כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
ברור שה420 לוקח בהרבה אבל בכמה בערך האם שווה לחכות בשבילו? כתוב שפי 2 -3 זה הגיוני בכלל
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
הרדאון עולה 50 ש"ח יותר, עד כמה ההבדל בביצועים גדול? תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כ.מסך בתקציב של 200 +- שיעבוד בצורה טובה עם המסך dell2007wfp .. המסך הזה נקנה אך ורק למטרה של סרטים ועבודה משרדית ככה שאין צורך בכרטיס מסך חזק .. אני מחפש כרטיס שיתמוך ברזולוציה של המסך הזה ושיהיה לו DVI אם את חושבים על עוד דברים שאני צריך לבדוק אני אשמח לשמוע.. חשבתי על fx5200 radeon9550 או 6200TC מה אתם אומרים ? עריכה נ.ב שכחתי לציין שהכרטיס צריך להיות AGP !!!
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי כרגע רדאון 9800 פרו של הרקולס. אני עובד כרגע עם הקאטאליסט הרשמי האחרון - 4.2. רציתי לשאול אם מעבר לדרייבירם של אומגה (4.2) יתנו לי שיפור בביצועים? האם בטוח להשתמש בהם?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
של חברת שפיר ? ועוד שאלונת קניתי מסך בפומבי של L1720P של LG מישהו יודע איך הוא במציאות? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
סתם רציתי לידע אותכם על הכרטיס אחד שיצא ל AGP אני מעוניין לדעת כמה הוא מוציא ב 3dmark05/06 http://nvidia.com/object/IO_29168.html
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות את HD3450 של Sapphire, בעיקר בגלל זה שיש לו קירור פאסיבי - ז"א ללא מאורר וללא רעש. הבעיה איתו שהוא חלש למדי, אז חשבתי לקנות 2 כאלה ולחבר אותם בקרוספייר. הכרטיס עצמו די זול, 300 שקל אז 2 כאלה יהיו סבבה. השאלה אם זה לא מפגר מדי לעשות דבר כזה? ואולי יש כרטיס פאסיבי אחר שיתן תוצאה יותר טוב (באותו טווח מחירים?). ונניח ואני כן עושה את ה CF, ספק של 520 קורסייר יספיק לזה? אני הולך לעשות אוברקלוק למעבד, ויש 3 הרדיסקים.
-
- 10 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שאני מפעיל את האוורסט כדי לדעת מה הגדרות המסך הוא נותן את זה: ופתאום זה משתנה אחרי איזה דקה לזה: למה זה ככה? יש לי Gigabyte Geforce 6600GT
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מתכוון מבחינת האיכות של התמונה. למי שלא הבין, אני שואל האם משתלם לחבר HTPC לטלויזיה שהיא רגילה ולא LCD ? המחשב בכל מקרה יש, השאלה היא האם לקנות טלויזיה חדשה או שאפשר להסתדר עם מה שיש?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
לאחרונה הבחנתי כי הטמפרטורות של הכרטיס לא רציונליות. כאשר המחשב במצב מנוחה נראה שהכרטיס מגיע ל85 מעלות שהמאוורר ב 45% שלא לדבר על העלאת משחקים הכרטיס מגיע ל 100 ויותר מעלות גם שהמאוורר עולה עד ל 75-80 %. בבדיקה שערכתי באתר ATI נראה כי הכרטיס עובד במעלות גבוהות אך לא כמו שציינתי כאן. אני די מיואש מהעניין. ואני לא רוצה לקנות מאוורר נוסף לקירור הכרטיס כי לא זה הפתרון. אשמח לעזרתכם והמלצתכם בעניין. עידן.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הזמנתי מPANDAS בבאר-שבע את הכרטיס הזה: GECUBE RADEON HD 3850 512MB DDR3 PCI-E GC-XHD3850PG3-E3 ולאחר יום היתחרטתי והזמנתי את הכרטיס הזה: inno3D Geforce 9600GT 512MB DDR3 PCI-E האים עשיתי טעות כשהחלפתי את כרטיס המסך אים כן יש אפשרות לחזור לדגם הקודם
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי כרטיס X1550 . כל פעם שאני נכנס למשחק או לפעמים שאני מפעיל מחדש(מאז שעדכנתי לא קורה כשאני מפעיל מחדש) וכל משחק שאני נכנס צריך לכוון מחדש תצבעים ואם יצאתי מהמשחק לפעמים צריך להיכנס ל- CCC ולעשות ריאקטיב קולורס. גם אצלכם זה ככה? כשהיה לי FX5200 לא הייתה לי הבעיה הזו של הצבעים.
