עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tombcatz,

שלום לפורום יש בבעלותי PNY Geforce 6800NU 128MB 256Bit ותהיתי לעצמי מה הם הדרייברים האחרונים של Nvidia? כבר הרבה זמן שאני עם הדרייבר גירסא 66.93 ומפתיע אותי שNvidia לא שיחררה שום דרייבר מאז,או שאני פשוט טועה? אני לא מחפש דרייברים לא רשמיים [אומגה וכו'],אילא רק של Nvidia וגם לא מחפש גירסאות בטא תודה.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  2. Started by yvkr,

לאחרונה ארעו מס' מקרים בהם במהלך משחק כלשהו (כולל כאלו שעבדו היטב בעבר) המסך הוחשך (עדיין נשמעו קולות המשחק) וכעבור 10-20 שניות הופיעה כתובית בה נאמר שה-vpu recovery נאלץ לפעול עקב בעיות גרפיות כלשהן. מהי הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by The_overclocker,

עריכה2:הכרטיס מת סופית. הכל שחור, ואני לא יודע מה אני כבר יכול לעשות. עריכה: צרבתי את הביוס הקודם, אבל הBOOT נראה אותו הדבר, וכשהWindows מזהה את הכרטיס ואני מתקין את הדרייברים הוא גם נתקע בחלון הטעינה. לסיכום- המצב נהיה יותר גרוע... עם ביוס מקורי, ודרייברים של ATI הכרטיס בכלל לא פועל. נראה שאפנה לGigaByte אחרי הכל... _______________________________________________________________________ חזרתי מהצבא אחרי שבוע לא קל (מסע כומתה), ישבתי לי להנאתי ופתאום אני רואה מלא נקודות קטנות על המסך. עשיתי Restart ועל המסך הראשון אני רואה שוב את אותם ארטיפקטים אבל בגדול. עכשיו כבר התחלתי לדאוג... הם לא מופיעים בכל מקום כמו שאפשר לראות, אבל רוב הזמן הם נוכחים. הכרטיס …

4. אהלן חברה יש ברשותי אסוס n10e כבר כמה פעמים שקורה לי שכשהמחשב במצב עבודה אבל פתאום המסך כבה או פתאום הוא כולו מחליף לצבע אחיד לדוגמא:שחור\לבן\אפילו ורוד פעם אחת. התקנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך אבל זה קרה שוב אחרי יום ורק פעם אחת עד עכשיו.מה זה יכול להיות? לפני כן ,הייתה תקלה אחרת, המחשב היה מחליף כל פעם את הרזולוציה ולאחר התקנת הדרייבר זה תוקן. האם יש לי בעיה בכרטיס מסך?או שאולי המסך בעיתי? עוד שאלה ברשותכם המחשב מסמן שהכרטיס מסך הוא של ינטל אבל על המחשב עצמו ישנה מדבקה מקורית של אסוס שרשום בה nvidia9300m gs 256m אני לא מבין מה זה אומר?האם יש את הכרטיס הזה בפנים או שפשוט רק ישנה האופציה לשים אחד? אודה לכל מי שתיהיה לו תשובהבבקשה אני חייב תשובות אני די נואש תודה …

5. Started by athi,

אני רוצה לדעת עליו ועוד משהו שנישמע מצחיק מה ההבדלים בנו ובין redyon 9550

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by DakloN,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1944_2316&products_id=16202 וזאת עוד הגרסא המומהרת... גם ה8800GTS ירד! http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16203 (גם בגירסא המומהרת) ביררתי איתם וזאת לא טעות... לנוכח המחיר החדש הכרטיס שווה קניה??

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by aviv00,

שכרטיסי המסך הולכים ולוקחים יותר WATT ומעבדים הולכים ופוחתים הרי הטכנולוגיה קטנה בשניהם ?

8. רציתי לדעת אם אני צריך להוסיף או לעשות משהו בקשר לקירור שלו או שאיך שהוא ישאר זה בסדר המפרט שלי זה: e8400 ep45-ud3l 4850HD 1GB אבל אין עליו מאוורר יש עליו רק צלעות קירור ספק טירמלטק 600W winstren digital 500GB מארז cm590 והוספתי לו מאוורר כאילו יש עליו עכשיו 3 4GB kingstone heperX cl5 האם אפשר להשאיר אותו איך שככה או שהוא צריך קירור הכרטיס מסך בעזרת הוספת מאווררים או משהו בסגנון כלשהו תודה לעוזרים

9. http://www.zol4u.co.il/product.asp?pID=244&c=31327 קניתי אותו בקצת יותר יקר, 1700 ש"ח ולא מהאתר שנתתי (הוא רק דוגמא). היום בערב אני צריך לקבל אותו. אשמח לקבל דעות בתודה, ירון.

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by omrit,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Asus Geforce4 Ti V8420, רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר גם מסך וגם חיבור של TVOUT? על מנת לחבר את ה TVOUT אני צריך לחבר את הכבל (של הTV), ולנתק (!!) את הכבל של המסך, ולעשות RESTART. האם יש אפשרות לעבוד עם שניהם בו זמנית? או לפחות להחליף ביניהם מבלי לעשות RESTART? כשניסיתי להגדיר 2 מסכים בדריבר (Nview) הוא לא זיהה את החיבור השני.... תודה רבה עמרי.

11. יש פה פרסומת לנועה מחשבים שמהבהבת שחור לבן שחור לבן. כל פעם שהיא מהבהבת אז הצדדים של המסך קופצים בהתאם רק איפה שהפרסומת נמצאת. המסך הוא 753DF. איזה בעיה זאת?

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by CouchPatrol,

הכרטיס המדובר- http://ksp.co.il/?uin=20015 ספק הכח 600w codegen

13. Started by RazorJunior,

מה המצב אנשים? אז ככה, קודם כל, אני לא גיימר! פה ושם אני משחק באיזה משחק, אבל אני לא מגדיר את עצמי כגיימר. לעומת זאת אני גם לא מגדיר את עצמי כמישהו שלא משתמש במחשב, אז נמאס לי מהג'יפה MX440 שלי אז יש לי כמה אפשרויות לשדרוג, אני רוצה שהכרטיס יריץ לי משחקים יפה וחלק, אבל לא בהגזמה. בבקשה בלי שאלות מאיפה, וגם אם אתה יודעים מאיפה(ולא קשה לדעת), זה לא המקום לפרסם את זה. 1. GeXcube R9600PRO 128MB באיזור ה 550 ש"ח. 2. Abit FX5700 128MB באיזור ה 500 ש"ח. 3. MSI TI4200 64MB באיזור ה 250 ש"ח. המטרה שלי היא שיריץ טוב את C&C GENERALS, NFSU2, MOHAA ועוד. השאלה היא אם ה TI4200 יספיק לי? אם כן אני אקח אותו.... אם לא אז יש התלבטות בין ה R9600PRO שהוא קצת יותר חזק לפי מה …

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  14. איך קורים לטכנולגיה הזות שלוקחת לך מהזיקרון של המחשב לטובת הקרטיס מסך? ועם זה שווה שיש לך 768 זיקרון?

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  15. http://neowin.net/comments.php?id=30728&category=main חשבתי שזה חשוב ליידע אתכם שעכשיו ATI קיצצו את זמן האחריות לשנה אחת בלבד.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  16. שלום יש לי בעיה בצפייה בסרטים ב-bsplayer עם כרטיס ATI X1250 מובנה בלוח של אסוס יש פס בכל סרט בו צופים בתוכנה, מצורפות דוגמאות הבעיה היא לפי דעתי עם האצת החומרה, מכיוון שכאשר אני בוחר בצפייה בלי האצה הבעיה לא קיימת (אך איכות התמונה אינה מספקת) בתוכנות אחרות הבעיה לא קיימת. כאשר ביטלתי את הDIRECTDRAW בווינדוס או בDIRECTX הבעיה נפתרה, אך האיכות בהתאם... המחשב לאחר פירמוט ועם הדרייבר העדכני ביותר. יתכן מאד והבעיה היא עם DIRECTX אשמח מאד לעזרה תודה מראש אביעד [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  17. איזה חיבור יותר איכותי בחיבור נייד לטלויזיה VGA או S-video ?

18. Started by hezy,

תיראו הזמנתי מחשב אם מסך ViewSonic P70F ב1350 כל המחשב שלי יהיה שחור והמסך הוא שחור כסוף אבל היום היתקשרו אלי מהחברה ממנה הזמנתי תמחשב ואמרו לי שאין להם את המסכים האלו אז המסך הכי קרוב שאם הציעו לי זה VIEWSONIC FLAT 17" G70FMB MULTIMEDIA ב1175 תגידו המסך הזה טוב ? אני רוצה מסך מצוין בימיוחד למשחקים וחשוב גם שלא יהרוס לי את העיניים תגידו איך המסך והצעות למסכים אחרים של 17 שחורים או כסופים בתקציב עד 1300 ואפשר לחרוג קצת מהתקציב

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  19. מסך בסביבות ה-800 ש"ח, אפילו פחות

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by owainsx,

היי. אני מתלבט בין 3 כרטיסי מסך שונים: 1)GT 8600 512 DDR2 2)GT 8600 256 DDR3 3)X1950 אנא עיזרו להחליט. אם יש משהו יותר טוב באותו מחיר אשמח לדעת. תודה.

21. יש לי 750 ש"ח לקנות כרטיס מסך איזה לקנות ??

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  22. אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך ישן מסוג geforce כדי לשפר את זמן התגובה. באתר של NVIDIA יש רק גירסא אחרונה לדרייבר (לא רלוונטי למחשב שלי - כל הרכיבים בני ארבע שנים)

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  23. מה במקרה של מסך 24'' שאני רוצה ביצועים מקסימאליים כולל AA?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  24. שלום לכולם, לצערי ה G8800 שלי הפסיק לעבוד ועלי להחליף אותו. יש לי לוח ASUS P5B Deluxe עם Slot PCIe X16 אני רוצה לקנות כרטיס מסך לא יקר כי כיום אני כבר לא משחק במשחקי מחשב אלא לרוב עובד מול מסך Dell 23. כן חשוב לי לקנות כרטיס מסך טוב כי קצת חבל לי לאבד את היכולות של ה G8800 חשוב שיהיה בכרטיס יציאת DVI או HDMI או DisplayPort אשמח להצעות עד ל 500-600 שקל

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by Jack_g,

מה שאני יודע לR9500 פרו ולא פרו וכך גם ל 9700 פרו ולא פרו יש את אותו ה שבב שעושה את הפריסה לטלוויזיה תקנו אותי אם אני טועה. האם האיכות של הפרישה של הכרטיסים הללו טובה? מבחינת צפייה בסרטים על טלוויזיה ועוד שאלה היה לי פעם רדאון 8500 ולא משנה מה עשיתי פשוט לא הצלחתי למצוא את האפשרות פריסת בשיטת PAL וכשפרסתי אז בטלוויזיה היה שחור לבן מכיוון שהטלוויזיה שלי לא תומכת ב NTSC ישנה אפשרות פריסת PAL ? תודה מראש לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים