עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by instart,

שלום לכולם, בסוף אני קונה את 8600GT נראה אחלה כרטיס. עכשיו אני רוצה לדעת עם הוא יריץ את CRYSIS בצורה: נמוכה = low בינונית = medium גבוהה = high גבוהה מאוד = high very זה מאוד חשוב לי, תודה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by PsyDream,

תראו אני מכתנן לקנות מחשב וכנראה לוקח את הכרטיס 8800gt , עכשיו אני כנראה יקח גרסת oc ואני יודע שעוד מעט יוצא ה-9600gt וחשבתי לחכות לקנות אותו אבל אז ראיתי פה: http://www.hardware.info/nl-BE/news/ymickZqWwpWabJY/Eerste_benchmarks_nVidia_GeForce_9600GT/ שה-8800gt לוקח אותו בקלות ככה שאם זה באמת ככה ירד הכרטיס של ה-8800gt לאחר שיצא ה-9600gt ואז זה יהיה לי ממש מעולה.. באמת ה-8800gt יותר חזק מה-9600gt???

3. Started by Nosh,

יצאו הדריברים החדשים של ATI גרסא 8.2 פברואר 2008. להורדה: http://ati.amd.com/support/driver.html

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by kobibo,

הכרטיסים יתמכרו כנראה בערך באותו המחיר על מה אתם הייתם הולכים?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  5. אם אני שם כרטיס מסך AGP כפול 4 בתושבת של כפול 8 או ההפך זה יכול להרוס משהו?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by razorer,

אני קונה כרטיס מסך ואני צריך עזרה. אני רוצה להשתמש בוויסטה ואני צריך כרטיס מסך שיריץ לי משחקים כמה שיותר זמן(לא איכפת לי אם זה יהיה על med-low בעוד כמה זמ ן) הציעו לי את הX1950GT ואת ה8600GT. מה לקחת?

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by arielman22,

שלום, אני עומד בפני קניית נייד רציתי לשאול, האם יש הבדלים מהותים בין הכרטיס מסך NVIDIA® GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic memory של דל לבין NVIDIA® GeForceTM Go 8400M DEDICATED 128MB UP TO 895 MB של HP איזה כרטיס מסך עדיף מבין השניים (בעיקר למטרות גרפיות) והאם ה 500 שקל שהוא יוצר בהבדלים במחיר (ה HP יקר יותר לעומת הדל) מוצדקים?

8. חברים אני לא מצאתי את הכרטיס הזה בארץ!!! http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-Details.asp?EdpNo=3335390&sku=P450-8806&SRCCODE=WEBTV&CMP=OTC-WEBTV זהו גירסא חדשה ל 8800gts של XFX שעשו עליו overclock והוא שווה בכמעט לנתונים של 8800gtx!! תראו בעצמכם באתר למעלה!! והוא אפילו חצי מהמחיר של gtx !! אז חברים הוא הגיע לארץ או שהוא בתהליכים או שבכלל לא???? תודה...

9. Started by bigwave,

האם יש לו יציאה לטלוויזיה?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  10. Started by lipa,

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=2446&articID=561

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  11. Started by D@nny,

התלהבתי נורא מהכרטיס כאן - http://xtreview.com/review114.htm התקציב שלי הוא עד 600 שקל - שזה 20 ש"ח מעל למחיר הכרטיס המינימלי בזאפ. השאלה שלי היא כזאת, לאנשים שיש נסיון עם כרטיס זה, עד כמה קירור הסטוק טוב בכרטיס הזה, וכמה המהירויות ליבה\זכרון הממוצעות לכרטיס זה באוברקלוק ??

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  12. המחיר לא כולל מעם למשהו יש מוסג כמה זה עם מעם? ומשהו מכיר מקום שמוכרים את זה ביותר זול?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  13. יש לי כרגע את ה- 7300GT ואני רוצה לדעת אם אני צריך להחליף ספק כוח בשביל ה-8600

• 9 תגובות
    • 636 צפיות
  14. את הכרטיס עם התמונה הראשונה או את הכרטיס מהתמונה השניה.אין לי בעיה להוסיף 100 שח שזה ההבדל במחיר בין שניהם. אני יודע שהחברה LEADTEK היא פצצה של חברה.אבל איך החברה BFG..? הקיצר מה עדיף לקניה? אולי יש לכם כרטיס אחר יותר שווה אז תגידו תודההה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 636 צפיות
  15. שלום מחפש מידע על מה מציע ATI מול 8800 ? או DX10 ? ומתי צפוי להגיע הכרטיסים ? הלוח שלי תומך ב- CROSS FIRE

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by Gimel,

שכן שלי רוצה כרטיס מסך PCI-E עד 1000 שקל, לא שקל יותר. מצאתי 7600GS בסביבות 900 ש"ח, כדאי? יש כרטיס יותר משתלם (במסגרת התקציב, בלי להוסיף 50 שקל בשביל משהו יותר משתלם...)

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by alon311,

האם אפשר לפתוח צינורות ל 6800GS של PNY?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  18. כי איזה אחד בפורום חומרה כללית אמר שהוא צורך 66 ומשהו וואט כמו ה6600gt ובאתר של הכרטיס מסך רשום מינימום 350 וואט מה נכון??

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  19. Started by acohen,

האם משהו הצליח להפעיל את Battelfield 2 עם כרטיס מסך זה ? אם כן אני אשמח לדעת כיצד תודה

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  20. מה זה 6800GS ואיך הוא מתברג בין הכרטיסים השונים מבחינת יכולות?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  21. השאלה בכותרת

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  22. התקנתי את שני התוכנות הללו לאחר שהתקנתי ווינדוס ואחת מהם פשוט גרמה לשיבוש קל בתצוגה אבל אני לא בטוח איזה מהם .לאחר ההתקנה מפיעים שוליים עם זיגזגים ומדרגות כאלה סביב אובייקטים .גם לפני שהווינדוס עולה ומופיע ה welcome עם הרקע הכחול אז לפני זה הwelcome היה חלק עם שוליים חלקים מסביב ולאחר שהתקנתי אחת מהתוכנות הללו הופיעו הזיגזגים סביב הwelcome ובעוד הרבה דברים נוספים.גם שהפעלתי את הגדרות החלקת השינון אז זה לא השפיע וגם במשחקים. אודה למי שמבין בנושא ויוכל להשיב לי.[נראה לי שזה קרה לאחר שעשיתי tune up עם pc booster אבל אני לא בטוח בזה]

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by ychamp,

I dont know what to choose for my new computer can someone sugget what i can use for 200-600 dollars???? must be good and run all the new games from 2005+ no less

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  24. אני מחפש עידכונים לכרטיס מסך שלי שהוא: (NVIDIA GeForce4 MX 420 (64 MB מישהו יכול להביא לי כאן את העידכונים הכי חדשים שלו? ועוד שאלה איך אני בודק טמפרטורה לכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by D-Viper,

איזה מהחברות עדיפות?: 1. Leadtek ב-1380 ש"ח. 2. Point of view ב-1300 ש"ח. 3. Gigabyte ב-1290 ש"ח (הזול מביניהם). 4. evga ב-1420 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.