כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400. היום התקנתי לו דרייבר חדש - שמצאתי באתר - 42.70. הדרייבר הגיע בלי קובץ התקנה והתקנתי אותו מה - DEVICE MANAGER. בכל עבר חלק, רק כשנכנסתי להגדרות מסך, נעלמו לי כל החוצצים של ההגדרות שלו (ממתקדם). השאלה שלי היא איך מחזירים את החוצצים של כרטיס המסך, ויותר חשוב איך אני יכול לשלוט עכשיו על ה - TV-OUT בלי החוצצים האלו? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI radeon X700 256MB ורציתי לשאול אם אפשר לראות את המחשב בטלויזיה למה אין לי שום כבל ואיזה יציאה יש לכרטיס מסך ? למה יש לי 3 יציאות ואני לא יודע הנה זה היציאה שיש לי : ואם תוכלו להגיד לי כמה עולה הכבל שמחבר אז אם תוכלו להסביר לי תודה רבה !! :hi: ונראה לי אני לא בטוח יש לי יציאה S-VID OUT אז מישהו יכול להסביר לי איזה כבל לקנות ולאן לחבר בטלויזיה ( בטלויזיה יש לי את החיבור אם ה - 3 עיגולים בצבע אדום - לבן - וצהוב )
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איזה דגם טוב יותר מבינהם? http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2735 או http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2709 ומזה Ultra Durable 2?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
כאשר הרזולוציה במחשב על 1680X1050 התמונה בטלויזיה מרוחה. ההבדל בין התמונה החלקה במחשב לעומת התמונה בטלויזיה ניכר מאוד לעין. רק כאשר אני מוריד את הרזולוציה במחשב ל1280X1024 התמונה נהיית חלקה. אני משתמש בחיבור HDMI לטלויזית HAIER HDREADY. עכשיו הדבר המוזר- הדבר רק התחיל לקרות לאחרונה, עד לפני כמה זמן הכל עבד חלק והטלויזיה הראתה תמונה חלקה בכל רזולוציה. האירוע שקרה הכי קרוב לפרק הזמן שבו שמתי לב לשינוי בטלויזיה הוא שהמחשב שלי קפא והייתי צריך להוציאו מהחשמל ולהדליקו מחדש. אני משתמש בASUS G1 בעל כרטיס מסך NVIDIA GE FORCE GO 7700. אשמח לקבל כל עזרה במה בדיוק הבעיה והעיקר מה ניתן לעשות בנידון.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
E6600 ביחד עם 8800GTX יעשה צוואר בקבוק? אם כן, כמה גדול? וכמה OC צריך לעשות למעבד כדי לאזן? תודה!!! אני לא יודע אם השאלה מתאימה לפורום הזה, או של המעבדים או של האוברקלוק אז אם זה לא שייך לפה תעבירו, פשוט לא ידעתי איפה למקם את זה... תודה!
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לכתבה: http://www.maximumpc.com/article/news/amd_reorganization_brings_ati_completely_fold
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני לא מבין מה העקרון בשילוב כרטיס מסך.. זאת אומרת אם יש אפשרות לשלב לדוגמא GeForce FX 5600 עם GeForce 8500GT ובמה זה יתרום לי? האם הביצועים יהיו טובים יותר מזה של 8800GT? והאם צריך מערכת קירור במיוחד לזה (כי אני קונה מחשב חדש ובמחשב הקודם יש לי את ה-5600..) תודה מראש..!
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש בידי שתי כרטיסים של 8600GT אחד של GIGA BYTE עם 256 מגה והשני של חברת INNO3D גם כן 8600GT עם 512 MB האם זה אפשרי לחבר אותם בSLI ?
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, המשחקים Fifa 23 ו Battlefield 2042 לא עובדים בגלל שהכרטיס מסך חלש מידי, איזה כרטיס מסך ישדרג את המחשב? Intel(R) Core(TM) i7-5820K CPU @ 3.30GHz Quadro K2200 NVIDIA RAM: 16 GB ?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
האם למפרט שלי (מפורט בצד) כדאי 9800GTX? או להסתפק ב 8800GTX 512MB או 8800GT 512MB. המסך שלי הוא SAMSUNG 22 מכוון כמובן ל- 1680X1050. אין כרגע OC ואם יהיה יהיה רק למעבד.
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם שלא תומך ב- PCIe ולכן אני נאלץ לרכוש כרטיס מסך AGP. אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 600 ¤ שמיועד בעיקר לסרטים. אשמח לקבל המלצות לכרטיסים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אוקיי , היום אחר הצהריים(סביבות 3 ככה) , יצאתי ללמיר לקנות את המסך , אתמול אמרו לי שיש במלאי כמה מסכים וגם מחר יהיה אם אני יבוא , אז באתי , שאלתי את המוכר אם יש להם במלאי , אבל אין.. , יגיע מלאי גדול ביום שני.. , בקיצור , שנכנסנו לרעננה(באתי מכפר סבא) ראיתי שלט של מרדנית... , ושחכתי בכלל שיש מרדנית ברעננה , אוקיי , הלכנו לשם... , במרדנית המסך היה במלאי(הMB , לא הDF) וקניתי אותו(עכשיו לכל מי שלא יודע , ההבדל בין שני המסכים הוא של MB יש שפורפרת שנקראת (2)Magic Bright ולDF יש שפורפרת שנקראת DynaFlat , עכשיו בעיקרון , הMB נחשבת ליותר טובה(לפי ביקורות) , אבל שניהם גם לפי הביקורות וגם לפי מה שראיתי כמעט אותו הדבר) בקיצור , הופתעתי לטובה , המסך מאוד קל להתקנה , ומאוד קל להתעסק ע…
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום שלום, אני מחפש דרייבר לכ. מסך Intel® Graphics Media Accelerator. באתר של INTEL מופיעים דרייברים מ2005 :-\ נראה לי קצת הזוי.. מישהו מכיריודע?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
7100 נקודות זה נראה לי נמוך למפרט שלי לא?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD ואני חושב לקנות SAMSUNG SyncMaster 730B 8ms ב1700 ויש לי כמה שאלות אני רוצה לדעת אם המסך LCD יפעל טוב עם משחקי מחשב אני צריך מסך למשחקים ולסרטים איזה מסך אתם הייתם ממליצים לי לקנות ושל איזה חברה כי אני לא יודע כלום בנושא הזה תודה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
בקרוב אני חוגג בר-מצווה (מזל טוב לי :\) אבא שלי הסכים לקנות לי כרטיס מסך חדש לבר-מצווה... אני יודע שקשה לכם לדבר בקשר בלי תקציב כי אתם יכולים סתם להגיד Ati radeon 9800 pro או משהו כזה אבל אני לא חושב שהוא יסכים להגיע לסכומים מעל 1500-2000 תנו כרטיס שיספיק לי לעוד כמה שנים טובות שאוכל לפחות לשחק איתו במשחקים כמו דום3 והלףלייף2 בצורה הכי חלקה שאפשר...
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי אני שוקל לקנות את הכרטיס GigaCube 9600 Pro VIVO האם מישהו יודע אם הכרטיס עובד על AGPx4 ולא רק AGPx8. באתר החברה לא רשום שום דבר. תודה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
new computer, dont got hebrew yet. I installed the catalyst driver for my 2900xt and thats what is shows http://img502.imageshack.us/img502/6691/asdzy9.jpg the clocks should be higher right? is it normal that it shows that the clocks are that low? if now, what can i do to fix it?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך.... Gigabyte Geforce FX 6600 256MB DDR 128bit DVI TV-Out שעולה 857 לבין ה-6600GT אבל שמעתי שאת ה-gt יש רק בגירסאת 128 מבייט סיכרון והוא עולה גם יותר ורציתי לדעת אם הזיכון משנה כי אני מעדיף 256 מבייט והאם ה-Gt הרבה יותר טוב... תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס זה השאלה שלי היא האם המארכת שלי תנצל אותו טוב?(ראו מפרט) האם מישהוא נתקל בבעיות בכרטיס של ATI תודה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איך נחשב ה x800הרגיל? אני לא רוצה שיראו מדהים במשחקים אני רוצה שיראו טוב...זה יספק אותי? והאם הוא הרבה יותר טוב לעומת ה9600xt? תודה!
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כיוון שמדובר על מחשב ישן אז הפחד הגדול הוא חוסר תאימות. מדובר על מחשב SHUTTLE שיש לו ספק של 250W ללא אפשרות שדרוג (ככל הנראה הבעיה הגדולה פה) בכל מקרה, הצלחתי להריץ על כזה מחשב Geforce 6800GT לאחר שינויים קטנים בביוס ועכשיו הוא רץ מעולה ומספק את מה שאני מצפה ממנו (לגבי מה שאני מצפה מהכרטיס). עכשיו יש לי עוד מחשב כזה ואני רוצה לשים לו כרטיס מסך (כי יש לו רק את האינטגראלי). מעבד: Pentium 4 3.6Ghz,3.6Ghz זיכרון פנימי: 2GB מסך: יש יציאת DVI (מדובר על מסך חדש) יציאת PCI EXPRESS (x16( בכל מקרה, אני מצפה מהכרטיס מסך אולי להיות קצת יותר טוב מה 6800GT כי בינתיים ה 6800GT די בסדר. לפי מה שבדקתי כרגע האפשרות היחידה שלי היא ה Geforce 8500GT האם ל ATI יש משהו יותר טוב להציע לי? אין לי…
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
היי, שלום אני קונה מסך LCD ויש לי בחירה בין שני מסכים: 1) MAG MS776 2) LG L171OS אני רוצה לקנות מסך שיהיה טוב למישחקים (שלא יהיה את תופעת ה GHOST), איזה מסך מבינהם יותר טוב ואם אתם מכירים מסך יותר טוב מהם בטווח של עד 2000 ש"'ח אז תגידו. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכם ברצוני לקנות את ה6600gt של לידטק ואני לא כל כך מבין בסיפור הזה וממה שהבנתי פה באתר לכרטיס הזה צריך ספק טוב הבעיה שלי שאין לי מושג איזה ספק יש לי ומה עוצמתו(והטכנאי שהביא לי את המחשב לא יהיה בארץ תקופה ארוכה)והבנתי גם שאם הספק שלי הוא גנרי או משהו כזה זה יוכל להוות בעיה. האם זה נכון? ואם כן מה הדרך לדעת אודות הספק?
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך חדש שיתאים למשחקים חדשים ושיפעיל אותם על המקסימום. המפרט שלי הוא: quad q8400 מעבד asus p5g41c-m לוח אם mushkin 2gb זכרון golden riger 550w ספק כוח asus vh192c wscreen מסך המליצו לי על שני כרטיסים לבינתיים: Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 ו Giada GTX560 TI 1GB GDDR5 HDMI Retail אני מחפש בגדול כרטיס טוב שיריץ את המשחקים בצורה טובה אבל בגדול מה שאני לא יכול להבחין בו עם מחשב כזה אז זה לא משנה לי אז אפשר להתפשר על משהו זול יותר שייתן ביצועים טובים מאוד. אתם יכולים להמליץ על כרטיסים אחרים בכיף. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-