עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MatanFrenkel,

הכרטיס הבא של ATI הHD 4890 שמבוסס על ליבת הRV 790 החדשה של ATI צולם לפני זמן קצר ותמונות עלו לרשת. הזיכרון של הכרטיס יהיה בנפח 1024MB מסוג GDDR5 ויעבוד במהירות של 3.90GHZ, וליבת הRV790 שלו תעבוד במהירות של 850MHZ. הכרטיס יתמוך בDIRECTX 10.1 ובמערך ריבוי הכרטיס הCrossFireX של החברה.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  2. Started by omripel,

שלום חברה.. יש לי תקציב של 1600 שקל לכרטיס מסך חדש.. הלוח שלי תומך PCIe והמעבד שלי הוא AMD 3800X2 עכשיו, כדאי לי לקנות את ה 8800GT או לחכות למשו אחר?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by sxs,

אני כבר הרבה זמן לא מעודכן במה שהולך בשוק ואני צריך את עזרתכם... מעבד Athlon 3000+ זיכרון 1GB מה הכי משתלם? נא לא לחרוג מהתקציב.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  4. היי יש לי ATI 5650 בנייד, רציתי לבדוק כמה המירות של הליבה +זיכרון עם GPU-Z , זה לא מראה לי כלום , מדוע? הרצתי 3DMATK06 וקיבלתי 7560 נקודות , יש תוכנה לזה ? רוני

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  5. יש לי פה מחשב שאין לו סלוט לט pci-e ולא pga האם יש עוד איזה אפשרות לשים על מחשב זה כרטיס מסך? יש פה רק אונבורד

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by tzahi211,

הורדתי משחק ואני מנסה להפעיל ושמתי קראק והכל וזה רושם לי failed to initialize directx הורדתי את התוכנה הזאת מהתחלה וזה לא עזר הורדתי את 9 גם וגם בדקתי בהפעלה אם הכל זמין היה רשום שכן .. ויש לי משחק [PRO 09 ] שעובד במחשב שלי וזה משחק אם דרישות יותר גבהוות מזה ..אז למה זה לא עובד ?? אם חשוב קוראים למחשב MOTO.GP 08 מה צריך לעשות ? ?? ? דחוף עזרה !!! דרך אגב הכרטיס מסך שלי הוא ATI RADON 9550 אם זה משנה..איך מסדרים את זה ??!

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by T-Flash,

למרות שהביקוש לכרטיסי AGP מתקדמים הולך ופוחת, חברות כרטיסי המסך לא מתכוונות להפסיק את הייצור שלהם. מבין הכרטיסים של NVIDIA, סדרת כרטיסים 6600 הייתה הבחירה הנפוצה והמשתלמת ביותר למי שהיה לוח תומך AGP. ככל הנראה סדרת 7600 תחליף את סדרת 6600 בכרטיסי AGP. האתר HKE PC פירסם סקירה על הכרטיס MSI 7600GS AGP. הנתונים של הכרטיס לא שונים מגרסתו של הכרטיס ל PCIE: 12 צינורות עיבוד. 400MHZ מהירות לליבה ו 800MHZ מהירות לזיכרונות. 128BIT רוחב פס לזיכרונות. 256MB של זיכרון DDR2. בהשוואה ל X1600P ל AGP, הכרטיס 7600GS AGP לא מפסיד פעם אחת! וההבדל בינהם הוא גדול! ואילו בהשוואה עם 7600GS PCIE הכרטיס ל AGP לא מנצח פעם אחת אפילו!, אבל ההבדל ביניהם הוא כמה אחוזים בודדים. המחיר של הכרטיס אמור להי…

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by OOP,

ViewSonic G75f איזה שפורפרת יש למסך הזה? אני אולי קונה את המסך הזה יש מסך יותר טוב מי זה?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  9. יושבי הפורום הנכבדים, שלום ביום שישי אני הולך להתקין את מערכת המחשב החדשה שלי, הכוללת 6600gt pci-e של MSI, אך איני בטוח איזו גרסא של הדרייברים עליי להתקין כדי לקבל את הביצועים הטובים ביותר. ??? כמו כן, הבנתי שיש בעיה של טמפרטורות מאוד מאוד גבוהות עם דרייברים מגרסאות מסויימות. היום, 30.3, MSI פרסמו באתרם שגרסאת הדרייבר "שלהם" היא 71.22. האם הגרסא הזאת נטולת באגים, כמו למשל באג הטמפ' ומומלץ לי להשתמש בה? מה בדבר הדרייבר הרשמי הכי חדש באתר של nVidia? מה בדבר גרסאות "פרוצות" כמו XG וגרסאות בטא? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by tomerco,

שלום קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת איך הוא יריץ את המשחקים הכי כבדים שיש כיום כמו doom3, half-life 2, Riddick Escape From Butcher Bay ועוד ההפרט הוא: amd 64 3000+ s754 K8N-E Deluxe 512mb twinmos 2.5 cl leadtek 6600gt 128mb 160gb SATA nec 3500a samsung 17'' 793 DF FLAT מארז אני לא זוכר את השם MS Internet + MS Mouse Optical תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  11. פרוט המחשב שלי: פנטיום 4 3GHZ 512 MB זכרון כרטיס מסך רדיאון 9600 עם 256mb זכרון. windows xp pro SP2 הבעיה: אחרי כמה זמן שאני משחק באיזה שהוא משחק המחשב ניתקע וצריך לעשות ריסטרט זה האפשרות היחידה. המשחקים נתקעים אבל ליפני זה הם פעלו חלק בלי בעיות מה יכולה להיות הבעיה? המחשב קר.והכל מתפקד מצוין אז למה המשחקים ניתקעים? מה שמוזר: פרוט המחשב של אח שלי: פנטיום4 1.5GHz 256 MB זכרון כרטיס מסך רדיאון 9600 עם 256mb זכרון. windows xp pro SP2 המחשב של אחי פחות טוב משלי אבל אצלו לא ניתקע כלום הכל פועל חלק אז מה יכולה להיות הבעיה במחשב שלי?

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  12. סתם בתור ידע כללי, מה יותר חזק? ה-6800Ultra בהחלט עולה יותר...

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by x-dude,

אני מחפש כרטיס מסך AGP אבל שיהיה לו vivo,יש דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by lmlm,

ספיר מכריזה על הכרטיס X1950GT שיהיה בין המחיר 165$ ל199$ ויגיע לחנויות בקרוב. http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20070129235909.html http://www.vr-zone.com/?i=4551 דיונים קודמים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=232564.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=229812.0

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  15. הי, אני רוצה לראות מסך 19 אינטש של DELL בפעולה. דיברתי עם היבואן ואין לו תצוגה, ואף חנות לא מוכנה להראות אותו לפני שקונים. אני מאוד אודה למישהו שמחזיק כזה מסך בבית (או במשרד) ויסכים לארח אותי לכמה דקות של בחינת המסך. אני מדבר על דגמים 1901FP או 1905FP החדש יותר. תודה וחג שמח, מוטי

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by nim901,

אני מחפש מסך LCD איכותי למטרת משחקים וצפיה בסרטים\TV עדיף מסך עם יציאת DVI ורגילה כדאי שיהיה לי כבר מוכן לעתיד (חח ) התקציב הוא עד 2 עדיף לחרוג למטה (ובהרבה ) ראיתי שיש דביק עם הצעות למסך אבל זה יחסית ישן לא? אז יכול להיות יש דברים יותר חדשים וזולים

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by NIRHA,

היי איפה אני יכול למצוא מה הגודל הפיזי של כרטיסי המסך ?? ויותר ספציפית 8800GTS תודה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  18. Started by DeshDesh,

אהלן. כרגע אני עם המפרט הנ"ל: Amd athlon 64 3000+ Gigabyte K8NF 1gb ddr1 400mhz geforce 6600 ספק כוח 300 וואט (אני חושב שהוא ג'נרי.. אבל אני יכול להשיג ספק כוח 300W של HEC ממחשב אחר ששוכב לי כאן בבית) אני בסך הכל לא מגדיר את עצמי כגיימר.. מידי פעם אני משחק במשחקים כמו COD4 וכאלה ואחרים.. אני גם מסתפק לפעמים בהגדרות בינוניות-נמוכות. העניין הוא שלא מזמן קניתי מסך דק.. וכך גם השתנתה לה הרזולוציה.. ומשחקים באמת הגיעו לרמה שנורא מציק לשחק בהם. אז חשבתי על ללכת על ה8600gt.. רציתי לשאול, כמה רציני הצוואר בקבוק שהולך להיות לי? מה עדיף? ה asus (שמגיע עם קירור נחמד) או ה gigabyte? והאם בכלל כדאי לשדרג את הכרטיס מסך? חשוב לציין כי אני לא מתכוון לשדרג מחשב בעתיד הקרוב אלא רק בעתיד הר…

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  19. אני מתלבט זה המחשב הרציני הראשון שלי ואני לא קונה כל יום מחשב, אני יותר טיפוס של פליסטיישן אך מסיבות מגוונות בחרתי להשקיע במחשב חזק כקונסולת משחקים,התקציב שלי גדול וגמיש מספיק אבל אני שוקל לחכות לסדרה חדשה של כרטיסי מסך... אני כרגע מתלבט בין קניית המחשב כרגע או לחכות עד כמה חודשים למחשב יותר טוב, השימוש הוא למשחקים ואשמח לשמוע את דעתכם ותודה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by ben389,

שלום. אני צריך המלצה לשני כרטיסי מסך. הראשון צריך להיות PCI עם יציאת DVI. הוא מיועד לעבודה משרדית עם מסך רחב כך שהוא צריך להיות הכי פשוט שיש. השני מיועד לסלוט AGP X8. הדרישות שלו הם: קירור פאסיבי (חובה) DUAL DVI (רצוי) ושיריץ משחקים בגרפיקה נורמלית. מתחברים אליו שני מסכים, אחד ברזולוציה 1920X1200 והשני ב1280X1024. התקציב בכיוון ה700 עם אפשרות חריגה. תודה.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by GZER,

חברתי את המחשב לטלוויזיה, התמונה סבבה והכל אבל אין קול דרך הטלוויזיה יש מין רעש כזה "טרררר" אז כדי לשמוע אני חייב דרך הרמקולים של המחשב. הכבל הוא כבל דיי טוב ככה שלא ניראה לי שהוא הבעיה. אני משתמש בתוכנה TVTool בגירסה הכי חדשה וגם הדרייברים הם הכי חדשים. דרך אגב הכרטיס שלי זה Geforce Ti 4400 תודה מראש

22. האם מישהו ממכם יודע משהו על הדבר הזה כי חיפשתי קצת בגוגל אני לא יודע יודע אם זה עדכני או לא אז שמישהו יסדר לי קצת את המחשבה חח תודה.........

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  23. הנה המפרט הקיים שלי: Intel Core2Duo E4500 2.2Ghz Gigabyte GA-945GC-S2L Kingston CL5 667Mhz 2x1GB Gigabyte 8600GT 256MB DDR3 DX10 2xDVI GYRO 520W PS LG Super Multi DVD\CD Rewriter GSA-4167B Case-Thermaltake sopranoDX מין הסתם המטרה של הכרטיס מסך היא משחקים צריך המלצה לשידרוג כרטיס מסך טוב של NVIDIA!!!

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by robrob,

שלום, רכשתי מחשב מ TMS לפני כחודש שכלל 8800GTS, האם ישנה אפשרות להחזיר את הכרטיס לחנות ולשדרג ל 8800GT ? הכרטיס עלה (ועדיין עולה) 1570 שח, ואילו ה GT עולה 1450. האם נהוג לעשות דברים כאלו ? האם זה אפשרי? אם דרושה תוספת כספית זה בסדר מבחינתי

25. Started by ItayJ,

שלום אני בעל אולפן ביתי, יש לי במחשב של האולפן כרטיס מסך של ATI Radeon x300 אני רוצה לשדרג את עצמי ולחבר למחשב שני מסכים, כאשר שולחן העבודה יתפרס על שניהם, וכך יקלו עליי את העבודה. בכרטיס המסך הנ"ל יש יציאות DVI , וVGA. לשני המסכים שלי יש אך ורק חיבור VGA. מסך אחד חיברתי בצורה רגילה, VGA - VGA מסך שני חיברתי עם כאבל VGA - DVI. כאשר חיברתי את שניהם, המחשב זיהה את שני המסכים כמסך אחד - כלומר, הראה לי את אותה התמונה בשניהם. חשבתי שזה סימן טוב, ושרק צריך לשחק עם ההגדרות - אבל שיחקתי עם ההגדרות של הווינדואוס, ועם ההגדרות של הכרטיס מסך, ולא מצאתי אופציה לפיצול המסכים. אציין כי ניסיתי את אותו הדבר על מחשב אחר שלי, עם כרטיס מסך של NVIDIA, ושם בקלות מצאתי את האופציה לפי…

• 0 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים