?url=/news/history/2007.04/20070403202840detail.html תהנו
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
טוב, אני יודע ש-P תומך בקצב רענון גבוה יותר, רזולוציה גבוהה יותר ויש לו USB HUB אבל אם אין בכוונתי לעבור 1024X768 האם יש סיבה לשלם עוד 200 ש"ח ל-P ? האם יש הבדל באיכות התמונה ? האם צריך יותר מ-85HZ (שזו המגבלה ב-B) ?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כ.מסך בתקציב של 200 +- שיעבוד בצורה טובה עם המסך dell2007wfp .. המסך הזה נקנה אך ורק למטרה של סרטים ועבודה משרדית ככה שאין צורך בכרטיס מסך חזק .. אני מחפש כרטיס שיתמוך ברזולוציה של המסך הזה ושיהיה לו DVI אם את חושבים על עוד דברים שאני צריך לבדוק אני אשמח לשמוע.. חשבתי על fx5200 radeon9550 או 6200TC מה אתם אומרים ? עריכה נ.ב שכחתי לציין שהכרטיס צריך להיות AGP !!!
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום. איני משחק במשחקי מחשב, בניתי מפרט מעולה, עלה די הרבה כסף, ונותר לי לבחור כרטיס מסך. חשבתי לקנות משהו פשוט ב-200 ש"ח, מאחר והדברים איתם אני מתעסק הם Matlab, Pspice, וסביבת פיתוח. האם במקרה הזה, כרטיס מסך פשוט יכול לפגוע בביצועי מחשב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
1. יש לי כרטיס מסך מסוג ATI RADEON כמה חודשים אחרי שהוא פעל במחשב המחשב הוריד עדכון אוטומטי והשם של הכרטיס השתנה מ: SAPPHIRE Radeon x1300 Series ל: SAPPHIRE Radeon X1550 Series, למה? האם זה אומר שהכרטיס פחות טוב או יותר טוב???וכשאני קונה משחקים איך אני אמור להתייחס לכרטיס מסך כx1150 או כx1300. 2.כשכתוב בדרישות חומרה למשחקים ATI redaon 8500 ומעלה,מה זה אומר x1300 נחשב יותר טוב או פחות טוב? איך אני אמור לדעת? תודה מראש על שתי השאלות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!לילה טוב!!!
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי, התקנתי את הAMD CATALYST 12.4 - באיזשהו שלב המסך נהיה שחור והופיעה ההודעה AMD CATALYST/מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה. אז הסרתי את הדרייבר 12.4,בתחילה דרך לוח הבקרה:הוספה/הסרה,ולאחר מכן ניקוי יסדי בSAFE MODE דרך DRIVER SWEEPER,ולאחר מכן התקנתי את 12.6 - והבעיה בדרייבר זה,היא שהתצוגה,אפילו שסידרתי את כל ההגדרות הרלוואנטיות - עדיין התצוגה לא תפסה את כל שטח המסך שלי. כמו כן בשניהם היתה הבעיה הזו:כאשר אני מחבר את תקע חוט הרמקולים לשקע האודיו,שנמצא בגב המסך (HDMI) שלי:SAMSUNG BX2450,אז לאחר שבוע - שבועיים,במקום קול (של מוסיקה/רדיו למשל) נשמע טירטור. *אציין,שלאחר הפעלה מחדש של המחשב - המצב חוזר להיות תקין . - מותקן הדרייבר (של Realtek High Definition) הכי…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-