עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by redti,

שלום, בכוונתי לקנות מסך שטוח לא דק . 19 אינצ' בסביבות ה-1000-1500 ! מכוון שאתם מבינים אני מבקש את היעוץ שלכם.. מה המסך הכי טובבבבבבבב שאפשר לקנות בסכום הזה לפי הפרמטרים המצויינים למעלה. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  2. שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך Gigabyte 8800gts 512 התקנתי את RIVATUNER, והיא מזהה לי את הכרטיס כגרסא ה640mb של הכרטיס(G80). מישהו נתקל בזה? אני משתמש בויסטה, אולי שם הבעיה? תודה אורי

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by lgmtk,

שלום, אז יש לי POWER COLOR HD 4870 1GB כבר כשנתיים וחצי. העניין הוא שמאז ששמתי מאורר צידי שמכוון עליו, ברוב טיפשותי זה היה ללא מסנן, וכנראה בגלל זה בחצי שנה האחרונה הטמפרטורות שלו רק עולות. זה מגיע למצב שאפילו תוך כדי כתיבה כרגע ב50% מאורר הוא מגיע ל95 מעלות בGPU DIODE MEM IO. במשחקים ב80% מאורר הוא קבוע על 100 עד 105. וכמובן שאני מדבר על צלזיוס. השאלות שלי הן ככה: 1- יכול להיות שזו בעיה של FPS? זאת אומרת, יכול להיות שאני לא מגביל את הFPS במשחקים ובגלל שהוא כאילו שואף לאינסוף אז הוא מתחמם יותר מדי כי הוא לא יכול לרנדר? 2- מה אני יכול לעשות כדי לקרר? יש לי מאורר צידי שכרגע מונח מול הכ.מסך ומוציא אויר החוצה, אבל איפה המקום הכי אידיאלי לשים מאורר 120, בהנחה שיש לי אחד …

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by NOVA,

החברה הזו מביאה מרחב של כרטיסי TI במחירים זולים עד כ30% מהמחירים של החברות הגדולות יותר כמו לידטק ושות' ובסה"כ לא נראה לי שהסיבה היא תשלום נרחב יותר על השם. או במקרה של PROLINK, חוסר שם. מה האבחון שלכם? האם הביצועים תואמים את המחיר?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  5. שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך מסוג: SAPPHIRE HD 3650 512MB GDDR3 AGP קיבלתי איתו דיסק (דרייבר) התקנתי אותו והכל עובד כמו שצריך . אבל הבעיה היא שהדרייבר לא עדכני , הורדתי אחר מהאתר של ati - והוא לא מזהה את הכרטיס מסך . נסייתי להוריד גם מהאתר של SAPPHIRE גם לא מזהה , מוזר . יש לי ווינדוס vista .. תודה מראש לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by NTT,

היי, מתי יוצא הכרטיס 4870?ומתי גם הוא יגיע לארץ? ובכמה אחוזים בערך הוא יותר טוב מה8800GT? תודה.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by Tal321,

איזה כרטיס מסך יותר כדאי? ATi Radeon HD4350 Silent LP או Palit nVIDIA GeForce 9500GT Super 512MB PCIe אם יש לכם המלצות אחרות עד 350 שקל אני ישמח לשמוע.. תודה..

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by F430,

המפרט שלי כתוב בצד חשבתי על כרטיסי חדש בעתיד ואת הכרטיס שיש לי שיהיה בשביל פיזיקה

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  9. Started by Bori4ka,

שלום ברשותי כרטיס מסך 5058HD לאחרונה המאוורר התחיל לעשות רעש מה אפשר לעשות? יש אפשרות לפרק את הכרטיס כדי להגיע למאוורר ולשמן אותו?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by brk2k,

לפי הביקורת הזאת - http://www.vr-zone.com/?i=1025&s=2 לX800 PRO יש DDR2 ולא GDDR 3 ,האם הנתונים מדוייקים?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by zeropaid,

בהתחשב שרוב העבודה שלי היא עם פוטושופ וקצת עריכת וידאו , ובנוסף עם תקציב מוגבל מה עדיף?

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  12. Started by bugosdckh,

האם מישהו מכיר את הכרטיס הנ"ל? כמו כן מי שיש לו אותו יכול לפרט על המחשב שיש לו אני רוצה לקנות אבל אני רוצה לדעת איזה מחשב יהיה טוב בשבילו

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  13. 7100 נקודות זה נראה לי נמוך למפרט שלי לא?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  14. ששלום אני מחפש כרטיס מסך low profile שייכנס לתוך מחשב htpc שיש לי. המפרט הוא: i3 sandybridgh,h67 motherboard, 4gb ram. החלק העיקרי שמגביל אותי הוא המארז enermax laguna +300w ספק. לכן,לפי הבנתי, אני יוכל להוסיף רק כרטיסי low profile למחשב. המחשב יחובר לפלזמה ברזולציית 1333*768 והכוונה היא להריץ עליו פיפא ופרו באיכות טובה ובלי תקיעות. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  15. אז ככה, כפי שמופיע בפרטים יש לי 9800XT, עם ATI COOLER VER 3 , מרוח במשחת AC5 על הזכרונות והליבה... הכרטיס אמנם חזק, אבל שמתי לב שמשחקים מתחילים לזייף בהגדרות אופטימליות (וכשאני אומר הגדרות אופטימליות אני מתכוון יותר לפרטים מקסימליים ופחות שם דגש על רזולוציה, אני לא מאלה שישחקו משחקים ב1600X1200 , רזולוציה שבהחלט מספיקה לי היא 1280X1024 , או אפשר להתפשר על 1024X768 - אבל לא מתחת) משחקים כמו ROME TOTAL WAR במסכים עמוסים מאוד- אז הFPS יורד לרמות מעצבנות ממש. והמערכת שלי בכללי מאוד חזקה- המעבד עובד על 2550 MHZ והמערכת על 255FSB , זה אמור להיות חזק- כך שאני מניח שהצוואר בקבוק הוא הכרטיס מסך... או הזכרון, למרות שהוא עובד ב510MHZ ... עדיין זה "רק" 512MB ... השאלה שלי מתחלקת : 1…

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  16. http://www.overclock.net/faqs/43769-ati-x-series-official-spec-reference.html זה יחסוך להרבה מאוד אנשים את השאלות קריאה מהנה

17. Started by lipa,

NVIDIA is set to release a new graphics core out in to the graphics race, which is currently under the NV41 codename. The chip is designed with one purpose in mind to reduce the cost of producing the GeForce 6800. As we already know, the GeForce 6800 has a 12x1 fragment pipeline, 5 vertex shader configuration with one full quad of the fragment pipeline disabled either via hardware masking, or via soft-masking using the VGA BIOS to disable pipelines. The NV41 will come in to place to put a stop to the softmodding that has been introduced in the latest version of Rivatuner. The chip will take over the roles of the GeForce 6800 and GeForce 6800LE, which are very expensive p…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  18. ההשקה של כרטיסי סדרת 9XXX הייתה אמורה להימשך כך החודש. על פי התוכנית, לאחר השקת ה9800GTX וה9800GX2 אמור היה להיות מושק כרטיס ה9800GT ב3 באפיל. הוא אמור להיות מבוסס על ליבת הG92,ע ם 112 מעבדי Stream ותמיכה במערך ה SLI המשולש. לפי המידע האחרון באינטרנט ניתן לגלות שהכרטיס נדחה לחודש יולי והוא אף יזכה להיות בעל ליבת הG92 הראשונה אשר תתכווץ למימדים של 55 ננומטר במקום ליבת הG92 הנוכחית המיוצרת בטכונלוגית ה 65 ננומטר. המשמעות העיקרית כיווץ הליבה היא צריכת חשמל נמוכה יותר, ופליטת חום נמוכה יותר שתאפשר OC גבוהה יותר. מקור: VR-Zone

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  19. Started by tkhvbcht,

איך נחשב ה x800הרגיל? אני לא רוצה שיראו מדהים במשחקים אני רוצה שיראו טוב...זה יספק אותי? והאם הוא הרבה יותר טוב לעומת ה9600xt? תודה!

20. Started by doscape,

הכרטיס מסך נוטה להתחמם ב VRM בחלק מהמשחקים כמו MASS EFFECT וGRID ואז הוא פשוט נכבה וצריך לכבות את המחשב ולהדליק מחדש בשביל שיפעל. דברים כאלה קרו לי כבר עם משחקים אחרים SPELLFORCE 2 ועוד כל מיני, בעיקרון אחרי שהתקנתי את הדרייבר המקורי של ASUS המצב השתפר אבל הבעיה הזאת לא נפתרה לגמרי, אפילו התקנתי מאוורר נוסף בשביל לקרר את הכרטיס אבל זה לא עוזר למנוע את הכיבוי. מה אפשר לעשות והאם כדאי בכלל לנסות להתקין דרייבר לא של אסוס אלא של ATI? אין לי כח לכל השטויות האלה ואני מבואס רצח בגלל זה - כל המשחקים החדשים קורסים. פעם פניתי לתמיכה של אסוס והם נתנו לי לינק להוריד דרייבר שלהם, זה עזר אבל אני רואה שהבעיה הזאת נמשכת ונגררת.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  21. עם מה שנראה כמו מהלך שאותו בדרך כלל מבצעת המתחרה שלה, מחליטה AMD שכרטיס המסך החדשה שלה ישען בעיקר על טכנולוגיה אשר קיימת בכרטיס מסך שהושק בשנה שעברהלכתבה

22. Started by yairs4,

תקציב:500 חריגה מקסימלית:100 שימושים העיקריים מהכרטיס: כרטיס לעבודה משרדית. צפייה בסרטים בעיקר. אולי קצת עריכת תמונות.. מפרט המחשב: מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q8400, 2666 MHz (8 x 333) לוח אם: גיגהבייט P43-ES3G כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GeForce 9400 GT (1024 MB) ספק כוח: huntkey 230w 50hz 6a תודה רבה

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  23. Started by nim901,

אני מחפש כ. TV שיחזיק הרבה זמן שתיהיה לו איכות טובה ושלא יהיה יקר מדי כרגע יש לי LifeView 2000 ובזמן האחרון הוא לא ממש עובד ואם אפשר לינקים לאתרים שמהם אפשר לקנות, תודה ד"א כמה בערך עולה LifeView 2000 ?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by Radeon38,

שלום זה הלוח אם http://www.nvnews.net/articles/gpu_world_tour_2006/page_4.shtml http://www.pcper.com/images/reviews/98/board_side.jpg וזה הכרטיס מסך שאני שוקל לקנות http://www.tweaktown.com/reviews/1443/3/sapphire_radeon_hd_3870_ultimate_edition/index.html כמו שאפשר לראות יש לו היטסינק ענק !!!! :kopfpatsch: יש לי במחשב 3 כרטיסי PCI [הסלוט הלבן הישן] השאלה שלי אם אני ארכיב אותו בחריץ PCX-E העליון הוא לא יתנגש לי בחריצי הזכרונות???? הלוחות לא הכי עדכניים ובתקופה שלהם לא היו כאלה מיפלצות. עזרה בבקשה

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  25. Started by LIOR42,

רציתי לדעת איזה כרטיס מסך טוב למשחקים ואיפו אפשר לקנות אותו

• 6 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים