כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב בן כ 4 שנים, intel dual core E7300 לא זוכר את המהירות המדוייקת לוח אם MSI כרטיס המסך שנשרף הוא Geforce 9800 GT ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך באותה רמה או טיפה טוב יותר ככה שהמשחב שלי יוכל לסחוב אותו. יש לכם אולי הצעות סבירות מבחינת כסף? (באזור ה 400 ש"ח ועדיף פחות) ? תודה סטס
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש ברשותי את הכרטיס X1900XT של ATI SAPPHIRE טמפ' העבודה שלו היא 56 - 59 מעלות. טמפ זו היא לפי תדרי השעון הבאים: VPU Clock - 500 Mhz Memory Clock - 594 Mhz האם זה נראה סביר ? הכרטיס מסך ללא OC עם קירור סטוק של ATI
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
טוב אני מקווה שיעזרו לי בזה כי לא להברה יש SLI אבל..... ככה: ממש במיקרה שמתי לב לתופעה ממש מוזרה.. אחרי הפעלת המחשב אני עושה בדיקה ה-3DMARK05 וה-FPS מתחיל ב-50 + - כמו שצריך והכל סבבה אבל אחרי כמה זמן נגיד חצי שעה שעה.. אני עושה שוב בדיקה וה-FPS מתחיל ב-24.. כאילו ה-SLI נמצא בדיסייבל... מוזר. (וזהו מאותו רגע הוא נשאר ב-FPS-24 + - והביצועים כאילו כרטיס אחד) אז מה בדקתי? : בדקתי שאכן ה-SLI נמצא על אינייבל. בדקתי וירוסים ורוגלות. אז מה השתנה? : דרייבר חדש. - התקנתי חזרה ישן ועדיין אותו דבר.... ביוס חדש ללוח. - צרבתי את הישן עדיין אותו בעיה.... OC למעבד ולכרטיס - ביטלתי ועדיין אותו דבר. חיפשתי בגוגל לראות האם יש מישהו נוסף ש"סובל" מבעיה כזו ולא מצאתי.... מה לדעתכם זה יכול להי…
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שאני מפעיל את האוורסט כדי לדעת מה הגדרות המסך הוא נותן את זה: ופתאום זה משתנה אחרי איזה דקה לזה: למה זה ככה? יש לי Gigabyte Geforce 6600GT
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כלהלן: מארז ==== קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מבחר מארזים בתצוגה בסניפים ניתן לרכישה עם כל מארז מכל יצרן מעבד ==== AM2 3800 X2 DUAL CORE 64 BIT לוח אם ===== ASUS M2N4-SLI AMD AM2 DUAL DDR2 2*PCI-E+GIGA LAN+A 3Y 546 ¤ או Gigabyte GA-M55S-S3 500 ¤ דיסק קשיח ======== 250GB SATA2 7200 RPM (HITACHI) זיכרון פנימי ======== 2GB DUAL DDRII 667MHz 960 ¤ כונן אופטי ======= NEC X18 Dual Layer כרטיס מסך ======== ATI Radeon X1800GTO 256 GDDRIII ¤ 769 צג === אז ככה, השאלה היא אם זה משפיע למטרה של משחקים במסך מהדגם הבא: Samsung 203B 20' - אשר יש לו 8 מילי שניות שמעתי שייתכן ויש מריחות מסויימות בתנועות מהירות, מה אתם אומרים? עד כמה זה משמעותי והאם שווה לוותר על המסך…
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום! אני משחק בקונטר סטרייק 1.6 לפני 3 חודשים בערך היה לי fps 100 וping נמוך וכיום יש לי בקושי fps 40 ופינג שמדלג בין 40-60 שאפילו מגיע למצבים של 90. אומרים לי חלק שהכרטיס נשרף יש מצב? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש בשבוע הקרוב והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ בתקציב של עד 800 ש"ח. יש לי בחדר שני מסכי LCD - אחד למחשב (19 אינץ') וכמובן שאחד לטלויזיה (32 אינץ') ואני רוצה לחבר אותם בחיבור DVI לכן חשוב לי מאוד שבכרטיס יהיה DUAL DVI. אני לא גיימר מטורף אבל אני לא רוצה לקנות כרטיס שלא יחזיק לפחות את הזמן הקרוב. אשמח לעזרה!
-
- 10 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום חברה.. יש לי תקציב של 1600 שקל לכרטיס מסך חדש.. הלוח שלי תומך PCIe והמעבד שלי הוא AMD 3800X2 עכשיו, כדאי לי לקנות את ה 8800GT או לחכות למשו אחר?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ממולצת עד 170 ש"ח - אם יש לכם משהו טוב להציע או שאפשר להתפשר במשהו פשוט של 80 ש"ח? כמו כן אני מחפש מסך 17 LCD עד 1750 ש"ח ממולץ. שלאה נוספת אני מתכוון לקנות המחשב בחלקים האם כדאי לשלם עוד 200 ש"ח ושירכבו לי ? (כדי לקבל גם אחרויות כוללת) אף פעם לא הרכבתי מחשב לבד, נראה לי שזה לא מסובך, זה יכול להיות בעיה? (כמו להרכיב את הCPU, והחיבורים למארז?)
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
STUDIO WORKS 900B יש לי אותו רק שנתיים... והוא יצא מפוקוס... אני רואה בו כאילו אני צריך משקפיים. יש פתרון או שהלך? PLEASE תגידו לי שלא הלך...
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
המפרט הורכב, רציתי להתייעץ ולקבל עזרה איזה כרטיס מסך משתלם לקחת למפרט הזה. שם הפריט אחריות מק"ט כמות Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Tray 3 שנים inte8400tray 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER שנה על ידי אר אס אם שירותי מיחשוב ACfreezer7Pro 1 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET 3 שנים אחריות GBGAEP43DS3L 1 A-DATA 4GB Kit DDR2 800Mhz vitesta With Heatsink 3 שנים אחריות D24G800ADK 1 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 3 שנים אחריות WD5000AAKS 1 PALIT ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI 2 שנים RPAL48512 1 LG GH22N x 22 Black שנתיים LGGH22NB 1 Cooler Master 690 Black + SeaSonic M12II 500 Watt 6 חודשים RC-690+seaM12II 1 הרכבת מחשב מע…
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לקנות מסך LG 17 דגם T710PU במחיר 765 ש"ח. מסך טוב? ואיך המחיר? תודה L.A
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
האם הוא שווה את הכסף? ואם כן או לא אני פתוח להצאות אחרות...... תודה
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
:s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: יש לי כרטיס REALmagic Hollywood Plus שקניתי לפני כמה שנים. האם הוא יכול לתרום לי במשהו? או שכרטיסי המסך כיום כבר מכילים את הפונקציות שבו? תודה!
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום. האם יש תוכנת ניטור פשוטה שמראה את העמוס של כרטיס המסך - הליבה הגרפית? משהו דומה למנהל המשימות של ווינדוס, שם תחת הכרטיסייה Performance אפשר לראות את העומס על המעבד וליבותיו. תודה!
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הציון הזה ב 3DMARK06 עם המפרט שלי ?
-
- 11 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD איכותי למטרת משחקים וצפיה בסרטים\TV עדיף מסך עם יציאת DVI ורגילה כדאי שיהיה לי כבר מוכן לעתיד (חח ) התקציב הוא עד 2 עדיף לחרוג למטה (ובהרבה ) ראיתי שיש דביק עם הצעות למסך אבל זה יחסית ישן לא? אז יכול להיות יש דברים יותר חדשים וזולים
-
- 9 תגובות
- 672 צפיות
-
-
כ.מסך 6600GT. רענון ב WINDOWS ב- 1024X768: 100HZ. הדבר קורה רק במשחק הנ"ל. כיצד ניתן לשנות זאת ולמה זה קורה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לפי whatsup.org.il, ATI שיחררו את הגרסה החדשה של הדריברים שלהם גם ללינוקס 3 שעות אחרי הגרסה של ווינדוס. אולי תספקו גם לינק לגרסת הלינוקס? אגב - מה עם דרך להוסיף הערות לידיעות?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי חלונות xp. יש לי כרטיס מסך geforce 8800 gts 320 mb, ולאחרונה יש לי דרופים גדולים במשחק counter strike source. אני רוצה לבדוק את הטמפרטורה שלו מכיוון שנראה לי שהוא עומד להישרף, יש לי את הdriver: forcewave 169 והבנתי שאפשר לעשות את זה דרכו אבל לא הבנתי בדיוק איך אז בבקשה תעזרו לי. אם אפשר להביא לי תכנה חוץ מהתכנה everest שבודקת את הטמפרטורה אז בבקשה תביאו לי אותה כי זה חשוב
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את המסך שלי במסך LCD. מאחר ורוב השימושים שלי במחשב הם לעבודות גרפיקה ( פלאש, פוטושופ, 3d max וכד') אני מחפש מסך LCD שלא יעמוד בעוכרי. אני מודע לעובדה שמסכי LCD יותר יקרים ממסכי CRT מאותו הגודל ולכן אני מוכן להתפשר על גודל המסך ולקנות מסך LCD קטן יותר העיקר שיהיה ברמה טובה. התקציב שלי עומד על 2000 ש"ח פחות או יותר . ועוד שאלה, האם יש מגמה בשוק להפסיק לייצר מסכי CRT ? ואם כן, האם יש סיבה לא לקנות מסך CRT בזמננו ? תודה מראש לכל המשיבים.
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום רב! אילו הרכיבים של המחשב שלי: NVIDIA geforce 8800GTS 640 intel core 2 cpu 6600 2.40GHz זיכרון 2MB 667Mhz לוח אם Gigabyte GA945 משהו... אם זה קריטי תגידו לי ואתאמץ יותר לדעת מהו הדגם המדוייק... ובכן, השאיפה שלי היא לגרום למשחקים הכבדים לעבוד בצורה מהירה וחלקה יותר ברזולוציות הגבוהות. איך אני עושה את זה בצורה הטובה ביותר? האם ע"י המהרה של כרטיס המסך? זה אפשרי בכלל? אם כן, בהתייחס לשאר רכיבי המחשב שלי, זאת תהיה פעולה שתקנה יציבות במחשב? כל פיסת מידע תעזור לי מאוד, אני פשוט לא מבין בכלל בתחום ההמהרה... תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך את עזרתכם בנושא כרטיס מסך למחשב חדש למשחקים וסרטים . כעקרון חבר שלי המליץ לי על הכרטיס Sparkle GeForce 9600GT 512 MB , יש לי בעיה אחת איתו שאין לו יציאת HDMI. אני צריך את עזרתכם בהחלפת הכרטיס הנ"ל לכרטיס בעל יציאת HDMI בתקציב דומה [ עד 950 שקל] כי ברצוני לחבר את המחשב לטלויזיה בשביל לראות סרטים עם אודיו וודיאו באכות גבוה ! המליצו לי להחליף לרדאון 3870 .... דעתכם בנושא ? תודה מראש ..
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
בע''ה, שלום חברים, ברשותי לוח האם A8V E-SE של ASUS, הלוח מכיל PCI EX16 רציתי לדעת איזה כ.מסך הוא החזק ביותר למחשב זה (למיטב הבנתי מדובר בRADEON X1950/geFORCE 8800) אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הטמפ' מגיעה ל52 מעלות, מחשב שעובד 24/7, בינתיים כמעט לא משחק. זה תקין? מה הטמפ' המקס' המומלצת לכרטיס הזה?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-