כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי היום 9800NP ושהתקנתי את הדרייבר הוא זיהה 9800PRO !! ורציתי לדעת אם יש תוכנה שמזהה איזה כרטיס זה PRO או NP המהירויות של הכרטיס הם 325 לליבה 580 לזיכרון תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
אני כבר הרבה זמן לא מעודכן במה שהולך בשוק ואני צריך את עזרתכם... מעבד Athlon 3000+ זיכרון 1GB מה הכי משתלם? נא לא לחרוג מהתקציב.
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי כבר זקן (שלא לדבר על כרטיס המסך) וחשבתי שאני צריך לשדרג את כרטיס המסך (כי לעבודה רגילה המחשב אחלה, אבל למשחקים לא). בקיצור הורדתי משחק חדש בשם:GTA SA והתאהבתי. אני חולה על המשחק. בקיצור אני צריך שאתם תיתנו לי המלצה לכרטיס מסך משתלם מבחינת ביצועים. שיוכל להריץ את המשחק הזה בהגדרות בינוניות וברוולוציה בינונית. התושבת שלי בלוח אם היא AGPX4. כמות הזיכרון הפיסי במחשב שלי היא 1024 33mhz cl 2.5 dual channel. בקיצור אני צריך המלצה לכרטיס משתלם בהנחה של עד 1000 שקל ולא גרוש יותר (מקסימיום 1100). בנוסף חשוב לי מאד שלא יהיה לי צוואר בקבוק (CPU: INTEL PENTIUM 4 2.4 GHZ 478 ואת השאר אתם יכולים לנחש לבד). אני חשבתי על GF7600GS. אבל כל הצעה טובה יותר תתקבל בברכה. (דרך אג…
-
- 11 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי OC לכרטיס מסך ובזמן האחרון ניסיתי להפעיל משחק (RTCW) וכשהמשחק עולה כל ה"MAIN" מרוח ולא נראה טוב התחלתי להוריד קצת קצת מהOC וראיתי שזה לא עוזר אז החזרתי ל"Defult" ולאחר מכן המשחק היה אם אותה הבעיה בדיוק, חשבת שהבעיה היא חום אז סגרתי את המחשב לשעתיים ועכשייו כשהדלקתי אותו בחזרה וניסיתי להפעיל את המשחק הבעיה חזרה על עצמה, מקווה שתוכלו לעזור לי, בכל אופן תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קניתי לפני חצי שנה בערך את הכרטיס 7600GT 256MB 128BIT AGP של לידטק לפני כמה שבועות התחילו לי בעיות עם הכרטיס שמתי לב שהמעלות שלו גבוהות יחסית 50-60 במשחקים יש לי בעיות של גרפיקה אני רואה את השמיים מוזרים כאלה עם קווים בכל מיני צבעים (במשחק NFS:C) במשחק אחר יש לי בעיה שונה.. אני לא יודע כל כך איך להסביר את זה אבל המסך פתאום קופץ כזה כאילו חלק מהגרפיקה נעלם וחוזר ממש במאית של המאית שניה לא שמים לב לזה כל כך אבל זה די מעצבן לא עשיתי OC לכרטיס מסך רק למעבד וגם כשאני מוריד את ה-OC זה עדיין עושה את זה. בעיה נוספת היא המחשב קופא פעם ב.. ונתקע ואני חייב לעשות ריסט ועוד בעיה שלא יודע אם זה קשור אבל אחרי שאני מפעיל את המחשב שהוא מכובה הרבה זמן (בעיקר בלילה) המחשב עולה ואז ע…
-
- 10 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כן מסך קצת ישן אבל יש לי אותו ואני נמצא כרגע על קצב רענון של 85.. ולא נראה לי שזה המקסימלי... כי היה רשום באתר של מאג שברזולוציה 1600*1200 הקצב רענון הוא 86 המקסימלי.. שאלה נוספת.. קצב רענון תלוי איכשהו בכרטיס מסך ? כלומר אם יש לי כרטיס מסך חלש מאוד זה ישנה אם אני אשים על קצב רענון מקסימלי?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: P4 2.4 512MB radeon 9550 256MB חברה צריך המלצה לכרטיס מסך( של GEFORCE )עד אלף שקל . איזה כרטיס טוב אפשר לקנות בסכום הזה? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
חיברתי את הטלוויזיה ליציאת S_VIDEO, בכרטיס GF4MX והתצוגה ע"ג הטלוויזיה היא בשחור לבן בלבד. נאמר לי שזו בעיה נפוצה, איך אני פותר אותה?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עסוק כרגע בפרוייקט שדורש ממנו תכנות לCUDA, (תכנות מקבילי ישירות לכרטיס) החלטתי שהGPU שיתאים לי מבחינת עלות/תועלת הוא GTX 660 כיוון שאני גם כך קונה מחשב, אני מצרף את הכרטיס לקנייה של המחשב (נייח). הציעו לי כרטיס של חברת gainward - עליה לא שמעתי לפני. האם למישהו יש נסיון עם הכרטיסים של החברה? האם לדעתכם מומלץ לרכוש כרטיסים שלה או שעדיף ללכת על משהו מוכר יותר כמו Asus או gigabyte תודה!
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
במידה ובעוד חודש יצא ה7600GT לAGP מחרו ההתחלתי ביצאה יעמוד על 1500 -+ וכיום ניתן להשיג את ה7800GS במחיר 1600 לשאלתי... האם משתלם לחכות ל7600 עד שיצא או לקנות עכשיו?ומה יהיו ההבדלים ביניהם? שאלה נוספת מעבד 3גי'גה HT לא ייצור צווארבקבוק עבור אותם כרטיסים, נכון?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
התקנתי 3DMARK Vantage ויש לי ויסטה והוא כבר שעה מתקין לי איזה קובץ GUI הנה תמונה : [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום , המאוורר על כרטיס המסך שלי אסוס 8800GT מרעיש נורא וככל הנראה עומד להתפגר בקרוב. יש לי אחריות מורחבת של 3 שנים על כל החומרה ושאלתי היא האם גם המאוורר על כרטיס המסך אמור להיות כלול באחריות? ( אני שואל לפני שאני מתקשר לתמיכה ) , תודה. חיים
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
איך המחיר על הכרטיס הזה? והאם הוא שינוי משמעותי מ ר9800פרו? http://www.crg-shop.com/Product.asp?Pid=ati-aiw&Cat2Cat1ID=2833&Cat2ID=7887
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי 8800gt אני חושב לקנות hd4850 זקוק ליעוץ אם כדאי
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום אני משחק call of duty 4 בהגדרות הכי גבוהות ברזולוציה של 1050X1680 והמשחק ברובו ...עומד על 60 FPS זה בסדר למחשב כמו שלי או שצריך יותר? מעבד E8500 OC 3.8 לוח: DFI X48 זכרון: 4 ג'יגה כרטיס מסך: HD 4870 אגב אני מתכוון לסינגל פלייר
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
האם המסך הזה שווה?? לפי הנתונים הוא עושה רושם של מסך טוב ומחיר טוב... http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1390092
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ב OBLIVION http://www.nordichardware.com/Reviews/?page=10&skrivelse=494
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום!!! מישהוא מכיר את הכרטיס SAPPHIRE ATI REDAON 9800P 128MB 256BIT ואיך הוא בהשוואה ל GIGABYTE FX6600GT 128 MB תודה לעונים ( דרך אגב שניהם באותו מחיר)
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הנה תוצואות ה 3DMARK06 ללא OC מפרט : Amd Athlon64 bit 939 3.2 motherboard: nForce 430 Chipset - Dual Cahnnel DDR 400 - PCI Express - SATA2 - RAID - Firewire iEEE-1394a - 8 Channel Sound - Gigabit LAN - mATX - GeForce 6150 VGA on board video card : X1950Pro 256MB GDDR3, HDCP Edition ,256-bit (512-bit Internal Ring Bus) Dual DVI (Double Dual-link) HDTV D-sub HDCP DVI to HD(MI) TV support via HD Video Dongle.HDCP decoding for Blu-ray and HD-DVD @1080i video quality. memory : 1 gb http://img120.imageshack.us/img120/5966/ddee1.jpg תוצואות : על 1024X768 ללא AA וגם תוצואות SUPERPI http://rotter.name/User_files/nor/461fbf7e054251e4.jpg
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום. רוצה להרכיב מחשב להורדה של סרטים/סדרות באיכות HD מתכוון להרכיב מחשב מחלקים ישנים. יהיה לי מעבד E8400, לוח 775. בעיקרון כל כ.מסך יכול להריץ סרט על טלויזיה 32"? GT-210 יספיק? כמו כן שאלה לא קשורה לפורום זה.. . HDD SATA2 יריץ סרט HD ללא בעיה או שצריך SATA3? ואותה שאלה לגבי קול. ON BOARD סאונד מספיק טוב כדי שתמונה וקול שחוצאים מטלויזיה יהיו מסונכרנים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
דבר ראשון אני משוטט באתר כבר הרבה זמן ומאוד מתרשם לטובה שאנשים שבאמת מבינים נותנים ביקורות שעוזרות יישר כוח ;D ולשאלתי--אני קונה בקרוב מחשב חדש ומאוד חשוב לי שהוא יהיה בעיקר לצורכי עריכת וידאו (וגם קצת משחקים אך הדגש הוא על ו י ד א ו ) לפי מערת הצעת מפרטי המחשב באתר הוצע בין היתר PCX - GeForce 7600GS leadtek/Gainward - passive cooling עכשיו אני מוכן להוציא עד 1500-1700 שח על כרטיס אם אכן בעוד שנה הוא עדיין יהיה רלוונטי ולא מיושן ,האם יש עוד כרטיסים שכדאי לבדוק עבורם? העיניין הוא שהמחש ישמש לעריכת וידאו עם תוכנות כמו SONY VEGAS ו"פריימיר".... אשמח לתשובה , ושוב אחלה אתר
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי כרטיס מסך ATI Radeon 2600HD PRO 512MB DDR2 שהמאוורר שלו התחיל להרעיש לא מזמן. החלפתי מאוורר ועכשיו כנראה שהמאוורר מקצר (הגיוני?) ובכל פעם שאני לוחץ על כפתור הדלקת המחשב הוא נכבה לאחר כמה שניות. הגעתי למסקנה שיש צורך בכרטיס חדש. אין ברצוני לשדרג אלא רק להחליף, אבל למיטב ידיעתי אי אפשר להשיג כרטיס כזה בשוק. שאלתי היא האם אפשר להמליץ לי על כרטיס מסך באותה רמה פחות או יותר שיתאים לי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
האם בשביל לראות כבלים (ערוצי זהב - דיגיטלי עם ממיר) צריך כרטיס טלויזיה או שמספיק כרטיס מסך עם VIDEO IN ?? הרי אני לא צריך TUNER ... הממיר משמש לך ... ואם כרטיס עם VIVO - מה אתם ממליצים במחיר של עד 500 שח ? תודה
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-