כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה האם הוא מתאים ללוח אם שלי? והאם הוא יכנס למארז? יש לי מסך 17 אינטש 1024X1208, האם אני צריך מסך יותר גדול? אם כן, איזה כדאי? תודה
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מה המהירויות שצריכים להיות לי ב1950XT ? למה שבCATALYST CONTROL הוא מראה לי : Graphics Card Manufacturer Built by ATI Graphics Chipset Radeon X1950 Series Device ID 7244 Vendor 1002 Subsystem ID 0B12 Subsystem Vendor ID 1002 Bus Type PCI Express Current Bus Setting PCI Express x16 BIOS Version 009.012.005.002 BIOS Part Number 113-A52068-100 BIOS Date 2006/09/21 Memory Size 256 MB Memory Type DDR3 Core Clock in MHz 500 MHz Memory Clock in MHz 594 MHz Primary Display Yes זה בסדר??? כי ראיתי שהוא אמור לעבוד על מהיריות גבהות יותר תודה לכל המומחים 8)
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לכמה מעלות מקסימום יכול להתחמם הכרטיס הזה? שלי מתחמם ל105 מעלות
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
באתר של ati כבר יש גרסא 6.5 והאומגה עדיין תקועים על 6.3 מה נסגר איתם שיוציאו כבר גירסא חדשה!!
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך Radeon - 9800 של Sapphire , אני מנסה להתקין את הדרייברים של Ati , ואחרי התחלת ההתקנה מופיעה לי הודעה ' התקשרות לאתר מרוחק נכשלה' ומפסיקה ההתקנה, איך פותרים את זה? ( זה קורה גם עם דרייברים המקוריים שבאו עם דיסק ההתקנה וגם עם דרייברים שניסיתי להוריד מהאתר שלהם). שאלה נוספת, אני צריך חוות דעת על מסך "19 AOC 9KPLUS . תודה מראש, אסף
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום... אתמול התקנו את הטלויזיית LCD שלנו החדשה על הקיר, ואני כרגיל ישר חיברתי אליה את המחשב. הוא מחובר דרך החיבור COMPONENT הזה עם ה-3 צבעים. כשאני מחבר אותו, אני רואה מלא פסים כאלה יורדים זזה נראה כאילו צילמו מסך CRT עם מצלמה ורואים פסים כאלה יורדים.. וזה מעצבן כי בכל סרט או משחק יש את זה. ועוד משהו מוזר - כשאני במחשב מגדיר את הרזולוציה כ-576P (720X576 אין את הבעיה הזאת, זה קורה רק כשההגדרה היא 720P ומעלה. זאת טלוויזיית HD READY (לא FULL HD), אני מתחבר אליה עם כבל RCA רגיל (צהוב, אדום לבן) ומחבר כל אחד לצבע שונה. אולי זאת הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
הזמנתי כרטיס מסך GFORCE FX LE 5700 256 DDR 128 X8AGP TVOUT DVI ב-500 שקל האם הקנייה שלי נכונה? והאם יפעל לי טוב DOOM 3 וכל המישחקים החדשים? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי 7600GS של MSI עם E6300 ו 2 GB זיכרון ללא OC. אני משחק ב C&C על הרזולוציה הגבוה ביותר ועל כל ההגדרות הכי גבוהות. המשחק עצמו רק חלק בלי בעיות, אבל בסרטוני המעבר יש חוסר סנכרון של הוידאו והקול. (הקול מקדים את הוידאו) ניסיתי להוריד את הגרפיקה ולהוריד את ההגדרות, אבל זה לא השפיע על חוסר הסינכרון. האם הבעייה שהכרטיס מסך חלש מדי? (מוזר כי המשחק עצמו רק בלי בעיות)
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את המסך שלי במסך LCD. מאחר ורוב השימושים שלי במחשב הם לעבודות גרפיקה ( פלאש, פוטושופ, 3d max וכד') אני מחפש מסך LCD שלא יעמוד בעוכרי. אני מודע לעובדה שמסכי LCD יותר יקרים ממסכי CRT מאותו הגודל ולכן אני מוכן להתפשר על גודל המסך ולקנות מסך LCD קטן יותר העיקר שיהיה ברמה טובה. התקציב שלי עומד על 2000 ש"ח פחות או יותר . ועוד שאלה, האם יש מגמה בשוק להפסיק לייצר מסכי CRT ? ואם כן, האם יש סיבה לא לקנות מסך CRT בזמננו ? תודה מראש לכל המשיבים.
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
קודם כל אחרי התלבטויות רבות קניתי בסוף את ה Geforce FX 5500 ולא את ה 4 TI גם בגלל שמכרו אותו כבר וגם בגלל שרציתי כבר כרטיס בטכנולוגיה חדשה. הכרטיס הוא של חברת XFX ובאתר כתוב שהוא 128 BIT . באתי הביתה וכשפתחתי אותו שמתי לב שהוא ממש קטן (הרבה יותר קטן מה 4 MX שהיה לי ) ואחרי שהתקנתי אותו בדקתי בתוכנת EVEREST וכתוב שם נתונים מאוד חלשים עליו (הוא 64 ביט ויש לו קצב מילוי צבעים נמוך ורוחב פס וכ"ו) בנוסף לזאת כשאני מסתכל בדרייברים שלו ב AGP SETTING הוא כרגע על 1X ואמור להיות על 2X ואי אפשר לשנות. למישהו יש רעיון מה הבעיה או שכדאי לי ללכת לחנות לברר?
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
תראו את זה - פיתוח של MIT תצוגה אינטראקטיבית
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט אם יש טעם לשדרג כרטיס מסך בן שנתיים - ATI 5750 1GDDR5. הכרטיס שאותו אני רוצה לרכוש הוא ATI 7750 1GDDR5. האם יהיה שיפור בביצועים?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
בKSP יש את הכרטיס מסך הזה,עכשיו רציתי לדעת מה זה TD,והtם הוא טוב בכלל ושווה את 2000 שח? ???
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי, מתי יוצא הכרטיס 4870?ומתי גם הוא יגיע לארץ? ובכמה אחוזים בערך הוא יותר טוב מה8800GT? תודה.
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מה מבניהם יותר טוב ולמה? והאם מישהו יכול להביא לי הוכחות?! עוד שאלה: האם זה משנה הרבה גירסת 640MB לגרסת 320MB? האם יש הבדל עצום ששווה את ההפרש?
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מה קורה אנשים.. תקשיבו רגע יש לי לוח אם ASUS P4S533 והוא עובד על 4x AGP GRAPHIC יש לי כרטיס מסך GeForce MX 440 128 MB אני רוצה להחליף אותו לכרטיס טוב .. הכי טוב שיש ב 4X אל מה אתה ממליצים לי לקחת ? :
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
טוב , אני ממש לא מעודכן בתחום המחשבים שלא ממש עיניין אותי לאחרונה :> עכשיו אני קונה כרטיס מסך שיחליף את הכרטיס הזמני שהיה לי (ממש זמני, כמעט שנה, בעיות תקציב) המחשב שלי די טוב, אולי לא בסטנדרטים שלכם, אבל אותי זה מספק: P4 2.6C asus p4p800 corsair 256X2 3200LL 120gb S-ATA ועוד כמה דברים שלא אמורים להשפיע על הכרטיס מסך אז אני לא אפרט. וכרטיס מסך R9000P שיוחלף. לפי מה שקראתי פה בעמודים האחרונים הבנתי שעכשיו בתחום הבינוני גבוה מדובר בעיקר בין GF6800 ובין ה GF6800LE אז אני רוצה לשאול האם הLE חלש בהרבה מ6800? מה יצא לי יותר משתלם לטווח ארוך, אני לא הולך לעשות שידרוגים די הרבה זמן, בעיקר בגלל הצבא. איזה חברות יש אמינות בכרטיסים שלהם, לא הולך לי זמן לרוץ להחליף כרטיס כל חודש. …
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני קונה לוח שתומך בPCI-E איזה כרטיס מסך הכי מתאים לי בתקציב הנ"ל? אני לא ממש הולך לשחק הרבה במחשב לכן אני לא צריך משהו יקר כל כך, המחשב מיועד לסרטים ואנטרנט בעיקר.
-
- 9 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש, מבוסס על המפרט של 3500 שקל למשחקים. אני מתלבט בין ה Radeon 9600XT, ובין האפשרות של לקנות כרטיס מסך פשוט יותר היום (משהו בסביבות Geforce FX5200), ולשדרג בעוד שנה בערך לכרטיס במחיר של 500 ש"ח. אני מתלבט בגלל שאני לא גר בבית בתקופת הלימודים (אמצע אוקטובר-אוגוסט), והמשתמש העיקרי עד לשדרוג יהיה אח שלי, שהוא לא גיימר כבד. השאלה היא האם מהלך כזה שווה את זה, והאם אני בכלל ימצא כרטיס טוב ב-500 שקל, בעוד שנה מעכשיו? ???
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי מערכת טובה עם HD4870 עכשיו חיברתי אותה לטלויזיה lcd 32 hd ready עם כבל HDMI עכשיו רואים מצויין והכל סבבה.. הבעיה היא שהכרטיס מסך מחובר בכבל DVI למסך t220p של סמסונג FullHD 1920X1200 .. עכשיו הבעיה היא כזאת- אני לא מצליך להגדיר בcatalyst control center שהרזולוציה במסך לא בטלויזיה תיהיה 1920x1200 זה פשוט לא נותן לי האופציה היחידה היא 1080I משמע 1920x1080 .. אז איך אני מגדיר שהמסך יהיה 1080p והטלויזיה תתן 720p?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהלן אנשים, קניתי להורים שלי מחשב שבא עם מסך 17 אינץ' LG LCD L1750U ויש לי בעיה קטנה איתו: הוא לא מספיק חד כמו שמסך מחשב צריך להיות. לינק: http://www.lge.com/products/model/detail/l1750u.jhtml אולי אוכל לצרף תצלומי מסך היום או מחר, אבל בכל מקרה אתם בטח מבינים על מה אני מדבר - הטקסט טיפה מרוח בקצוות שלו, הגרפיקה לא מספיק חדה... הכל כאילו לא מספיק חדה. המצב הכי טוב שלו, שבו הכל יותר חד יחסית, הוא ברזולוציה 1280x1024 אבל זה לא נוח להם כי הכל מאוד קטן ככה. בכל רזולוציה אחרת, החדות עוד יותר לא טובה. מה עושים?! ככה זה צריך להיות במסך של חברת LG? נאי יודע שלי יש מסך 19" של LG בבית (T910BU) שהוא אמנם לא LCD אבל הוא חד ומעולה. ניר.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש עם 8800 של ג'יגהבייט. במחשב הישן יש לי X850XT. האם יש טעם לקחת מהישן ולהוסיף לחדש? זה ייתן לי איזשהוא שיפור משמעותי? המערכת הפעלה יודעת בכלל לשלב כוחות? תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי Hercules Radeon 8500LE 64MB ... האם ניתן ע"י עדכון ביוס להפוך אותו ל-8500 בבטחה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש את המפרט הבא: Q9400, 4GB של ראם וכרטיס מסך 9800GT. היום הוא נכנס למשחק Starcraft II והיה לו 6 FPS לאחר כמה דקות של משחק. הוריתי לו להוריד את התכנה ספידפאן ולעקוב אחרי הטמפרטורות של הכרטיס מסך, והן היו מאוד מוגזמות. במנוחה, הן מגיעות ל-120 מעלות בשניות, ובמאמץ אני לא יודע. תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
הראשון: Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 674.48 ] השני: Gigabyte RADEON 9200 128MB DDR VIVO DVI TV-Out Retail VideoCard [ ¤ 746.35 ] ורציתי לדעת עם יש בניהם הבדל כולשהו והעם הראשון יותר טוב ולמה או השני ולמה... כי אני מתלבט. ???
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-