כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
ברשותי msi geforce fx 5200 128MB המחשב בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוסיקה וכיוב' אבל למקרה שאני ארצה גם לשחק אני רוצה לדעת כמה דברים: איך אני בודק כמה bit כרטיס המסך שלי (קראתי בהודעות קודמות ש64 זה ממש זבל...)? ראיתי באפשרויות של msi שניתן לבצע oc, עכשיו הכרטיס בא עם צלעות קירור בלבד, האם לעשות את הoc שניתם לעשות שם (אין לי מושג בדברים האלה, אז מי שעונה שידבר כאילו הוא מדבר לילד בן 4, ומי יודע, אולי זה באמת הגיל שלי...)? למי שיש עוד פרטים, מידע להוסיף לי אני אשמח, תודה!
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום. רוצה להרכיב מחשב להורדה של סרטים/סדרות באיכות HD מתכוון להרכיב מחשב מחלקים ישנים. יהיה לי מעבד E8400, לוח 775. בעיקרון כל כ.מסך יכול להריץ סרט על טלויזיה 32"? GT-210 יספיק? כמו כן שאלה לא קשורה לפורום זה.. . HDD SATA2 יריץ סרט HD ללא בעיה או שצריך SATA3? ואותה שאלה לגבי קול. ON BOARD סאונד מספיק טוב כדי שתמונה וקול שחוצאים מטלויזיה יהיו מסונכרנים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס FX5500 יש איזה אפשרות לעשות לו המהרה קטנה? אפילו משהו בהגדרות של הכרטיס כדי שהוא יפעל יותר טוב.. אני יודע שזה כרטיס מיושן אבל בכול זאת יש איזה משהו שיכול להגדיר אותו נכון או להמהיר אותו טיפה דרך הביוס? תודה!
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
מה הכוונה?השאלה בכותרת. וכן רשום לו Memory 128MB 64 bit DDRII 16Mx16 . יש את הכרטיס הדומה לו בנתונים שונים(?) מה ההבדל?DDRII 32Mx16 64. האם הכוונה שהוא משתמש בזיכרון ה-RAM של המחשב?והאם הזכרונות הם תצורתם ב-PCB?
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מיתלבט בין שתי הכרטיסים האלו, בטווח מחירים הזה (של עד 900 שקל) לא מצאתי כרטיס טוב יותר. אני יודע ש X1950PRO טוב בהרבה, אבל אין לי עוד איפה לגרד 250 שקל בשביל זה. אז אני מעדיף לקחת כרטיס טוב, בתקציב של 900 שקל. עכשיו ההפרש בין השתיים הוא 200 שקל, לדעתכם ההפרש שווה ? כלומר ברור שה GT טוב בהרבה מה GS, אבל עוד מעט יוצאים כרטיסים שתומכים ב DX10 ואני מאמין שתהיה ירידת מחירים משמעותית לכרטיסי MID RANGE אלו, כאשר המתחרים שלהם שתומכים ב DX10 יצאו. מה אתם אומרים? כדאי להשקיע? או שה 7600GS יצליח להחזיק מעמד מבחינה טכנולוגית (להריץ משחקים כבדים בהגדרות סבירות, גבוהות אבל לא מקסימליות) בערך עד שנה הבאה? בבקשה לפרט אחרי הצבעה! שהיה הסבר למה בחרתם בכרטיס מסויים. תודה ויא…
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
תראו, ל9600XT יש את ליבת הR360 עם 128BIT ומהירות של 500 לליבה ו-600 לזכרון, ל9800PRO 128BIT, יש את ליבת הR350 ומהירויות של 325 לליבה ו580 לזכרון, לכרטיס של ספייר. או שזה הR360. בכל מקרה לי נראה שה9600XT טוב יותר, לפי הנתונים שלו. מה אתם אומרים? ואני לא הולך לקנות את אחד מהכרטיסים האלה אז אין מה להזהיר. תודה
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למשחקים והתקציב הוא עד 350 ש"ח, מצאתי כמה אופציות אבל אני לא יודע איזה מהן עדיפה וקיוויתי לעזרה, להלן האופציות: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4210 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4173 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4122 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3442 במידה ואתם מכירים כרטיס יותר משתלם בטווח המחירים אשמח לקבל הצעות תודה
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מחשב מותג Asus V7-P7H55E מעבד i7 870 4 ג'יגה RAM ממה שהבנתי במעבד הזה אין מאיץ גרפי, http://ark.intel.com/products/41315/Intel-Core-i7-870-Processor-8M-Cache-2_93-GHz ולכן חובה להוסיף כרטיס מסך. המחשב נקנה לפני שנתיים, ועד כה לא היה בשימוש (נשאר בקופסא) עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך, ושאלתי היא איזה שילוב של כרטיס צריך בשביל לקבל את התוצאה הטובה ביותר ? מחכה להמלצותיכם תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדל גדול בין הGFX5900 לבין גרסת האולטרה, וציינו בבקשה איזה איזה סוגים יש לכרטיס, אני יודע שיש את גרסת האולטרה הגרסה הרגילה והגרסה המוחלשת Value יש עוד גרסאות?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז יש לי שאלה אליכם.... למה כשאני ניכנס לcall of duty ואני פותח את הmenu של המסך והוא מראה לי משהו אחר ממה שהוא מראה במשחקים אחרים... זה מראה לי משהו 48.3kHz 59Hz NN ובמשחקים אחרים זה מראה 768x1024 85 hz אז נראה לי שבגלל זה,זה מוריד לי fps ב call of duty המסך שלי זה samsung 753 dfx והכרטיס מסך הוא radeon 9700 מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
קניתי נייד חדש והוא יוצר לפני 6 חודשים בערך , אני צריך להוריד לו דרייברים או משהו? אם כן מה ומהיכן? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני רוצה לחבר 2 כרטיסים זהים שתומכים בSLI עם SLI Bridg אבל לפי מה שקראתי על הלוח אם שלי הוא תומך בCrossfire, השאלה שלי היא אם יש אפשרות שהחיבור 2 כרטיסים יעבוד לי?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
NVIDIA is set to release a new graphics core out in to the graphics race, which is currently under the NV41 codename. The chip is designed with one purpose in mind to reduce the cost of producing the GeForce 6800. As we already know, the GeForce 6800 has a 12x1 fragment pipeline, 5 vertex shader configuration with one full quad of the fragment pipeline disabled either via hardware masking, or via soft-masking using the VGA BIOS to disable pipelines. The NV41 will come in to place to put a stop to the softmodding that has been introduced in the latest version of Rivatuner. The chip will take over the roles of the GeForce 6800 and GeForce 6800LE, which are very expensive p…
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
התצורה השולחנית החמישית של משפחת Ampere תגיע בעוד פחות משבועיים - עם תג מחיר מומלץ גבוה מהמשוער ותהיות מוכרות אודות הזמינות המעשית בחנויותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
- 1 follower
-
-
הכרטיס כרגע נחשב כMid-End או Low-End , איך הוא יסתדר עם משחקים בעוד כשנה-שנתיים אני לא גיימר כבד ואני בצבא אבל חשוב לי לפחות שאני יוכל להנות ממשחקים של שנת 08-07 על מקסימום איכות ו09 על מדיום לפחות . ואיך הוא לעומת ה2900GT או לעומת ה4650 512MB DDR 3. ומה ההבדל בין אריזת הריטייל לבולק ואיזה חברה עדיפה אם זה בבאנדל או באיכות ספייר או פאליט? איך הכרטיס באוברקלוק והאם במערך CF הכרטיס משתלם (אני הבנתי שאפשר לעשות CF גם עם 3-4 כרטיסים זה נכון?) תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מאז השדרוג יש לי בעיה של מסך כפול, כן הורדתי את הדרייברים ועדיין המחשב המפגר חושב שיש לי שני כרטיסי מסך ולכן אם אני לוקח את העכבר ימינה לוקח לו זמן לחזור [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לא למשחקים אחרים, רק לזה... האם 8500GT יספיק? או שאולי עדיף משהו יותר טוב, ואם כן מה? אני לא רושם תקציב כי מה שמעניין אותי זה סוג הכרטיס המינימלי, וכמה שיעלה אז יעלה. (זה בשביל חבר ככה שהמפרט בצד לא משחק תפקיד)
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
תראו לפני איזה חושים קניתי מסך של סאמסונג הקיצר השבוע ניסיתי לשים אותו על ההגדרות הכי בהירות אז שמתי אותו על הכי בהיר שאפשר והקיצר לא ממש ראו הכי בהיר כאלו ראו די בהיר אבל אם אני לא טועה אז כששמים על הכי בהיר כמעט ולא אמורים לראות כלללוםםם אז הקיצצר עכשיו שזה על הגדרות מקסימליות של בהירוות רואים יחסית בהיר אבל לר כל כך אז זה אמור להיותתת ככההה????
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
עד היום רציתי לקנות את ה 7600GS. היום ראיתי שבKSP יש את ה X1600XT של Powercolor בהפרש מחירים ממש קטן. רציתי לשאול אם הX1600XT טוב יותר מה 7600GS?? (אני יודע שהX1600 הרגיל פחות טוב בהרבה מה 7600GS) בנוסף, איך Powercolor?? תודה
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
זהhttp://www.vizworld.com/2009/03/nvidia-backs-away-from-gts-240-rebrand-of-9800-gt/ או זהhttp://hwzone.co.il/news/1248956113/12808/ קצת התבלבלתי
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום,קניתי כרטיס מסך NX6600-TD128E MSI ורציתי לדעת האם הוא טוב? והאם הוא יספק אותי בתור גיימר כבד?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... שיהיה עם TUNER שאני אוכל לחבר לחור TV/RADIO בקיר... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי למחשב של אח שלי 9600PRO של חברת ג'יגה בייט ורשום על האריזה של הכרטיס שהוא AGP X8 אבל באתרים שבדקתי רשום שיש לו 4 צינורות עיבוד יענו AGP X4 אז אנשים תגידו לי אחת ולתמיד הכרטיס הוא AGP X4 או X8 ???
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-