כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
יש לי ti 4200 ואני לא מבין מה זה filtering וכל זה מישהו בבקשה יכול להסביר לי כמו כן איך אני עושה לו oc? בקיצור איך אני מביא אותו למקסימום יכולת?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך fx5200 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב ויש לי לוח אם שתואם ל-agp , האם יש כרטיסים טובים שיחזיקו הרבה זמן או שעדיף לי לקנות כבר לוח אם עם pci-e ??
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע אם יש כ. מסך שתומכים בחיבור displayport, ואם כן, איזה? חוץ מזה האם החיבור הזה יותר איכותי מ-dvi\hdmi?
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש ויש כמה דברים מוזרים שקורים עם הגרפיקה באחד המשחקים. כשיש הרבה גרפיקה ה FPS נמוך מאד (זה לא משחק מורכב - MUONLINE), אני חשבתי שכרטיס מובנה יכול להריץ גרפיקה פשוטה בצורה טובה מה שגורם לי לחשוב שיש אולי בעיה בהגדרות. עוד עניין שגורם לי לחשוב כך הוא שינוי של צבעים, למשל, פאנל שצריך להיות אפור מופיע באדום ומשנה צבעים כשלוחצים במקומות מסוימים מאפור לאדום וכו'... אודה למי שמכיר את הבעיה ויכול לעזור. ולא- לקנות כרטיס גרפי חדש זה לא אופציה (בנתיים) תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הי לכולם, אני די לא מעודכן בטכנולוגיה העכשווית של כרטיסי המסך. כרגע יש לי zotac 260gtx ואני מעוניין לשדרג אותו. אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 1000 שקל רצוי של NVIDIA השאלה עם יש משהו במחיר הזה שייתן לי שיפור ביצועים ששווה את ההשקעה או שהכרטיס שיש לי עכשיו עדיין מספיק טוב? למשל ב witcher 2 מעל להגדרות נמוכות כבר בקושי סוחב. השימוש של המחשב הוא רק משחקים, יש לי מסך lcd 20 מעבד I5 ו4 ג'יגה זכרון. תודה לכל מי שישיב .
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בכרטיס מסך מובנה של Gigabyte GA-73VM-S2 Nforce630i במחשב שלי יש לי מיותר בבית כרטיס של ATI Radeon 1600X PCI EX מי מהשניים חזק יותר בעצם כדאי הוסיף את הכרטיס למסך ???? סליחה על חוסר הידע ! הלואי שהיית השוואה בטבלה בין דגמים שונים
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
hi guys first of all im writing in english because i dont have hebrew on my keyboard(shit). so for my question when there will be GPUs with 512mb? and is there a chance they will come out till the end of the year???? thanx anyway bye
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אהלן..... אני מתכנן על מחשב חדש שיהיה בו 6800 של MSI כרגע אין לי את כל הכסף למחשב אבל יש לי ל6800..... יש לי עכשיו מחשב P4 2.4 333 אם אני אקנה את הכרטיס מסך הוא ינוצל כראוי או שהוא יציג לי דברים כמו 5600/5900 בגלל המעבד החלש?
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
איזה גרסה של 3Dmark מתאימה ל-6600GT AGP 03 05 06 ? ובדרייבר איזה גירסה הכי יציבה וטובה ?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2.4 512RAM וכרטיס מסך RADEON9550 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש של GEFORCE מהאתר הזה www.ksp.co.i מישהו יכול להמליץ לי בבקשה כרטיס עד בערך1100 שקל? תודה
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מקבל ב POP 35-45 FPS במקום שאני צריך לקבל 60 ומעלה ל 80 איך זה יכול להיות יש לי HD4870
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי למחשב של אח שלי 9600PRO של חברת ג'יגה בייט ורשום על האריזה של הכרטיס שהוא AGP X8 אבל באתרים שבדקתי רשום שיש לו 4 צינורות עיבוד יענו AGP X4 אז אנשים תגידו לי אחת ולתמיד הכרטיס הוא AGP X4 או X8 ???
