עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by elad2k,

לאחר יום של חיפושים די קצר מצאתי חנות שמוכרת את ה 959NF של סמסונג (בשביל אחי) וזאת לאחר שמועות מעצבנות ברחבי הפורום אשר הכריזו כי אין את המסך יותר בארץ! אז בבקשה אנשים אל תטעו אחרים בידיעות כוזבות. אני אישית מאוד מקווה שהמסך הזה שווה את המאמץ שהשקעתי כדי למצוא אותו = 2 טלפונים לא יכולתי להסתפק במשהו אחר כי המסך שכרגע אני עובד איתו הוא ה 454PRO של IIYAMA קיצר בחנות שממנה קניתי נשאר עוד מסך אחד אשמח לתת בפרטי את מס הטלפון שלהם אם זה לא אסור בחוקי הפורום כמובן, להתראותתת.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by Mda101,

יש לי DIVX ואני צריך לחלק אותו לכמה קטעים (כדי לצרוב "טראקים" ל DVD) עם איזו תוכנה אני יכול לעשות את זה? (אני לא רוצה להעביר לMPEG ואז לחלק... כי זה לוקח סתם הרבה מאודדדדדדדדד זמן... אני רוצה לעבוד ישר מ DIVX) תודה, נדב

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  3. שלום , המאוורר על כרטיס המסך שלי אסוס 8800GT מרעיש נורא וככל הנראה עומד להתפגר בקרוב. יש לי אחריות מורחבת של 3 שנים על כל החומרה ושאלתי היא האם גם המאוורר על כרטיס המסך אמור להיות כלול באחריות? ( אני שואל לפני שאני מתקשר לתמיכה ) , תודה. חיים

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  4. Started by shlominavi,

שלום אני משחק call of duty 4 בהגדרות הכי גבוהות ברזולוציה של 1050X1680 והמשחק ברובו ...עומד על 60 FPS זה בסדר למחשב כמו שלי או שצריך יותר? מעבד E8500 OC 3.8 לוח: DFI X48 זכרון: 4 ג'יגה כרטיס מסך: HD 4870 אגב אני מתכוון לסינגל פלייר

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  5. ב LIONETWORK הם כותבים לשנות בקובץ steamemu.ini את השורות: SteamOnline=0 SteamUser=*** SteamPassword=*** אין לי בקובץ הזה את השורות האלו. יש פתרון? צירפתי את הקובץ כדי שתראו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by DeshDesh,

אהלן. כרגע אני עם המפרט הנ"ל: Amd athlon 64 3000+ Gigabyte K8NF 1gb ddr1 400mhz geforce 6600 ספק כוח 300 וואט (אני חושב שהוא ג'נרי.. אבל אני יכול להשיג ספק כוח 300W של HEC ממחשב אחר ששוכב לי כאן בבית) אני בסך הכל לא מגדיר את עצמי כגיימר.. מידי פעם אני משחק במשחקים כמו COD4 וכאלה ואחרים.. אני גם מסתפק לפעמים בהגדרות בינוניות-נמוכות. העניין הוא שלא מזמן קניתי מסך דק.. וכך גם השתנתה לה הרזולוציה.. ומשחקים באמת הגיעו לרמה שנורא מציק לשחק בהם. אז חשבתי על ללכת על ה8600gt.. רציתי לשאול, כמה רציני הצוואר בקבוק שהולך להיות לי? מה עדיף? ה asus (שמגיע עם קירור נחמד) או ה gigabyte? והאם בכלל כדאי לשדרג את הכרטיס מסך? חשוב לציין כי אני לא מתכוון לשדרג מחשב בעתיד הקרוב אלא רק בעתיד הר…

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by shimon1,

שלום!!! מישהוא מכיר את הכרטיס SAPPHIRE ATI REDAON 9800P 128MB 256BIT ואיך הוא בהשוואה ל GIGABYTE FX6600GT 128 MB תודה לעונים ( דרך אגב שניהם באותו מחיר)

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  8. (אולי זה מתאים לפורום מודינג, אבל אין שם נושאים דומים) הכרטיס מקורר פאסיבית, יפה מאוד אני חייב לציין,אך אין קירור לזכרונות כלל, לכן הוספתי היטסינק קטן שהיה לי על שניים מתוך 4 הסטיקים. בנוסף שמתי עוד אחד על אחד משלוש ההיטסינקים הגדולים הקיימים על הכרטיס. *ועוד תמונה של כל הכרטיס ללא הקירור שהוספתי [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  9. תודה.

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  10. Started by All_eyes_on_me,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=237257

11. Started by david2405,

הי העם מי שהוא יכול להמליץ לי על ספק כוח טוב לשני hd 6970 radeon ב cf בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  12. שלום, רציתי לדעת שני דברים : 1) על איזה דגם הייתם הכי ממליצים לי לקחת בטווח המחירים הזה 2)האם ה-7600gt יעמוד בספק ג'נרי עם המערכת החלשה יחסית להיום שיש לי?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by shimon1,

שלום הכרטיס שקניתי של sapphire מגיע עם שני חיבורי מתח ועם שני מתאמים. כל כרטיס שראיתי ברשת בביקורות וכו' הוא עם חיבור מתח אחד. יש למישהו רעיון למה זה ככה? במה מועיל החיבוור הנוסף?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  14. Started by Sake,

שלום לכולם. אז יש לי שאלה אליכם.... למה כשאני ניכנס לcall of duty ואני פותח את הmenu של המסך והוא מראה לי משהו אחר ממה שהוא מראה במשחקים אחרים... זה מראה לי משהו 48.3kHz 59Hz NN ובמשחקים אחרים זה מראה 768x1024 85 hz אז נראה לי שבגלל זה,זה מוריד לי fps ב call of duty המסך שלי זה samsung 753 dfx והכרטיס מסך הוא radeon 9700 מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה? תודה לעונים!

15. Started by y6053287,

אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני רוצה לחבר 2 כרטיסים זהים שתומכים בSLI עם SLI Bridg אבל לפי מה שקראתי על הלוח אם שלי הוא תומך בCrossfire, השאלה שלי היא אם יש אפשרות שהחיבור 2 כרטיסים יעבוד לי?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by haimvrt,

בסוף הייתי בכול החנויות מחשבים שיש בבאר שבע ולאף חנות אין את הכרטיס 6600gt אז אני מתכוון לקנות את הכרטיס באינטרנט איך האתר של נועה מחשבים? שווה לקנות? תוך כמה זמן מגיע? ואיזה חברה לקחת?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  17. איזה מהכרטיסים הנ"ל יתן את הביצועים הכי טובים במשחקים? * כל הכרטיסים הנ"ל הם AGP

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  18. אני משתמש בכרטיס המסך הנ"ל (בעל 64מ"ב זכרון). עד עכשיו היה לי מסך CRT שהשתמשתי ברזולציה 1024x768 ולא היתה בעיה. קניתי מסך LCD של סמסונג, 730B, שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280x1024 בקצב רענון 60. הבעיה היא שיש ריצוד קל... אני לא יודע אם זאת בעיה במסך, או בגלל שאני משתמש בVGA ולא DVI (כמובן שאין בכרטיס מסך הישן שלי DVI), או בגלל שהכרטיס מסך לא יכול לסחוב את הרזולוציה הזאת, או סיבה אחרת שאני לא חושב עליה. אשמח לשמוע רעיונות או דרכים לבדוק... תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  19. קניתי לפני יומיים את המחשב החדש,ואיתו המסך שבכותרת. סידרתי את המסך לריענון 100 מגהרץ(כך גם במעבדה שמו לי), התקנתי כרטיס מסך והכול. סידרתי את התמונה על המסך שתגיע לצדדים של המסך,כמו שזה צריך ליהיות,אבל בכול פעם כמעט שאני מכבה את המסך\מחשב ואחרי כמה דקות מפעיל שוב, התמונה מתכווצת\זזה כמה מילימטרים. עכשיו שמתי לב לתופעה כי ברגע שאני מכבה ומדליק את המסך,יש בערך חצי ס"מ של שוליים בצידי המסך ולאט לאט אחרי חצי שעה-שעה זה נמתח לאורך המסך ואף עובר את הצג.. מה לעשות? תודה.

• 10 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by noam.ad,

למסך 24 HD איזה כרטיס מומלץ? מתי יוצא הדור החדש של ATI? שווה לחכות?

21. ואל תגידו לי לכתוב את זה בסטיק של המסכים כי שם אנשים לא רציניים כמו כאן !

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by Lanzar,

יש לי HD4870 שמחובר בסלוט העליון והמסך מחובר אליו, חיברתי HD4850 שיש לי בבית וגם את שני הגשרים שמגיעים עם הכרטיסים... חיברתי כמובן את הכרטיס לחשמל... אבל ברגע שאני מדליק את המחשב אין פוסט... צריך להגדיר משהו בביוס לפני ?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by BeatNik,

שלום לכולם האם יש כרטיס יותר טוב ממנו לחריץ AGP במחיר שלו? (710 ש"ח) ואם יש התקציב מגיע עד 800 פלוס מינוס ומה דעתכם הכללית עליו? משחק בעיקר 1st person shooters (fear,quake4 ,bf2( ... המחשב... p4 2.4 msi 865pe 1gb זיכרון הארד דיסק 160GB ספק 500w thermaltake תודה מראש

24. Started by saked119,

המערכת שלי היא : מעבד : Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם : IL9 Pro s775 Conroe, Intel 945P, DDRII 667, PCI זכרונות? DDR II 667 כמות 4 1GB TwinMOS כרטיס מסך : ATI Radeno HD 4350 ספק כוח Liberty ELT400AWT 400W: Enermax יש לי תקציב של 1700 שקל , המחשבה שלי היא שידרוג כרטיס מסך וספק כוח. חשבתי על הכרטיס הזה : ‏HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E ‎ של GIGABYTE והספק הזה : ‏620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 של SeaSonic . השאלה שלי היא האם ניתן לעשות שידרוג כזה במערכת הנ"ל ? ואם כן מה דעתכם על הכרטיס והספק ? מודה לכול מי שיגיב ........

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  25. ב OC...האם זה מפריע שהזיכרון וליבה לא באותו קצב?

דיונים חדשים בפורומים