עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by 111111,

1. F900P +Q17 .2 (באתר של תום אומרים שהוא פחות טוב מהסאמסונג ) 710TM .3 (עם האחריות המבישה של החלפת המסך רק מעל 20 פיקסלים שרופים) נ.ב - יש לי כמה שאלות בקשר לפיקסלים שרופים - האם יש סיכוי גדול שאני יקבל את המסך עם פיקסלים שרופים? האם פיקסל אחד יפריע לי בשוטף? או שאני לא ישים לב אליו בכלל? והאם זה נפוץ פיקסלים שרופים (נגיד שקיבלתי את המסך נקי מהם) ואני יכול להתגבר על בעיית האחריות או שאני צריך לדאוג שחודש אחרי קניית המסך פתאום יצוצו לי 19 פיקסלים תודה רבה על העזרה

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  2. אני שמעתי שאפשר להכפיל את הפיקסל פייפליין של הכרטיס מסך ואני לא מתקוון ל-OC ... אתם אולי יודע איך או איפה יש מדריך טוב לזה ? או איפה אפשר אם בכלל למצוא כזה מדריך...? ??? :s05:

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  3. Started by zeropaid,

בהתחשב שרוב העבודה שלי היא עם פוטושופ וקצת עריכת וידאו , ובנוסף עם תקציב מוגבל מה עדיף?

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by kadosh1000,

אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה, אבל הנה השאלה: יש לי שני מחשבים עם יציאות VGA בלבד! עכשיו קניתי LCD חדשה שיש בה כמעט כל חיבור קיים: HDMI x 3 VGA (PC) 15Pin × 1 PC Audio in x 1 S-Video:4-pin DIN × 1 Component x 1 Video (RCA) × 1 AV L/R RCA × 2 SCART x 2 אני רוצה לחבר את שני המחשבים ל-LCD, בהתחלה חשבתי לקנות קופסת מיתוג שתתחבר לכניסת ה-VGA בטלויזיה ולשני יציאות ה-VGA במחשבים, כמו זו: http://www.erezadar.com/Products/Products.aspx?catid=209 אבל מישהו המליץ לי לקנות כבל VGA ל-RGB. ואז מחשב אחד יחובר ב-VGA והשני ב-RGB, כמו זה: http://www.amperel.co.il/products/117829 רציתי לדעת מה לפי דעתכם עדיף? מבחינת הרוזולוציות הנתמכות בכל אחד מהם, איכות התמונה שתצא וכו... אם יש לכם פתר…

5. המלצות יתקבלו בברכה. החיבור dvi שווה משהו?

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by chubaka,

יש לי ti 4200 ואני לא מבין מה זה filtering וכל זה מישהו בבקשה יכול להסביר לי כמו כן איך אני עושה לו oc? בקיצור איך אני מביא אותו למקסימום יכולת?

7. מה הכרטיס שכדי לי לקנות? מפרט: p4 2.8 1gb ram 160 gb hd asus p4p800se ספק לא ידוע אני יודע שהמחיר יקר אבל אני חושב שעדיין אפשר לנצל את המחשב למשחקים וסוף שנה אני יקנה מחשב חזק

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by mcnm,

שלום אני משתמש רק ביישומי גרפיקה כגון פוטושופ אינדיזיין וכו' האם כדאי לי לקנות את הכרטיס הזה, שמחירו 1000 ש"ח בערך או כרטיס מסוג אחר (באותו גבול של מחיר)? תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by dids22,

תראו לפני איזה חושים קניתי מסך של סאמסונג הקיצר השבוע ניסיתי לשים אותו על ההגדרות הכי בהירות אז שמתי אותו על הכי בהיר שאפשר והקיצר לא ממש ראו הכי בהיר כאלו ראו די בהיר אבל אם אני לא טועה אז כששמים על הכי בהיר כמעט ולא אמורים לראות כלללוםםם אז הקיצצר עכשיו שזה על הגדרות מקסימליות של בהירוות רואים יחסית בהיר אבל לר כל כך אז זה אמור להיותתת ככההה????

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  10. שלום רכשתי כרטיס מסך 7950 וקבילתי קופון עם קוד לחבילת משחקים של AMD. אני מנסה להפעיל באתר של AMD ואני מקבל הודעת שגיאה "There was an error processing your submission, please check all values and post again" אני ממלא את הפרטים הנכונים בשדות.... מישהו מכיר ?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by Torn,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE TI4400 עם 128 MB של זיכרון, של חברת LEADTEK WINFAST. הכרטיס מציג לי עיוותים עוד לפני שהווינדוס עולה (בביוס גם). וזה כרטיס אומנם לא הכי חדיש, אבל הוא מהיר מאוד ומפעיל משחקים מודרנים בכיף.... בקיצור חבל לי לזרוק אותו ולהשקיע במשהו יקר יותר שלא יתן לי שום דבר. יש לי את הכרטיס שנתיים ובלי אחריות אפשר לתקן אותו? ד"א הכרטיס דפוק במיליון אחוז, בדקתי אותה בעוד מחשב וגם שם הוא עושה עיוותים..

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  12. עד כמה ההבדל מהותי בין הכרטיסים הבאים: GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 896MB DDR3 GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E - ZOTAC GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E‎ - GIGABYTE - (GV-N26-896H-B) תג המחיר שנושא כל אחד מהכרטיסים האלה שונה בהרבה מדוע?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by Coca Cola,

המסך L1750HQ ופירמטתי היום לx64, לא חשבתי שהוא לא יתמוך בx86, אני לא מוצא שום דרייבר שהוא x64, מישהו מוכן לעזור לי?

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by CybeR_CoM,

מדובר על ה winfast 6600GT של leadtek מול ה X800GT PCIe של Sapphire. איזה מהם נחשב לעדיף מבחינת ביצועים? ד"א GT זה בעצם GTO?...

15. Started by zobi12,

שלום לכולם היום הפעלתי את המשחק nfsu 2 בפעם הראשונה ונוכחתי לגלות שיש חושך ,לאחר שהורדתי את רמת הגרפיקה שהייתה על הכי גבוהה פתאום יכולתי לראות המחשב שלי לא מהתותחים אבל משחק כזה אני מעדיף להפעיל על איכות הכי גבוהה ולקבל פחות ביצועים אבל הבעיה שהוא לא עובד על רמת גרפיקה הכי גבוהה! אני לא זוכר מתי לאחרונה עידכנתי דרייברים אני חושב שזה היה לפני שנה כיום יש לי ת4.1 תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by zeroone,

אולי זה לא המקום אבל בכל זאת, שלום אני מעונין להעביר מוידיאו למחשב סרטים של אירועים משפחתיים. קודם כל יש ברשותי כרטיס FLY VIDEO 2000 איך הוידאו מתחבר אלין RF או AV איזה כבלים/חיבורים צריך?

17. Started by Dvich,

3DM 01 03 05 וD3 על X850XT CFE וX850XT רגילים X800P X700P X700 וX300HM. שימו לב שיש הרבה מקרים שמושג שיפור של 100%, כלומר פי 2, ושCF אפשר להפעיל על כרטיסים לא מסדרת הCF (שנקראים Crossfire Edition או CFE בקיצור). לפי ההיגיון הרצת CF על כרטיסים לא CFE מתאפשר רק על מצב ST. http://www.hkepc.com/hwdb/atixfcracked-1.htm

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by LEON500,

איזה יותר חזק ה 9800GTX או 8800 GTX ובכמה?? אמרו לי שיצא גם 9900 זה נכון?

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by DxCx,

חבר שלי קונה מחשב חדש , הוא קונה לוח אם PCX (PCI EXPRESS) והוא רוצה לקנות Ge-Force 6800 ULTRA ויש לו AGP X8 הוא אמר לי לשאול אם הוא יוכל לחבר את הAGP X8 לPCX?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  20. קניתי את הכרטיס של החברה TUL/POWRCORLOR יש לחברה שתי סוגים 256BIIT/128BIIT איך אני בודק שייש לכרטיס 256BIIT יש לי את התוכנה AIDA32+ Everest אז איך בודקים זה דחוף! :-\

21. Started by Proteous,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34162 Israeli distributor launches Geforce 7950GT BFG Geforce 7950 GT OC 512MB PCIe By Fuad Abazovic in the Bosnian wilds: Tuesday 05 September 2006, 15:23 AN ISRAELI distributor decided to launch a 7950 GT card before Nvidia lifted its embargo. The outfit priced the BFG Geforce 7950 GT OC 512MB PCIe at $505 or 2,000.00 Israeli New Shekels. The BFG is clocked at 565MHz core and 1430MHz memory. The default non overclocked 7950 GT should be clocked at 550MHz core and 1400MHz memory. Not the greatest overclock that we've seen. The card has dual Dual-Link DVI-I slots can perform 1170 Million vertices/sec and a memory band…

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by tamir2,

שמישהו יסביר לי בקשה על הכרטיסים של החברה הזאת!! אז כל מי שיודע שיגיד לי בבקשה.... ביי ותודה

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  23. שמתי לב שהקירור על הכרטיס(GAINWARD) נראה פחות מאסיבי לעומת אותו כרטיס של חברות אחרות ? תודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by dd7,

תכננתי לקנות אותו בחו"ל ב300$ השבוע ואז שמתי לב שאולי יצאו הdirectx10 החודש או בחודשים הקרובים האם הקנייה שלי שווה? לחכות או לא? יש לי בינתיים 6600gt מה אתם מציעים לעשות? עוד דבר dx10 יתמוך בקונרו? תודה.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.