כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם היום הפעלתי את המשחק nfsu 2 בפעם הראשונה ונוכחתי לגלות שיש חושך ,לאחר שהורדתי את רמת הגרפיקה שהייתה על הכי גבוהה פתאום יכולתי לראות המחשב שלי לא מהתותחים אבל משחק כזה אני מעדיף להפעיל על איכות הכי גבוהה ולקבל פחות ביצועים אבל הבעיה שהוא לא עובד על רמת גרפיקה הכי גבוהה! אני לא זוכר מתי לאחרונה עידכנתי דרייברים אני חושב שזה היה לפני שנה כיום יש לי ת4.1 תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
של חברת שפיר ? ועוד שאלונת קניתי מסך בפומבי של L1720P של LG מישהו יודע איך הוא במציאות? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
האם המסך הזה שווה?? לפי הנתונים הוא עושה רושם של מסך טוב ומחיר טוב... http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1390092
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי , לפני כמה זמן הייתי פה עם בעיה של הדרייברים פתרתי את בפרמוט (כמו טמבל , פשוט נמאס לי כבר לנסות ) עכשיו צצה לי עוד בעיה זה סיפור ארוך אז שבו ותתרווחו על הכיסא . לאחר שפירמטתי את המחשב הכרטיס פעל לי מצוין לשעה אולי (חחחח..) בהתחלה התחיל להיות מין קווים במסך ואחרי עוד כמה דקות של משחק הכל כבר התחרבש . והמחשב הפעיל את עצמו מחדש והדבר הראשון שראיתי זה פשוט חירבוש של התמונה של יצרן הלוח אם וככה גם נראה כל חלק עליית המחשב וגם בווינדוס רואים חירבוש . אז אמרתי טוב כנראה הכרטיס הלך אולי הוא פגום . אהה שחכתי לומר שלפני שהתקנתי את הכרטיס קניתי ספק חדש של 460W. ודרך אגב שום חלק אחר במחשב לא קרה לו משהו . אוקי יום למחרת נסעתי לחנות וKSP החליפו לי את הכרטיס כמו גברים בלי לעשות שום …
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את הכרטיס 6800 רגיל בתכנולוגיה PCIe שיעלה 1600 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4516 אני מבין שהוא די סטדרטי השאלה אם הוא יהיה טוב למשחקים וסרטים
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הכי חשוב שיהיה מאוד איכותי. שיהיה עומק צבעים גבוה המסך מיועד בשביל הרבה עבודה עם צילומים ופוטושופ מספר מסכים שאני חושב שעדיפים http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=40711 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=305353 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=150196 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=11353 אם שכחתי איזה מסך ויש עוד מסכים טובים יותר אז תגידו ואם לא אז איזה מבין ה 4 עדיף?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
יש לי את המסך הזה: Sony SDMHS94P אני מאוד מרוצה ממנו הוא 12MS ומאוד בהיר זמן תגובה: 12MS יחס ניגודיות: 1:500 בהירות: 400cd/m^2 כניסות: דיגיטאלי-DVI + אנלוגי-D-SUB פיווט: אין כיוון גובה: אין רמקולים: אין הוא ממש אחלה בסרטים וגם במשחקים אבל במשחקים חשוכים כמו DOOM או FEAR כשמגיעים למקום ממש חשוך אפילו אם אני שם אותו על בהירות HIGH שהוא אצלי תמיד על MIDDLE אז בכל זאת זה לא בהיר כמו שזה צריך להיות ומה שהכי מוזר זה שהתמונה עצמה כאילו חשוכה אבל מסביב לתמונה בקצוות של הפאנל יש מין יש הילה כזאת של אור. בכל מסכי ה LCD זה ככה אם לא אפשר לעשות משהו?
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך.... Gigabyte Geforce FX 6600 256MB DDR 128bit DVI TV-Out שעולה 857 לבין ה-6600GT אבל שמעתי שאת ה-gt יש רק בגירסאת 128 מבייט סיכרון והוא עולה גם יותר ורציתי לדעת אם הזיכון משנה כי אני מעדיף 256 מבייט והאם ה-Gt הרבה יותר טוב... תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ראיתי שהמסךview sonic 191 , 8MSהוא מהיר כמו מסך CRT ואין בו מריחות רציתי לדעת אם גם המסך samsung 913n , 8MS טוב באותה מידה (אין בו מריחות ומהירות)
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
GIGABYTE Geforce 6200 128MB DDR (128Bit) TV OUT - PCX איך הכרטיס הזה האם הוא שווה 520 ש"ח ולאיזה כרטיס AGP אפשר להשוות אותו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכם ברצוני לקנות את ה6600gt של לידטק ואני לא כל כך מבין בסיפור הזה וממה שהבנתי פה באתר לכרטיס הזה צריך ספק טוב הבעיה שלי שאין לי מושג איזה ספק יש לי ומה עוצמתו(והטכנאי שהביא לי את המחשב לא יהיה בארץ תקופה ארוכה)והבנתי גם שאם הספק שלי הוא גנרי או משהו כזה זה יוכל להוות בעיה. האם זה נכון? ואם כן מה הדרך לדעת אודות הספק?
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מה זאת אומרת פתיחת צינורות בכרטיס מסך האם זה מסוכן האם זה מגביר את הביצועים והאם אפשר לעשות זאת בכרטיס מסך כמו שלי ואם כן אז איך?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קוארדו SLR אפשר את השם המלא
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בשבוע הקרוב בלי מסך ואבא שלי אמר לי שהוא רוצה לקנות לי מסך LCD בגלל שהוא קיבל לעבודה שלו אחד והוא אומר לי זה יהיה לך יותר נוח ובמילא אין כל כך הרבה מקום..... (באמת אין לי מקום ממש עם המסך MAG 786PF) אמרתי לו שאני צריך תמסך למשחקים וצריך מסך LCD טוב. איזה מסך טוב למשחקים אתם יכולים להמליץ לי בסביבות ה- 2500 ש"ח? או שכדאי לקנות CRT ביותר זול שגם יהיה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
איך מקדדים בפורמטים שונים svcd vcd dvd ?? והאם יש כרטיסי טלוויזיה שמקליטים בפורמטים שונים? ויש הבדלים שנראים לעין?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למסך LCD עד 1700 ש"ח , מסך 17 אינץ.. לצורך משחקים בעיקר.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
תראו לפני איזה חושים קניתי מסך של סאמסונג הקיצר השבוע ניסיתי לשים אותו על ההגדרות הכי בהירות אז שמתי אותו על הכי בהיר שאפשר והקיצר לא ממש ראו הכי בהיר כאלו ראו די בהיר אבל אם אני לא טועה אז כששמים על הכי בהיר כמעט ולא אמורים לראות כלללוםםם אז הקיצצר עכשיו שזה על הגדרות מקסימליות של בהירוות רואים יחסית בהיר אבל לר כל כך אז זה אמור להיותתת ככההה????
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני קונה לוח שתומך בPCI-E איזה כרטיס מסך הכי מתאים לי בתקציב הנ"ל? אני לא ממש הולך לשחק הרבה במחשב לכן אני לא צריך משהו יקר כל כך, המחשב מיועד לסרטים ואנטרנט בעיקר.
-
- 9 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בלמיר, למטרת משחקים. אני מעוניין בכרטיס MSI 9800 Pro שיש בק.ס.פ אבל בלמיר אין. (שם אני קונה את כל המחשב) מישהוא יכול להמליץ על כרטיס אחר שיש שם: Lamir.co.il תודה
-
- 10 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי איזה טלווזית trinitron של סוני ישנה (15 שנה) ויש לי בעיה כי אני רוצה לחבר אותה לדי וי די, ולטלווזיה הזאת יש רק כניסת אנטנה rf ואין כניסת 21 פינים או rca... אז איך בכל זאת אני יוכל לחבר אליה די וי די יש למישהוא מושג? שמעתי שיש ממירים שממירים מrf לrca?? אם יש כאלה כמה הם עולים בערך?? וחוץ מזה, מישהוא ראה פעם די וי די עם יציאת rf ??? בבקשה תעזרו לי :'(
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אין לי דיסק של דרייברים למסך או משהו אבל חבר שלי אמר שיש דרייברים למסך זה משפר איזה משהו באיכות התמונה? בקיצור מי שיכול לתת לי לינק לזה אני ישמח המסך שלי זה MAG 17" 786FD
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD איכותי למטרת משחקים וצפיה בסרטים\TV עדיף מסך עם יציאת DVI ורגילה כדאי שיהיה לי כבר מוכן לעתיד (חח ) התקציב הוא עד 2 עדיף לחרוג למטה (ובהרבה ) ראיתי שיש דביק עם הצעות למסך אבל זה יחסית ישן לא? אז יכול להיות יש דברים יותר חדשים וזולים
-
- 9 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ישן שאני נותן לדוד שלי אבל צריך בשבילו כרטיס מסך נחמד כמו GF. המחשב הוא P3 800 ולוח של ASUS P3v4x שפועל על X4 ו 128 זכרון שפועל על 133. זה מספיק נתונים נכון? אני צריך כרטיס מסך טוב שיפעל בדיוק לפי הנתונים של המחשב כלומר שלא יהיה לו AGP X8 כי זה מיותר... ושיהיה זול כמה שיותר זול... תודה רבה! אפשר להשחיל פה איזה שאלה קטנה? אני לא רוצה לפתוח עוד טרד חדש... אז ככה הכרטיס הנוכחי של המחשב שלי החדש הוא RADEON 9700 של POWERCOLOR ואני רוצה לדעת אם יש דרך לדעת את הטמפ שלו (סנסור חיצוני או שיש עליו? אם יש) ומה הטמפ המומלצת שלו?
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-