עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, כמו בכותרת רק אציין דגם ותמונה הדגם: GV-N66T128VP תודה רבה ;D עריכה: שמתי לב שהעבירו את התראד, מצטער כנראה לא שמתי לב....

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  2. גם בלי הוידאו זה בסדר... אבל איך אני עושה את זה... כאילו אני יודע שאני צריך לחבר ליציאה את הכבל שממיר את זה ליציאה של וידאו כזאתי צהובה אבל שאני מחבר את זה לוידאו IN של הטלוויזיה או הוידאו אני לא יודע מה עושים אחרי זה...

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by Shtupel,

יש לי כרטיס מסך 5700fx 256mb הכרטיס עבד מצויין עד שחיברתי את הביג טייפון למחשב..שיקרר ת'מעבד... ואז הכרטיס הפסיק ליפעול...המאוור לא היסתובב פשוט...לקחתי את הכרטיס של אחותי ה 5200 והוא עבד...שמתי לה את הכרטיס שלי ואצלה הוא עבד מצויין...!! ניסייתי לשים אותו אצלי חזרה..כלום....לא עובד...עכשיוו אני עם ה5200 מה זה יכול להיות.?! אני משאר שזה הספק..שאיין לו מספיק כוח..להפעיל את כל המערכת.!(אני לא יודע איך ליבדוק כמה וואט הספק שלי)! תודה!

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by ovadia10,

התקנתי 3DMARK Vantage ויש לי ויסטה והוא כבר שעה מתקין לי איזה קובץ GUI הנה תמונה : [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by nir_varon,

שלום לכולם, יש לי כרטיס geforce 9500GT שאליו חיברתי שני כבלים. אחד למסך LCD של המחשב עם כבל DVI ובנוסף חיברתי עם כבל HDMI לטלוויזיה. יש לי טלוויזיה toshiba LCD עם שני כניסות של HDMI שאני מחבר את הטלוויזיה עם כבל RGB רגיל למחשב אני יכול לראות לבחור את התצוגה של הטלוויזיה משום מה שאני מחבר עם HDMI אני לא רואה כלום לא דרך המחשב (כלומר הוא לא מזהה שחיברתי משהו לHDMI... בDVI רואים רגיל) ולא דרך הטלוויזיה. זה הכבל שאני משתמש בו: http://exp.shopy.co.il/products/110518 אשמח לעזרה כלשהי אם פספסתי משהו בחיבורים או בהגדרות... הורדתי Driver האחרון של nvidia ואני משתמש בnvidia control panel. כל עזרה תתקבל בברכה כי אין לי נסיון עם חיבורי HDMI בכלל...

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  6. קניתי מחשב לאחרונה ללא כרטיס מסך, אני מעוניין להוסיף את הכרטיס הנ"ל למחשב SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3- SAPPHIRE DESIGN - RETAIL בחנות IQPC הוא נמכר ב769 ש"ח המפרט שלי : core 2 duo e8400 box cpu coller NEXUS LXM-8200 ASUS P5QL-EM MUSHKIN DDR2 4096 MB P.S - HIPER HPU-4S425-PU 425W SAMSUNG 2253BW (1680X1050 האם הכרטיס יתאים למחשב תודה מראש

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by natla,

שלום, אני מעוניין להחליף את המסך שלי במסך LCD. מאחר ורוב השימושים שלי במחשב הם לעבודות גרפיקה ( פלאש, פוטושופ, 3d max וכד') אני מחפש מסך LCD שלא יעמוד בעוכרי. אני מודע לעובדה שמסכי LCD יותר יקרים ממסכי CRT מאותו הגודל ולכן אני מוכן להתפשר על גודל המסך ולקנות מסך LCD קטן יותר העיקר שיהיה ברמה טובה. התקציב שלי עומד על 2000 ש"ח פחות או יותר . ועוד שאלה, האם יש מגמה בשוק להפסיק לייצר מסכי CRT ? ואם כן, האם יש סיבה לא לקנות מסך CRT בזמננו ? תודה מראש לכל המשיבים.

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך ATI radeon X700 256MB ורציתי לשאול אם אפשר לראות את המחשב בטלויזיה למה אין לי שום כבל ואיזה יציאה יש לכרטיס מסך ? למה יש לי 3 יציאות ואני לא יודע הנה זה היציאה שיש לי : ואם תוכלו להגיד לי כמה עולה הכבל שמחבר אז אם תוכלו להסביר לי תודה רבה !! :hi: ונראה לי אני לא בטוח יש לי יציאה S-VID OUT אז מישהו יכול להסביר לי איזה כבל לקנות ולאן לחבר בטלויזיה ( בטלויזיה יש לי את החיבור אם ה - 3 עיגולים בצבע אדום - לבן - וצהוב )

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  9. שלום, כיום יש לי מחשב עם כרטיס מסך של רדאון 9200 עם יציאה של אס-וידאו ושל VGA . בטלויזיה שלי יש גם אס-וידאו וגם RCA. קניתי כבל אס-וידאו לאס-וידאו ואני רואה מצויין את המסך של המחשב גם בטלויזיה וגם במסך הרגיל בו-זמנית ואין בכלל בעיות. העניין הוא שאני קונה מחשב חדש עוד שבוע שבועיים עם כרטיס מסך של אינטל Integrated Extreme Graphics 2 o/b ובכרטיס הזה, כמו שציינו פה בפורומים, יש רק יציאת VGA, כלומר אוכל לחבר אותו רק למסך הרגיל ולא לטלויזיה! חבל לי על ההשקעה של הכבל אס-וידאו(לא כזאת השקעה גדולה סה"כ 50 ש"ח בערך) אבל יותר בקטע של העבודה של תעלות בקיר וכאלה דברים וכבר הכל מחובר מ2 הכיוונים... פתרונות אפשריים לבעייה: 1) פשוט להחליף את הכרטיס מסך מהמחשב הישן ולחבר אותו לחדש...(חסרונ…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  10. Started by shgec,

שלום. רוצה להרכיב מחשב להורדה של סרטים/סדרות באיכות HD מתכוון להרכיב מחשב מחלקים ישנים. יהיה לי מעבד E8400, לוח 775. בעיקרון כל כ.מסך יכול להריץ סרט על טלויזיה 32"? GT-210 יספיק? כמו כן שאלה לא קשורה לפורום זה.. . HDD SATA2 יריץ סרט HD ללא בעיה או שצריך SATA3? ואותה שאלה לגבי קול. ON BOARD סאונד מספיק טוב כדי שתמונה וקול שחוצאים מטלויזיה יהיו מסונכרנים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by lael,

האם ה1950gt 512 נותן תמורה או שעדיף ת256 ? בבקשה תשובה ברורה ומפורטת

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  12. Started by er0101,

הטמפ' מגיעה ל52 מעלות, מחשב שעובד 24/7, בינתיים כמעט לא משחק. זה תקין? מה הטמפ' המקס' המומלצת לכרטיס הזה?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by בית חולים גהה,

מה דעתכם על המסך: Samsung SyncMaster 171 V ? כי אני יכול לקנות אותו בזול בחו"ל כדאי? 1300 שקל משהו כזה

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  14. אני לא כזה חולה משחקים... השאלה כמה הבדל יהיה בביצועים?? יש משהו מיוחד ב 8600 שאין ב 8500??

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by star010101,

ערב טוב ושבת שלום לכולם! שאלה : מה כרטיס המסך הטוב ביותר כרגע (בביצועיו שנמכר בארץ) ומה דרישות המינימום שלו מבחינת ספק + מעבד? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by goory,

בצער רב לאחר ניסיונות החייאה שנמשכו למעלה משעתיים אני נאלץ להרים ידיים ולהכריז על מותו של ה FLYVIDEO 98 שלי. כעת מתחיל מסעי הארוך במציאת כרטיס שיחליף את הזבל שבזבל (FLYVIDEO), אנא המליצו לי על כרטיסי טלויזיה איכותיים וזולים ושיוכלו אפילו לעשות CAPTURE נורמלי אם יתחשק לי במחירים סבירים לכל כיס. אנא מכם, עיזרו לי להגיע להחלטה, אני תקוע ללא טלויזיה ואני עוד אשתגע..... יניב.

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  17. הכרטיס מסך יושב על הלוח אם זה הלוח אם : SAPPHIRE AXION A3-M275 For AMD Cpu או בלינק הזה http://www.pan....co.il/product_info.php?cPath=609_270_763&products_id=3475 הכרטיס מסך בעצם של ATI ..... תודה מראש לכל העוזרים אתם כבר בטח יודעים להשלים את הלינק

