עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by efee123,

אפשרי וכדאי? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by tomerco,

קודם כל איזה כרטיס יותר משתלם ה6800GT או ה7600GS 512 mb? לפי מה שהבנתי ה6800GT עדיף.. אבל שימו לב לBFG OC 7600 GS 512MB AGP הוא מגיע עם 420 מהירות ליבה לעומת ה350 של gt .. ודבר שני נניח שאני לוקח את ה6800gt של איזה חברה (יצרנית) לקחת, שיהיה מתאים מבחינת איכות\ביצועים\מחיר ? ומאיפה לקנות? אני חייב את העזרה שלכם חברה..

3. Started by tfo,

בלי קשר ל hl2 למי יש ביצועים יותר טובים?? זה חיים או מוות?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  4. אהלן חברים, אני מעוניין לראות סרטים שאני מציג על המחשב גם על הטלוויזיה. חיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה והכל פועל, אבל כשאני מפעיל על המחשב סרט, בטלוויזיה אני רואה מסך שחור במקום שהיה אמור להיות מוצג הסרט. למה זה קורה והאם יש תוכנה שבאמצעותה אני אוכל לראות את הסרטים גם על הטלוויזיה? ובכלל, אם אתם יכולים, תמליצו על תוכנות שימושיות לכרטיסי VIVO... כל מיני תוכנות שאפש להקליט מהטלוויזיה למחשב וכדו'. המון תודה מראש, ניר.

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. הציעו לי בפורום מפרטים את כ. המסך הבא: LEADTEK PCI-EX WINFAST GEFORCE PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 BIT TV/O -RETAIL האם לפי נתונים האלו זה כרטיס האקסטרים או שיש מס' כרטיסים עם השם שנתתי ? האם הכרטיס X1800GTO עדיף על הנ"ל? על הכרטיס לתמוך ב CF שאולי יבוצע בעתיד וכך גם לגבי OC עתידי. הכרטיס אם יהיה DFI INFINITY 975X/G או ASUS PSW DH DELUXE. המחשב מיעד בנוסף לעבודה כללית לעיבודי תמונות של 8MB ולעבודה מזדמנת בCAD למינהם. האם יש צורך להוסיף קירור לכרטיסים ואיזה מומלץ תודה

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  6. זה מה שכתוב לי על הספק AX-19(intel)UN-300WP4 המעבד הוא 2.4 והזיכרון הוא 1 GB האם יהיה לי צואר בקבוק עם אחד מהכרטיסים האלה? Sapphire Radeon X1650PRO 512MB Pro XFX GeForce 7800GS AGP 256MB DDR3 Sapphire Radeon X1950Pro AGPx8 DDR3 512MB nVIDIA GeForce 7600GT 256MB AGP וPalit

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  7. כרגע התקנתי מערך של שני כרטיסי 9800GX2 ,עשיתי בדיקה ראשונה ב DMARK06 ותוצאה של 13000 לעומת זאת עם כרטיס אחד הוא הוציא לי כמעט 15000 , מצחיק לא רק שזה לא מוסיף זה מוריד המערך הזה! למישהו יש רעיון או הסבר.(ודרך אגב את הכרטיסים החליפו לי ללא תוספת מ 8800GTX כי אחד התקלקל)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אם יש לי לוח של MSI, כרטיס מסך של MSI יעבוד טוב יותר עם המערכת?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by creed111,

על מערכת ה- xp שלי, היה תוסף נחמד לדריבר של nvidia בשם nview, שהיה מאפשר ליצור פרופילים שונים, להקצות לכל אחד מהם שילוב של hot keys, וכך מעבר בין פרופיל אחד לשני היה מהיר. הסידור הזה היה לי נוח, כי אני צריך לעבור בין תצוגה של מסך אחד, לתצוגת שני מסכים. לימדתי את שלט ה - mce מהו שילוב הכפתורים לכל פרופיל, וככה קפצתי בקלות מאחד לשני. ב- win7 אין יותר את nview, ולא הצלחתי למצוא לו תחליף ברשת. יש איזו שיטה לבצע את מה שתיארתי בדירבר של nvidia, או באמצעות איזשהו תוסף? תודה

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. יעזור לי מאוד אם תסבירו לי איזה כרטיס מסך עדיף, 7800GTX או X1900GT בתקציב של 1300 ש"ח. ברוב הבאנצ'מרקים שראיתי, ה-7800GTX מנצח ואתם לעומת זאת ממליצים על X1900GT, לכן יעזור לי מאוד אם תסבירו לי למה ה-X1900GT עדיף? (ערכתי חיפוש, לא מצאתי תשובה)

• 75 תגובות
    • 6k צפיות
  11. Started by RayZ,

היי. השאלה שלי היא קצרה ופשוטה. אני רוצה להשיג 8800GTX 640MB ולהשתמש בו כמאיץ פיזיקס בלבד ביחד עם הכרטיס מסך "הבכיר" שלי בעתיד (כרגע איננו). האם כרטיס זה יספיק להרצת פיזיקס באופן גבוהה ללא בעיות כלשהן? תודה.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  12. רציתי לבדוק לפי הדגם אם הטלויזיה היא מולטיסיסטם . החברה היא MATH משהו כזה... איך אני ידוע אם היא מולטיסיסטם לא ררשום עליה דגם אלא כל מיני מספרים . ואם אני מוצא תא הדגם איפה אני יכול לבדוק על הטלויזיה? מצטער אם זה לא קשור לפה .א בל לא ראיתי מקום אחר.

• 16 תגובות
    • 9.4k צפיות
  13. הכרטיס מסך הוא 8800GTS 640 של לידטק, ואני חושב שהוא לא מספק את הסחורה (FSX קורס, FIFA לא רץ בHIGH) ואני חושב שאולי יש בו בעיה או משהו, יש דרך לבדוק זאת עצמאית? תוכנה שנותנת ציון לביצועי הכרטיס/מחשב שממנה אני יוכל להסיק אם ישנה בעיה או לא.. תודה.

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  14. היי. המשחקים הם Crysis, Civ, cont. strike. אין לי את המפרט המלא של המחשב, זה בשביל חבר. יש חיה כזו ? תודה מראש.

15. שלום אני מחפש כרטיס מסך בשביל חבר שלי בטווח של 600- 800 ש"ח אני יודע שהוא לא הולך לשחק במשחקים כבדים כמו HALF LIFE 2 אבל משחקים כמו SAN ANDREAS ומשהו קצת יותר חזק אבל לא הסוג של HALF LIFE תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  16. שלום, עקב קניית מחשב חדש, אני שוקל להסב את הישן לHTPC. סך כל הוא לא רע (P4 3.0GHZ עם ג'יגה זכרון DDR1). העניין הוא שכרטיס המסך שיש לי (GEFORCE 5950 ULTRA) לא ממש יודע להתמודד כמו שצריך עם תכני HD, ומציג אותם מאוד מקוטע. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך AGP שיתאים לי לצרכים האלו, או שהמחשב עצמו חלש מדי בשביל פתרון הולם. אשמח לדעות בעניין.

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by sanchouz,

שלום! אני לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש השארתי רק כרטיס מסך ישן EN8600GT שהו כרטיס ישן ותופס רק סלוט אחד עכשיו אני רוצה להחליף אותו במשהו חדש, ואני רואה שכל הכרטיסי מסך החדשים תופסים 2 סלוטים לפחותוהם ארוכים מאוד , יש כאלה שאפילו 3 אני חשבתי גם בלוח אם שלי זה יהיה בסדר אבל אז ראיתי שהצ'יפסט התחתון(דרומי) ממש גבוה ואני לא יודע עכשיו אם ללוח אם שלי אפשר לשים כרטיס שטופס יותר מסלוט אחד מה שאני שואל זה האם יש למישהו כזה לוח אם כמו שלי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#ov או דומה ויש לו כרטיס חדש ארוך שתופס 2 או 3 סלוטים?? אני חושב לקנות:1) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7324 או2) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6729 INNO…

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  18. שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך של ATI וכל הזמן בכל המשחקים מופיע לי הודעה של: vpu recover יש לי את הדריבר הכי חדש 5.7 רוצים לדעת מה לא עשייתי בישביל לסדר את זה?אז הנה: התקנתי את כל הדריברים של ati , התקנתי מחדש את הwindows , עשייתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי תשובה לבעיה הזו... אני משתגע כבר אני לא יכול לשחק בשום משחק אני מתחיל משחק אחרי 5 דקות באה ההודעה הזו , אני כבר לא משחק במשחקים בגלל ההודעה הזו יש לי כרטיס מסך מסוג: ?ATI RADEON 9550 128MB? עוד פרטים עליו: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R955128T.htm לא עשייתי שום oc , מקווה שמישהו יעזור לי ...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ajl,

התקנתי PS CS4 על dell e6400 עם intel gma 4500hd ואני רואה שאין לו תמיכה ב OpenGL, האפשרות הזו מנוטרלת ב PS. לפי מה שקראתי באתר של אינטל, הכרטיס תומך ב OGL 2, למישהו ידוע משהו? יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by scylla,

לחבר שלי יש את המפרט הבא: 2.8C Asus P4S800D 2*256 DDR PC3200 9800PRO הבעיה שה9800 נשרף כנראה כשבועיים אחרי שפגה האחריות (ביש מזל) וצריך לשלוח אותו לחו"ל לתיקון וזה לא משתלם. הוא מעוניין לקנות כרטיס חדש בפחות או יותר 1000 ש"ח ++. הכרטיס שלדעתי הכי מומלץ הוא 6600GT שלחבר אחר שלי עלה 1050-1080 אני לא זוכר בדיוק. (של לידטק..) יש חנות ודגם מומלץ שכדאי לו להסתכל ולקנות?

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם !!! קיבלתי הצעה לקנות 6600GT של גיגה בייט Gigabyte nVidia NX66T128VP 6600GT 128MB VIVO +הארד דיסק של WD WD2000JD 200GB 7200 8MB SATA וכל זה ב 1470 שח והכל כמובן כולל אחריות האם כדאי?

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  22. המפרט: E8300 Intel Core 2 Duo E8300 2.83GHz 1333FSB 6MB Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 KINGSTON 2GB DDR2 800Mhz CL5 X 2 Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail תוצאות: לא יכול לבדוק ב 3DMark Vantage אין לי ויסטה ולא יהיה אף פעם אשמח לתגובות.

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  23. Started by KingAlpaca,

למישהו יש את המסך הזה? למישהו היה בעיות איתו?

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by yoxo,

אני מעוניין להחליף במחשב של אחי את הכרטיס מסך יש לו 9600GT ורציתי לדעת עם כדאי לי להחליף אותו ב250GTS ? ועם כן מה בידיוק הפרשי הביצועים ביניהם? E8400 סיסוניק 500W מסך 22'

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by gabi1234567,

אהלן שלום. אני מחפש כרגע כרטיס מסך בסכום של 600 עד 800 שקלים מעדיף ב600 כמובן. המפרט של המחשב הוא e6600 3.1 ghz 4gb ddr3 וספק כוח 500 וואט של fsp. אני מעוניין בכרטיס שיתמוך בדואל סקרין אם אפשר גם שלוש יהיה מעולה משחק בסימולוטר נהיגה. ומידי פעם battlefield וכאלו. לא מעוניין בגרפיקה הכי גבוהה העיקר שהמשחקיות תיהיה טובה והמשחק יזוז בפריימים נורמלים ולא 15 וכדומה. כמובן עם הכרטיס יהיה מספיק חזק ואפשר יהיה לשים על איכות גבוהה זה גם פלוס. תודה רבה לעונים.

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.