כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
הרדאון עולה 50 ש"ח יותר, עד כמה ההבדל בביצועים גדול? תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי, התקנתי את הAMD CATALYST 12.4 - באיזשהו שלב המסך נהיה שחור והופיעה ההודעה AMD CATALYST/מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה. אז הסרתי את הדרייבר 12.4,בתחילה דרך לוח הבקרה:הוספה/הסרה,ולאחר מכן ניקוי יסדי בSAFE MODE דרך DRIVER SWEEPER,ולאחר מכן התקנתי את 12.6 - והבעיה בדרייבר זה,היא שהתצוגה,אפילו שסידרתי את כל ההגדרות הרלוואנטיות - עדיין התצוגה לא תפסה את כל שטח המסך שלי. כמו כן בשניהם היתה הבעיה הזו:כאשר אני מחבר את תקע חוט הרמקולים לשקע האודיו,שנמצא בגב המסך (HDMI) שלי:SAMSUNG BX2450,אז לאחר שבוע - שבועיים,במקום קול (של מוסיקה/רדיו למשל) נשמע טירטור. *אציין,שלאחר הפעלה מחדש של המחשב - המצב חוזר להיות תקין . - מותקן הדרייבר (של Realtek High Definition) הכי…
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
תגידו יש גירסת Control Panel לקטליסט 5.12? אם כן אפשר לקבל לינק להורדה?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף? INNOVISION Geforce 9600GSO 384MB DDR3 PCI-E (ש"ח 550) או INNOVISION Geforce 8800GS 384MB DDR3 PCI-E (ש"ח 560) או eVGA - 8800GT 256MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E (ש"ח 520) שלושתם נראים משתלמים. אבל לאיזה מהם יש היחס מחיר/איכות הטוב ביותר? האם הם יכולים להתמודד עם משחקים כדוגמת crysis בצורה ראויה? ומה בעצם מוריד להם את המחיר?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בשבוע הקרוב בלי מסך ואבא שלי אמר לי שהוא רוצה לקנות לי מסך LCD בגלל שהוא קיבל לעבודה שלו אחד והוא אומר לי זה יהיה לך יותר נוח ובמילא אין כל כך הרבה מקום..... (באמת אין לי מקום ממש עם המסך MAG 786PF) אמרתי לו שאני צריך תמסך למשחקים וצריך מסך LCD טוב. איזה מסך טוב למשחקים אתם יכולים להמליץ לי בסביבות ה- 2500 ש"ח? או שכדאי לקנות CRT ביותר זול שגם יהיה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קיבלתי כבר כזה שמתחבר לחיבור השחור הזה (ד"א אני שמוק שלא מבין במחשבים פשוט הכ. מסך האחרון שהיה לי זה GF4) ואליו יוצאים 3 RCA נקבות, אדום, כחול וירוק איך אני מחבר את זה לטלוויזיה?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות את HD3450 של Sapphire, בעיקר בגלל זה שיש לו קירור פאסיבי - ז"א ללא מאורר וללא רעש. הבעיה איתו שהוא חלש למדי, אז חשבתי לקנות 2 כאלה ולחבר אותם בקרוספייר. הכרטיס עצמו די זול, 300 שקל אז 2 כאלה יהיו סבבה. השאלה אם זה לא מפגר מדי לעשות דבר כזה? ואולי יש כרטיס פאסיבי אחר שיתן תוצאה יותר טוב (באותו טווח מחירים?). ונניח ואני כן עושה את ה CF, ספק של 520 קורסייר יספיק לזה? אני הולך לעשות אוברקלוק למעבד, ויש 3 הרדיסקים.
-
- 10 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני כבר לא מבין מבחינת חוזק של כרטיס מה יותר שווה הכרטיס החדש 7950GT או ה x1900xt של ati או שבכלל עדיף לחכות לכרטיסי ה dx10 דיצאו מתי? מישהו יודע?
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, אני אמור לקבל את הכרטיס החדש שלי מחר (!!), אבל שמעתי על בעיות שהיו עם הדרייברים האחרונים (91.71 או משהו כזה), והכרטיס שהזמנתי (6800) - מישהו פה דיווח שנשרף לו הכרטיס. אני חושב שאני אלך על 84.21 שידועים כטובים, או לקחת את "הסיכון"?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
מעניין אותי עכשו שבערך 280GTX עולה כמו שניים כאלו (אולי אף פחות) אם מישהו הריץ בדיקות אבל לא סתם בדיקות, אלא ממש מקיפות, עם מעבד חזק (שלא יהיה צוואר בקבוק), דרייברים חדישים, ועם ובלי פילטרים. ולבדוק לא רק MAX FPS אלא גם ממוצע ומינימום במשחקים וברזולציות גבוהות ונמוכות. מה אומרים? מעניין אותי באמת מה ההפרש ביצועים אם בכלל, לפי מה שאני רואה זה די זהה בסה"כ. לא? (ואני לא מדבר על MAX, אני מדבר על FPS ממוצע או מינימום)
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כאילו נניח 5 פריימים נוספים=עוד 30 נקודות וכו'...
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
במחשב שלי הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1280x800. מפני שכרטיס המסך חלש מאוד, את רוב המשחקים שאני יכול לשחק אני צריך להפעיל ברזולוצייה נמוכה יותר. לאחרונה התקנתי משחק שבו בכל רזולוציה שונה מהמקורית הכתב ממש בלתי קריא ומטושטש, יש דרך להתגבר על זה ?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב הורדתי את הדרייבר מאתר של ati לכרטיס x1950pro התקנתי וזה לא עוזר יש לי ווינדוס xp sp2 אני מקווה שיש לכם תשובות בשבילי תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אני צריך שתביאו לי את ההצעות הכי טובות לכרטיס מסך ל-agp בתקציב של 500 ש"ח בלי חריגות גדולות מדי... הקטע הוא שיש לי כרגע fx5200 ולכן אני רוצה כרטיס שיביא לי שיפור שאני אוכל לראות במשחקים... דרך אגב...ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=XV-X700&cart=11445143064722293〈=heb וזה:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=12189 וזה:http://www.memorypc.co.il/?catid={3221E42F-0AB9-44A7-BCD0-24203EDF4846}&itemid={7D8214B6-33D1-4177-BF3A-DE0400321746} וזה:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4935 איך הם ומה עדיף מבינהם(ותנו הצעות אם אתם מוצעים דברים טובים יותר שמתאימים לתקציב)?
-
- 12 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך LCD ,המסך צריך להיות בגודל של לפחות 17 אינט'ש , המסך צריך להיות מתאים למשחקים ולסרטים (אם יש בכלל מסך כזה) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 682 צפיות
-
-
פעם אחת ולתמיד שכל אחד ירשום את כרטיס המסך המועדף עליו משתי החברות, ואיזה מהם יותר טוב רוצים להרוויח קצת כסף מהסלולארי?, אני לא אומר שתרוויחו מיליונים אבל אתם תוכלו בקלות לכסות את החשבון החודשי של הפלאפון: www/2060/smser/co.il
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני קונה השבוע מחשב במפרט הבא: מעבד Intel core 2 duo 4300 1.86 GHz 800mhz לוח Intel 965 גראנד פיש מארז HEC 300AR-TF+1FAN+6k31 ATX – 6 USB זיכרון 2GB ddr2 667mhz השימושים שלי הם למשחקים - לאו דווקא חדשים (GTA/FIFA), עריכת וידאו (PREMIER) ופוטושופ. מה מומלץ מבחינת תמיכה ב-directx10 (חשוב?) איזו חברה? תקציב - עד 1000 ש"ח. אשמח להמלצות!
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כל פעם שאני מכבה את המסך או שהוא נכנס להמתנה,הוא חוזר לגודל המקורי ז"א שהוא לא מתוח על כל המסך,מה יכולה להיות הבעיה? יש לי מסך F700B LG תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום! אני מעונין בכרטיס מסך שלא יגזול משאבים מהמעבד, ואני לא גיימר, אבל חובב סרטים, ואני מבצע לכידות מפעם לפעם ממסרטת הDV, שמגיע בחיבור USB, (אבל אני לא חושב שהכרטיס מסך עוזר ללכידה וקידוד בכלל). קראתי את הנעוץ וקיבלתי כמה כיוונים, אבל רציתי לדעת אם יש המלצה סופית לכ.מ. מינימלי שיעשה את העבודה באיזור ה250 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מי ראה ? מי שמע ? הכרטיס יצא כבר לפני כמה חודשים. :s05:
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום 9800NP ושהתקנתי את הדרייבר הוא זיהה 9800PRO !! ורציתי לדעת אם יש תוכנה שמזהה איזה כרטיס זה PRO או NP המהירויות של הכרטיס הם 325 לליבה 580 לזיכרון תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אממ כנראה סדרת ה8*** של nvidia וה2*** של ati מה לדעתכם ייקרה? כל הכרטיסים הבאים ייצאו מחוברים ז'א שתי כרטיסים ביחד ? או שעדיין יצאו כרטיסים בודדים לחלוטין?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מחר אני רוצה לרכוש את הכרטיס, האם זה ישנה אם אני יקח 512 או 1024 מגה ? לסרטי Bluray 3D מלאים או לסרטי Full SBS ברזולוציית 3840X1080 ?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך וגם מסך עצמו... הציעו לי את nvidia 6600GT 256MB ויש המון חברות שמייצרות את הכרטיס הזה על איזה חברה כדאי ללכת? ואם יש אופציה יותר טובה מכיוון RADEON בסביבות אותו מחיר? לגבי המסך אני רוצה ''19 אני מתלבט בין Samsung ל - AOC (חברה שאני לא מכיר תכלס...אבל יש עליהם ביקורות טובות) תצילו אותי כי אני כבר משתגע... תודה
-
- 10 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה נחשה כרטיס טוב יותר ה-7600GS או ה-8500GT, אגב שניהם של LEADTEK ושניהם עולים בסביבות ה-500 ש"ח. מי שיכול לעזור לי אז בכבוד! תודה!
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-