עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tibia,

יש לי שתי אפשריות ואני מקבל את שתיהם בחמש מאות ... מה לקחת בשביל המשחק counter strike האפשרות הראשונה gefroce 5700Le 256 mb 128 bit or Sapphire Radeon 9600 AGP 256Mb DVI Retail Video Card תודה לכולם על העזרה...

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by avis,

שלום לכולם . אני מעונין לקנות מסך(LCD) התקציב הוא 2000 שח חייב להיות מסך דק לא חשוב גודל 15 17 חשוב לי שיהיה ברמה טובה ושיחזיק מעמד הרבה זמן. ראיתי כמה אופציות הנה הם לפניכם MAG MS 576 UMAX LM 17X עם יש הצאות נוספות הם יתקבלו בברכה . אני צריך לגבש החלטה מהירה אז אנה מימכם תשובות עניניות ומהירות תודה מראש אבי..

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  3. האם על כרטיס המסך Leadtek Quadro4 900XGL 128MB DDR Professional Video Card ניתן להריץ משחקים גם?(באיכות טובה שמשתווה ל-radeon 9600, או שזה מיועד רק לרינדור עבודה עם תוכנות גרפיות מקצועיות וכאלה)? מלבד גרפיקה? כי אני רוצה לקנות את זה-אני לומד בקורסים לגרפיקה מקצועית, וצריך את הכרטיס הזה, בגלל זה אני שואל אם אפשר להעלות בו גם משחקים באיכות טובה!? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by Master-Chipsets,

מה אתם אומרים על המסך LG L1730S??? תודה

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by CraZyStyLe,

כדי לי לקנות את הכרטיס ? יש לי עכשיו כרטיס מסך 8500gt כדי לי לקנות אותו בגירסאת אוברקלוק עם קירור ממש טוב והוא עולה 735 ש"ח

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by crowbar87,

לפני כמה זמן עדכנתי דרייברים מגרסא 9.6 בחזרה לגרסא 9.4 ומאז הצללים בהרבה משחקים מופיעים ברזולוציה מאוד נמוכה. דוגמא מOverlord 2 http://i470.photobucket.com/albums/rr67/yarock6/lowres_s1.jpg אני גם מצרף תמונה מCCC עם פרטים על הגירסא שמותקנת אצלי. יכול להיות שבמהלך ההתקנה משהו השתבש? מישהו מכם נתקל אי פעם בתופעה הזאת? הכרטיס נקנה עם מחשב חדש בחודש מרץ ועדין יש עליו אחריות. לא בוצע OC, גם לא עם ATI overdrive [attachment deleted by admin]

7. Started by M0P,

היי אממ הביאו לי מסך ,תסתכלו בבקשה על החיבור שלו ותגידו לי עם אפשר ואיפה אפשר להשיג את החיבור המתאים בשבילו? ומה המחיר שלו בערך ? תודה צירפתי תתמונה . [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  8. Started by tomerb,

ניסיתי הכל כולל לנסות הטלוויזה אחרת וכבל אחר. כם ניסיתי את כל הפורמטים שיש ב PAL MATC אני יודע שהטלוויזה והכבל בסדר מפני שעל אותו מחשב יש לי גם WIN 2000 ושם אני כן רואה בצבע. מה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  9. מה אתם אומרים? איזה יותר טוב מבחינת ביצועים? הSAPPHIRE RADEON X1950 PRO 512MB כרטיס גרפי Radeon X1950XT 256MB PCIe Sapphire

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  10. חשבתי על ללכת לכיוון הSHAPIRE http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2526&Pname=SAPPHIRE למישהו יש המלצה טובה יותר? אפשר לחרוג באיזה 100-200

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  11. היי.. אם תוכלו לעזור לי, הרטיס הוא למטרת עבודה בתוכנות כמו 3dmax, poser ו after effects זה הפרטים על המחשב: מעבד pd820 2.8 2m dualcore 2.99 gb of ram לוח אם msi intel 945gzm3. 7.1 לא יודע אם הבאתי את כל הפרטים הנכונים בכל אופן יש לי את המפרט בדף.. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by Hack,

שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס טלוויזיה הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_525&products_id=2173 ויש לי כמה שאלות לגביו: 1. איך הוא? 2.איזה כבל אני צריך לקנות בשביל לחבר אותו לטלוויזיה או לממיר של תבל? (גם אם כלול אני צריך כבל ארוך) 3.איזה כבלים אני צריך לחבר לVCR מהכרטיס כדי להעביר קלטות ווידאו לVCD?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by devilh,

אני מתכונן לרכוש מחשב ואני מעוניין לדעת האם ההשימוש ב-CF יעלה את הביצועים או לא. אם לא,איזה כ.מסך לקחת שיהיה זול יותר וכן יעלה ביצועים ביחד עם 780G

14. Started by STRENGTH,

רציתי רק לדעת איזה כרטיסים אפשר להשיג בגרסת AGP כי אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי אני ראיתי בסטיקי ש 7600GT הכי משתלם

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by Hartley,

מי ראה ? מי שמע ? הכרטיס יצא כבר לפני כמה חודשים. :s05:

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by *BYZ*,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך רק לחודש הקרוב כדי לשחק בפיפא עד שיגיע המחשב החדש אומרים שה5200 מתחמם אני לא יודע מה כדאי, אבל נראה לי שה5500 יותר טוב עזרה!

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  17. אממ כנראה סדרת ה8*** של nvidia וה2*** של ati מה לדעתכם ייקרה? כל הכרטיסים הבאים ייצאו מחוברים ז'א שתי כרטיסים ביחד ? או שעדיין יצאו כרטיסים בודדים לחלוטין?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by roisg,

קניתי מחשב חדש עם מסך של DELL 24 אינץ' החדש. אני מתכוון להשתמש במסך לאופיס + אינטרנט + סרטים + סימולטור טיסה של מיקרוסופט. המחשב - AMD 4800, 2GB RAM, HD-320GB, 300W. בתחילה הומלץ לי על כרטיס מסך מסוג Sapphire ATI RADEON 2600Pro 256MB DDR3 PCI-E Retail ואח"כ - Gigabyte Nvidia Geforce 8500GT 512MB DDR2 DualDVI Bulk . איזה כרטיס אכן מומלץ (אולי אחר) במחיר עד 600 ש"ח. תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  19. היי רציתי לדעת איזה מהם טוב יותר , האם גירסת הOC של ATI חזקה יותר מה250GTS הרגיל , ראיתי בבנשמרקים שונים שה250GTS עובר בביצועים את ה4850 , גם לפי נסיונכם איזה דרייבר עדיף יותר לHD4850? רוני

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by yotaman,

שלום יש לי קלטות וידאו שאני רוצה להעביר למחשב ואז לצרוב לדיוידי, מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני עושה את זה ואיזה כבלים אני צריך? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by nir9202,

הכרטיס מיועד למחשב חדש די בסיסי (i3, 4GB) שיפעיל משחקים חדשים בסבבה על מסך 22". מה שחשוב לי זה התמורה יחסית למחיר. אפשר לחרוג אם צריך

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by NerVo,

יש לי כרטיס מסך כזה, עכשיו החיבור שיש עליו זה לא SVIDEO זה חיבור 9 פינים קוראים לו גם MINI DIN 9 . אני רוצה לחבר את המשחב לטלויזיזה, ולא מוצא מעביר כזה בארץ, מ 9 פינים ל SVIDEO או משהו כזה כדי שאני יוכל לחבר על המתאם הזה כבר את ה RCA וכאלה. מישהו יכול לעזור לי במציאת מעביר מתאים ל 9 פינים האלה? ואם יש בכלל בארץ?

23. Started by alex321,

שלום רב לפניי כמה ימים נשרף לי הכרטיס מסך (HD4870) לצערי החלטתי שאני רוצה לחדש את המחשב שלי לעוד כמה שנים טובות מבקש את עזרתכם המפרט שלי: GA-EP45-DS3-GIGABYTE intel Core 2 Duo E8400 clock speed 3.0 2*2GB ddr2 1066 ספק כח-Enermax Pro 82לא בטוח עם זה 425W או 525W לא רשום עליו בשום מקום ??? הכרטיס מסך שנשרף – HD 4870 :'( מחפש המלצה לכרטיס מסך חדש ,ועל הדרך חשבתי לעשות שדרוג למחשב אנא המליצו לי איזה כרטיס מסך ??(אני לא גיימר כבר,אבל חשוב שהייה חזק) אני בעצם רוצה לשדרג את המחשב לעוד כמה שנים טובות(האם זה בכלל כדאיי??) איזה כונן SSD מומלץ ביותר נפח 60 GBSATA2 יספיק לדעתי,מה אתם חושבים?? בנוסף האם כדאיי גם להוסיף זכרונות DDR2 ?? ואיזה קירור מומלץ ל…

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  24. היי לפני חצי שנה קניתי שני כרטיסים HD2900PRO הספק שלי כאמור 520HX לא החזיק אותם,מאז כרטיס אחד שוכב בארון... לא היה לי זמן וכסף להתפנות לנושא... עכשיו רציתי ללכת לקנות ספק חדש,ספק שיחזיק לי את המערכת זה בסביבות 700-900 ש"ח נגיד שאני אמכור את שלי ב 350-400 יוצא שיש לי בערך 400 ש"ח להוסיף, ראיתי שיצאו כרטיסים חדשים ואז אמרתי אולי כדאי לי להוסיף קצת כסף למכור הכרטיסים שלי ולקנות כרטיס אחד חזק שלא יצריך ספק חדש, אבל אז קראתי פה הודעות על ניקוד ב 3DMARK06 אני קיבלתי עם כרטיס בודד OC לכרטיס ולמעבד Q6600 באזור 13500! ראיתי שקיבלו עם זוג כרטיסים,באזור 17000-19000 וראיתי שהכרטיסים החדשים שיעלו לי בסביביות 1500-1900 שקל לא יתנו ביצועים יותר טובים.או שאני טועה =\ צריך עזר…

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  25. חברה! שמתי בטרד אחר שאלה איך הופכים מקלטות VHS לדיסקים של DVD. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=77275.0 עכשיו הגעתי למסקנה שאני צריך כרטיס טלוויזיה. חשבתי על USB2 ככה שאני לא אצטרך להרוג את עצמי כל הזמן ולהתעסק עם הכבלים שם מאחורי המחשב כמו איזה כלב. אחרי זה אמרתי לעצמי שאני צריך גם כרטיס מסך... (יש לי TNT2, אני לא משחק אף פעם) אחרי זה נזכרתי שראיתי 9800SE עם AIW במחיר ממש טוב... מצאתי את זה בנועה מחשבים בלינק הבא http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1576&catcode=79 מפתה אותי שהוא נפתח ל 9800P, יש לו 3 שנות אחריות, AIW והכל ב 1350 שח וגם החברה היא סבבה... POWER COLOR. אה וגם 256BIT ו 128MB זכרון. עכשיו אני שואל את עצמי... למה לי לקנות כרטיס …

• 0 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים