עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by larry_lurex,

http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=x800xtpe בביקורת הנ"ל ,בהשוואות ביצועיו דומים ל6800GT מצד שני פה: http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=352357&hl=x1600 אם תסתכלו בסוף של ההודעה בבנצ'ים, x800xt לוקח את 6800gt ולא רואה אותו ממטר.. מישהו יכול להסביר את זה?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by n_aviv1,

260GTX מכיל בתוכו כרטיס קול מובנה?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by ilanb0,

האם זהו הפורום המתאים לקבל המלצה על מסך? ואם כן, בתקציב של 1000-1200 האם ניתן למצא מסך טוב 19'?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by nVIDIA70,

שלום. היום שמתי לב לכך שיש הבדל לא קטן בין התדרים של ה-X1950XT לבין ה-X1950XTX, בתר של הליבה ה-XT הוא בעל 625Mhz וה-XTX בעל 650Mhz, עד כאן אין הבדלים גדולים. אבל אז להפתעתי ראיתי שבתדר של הזיכרון ל-XT יש 725Mhz בזיכרון ול-XTX יש 1000Mhz בזיכרון. זה הבדל דיי רציני, בכמה פריימים זה בא לידי ביטוי ברזולוציות גבוהות (מעל 1280X1024)?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  5. הרצתי אצלי ואצל חבר שלי AIDA32 לראות כל מיני הבדלים (בלי להתיחס למהירות ליבה וזכרונות) Transistors : לי יש 29 ולו יש 47 Pixel Pipelines: לי יש 2 לו 4 TMU Per Pipelines: לי יש 2 לו יש 1 Vertex Shaders: לי יש נאדה לו 4 (v.2) Pixel Shaders: לי יש 1 (v.0.5) לו יש 1 (v.2) DirectX Support: שלי תומך ב7 שלו ב9 Pixelfillrate: לי 500 ולו 1200 Texel Fillate: לי יש 1000 ולו 1200 זכרונות: Bus Type : לשנינו DDR BusWidth: לי 128 ולו 64 (מה זה אומר ? למה לו יש פחות משלי ?) שורה תחתונה, האם הכרטיס שלו יציג ביצועים טובים יותר משלי, ברמה שנראת לעין בלתי מזויינת שונה אחת אחרי התחתונה (כן כן.. זה קיים), שהרצנו אנדרגראונד אצלו ואצלי לא היו הבדלים גדולים במיוחד..

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by overload,

כל כרטיסי הPCI החדשים. (ההבדל מאוד קטן אז הכל כמעט גם נכון לגבי ה AGP בעיקרון ) http://graphics.tomshardware.com/graphic/20050524/index.html

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by isragal,

שלום ביום ראשון אני קונה מחשב חדש עכשיו המוכר הציע לי מסך 9500 1GIGA. עם ספק 420W ביקשתי ממנו לשדרג ל9600 והוא אמר שצריך להחליף לספק כוח יותר חזק וכל השדרוג- החלפת הספק וכרטיס המסך יעלה בסיבות ה 300 שקל כדאי לשדרג? ומה ההבדל בין 9600 ל9500? אני רוצה להריץ את GTA4 על המחשב תודה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  8. כנראה שונה לאחר עידכון הדרייברים לגרסה 9.1.4.5! [attachment deleted by admin]

9. Started by XDude,

שלום! יש לי מחשב ישן שאני נותן לדוד שלי אבל צריך בשבילו כרטיס מסך נחמד כמו GF. המחשב הוא P3 800 ולוח של ASUS P3v4x שפועל על X4 ו 128 זכרון שפועל על 133. זה מספיק נתונים נכון? אני צריך כרטיס מסך טוב שיפעל בדיוק לפי הנתונים של המחשב כלומר שלא יהיה לו AGP X8 כי זה מיותר... ושיהיה זול כמה שיותר זול... תודה רבה! אפשר להשחיל פה איזה שאלה קטנה? אני לא רוצה לפתוח עוד טרד חדש... אז ככה הכרטיס הנוכחי של המחשב שלי החדש הוא RADEON 9700 של POWERCOLOR ואני רוצה לדעת אם יש דרך לדעת את הטמפ שלו (סנסור חיצוני או שיש עליו? אם יש) ומה הטמפ המומלצת שלו?

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  10. למחשב ישן מבוסס AMD3000. המטרה העיקרית זה האפשרות להריץ את המשחק SIMs 3. מבדיקה של המחשב באתר canyourunit, נתברר שהדבר היחידי שחסר למחשב זה כרטיס מסך תומך Shader Model 2. הזמנו את הכרטיס Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB AGP, אחרי שביררתי שלא רק יכול להריץ את המשחק אלא הוא כרטיס חזק יחסית למחיר שלו ויוכל לתת גם ביצועים טובים מאוד. אבל... מסתבר שהספק כוח של המחשב לא יכול לספק את המתח אליו והמחשב לא עולה עם הכרטיס הזה. האם יש המלצה לכרטיס אחר שיהיה מספיק טוב אבל ישרוד ספק 400 וואט (לא של יצרן מוכר אז סביר שזה לא באמת 400 וואט) ? או לחילופין שדרוג הספק + כרטיס מסך מתאים שלא יעלו יחד יותר מ 450 ש"ח ? ראיתי שיש גם הכרטיס Sapphire ATI Radeon HD2400PRO 256MB AGP - שהוא זול יותר, …

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by tamir2,

שמישהו יסביר לי בקשה על הכרטיסים של החברה הזאת!! אז כל מי שיודע שיגיד לי בבקשה.... ביי ותודה

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

איך יכול להיות כל כך קצת? P4 2.4B ג'יפה 4 440 MX 512 זיכרון

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by kobi_af,

MAG 19'' 996 PF זה מסך טוב? אם כן מה יש לכם להציע לי(אני לא קונה זה לידע) באותו מחיר

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  14. לאחרונה קניתי מסך DELL 2407WFP. להפתעתי גיליתי שלמרות שלכרטיס ה- FX5200 שלי ישנו חיבור DVI, הוא תומך רק ב-1600x1200 דרך חיבור זה, וצפיה ב- 1920x1200 מתאפשרת רק דרך חיבור ה- VGA. איכות התמונה בחיבור זה טובה, אבל לא מספיקה לי. אני משתמש ב-power strip ואין שום דרך לעקוף את הבעיה הנ"ל. מחיפוש בגוגל התברר לי שאכן חלק מכרטיסי ה- 5200 לא תומכים ב-1920x1200 דרך DVI. כמו שאתם מבינים, מי שמחזיק כרטיס FX5200 כנראה לא משחק ולא זקוק לתלת מימד. מצד שני, מי שקונה מסך 1920x1200 כנראה מתכנן לראות סרטי HD. מכיון שהמחשב שלי מעט ישן (מעבד Athlon 64 300+ עם סוקט 754 וסלוט AGP על הלוח), אני מחפש כרטיס שיענה על הדרישות הבאות: 1. כרטיס AGP 2. יציאות VGA,DVI,S-video (לפחות) ותמיכה ב- 1920x1200 דר…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by chaos_grenade,

כרטיס רדאון תוצרת Gainward בביקורת ;D http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=2163&cid=3&pg=1

16. Started by instart,

שלום לכולם, בסוף אני קונה את 8600GT נראה אחלה כרטיס. עכשיו אני רוצה לדעת עם הוא יריץ את CRYSIS בצורה: נמוכה = low בינונית = medium גבוהה = high גבוהה מאוד = high very זה מאוד חשוב לי, תודה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  17. והוא צריך להיות מותאם למשחקים כלומר עד 8MS עד 3K

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by bushman,

לפני יומיים נהרס לי המסך (הענתיקה) של המחשב והחלטתי כי הגיע הזמן להשתדרג למסך LCD אני צריך המלצה למסך LCD עד 1500 שקל (אם למישהו יש מסך כזה למכירה יד שניה אני אשמח לדבר איתו גם)

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  19. Started by arikbaron,

מה דעתכם שווה? http://www.ctxintl.com/products/crt_ex950F.htm תודה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by Kodi,

אני מריץ את הבנצ' הוא מגיע לשלבים המאוחרים איפה שמתחיל להיות סאונד ואז יש לי הודעת שגיאה: FMOD errer in FSOUND_SerPaused: Not enough memory מישהו יכול להגיד לי מה פשר ההודעה?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  21. איך מקדדים בפורמטים שונים svcd vcd dvd ?? והאם יש כרטיסי טלוויזיה שמקליטים בפורמטים שונים? ויש הבדלים שנראים לעין?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  22. שלום לכולם, אני רוצה לשאול אותכם על איזה מסך LCD למשחקים בעיקר אך לא רק למשחקים, אתם ממליצים לי לקנות בגודל של 17 אינצ' ושמחירו לא יעלה על 2000 שקלים, למרות שאם אתם תמליצו לי על מסך ברמה הרבה יותר טובה מ2000 שקלים אני מוכן להשקיע. ובנוסף רציתי לשאול את דעתכם על המסך הזה: nu-QL-711V דף בית: http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=17 תודה לכולם על העזרה.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  23. עשיתי חיפוש אך נמצאו נושאים משנים עברו ואני חושב שהטכנולוגיה התעדכנה קצת מאז , בכל מקרה , אני מחפש כרטיס TV שמיועד בעיקר לצפייה במחשב עם LCD 19 אינץ' , אני מחפש כרטיס שמציג יחסית תמונה טובה + , ולא מעמיס יותר מדיי על המחשב עד כמה שאפשר (ואני יודע שלא הכי מתאפשר במחיר) בטווח מחירים של 200-300 עם חריגה מקסימלית ל 350 תודה רבה לעוזרים .

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  24. אני מנסה לחבר 2 מסכים למחשב בשיכפול עם NVIDIA 2070 המסכים תומכים ב- HDR אבל ווינדוס בחיבור 2 מסכים לא נותן להפעיל HDR אין בעיה לקבל HDR בווינדוס בחיבור מסך אחד דרך HDMI

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by RotemS,

שלום בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין להפוך את המחשב הישן שלי לHTPC. כרגע יש לי את הכרטיס מסך GeForce FX 5200 והוא לא מצליח במיוחד להעביר תמונה נקייה לטלוויזית 32" שיש לי בסלון, על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי להחליף בכדי שאני יוכל להנות מסרטים מהמחשב..

• 8 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים