עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Bessmertniy,

באלו דרייברים אתם משתמשים?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by PSdesign,

אני קונה בקרוב מחשב עם X1900XT 256MB שעולה 1700 עכשיו ראיתי באתר הבא: http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=5275 את הכרטיס 1950XT 256MB באותו מחיר, אני יודע שזה לא הXTX אבל רציתי לדעת הכרטיס הזה יורת טוב ממה שתכננתי לקנות ואם הוא בכלל קיים הוא שהם סתם כתבו כי לא שמעתי עליו אף פעם...

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  3. שלום, אני בדילמה לפני קניית כרטיס מסך, התיכנון שלי היה לקנות 2X98GTX אבל הבעיה נעשתה יותר מעניינת בגלל הידיעות/שמועות על כך שישתחרר שכרטיס עם ה-GT200 ישתחרר לקראת סוף יוני או סוף השנה, או משהו אחר שהוא לא הדור הבא. התכנון שלו עומד בעינו משום שאין לי חשק עוד להמתין אפילו עוד חצי שנה/רבעון לכרטיס חדש ולכן אני רוצה לסחוט כמה שאפשר מהמערכת שלי על מנת שתשאר חזקה לפחות שנה וחצי~. עכשיו עומדות כמה אפשרויות: 1. לבצע OC קיצוני לשני הכרטיסים, השאלה האם השיפור יהיה משמעותי (לא מצאתי בנצ'ים) והאם זה שווה את ההמאמץ והכסף? 2. ראיתי את זה http://www.skypc.co.il/default.asp (אני מקווה שאני לא עושה פרסומת, אם זה לא בסדר אני אוריד את זה) דבר נחמד מאוד. מדובר באוברקלוק רק למעבד (Q9450), השא…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  4. אהלן חברים יקרים,יש לי בעיה מאוד קשה לאחרונה. קיבלתי אתמול את הג'יפורס 8800 GTS של ASUS,יש לי בעיה קשה איתו שכשאר אני מגדיר לו AA בהגדרות של הכרטיס מסך הכל בסדר,אבל כאשר אני מעלה את FLIGHT SIMULATOR X,נראה כאילו הוא בכלל לא מתייחס לזה ששמתי AA,מראה לי גרפיקה זוועתית ורק כאשר אני בוחר AA מהסימולטור הכל בסדר. ניתן לצין שכשאר אני מריץ את FS2004,אין שום בעיה והAA עובד בגרפיקה מדהימה. מה עושים?

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by TheWave,

בכל משחק ותמונות גדולות אני רואה את הקווים שבחוץ (יעני הבורדר) הוא כזה מוזר זיגזג כזה אני לא יודע איך להסביר את זה אני אצלם תמונות וישים פה. הכרטיס מסך שלי הוא Radeon 9800Pro של חברת ELSA תודה מראש לעונים! :

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by asafnn,

שלום לכולם אני מתכנן קניית מחשב, התקציב הכללי הוא 5K, השימושים הם עריכת וידאו (Avid, Premiere) פוטושופ ופלאש ברזולוציות גבוהות ואחרון אך חשוב - ניגון HD. כרגע מתוך קבצי mkv בעיקר, אבל ברגע שהמחירים ירדו יתווסף כונן בלו ריי. אני לא משחק בשום דבר רציני, ואני בעל גאה של 2407, אז אני עובד ב 1920x1200, מבחינת רזולוציה. מה שרציתי לדעת הוא מה החשיבות של כרטיס מסך לשימושים הללו. הבנתי שהכרטיסים החדשים יודעים לפענח H264 ולעזור למעבד. האם יש כרטיסים מסויימים שמתאימים לכך במיוחד? המליצו לי על ה8600 של nvidia אבל יש גם דור חדש, 9600. הוא יודע לעשות משהו שהקודם שלו לא ידע? אשמח למידע או להמלצה תודה אסף

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  7. שלום רב, אני מתכוון לקנות לעצמי מסך LCD חדש ומאחר ואני רוצה לחבר אותו יחד עם המסך הקיים, אני מוסיף כרטיס מסך חדש - שיתמוך ב Dual Monitors. עברתי על הרבה הודעות בפורום וגם על סקירות באתרים שונים ואחרי הרבה מחשבה ובדיקה הגעתי למסקנות שאותן אפרט מטה. למען השקט הנפשי בהוצאה כספית כה גדולה, אודה לעצותיכם לשינויים בבחירותיי או למציאת מחיר טוב מזה שמצאתי. מסך = נשארתי עם שתי אפשרויות: Hyundai Q17 שראיתי שכתבו עליו כאן רבות והוא אכן נראה מרשים - 2,599 ש"ח מחיר הכי זול שמצאתי. או CMV CT-726D - הפתעה שגיליתי בשיטוטי באינטרנט - חברה שלא שמעתי עליה אך ראיתי ביקורות מצויינות על המסכים שלה ועם הנתונים של המסך הספציפי הזה קשה להתווכח - להלן הבולטים שבהם: Brightness - 400 cd/m2 Contrast …

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by BigDragoon,

יש לי 7600GS של MSI עם E6300 ו 2 GB זיכרון ללא OC. אני משחק ב C&C על הרזולוציה הגבוה ביותר ועל כל ההגדרות הכי גבוהות. המשחק עצמו רק חלק בלי בעיות, אבל בסרטוני המעבר יש חוסר סנכרון של הוידאו והקול. (הקול מקדים את הוידאו) ניסיתי להוריד את הגרפיקה ולהוריד את ההגדרות, אבל זה לא השפיע על חוסר הסינכרון. האם הבעייה שהכרטיס מסך חלש מדי? (מוזר כי המשחק עצמו רק בלי בעיות)

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by Green,

שלום אני רוצה לקנות עם המחשב החדש את הרדאון 800 ולא הבנתי מה ההבדלים בניהם ומה יותר חזק

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by ori24,

אני חדש בתחום הזה,רציתי לדעת מה זה בדיוק,איך עושים את זה בדיוק,ואיזו תוצאה נחשבת לטובה?

11. Started by penny1,

שלום לכולם יש לי שאלה לגבי הכרטי מסך והרצת ססרטי HD יש לי את כרטיס המסך הנ"ל (ATI HD4560) במחשב הנייד שלי. יש לי שאלה לגבי הרצת סרטי HD 1080p/720pׁׁ התקנתי את חבילת המקודדים החדשה של K-LITE עכשיו כאשר אני מנסה להריץ סרט HD באחד מהתוכנות : window media player, vlc, bsplayer אני שם לב שהמעבד עובד על כמעט 100% רק כאשר אני מריץ את הסרט על windows classic media player אשר התוקנה לי עם ה K-LITE אז המעבד עובד על 20% כך שאני מניח שרק בתוכנה זו הסרט משתמש במעבד הגרפי. שאלתי היא, האם אפשר לגרום לשאר התוכנות להשתמש במעבד של הכרטיס הגרפי? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  12. בעיקר את ה FX לבין ה RADEON השונים

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  13. תראו את זה - פיתוח של MIT תצוגה אינטראקטיבית

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  14. קניתי כרטיס מסך חדש: Gigabyte GeForce 7900 GS (GV-NX79G256DP-RH) http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2380 והוא סוחב בסדר, אני מרוצה מהביצועים, אבל משום מה הוא עושה המון רעש, למרות שהוא בא עם קרור של זלמן שחשבתי שאמור להיות שקט יחסית. לפני כן (עם כרטיס על הלוח) לא יכולתי לדעת אם המחשב דולק מרוב שהיה שקט גם כשישבתי לידו, ועכשיו אני יכול לשמוע אותו מהמהם מהחדר השני. זה נראה כאילו שהמאוורר מסתובב במהירות הגבוהה ביותר כל הזמן (גם באמצע הלילה כשהמסך כבוי). האם יכול להיות שככה הכרטיס הזה - שהמהירות קבועה ולא משתנה בהתאם לעומס העבודה של הכרטיס ושאי אפשר לשנות אותה? או שמשהו מקולקל בכרטיס שלי ואני צריך להחזיר אותו לחנות? ??? אשמח לשמוע מאנשים…

• 10 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by MagimiX,

אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות. אני לא משתמש ברזולוציות גבוהות ואני לא רוצה לזרוק סתם כסף. אני משתמש במסך 19' עם רזולוציה 1280x1024. אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: HD 4670, HD 4770 ו HD4850/GTS250 . כמובן שהיקרים יותר טובים יותר, אך כמו שאמרתי מכיוון שאני לא משתמש ברזולוציות גבוהות ולכן אני לא בטוח שיש לי צורך בכרטיסים היקרים יותר. איזה כרטיס יספיק לי במידה ואני רוצה לשחק ברזולוציה הנ"ל על HIGH במשחקים החדשים יותר ? תודה. עריכה: שכחתי לציין שאני לא מתכנן OC.

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by mayeast2,

האם בשביל לראות כבלים (ערוצי זהב - דיגיטלי עם ממיר) צריך כרטיס טלויזיה או שמספיק כרטיס מסך עם VIDEO IN ?? הרי אני לא צריך TUNER ... הממיר משמש לך ... ואם כרטיס עם VIVO - מה אתם ממליצים במחיר של עד 500 שח ? תודה

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by ^GunX^,

שלום , אתמול הלך לי הכרטיס מסך הישן שלי (גיפה 2 GTS) - התקציב הוא בסביבות ה400 אני לא משחק הרבה אבל פעם ב.. במשחקים לא כבדים; אני חושב רק על ה9550 , יש משהו יותר טוב במחיר הזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  18. אני צריך להשיג את the byter ששמו הפרטי הוא אליאור משהו מי שמכיר אותו או יודע איך אני יכול להשיג אותו שיכתוב לי

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  19. שלום לכולם ברשותי 4870 עם 8.8 בחודש האחרון חוויתי בעיות גם עם דרייבר 8.7 כאשר אני מנסה לפתוח את ה CCC אני מקבל ארור שוונידואס לא יכולה למצוא את הקובץ IGFXCFG ותוקע את העליה של CCC לאחר הסרה ועדכוני דרייברים הכעיה נעלמה ושוב חזרה לאחר חיפושים נרחבים באינטרנט גיליתי שהבעיה היא בדרייבר של אינטל לכרטיס מובנה!מה שאין לי ומעולם לא היה! בקיצור לאחר מחקר עצמי גיליתי שהבעיה היא כאשר מגדירים במאפיינים של התצוגה מסך כפול כלומר EXTENDED חזרה למסך רגיל הבעיה נעלמת!!! למישהו יש מושג האם קיים תיקון לעניין למרות שלא ראיתי באף אתר בעולם!תקנו אותי אם אני טועה. קיימת פתרון לבעיה???

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by PCguy,

אני צריך כרטיס מסך שיעבוד סבבה עם משחקים סוקט PCI-E הציעו לי את ה 6600 אבל זה קצת יקר לי יש משהו סבבה בפחות?? מה נחשב דרגה פחות מה6600? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by Merovingian,

אהלן, המפרט שלי הוא: AMD X2 3800 1 גי'גה זיכרון פנימי, 800 MHZ לוח אם של Gygabyte עם כרטיס מסך מובנה מאוד מעפאן (GeForce 6100), ויציאת PCIe כמובן ספק כוח 400 W של HEC החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש, בתקציב של עד 500 שקל. הוא כמובן לא אמור להריץ משחקים ברזולוציות והגדרות הכי טובות, אבל השאיפה היא לקנות את המקסימום שאפשר בתקציב הזה. חשבתי בכיוון של Radeon 3850 256MB DDR3, שעולה 450 שקל, ואולי לקנות עוד ג'יגה זיכרון. מה דעתכם? הכרטיס הזה מתאים למחשב? יש משהו יותר טוב בתקציב הזה? לינק לכרטיס: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2334&products_id=21839

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by Potter,

אני קונה לוח שתומך בPCI-E איזה כרטיס מסך הכי מתאים לי בתקציב הנ"ל? אני לא ממש הולך לשחק הרבה במחשב לכן אני לא צריך משהו יקר כל כך, המחשב מיועד לסרטים ואנטרנט בעיקר.

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  23. גם אני כמו כל היהודים מתכוון לקנות כרטיס למשחקים, אז החלטתי לעשות לעצמי סופית איזו השוואה בין הדגמים הפופולריים. ואם כבר עשיתי, אז למה לא לשתף עם אנשים אחרים שיכול להיות באותו מצב כמו שלי. הנה הקובץ (היה אקסל, אבל אני רואה שאי אפשר להעלות, אז נעלה אותו בתור תמונה. אם יש פורמט יותר הגיוני, תגידו). אם יש תוספות, תיקונים, שינויים- אתם מוזמנים להוסיף/לתקן/לשנות ולהעלות מחדש. אם לא, אתם מוזמנים סתם להנות. מקווה שיעזור. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by finish,

יש לי gigabyte radeon 9550 128mb 64bit ואני רואה פיקסלים בסרטים במשחקים זאת בעיה שמאוד מפריעה לי מה אפשר לעשות נגד זה במחשק רואים פשוט פצצה אלב בסרטים רואים פיקסלים

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by nore0,

למה הכל מכובה ? אם אני ישים הכל על ON יהיו ביצועים יותר טובים ?

דיונים חדשים בפורומים