עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש כאן אני חושב את כל מאגר ליבות כרטיסי המסך, נתקלתי בזה בקריאה על משהו - אני התרשמתי. אם אין אז שיהיה לכל אחד. אם יש - מיחקו את הלינק/הודעה. http://www.techpowerup.com/gpudb/

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by peshtol,

פעם אחת ולתמיד שכל אחד ירשום את כרטיס המסך המועדף עליו משתי החברות, ואיזה מהם יותר טוב רוצים להרוויח קצת כסף מהסלולארי?, אני לא אומר שתרוויחו מיליונים אבל אתם תוכלו בקלות לכסות את החשבון החודשי של הפלאפון: www/2060/smser/co.il

3. Started by ARI_ARI,

יש ברשותי כרטיס מסך 7600GS והשאלה שלי היא האם הכרטיס יחזיק רזולוציה של 1366X768? ואם כן אז יראו טוב או לא? תודה.

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by Kermit,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני חושב שאני אקנה את הRADEON 9800 Pro. אבל, יש לי לוח אם שתומך מקסימום בAGP כפול 4 - האם הכרטיס ינוצל היטב או כמעט היטב? (אם זה ינצל אותו 97% ממה שזה היה מנצל אותו עם AGP8 אז מילא...) זה מטריד אותי בייחוד כשכיום יש משחקים כגון FARCRY שמביאים לכאורה את ה"תעבורה" בין כרטיס המסך לשאר המחשב למקסימלית, דבר שמושפע ישירות ממהירות הAGP. אם כבר הזכרנו את FAR CRY, האם לקנות כרטיס 9800Pro זה לא כבר לקנות כרטיס שהוא קצת מיושן מההתחלה, כאשר הוא לא מריץ טוב משחקים חדשים כמו זה בצורה מקסימלית? (תקנו אותי אם אני טועה) אני יודע שהכרטיס הבא אחריו זה הXT שעליו אין מה לדבר, מבחינת מחיר, אבל בכל זאת זה מטריד אותי מסיבות מובנות תודה.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by JoniBm,

המפרט הרצוי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1195 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪759 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪436 קירור למארז: Silverstone 120mm Air Penetrator 1500rpm RED LED כמות: 1 - מחיר: ₪83 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪110 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1.5TB Sata3 BaracudaLP 64MB cache כמות: 1 - מחיר: ₪759 קשיח למח…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  6. כל פעם שאני מכבה את המסך או שהוא נכנס להמתנה,הוא חוזר לגודל המקורי ז"א שהוא לא מתוח על כל המסך,מה יכולה להיות הבעיה? יש לי מסך F700B LG תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by Hartley,

מי ראה ? מי שמע ? הכרטיס יצא כבר לפני כמה חודשים. :s05:

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by nitayc1,

שלום. יש לי את האפשרות לקנות את הכרטיס הבא מחו"ל: HD 4870 1GB DDR5 במחיר די טוב. יש לי מסך 19" רחב(אולי בעתיד אחליט לקנות מסך גדול יותר) האם זה בזבוז לקנות כרטיס די חזק ביחס למערכת שלי?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  9. החל מ-299 דולר בלבד - NVIDIA מכריזה על סדרת כרטיסי המסך GeForce RTX 5060 בהובלתו של ה- GeForce RTX 5060 Ti 16GBלכתבה

10. Started by ozeini,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה נחשה כרטיס טוב יותר ה-7600GS או ה-8500GT, אגב שניהם של LEADTEK ושניהם עולים בסביבות ה-500 ש"ח. מי שיכול לעזור לי אז בכבוד! תודה!

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  11. האם זה של ATI הוא פשוט יותר? מה עדיף?

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  12. איזה כרטיס הכי קרוב וזול ל-9800 בביצועים? 7600 עובר אותו?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  13. Started by Bruce,

אני מקוה שהכותרת שלי תואמת לתקנון. קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא לוח GigaByte 965P s3 מעבד e6600 2.4 זכרון 1G וכל השאר. העניין הוא שיש לי כרטיס מסך 6600GT של MSI האם החלפה שלו ל7600GT תיתן לי שיפור רציני? אני משחק בעיקר בflight Sim החדש וב BF2 ןBF2142 אולי כרטיס אחר בטווח שלך ה1000+ ש"ח אחר מומלץ. תודה מראש

14. Started by alex321,

שלום רב לפניי כמה ימים נשרף לי הכרטיס מסך (HD4870) לצערי החלטתי שאני רוצה לחדש את המחשב שלי לעוד כמה שנים טובות מבקש את עזרתכם המפרט שלי: GA-EP45-DS3-GIGABYTE intel Core 2 Duo E8400 clock speed 3.0 2*2GB ddr2 1066 ספק כח-Enermax Pro 82לא בטוח עם זה 425W או 525W לא רשום עליו בשום מקום ??? הכרטיס מסך שנשרף – HD 4870 :'( מחפש המלצה לכרטיס מסך חדש ,ועל הדרך חשבתי לעשות שדרוג למחשב אנא המליצו לי איזה כרטיס מסך ??(אני לא גיימר כבר,אבל חשוב שהייה חזק) אני בעצם רוצה לשדרג את המחשב לעוד כמה שנים טובות(האם זה בכלל כדאיי??) איזה כונן SSD מומלץ ביותר נפח 60 GBSATA2 יספיק לדעתי,מה אתם חושבים?? בנוסף האם כדאיי גם להוסיף זכרונות DDR2 ?? ואיזה קירור מומלץ ל…

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by omrid14,

קניתי את ה4850 אתמול היה לי 880GTS 320 השתמשתי ב3DMARK VANTAGE עם ה8800 והביא לי תוצאה כוללת של 3834 נקודות.. היום הפעלתי עם הכרטיס HD4850 החדש שלי וקיבלתי 5303 נקודות. אני מאמין שזה שיפור גדול .. לא?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by mff,

יש לי מחשב פנטיום 4 2.8, ואני מחפשת כרטיס מסך, שתומך במשחקים כמו need for speed, ומשחקים עם גרפיקה ברמה גבוהה. התקציב הוא בסביבות ה500 שקל.. תודה לכל מי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  17. Started by Itay_86,

אהלן חברים, יש ברשותי כרגע 700 ש"ח נזילים, והכרטיס הנוכחי שלי הולך למחשב אחר בבית (כי שם הלך כרטיס מסך) ככה שאני יכול להרשות לעצמי לשדרג, כמובן שרצוי כרטיס שייסחוב טוב את המשחקים המתועדים להגיע. המפרט שלי כתוב בצד, אני כרגע משתמש במסך 17' על רזולוציה של 1024*1280 אבל בזמן הקרוב אני ייקבל מסך 22' (אם זה משנה בהרבה). אממ אם אפשרי למצוא כרטיס טוב בהתחשב במערכת בפחות מ700 ש"ח מה טוב, אשמח לשמוע כל המלצה

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by shaykap,

רציתי לדעת אם אני יכול לפרק את המסך שלי מהמחשב הנייד (המחשב עצמו מת) ולחבר אותו בתור טלויזיה או מסך למחשב

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by PayneBack3251,

שלום רב היום בבוקר אחי הקטן בא למחשב ורואה שהמסך כאילו מכובה הוא מוזיז את העכבר וכלום... בדקתי את העניין חיברתי את המסך שלו לנייד שלי והמסך עובד ניסיתי לנקות את הכרטיס מסך מכל כיוון ועדיין לא עובד ניסיתי לחבר את המסך ליציאת ה dvi של הכרטיס מסך וזה עדיין לא עובד הסתכלתי טוב וראיתי שאני מפעיל את המחשב המאוורר של הכרטיס מסך עובד אבל עדיין לא רואים כלום על המסך אז או שהכרטיס מסך נדפק או שיש בעיה בלוח אם מה דעתכם בנושא ? ד.א הכרטיס הוא 6600GT

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  20. ספק הוא 400W מעבד Intel Core2Duo E7200 2.53GHZ זיכרון 2GB )2x1G( DDR2-800 Kingston הכרטיס מסך מיועד למשחקים אבל אני לא גיימר מטורף... זתומרת שלא כל יום אני ישחק.. חשבתי על 9600 אבל יש מצב שאני לא יקנה אותו כי אני רוצה משו יותר זול.. במידה ואני לוקח 9600 ספק של 400W מספיק בשבילו? ו8800 הוא יותר יקר ממנו.. ו8600 הוא כבר הרבה יותר "נחות" מהם..אבל אמרו לי שבגרסת EXTREME שלו הוא שופר.. מה אתם אומרים? עוד שאלה מה עדיף 512MB DDR2 או 256MB DDR3

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by eli33,

שלום לכולם לאחר הרבה מחשבות על טלויזיה בחדר החלטתי בסופו של דבר לקנות כרטיס טלויזיה במקום טלויזיה שזה גם נותן אפשרות של הקלטה למחשב. חיפשתי המון בפורום הזה גם וגם בפורומים אחרים ברחבי הרשת ועדיין לא הצחלתי להבין כמה דברים ואיזה כרטיס טלויזיה הכי טוב בשבילי. אז ככה .. אני בעיקר צריך את הכרטיס בשביל לראות טליוזיה ולא ממש בשביל עריכה ... אני לא צירך לבזבז את הכסף לכרטיס לעריכה אבל תהיתי אןלי יש כרטיס שכולל בתוכו את שני הדברים זאת אומרת שיהיה גם טוב לעריכה וגם ללכידת וידאו או שזה בא בנפרד? בשורה התחתונה אני צריך כרטיס טלויזיה שתהיה לו רזולוציית לכידת וידאו גבוהה ,שאני אוכל להקליט בו בצורה איכותית מאוד רצוי שיהיה עם שלט בערך ב 300 ש"ח אפשר קצת יותר עד 500 ש"ח אבל אם זה לא נ…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by ET,

GTS 2 או GF4mx440se שניהם עם 64 מגה זכרון. אני יודע ששניהם על הפנים אבל יש לי את האפשרות לבחור מבין שניהם ולהחליף את הGF2MX200... אז מה טוב יותר?

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  23. שיהיה כרטיס טוב מבחינת חברה.. 128 מגה זיכרון חנות שאפשר לסמוך עליה אני רוצה כבר להזמין היום לחבר תודה

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by redti,

שלום, בכוונתי לקנות מסך שטוח לא דק . 19 אינצ' בסביבות ה-1000-1500 ! מכוון שאתם מבינים אני מבקש את היעוץ שלכם.. מה המסך הכי טובבבבבבבב שאפשר לקנות בסכום הזה לפי הפרמטרים המצויינים למעלה. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  25. תנו פירוט ככל שניתן. מהו רוחב הפס המקסמלי , ומהו רוחב הפס המינמלי ? אשמח לשמוע תגובתיכם. תודה

דיונים חדשים בפורומים