כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
איזה כרטיס לפי דעתכם טוב יותר: ati radeon 8500 128 MB או לחלופין התאום שלו radeon 9100 לעומת הדור החדש יותר - ati radeon 9550 128mb - 128 bit לפי דעתי ה 9550 יותר טוב גם כי הוא חדש יותר וגם כי הוא הסה"כ גרסא מוחלשת של ה 9600, באופן כללי איך ה 9550 מול כרטיסי ה high end הישנים של NVIDIA : כגון gf4 ti 4600, 4400 או אפילו ה gf3 ti 500 . בברכה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות טלויזיה לחדר שלו. הוא רוצה טלויזיה בגודל 25', רציתי לדעת כמה דברים חבר שלו הציע לו לקנות טלויזיה 25' LCD של LG במחיר בערך של 7000 שח וטלויזיה רגילה (עם הקופסא מאחורה אני פשוט לא מצליח להזכר איך קוראים לסוג הזה) אבל איכותית ב2500 שח. הוא מתעניין ב LCD רק במפני שזה דקורטיבי. אז אמרתי לו "אבא לא חבל להשקיע עוד 4500 שח רק בשביל יופי?" אז הוא אמר תשמע.... בלה בלה בלה אז השאלה שלי האם במסכי LCD רואים טוב יותר מאשר בטלויזיה רגילה? (איכותית כמובן) ומה עדיף בסופו של דבר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מצטער שאני פותח דיון על תוצאה ב3DMARK, אני אישית לא מחבב דיונים כאלה... ובכל מקרה, בתור אדם שלא ממש אכפת לו מהתוצאה, הרצתי השבוע 3DMARK לראשונה מזה 4 חודשים. ציפיתי האמת לירידה קטנה בתוצאה, אתם יודעים הHD קצת יותר מלא עכשיו, הר'גיסטרי יותר מלא בשטויות בטח... נשמע הגיוני שהתוצאה תרד. אבל מ1312 ל1032?! אז... יש רעיונות מה הסיבה לירידה החדה? הרצתי על אותן הגדרות, סגרתי את התוכנות ברקע, אין תוכנות ריגול או וירוסים, אפילו נשאר אותו דרייבר (טוב אני אעדכן השבוע...). לירידה של 280 נק' חייבת להיות סיבה טובה לא? המפרט למתעניינים: P4 2.8C Asus P4P800 Deluxe 256MB 400MHz * 2 Sapphire Radeon 9600 Pro
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
למה ? מה אני צריך לעשות ?? יש כרטיס מסך 9600 XT מה אני צריך לעשות ?איזה הגדדשות לכוון ?
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס לדגימת וידאו אנאלוגי (VHS) למחשב, אין צורך לייצא קבצים לאנאלוגי. התקציב עד 2000 ש"ח. מצאתי שלוש קבוצות של כרטיסים שיכולים לבצע את העבודה : כרטיסי מסך VIVO, כרטיסי טלוויזיה וכרטיסי דגימה מקצועיים (פינקל, קנופוס וכו'). רציתי לדעת מהם הבדלי האיכות ואם הם מורגשים, אין צורך באיכות מקצוענית (כמו כן גם אין התנגדות לקבל אותה). תודה.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל....זה סתם מעניין לדעת כי לא ראיתי השוואות של 6800GT עם כרטיס אחר באותו מחיר...
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מה המחיר הכי זול ל-6800GT?? אבל אני לא רוצה שזאת תיהיה סתם חברה או משהו ושזה יהיה 256. יש סיכוי למצוא אחד כזה בפחות מ-2000 ש''ח?
-
- 10 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כל כרטיסי הPCI החדשים. (ההבדל מאוד קטן אז הכל כמעט גם נכון לגבי ה AGP בעיקרון ) http://graphics.tomshardware.com/graphic/20050524/index.html
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
3DM 01 03 05 וD3 על X850XT CFE וX850XT רגילים X800P X700P X700 וX300HM. שימו לב שיש הרבה מקרים שמושג שיפור של 100%, כלומר פי 2, ושCF אפשר להפעיל על כרטיסים לא מסדרת הCF (שנקראים Crossfire Edition או CFE בקיצור). לפי ההיגיון הרצת CF על כרטיסים לא CFE מתאפשר רק על מצב ST. http://www.hkepc.com/hwdb/atixfcracked-1.htm
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ישן שאני נותן לדוד שלי אבל צריך בשבילו כרטיס מסך נחמד כמו GF. המחשב הוא P3 800 ולוח של ASUS P3v4x שפועל על X4 ו 128 זכרון שפועל על 133. זה מספיק נתונים נכון? אני צריך כרטיס מסך טוב שיפעל בדיוק לפי הנתונים של המחשב כלומר שלא יהיה לו AGP X8 כי זה מיותר... ושיהיה זול כמה שיותר זול... תודה רבה! אפשר להשחיל פה איזה שאלה קטנה? אני לא רוצה לפתוח עוד טרד חדש... אז ככה הכרטיס הנוכחי של המחשב שלי החדש הוא RADEON 9700 של POWERCOLOR ואני רוצה לדעת אם יש דרך לדעת את הטמפ שלו (סנסור חיצוני או שיש עליו? אם יש) ומה הטמפ המומלצת שלו?
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אוקיי , היום אחר הצהריים(סביבות 3 ככה) , יצאתי ללמיר לקנות את המסך , אתמול אמרו לי שיש במלאי כמה מסכים וגם מחר יהיה אם אני יבוא , אז באתי , שאלתי את המוכר אם יש להם במלאי , אבל אין.. , יגיע מלאי גדול ביום שני.. , בקיצור , שנכנסנו לרעננה(באתי מכפר סבא) ראיתי שלט של מרדנית... , ושחכתי בכלל שיש מרדנית ברעננה , אוקיי , הלכנו לשם... , במרדנית המסך היה במלאי(הMB , לא הDF) וקניתי אותו(עכשיו לכל מי שלא יודע , ההבדל בין שני המסכים הוא של MB יש שפורפרת שנקראת (2)Magic Bright ולDF יש שפורפרת שנקראת DynaFlat , עכשיו בעיקרון , הMB נחשבת ליותר טובה(לפי ביקורות) , אבל שניהם גם לפי הביקורות וגם לפי מה שראיתי כמעט אותו הדבר) בקיצור , הופתעתי לטובה , המסך מאוד קל להתקנה , ומאוד קל להתעסק ע…
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לקנות 9550 (חוסר תקציב :\ ) השאלה היא לאיזה כרטיס יש את פוטנציאל ה OC הטוב ביותר (עם איזה זכרונות הוא בא וכו').......... האפשרויות בכלליות הן: * Gygabyte 9550 ב KSP. עולה כ 370 שח. השאלה היא אם הוא עם ממשק זיכרון של 128ביט....... היתרון: זול * TUL 9550 ב למיר. עולה כ 460 שח. התירונות: למיר קרובים אלי ואמינים ואני חושב שהכרטיס בא עם קירור אקטיבי. אבל לא זול. * ASUS בלמיר. עולה כ 500 שח. יקר למדי.......... * PALIT. דיי זול: 380 שח. הבעיה היא שהוא נמכר ב "גולדטופ" שזו חנות שאף פעם לא שמעתי עליה. בעיקרון ראיתי בפורומים שונים שיש אנשים שקיבלו כרטיסים שלהם עם זיכרונות של 3.6NS וכו' שזה דיי נחמד. אם יש עוד אפשרויות טובות תגידו בבקשה. בקיצר.... אז איזה כרטיס הכי …
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לראות מסך 19 אינטש של DELL בפעולה. דיברתי עם היבואן ואין לו תצוגה, ואף חנות לא מוכנה להראות אותו לפני שקונים. אני מאוד אודה למישהו שמחזיק כזה מסך בבית (או במשרד) ויסכים לארח אותי לכמה דקות של בחינת המסך. אני מדבר על דגמים 1901FP או 1905FP החדש יותר. תודה וחג שמח, מוטי
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
האם בשביל לראות כבלים (ערוצי זהב - דיגיטלי עם ממיר) צריך כרטיס טלויזיה או שמספיק כרטיס מסך עם VIDEO IN ?? הרי אני לא צריך TUNER ... הממיר משמש לך ... ואם כרטיס עם VIVO - מה אתם ממליצים במחיר של עד 500 שח ? תודה
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך: Samsung SyncMaster 171 V ? כי אני יכול לקנות אותו בזול בחו"ל כדאי? 1300 שקל משהו כזה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
איך זה ששתי כרטיסים של שתי חברות שונות קיבלו את אותו פרס??????????
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אולי זה לא המקום אבל בכל זאת, שלום אני מעונין להעביר מוידיאו למחשב סרטים של אירועים משפחתיים. קודם כל יש ברשותי כרטיס FLY VIDEO 2000 איך הוידאו מתחבר אלין RF או AV איזה כבלים/חיבורים צריך?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אל תנעלו לי את זה בבקשה, לא היה לי מקום אחר לשים את זה. יש לי DVD של APEX ולפני שתציעו אין לדגם שלי קוד פריצה והוא כבר מולטיריג'ן אבל הוא לא יכול להקליט לוידאוץ קודים מדגמים אחרים ואפילו חברות אחרות לא פעלו רק אם תמצאו קוד לדגם הבא הוא יהיה שווה:APEX AD-2102 בקשה תעזרו עניין דחוף!!! ;D
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לאחרונה ארעו מס' מקרים בהם במהלך משחק כלשהו (כולל כאלו שעבדו היטב בעבר) המסך הוחשך (עדיין נשמעו קולות המשחק) וכעבור 10-20 שניות הופיעה כתובית בה נאמר שה-vpu recovery נאלץ לפעול עקב בעיות גרפיות כלשהן. מהי הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
של MSI או של ATI ORIGINAL? (במחינת קירור, OC ועוד...) ATI http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDATI98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 כדאי לקנות מהאתר הזה אם עדיף את ה-ATI ORIGINAL? ומה זה אומר "BULK"?
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בגלל שהמעבד חלש (ואני מעוניין לחסוך) אני מחפש את הכרטיס מסך הכי חזק שעבורו המעבד שלי הוא זה שיוצר צוואר בקבוק אני יודע שזה לא מדע מדוייק ומבקש טווח למי שלא הבין אתן דוגמא: אם אין הבדל בביצועים בין GF2 MX לבין GF4200 (כי המעבד חלש) אני אקנה את ה GF2
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדל גדול בין הGFX5900 לבין גרסת האולטרה, וציינו בבקשה איזה איזה סוגים יש לכרטיס, אני יודע שיש את גרסת האולטרה הגרסה הרגילה והגרסה המוחלשת Value יש עוד גרסאות?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
הי לכולם, מצאתי ברשת מסך דק 17" של חברת sun ב-1900 ש"ח בלבד. ברור לי שזו חברה קברית אבל המסך מיועד עבור אמא שלי שאמנם יושבת כל היום מול המסך אבל עובדת בוורד ובאאוטלוק בלבד. http://www.sungroupmonitor.com/lcd_SUN-17PT.htm תודה על התגובות.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום חבר שלי ...קנה כרטיס חדש..והוא לא צריך את הכרטיס הישן שלו riva tnt 2 128 mb עכשיו...לי יש גי פורס 2 אם אם איקס 64 מגה זיכרון איזה כרטיס יותר טוב?..ואם יש הבדל ..האם הוא כ"כ מורגש...נגיד..במשחק כמו מדל אוף הונור...יש מפות שהמשחק ממש מקרטע לי..גם ברזולוציה של 640*800 תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-