עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. זה המפרט שלי: P4 2.4 512MB radeon 9550 256MB חברה צריך המלצה לכרטיס מסך( של GEFORCE )עד אלף שקל . איזה כרטיס טוב אפשר לקנות בסכום הזה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  2. ברשותי כרטיס מסך Radeon - 9800 של Sapphire , אני מנסה להתקין את הדרייברים של Ati , ואחרי התחלת ההתקנה מופיעה לי הודעה ' התקשרות לאתר מרוחק נכשלה' ומפסיקה ההתקנה, איך פותרים את זה? ( זה קורה גם עם דרייברים המקוריים שבאו עם דיסק ההתקנה וגם עם דרייברים שניסיתי להוריד מהאתר שלהם). שאלה נוספת, אני צריך חוות דעת על מסך "19 AOC 9KPLUS . תודה מראש, אסף

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  3. שלום. האם יש תוכנת ניטור פשוטה שמראה את העמוס של כרטיס המסך - הליבה הגרפית? משהו דומה למנהל המשימות של ווינדוס, שם תחת הכרטיסייה Performance אפשר לראות את העומס על המעבד וליבותיו. תודה!

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  4. קניתי מחשב לאחרונה ללא כרטיס מסך, אני מעוניין להוסיף את הכרטיס הנ"ל למחשב SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3- SAPPHIRE DESIGN - RETAIL בחנות IQPC הוא נמכר ב769 ש"ח המפרט שלי : core 2 duo e8400 box cpu coller NEXUS LXM-8200 ASUS P5QL-EM MUSHKIN DDR2 4096 MB P.S - HIPER HPU-4S425-PU 425W SAMSUNG 2253BW (1680X1050 האם הכרטיס יתאים למחשב תודה מראש

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  5. ראיתי ב http://www.buy4less.co.il טלוויזיה LCD 22 אינץ' ב 7000 שקל. האיכות תיהיה טובה בשביל חיבור מחשב ? והמחיר טוב לתמורה שמקבלים? גם טלוויזיה וגם מסך מחשב? כי לא ראיתי מסכי LCD למחשב במחיר כזה.... כולם מעל 15000 שקל. תמונה: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=693&p=0 תודה...

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by RaKaKy,

יש לי שני מסכי 17 אינץ', אחד של LG שנחשדב Primary, השני של MAG שנחשב SECENDERY. אני יכול לשים חלונות בשניהם, ולעשות הכל בשניהם, אבל יש לי בעיה אחת - הפאנל למטה (איפה שהכפתור התחל וכל הSYSTRAY והשעון) מתפרס רק על המסך הPRIMARY. איך אני גורם לו להתפרס גם על המסך השני? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  7. ב OBLIVION http://www.nordichardware.com/Reviews/?page=10&skrivelse=494

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by johny,

אני רוצה להבין מושגים בסיסיים הקשורים לכרטיסי מסך. ליד כל כרטיס רשום: 64 bit DDR AGP VGA / TVO / DVI-I את שלושת הביטויים הראשונים אני מבין, אבל מה זה VGA, TVO ,DVI?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  9. Started by GTM,

שלום לכולם, אני מתלבט אם יש טעם לשדרג כרטיס מסך בן שנתיים - ATI 5750 1GDDR5. הכרטיס שאותו אני רוצה לרכוש הוא ATI 7750 1GDDR5. האם יהיה שיפור בביצועים?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  10. Started by K_D,

בKSP יש את הכרטיס מסך הזה,עכשיו רציתי לדעת מה זה TD,והtם הוא טוב בכלל ושווה את 2000 שח? ???

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  11. דבר ראשון אני משוטט באתר כבר הרבה זמן ומאוד מתרשם לטובה שאנשים שבאמת מבינים נותנים ביקורות שעוזרות יישר כוח ;D ולשאלתי--אני קונה בקרוב מחשב חדש ומאוד חשוב לי שהוא יהיה בעיקר לצורכי עריכת וידאו (וגם קצת משחקים אך הדגש הוא על ו י ד א ו ) לפי מערת הצעת מפרטי המחשב באתר הוצע בין היתר PCX - GeForce 7600GS leadtek/Gainward - passive cooling עכשיו אני מוכן להוציא עד 1500-1700 שח על כרטיס אם אכן בעוד שנה הוא עדיין יהיה רלוונטי ולא מיושן ,האם יש עוד כרטיסים שכדאי לבדוק עבורם? העיניין הוא שהמחש ישמש לעריכת וידאו עם תוכנות כמו SONY VEGAS ו"פריימיר".... אשמח לתשובה , ושוב אחלה אתר

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by lael,

האם ה1950gt 512 נותן תמורה או שעדיף ת256 ? בבקשה תשובה ברורה ומפורטת

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  13. Started by N.S,

למישהו יש אנימציות להביא לי??? חייב דחוף .... לא משנה איזה סוג!! icq:161371997

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  14. אני לא כזה חולה משחקים... השאלה כמה הבדל יהיה בביצועים?? יש משהו מיוחד ב 8600 שאין ב 8500??

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by D135,

אני ייתן רקע לשאלות: בעקבות מחסור במלאי של לוח אם חיכיתי עם ההזמנה שלי חודש. עכשיו כשידוע שהכרטיסים החדשים עומדים לצאת (ליבת הGT200) אני לא יודע מה לעשות. רציתי ללכת על 9600GT SLI, אבל הרבה יותר עדיף כרטיס מסך אחד, ללא סיבוכים וללא "אולי תומך ואולי לא תומך", ועם ביצועים ממוטבים. 1. מתי בערך אמורים לצאת הכרטיסים החדשים המבוססים על הGT200? 2. האם שווה לחכות להם? 3. כמה הם צפויים לעלות? השאלות הן די דחופות כי אני כנראה צריך לחזור לחנות עוד היום.

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by BoriTTo,

טוב , אני ממש לא מעודכן בתחום המחשבים שלא ממש עיניין אותי לאחרונה :> עכשיו אני קונה כרטיס מסך שיחליף את הכרטיס הזמני שהיה לי (ממש זמני, כמעט שנה, בעיות תקציב) המחשב שלי די טוב, אולי לא בסטנדרטים שלכם, אבל אותי זה מספק: P4 2.6C asus p4p800 corsair 256X2 3200LL 120gb S-ATA ועוד כמה דברים שלא אמורים להשפיע על הכרטיס מסך אז אני לא אפרט. וכרטיס מסך R9000P שיוחלף. לפי מה שקראתי פה בעמודים האחרונים הבנתי שעכשיו בתחום הבינוני גבוה מדובר בעיקר בין GF6800 ובין ה GF6800LE אז אני רוצה לשאול האם הLE חלש בהרבה מ6800? מה יצא לי יותר משתלם לטווח ארוך, אני לא הולך לעשות שידרוגים די הרבה זמן, בעיקר בגלל הצבא. איזה חברות יש אמינות בכרטיסים שלהם, לא הולך לי זמן לרוץ להחליף כרטיס כל חודש. …

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  17. שלום לכולכם, אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למערכת מחשב, בבנית המפרט נעזרתי בחברי פורום מפרטי מחשב לבנית מפרט למחשב שקט וחזק. כבר הזמנתי את המחשב אצל pc hardware אבל אני צריך להודיע לחנות לאיזה כרטיס מסך אני מעדיף. כרגע בהזמנה מופיע geforce 440-8x לפי מה שהבנתי בפורום הזה הכרטיסים הטובים (והזולים)לפי הסדר הינם: radeon 8500 radeon 9100 radeon 9000 radeon 9200 מה אתם ממליצים ? ואיפה לקנות ? התקציב צריך להיות עד 500 ש"ח. ואנא שימו לב אני לא משחק במחשב בכלל. יש לי מסך " iiyama 19 . ואני רוצה תמיכה בשני מסכים. משה.

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by yonir,

מתוך התעניינות כללית (לא בכוונה לקנות) - אני יודע שעד לפני כמה זמן שכרטיסי המסך המובנים היו בצ'יפסט של לוחות האם הם לא התחרו בכלל בכרטיסי מסך חיצוניים (מלבד במחיר) כלומר כרטיס המסך החיצוני הפשוט ביותר היה חזק בהרבה מהמובנה. האם משהו השתנה בעקבות זה שכרטיסי המסך המובנים עברו למעבד היום, או שהרעיון נשאר אותו דבר?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  19. +הAniso המיוחד של ATI נגד זה של אנוידיה בהחלט הבדל משמעותי http://www.nordichardware.com/Articles/?page=12&skrivelse=488

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  20. שלום... אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה : GIGABYTE GV-N66T128VP Geforce 6600GT 128MB 128-bit GDDR3 VIVO AGP 4X/8X Video Card ורשום שם: System Requirements: Intel Pentium 4 Prescott class processor or higher (LGA775 processor package) or AMD Sempron/Athlon ולי יש intel P4 (LGA478) 2.53Ghz, האם אני בכל זאת יכול לשים אותו או שאני חייב להחליף מעבד?!? תודה מראש לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by Mike-,

שלום לכולם, היום שמתי לב שהמסך שלי משנה את הניגודיות שלו לבד באופן אקראי כל מספר דקות. האם יש סיבה לדאגה ? מדובר על מסך CRT בן כ6 שנים. אציין שהשינוי בניגודיות הוא מזערי, אך ניתן להשים לב. בתודה מראש, מייק.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  22. Started by snipa,

יש לי radeon 9000 של gigabyte והורדתי את הדרייבר cat 3.2 והוא טוב אך יש בו בעייה: אני לא מצליח למצוא בהגדרות את האפשרויות של ה-TV -OUT<<< מה עושים בבקשה???

23. Started by mcnm,

שלום אני משתמש רק ביישומי גרפיקה כגון פוטושופ אינדיזיין וכו' האם כדאי לי לקנות את הכרטיס הזה, שמחירו 1000 ש"ח בערך או כרטיס מסוג אחר (באותו גבול של מחיר)? תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by sagioto,

היי, מישהו יודע אם יש כ. מסך שתומכים בחיבור displayport, ואם כן, איזה? חוץ מזה האם החיבור הזה יותר איכותי מ-dvi\hdmi?

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  25. שלום לכולם. קניתי מחשב חדש ויש כמה דברים מוזרים שקורים עם הגרפיקה באחד המשחקים. כשיש הרבה גרפיקה ה FPS נמוך מאד (זה לא משחק מורכב - MUONLINE), אני חשבתי שכרטיס מובנה יכול להריץ גרפיקה פשוטה בצורה טובה מה שגורם לי לחשוב שיש אולי בעיה בהגדרות. עוד עניין שגורם לי לחשוב כך הוא שינוי של צבעים, למשל, פאנל שצריך להיות אפור מופיע באדום ומשנה צבעים כשלוחצים במקומות מסוימים מאפור לאדום וכו'... אודה למי שמכיר את הבעיה ויכול לעזור. ולא- לקנות כרטיס גרפי חדש זה לא אופציה (בנתיים) תודה!!!

• 0 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים