כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום, רכשתי מחשב מ TMS לפני כחודש שכלל 8800GTS, האם ישנה אפשרות להחזיר את הכרטיס לחנות ולשדרג ל 8800GT ? הכרטיס עלה (ועדיין עולה) 1570 שח, ואילו ה GT עולה 1450. האם נהוג לעשות דברים כאלו ? האם זה אפשרי? אם דרושה תוספת כספית זה בסדר מבחינתי
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
למישהו יש אנימציות להביא לי??? חייב דחוף .... לא משנה איזה סוג!! icq:161371997
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אז ככה אני רציך את הכרטיס מסך הכי זול שיספיק לי בשביל להריץ לדוגמה את המשחק ספיידרמן 3 תנו הצעות לכרטיס הכי זול
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך: Samsung SyncMaster 171 V ? כי אני יכול לקנות אותו בזול בחו"ל כדאי? 1300 שקל משהו כזה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
+הAniso המיוחד של ATI נגד זה של אנוידיה בהחלט הבדל משמעותי http://www.nordichardware.com/Articles/?page=12&skrivelse=488
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אוקיי , היום אחר הצהריים(סביבות 3 ככה) , יצאתי ללמיר לקנות את המסך , אתמול אמרו לי שיש במלאי כמה מסכים וגם מחר יהיה אם אני יבוא , אז באתי , שאלתי את המוכר אם יש להם במלאי , אבל אין.. , יגיע מלאי גדול ביום שני.. , בקיצור , שנכנסנו לרעננה(באתי מכפר סבא) ראיתי שלט של מרדנית... , ושחכתי בכלל שיש מרדנית ברעננה , אוקיי , הלכנו לשם... , במרדנית המסך היה במלאי(הMB , לא הDF) וקניתי אותו(עכשיו לכל מי שלא יודע , ההבדל בין שני המסכים הוא של MB יש שפורפרת שנקראת (2)Magic Bright ולDF יש שפורפרת שנקראת DynaFlat , עכשיו בעיקרון , הMB נחשבת ליותר טובה(לפי ביקורות) , אבל שניהם גם לפי הביקורות וגם לפי מה שראיתי כמעט אותו הדבר) בקיצור , הופתעתי לטובה , המסך מאוד קל להתקנה , ומאוד קל להתעסק ע…
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מפרט מחשב: q9550 asus p5q pro turbo Kingston HyperX DDR2 1066MHZ 4 GB MODU82+ II 625WATT Power Supply Ver 2.3 Sli Crossfire 80PLUS Bronze Dell UltraSharp U2312HM 23" IPS LED MSI nVidia GeForce GTX260 Twin Frozr OC 896 MB DDR3 2DVI PCI-Express Video Card N260GTX TWINFROZR OC המחשב בן 5 שנים וארבע חודשיים אני לא יודע עם כדאי לי לקנות כרטיס מסך אוו לחכות לסוף השנה ולקנות מחשב חדש בינתיים כל המשחקים עלו לי על מינימום גבוה חוץ crysis 3 שלא עלה בכלל בגלל dx11 המחשב לא שודרג אף פעם
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים הנ"ל יתן את הביצועים הכי טובים במשחקים? * כל הכרטיסים הנ"ל הם AGP
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אני משתמש רק ביישומי גרפיקה כגון פוטושופ אינדיזיין וכו' האם כדאי לי לקנות את הכרטיס הזה, שמחירו 1000 ש"ח בערך או כרטיס מסוג אחר (באותו גבול של מחיר)? תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע אם יש כ. מסך שתומכים בחיבור displayport, ואם כן, איזה? חוץ מזה האם החיבור הזה יותר איכותי מ-dvi\hdmi?
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
איך נחשב ה x800הרגיל? אני לא רוצה שיראו מדהים במשחקים אני רוצה שיראו טוב...זה יספק אותי? והאם הוא הרבה יותר טוב לעומת ה9600xt? תודה!
-
- 9 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכם ברצוני לקנות את ה6600gt של לידטק ואני לא כל כך מבין בסיפור הזה וממה שהבנתי פה באתר לכרטיס הזה צריך ספק טוב הבעיה שלי שאין לי מושג איזה ספק יש לי ומה עוצמתו(והטכנאי שהביא לי את המחשב לא יהיה בארץ תקופה ארוכה)והבנתי גם שאם הספק שלי הוא גנרי או משהו כזה זה יוכל להוות בעיה. האם זה נכון? ואם כן מה הדרך לדעת אודות הספק?
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אוקיי אז השאלה שלי היא מהו הכרטיס המומלץ ביותר לAGP כיום? כמובן שאין כוונה להשקיע במשהו מטורף כמו ה7800GS שיקר בלי סיבה. אין תקציב מסויים אבל אפשרי שזה ינוע בסביבות ה-700-800. חשבתי על ,6600GT 6600 X1600 שחזק ממנו אבל ברוב החנויות יקר בצורה מוגזמת. ראיתי גם 7600GS בחלק מהחנויות במחיר סביר. מה אתם אומרים מה הכי מומלץ לסוקט המתיישן?
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
איזה גרסה של 3Dmark מתאימה ל-6600GT AGP 03 05 06 ? ובדרייבר איזה גירסה הכי יציבה וטובה ?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=x800xtpe בביקורת הנ"ל ,בהשוואות ביצועיו דומים ל6800GT מצד שני פה: http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=352357&hl=x1600 אם תסתכלו בסוף של ההודעה בבנצ'ים, x800xt לוקח את 6800gt ולא רואה אותו ממטר.. מישהו יכול להסביר את זה?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי מסך של פלייסשן 1 שיש בו חיבור AV קניתי כבל AV וחיברתי את צידו האחד למסך וצידו השני לכרטיס המסך יציאה שמסומנת באדום למטה היא עגולה וצהובה כזאתי הורדתי את הדרייבר המקורי וזה לא עובד יכול להיות שאני צריך כבל שצידו האחד s-video וצידו השני AV?? ואז אחבר אותו איפה הקו הכחול ולו אני יחבר את הכבל AV אם אקנה אותו זה יעזור ? או שמא יש דרך אחרת לחבר את המסך למחשב? מבלי לקנות כבל נוסף עיזרו לי בבקשה אני אובד עצות וכבר יומיים מנסה לחבר אותו תודה לעוזרים אבירם [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש שאלה שאני חושב עליה כבר כמה זמן. עכשיו שיש SLI מה עדיך לקחת 2 כרטיסי מסך של 6600GT או אחד של 6800 רגיל
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
AMD Radeon HD 8670A - כרטיס מסך. inteal I3 - 3227U 1.9hgz - מעבד. RAM 4GB - זיכרון ראם. windows 8 - מערכת הפעלה. _________________________________________________________________________________________________ טוב חברים יש לי בעיה גדולה , קניתי מחשב all in one z3-605 . הלו הפרטים של המחשב וכפי שניראה באתר של הכרטיס מסך ולפי האתר canurunit שבודק איזה משחקים עובדים על הכרטיס מסך , הופתעתי לגלות שמשחקים חזקים מאוד עובדים עליו . הכרטיס מסך בעל ביצועים חזקים , אך המחשב אינו מראה זאת , השאלה שלי היא : האם הכרטיס מסך חלש או שיכול להיות שהwindows 8 מקשה עליו או כל בעיה אפשרית. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום ביום ראשון אני קונה מחשב חדש עכשיו המוכר הציע לי מסך 9500 1GIGA. עם ספק 420W ביקשתי ממנו לשדרג ל9600 והוא אמר שצריך להחליף לספק כוח יותר חזק וכל השדרוג- החלפת הספק וכרטיס המסך יעלה בסיבות ה 300 שקל כדאי לשדרג? ומה ההבדל בין 9600 ל9500? אני רוצה להריץ את GTA4 על המחשב תודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שאלתי היא אם asus x1300 215mb טוב יותר מ geforce7100 או מgeforce6200 ? אני נואש בבקשה
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש שני כרטיסים HD3850 8800GT שמוצעים בגרסת 256MB זיכרון ו512MB זיכרון של הכרטיס האם יש הבדל בביצועים? על רזולוציות נמוכות ועל גבוהות? והאם ההבדל בביצועים שווה את התוספת של המחיר?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
רציתי לקנות 4850 GDDR5 אבל הוא אזל (מסופר באריכות בשרשור אחר). אני מתלבט בין 4850 "רגיל" (GDDR3) לבין 4870. יש לי ספק Enermax Liberty 400W, שאני תוהה האם הוא יצליח לתמוך בכרטיס 4870. יש לי גם ספק אחר, Seasonic 430W, אם זה משנה. מבחינת ביצועים, האם ההבדלים בין השניים גדולים ושווים הפרש מחיר של 200 ש"ח? האם הספק שלי יחזיק כרטיס כזה? כרגע הרזולוציה הרלוונטית היא 1280*1024, אבל אני לא שולל שדרוג בעתיד לצמד מסכים או למסך גדול יותר (נניח "22). משחקים רלוונטיים - כרגע זה GTA IV, Fallout3, אבל המטרה היא שהכרטיס יחזיק כמה שיותר זמן למשחקים עתידיים, כמובן.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
מה זאת אומרת פתיחת צינורות בכרטיס מסך האם זה מסוכן האם זה מגביר את הביצועים והאם אפשר לעשות זאת בכרטיס מסך כמו שלי ואם כן אז איך?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מה המצף כולם ...? אז ככה יש לי רדאון 9700 פרו ומצאתי באתר : http://www.omegacorner.com/ שהם די ידועים בדרייברים משופרים לכרטיסי המסך .. מצאתי באתר אפשרות לעשות פלאש לכרטיס מסך ... ויש שם כל מיני הזהרות שזה לא על אחריות האתר אם נגרם נזק לכרטיס וכאלה... הוא גם רשם שהוא ניסה את כל מה שיש שם ולא היה לו בעיות .. עכשיו השאלה היא האם זה ייתן תוספת משמעותית בביצועים ? מזה בידיוק עושה ? כדאי לי בכלל ??? מישהו ניסה את זה על הכרטיס שלו ??? דרך אגב דרייברים הכי טובים אני מתכוון של חברות כמו האומגה וכאלה ?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי fx5200 ללא יציאת dvi , ויש לי מסך 22 שאני רואה בו צבעים באיכות ירודה. אולי זה קשור לדרייבר ? מישהו יכול לומר לי מה הדרייבר הכי עדכני ? האם זה קשור לכרטיס מסך האיכות ? או שהמסך שקיבלתי לא משהו? מסך cmv 222h
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-