כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
טוב תשמעו לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש ובו כרטיס מסך SAPPHIRE HD 4870 עכשיו התקנתי כמה משחקים לראות את הרמה של הכרטיס משחק 5 דקות ואז פתאום המחשב מתחיל להתקע ולבסוף המחשב קורס! אז חשבתי אולי המשחק פגום אז התקנתי עוד משחק ואז הבעיה חוזרת על עצמה!! התקנתי 3DMARK הרצתי אותו ושם הוא אומר שיש בעיה במשהו עם הכרטיס מסך.. עכשיו אני שואל אותכם מה ניתן לעשות בשביל שיעבוד נורמלי.. ולמקרה וצריך את המפרט: E8500 4GB OCZ זיכרון 550W ENERMAX MODU82??? NZXT TEMPEST ASUS P5Q
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום עברתי על הנתונים של מסכים באתרי מכירות שונים והחלטתי שעדיף לשאול בפורום מה כדאי לי לחפש במסך החדש, האם רזולוציה של 1024X1280 מספיקה או שעלי לחפש מסך של 1200X1600 ? למה עוד צריך לשים לב במיפרט של המסך מלבד הגודל (17 או 19 ) ? האם מסך של 17 עם רזולוציה של 1024X1280 מספיק טוב עבור צפיה בסירטי DVD ומישחקים ? תודה
-
- 10 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לפני כמה זמן עדכנתי דרייברים מגרסא 9.6 בחזרה לגרסא 9.4 ומאז הצללים בהרבה משחקים מופיעים ברזולוציה מאוד נמוכה. דוגמא מOverlord 2 http://i470.photobucket.com/albums/rr67/yarock6/lowres_s1.jpg אני גם מצרף תמונה מCCC עם פרטים על הגירסא שמותקנת אצלי. יכול להיות שבמהלך ההתקנה משהו השתבש? מישהו מכם נתקל אי פעם בתופעה הזאת? הכרטיס נקנה עם מחשב חדש בחודש מרץ ועדין יש עליו אחריות. לא בוצע OC, גם לא עם ATI overdrive [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כרטיס AGPX8 הכי זול. שימושים: מוזיקה ואינטרנט הכרטיס הנוכחי נשרף. תודה.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי, התקנתי את הAMD CATALYST 12.4 - באיזשהו שלב המסך נהיה שחור והופיעה ההודעה AMD CATALYST/מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה. אז הסרתי את הדרייבר 12.4,בתחילה דרך לוח הבקרה:הוספה/הסרה,ולאחר מכן ניקוי יסדי בSAFE MODE דרך DRIVER SWEEPER,ולאחר מכן התקנתי את 12.6 - והבעיה בדרייבר זה,היא שהתצוגה,אפילו שסידרתי את כל ההגדרות הרלוואנטיות - עדיין התצוגה לא תפסה את כל שטח המסך שלי. כמו כן בשניהם היתה הבעיה הזו:כאשר אני מחבר את תקע חוט הרמקולים לשקע האודיו,שנמצא בגב המסך (HDMI) שלי:SAMSUNG BX2450,אז לאחר שבוע - שבועיים,במקום קול (של מוסיקה/רדיו למשל) נשמע טירטור. *אציין,שלאחר הפעלה מחדש של המחשב - המצב חוזר להיות תקין . - מותקן הדרייבר (של Realtek High Definition) הכי…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי כ' מסך GEFORCE 4 עם יציאת טלוויזיה ואופציה של NVIEW בנוסף, יש לי שני מסכי 19 אינטש חדשים. עכשיו, רציתי לשאול האם זה יתכן להשתמש בשני מסכי מחשב רגילים באופציה הזו, ולא רק במסך רגיל ומסך טלוויזיה? (אני בתחום הבורסה, וחשוב לי שני מסכים אופקיים, זה יעזור לי מאוד.) אם כן, האם יש ממיר כזה מVGA לכניסת SVIDEO?? ואיפה אפשר להשיג כזה? (בארץ עדיף) תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בלמיר, למטרת משחקים. אני מעוניין בכרטיס MSI 9800 Pro שיש בק.ס.פ אבל בלמיר אין. (שם אני קונה את כל המחשב) מישהוא יכול להמליץ על כרטיס אחר שיש שם: Lamir.co.il תודה
-
- 10 תגובות
- 658 צפיות
-
-
תגידו יש גירסת Control Panel לקטליסט 5.12? אם כן אפשר לקבל לינק להורדה?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אני מתלבט בין המסכים Mag 796FD LG F700P Mag 996PF אני לא צריך מסך עם איכות בשמיים, כרגע יש לי LG FLATRON 775FT והאיכות שלו מצויינת לדעתי(זה טרינטון נראה לי),אז מספיק שהאכות תהיה דומה. כל המסכים עולים פחות או יותר אותו דבר, ויש לשלושתם ביקורות טובות. האחרון זה 19", השפורפרת בו נראית לי פחות טובה אבל עדיין כתבו שהאיכות בו טובה. אני לא ממש סרטים זה יותר למשחקים ואינטרנט. אז איזה מסך עדיף ולמה? יזה הבדל גדול בין האיכות של ה2 הראשונים לשלישי? וגם כתבו של Mag 796FD יש שתי פסים או משו על המסך מה זה בדיוק? ועכשיו בקשר לכרטיס מסך חשבתי על xfx 6600 256MB DVI,TV DDR3 או xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 של PINE יש הרבה הבדל בינהם? או בכלל משהו של nvidia בסביבות ה1000 ש"ח (עדיף פחות) מה ה…
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, AMD 4770 לעומת HD2000 ו- HD3000 (המובנים במעבדי SandyBridge ללא ועם ה- K) ?? הכוונה מבחינת משחקים (ואם זה משנה אז גם מבחינות אחרות).. תודה.
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום אני מאמין שאני לא הראשון ששואל איזה כרטיס מסך כדאי לקנות לכן חיפשתי בגוגל ובכלל בפורום פה ולא מצאתי מידע שיועיל לי. השאלה היא כזו .... איפה ואיזה כרטיס מסך מומלץ לקנייה בסביבות ה 300 שקל , אני לא אחד שמשחק במשחקים, יש לי מערכת הפעלה FREE BSD ו XP אבל יש לי כרטיס מסך גרוע S3 prosavage ddr , ש FREEBSD לא תומך בו בצורה מלאה... ולכן כשאני צופה בתמונות או סרטים אז הסרט קצת נתקע פה ושם והתמונה (תלוי איזו ) גם לא עולה מהר. אז רציתי לדעת איזה כרטיס מומלץ שיתאים למערכת הפעלה FREE BSD , יש לי מחשב עם חלקים מובנים כולל גם הכרטיס מסך , אז האם זה לא יהיה בעייה שאני אקנה כרטיס נוסף ( אולי אני צריך פשוט לבטל את המובנה דרך ה BIOS ?) .ואיפה אני יכול ללמוד על המושגים ששיכיים לכרטיס …
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
פרמטתי את C:, התקנתי את הWIN XP מחדש, התקנתי את SP2 והכל עבד טוב ויפה. תמיד (אחרי התקנת הווינדוס מחדש) הייתי צריך להתקין את הכרטיס של SIS315 מדיסק ההתקנה על מנת שאוכל לראות את המחשב בטלוויזיה. כשהתקנתי את הכרטיס (כשבוע לאחר התקנת SP2) קרה משהו והשתנתה הרזולוציה ל800X600 מ-1024X768. אבל הכרטיס עצמו עדיין לא הותקן- אין לו איזכור בPROGRAM FILES או ב"הסרת/התקנת תוכנות" (שבעבר כן היה גם פה וגם פה). יתרה מזאת, אחי גם הוריד בטעות את ה"עדכון גירסה" שהיה באתר של WINDOWS UPDATE, דבר שהוא טעות כי לא רק שזה לא עוזר, זה גם מחבל ביכולת הTV OUT. השורה התחתונה היא שכרגע הרזולוציה לא טובה, הכרטיס לא מותקן, אין TV OUT, נסיון התקנה עם הדיסק המקורי נתקע והוא לא מאפשר SETUP אלא מציג הודעה :…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
טוב אני מקווה שיעזרו לי בזה כי לא להברה יש SLI אבל..... ככה: ממש במיקרה שמתי לב לתופעה ממש מוזרה.. אחרי הפעלת המחשב אני עושה בדיקה ה-3DMARK05 וה-FPS מתחיל ב-50 + - כמו שצריך והכל סבבה אבל אחרי כמה זמן נגיד חצי שעה שעה.. אני עושה שוב בדיקה וה-FPS מתחיל ב-24.. כאילו ה-SLI נמצא בדיסייבל... מוזר. (וזהו מאותו רגע הוא נשאר ב-FPS-24 + - והביצועים כאילו כרטיס אחד) אז מה בדקתי? : בדקתי שאכן ה-SLI נמצא על אינייבל. בדקתי וירוסים ורוגלות. אז מה השתנה? : דרייבר חדש. - התקנתי חזרה ישן ועדיין אותו דבר.... ביוס חדש ללוח. - צרבתי את הישן עדיין אותו בעיה.... OC למעבד ולכרטיס - ביטלתי ועדיין אותו דבר. חיפשתי בגוגל לראות האם יש מישהו נוסף ש"סובל" מבעיה כזו ולא מצאתי.... מה לדעתכם זה יכול להי…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות nVidia Based: GeForce 7800 256 MB כולם עולים בסביבות ה3300.. למישהו יש הצעה באיזה חברה כדי לבחור??
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת את כרטיס המסך הנ"ל למחשב בארה"ב לחיבור עם טלוויזית NTSC. באתר של הרקולס מופיע: "High-quality TV encoder on NTSC & Pal / TV sets supporting resolutions of up to 1024x768". האם זו התייחסות ל-TVOUT של הכרטיס ותמיכה ב-NTSC? לא ברור לי. הציטוט מכאן: http://europe.hercules.com/showpage.php?p=40&f=1&b=0 בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האם יש הבדלים בביצועים של הכרטיס אם הוא agpx8 או pci-express ?
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מפרט מופיע ב"מפרט שלי". מצורף לינק לכרטיס מסך למידע נוסף: http://www.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2785 רציתי לשאול אם אני יכול לחבר אותו דרך יציאת ה DVI לכניסת ה HDMI בטלוויזיה, וכל הברדאק יעבוד ב 1080p. בנוסף, איך אני אמור להוציא גם סאונד דרך הכבל?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש כאן אני חושב את כל מאגר ליבות כרטיסי המסך, נתקלתי בזה בקריאה על משהו - אני התרשמתי. אם אין אז שיהיה לכל אחד. אם יש - מיחקו את הלינק/הודעה. http://www.techpowerup.com/gpudb/
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מאחר וקניתי מסך 20 אינץ', אני מעוניין לחבר ממיר של HOT (אנלוגי או דיגיטלי) למחשב. הבנתי שאני אצטרך בשביל זה כרטיס טלוויזיה, אבל אני לא בטוח איזה. אני יודע שלא בכל הכרטיסים ישנה כניסת סאונד, לכן צריך כרטיס שיכלול כניסה כזו. מצאתי ב-ZAP שני כרטיסים עם תגובות טובות: Hauppauge WinTV-PVR-150 ב-550 ש"ח Leadtek WinFast PVR2000 ב-500 ש"ח מה דעתכם עליהם והאם מומלץ משהו אחר? האם אני אקבל איכות תמונה טובה במסך ה-LCD שלי שהוא מדגם 203B? אגב, בנטוויז'ן יש מבצע שמקבלים כרטיס טלוויזיה במתנה. אין לי מושג על איזה כרטיס מדובר, אבל בתמונה של הפרסומת זה נראה כמו Leadtek WinFast PalmTop TV שמחירו כ-400 ש"ח. מה דעתכם עליו?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
פעם אחת ולתמיד שכל אחד ירשום את כרטיס המסך המועדף עליו משתי החברות, ואיזה מהם יותר טוב רוצים להרוויח קצת כסף מהסלולארי?, אני לא אומר שתרוויחו מיליונים אבל אתם תוכלו בקלות לכסות את החשבון החודשי של הפלאפון: www/2060/smser/co.il
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
איך זה ששתי כרטיסים של שתי חברות שונות קיבלו את אותו פרס??????????
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום 9800NP ושהתקנתי את הדרייבר הוא זיהה 9800PRO !! ורציתי לדעת אם יש תוכנה שמזהה איזה כרטיס זה PRO או NP המהירויות של הכרטיס הם 325 לליבה 580 לזיכרון תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך וגם מסך עצמו... הציעו לי את nvidia 6600GT 256MB ויש המון חברות שמייצרות את הכרטיס הזה על איזה חברה כדאי ללכת? ואם יש אופציה יותר טובה מכיוון RADEON בסביבות אותו מחיר? לגבי המסך אני רוצה ''19 אני מתלבט בין Samsung ל - AOC (חברה שאני לא מכיר תכלס...אבל יש עליהם ביקורות טובות) תצילו אותי כי אני כבר משתגע... תודה
-
- 10 תגובות
- 658 צפיות
-
-
איזה כרטיס לפי דעתכם טוב יותר: ati radeon 8500 128 MB או לחלופין התאום שלו radeon 9100 לעומת הדור החדש יותר - ati radeon 9550 128mb - 128 bit לפי דעתי ה 9550 יותר טוב גם כי הוא חדש יותר וגם כי הוא הסה"כ גרסא מוחלשת של ה 9600, באופן כללי איך ה 9550 מול כרטיסי ה high end הישנים של NVIDIA : כגון gf4 ti 4600, 4400 או אפילו ה gf3 ti 500 . בברכה.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-