כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
תגידו יש גירסת Control Panel לקטליסט 5.12? אם כן אפשר לקבל לינק להורדה?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
מי מהם עדיף? 7900GS או X1950PRO? ה1950 עולה קצת יותר... אבל האם ההפרש שווה? אשים לב להבדלים במשחקים? הסתלכתי ב-FAQ ואפילו לא מצאתי את ה-1950 פרו... קיצר.... אבקש ביקורות ודעות, גם על סמך ניסיון... *אני לא מתכוון לעשות OC...
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
שלום. אולי תוכלו פעם אחת ולתמיד לתקן אותי בעניין הזה. מדוע גרסת הדרייבר היא 270.51, בעוד שגרסת הדרייבר על פי מנהל ההתקנים של ווינדוס היא בכלל 8.17.12.6658? אשמח לקבל עזרה בנושא הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני מדבר כמובן על סופטמוד. 1) מה סיכויי ההצלחה? 2) רוב הסיכויים שאני אקנה גיגהבייט, הכרטיסים שלהם נפתחים באחוזים גבוהים? 3) אם הכרטיס הוא באמת אפשרי להפוך לXT, האם הוא כמו XT גם ביכולת הOC? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום אנשים. אז ככה, בקרוב אני מעוניין בהחלפת מסך (אם זה משנה בינתיים יש לי SyncMaster 753DF של Samsung) והוא די ישן. אז תיכננתי על מסך Lcd נחמד (לפחות 17 אינץ). אז בתקציב של כ1700-1800 ש"ח מה המסף Lcd המומלץ? האם מסכי Lcd עדיפים למשחקים וסרטים על פני מסכי Crt. והאם זה נכון שמסכי Lcd פוגעים פחות בעיניים? תודה לעוזרים (;
-
- 11 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מעניין אותי עכשו שבערך 280GTX עולה כמו שניים כאלו (אולי אף פחות) אם מישהו הריץ בדיקות אבל לא סתם בדיקות, אלא ממש מקיפות, עם מעבד חזק (שלא יהיה צוואר בקבוק), דרייברים חדישים, ועם ובלי פילטרים. ולבדוק לא רק MAX FPS אלא גם ממוצע ומינימום במשחקים וברזולציות גבוהות ונמוכות. מה אומרים? מעניין אותי באמת מה ההפרש ביצועים אם בכלל, לפי מה שאני רואה זה די זהה בסה"כ. לא? (ואני לא מדבר על MAX, אני מדבר על FPS ממוצע או מינימום)
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך LCD ,המסך צריך להיות בגודל של לפחות 17 אינט'ש , המסך צריך להיות מתאים למשחקים ולסרטים (אם יש בכלל מסך כזה) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מאחר וקניתי מסך 20 אינץ', אני מעוניין לחבר ממיר של HOT (אנלוגי או דיגיטלי) למחשב. הבנתי שאני אצטרך בשביל זה כרטיס טלוויזיה, אבל אני לא בטוח איזה. אני יודע שלא בכל הכרטיסים ישנה כניסת סאונד, לכן צריך כרטיס שיכלול כניסה כזו. מצאתי ב-ZAP שני כרטיסים עם תגובות טובות: Hauppauge WinTV-PVR-150 ב-550 ש"ח Leadtek WinFast PVR2000 ב-500 ש"ח מה דעתכם עליהם והאם מומלץ משהו אחר? האם אני אקבל איכות תמונה טובה במסך ה-LCD שלי שהוא מדגם 203B? אגב, בנטוויז'ן יש מבצע שמקבלים כרטיס טלוויזיה במתנה. אין לי מושג על איזה כרטיס מדובר, אבל בתמונה של הפרסומת זה נראה כמו Leadtek WinFast PalmTop TV שמחירו כ-400 ש"ח. מה דעתכם עליו?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
כי פשוט בדרך כל בהצללת תאים נגדי במשחקים יוצרים מן תלת מימד בקומיקס והSKETCH אם אני לא טועה אז מן הדמיה של קומיקס אבל בשחור לבן.... ואם באמת יעשו הצללת תאים שהופכת לקוומיקס אנשים יירוצו ויקנו את זה רק בגלל התכונה הזאת....
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
nישהו יכול אולי לפרט לי איזה דגמים יש לכרטיס GeForce 6600? הבנתי שיש כל-מיני. כמו GT, LE, ועוד כמה שאני לא זוכר. אם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בין כל אחד, מה טוב ומה על הפנים, ומה המחירים בערך, אני מאוד אשמח. תודה. שלומי.
-
- 9 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי צריך עזרה בקנית כ.מסך עד 700 ש"ח יש לי מעבד P4 3G אינטל 90NM 530 1MLGA775 לוח אם אסוס P5P800 SOCKET 775 חיבר AGP תודה למי שעוזר
-
- 12 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי, התקלקל לי הכרטיס מסך Geforce 9600gt 512MB MSI. בחנות (אייבורי) החליפו לי ב - Geforce 430 gt 1GB MSI. שמתי לב לירידה משמעותית בביצועים :'( היתכן שקיבלתי כרטיס מסך בעל ביצועים נחותים ??? איזה כרטיס משתווה לביצועים של 9600GT היות ו9600 כבר לא מיוצר? איזה כרטיס אני צריך לדרוש מהחנות? איזו סידרה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום 9800NP ושהתקנתי את הדרייבר הוא זיהה 9800PRO !! ורציתי לדעת אם יש תוכנה שמזהה איזה כרטיס זה PRO או NP המהירויות של הכרטיס הם 325 לליבה 580 לזיכרון תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מחר אני רוצה לרכוש את הכרטיס, האם זה ישנה אם אני יקח 512 או 1024 מגה ? לסרטי Bluray 3D מלאים או לסרטי Full SBS ברזולוציית 3840X1080 ?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לקנות מחשב חדש שישמש אותי לתקופה ארוכה, יש ברשותי מחשב כבן 4 שנים זקן ועייף. ברגע שהגעתי לקטגוריה של כרטיסי מסך התחלתי להתבלבל, יש כל כך הרבה מוצרים איכותיים בחוץ שקשה לבחור מה הטוב ביותר. הגעתי למסקנה לאחר סקרים רבים והיא: Asus X800XT PE 2DT or PowerColor X850XT PE אשמח לקבל תגובות ענייניות עם הסברים חיוביים או שליליים בנושא והמלצות שכן כרטיסים אלו עולים כסף רב ובכדי לעשות את ההחלטה המתאימה ולבחור את הכרטיס הטוב מבניהם, פניתי אליכם לסיוע. לינקים: Asus - http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2341&catcode=76 PowerColor - http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2763&catcode=79 תודה מראש, HyBr33D
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מה קורה חברהה? אני צריך גיפורס 6200 שאפשר לפתוח לו את הצינורות עיבוד והגירסה שמבטיחה את כול האוברקלוק וכו וכו שאפשר איתו!! וכמובן בחיבור pci-e תודה יחיאל
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
איזה כרטיס לפי דעתכם טוב יותר: ati radeon 8500 128 MB או לחלופין התאום שלו radeon 9100 לעומת הדור החדש יותר - ati radeon 9550 128mb - 128 bit לפי דעתי ה 9550 יותר טוב גם כי הוא חדש יותר וגם כי הוא הסה"כ גרסא מוחלשת של ה 9600, באופן כללי איך ה 9550 מול כרטיסי ה high end הישנים של NVIDIA : כגון gf4 ti 4600, 4400 או אפילו ה gf3 ti 500 . בברכה.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
חבר טוב שלי קונה מחשב ביום חמישי הזה והוא ביקש ממני לבחור לו את המפרט. המחשב לא מיועד למשחקים בכלל, אבל הוא אמר שאולי הוא ישחק Carbon NFS ואולי בעתיד הוא ישחק משחקים, אבל משחקים ממש לא כבדים. הדרישה מהכרטיס מסך היא שהוא יהיה שקט מאוד, ממש אין צורך בsli/crossfire. חשוב שלכ.מסך תהיה איכות טובה בהצגת סרטים על המסך מחשב. המסך מחשב הולך להיות 19 לא רחב ואולי בעוד 6 חודשים הוא יקנה טלוויזיה lcd 37 בשביל המדיה סנטר למרות שהמחשב הוא לא HTPC. 100% שהוא אף פעם לא יעשה OC לכ.מסך וגם לא למעבד והזיכרון. הכ.מסך כמובן מיועד לאפיק Pci Express. רצוי כרטיס מסך שעולה 500 שקל+- האמת היא שהוא לא הולך לשחק משחקים כבדים וגם לא בינוניים, ככה שממש אבל ממש לא צריך כ.מסך שמצטיין בביצועיו במשחקים…
-
- 12 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש,אם מפרט בסדר גמור, וכרטיס מסך רדאון 9600 המחשב עבד מצוין, עד שפתאום המסך השתגע. הוא מתחיל לעשות בעיות במשחקים ושאני מעלה אותו המסך רועד(בדקתי שזה לא המסך אלא התמונה) הבאתי לכם תמונות כדי שתבינו במה מדובר, בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קניתי לפני חצי שנה בערך את הכרטיס 7600GT 256MB 128BIT AGP של לידטק לפני כמה שבועות התחילו לי בעיות עם הכרטיס שמתי לב שהמעלות שלו גבוהות יחסית 50-60 במשחקים יש לי בעיות של גרפיקה אני רואה את השמיים מוזרים כאלה עם קווים בכל מיני צבעים (במשחק NFS:C) במשחק אחר יש לי בעיה שונה.. אני לא יודע כל כך איך להסביר את זה אבל המסך פתאום קופץ כזה כאילו חלק מהגרפיקה נעלם וחוזר ממש במאית של המאית שניה לא שמים לב לזה כל כך אבל זה די מעצבן לא עשיתי OC לכרטיס מסך רק למעבד וגם כשאני מוריד את ה-OC זה עדיין עושה את זה. בעיה נוספת היא המחשב קופא פעם ב.. ונתקע ואני חייב לעשות ריסט ועוד בעיה שלא יודע אם זה קשור אבל אחרי שאני מפעיל את המחשב שהוא מכובה הרבה זמן (בעיקר בלילה) המחשב עולה ואז ע…
-
- 10 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב חדש היום, עם הכרטיס מסך ATI HD5770 עכשיו ההתלבטות שלי היא האם להשאיר אותו או עדיף לקחת את ה GTX260? ה 5770 תומך ב DIRECTX 11 לעומת ה GTX260 שלא. לטווח הארוך מה כדאי? ואיך הכרטיסים של ATI לעומת של NVIDIA? (פשוט אין לי ניסיון עם כרטיסים של ATI כי תמיד קניתי של NVIDIA). עוד שאלה - במה עוזרים מנועי ה CUBA ו PHYSX ש ATI לא תומכים בהם? האם הם עד כדי כך משמעותיים? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך Radeon - 9800 של Sapphire , אני מנסה להתקין את הדרייברים של Ati , ואחרי התחלת ההתקנה מופיעה לי הודעה ' התקשרות לאתר מרוחק נכשלה' ומפסיקה ההתקנה, איך פותרים את זה? ( זה קורה גם עם דרייברים המקוריים שבאו עם דיסק ההתקנה וגם עם דרייברים שניסיתי להוריד מהאתר שלהם). שאלה נוספת, אני צריך חוות דעת על מסך "19 AOC 9KPLUS . תודה מראש, אסף
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
גם בלי הוידאו זה בסדר... אבל איך אני עושה את זה... כאילו אני יודע שאני צריך לחבר ליציאה את הכבל שממיר את זה ליציאה של וידאו כזאתי צהובה אבל שאני מחבר את זה לוידאו IN של הטלוויזיה או הוידאו אני לא יודע מה עושים אחרי זה...
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות מארצות הברית תקציב 200-250 $ אשמח אם תגיבו תודה
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-