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by maazg,

שלום רב, אני קונה מחשב חדש עם ivy bridge 3540 עם זיכרון של 8 GB. אני הולך לעבוד עם רזולוציה של 1920x1080. ההתלבטות הכי קשה היא בבחירת כרטיס המסך, חיכיתי ליציאת ה- 600TI ולמבחני ביצועים. (ואני רואה שחיכיתי לשווא) אני ממש מבולבל,אני לא רוצה להיות מאלה שרוצים את ההכי יקר אבל אני מוכן לשלם אם זה כן ישתלם לי והכרטיס מסך כן יריץ משחקים שכרטיסים אחרים לא יריצו בעוד כשנתיים מהיום באיכות טובה. ההתלבטויות שלי היא בכרטיסים הבאים: 1. 7950 שעולה 1675 ש"ח (ב TMS) 2. 670 שעולה 1820 ש"ח (ב KSP) 3. 7850 שאולה 1250 ש"ח (ב TMS) ראיתי שרוב מערכות המומלצות בפורום "מפרטי מחשב" המליצו על 7850 אך לפי המבחנים אני רואה שהוא לא בליגה של "הגדולים". אז כנראה שאני הולך על אחד משני האחרים. אני הולך לש…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  19. המלצות יתקבלו בברכה. החיבור dvi שווה משהו?

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by snipa,

יש לי radeon 9000 של gigabyte והורדתי את הדרייבר cat 3.2 והוא טוב אך יש בו בעייה: אני לא מצליח למצוא בהגדרות את האפשרויות של ה-TV -OUT<<< מה עושים בבקשה???

21. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. אני אמור לקבל את הכרטיס הנ"ל ורציתי לברר עליו האם הוא מסוג הכרטיסים שניתן לבצע להם SOFTMOD ל 9700NP או ל 9500PRO? מבלי לבצע OC . ואם כן אז אק באמצעות הדרייברים של אומגה?

22. ברשותי 7600GT של LEADTEK ואני מטיס בFLIGHT SIMULATOR X שדורש מהמחשב את המקסימום , והכרטיס שלי לא ממש מספק אותי רציתי לשדרג ל1950PRO .אבל מבדיקה נראה שבמשחק הזה ספציפי הNV לוקח ו....ב ע נ ק. איך יכול להיות בכלל דבר כזה ? או שזה טעות.והאם יש הבדל בין סוגי משחק שונים לבין חברות שנות ? השאלה אם זה מגמתי? הנה לינק לדוגמה. http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=716&model2=723&chart=290

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by ido-nava,

שלום, יש לי כרטיס מסך eVga Geforce 6800GS TDH 256mb 256bit במחשב, ואני עורך שדרוג במחשב שלי ושל אחותי הקטנה, ככה שאני צריך לקנות כ.מסך נוסף וזול. השימושים שלי הם: ראיית סרטי HD (1080i,720P) ושימוש מועט במשחקים (פיפא ...), ועם המחשב החדש אני יעבור לVISTA שתשמתש בAero. השימושים של אחותי הקטנה הם ראיית סרטי SD רגילה והיא לא משחקת כלל. רציתי לקנות כ.מסך זול ופשוט (HD3450 למשל, שעולה כ-200 שקל), מכיוון שהכ.מסך הישן שלה הוא AGP. עכשיו השאלה שלי היא, האם לצרכים שלי שהם HD בעיקר וויסטה, עדיף את הכ.מסך החדש שיודע לפענח H264 ? או שאני אשר עם הכרטיס מסך הישן ?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by Yanivmiz,

שלום ברשותי שני כרטיסי מסך NVIDIA 9800GT ,האחד עם 512 מגה והשני עם 1 גיגה האחד של ASUS והשני GIGABYTE לפי מה שרשום באתר של nvidia ניתן לבצע SLI עם שני כרטיסים מספק שונה כל עוד ה -GPU תואם ,אפילו שזה לא אותו זיכרון אפילו שיניתי ערך ב -registry לפי מה שכתןב בגלל שוני הזיכרון אך אני עדיין לא מצליח לעבוד ב SLI וגם לא מוצג לי שאכן זה פעיל מיותר לציין שגם הלוח תומך וכמובן שהכרטיסים מחוברים בכבל מגשר ביניהם,והספק 500 w יש רעיון למישהו? תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by moshiko211,

שלום לכם ברצוני לקנות את ה6600gt של לידטק ואני לא כל כך מבין בסיפור הזה וממה שהבנתי פה באתר לכרטיס הזה צריך ספק טוב הבעיה שלי שאין לי מושג איזה ספק יש לי ומה עוצמתו(והטכנאי שהביא לי את המחשב לא יהיה בארץ תקופה ארוכה)והבנתי גם שאם הספק שלי הוא גנרי או משהו כזה זה יוכל להוות בעיה. האם זה נכון? ואם כן מה הדרך לדעת אודות הספק?

• 8 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים