כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שאפשר להשיג מגוון דיי רחב של כ.מסך בסביבות 2500 (PCI-E) מישהו מכיר פה משהו ממש משתלם(אם אפשר להסביר למה הוא משתלם)
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD בתחום ה-1500 שקל עד כה נתקלתי בשתי מסכים: LG L1750SQ Samsung 721S מה עדיף ביניהם ? למישהו יש נסיון עם אחד המסכים ? כמו כן מעוניין לשמוע המלצות על מסכים אחרים בתחום המחירים הזה תודה
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני רוצה המלצות לכרטיס מסך שיריץ לי חלק את המישחק החדש FEAR ושלא ילך לזבל אחרי שנה אבל עד תקציב של 1000 שקל נגיד זה הלוח אם שלי: Gigabyte GA-8S648FXP-RZ 5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי, במחשב שלי מותקן לוח האם הזה: Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Motherboard וכרטיס המסך שלי הוא: radeon 9250. המאוורר של ה AGP עושה לי רעש ולא בא לי להחליף אותו. הבנתי שאפשר לנתק אותו ללא חשש... האם זה נכון? שלומי
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מרכיב מחשב מכל מיני חלקים שזרוקים אצלי בבית... כרגע יש לי שני כרטסי מסך ואני לא יודע מי מהם כדאי לי לשים. יש לי: dfx Voodo 3 3000 64mb ו nVidia GeForce 2MX 32mb אין לי מושג מי מהם יותר טוב, יותר חזק או יותר עמיד.. תעזרו לי לבחור... בתודה ניר
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות כרטיס מסך PCX6200 ? אם כן, מה עדיף ? GIGABYTE או PALIT ?? ועוד דבר, מה זה TURBO CACHE ? אני רוצה את הכרטיס 256MB אבל רשום שיש לו רק 128MB .. מישהו יכול להסביר לי מה זה ואיך זה בדיוק עובד ? כרגע אני רוצה להשקיע איזה 300-400 בכרטיס מסך, משהו זמני עד שיצא OBLIVION ואז אני אשדרג .. http://www.palit.com.tw/en/products/nv_gf6200tc.htm#spec http://www.gigabyte-usa.com/VGA/Products/Products_GV-NX62TC256DS.htm# REVIEW : http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1805&page=2
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.comp-il.co.il/Product.asp?PID=VDASN6600GT&Cat2ID=1312&Cat2Cat1ID=888 ניראה נחמד... לא ???
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
חנות שמוכרת את הכרטיס במחיר קצת יותר שפוי. של eVGA. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2681
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
איזה חברה הכי טובה ל6800GT מבין החברות הללו:INNOVISION,CLUB3D,ALBATRON והאם יש בכלל הבדל גדול ביניהן מפני שהייתי אמור לקנות ALBATRON 6800GT לפני חודש אך בגלל שנגמר ליבואנים בארץ נשארו רק INNOVISION בכל הארץ אז קניתי של INNO3D למישהו יש מושג אם נדפקתי במידה מסויימת? או שאין הבדל רציני משמעותי בין החברות הללו.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לאחר פירמוט המחשב אני צריך להתקין את הדריוור של כרטיס המסך אני לא יודע איך ??? הצילו בתודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
פתחתי את הצינורות ובצעתי O.C ל X850XT האם ה AMD 3200 64bit שלי עכשיו יכול להיות צוואר הבקבוק שלי במע' ? ( 1GB זיכרון )
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הי חברה איך אני רואה את מהירות השעון והזיכרון ? האים דרך הדריברים (כי לא מצאתי) או דרך תוכנית אחרת (איזה?). אגב יש לי 7800GT של ALBATRON נ.ב על הקופסה כתוב רק מהירות שעון (450).
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום בבוקר צריך להגיע אלי במשלוח החלקים האחרונים שלי למחשב החדש: מעבד גוף קירור דיסק קשיח UV וקדוטה את הכרטיס מסך לא לקחתי ברגע האחרון בגלל שNVIDIA שחררה את הגירסה החדשה של הGTX את הGeForce 7800GTX 512MB.. שאת ההיתרון שלו הבנו בכמה משגים... והמחיר בינו לבין מה שאני רציתי לקנות (במפרט צד ימין) לא ממש קריטי... לא משהו שבגללו כדאי לקחת אחד "פחות טוב" אז יש לי כמה שאלות בקשר לזה: 1: האם ידוע לכם את רשימת החברות שישחררו את כרטיסי המסך האלו? 2: האם ידוע לכם כמה הם יעלו? 3: איזה בנדלים יהיו להם? לכול אחת מהחבילות שהחברות ישחררו? *אם אפשר לינקים למוצר אצל כול חברה בשביל לראות מידע ואת הבנדל זה יהיה מצויין* 4: יצאו כמה גירסאות שונות ומומהרות? או שרק א…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* שנתמך ב- XP 64Bit חשוב ביותר (מרבית הכרטיסים הפושטיים של ה-300 ש"ח לא תומכים) * שיכלול טיונר TV * סוס עבודה רציני - צריך להעביר עשרות קלטות וידאו למדיה דיגיטלית * שיכלול תכנת עריכת ווידאו טובה * איכות גבוהה * לגבי ממשק חיבור לא יודע מה הכי הטוב אבל יש לי PCI, PCI-1X, USB, 1394 אם שכחתי עוד תכונות שחשובות לקחת בחשבון לפני קניה , רק תגידו
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
^^^האם יש הבדל איכות בינהם? או שזה הבדל רק בשיטת שידור האם יהיה הבדל איכות בין סרט DVD PAL שאשים בנגן DVD שלי לבין אותו סרט DVD אך NTSC? או ההבדל או בעצם משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום,לא מזמן קניתי ספק כוח חדש של TT 400WATT כי לא היה לי תקציב גדול מספיק ורק חנות אחת לקנות ממנה,יש לי כ.מסך LEADTEK 6600GT AGP,מעבד 3GHZ בסוקט 478 ולוח אינטל עם 1GB RAM,יש לי לפעמים בBF2 FPS DROP רציני ביותר,מ40-60 FPS הוא יוריד ל15-20 וחוזר אחרי כ2 דקות,שמתי לב גם כי לפעמים בEVEREST רשום לי כי הליבה של המעבד עובדת על 1.46 VOLTAGE ובCPUID רשום שהליבה דרושה לעבוד על 1.47 בשביל לעבוד כמו שצריך,האם יכול להיות באמת הספק כוח לא יכול להחזיק את הכרטיס וליצור FPS DROPS?
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
למשל כאשר אני מריץ 3dmark05 אז בבדיקה הראשונה כשיש הרבה קרבות והרבה עומס יש נקודות צבעוניות במקומות מסויימים ולעפמים יוצאים קווים כאלה מדמויות...אבל זה קורה רק כשהכרטיס במאמץ גבוה...כשהוא מציג הרבה גרפיקה או הרבה פרטים...פעם המאורר שלו לא עבד טוב והיו מלא תקיעות שחייבו רסטרט דרך הכפתור והכול אבל עכשיו שימנתי את המאורר והוא מסתובב מצויין וגם שמתי מתחתיו עוד מאורר גנר'י רגייל לפי המדריך שיש באתר....ובכל זאת במאמץ גבוה יש קצת ארטיפקטים
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת.. אני מקווה שזה הפורום הנכון תעבירו אם לא.. תודה מראש לעוזרים ;D
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אורך החיים שלה? איפה אפשר למצוא עוד מידע עליה (כמו מידות) ומה באופן כללי אתם אומרים עליה?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
או קיי אז אני כותב את המדריך הזה בגלל שביקשו ממני... אני אסביר לכם בדיוק איך לפתוח את ה 16 צינורות וכל העניין הזה של האובר קלוק. טוב אז דבר ראשון אתם צריכים לראות אם הכרטיס שלכם מסוגל לעשות את פתיחת הצינורות: אז בואו נבין למה אתם יכולים לעשות את זה קודם! הכרטיס המאוד ספציפי הזה של Sapphire X800GTO2 בא עם הציפ R480 שנימצא גם בX850XT ו X850XTPE ולכן בלי חסימת צינורות (ככה הוא בא מהחברה) הוא יכול להגיע ל 16 צינורות ואז רק נישאר האובר קלוק! או קיי בתמונה הזאת אתם יכולים לראות את הF שמסומן באדום. אם גם אצלכם זה ככה... אתם יכולים להמשיך איתי הלאה אם לא... חבל מאוד... אנחנו נפרדים ממכם עכשיו תהנו יש לכם כרטיס ממש לא רע בכל זאת. מכן אני לא לוקח אחריות על מש שהיה עם הכרט…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם כדאי להחליף לוח אם שיש לי שהוא AGP ללוח שהוא PCI-E ? -המטרה היא משחק
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה להחליף למסך חדש רק בגלל שהעיניים שלי התחילו לכאוב כמו לא יודע מה בזמן האחרון,כל הזמן כואב לי העיניים שאני מול המסך הזול הזה. רציתי לשאול אם התאוריה ש LCD עדיף לעיניים מאשר CRT נכונה? אם כך אני יחליף ולא אכפת לי כמה זה עולה. זה ממש מציק. והזזתי את המסך ועכשיו הוא מטר ממני לא שזה עוזר..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב ניייד IBM עם יציאת S-video ולTV יש כניסת RCA (אם אני לא טועה ככה קוראים לזה היציאה העגולה הזו) אז קניתי מתאם וכבל וחיברתי וזה עובד , אבל אני רואה בTV תמונה רק בשחור לבן!!! וכמו כן סרטים בכלל לא עוברים לTV!!! מה עושים???
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-