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בקשר ל VIVO מה אני צריך כדי להקליט יש לי פה את הכרטיס והכל התקנתי עובד טוב וזה עכשיו אני צריך לדעת מה אני צריך לחבר למה ?? מישהו יכול להביא לי מדריך ?? צריך וידאו מחובר לטלויזיה ?? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בן דוד שלי קנה השבוע מחשב עם X1300. כשהוא קיבל אותו וניסה לחבר את המחשב לטלויזיה הוא לא הצליח, הכבל מסיבה מוזרה בא על חיבורים בצבע כחול ירוק ואדום ונראה רק הגיוני שזו הסיבה לאי הצלחה בחיבור לטלויזיה. יש הצעות/הערות לדרכים לסדר את הנושא?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כל כרטיסי הPCI החדשים. (ההבדל מאוד קטן אז הכל כמעט גם נכון לגבי ה AGP בעיקרון ) http://graphics.tomshardware.com/graphic/20050524/index.html
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
רציתי לקנות 4850 GDDR5 אבל הוא אזל (מסופר באריכות בשרשור אחר). אני מתלבט בין 4850 "רגיל" (GDDR3) לבין 4870. יש לי ספק Enermax Liberty 400W, שאני תוהה האם הוא יצליח לתמוך בכרטיס 4870. יש לי גם ספק אחר, Seasonic 430W, אם זה משנה. מבחינת ביצועים, האם ההבדלים בין השניים גדולים ושווים הפרש מחיר של 200 ש"ח? האם הספק שלי יחזיק כרטיס כזה? כרגע הרזולוציה הרלוונטית היא 1280*1024, אבל אני לא שולל שדרוג בעתיד לצמד מסכים או למסך גדול יותר (נניח "22). משחקים רלוונטיים - כרגע זה GTA IV, Fallout3, אבל המטרה היא שהכרטיס יחזיק כמה שיותר זמן למשחקים עתידיים, כמובן.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך שמשום מה אני לא מצליח לגרום לATITOOLS לזהות אותו בויסטה למרות שבעבר הצלחתי לעשות לו OC (וגם בבטא 2), לא משנה... בקיצור התייאשתי והחלטתי לצרוב את הקלוקים הממוהרים לכרטיס מסך במקום לשבור אות הראש.... איך עושים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אל משנה לי באיזו דרך נעשה את זה כלומר בכרטיס מסך עם הפונקציה הזאת של ה VIVO או כרטיס מסך ועוד כרטיס קליטה בנוסף לכך אני רוצה ביצועים בשניהם עד 1600 שקל הצעות ?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מהחנות pandas.co.il 2000-2500 שקל.. דק LCD 17" תודה.
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כרטיס רדאון תוצרת Gainward בביקורת ;D http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=2163&cid=3&pg=1
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני כשבוע את הכרטיס HD4770 . בהתחלה שמתי את המהירות של המאוורר שלו ל60% והטמפרטורה במנוחה הייתה בערך 35-40 . עכשיו שמתי את זה לאוטומתי והטמרטורה במנוחה היא 46 . http://img695.imageshack.us/img695/4484/74292785.jpg הטמפרטורה בסדר ? לא עשיתי OC . מה עדיף לשים על 60% או להשאיר את זה אוטומתי ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מה דעתכם שווה? http://www.ctxintl.com/products/crt_ex950F.htm תודה
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כבר נשבר לי ה**ן ! יש לי כרטיס R8500 64 BBA -> 9100 (הפכתי את ה 8500 ל 9100). עם RR FIX 0.9.9.7 (הגירסה האחרונה) והמניאק לא מתקן לי שום דבר. ברזולוציה של 800X600 במשחק STARCRAFT אני צריך לשחק ב 75HZ במקום ב 160 ! זה מעצבן!. זה מה שהוא כותב לי : ERROR Undisabled refresh rate detected. stringly recomendated to restore previsious registry data. RESTORE NOW? למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר 2 מסכים למחשב בשיכפול עם NVIDIA 2070 המסכים תומכים ב- HDR אבל ווינדוס בחיבור 2 מסכים לא נותן להפעיל HDR אין בעיה לקבל HDR בווינדוס בחיבור מסך אחד דרך HDMI
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מה ההבדל ביציאות בין שני כרטיסים שאחד רשום HDTV DVI HDMI ואחד רשום HDTV 2xDVI. מה ההבדל ביניהם? ומה מהם זה בעצם יציאת HD לטלוויזית LCD?
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-