עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. העלתי גם את מהירות המאוור כבר ל100 אחוז וזה לא עוזר.. ניקיתי את המחשב מאבל והכל אבל הכרטיס מסך הוא כמו לבה רותחת מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  2. שלום, אני מחפש כרטיס מסך למחשב ישן, עם תושבת AGP. דרושות שתי יציאות, רצוי DVI (לפחות אחת) עם תמיכה ברזולוציה של 1920X1200. הכרטיס יחובר לשני מסכי LCD 22" ברזולוציה זו. המחשב עובד על לינוקס, ורצוי כרטיס של Nvidia לאור בעיות עם כרטיס ATI הקודם , בעיקר מחסור בדרייברים ובעיות בפריסה על 2 מסכים. התקציב - נניח עד 350 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  3. אני מתלבט אם שווה להזמין מנועה את ה BFG 640 OC ב 2190 שקל או פשוט לקנות GTS 320 רגיל באיזה חנות לידי בחולון ב 2000 שקל... כי אני מאזור המרכז והקטע של אחריות ונגישות לחנות די חשוב לי ונועה הם רחוקים לי מאוד. מצד שני אני רוצה סוף סוף כרטיס מסך נורמלי במקום הגרוטאה שיש לי עכשיו ... האם שווה לעשות נסיעה לחיפה או להזמין עם שליח את הגריסה של 640 ... אם כן אני אעשה זאת ..או בגלל המסך שלי 19 זה לא יהיה כזה משמעותי וזה יהיה ביזבז של דיבורים וזמן ואז אני פשוט אחליט ללכת על הגירסה של 320 בחנות קרובה....אני לא משחק על1600 1200 רק פחות.

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by ZeroForce,

אני קונה מחשב חדש אבל אני רוצה לשדרג אותו עם כרטיס מסךתאחד מהשניים האלו: geforce fx5200 Raideon 9200 מה כדאי לי לקנות? מצפה לתשובה בהקדם. בתודה the only and the truly: ZeroForce

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by H.I.V,

אני כנראה קונה מחשב שבוע הבא וראיתי את הכרטיס מסך הזה ב3000 שח בערך בכמה חנויות עשיתי בדיקה ומצאתי שכל כרטיס דומה רק של חברה אחרת עולה לפחות 3700 שח וזה נראה לי מאוד מוזר ההבדל הגדול הזה במחיר האם זה סתם מקרי שההבדל במחיר כל כך גבוה? האם יש הבדל גדול בין GTS 640MB לבין הGTX? (המסך יהיה כנראה LCD 22) כמה זמן לדעתכם אני יחזיק עם כזה כרטיס עד שאני יצטרך לשדרג לחדש? תודה

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  6. מישהו יכול להביא לי בבקשה את הקישור המדויק לאתר שעורך מבחני ביצועיים לכרטיסי המסך השונים? תודה

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  7. אני מחפש כרטיס מסך למחשב החדש שקניתי, מארז Antec NSK3300 (בא עם ספק של אנטק 300W) לוח אם Gigabyte GA-M61PM-S2 AMD Athlon 64 X2 4600+ Windsor (65W) 1 ג'יגה של זכרונות DDR2 אני חושב לקנות את ה-7900GS של ג'יגה בייט שלפי מה שהבנתי מגיע עם מהירויות גבוהות יותר מהרגיל. אולי לעשות לו עוד קצת OC. לא גיימר כבר, בעיקר אני מתכוון לשחק ב-Neverwinter Nights 2 ו- Gothic 3. אולי קצת C&C 3. הכרטיס הכי זול שמצעתי בינתיים הוא 982 ש"ח (למזומן). חשבתי גם על ה-1950PRO אבל הוא צורך יותר הספק (ואני די מוגבל פה) וגם אני לא בטוח שהוא יכנס לי למארז (מיקרו ATX). מה דעתכם? האם זה כרטיס משתלם לגיימר קליל שבעיקר הולך לשחק במשחקים הנ"ל ומרוצה מה-XP שלו? (וגם אשמח לשמוע על מחיר יותר טוב…

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  8. Started by dennis14,

תדרגו בבקשה את ארבעת כרטיסי המסך ( ל - pci-e) הבאים לפי יחס ביצועים למחיר (כלומר מי יותר משתלם?) 1 - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12113 2 - http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_68&products_id=2259 3 - http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6857 4 - http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6899&CatCode=28

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  9. שלום, אני קונה מחשב חדש כנראה ואני צריך השוואה בין שני כרטיסי המסך ATI Readon1300 PRO 512MB & GeForce 7300 Gt 256MB תודה!

10. Started by amirn,

טוב, אז ויתרתי על הרעיון לקנות LCD, לא נראה שאפשר למצוא אחד טוב ב-3500 ש"ח אני אחליף את ה MAG 17 אינץ הישן שלי ב- 19 אינץ חדש, והקצבתי 1700 ש"ח לנושא ראיתי את MAG PF ו MAG FS (הראשון FLAT) בפחות מ-1400 ש"ח, האם הם טובים? (הייתי די מרוצה מהMAG הישן שלי) - הייתי שמח לשמוע מאנשים שיש להם את הדגמים הנ"ל תודה

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by avinatbezeq,

אני משתמש בשרת כעמדת פיתוח. כרגע 2003 32 ביט, וייתכן שאשנה ל-2008 32 או 64 ביטים. אני רוצה לעבוד עליו או עם מסך אחד גדול (נקח ספיירים ונגיד 2560 על 1600) או עם שניים בינוניים (נגיד 1920 על 1200 כ"א). אני צריך כרטיס מסך חזק וטוב, שמערכת ההפעלה תכיר ותהיה איתו ביחסים טובים. פניתי לתמיכה הטכנית של PNY, שיש לי כרטיסים מתוצרתה ואני חושב שהם אחלה חברה. להפתעתי הם ענו לי: After the advice of my senior tech. none of our card are grantee to work with the servers it is made to the regular end user But u can try anyone and see how it goes "לנסות ולראות איך הולך" זה לא משהו שאני רוצה לעשות בשרת/עמדת פיתוח שלי. אז מישהו פה יודע ויכול להמליץ?

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by shirs1,

למרות שיש רק איזה שתי אולטרות של אלבטרון ו עוד חברה לא זוכר... זה עדיין יותר זול מ פנדס ב 10 שקלים אבל עדיין אין מבחר כמו ב פנדס

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by Goadzilla,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378675 רציתי לדעת האם מישו יודע האם הזיכרון של הכרטיס הזה הוא על הכרטיס או שהוא לוקח מהמערכת _TURBO CACH) ואם מישהו יכול להסביר מה זה בדיוק הTURBO CACHE תודה

14. Started by crazydiamond,

השאלה בכותרת - איך ה X800GT לעומת ה 7600GT והאם ל X800GT יש אפשרות לפתיחת צינורות? יש לציין שזה לא כרטיס רגיל אלא גרסת AIW.

15. תראו, בפנדה הQ17 - עולה 2800 שקל. הL70S - עולה 2170 שקל. פה: http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?submit=manufactory&catalog=20&manufactory=1927&DEPA=1&sortby=14&order=1 הQ17 - עולה 299$!! ממש ממש זול אפילו יותר מה731PF של בנקיו שעולה 2000 בישראל.309 דולר שם. הL70S - עולה 289$ הבדל של 10 דולר בחול, הבדל של 600 שקל בישראל (אני יודע שהL70S עולה 2500 בממוצע אבל בכל זאת משו מוזר בפנדה..). מישהו יודע איך אפשר לקנות משם את הQ17? כי 300$*4.5 = 1350, וגם אולי המכס גג 2000 לא? אין בישראל שוחטים במחירים :[ עריכה: התבלבלתי בפורום, נא להעביר לתצוגה וגרפיקה בבקשה.

16. Started by Swed,

מתי הכרטיס אמור לצאת ? ומתי הוא יקבל Benchmarked + מחיר ועוד דברים ? כי אני מתכנן לקנות אותו בפסח בארה"ב.... ודרך אגב האם הוא יעבוד על המחשב הזה? Q6600 P35C-DS3R 2 GiGa RaM CoRSiAr 550W האם הוא יעבוד ולא יוצר לי צוואר בקבוק בשום מצב ?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by bdofek321,

שלום אתמול עדכנתי דרייבר ל hd6950 שלי ועכשיו הכטיס מתחמם בטירוף והוא מתאמץ בלי סיבה לפי מה שאני רואה בmsi afterburner הוא מגיע ל47 מעלות ב idle וכשאני לא עושה כלום המאמץ קופץ מ10 ל85 ל70 ל30 וכך הלאה ואני לא יודע מה לעשות ד"א הכרטיס לא נפתח ל6970 מעולם. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by idoleff,

סופי אני קונה כרטיס מסך חדש למחשב... עכשיו השאלה היא מה עדיף לפי דעתכם? 9800PRO או 6600GT??? ואיזה ספק צריך על מנת להחזיק כל אחד מהכרטיסים עם המערכת שלי... תודה!

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by Bagheera,

מדובר במחשב עם מפרט Abit AN8 Ultra Nforce 4 Ultra AMD 64 3200+ 2X512MB DDR400 Sapphire X800GTO PolyView 19" LCD כאשר לפני מספר ימים המחשב התרסק. מאז כאשר המסך נדלק הוא מציג את כל התמונה בלי ירוק בכלל(תמונה סגולה) מה שמוביל לתמונה שלא ניתן לעבוד איתה. הכניסה האנלוגית עובדת מצויין וכאשר מחברים את המסך לכרטיס של נבידיה (FX5900) הוא עובד נפלא עם הDVI. מכאן ניתן להסיק שהבעיה היא בכרטיס X800GTO ולכן נשאלת השאלה האם כרטיס שעבד ב DVI בלי בעיה יכול פתאום לאבד את היכולת להציג אות DVI כמו שצריך? כמו כן לוקח למסך זמן רב לזהות את האות שיוצא מכרטיס הATI מה שלא קורה עם נבידיה. התמונה שמוצגת בביוס גם כן סגולה (ללא ירוק) מה שמוביל אותי לחשוב שאולי נדפק הביוס של הכרטיס או רכיב אחר, האם כדי…

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  20. אהלן, האישה עכשיו עובדת הרבה מהבית אז השגתי תקציב למשחק מחשב. חשבתי על BattleField 3 או starCraft 2, אבל... מסתבר שאני לא עובד בדרישות המינימליות. אז ככה: יש לי AMD Athelon X2 4800+ 2.5Ghz 2GB RAM לוח אם ASUS M2A-VM-HDMI ספק (נראה לי ג'נרי ) 400W, כתוב עליו top T5. מה יכול להתאים? אנ'לא הופך לגיימר - רק רוצה להעביר ת'זמן בסבבה בחודשים הקרובים. תודה רבה, אייל

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  21. הארגון שמאחורי 3DMARK השיק מבחן חדש אשר מבוסס על תוכנת Stable Diffusion ליצירת תמונות על בסיס אלגוריתמים ב-AI. לקחנו כמה מכרטיסי המסך המודרניים הנפוצים בשוק בשביל לבחון את ביצועיהם בקטגוריה הצומחתלכתבה

22. Started by Xylene,

שלום, השאלה שלי היא כזאת. יש לי במחשב כרטיס מסך Radeon HD6870 אם אני קונה עוד אחד כזה ומחבר אותו למחשב, בכמה זה יאיץ לי את העיבוד הגרפי ומה יהיה ההבדל מבחינת הרצת משחקים?? יש לי לוח אם Gigabyte P-55A-UD3 תודה.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by OPQ,

רציתי לדעת מה יותר חזק והם הבדל בינהם שווה שאני יוסיף עוד כסף? תודה (דרך אגב AGP X8 )

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  24. הרשת מוצפת בזה ... יומיים לפני השקה , מגלים שהכרטיסים תקולים . בעיות במעבר בין דו מימד לתלת מימד , רכיב אשר שולט על מהירות המאוורר לא מתאים ... דווקא למשהו כזה לא ציפיתי . באסה . ההודעה הרשמית מטעם NVIDIA : http://www.bit-tech.net/news/2006/11/06/nvidia_recalls_geforce_8800_gtx_batch/

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by elilosky,

ראיתי שכבר הם יצאו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5220 המשחקים בכלל תומכים בהם עכשיו?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים