עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Gohan,

זה אותו מסך רק לtm יש רמקולים וdvi או שיש עוד שינוים? תודה.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  2. http://hwzone.co.il/reviews/dx10_mid/ ראיתי את הכתבה ואני חושב שיש בעיה גדולה בסיכום סך הכל יש משחקים שה9600GT וה3850 סוחבים בצורה כל כך גרוע שהמשחק לא שחיק בהגדרות שהכניסו לדוגמה פה- http://hwzone.co.il/reviews/dx10_mid/19/ ולבדוק נתונים יבשים ואז לקבוע ניראה לי פשוט לא נכון בתחום הזה כמו כן צריך לחשוב רחוק יותר מהיום וצריך לחשוב על ביצועים בפועל במשחק כי ברגע שמשחק יורד בחלק מהמקומות מי 30 פרימים לשנייה זה מקלקל את החוויה במשחק וזה היתרון של הכרטיסים היקרים יותר ונכון שה9600GT וה3850 מצוינים יחסית למה שהם מיצגים אבל היום הם מיצגים את כרטיסי הביניים דרג נמוך ולא כרטיסי בינים רגילים גם בביצועים וגם במחיר ואלו הכרטיסים שכנראה יוחלפו יותר מוקדם

3. Started by ben007,

בזמן האחרון החלטתי לבדוק עד כמה גרוע הכרטיס שלי וגיליתי משהו מוזר, ב-3DMARK2005 אני מקבל תוצאה זוועתית של 500 נקודות, ( פריים לשניה..) ואילו באקוואמארק אני מקבל 20000 נקודות ( 50+- לשנייה ) במשחקים החדשים ( COD2, NFS ) הוא דווקא מסתדר לא רע עם אוברקלוק של 315 מהירות ליבה ו500 מהירות זכרונות. ראוי לציין כי מדובר על גרסאת ה128 ביט. משהו יודע מה הבעיה עם 3DMARK?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  4. לאחרונה קניתי מסך DELL 2407WFP. להפתעתי גיליתי שלמרות שלכרטיס ה- FX5200 שלי ישנו חיבור DVI, הוא תומך רק ב-1600x1200 דרך חיבור זה, וצפיה ב- 1920x1200 מתאפשרת רק דרך חיבור ה- VGA. איכות התמונה בחיבור זה טובה, אבל לא מספיקה לי. אני משתמש ב-power strip ואין שום דרך לעקוף את הבעיה הנ"ל. מחיפוש בגוגל התברר לי שאכן חלק מכרטיסי ה- 5200 לא תומכים ב-1920x1200 דרך DVI. כמו שאתם מבינים, מי שמחזיק כרטיס FX5200 כנראה לא משחק ולא זקוק לתלת מימד. מצד שני, מי שקונה מסך 1920x1200 כנראה מתכנן לראות סרטי HD. מכיון שהמחשב שלי מעט ישן (מעבד Athlon 64 300+ עם סוקט 754 וסלוט AGP על הלוח), אני מחפש כרטיס שיענה על הדרישות הבאות: 1. כרטיס AGP 2. יציאות VGA,DVI,S-video (לפחות) ותמיכה ב- 1920x1200 דר…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by xgamer,

אוקיי אז יש ברשותי את הכרטיס Hercules 9700 np ואני יודע שהוא כרטיס דיי חזק ... אז רציתי לדעת איך להוציא ממנו את כל מה שהוא יכול בלי אוברקלוק... אני רואה שאנשים פה מדברים על aa af שזה מוסיף מלא בצועים... הפעלתי את זה אך המשחק לא עלה ( MOH:AA) תוכלו לאמר לי איזה שינויים אני צריך לשעות כדי לראות יפה יותר? אני רואה בסדר והפריימים שלי במשחק בסביבות 98FPS ועוד משהו בנוגע להתקנת הדריברים אני מתקין אחד על גבי השני זה לא טוב? ואני רוצה לעדכן ל 3.8 כדאי? תודה רבה רבה לעונים

6. Started by DeadHunt,

http://img113.imageshack.us/my.php?image=assassin4bx.jpg

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  7. איך מקדדים בפורמטים שונים svcd vcd dvd ?? והאם יש כרטיסי טלוויזיה שמקליטים בפורמטים שונים? ויש הבדלים שנראים לעין?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  8. שלום לכולם, אני רוצה לשאול אותכם על איזה מסך LCD למשחקים בעיקר אך לא רק למשחקים, אתם ממליצים לי לקנות בגודל של 17 אינצ' ושמחירו לא יעלה על 2000 שקלים, למרות שאם אתם תמליצו לי על מסך ברמה הרבה יותר טובה מ2000 שקלים אני מוכן להשקיע. ובנוסף רציתי לשאול את דעתכם על המסך הזה: nu-QL-711V דף בית: http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=17 תודה לכולם על העזרה.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by athi,

אני רוצה לדעת עליו ועוד משהו שנישמע מצחיק מה ההבדלים בנו ובין redyon 9550

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by saar3,

מה יותר טוב עבור משחקים 9800 או שתי 9600???

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  11. יש לי כרגע כרטיס מסך של NVIDIA > כשאני מחבר את כרטיס ה ATI חדש מספיק הCD שלו כדי שההתקנה תעבור חלק נכון ? ואז אני פשוט מסיר את הדרייברים של NVIDIA ? ומעדכן דרייברים לATI ? זה לא אמור לעשות בעיות המעבר הזה? מומלץ להחליף טכנולוגיות בלי להתקין מערכת הפעלה מחדש ?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  12. Started by tulz,

כמה קיבל 7800GT ב-D3MARK05?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  13. איך קורים לטכנולגיה הזות שלוקחת לך מהזיקרון של המחשב לטובת הקרטיס מסך? ועם זה שווה שיש לך 768 זיקרון?

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  14. Started by shoeyal,

מה אתם חושבים על מסך NU LCD Monitor 19" L-921G מחירו די זול 2400 ש"ח אחריות סבירה 3 שנים(לא יודע מה מדיניות החלפת הפיקסלים) המסך קיבל ביקורות טובות ב ANANDTECH http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=2289&p=17 "the ViewSonic Q190MB and the NuTech L921G are good buys." והוא זהה ל ViewSonic ולמרות זמן התגובה הגבוה 25 MS אין מריחות . למה לקנות מסך 17 LCD שבמחיר זהה אפשרי לקבל LCD 19 איכותי ? דרך אגב מישהו יודע מי היבואן

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  15. Nvidia GeForce 9300M GS ? תודה שי

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by alexbmw,

האם יש כרטיס מסך שאפשר להחליף בו רכיבים (למשל מעבד \ זיכרונות ) ? ואם כן איפה אפשר ליקנות וכמה הוא עולה ?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  17. שבת שלום לקהל הגולשים, הובכן האתר SharkyExtreme פירסם ביקורת חדשה על כרטיס המסך החדש מבית ASUS הלא הוא ASUS V9950 Ultra (GeForce FX 5900 Ultra) הובכן מתוצאת הסקירה והמבחנים שביצעו לו נראה כי הכרטיס נותן ביצועים מרשימים למדי ושום דבר פרט למשקלו, גודלו הפיסי ומחירו הגבוה לא מונע ממנו לקבל מהם ציון 9 שזה הינו ציון גבוהה ומכובד. לביקורת: http://www.sharkyextreme.com/hardware/videocards/article.php/3079811

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  18. ראיתי שהמסךview sonic 191 , 8MSהוא מהיר כמו מסך CRT ואין בו מריחות רציתי לדעת אם גם המסך samsung 913n , 8MS טוב באותה מידה (אין בו מריחות ומהירות)

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by avihai007,

הרדאון עולה 50 ש"ח יותר, עד כמה ההבדל בביצועים גדול? תודה רבה!!!

20. Started by shay999,

קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים עם שני כרטיסי מסך מסדרת HD4850 של ATI ולאחר שהתקנתי את הדרייבר שלו נתקלתי בשגיאה זו : [ אם מישהו יודע מה זה ואיך אפשר לפתור שיפנה אלי בבקשה. תודה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by daniel1234,

איזה כרטיס עדיף? INNOVISION Geforce 9600GSO 384MB DDR3 PCI-E (ש"ח 550) או INNOVISION Geforce 8800GS 384MB DDR3 PCI-E (ש"ח 560) או ‏eVGA‎ - ‏8800GT 256MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ (ש"ח 520) שלושתם נראים משתלמים. אבל לאיזה מהם יש היחס מחיר/איכות הטוב ביותר? האם הם יכולים להתמודד עם משחקים כדוגמת crysis בצורה ראויה? ומה בעצם מוריד להם את המחיר?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  22. היי חברים אני מחפש את הדרייברים ההכי עדכניים וטובים לכרטיס מסך, היצר זה גיגה בייט אם זה משנה, הבעיה היא שאני עובד עם 3DS MAX וקראתי ב - TOMSHARDWARE ש - MAX קורס בגלל בעיית בדרייברים של כרטיסה מסך וזה בדיוק מה שקורה לי, אשמח לעזרה תודה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by kfirlion,

שמעו, יש לי כרטיס מסך x1900xt וכתוב לי בתוכנה everest שיש לי 48 Pixel Shader ו-8 Vertex Shader, רציתי לדעת מה משמעותם?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  24. Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB הוא עולה באותו מחיר כמו האסוס איזה חברה יותר טובה?

25. Started by haim6130,

היי! רציתי לדעת עם הכרטיס מסך הזה: CONNECT3D Radeon X2600XT 512MB DDR3 PCIe יכול להחזיק משחקים כמו קרייסיס ואם כן על איזה הגדרות? איכות? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.