עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yar26,

אני עומד לפני רכישת מסך CRT "17 ורציתי לדעת מה חשוב לבדוק במפרט על מנת שהמסך יהיה איכותי למשתמש הממוצע. אשמח בנוסף לקבל המלצות למוצר הנ"ל עד לטווח מחיר של 1200 ש"ח בתודה מראש YAR26

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  2. Started by ParanoidLoneWolf,

שלום, קניתי בזמנו כרטיס Radeon 9800 Pro אבל עם כל דרייבר שהתקנתי הוא זוהה (ועדיין מזוהה) כ9800 XT, גם בdxdiag וגם באי אילו תוכנות ניטור ותחזוקה של המחשב. בהנחה שמדובר ב9800 פרו ולא בXT, האם הדבר עלול ליצור בעיות כלשהן?

• 10 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by Ntress,

היי כולם הזמנתי השבוע את הדיוידי 398 של LG ועד שהוא יגיע קניתי כבל HDMI שהייתי צריך ממילא, כבל עבה נראה איכותי וגם שילמתי עליו סכום של 150 ש"ח.. ברשותי כרטיס מסך ATI RADEON 4850HD כך שמאחורי המחשב כבר יש יציאת DVI + ממיר DVI-HDMI, כל שנותר לעשות הוא לחבר בין המחשב לHaier 32" שלי.. ישבתי וחיברתי ביניהם ואני מוכרח לציין שהאיכות שמול עיניי היא ממש לא מה שחשבתי שתהיה.. אני לא רוצה להגזים יותר מדי אבל אני כמעט מרגיש ב"מצב בטוח" בווינדוס.. שיחקתי עם כל האפשרויות בטלוויזיה, במחשב אני כרגע על רזולוציה של 1280x720, עם 32BIT של צבעים. Refresh Rate - 60 HZ דרייברים מעודכנים.. כמו כן ראיתי משהו באפשרויות שם של DPI.. אצלי זה על 90DPI.. זה טוב? מישהו יודע אם זה אמור להיות ככה? ואם לא …

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  4. Started by lox,

hi guys first of all im writing in english because i dont have hebrew on my keyboard(shit). so for my question when there will be GPUs with 512mb? and is there a chance they will come out till the end of the year???? thanx anyway bye

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  5. Started by BoRiS.K,

יש לי כרטיס GEFORCE 6800GT וזה מה שהוא מראה לי באפשרויות של האוברקלוק עכשיו מה שמוזר זה שהיום קנינו לבן דוד שלי מחשב עם כרטיס מסך Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB והוא מראה לו ב-core clock (למעלה) 550 וב-memory clock (למטה) 1.12 בלי אוברקלוק בלי כלום האם זה הגיוני אם כן אז למה זה ככה ומה ההבדל

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  6. שלום לא מזמן קניתי מחשב חדש עם הדברים הבאים: יש לי את המסך LG W2261V ואת הכרטיס מסך ATI HD4870 עם 1 ג'יגה זיכרון וכשאני נכנס למשחק אז יש ריצודים כאלה מעצבנים ונכנסתי פה לנושא הראשי של הבעיות גרפיות עם הקריעת תנועה וזה מה שקורה לי רציתי לדעת אם הבעיה היא בכרטיס מסך שלי עצמו? ואם לא אז במה הבעיה? תודה רבה מראש על העזרה!

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  7. עכשיו כשנכנסה החברה ELSA שהייתה ידועה בכרטיסים איכותיים, השאלה אם זה באמת משנה לקנות אותם או שאפשר גם לקנות ג'יגה בית וזה יהיה אותו הדבר...

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by frenzy,

אהלן חבר'ה לפני חודש וחצי קיבלתי את הIIyama 454 PRO, אחלה מסך, רק שבמקרים מסויימים אני מסוגל לראות תופעה שנקראת Moire, משהו כמו פיקסלים שזזים על המסך, זה בעיקר על רקע אפור ולבן. ניסיתי לשחק עם ההגדרה H-Moire, אבל זה לא עזר.. יש פיתרון לתופעה?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  9. הכותברת אומרת את הכל, מצטער אבל לא מצאתי ב TOMS HARDWEAR או בחיפוש בפורומים. תודה.

10. Started by RASTA^MAN,

מה המצף כולם ...? אז ככה יש לי רדאון 9700 פרו ומצאתי באתר : http://www.omegacorner.com/ שהם די ידועים בדרייברים משופרים לכרטיסי המסך .. מצאתי באתר אפשרות לעשות פלאש לכרטיס מסך ... ויש שם כל מיני הזהרות שזה לא על אחריות האתר אם נגרם נזק לכרטיס וכאלה... הוא גם רשם שהוא ניסה את כל מה שיש שם ולא היה לו בעיות .. עכשיו השאלה היא האם זה ייתן תוספת משמעותית בביצועים ? מזה בידיוק עושה ? כדאי לי בכלל ??? מישהו ניסה את זה על הכרטיס שלו ??? דרך אגב דרייברים הכי טובים אני מתכוון של חברות כמו האומגה וכאלה ?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by Co[3]LHo,

מהחנות pandas.co.il 2000-2500 שקל.. דק LCD 17" תודה.

12. Started by acohen,

האם משהו הצליח להפעיל את Battelfield 2 עם כרטיס מסך זה ? אם כן אני אשמח לדעת כיצד תודה

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by Spootnik,

אין לי שום מידע בסיסי על כרטיסי טלוויזיה אשמח אם תוכלו לצרף איזה אשכול. ומה דעתכם על הדגם הבא Innovision I3D-SmartTV-DX PCI TV Tuner? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by dennis14,

תדרגו בבקשה את ארבעת כרטיסי המסך ( ל - pci-e) הבאים לפי יחס ביצועים למחיר (כלומר מי יותר משתלם?) 1 - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12113 2 - http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_68&products_id=2259 3 - http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6857 4 - http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6899&CatCode=28

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by yossi555555,

כדאי לקנות כרטיבס ישן מול כרטיס חדש לדוגמא GTS8800 עולה משהו בסביבות 350 ש"ח שום כרטיס חדש לא תואם את הנתונים שלו ולא את הביקורות שהוא קיבל הגישה נכונה? תקנו אותי אם אני טועה תסבירו לי אני חדש בתחום מיועד לשידרוג המחשב שלי נתונים E5800 לוח אם FOXCOON G41 HD4350 4GB RAM שאלה נוספת אם כרטיס מסך תומך ב DIRECTX 10 זה אומר שמשחקים של 11 לא יעבדו עליו ? תודה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  16. יש לי את הקירור הפסיבי של הכרטיס מסך ופשוט באוברלוק הכי קטן הוא מתחיל להשתגע לי ולהוציא לי ארטיפקטים. המעלות שלו במאמץ הם 52 ומנוחה 44. מה כדאי לי לקנות איזה מאוורר שיקרר לי את הכרטיס בשביל אוברקלוק בוא נגיד מ400 לליבה ל460. או שכדאי לי להחליף בכלל את הקירור שבא עם הכרטיס ולשים משהו אחר? תודה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך geforce 8600 שהיה סביר מינוס בזמן שקניתי את המחשב לפני שנתיים וחצי, אבל היום כבר מתחיל להראות את גילו... Tales of Monkey Island מקרטע בקטעים מסוימים, וזה כבר ממש עצוב. המסך שלי תומך ברזולוציה של עד 1024 על 1280 ואני גם ככה בקושי שם לב להבדל מעבר לרזולוציה של 1024 על 768 (במשחקים, לא בקריאת טקסט כמובן...). הבנתי שכרטיס מסך באזור ה500-600 שקלים צריך להספיק לצרכים שלי, אבל אני מתלבט בין הATI 4850 לGeforce 9800. אגב, אני חושב שהלוח אם שלי לא תומך בDDR3 כזיכרון רגיל (GA-965P), האם זה משנה משהוא לכרטיס מסך? (אולי עדיף לקנות גרסה זולה יותר...) תודה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  18. טוב אחרי שהתקנתי daemon tools pro ועשיתי ריסט הווינדוס פתאום לא עולה יותר הוא מגיע למסך כניסה איפה שמכניסים סיסמא ואז הוא נתקע לבערך 10 שניות ואז המסך מתעדכן ואז שוב נתקע ל10 שניות אחרי שמצליחים להכניס סיסמא המסך נהיה שחור ל10 שניות ואז מופיע לשניה העכבר ואז נהיה שחור שוב לפעמים המסך מאבד תצוגה(נורה ירוקה הופכת לכתומה) ניסיתי להיכנס בSAFE MODE ואז למחוק את הדרייברים של DS ואז למחוק את כל השאר במצב רגיל ואז להתקין מחדש דרייברים אחרים אבל הבעיה מופיעה שוב אפילו עם דרייברים ישנים יותר למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  19. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים, בהשקעה של עד $1000 (ללא מסך) . אני הולך לקנות ב-newegg וחבר שלי יביא לי את החלקים, אז אני הולך להתבסס על המחירון שלהם. כמו רוב הגיימרים ה"תקציביים+", אני רוצה כרטיס מסך מדרגה אחת\שתיים מתחת ל"טופ", וככה לשמור על יחס מחיר/ביצועים מקסימלי. 1. אני יכול לחכות עם הרכישה 2-3 חודשים. האם צפוי בקרוב שחרור חדש בתחום כרטיסי המסך, אשר יגרום לנפילה במחירים של רכיבי "דרגה שתיים"? האם כדאי לי לחכות לאיזה כרטיס מסך כלשהוא? 2. הייתי שמח אם תהיה לי אפשרות לעשות OC רגיל לכרטיס מסך (אבל לא למעבד). אשמח לכרטיסי מסך שקל להמהר אותם או כאלה שכבר OC במפעל. יש הצעות לפירמה ספציפית? (למשל, בעבר המהרתי SAPHIRE עם קירור פסיבי בכמעט 30%!!!) 3. בין האפ…

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  20. עשיתי חיפוש אך נמצאו נושאים משנים עברו ואני חושב שהטכנולוגיה התעדכנה קצת מאז , בכל מקרה , אני מחפש כרטיס TV שמיועד בעיקר לצפייה במחשב עם LCD 19 אינץ' , אני מחפש כרטיס שמציג יחסית תמונה טובה + , ולא מעמיס יותר מדיי על המחשב עד כמה שאפשר (ואני יודע שלא הכי מתאפשר במחיר) בטווח מחירים של 200-300 עם חריגה מקסימלית ל 350 תודה רבה לעוזרים .

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  21. אני קונה מחשב הבא... AMD Athlon 64 S939 3000 830 שקל GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 שקל ?512MB Samsung? 300 שקל xfx 6600 128MB DVI,TV,PCI-E 760 שקל ?HEC Compucase CI-6A19? 390 סך הכל יוצא 2900 שקל... מחנות www.ksp.co.il המליצו לי על xfx 6600 128MB PCI-E הוא עולה 760...אתם יכול להמליץ לי על כרטיס שברמה דומה אבל טיפה יותר זול?

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by אוהד,

שלום לכולם! זהו הדגם עם חיבור HDMI ו- Video Capture (מצורף לינק). האם יש תמורה טובה יותר לכסף במחיר הזה? הוא ישמש אותי בעיקר לסרטים על מסך "LCD 32. אני קונה אותו משם: http://computers.pricegrabber.com/video-cards/m/60217746/details/st=product_tab המחיר הוא 125$. בארץ הוא עולה כ- 700 ש"ח באתר הזה: http://www.machshev.co.il/pl_product~LV366~103~349.htm#

23. Started by yaelll,

במחיר של 3000-3300. בינתיים מצאתי שני מסכים שנראים לי עם איפיונים טובים: HYUNDAI Q17 VIEWSONIC VG700 שניהם הוצעו לי ב 3300. מישהו מכיר ? יש המלצות אחרות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by shainov,

שלום אנשים, רציתי להתייעץ בנוגע להוספת GTX260 בנוסף לGTX260 שיושב לי כרגע במערכת. שאלות: -האם הוספת הביצועים על הלוח הנ"ל+ספק תואם SLI 750W תהיה משמעותית במשחקים עתירי גרפיקה/FPS וכו' -כרגע יש לי בכ.מסך יציאת HDMI לLCD האם בהוספת כרטיס נוסף בתצורת SLI עדיין אוכל לשדר מכ.מסך אחד בחיבור HDMI ישירות לLCD? הסיבה שאני רוצה לשדרג היא גם בגלל הורדת מחירים לסדרת ה2XX ובגלל חיבור לLCD 40" אשר תתפקד כמסך משני.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by jambo7,

שלום כרטיס מסך למחשב חדש עבור משחקים לא כבדים. תודה

• 5 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.