כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
מעבד Q6600-OC 3GHZ זיכרון RAM 6GB ספק כוח CORSAIR 520W הכרטיס הקיים הוא 250GTS כנראה יוחלף ב HD7950 השאלה היא האם כדאי להשקיע במחשב הזה? והאם המחשב ינצל את הכרטיס ללא צוואר בקבוק?
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי כרטיס XFX GEFORCE 6800GT והתוצאה שלי 4460 משהו כזה מה יכול לגרום לזה הדרייברים שלי הם הכי חדשים..(67.66) תודה על העזרה מראש..
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
חייב להיות צ'יפסט של ATI PCI-E ליישומים משרדיים וגם משחקים (בעיקר NFS UNDERGROUND DOOM QUAKE וכו' ). לא מתכוון"לטחון" אותו יותר מדי... מה עם הבאים ? radeon x800GT 128MB radeon x1600pro 256MB
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
GIGABYTE 6600GT 128MB VIVO PCI-EXPRESS (קירור פאסיבי) או ALBATRON PC6600GT 128MB PCI-EXPRESS מי מבינהם הייתם בוחרים ? אני לא הולך לעשות אוברקלוק .
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי חלונות xp. יש לי כרטיס מסך geforce 8800 gts 320 mb, ולאחרונה יש לי דרופים גדולים במשחק counter strike source. אני רוצה לבדוק את הטמפרטורה שלו מכיוון שנראה לי שהוא עומד להישרף, יש לי את הdriver: forcewave 169 והבנתי שאפשר לעשות את זה דרכו אבל לא הבנתי בדיוק איך אז בבקשה תעזרו לי. אם אפשר להביא לי תכנה חוץ מהתכנה everest שבודקת את הטמפרטורה אז בבקשה תביאו לי אותה כי זה חשוב
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
החלטתי לחבר את המסך הישן שלי כמסך משני, כי הוא סתם היה במחסן בלי שימוש-וחבל. כדי לשים את סמן העכבר במסך השני אני פשוט צריך להזיז אותו מעבר לשוליים של המסך הראשון והוא עובר לשני. כך גם עם גרירת תוכנות וכו'. הבעיה היא שאם משחק על מסך מלא מופעל במסך הראשי, ואני רוצה לעבור עם העכבר למסך השני, הוא לא עובר. אפילו אם אני עושה pause וכאשר מוצג התפריט מנסה להעביר את הסמן למסך השני, הוא לא עובר. אני חייב למזער את המשחק. יש משחקים שאם ממזערים אותם ואז חוזרים אליהם הם פשוט נתקעים לי אז זה לא פיתרון טוב. כרטיס מסך : HD4770. Windows 7
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
המפרט העכשווי שלי : AMD PHENOM II 955 SCYTHE MUGEN II SAPPHIRE HD5850 8GB DDR3 1333 1TB SAMSUNG F3 750GB SAMSUNG CRUCIAL M4 128GB SSD CM590 SEASONIC S12II 520W תודה אני מועניין לשדרג את הכרטיס מסך למשהו חדש יותר שיביא לי ביצועים נורמליים במשחקים,ואולי אשדרג גם את הלוח אם+מעבד אם כרטיס מסך לא יספיק.. חיפשתי קצת בלוח יד 2 פה וראיתי GTX670 ב650 , HD6970 ב500 וו280X ב850,מה אתם ממליצים?כרגע אני עם מסך 22" 1680X1050 לא יודע אם אשדרג בעתיד כמובן רצוי אחד עם יכולת OC טובה בעתיד אולי אני יעשה OC לכרטיס מסך
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני יודע שאני נכנס למקום לא נוח אך אני מעוניין לעשות זאת בכל מקרה ! יש לי כרגע כרטיס מסך של חברת HIS 7950 זה הדגם המדויק : http://www.hisdigital.com/un/product2-679.shtml אני ממש רוצה להוסיף עוד כרטיס שהוא זהה לחלוטין. אשמח לטיפים, האם כדאי לקנות מ- EBAY \ AMAZON ? האם חשוב לקנות דגם זהה כמו שרשמתי למעלה או שאפשר לפזול לשאר החברות ?
-
- 30 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך עד 200 שקל,מוכן גם מיד 2 טוב אז ככה,יש לי מחשב ממש ישן אינטל פנטיום 4,3.0GHZ 775 הכי ראשונים שיצאו+1 ג'גה רם+ ATI X300 128. אני משתמש לרוב במחשב הנייד אז אין לי טעם לשדרג או תלקנות מחשב חדש. אך אני מחפש למחשב הזה כרטיס מסך שיריץ משהו לפחות. באתר של TMS עד 200 שקל יש כמה כרטיסי מסך שאני זוכר כשהם יצאו עברות את ה700+.הייתי רוצה לדעת מה הכי עדיף למשחקים מכל הכרטיסים ששם. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים דפקתי בדרך משונה את כרטיס המסך שלי (GEFORCE 2 MX44 64 ) שממנו הייתי יותר ממרוצה. הוא הריץ לי את AGE OF MYTHOLOGY ברזולוציה הטובה ביותר שהמסך שלי תומך בה עם כל התוספות האפשריות. למשחק הזה הוא פשוט היה מושלם. הוא גם הריץ לי משחקים אחרים כמו CALL OF DUTY וBATTEFIELD . אך הבעיה שלו הייתה במשחקים כמו היטמן 2 שבהם הפילטרים עיקבו את התמונה,אבל לאחר כמה שינויים בהגדרות הכל הסתדר. אז נכון,היו משחקים שלא יכלתי להריץ,אבל היו כל כך הרבה משחקים איכותיים שכן יכלתי להריץ שסיפקו לי שעות של הנאה. אז לאחר שדפקתי את הכרטיס התחלתי לחפש חלופות.בהתחלה רציתי גי פורס שניים כמו שהיה לי,אבל המחיר שלו זהה לחלוטין למחיר של גי פורס 4 (לא פחות ממאתיים שקלים) ולבסוף ראיתי שבתוספת של פחו…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אפשר תשובה דיי מהירה ...אני אצל חבר מנסה לחבר לו פה את המחשב לטלויזיה (TV OUT) עכשיו הבעיה פה שרואים רק בטלויזיה שאני מעביר ....לא רואה פה שום אפשרות שאני אראה גם במסך וגם בטלויזיה ....וזה יוצר בעיה כי הטלויזיה בחדר השני הכרטיס הוא MX440 ...(אצלי בבית יש ATI ואין שום בעיה התמונה מוצגת גם במסך וגם בטלויזיה ושסרט מוקרן רואים רק בטלויזיה כמו שצריך) איך אני מתגבר על הבעיה הזו , זה א. ב. יש איזה תוכנה חלופית ל TV OUT קלה במיוחד שנותנת לי אפשרות בלחיצת כפתור אחת (או דרך לא מסובכת) להעביר ל TV OUT ? (חיבור S VIDEO) כי פה לא ממש מבינים במחשבים , צריך משהו שיעשה את העבודה בפשטות תודה רבה מחכה לתגובה מהירה :
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
טוב אז ככה, התמונה דיי חדה, אבל כאילו כל הדברים במסך נמרחים , קשה לראות את זה אבל זה קורה, זה לא היה לי מקודם, ועצם העובדה שאני קורא טקסט שהוא קצת מרוח גורמת לכאבים בעיניים ונראה לי שאני מאמץ אותם סתם לחינם, כשחזרתי ראיתי שהמחשב שלי עשה ריסט לבד, וזה עלה ככה.. איך אני מסדר את זה? מה זה יכול להיות? עשיתי ריסט אחרי זה שוב.. לא ממש הסתדר. אפשר להגיד שאלו מן שובלים שנשארים למשל מהטקסט או מהתמונה לצד ימין, והם מטשטשים עד שהם בלתי נראים, אני חייב לסדר את זה, ד"א המסך שלי הוא SAMTRON 96BDF הנה תמונה http://www.atraf-f.net/prblm.PNG תגדילו אותה, ותתקרבו איפה שיש עיגולים זה חלק מהמריחות, אם אתם לא רואים אולי הבעיה במסך עצמו, בבהירות, בניגודיות או לא יודע מה שיחקתי עם זה שעה, הקצב …
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני רוצה לנקות את הדרייברים של ATI לחלוטין ולהתקין אותם מחדש אבל אני לא מוצא תוכנה כמו detonator destroyer שיכולה למחוק הכל מregistry רק לכרטיסים שלATI יש למישהו מושג לגבי תוכנה כזאתי לדרייברים שלATI?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למשחקים בסיסיים בתקציב של עד 650 שקלים לחיבור pci-e
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מעבד e2160@1.80 ghz 2 ג'יגה זכרון DDR 2 667 MHZ ולוח אם של אינטל D945GCNL שלא ניתן לעשות איתו אובר-קלוק. ספק כוח ג'נרי כנראה - MONO MODE 500W אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור כרטיס שיוכל להריץ את בד קומפני 2 ברוזלוציה 1280 על 1024 אפילו על ההגדרות הכי נמוכות בצורה טובה. בתודה, תומר
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום פורום תצוגה וגרפיקה, אני מעונין לקנות כרטיס מסך X800 ויש לי תקציב של 2000ש"ח אני מחפש כרטיס שיהיה טוב מבחינת החברה שלו אבל לא יעלה על 2000ש"ח כמובן שאם יש לכם הצעות טובות יותר לקניית כרטיס אחר בתקציב שיש לי אתם מוזמנים לשתף אותי...............
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לבחור מה ההצעות שלכם אני ישחק על רזולוציה של 1024X768 משחקים ברמה בינונית מה כיי משתלם תודה למגיבים...
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אי אפשר במקרה להשתמש ביציאת S-VIDEO גם כדי לקלוט שידורים מהממיר הדיגיטלי? נניח ויש לי את התוכנה שמאפשרת לצפות בשידורים דרך כרטיס טלויזיה רגיל, אני לא יכול להשתמש בה כדי לצפות דרך שידור שמתקבל ב-S-VIDEO? תודה.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
לחבר שלי יש geforce fx 5600 256mb... אני רושם בקשה זאת במקומו: היכן ניתן לשנות את רמת ה-pixelshaders ? ניסיתי מס' תוכנות tweak ולא מצאתי אפשרות זאת. chronicles of riddick הוא המשחק היחיד שראיתי שמאפשר שינוי זה בתוכו, ובמעבר ל-pixelshader נמוך יותר היה שיפור ניכר בביצועים! ואין ירידה משמעותית באיכות... גם אם יש , הביצועים עדיפים במקרה זה. מסתבר שסדרת ה-FX המחורבנת לא מתמודדת עם הפיצ'רים שלה. אני לעומת זאת, עם geforce 4 ti 4600 נהנה מביצועים *הרבה* יותר טובים והוא מתבאס... אני יודע שלכרטיס שלי יש נתונים יותר טובים בכל מקרה. אבל עדיין ראיתי שה-pixelshaders מאיט בטירוף. אשמח לתגובות שלא בדומה ל-"חפש בתוכנות tweak", אם אתם יודעים בדיוק איפה, בבקשה תודיעו לי.
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני קונה ביום ראשון כרטיס מסך חדש הכרטיס מיועד: - בעיקר לצפייה בטלויזיה (דרך כרטיס טלויזיה) - לסרטי 1080p (ברזולוציה 1920X1200) - למשחקים (לא הכי חדשים..) המפרט שלי: מעבד- AMD 5000 לוח אם- Gigabyte ma69gm-s2h זכרון- 2Gb OCZ מערכת הפעלה- ויסטה מסך- 22' 1920X1200 ספק- HEC 300W התקציב- עד 250 ש"ח הכרטיסים שעד עכשיו ראיתי (בזאפ): Geforce 8400gs 512mb ATI hd3450 512mb Geforce 9400gt 512mb ATI hd3450 1Gb ATI hd4350 512mb האם יש למישהו המלצה על כרטיס לצרכים אלו בתקציב זה.. תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרגע שני 260 GTX שמחוברים ב-SLI בלוח אם שתומך ב-3 WAY. רק רציתי לראות שאני מבין נכון, האם יש לי אפשרות להוסיף כרטיס שלישי שהוא לאו דווקא 260GTX ולהפוך אותו לכרטיס ייעודי ל-PHYSICS? תודה מראש, X
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני צריך צריך יעוץ ברכישת כרטיס מסך חדש. כרטיס המסך שלי HD 2600 שווק חיים ואני מחפש כרטיס מסך חדש למערכת ה Media Center. אני מתכוון להריץ עליו סרטי (FHD (1080P ו BR 3D על גבי מסך 50" ולא מתכוון לשחק עליו, כמו כן הייתי מעדיף קירור פאסיבי אך זה לא deal breaker.. חשוב לי שיריץ את התוכן הזה בצורה מהירה וחלקה (ה 2600 היה קצת איטי לפעמים) וכמובן HDMI 1.4 תקציב בסדר גודל של 500 ש"ח (אפשרות לחריגה לא גדולה) מפרט מערכת: cpu:Q6600 no OC, ram:2GB, mobo:GA-P43-ES3G, power:AX750 חשבתי על 6750 או 6670 מה אתם חושבים? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, ועוד לא סגרתי מה לקנות מבין 2 הכרטיסים הנ"ל. אני מתכנן לעשות אוברקלוק צנוע ברגע שאני אקנה את הכרטיס ואוברקלוק חזק יותר כאשר אני אראה כי הכרטיס אשר קניתי מתחיל לקרטע במשחקים. מה כדאי לי יותר לקנות? ההבדל במחירים הוא לא גורם, 50 שקל הבדל.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-