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אממ כנראה סדרת ה8*** של nvidia וה2*** של ati מה לדעתכם ייקרה? כל הכרטיסים הבאים ייצאו מחוברים ז'א שתי כרטיסים ביחד ? או שעדיין יצאו כרטיסים בודדים לחלוטין?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
זה פלג של 6 פינים שמסודרים 3 ו 3 אשמח לקבל קישור תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך וגם מסך עצמו... הציעו לי את nvidia 6600GT 256MB ויש המון חברות שמייצרות את הכרטיס הזה על איזה חברה כדאי ללכת? ואם יש אופציה יותר טובה מכיוון RADEON בסביבות אותו מחיר? לגבי המסך אני רוצה ''19 אני מתלבט בין Samsung ל - AOC (חברה שאני לא מכיר תכלס...אבל יש עליהם ביקורות טובות) תצילו אותי כי אני כבר משתגע... תודה
-
- 10 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
אוקי... אז יש לי פלוס מינוס 1000 שקל להשקיע בכרטיס מסך... האם כדאי לי להוסיך קצת ל-7900GS? לעוד כמה כרטיס מסך זה יספיק למשחקים טובים? בקיצור... על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי בטווח מחירים זה? תודה
-
- 10 תגובות
- 687 צפיות
-
-
איזה כרטיס הכי קרוב וזול ל-9800 בביצועים? 7600 עובר אותו?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם האם מישהו הצליח לפתוח את החיישן טמפרטורה של הGF6600DP של חברת GIGABYTE? אם כן הכיצד... תוכלו להסביר בבקשה ממש מפורט שלב שלב כי אני כבר מיואש שכמעט הורדתי ביוס של 6600GT עם חיישן פתוח אני מת כבר לעשות לכרטיס הזה C@ ואני צריך את החיישן הזה פתוח בבקשה עיזרו לי
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי OC לכרטיס מסך ובזמן האחרון ניסיתי להפעיל משחק (RTCW) וכשהמשחק עולה כל ה"MAIN" מרוח ולא נראה טוב התחלתי להוריד קצת קצת מהOC וראיתי שזה לא עוזר אז החזרתי ל"Defult" ולאחר מכן המשחק היה אם אותה הבעיה בדיוק, חשבת שהבעיה היא חום אז סגרתי את המחשב לשעתיים ועכשייו כשהדלקתי אותו בחזרה וניסיתי להפעיל את המשחק הבעיה חזרה על עצמה, מקווה שתוכלו לעזור לי, בכל אופן תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ViewSonic G75f איזה שפורפרת יש למסך הזה? אני אולי קונה את המסך הזה יש מסך יותר טוב מי זה?
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הרזולוציה המקסימלית 1680X1050 אני רוצה כרטיס מסך שינצל את הרזולוציה הזאת הכי טוב ובהכי פחות כסף. תודה
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ספק הוא 400W מעבד Intel Core2Duo E7200 2.53GHZ זיכרון 2GB )2x1G( DDR2-800 Kingston הכרטיס מסך מיועד למשחקים אבל אני לא גיימר מטורף... זתומרת שלא כל יום אני ישחק.. חשבתי על 9600 אבל יש מצב שאני לא יקנה אותו כי אני רוצה משו יותר זול.. במידה ואני לוקח 9600 ספק של 400W מספיק בשבילו? ו8800 הוא יותר יקר ממנו.. ו8600 הוא כבר הרבה יותר "נחות" מהם..אבל אמרו לי שבגרסת EXTREME שלו הוא שופר.. מה אתם אומרים? עוד שאלה מה עדיף 512MB DDR2 או 256MB DDR3
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
חיברתי את הטלוויזיה ליציאת S_VIDEO, בכרטיס GF4MX והתצוגה ע"ג הטלוויזיה היא בשחור לבן בלבד. נאמר לי שזו בעיה נפוצה, איך אני פותר אותה?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-