עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ששלום אני מחפש כרטיס מסך low profile שייכנס לתוך מחשב htpc שיש לי. המפרט הוא: i3 sandybridgh,h67 motherboard, 4gb ram. החלק העיקרי שמגביל אותי הוא המארז enermax laguna +300w ספק. לכן,לפי הבנתי, אני יוכל להוסיף רק כרטיסי low profile למחשב. המחשב יחובר לפלזמה ברזולציית 1333*768 והכוונה היא להריץ עליו פיפא ופרו באיכות טובה ובלי תקיעות. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by kadosh1000,

אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה, אבל הנה השאלה: יש לי שני מחשבים עם יציאות VGA בלבד! עכשיו קניתי LCD חדשה שיש בה כמעט כל חיבור קיים: HDMI x 3 VGA (PC) 15Pin × 1 PC Audio in x 1 S-Video:4-pin DIN × 1 Component x 1 Video (RCA) × 1 AV L/R RCA × 2 SCART x 2 אני רוצה לחבר את שני המחשבים ל-LCD, בהתחלה חשבתי לקנות קופסת מיתוג שתתחבר לכניסת ה-VGA בטלויזיה ולשני יציאות ה-VGA במחשבים, כמו זו: http://www.erezadar.com/Products/Products.aspx?catid=209 אבל מישהו המליץ לי לקנות כבל VGA ל-RGB. ואז מחשב אחד יחובר ב-VGA והשני ב-RGB, כמו זה: http://www.amperel.co.il/products/117829 רציתי לדעת מה לפי דעתכם עדיף? מבחינת הרוזולוציות הנתמכות בכל אחד מהם, איכות התמונה שתצא וכו... אם יש לכם פתר…

3. Started by Denver,

בלי התיחסות למחירים של כל אחד. מי יותר טוב? גם בגרסאת הDDR3 וגם בDDR4 (וכמה הדידיאר4 עדיף על הדידיאר3 ואם זה שווה תיחס מחירים בינהם. שניהם בגרסאות ה256 מגה

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  4. איזה מהכרטיסים הנ"ל יתן את הביצועים הכי טובים במשחקים? * כל הכרטיסים הנ"ל הם AGP

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  5. המלצות יתקבלו בברכה. החיבור dvi שווה משהו?

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by רוני15,

יש לי את הכרטיס הזה ועכשיו כשאני מנסה להפעיל עליו את המשחק הנסיך הפרסי 2 המשחק מראה לי את הסמל של יוביסופט ונתקע ואז צריך לעשות ריסט יש לציין שהמשחק עובד לא חלק אבל עובד אצל אח שלי שיש לו גיפורס 2!!!!!! נ.ב תהיתי איזה דרייברים אני מוריד לכרטיס מסך הזה???? האם אלה הדרייברים הרגילים של Nvidia כלומר הדרייבירם שבקטגוריה הראשונה באתר שלהם או בקטגוריה השנייה דרייברים של forceware או משהו כזה תודה רבה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  7. ההשקה של כרטיסי סדרת 9XXX הייתה אמורה להימשך כך החודש. על פי התוכנית, לאחר השקת ה9800GTX וה9800GX2 אמור היה להיות מושק כרטיס ה9800GT ב3 באפיל. הוא אמור להיות מבוסס על ליבת הG92,ע ם 112 מעבדי Stream ותמיכה במערך ה SLI המשולש. לפי המידע האחרון באינטרנט ניתן לגלות שהכרטיס נדחה לחודש יולי והוא אף יזכה להיות בעל ליבת הG92 הראשונה אשר תתכווץ למימדים של 55 ננומטר במקום ליבת הG92 הנוכחית המיוצרת בטכונלוגית ה 65 ננומטר. המשמעות העיקרית כיווץ הליבה היא צריכת חשמל נמוכה יותר, ופליטת חום נמוכה יותר שתאפשר OC גבוהה יותר. מקור: VR-Zone

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  8. הולוגרמה שניתן לקנות היום

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by tal,

קניתי מצלמת וידאו עם חיבור של FIREWIRE אני חייב כרטיס וידאו בשביל לחבר אותה למחשב מישהו יודע להמליץ לי על כרטיס וידאו סביר שעושה את העבודה ??? לא משהו יקר...... איפה קונים ?? אם מישהו מוכר במקרה אז שיצור איתי קשר בפרטי

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

אהלן..... אני מתכנן על מחשב חדש שיהיה בו 6800 של MSI כרגע אין לי את כל הכסף למחשב אבל יש לי ל6800..... יש לי עכשיו מחשב P4 2.4 333 אם אני אקנה את הכרטיס מסך הוא ינוצל כראוי או שהוא יציג לי דברים כמו 5600/5900 בגלל המעבד החלש?

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by LIOR42,

רציתי לדעת איזה כרטיס מסך טוב למשחקים ואיפו אפשר לקנות אותו

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by gil_elichai,

שלום אני בקרוב עומד ליקנות מסך דק (lcd) ואני עדיין לא יודע איזה לקחת... המסך הוא בעיקר למשחקים. רציתי לדעת איזה לדעתכם יותר טוב. האל גי 1710 האל גי 1730 או הסמסונג 710 ???

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by aviram20,

יש לי מסך של פלייסשן 1 שיש בו חיבור AV קניתי כבל AV וחיברתי את צידו האחד למסך וצידו השני לכרטיס המסך יציאה שמסומנת באדום למטה היא עגולה וצהובה כזאתי הורדתי את הדרייבר המקורי וזה לא עובד יכול להיות שאני צריך כבל שצידו האחד s-video וצידו השני AV?? ואז אחבר אותו איפה הקו הכחול ולו אני יחבר את הכבל AV אם אקנה אותו זה יעזור ? או שמא יש דרך אחרת לחבר את המסך למחשב? מבלי לקנות כבל נוסף עיזרו לי בבקשה אני אובד עצות וכבר יומיים מנסה לחבר אותו תודה לעוזרים אבירם [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  14. Started by Coca Cola,

המסך L1750HQ ופירמטתי היום לx64, לא חשבתי שהוא לא יתמוך בx86, אני לא מוצא שום דרייבר שהוא x64, מישהו מוכן לעזור לי?

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  15. שלום אני חדש פה בפורום ותודה ענקית מראש לעוזרים קנית מחשב חדש ואני מקבל איתו ב3DMARK05 רק 4560 נק' מפרט: intel core 2 duo e7200 45nm asus p5k -se p35 g.skill pc2-8000 1000mhz 4gb cl5 Gigabyte 8800GTS 512MB G92 PSU HEC - 400TRT אולי זה בגלל הספק? ??? לא הגיוני שהמחשב הזה יוצא כזה ציון ועוד ב3DMARK05 זה מה שרשום ב3DMARK05 בנתונים של הכרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 Driver 6.14.11.8048 Description NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 Manufacturer NVIDIA Total Local Video Memory 512 MB Total Local Texture Memory 512 MB Total AGP Memory 256 MB Driver File nv4_disp.dll Driver Version 6.14.11.8048 Driver Date 11-12-2008 Driver WHQL Certified false Max Text…

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by kobt,

הורדתי EVERST וזה מראה לי בSENSOR רק את הCPU והלוח אם ואין שם את הטמפ' של הכרטיס ...יש לי R9600XT איך אני יכול לבדוק את הטמפ' שלו.???

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by Guyn,

שלום, מצורפת תמונה של חיבורי החשמל של ה-8800GTX שלי. ניתן לראות שכרגע רק 2 מתוך 4 האופציות שלו מחוברות לספק, האם המצב תקין? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by N N C,

אוקיי, אחרי שקניתי מסך צריך גם כרטיס מסך, לא ? אז ככה, דוד שלי עובד בחברה גדולה יחסית והוא יכול להשיג לי חלקי מחשב במחירים מגוחכים לחלוטין... כרטיסי מסך בהנחה של 40 אחוז... עכשיו שקלתי לקנות בהתחלה 6200 אבל כששמעתי על גובה ההנחה שאני מקבל נדדתי לכיוון 6600 ועכשיו אפילו לכיוון 6600GT. הבעיה היא שיש לי מעבד חלש יחסית AXP1800+ (אם כי אוברקלוק חביב יוכל תמיד לשפר את מצבו) אז מה אתם אומרים ? לקחת GT או רגיל ? (שוב, פעם תזכרו שיש הנחה של 40 אחוז ככה שמחיר זה כזה בעיה...)

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by arield,

שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ומתלבט בין 2 דברים: כרטיס אחד של GTX570\GTX580 או מערך של שני כרטיסים של GTX560TI. מבחינת ביצועים מי יתן לי יותר ביצועים במידה ואני משחק על רזולוצייה של 1080P? ומי יחזיק לי יותר זמן למשחקים עתידיים? קחו בחשבון שאני לא יקנה בעתיד עוד כרטיס מסך.... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by YAHOOGEEK,

טוב אז לפי כחודש בערך קיבלתי את המסך (ASUS MW221U) היום בבוקר התעוררתי ואני שם לב שיש מין נקודה על המסך זה נראה כמו סדק כלשהוא, לדעתי זה לא פיקסל מת כי כשאני מעביר את האצבע על הנקודה אני מרגיש מעין משהו מחוספס כזה מכאן שזה משהו "פיזי" על המסך. אני יכול לאשר בוודאות שאף אחד לא נגע במסך וזה לא משהו שנגרם "מבחוץ". מה הסיבות ההגיוניות לסדק הזה? יכול להיות שזה נוצר כתוצאה מלחץ כלשהוא או אני לא יודע כבר מה, זה נורא מציק , כמובן שיש אחריות אך השאלה היא אם הם בכללו ינסו לעזור או ישר יגידו שזה משהו שנגרם בכוונה או משהו כזה מה דעתכם עריכה * לא ציינתי שאתמול הלכתי לישון ב- 4 בבוקר בערך וזה בוודאיות לא היה שם!! רק כשקמתי היום בבוקר זה הופיע! ואין פשוט אין מצב שמישהו עשה את זה אין לי …

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by nore0,

גירסה 1.3.6.1042 ב-Catalyst אני רואה את הטמפ'

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  22. אל תנעלו לי את זה בבקשה, לא היה לי מקום אחר לשים את זה. יש לי DVD של APEX ולפני שתציעו אין לדגם שלי קוד פריצה והוא כבר מולטיריג'ן אבל הוא לא יכול להקליט לוידאוץ קודים מדגמים אחרים ואפילו חברות אחרות לא פעלו רק אם תמצאו קוד לדגם הבא הוא יהיה שווה:APEX AD-2102 בקשה תעזרו עניין דחוף!!! ;D

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by a-gold,

שלום אני צריך בבקשה חוות דעת לכרטיס הנ"ל : http://skypc.co.il/pl_product~XFXHD5750~8~0.htm הכרטיס אמור לשמש לגרפיקה ( כל תוכנות Adobe CS ) ולמשחקים כבדים של היום. כמובן צריך שיהיה מספייק טוב לטווח הכמה שיותר ארוך. אשמח לאופציות אחרות - לגבי מחיר אני לא יכול להרשות לעצמי יותר מהכרטיס שהצעתי לכן אשמח למשהו במחיר סביר יותר. תודה מראש.

24. Started by xgamer,

אוקיי אז יש ברשותי את הכרטיס Hercules 9700 np ואני יודע שהוא כרטיס דיי חזק ... אז רציתי לדעת איך להוציא ממנו את כל מה שהוא יכול בלי אוברקלוק... אני רואה שאנשים פה מדברים על aa af שזה מוסיף מלא בצועים... הפעלתי את זה אך המשחק לא עלה ( MOH:AA) תוכלו לאמר לי איזה שינויים אני צריך לשעות כדי לראות יפה יותר? אני רואה בסדר והפריימים שלי במשחק בסביבות 98FPS ועוד משהו בנוגע להתקנת הדריברים אני מתקין אחד על גבי השני זה לא טוב? ואני רוצה לעדכן ל 3.8 כדאי? תודה רבה רבה לעונים

25. השאלה למעלה. ושאלה מספר 2, ל 9800XT ו PRO יש 4 צינורות עיבוד לעומת ה 5900U שהוא בעל 4 צינורות עיבוד בלבד אבל בעל מהירות שעון וזיכרון גבוהות. מה שקובע פה הוא מהירות העיבוד?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים