עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by RazStyle,

שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך הכי טוב למשחקים במחיר הזה. מפרט: לוח אם: MSI K9NGM3FIH GF7050 AMD מעבד: ATH'64 4200X2 D.C AM2 AMD זכרון: CEON 2GB DDR-2 667MHZ ספק: EZ300 (המוכר אמר שזה ספק כוח טוב ) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  2. קניתי היום כרטיס מסך רדון 3650 ב - 390 ש"ח ממשק AGP חיברתי אותו למחשב והכל סבבה אבל אני לא בטוח לגבי המהירות שאני מקבל, כי למחשב שלי יש 256MB פנימי ולכרטיס מסך יש 512MB האם אני צריך לשדרג את הזיכרון ל - 512MB או 1GB כדי שזה יעבוד כמו שצריך או שזה רק בגדר המלצה בלבד? שאלה שניה: הכרטיס הוא תומך HDMI FULL HD 1080P שאני מחבר אותו דרך כבל DVI TO HDMI זה מראה לי את התצוגה יפה, אבל אין קול, מה עושים כדי שיהיה קול?

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by omrid14,

קניתי את ה4850 אתמול היה לי 880GTS 320 השתמשתי ב3DMARK VANTAGE עם ה8800 והביא לי תוצאה כוללת של 3834 נקודות.. היום הפעלתי עם הכרטיס HD4850 החדש שלי וקיבלתי 5303 נקודות. אני מאמין שזה שיפור גדול .. לא?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by F430,

בקיצור חזרתי ל5850 קצת יותר טוב מהTOXIE שהיה לי לאסוס דיארקט והנה הוצאות http://3dmark.com/3dm11/2446651 לחשוב שיצא לי קרוב ל6000 עם ה580...

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  5. אני רוצה לדעת מה יותר טוב לקחת מבין 2 כרטיסי המסך הנ"ל: 1 כרטיס מסך Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 PCIE 2 כרטיס מסך Sapphire Vapor-X HD 6870 1GB GDDR5 בשני כרטיסי המסך יש 256BIT בכרטיס מסך הראשון יש 2גיגה זיכרון מובנה ובכרטיס מסך השני יש 1גיגה מובנה הכרטיס מסך הראשון תומך PCI-E רגיל ובכרטיס מסך השני תומך PCI-E2.1 חוץ מזה יש תהבדל של הסידרה 6950 לעומת ה6870. רציתי לדעת לפי טבלה מה יותר איכותי וחזק למשחקים מבין שניהם??? אם יש אפשרות אני ישמח לקבל הצעות נוספות לגבי כרטיסי מסך אני מעוניין בכרטיס מסך עד 1000 גג 1200 שקל... זה ישמש למשחקים לא חזקים כל כך אבל המסך יהיה 23-24אינץ אז אני צריך כרטיס מסך חזק יחסית... אשמח אם מישהו יביא לי טבלה של כרטיסי המסך של חברת ספייר לראות מה עומד…

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  6. שלום לכולם! אני מחוץ לשוק כבר כמה שנים טובות (אחרי שיחה עם חבר "מה, אתה לא יודע? היום יש כרטיסי מסך מובנים במעבד") בכל מקרה, מרכיב לאחי מפרט. הוא עובד עם תוכנות עריכה(תלת מימד) מקצועיות כמו ZBRUSH, 3DSMAX, MUDBOX. <- דרישה עיקרית. דרישה משנית -> שיתאים לגיימינג, לפחות למשחקים החדשים. ההשקעה בכרטיס מסך היא לכל היותר 1000, אולי 1200 אם ממש אתלהב ממשהו ספציפי, ככה שמוצרים כמו QUADRO לא באים בחשבון. השאלות: -עם איזה כרטיסים התוכנות האלה יודעות לעבוד טוב? -לאיזה מאפיינים חשוב לשים לב כשעובדים עם תוכנות כאלה? -האם הם דורשים משהו מהלוח אם? ובשורה התחתונה... מה תמליצו לי לקנות?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  7. שלום לכולם, לצערי ה G8800 שלי הפסיק לעבוד ועלי להחליף אותו. יש לי לוח ASUS P5B Deluxe עם Slot PCIe X16 אני רוצה לקנות כרטיס מסך לא יקר כי כיום אני כבר לא משחק במשחקי מחשב אלא לרוב עובד מול מסך Dell 23. כן חשוב לי לקנות כרטיס מסך טוב כי קצת חבל לי לאבד את היכולות של ה G8800 חשוב שיהיה בכרטיס יציאת DVI או HDMI או DisplayPort אשמח להצעות עד ל 500-600 שקל

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by moshee13,

שלום קניתי nvidia gtx465 asus והמשחקיםםם פשוט לא זזים ברמה מפחידה כל משחק פשוט נתקעע חייב עזרהה תודה

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  9. Started by Galit17,

הוא my bus interface is pci-e 3.0 x 16

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי כבר מחשב בן 3 שנים, השאלה אם לדעתכם אני צריך להחליף כרטיס מסך ואם כן שהוא יהיה בתקציב של עד 600-700 שקל בלי חריגה אם אפשר. להלן המפרט: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz Tray ₪ (עשו לי עליו OC הוא 3.2 או יותר עכשיו) Xigmatek Achilles S1284C H.D.C CPU Cooler ₪ Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset ₪ Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case₪ Glacialtech 120mm Case Fan Two-Ball ₪ Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze BOX₪ A-DATA 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme₪ Western Digital 6401AALS 640GB 32MB 7200RPM₪ ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe₪ תודה!

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by a-gold,

שלום אני צריך בבקשה חוות דעת לכרטיס הנ"ל : http://skypc.co.il/pl_product~XFXHD5750~8~0.htm הכרטיס אמור לשמש לגרפיקה ( כל תוכנות Adobe CS ) ולמשחקים כבדים של היום. כמובן צריך שיהיה מספייק טוב לטווח הכמה שיותר ארוך. אשמח לאופציות אחרות - לגבי מחיר אני לא יכול להרשות לעצמי יותר מהכרטיס שהצעתי לכן אשמח למשהו במחיר סביר יותר. תודה מראש.

12. Started by tomererez,

אז ככה, אני מתכנן לקנות מחשב עם שני GTS450 ורציתי לדעת כמה דברים: 1. הSLI הזה, איך הוא הולך? יעני הם מחברים לי אותו במעבדה כבר וזה.. או שאני צריך לעשות משהו? 2. מכיוון שזה שני כרטיסים אז יש גם שני חיבורים, איך אני יידע למי לחבר ואם זה פועל שאני מחבר על שניהם אז איך אני יידע שהם באמת פועלים כאחד? יעני שהSLI פועל.. 3. האם מארז CM 690 יכול להחזיק במערך של שני GTS450? (מכיוון שאני מאוד אוהב את המארז הזה יש לי אותו)

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by thejester,

שלום לכולם קניתי לפני חודשיים מחשב עם כרטיס מסך RADEON SAPPHIRE HD6950, היות וניתן לפתוח אותו לHD6970 (זה היה יחסית יקר וקניתי אותו למען האופציה בעתיד שאוכל לפתוח אותו) מה כדאי לעשות? לפתוח עכשיו? לחכות? במידה ואני אחכה, האם בעתיד עדיין אוכל לפתוח אותו? יתכנו עדכונים שלא יאפשרו לי? בבקשה עזרו לי. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  14. Started by ROI5001,

יש לי כרטיס מסך מסוג geforce 9500 gt המסך הרגיל מחובר ליציאת ה dvi יש לי גם מסך טלווזיה בעל כניסת vga חיברתי את המסך לכרטיס מסך עם כבל vga אך למה אני לא רואה את השידור בטלוזיה?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  15. היי כולם התקנתי את הדרייבר העדכני, אבל זה עדיין קורה מדי רבע שעה בערך יש הבהוב שחור (או יותר) בחיבור לטלויזיה. כלומר, זה ככל הניראה קשור לHDMI. זה קורה לא רק בזמן ניגון סרטים אלא בכל שימוש שהוא במחשב. אולי יש לכם רעיון לפתרון?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  16. Started by ביצה,

אהלן! קיבלתי מחשב עם 2 כרטיסי מסך 7600 SLI שקודם עבדו טוב ביחד והם רק נותקו מהחשמל והועברו כולל הכל עם המארז אלי מחבר ופתאום לא רואים כלום על המסך. מדליקים את המחשב שומעים את הרעש וכל מה שנלווה, ונראה שהם פועלים לפי המאווררים אבל לא רואים כל על המסך גם ניסתי לחבר ב-4 היציאות השונות שלהם חשוב לציין שאני לא יכול להגיע לביוס כי אין לי יציאת וידאו מהלוח אם רק בכרטיס מסך וכאמור דרכם לא רואים כלום. למשהו יש פתרון? שנה טובה!

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by Or4more,

בימים הקרובים אני הולך לקנות מחשב עם HD4870 של ספיר, כידוע לרובכם אני חושב לספיר יש עכשיו קירור שונה מהריפרנס והוא נראה כזה: http://www.jayceooi.com/wp-content/uploads/2008/11/sapphire_hd4870_04.jpg לפי איזה ביקורת שבדקו הרבה מאוד סוגים של קירורים של חברות שונות ל HD4870 היה שם גם את הספיר ורשמו שהכרטיס היה יחסית מאוד מקורר(47 מעלות במנוחה ו71 במאמץ) אבל היה מאוד מאוד רועש. הנה הביקורת: http://www.behardware.com/articles/751-13/roundup-which-radeon-hd-4870.html לפי איך שזה תיארו את זה שם זה איזה מטוס, אני מפחד לקנות את הכרטיס עכשיו.. מישהו יש לו את הכרטיס ויודע אם זה כל כך רועש?או אם יש משהו שאפשר לעשות שיוריד את רמת הרעש אבל לא בהכרח יעלה את הטמפרטורה? תודה

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  18. יש לי כמה שאלות לגבי הכרטיס הזה ואשמח אם תוכלו לענות 1) מה המחיר הכי טוב שאפשר להשיג אותו היום? והאם יש אפשרות ל BUNDLE של 2 במטרה לבצע מערך CROSSFIRE ? 2) איזה חברה בעלת הכרטיס הטוב ביותר? (ASUS, ג'יגה בייט, ספיר וכו') 3) האם הוא זהה בחיבורים שלו מבחינת חשמל (פינים וכל זה) לכרטיס ה 4870? כלומר האם סה"כ אוכל להוציא את ה 4870 ולשים את ה 5870 בלי שום עזרה מקצועית או משהו רציני? 4) האם המעבד שלי יהווה צוואר בקבוק? (יש לציין שאני משחק ברזולציות של 1920 על 1200 עם פילטרים על מקסימום ו32 ביט צבע, לכן הכרטיס מסך עובד הכי הרבה והכי קשה, לעומת נניח רזולציות נמוכות), מבחינת מהירות המעבד שלי עכשו עם OC ובערך על 4 ג'גה הרץ (4 ליבות וכל זה כמובן) עוד דבר, מישהו יודע מתי הכרטיס S…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  19. שלום לכולם, ה-Update Checker מ-FileHippo הראה לי שקיים עדכון עבור כרטיס המסך שלי, אז הורדתי אותו אך ההתקנה לא בוצעה בהצלחה והמחשב הציע לי להפעיל מחדש את המחשב כדי לעשות Roll-Back. עשיתי זאת אך המחשב הודלק עם ביצועי גראפיקה פחותים מאשר בעבר (32bit) ובמנהל ההתקנים היה רשום שאין לי אפשרות לעשות Roll-Back כי לא נשמר תיעוד של הגרסה הקודמת. כאן עשיתי את הטעות. נכנסתי למנהל ההתקן ובחרתי בהסרה. כעת, לאחר שהפעלתי את המחשב מחדש, המסך כלל אינו נדלק. הדבר קורה גם כשהמסך מחובר לכרטיס המסך וגם כשהוא מחובר ל-On-Board. דרך מחשב אחר כבר מצאתי את הדרייבר המתאים, אלא שאין לי כיצד להתקינו. אשמח לקבל את עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  20. הזמנתי כרטיס מסך GFORCE FX LE 5700 256 DDR 128 X8AGP TVOUT DVI ב-500 שקל האם הקנייה שלי נכונה? והאם יפעל לי טוב DOOM 3 וכל המישחקים החדשים? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by mff,

יש לי מחשב פנטיום 4 2.8, ואני מחפשת כרטיס מסך, שתומך במשחקים כמו need for speed, ומשחקים עם גרפיקה ברמה גבוהה. התקציב הוא בסביבות ה500 שקל.. תודה לכל מי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  22. יש לי מאג FD2 והורדתי את התונה נוקיה,עכשיו איך אני יכול לדעת שהפוקוס של המסך שלי טוב. התוכנה לא יכולה להגיד לי את זה? כי אני רואה שום הבדל.זה נראה לי תמיד בסדר. אז מישהו יכול להגיד לי איך יודעים שהפוקוס לא טוב?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  23. Started by crazydiamond,

איזה כרטיס לפי דעתכם טוב יותר: ati radeon 8500 128 MB או לחלופין התאום שלו radeon 9100 לעומת הדור החדש יותר - ati radeon 9550 128mb - 128 bit לפי דעתי ה 9550 יותר טוב גם כי הוא חדש יותר וגם כי הוא הסה"כ גרסא מוחלשת של ה 9600, באופן כללי איך ה 9550 מול כרטיסי ה high end הישנים של NVIDIA : כגון gf4 ti 4600, 4400 או אפילו ה gf3 ti 500 . בברכה.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  24. אבא שלי רוצה לקנות טלויזיה לחדר שלו. הוא רוצה טלויזיה בגודל 25', רציתי לדעת כמה דברים חבר שלו הציע לו לקנות טלויזיה 25' LCD של LG במחיר בערך של 7000 שח וטלויזיה רגילה (עם הקופסא מאחורה אני פשוט לא מצליח להזכר איך קוראים לסוג הזה) אבל איכותית ב2500 שח. הוא מתעניין ב LCD רק במפני שזה דקורטיבי. אז אמרתי לו "אבא לא חבל להשקיע עוד 4500 שח רק בשביל יופי?" אז הוא אמר תשמע.... בלה בלה בלה אז השאלה שלי האם במסכי LCD רואים טוב יותר מאשר בטלויזיה רגילה? (איכותית כמובן) ומה עדיף בסופו של דבר? תודה.

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  25. Started by Dilbert Marker,

מצטער שאני פותח דיון על תוצאה ב3DMARK, אני אישית לא מחבב דיונים כאלה... ובכל מקרה, בתור אדם שלא ממש אכפת לו מהתוצאה, הרצתי השבוע 3DMARK לראשונה מזה 4 חודשים. ציפיתי האמת לירידה קטנה בתוצאה, אתם יודעים הHD קצת יותר מלא עכשיו, הר'גיסטרי יותר מלא בשטויות בטח... נשמע הגיוני שהתוצאה תרד. אבל מ1312 ל1032?! אז... יש רעיונות מה הסיבה לירידה החדה? הרצתי על אותן הגדרות, סגרתי את התוכנות ברקע, אין תוכנות ריגול או וירוסים, אפילו נשאר אותו דרייבר (טוב אני אעדכן השבוע...). לירידה של 280 נק' חייבת להיות סיבה טובה לא? המפרט למתעניינים: P4 2.8C Asus P4P800 Deluxe 256MB 400MHz * 2 Sapphire Radeon 9600 Pro

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.