כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי קונה מחשב חדש , הוא קונה לוח אם PCX (PCI EXPRESS) והוא רוצה לקנות Ge-Force 6800 ULTRA ויש לו AGP X8 הוא אמר לי לשאול אם הוא יוכל לחבר את הAGP X8 לPCX?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי... אני צריך להחליף דרייבר לכרטיס הנ"ל אבל משום מה אני לא מצליח למצוא שום דרייבר תומך באינטרנט לא באתר פה ולא דרך האתר של ATI מישהו יודע מדוע ומה אני יכול לעשות עם זה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס של החברה TUL/POWRCORLOR יש לחברה שתי סוגים 256BIIT/128BIIT איך אני בודק שייש לכרטיס 256BIIT יש לי את התוכנה AIDA32+ Everest אז איך בודקים זה דחוף! :-\
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אחרי הרבה חיפושים, עצבים, כבר כמעט והיתי על סף ייאוש . הבעיה- כאשר אני מריץ כל סוג של משחק 3D, המערכת קורסת אחרי אורך זמן לא קבוע, זה יכול להיות אחרי 3 דקות במשחק וזה יכול להיות אחרי שעתיים . כשהמערכת קורסת המסך מפסיק לקבל אות מהמחשב, הסאונד של המשחק חוזר על עצמו "בלופ". הפיתרון היחידי: ריסט דרך הכפתור בהתחלה, היתי כמעט בטוח ב- 99% שהבעיה נובעת מטפ' גבוהות . אחרי בדיקה ראיתי שהטמפ' נורמאליות לחלוטין . אחרי חיפושים באינטרנט הבנתי שאני לא היחיד עם הבעיה הזאת, הגורם לבעיה: הכרטיס מחליף באופן קבוע את מהירות הליבה בין 500Mhz ל- 750Mhz (מהירות סטוק) . החלפות אלו גרמו לכרטיס להפסיק להגיב בשלב מסויים, וביחד איתו הלכה כל המערכת . (קרדיט לליאור טי של אי או). זה קורה לי בדרך כלל בק…
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
-
לאחרונה ארעו מס' מקרים בהם במהלך משחק כלשהו (כולל כאלו שעבדו היטב בעבר) המסך הוחשך (עדיין נשמעו קולות המשחק) וכעבור 10-20 שניות הופיעה כתובית בה נאמר שה-vpu recovery נאלץ לפעול עקב בעיות גרפיות כלשהן. מהי הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את הכרטיס 6800 רגיל בתכנולוגיה PCIe שיעלה 1600 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מבקש שתמליצו לי בבקשה על כרטיס מסך שעולה כ 500 ש"ח בתצורת PCIe לא הייתי קורא לעצמי גיימר מטורף כי אני בצבא אבל עדיין אני נהנה לשחק מידי פעם במשחקי FPS הייתי רוצה לדעת גם אם שווה להוסיף 200 שקל בשביל כרטיס שממש שווה את תוספת הכסף ואיזה כרטיס זה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1944_2316&products_id=16202 וזאת עוד הגרסא המומהרת... גם ה8800GTS ירד! http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16203 (גם בגירסא המומהרת) ביררתי איתם וזאת לא טעות... לנוכח המחיר החדש הכרטיס שווה קניה??
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שכרטיסי המסך הולכים ולוקחים יותר WATT ומעבדים הולכים ופוחתים הרי הטכנולוגיה קטנה בשניהם ?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שפרסמתי פה אני רוצה לקנות מחשב שיעבוד עם שלשה מסכים: מסך U2410 ברזולוציה 1920x1200, וכן שני מסכי סמסונג 203B ברזולוציה 1400x1050 (עומדים). למסכי הסמסונג יש כניסות DVI ול-Dell יש Display Port, HDMI ו-DVI. השימוש העיקרי במחשב הינו לעבודה משרדית ופיתוח תכנה. יעשה גם שימוש במשחקים ובסרטים, אבל קביל שהוא יהיה רק על מסך ה-Dell. האם ה-5770 יתמוך בחיבור שלשה מסכים ברזולוציות האלו? האם הוא מספיק חזק ? האם ה-Eyefinity יתמוך בקונפיגורציה כזו?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
בגלל שהמעבד חלש (ואני מעוניין לחסוך) אני מחפש את הכרטיס מסך הכי חזק שעבורו המעבד שלי הוא זה שיוצר צוואר בקבוק אני יודע שזה לא מדע מדוייק ומבקש טווח למי שלא הבין אתן דוגמא: אם אין הבדל בביצועים בין GF2 MX לבין GF4200 (כי המעבד חלש) אני אקנה את ה GF2
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם... הבנתי שהגודל של המסך הזה הוא די גבולי בבחירה בין 640/320... השאלה העיקרית שלי אם בעתיד יהיה הבדל משמעותי שמצדיק את הפרש המחירים גם ברזולוציות נמוכות? ההבדל הוא די גדול מבחינת מחיר, 600 ש"ח. תודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מבקש המלצות למסך LCD 19 בתקציב של 2200-2800 שקלים מחפש איכותי במחיר הגיוני, תודה.
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
Nvidia GeForce 9300M GS ? תודה שי
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הכרטיס הזה עוד ישגע אותי , נראה לי אשבור אותו בסוף איך לעזאזל אני שם שתי תמונות שונות על הדסקטופ? כלומר WALLPAPER אחד על המסך ראשון ו-WALLPAPER אחר על המסך שני?
-
- 9 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קודם כל רציתי לדעת אם כרטיס מהסוג הזה לא יוגבל בגלל המערכת של המחשב שלי ולא ייתן לי ביצועים ירודים יותר מימה שהוא יכול לתת במחשבים אחרים. המפרט הוא: מעבד: 2.8 פרסקוט זכרון: ג'יגה ב-4 סטיקים של 256 מגה 400 מגה הרץ לוח אם: Gigabyte 8IPE1000MK וזהו נראה לי. ואם הוא יגביל\לא יגביל מה תיהיה התוצאה שלי ב- 3DMARK05 ורציתי לשאול גם מה ההבדל בין הכרטיס של GigaByte לכרטיס של LEADTEK כי אם להסתכל על הקירור של שניהם הקירור של הג'יגה ביט נראה הרבה יותר טוב: ג'יגה ביט: LEADTEK ועוד שאלה אחרונה חביבה. איך ייתכן שחברות כ"כ מובילות כמו פנדה וזיגזאג מוכרות את ה-6800GT של LEADTEK ב-2200 ש"ח בערך כל אחת מהן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&am…
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב AMD 3800+ על לוח של MSI יש כרטיס מסך 6100 מותקנת VISTA RTM עם דרייברים לכרטיס מסך 97.54 הכל עובד אפילו יש לי AERO אבל אם אני מתקין את הדרייברים החדשים של NVIDIA ה 100.65 אין לי AERO ובבדיקות יכולות המחשב, התוכנה מודיעה על בעיה במחשב (לאו דווקה בכרטיב המסך) האם יש דרך להתקין את הדרייברים החדשים ולהמנע מצרות אלה? נ.ב גם אחרי התקנת TWEAK VI שמכריח את הVISTA להריץ AERO אין AERO עם הדרייברים החדשים כל עזרה תתקבל בברכה תודה ליאור
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול את דעתכם לגבי המסך ?TFT 17'' SDM S-73B (black)? של SONY
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך דק חדש 19 אינץ אני רוצה בבקשה המלצות למסכים טובים בסכום של 3000-3500 ש"ח אני רוצה שהמסך יהיה טוב למשחקים ולסרטים תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
SAPPHIRE RADEON HD4850 1GB DDR3 PCI-E 1,250.00 ¤ http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3423 אני מניח שחנות כמו נעה לא תשקר את לקוחותיה. מצד שני, לא ראיתי שום איזכור על הכרטיס הזה באינטרנט, ולא באתר של "ספיר" זה נחמד תוספת של 512 זכרון, והאם ידוע כאן למישהו אם ומתי תהיה גירסת גיגה זכרון ל 4870?
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
טוב תשמעו לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש ובו כרטיס מסך SAPPHIRE HD 4870 עכשיו התקנתי כמה משחקים לראות את הרמה של הכרטיס משחק 5 דקות ואז פתאום המחשב מתחיל להתקע ולבסוף המחשב קורס! אז חשבתי אולי המשחק פגום אז התקנתי עוד משחק ואז הבעיה חוזרת על עצמה!! התקנתי 3DMARK הרצתי אותו ושם הוא אומר שיש בעיה במשהו עם הכרטיס מסך.. עכשיו אני שואל אותכם מה ניתן לעשות בשביל שיעבוד נורמלי.. ולמקרה וצריך את המפרט: E8500 4GB OCZ זיכרון 550W ENERMAX MODU82??? NZXT TEMPEST ASUS P5Q
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בלמיר, למטרת משחקים. אני מעוניין בכרטיס MSI 9800 Pro שיש בק.ס.פ אבל בלמיר אין. (שם אני קונה את כל המחשב) מישהוא יכול להמליץ על כרטיס אחר שיש שם: Lamir.co.il תודה
-
- 10 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מתוך ה-FAQ: אם כך מדוע מצוין כאן שיש לכרטיס 128MB? זאת טעות ב-FAQ או בדף המוצר?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-