עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Lapland,

מישהו יכול להביא לי באנצים לPALIT GTS250 512MB וPALIT HD 4850 512MB ומה דעתכם מה עדיף ?

2. Started by TwEsTeD,

PCIe עד 900 שקל ושיהיה כמה שיותר טוב להפעלת משחקים כבדים

• 13 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by ORrrr,

שלום, ברשותי רדאון 9500 פרו עם אוברקלוק.. בזמן האחרון אני לא יודע אם זה רק נדמה לי אבל אני חושב שאיכות התמונה כאשר פילטרים מופעלים ירדה זאת אומרת אני משתמש ב AAx4 ולמרות השיפור אני חושב שהוא יותר קטן מפעם.. האם האובר יכול לגרום או אולי זה מפני שבהתקנה הנוכחית של הווינדוס שלי החלפתי דריברים כמה פעמים גם בלי למחוק את הקודמים תודה מראש, אור. גרסת הדריברים הנוכחית היא 3.7.. --- אם רוצים דוגמא איך זה נראה עם פילטרים עכשיו אז: 1024x768 http://planet.nana.co.il/blue-f/ab1.jpg 800x600 http://planet.nana.co.il/blue-f/ab2.jpg (במקרה שלא עובד מעתיקים לחלון חדש)

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  4. שלום. במערך Crosffire (שני 6950), איך מחברים את המסך השני ואילך? האם המסך השני יחובר לכרטיס ה"ראשי" (העליון, נאמר כך)? והיכן השלישי? תודה, וסליחה על הפיגור

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by Kermit,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני חושב שאני אקנה את הRADEON 9800 Pro. אבל, יש לי לוח אם שתומך מקסימום בAGP כפול 4 - האם הכרטיס ינוצל היטב או כמעט היטב? (אם זה ינצל אותו 97% ממה שזה היה מנצל אותו עם AGP8 אז מילא...) זה מטריד אותי בייחוד כשכיום יש משחקים כגון FARCRY שמביאים לכאורה את ה"תעבורה" בין כרטיס המסך לשאר המחשב למקסימלית, דבר שמושפע ישירות ממהירות הAGP. אם כבר הזכרנו את FAR CRY, האם לקנות כרטיס 9800Pro זה לא כבר לקנות כרטיס שהוא קצת מיושן מההתחלה, כאשר הוא לא מריץ טוב משחקים חדשים כמו זה בצורה מקסימלית? (תקנו אותי אם אני טועה) אני יודע שהכרטיס הבא אחריו זה הXT שעליו אין מה לדבר, מבחינת מחיר, אבל בכל זאת זה מטריד אותי מסיבות מובנות תודה.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  6. אני קונה השבוע מחשב במפרט הבא: מעבד Intel core 2 duo 4300 1.86 GHz 800mhz לוח Intel 965 גראנד פיש מארז HEC 300AR-TF+1FAN+6k31 ATX – 6 USB זיכרון 2GB ddr2 667mhz השימושים שלי הם למשחקים - לאו דווקא חדשים (GTA/FIFA), עריכת וידאו (PREMIER) ופוטושופ. מה מומלץ מבחינת תמיכה ב-directx10 (חשוב?) איזו חברה? תקציב - עד 1000 ש"ח. אשמח להמלצות!

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  7. כל פעם שאני מכבה את המסך או שהוא נכנס להמתנה,הוא חוזר לגודל המקורי ז"א שהוא לא מתוח על כל המסך,מה יכולה להיות הבעיה? יש לי מסך F700B LG תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by kobibo,

אני עומד לרכוש כרטיס מסך בתקציב של עד 1250 ש"ח . ומתלבט בין שני דגמים : 1. ATI 9600XT 128MB של חברת ספיר . 2. Gforce 5900XT 128MB של חברת גיגהביט . אודה להמלצות . הייתי מעוניין לקנות את ה - 9800PRO אבל 1500 ש"ח בכלל לא בתקציב שלי .

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by Axel Foley,

האם 8800GTS ינצל את היכולות שלו עם פנטיום 4 3000, או שכדאי לחכות קצת ולשדרג את כל המערכת?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by nitayc1,

שלום. יש לי את האפשרות לקנות את הכרטיס הבא מחו"ל: HD 4870 1GB DDR5 במחיר די טוב. יש לי מסך 19" רחב(אולי בעתיד אחליט לקנות מסך גדול יותר) האם זה בזבוז לקנות כרטיס די חזק ביחס למערכת שלי?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  11. שלום לכולם! לא מזמן קניתי 9800SE AIW של הרקולס ואני רוצה להשתמש באופציות שלו לכרטיס טלויזיה והטיונר וכו' וכו'... הבעיה שאין לי מושג איזו תוכנה עושה מה ואין לי מושג בקשר לכלום. הייתי שמח אם מישהו שיש לו את הכרטיס או שיודע היה מסביר לי איך אני עושה כל דבר ומה אני יכול לעשות בדיוק... נ.ב- לא ניסיתי אומגה, הכל עובד לי חלק עם ההגדרות הכי גבוהות, שהכרטיס יתחיל לא לסחוב קצת אז ננסה. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  12. שלום לכולם קיבלתי כרטיס מסך מחבר בשביל שאני ישתמש בHDMI וכך לשמוע וגם לקבל תצוגה בכבל אחד! משהו שכבר רציתי הרבה זמן :-) הכרטיס מסוג 9500GT כולל HDMI והלוח הוא MSI G41M4-F הכרטיס: http://www.gainward.com/main/product/vga/pro/datasheet-00125.pdf הלוח: http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=manual&maincat_no=1&prod_no=1748 והשאלה שלי אם חיברתי נכון את הכרטיס ללוח בשביל שאני יקבל גם סאונד והאם יש לי עוד משהו לשנות? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  13. Started by alex321,

שלום רב לפניי כמה ימים נשרף לי הכרטיס מסך (HD4870) לצערי החלטתי שאני רוצה לחדש את המחשב שלי לעוד כמה שנים טובות מבקש את עזרתכם המפרט שלי: GA-EP45-DS3-GIGABYTE intel Core 2 Duo E8400 clock speed 3.0 2*2GB ddr2 1066 ספק כח-Enermax Pro 82לא בטוח עם זה 425W או 525W לא רשום עליו בשום מקום ??? הכרטיס מסך שנשרף – HD 4870 :'( מחפש המלצה לכרטיס מסך חדש ,ועל הדרך חשבתי לעשות שדרוג למחשב אנא המליצו לי איזה כרטיס מסך ??(אני לא גיימר כבר,אבל חשוב שהייה חזק) אני בעצם רוצה לשדרג את המחשב לעוד כמה שנים טובות(האם זה בכלל כדאיי??) איזה כונן SSD מומלץ ביותר נפח 60 GBSATA2 יספיק לדעתי,מה אתם חושבים?? בנוסף האם כדאיי גם להוסיף זכרונות DDR2 ?? ואיזה קירור מומלץ ל…

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  14. Started by OOP,

ViewSonic G75f איזה שפורפרת יש למסך הזה? אני אולי קונה את המסך הזה יש מסך יותר טוב מי זה?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  15. Started by orengore2,

שלום לכולם כבר הרבה זמן אני מחפש את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס המסך הזה, אבל כל פעם שאני מוריד דרייבר מהאתר של ATI ומנבה להתקין, אני מקבל הודעה שזה לא מתאים. לבסוף אני שוב מתקין את הדרייבר שקיבלתי עם הדיסק, כלומר-ישן מאד מאד. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי היכן אני יכול להוריד את הדרייבר + CCC שמשום מה, לא עולה לי יותר במחשב, ולא משנה איזו גרסא אני מתקין. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  16. שלום, אני מתכנן לרכוש בקרוב מחשב שישמש לצרכי גרפיקה. העבודה בעיקר עם פוטושופ, עם קבצים גדולים. המפרט שמתוכנן כרגע (ללא כרטיס המסך) הוא: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪408 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528AS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪483 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL מארז כולל ספק CoolerMaster CM 690 500W ₪584 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=RC-690-500W קרור למעבד …

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  17. Started by TimoTy,

האם הוא שווה את הכסף? ואם כן או לא אני פתוח להצאות אחרות...... תודה

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  18. פרוט המחשב שלי: פנטיום 4 3GHZ 512 MB זכרון כרטיס מסך רדיאון 9600 עם 256mb זכרון. windows xp pro SP2 הבעיה: אחרי כמה זמן שאני משחק באיזה שהוא משחק המחשב ניתקע וצריך לעשות ריסטרט זה האפשרות היחידה. המשחקים נתקעים אבל ליפני זה הם פעלו חלק בלי בעיות מה יכולה להיות הבעיה? המחשב קר.והכל מתפקד מצוין אז למה המשחקים ניתקעים? מה שמוזר: פרוט המחשב של אח שלי: פנטיום4 1.5GHz 256 MB זכרון כרטיס מסך רדיאון 9600 עם 256mb זכרון. windows xp pro SP2 המחשב של אחי פחות טוב משלי אבל אצלו לא ניתקע כלום הכל פועל חלק אז מה יכולה להיות הבעיה במחשב שלי?

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by D-Viper,

איזה מהחברות עדיפות?: 1. Leadtek ב-1380 ש"ח. 2. Point of view ב-1300 ש"ח. 3. Gigabyte ב-1290 ש"ח (הזול מביניהם). 4. evga ב-1420 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  20. Started by pergola,

באיזה סלוט כרטיס הפיזיקה ישתמש? יכול להיות שבסלוט PCI E X16? ואז אם אני קונה CF ובסלוט אחד שם כרטיס מסך ובסלוט השני כרטיס פיזיקה לאמשנה איזה..? או שצריך משהו מיוחד שמתאים לכרטיס מסך כמו היום שצריך 2 כרטיסי מסך אותו הדבר..?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by Pika007,

כמו בכותרת, איך ה X600pro? לאיזה כרטיס של Nvidia בערך הוא משתווה, ואיך הוא יהיה במשחקים? מדובר על גרסת ה 256 מגה ל PCI-e ולא, אני לא קונה את הכרטיס, אז אל תגידו "תוסיף עוד קצת כסף וקח את זה" כי זה כרטיס חלופי שאני מקבל. לא אחד שאני קונה או משהו. אין אפשרות לקבל משהו אחר, ולא כלום, אז בבקשה להתייחס לכרטיס הספציפי הזה.

• 10 תגובות
    • 656 צפיות
  22. אני מתלבט זה המחשב הרציני הראשון שלי ואני לא קונה כל יום מחשב, אני יותר טיפוס של פליסטיישן אך מסיבות מגוונות בחרתי להשקיע במחשב חזק כקונסולת משחקים,התקציב שלי גדול וגמיש מספיק אבל אני שוקל לחכות לסדרה חדשה של כרטיסי מסך... אני כרגע מתלבט בין קניית המחשב כרגע או לחכות עד כמה חודשים למחשב יותר טוב, השימוש הוא למשחקים ואשמח לשמוע את דעתכם ותודה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by YINON110,

בע''ה, שלום חברים, ברשותי לוח האם A8V E-SE של ASUS, הלוח מכיל PCI EX16 רציתי לדעת איזה כ.מסך הוא החזק ביותר למחשב זה (למיטב הבנתי מדובר בRADEON X1950/geFORCE 8800) אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by johny,

אני רוצה להבין מושגים בסיסיים הקשורים לכרטיסי מסך. ליד כל כרטיס רשום: 64 bit DDR AGP VGA / TVO / DVI-I את שלושת הביטויים הראשונים אני מבין, אבל מה זה VGA, TVO ,DVI?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  25. Started by LORIANTA,

יש לי כרטיס מסך intel mobil 965 family שבדרך כלל מחובר למסך בחדר שם הוא פועל מצויין היום חיברתי אותו (כמובן בHDMI) למסך אחר ואני רואה תמונה מטושטשת קצת איך פותרים את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.