עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם. יש לי R8500 BBA 64MB DVI אני רוצה לעדכן לו את הביוס, אבל אני לא יודע מאיפה מורידים את הביוס ואיך צורבים אותו. מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה או שיכול להביא לי לינק לאיזה מדריך שמסביר איך עושים את זה? תודה מראש עריכה: עידכון *** מצאתי מאיפה להוריד ביוס אבל אני צריך את עזרתכם בלבחור את המתאים ולצרוב, הנה הלינק לאתר עם הביוסים : http://halentech.czweb.org/biosy/biosy_main.htm

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by lumi,

שלום לכולם, יש לי שתי בעיות בנוגע לכרטיס מסך שבנדון. קניתי אותו באולסייל, כשבפירוש מצויין היה שהוא 128BIT, כשהגיע, חוץ מעל הקופסא המקורית שם היה כתוב 128BIT, בכל מקום אחר היה מודבק מדבקה ועליה כתוב 64BIT... כשבדקתי מול הספק הם טענו בכל תוקף להתעלם מזה, כי זה 128BIT, ולא להתחשב במה שכתוב במדבקות, הם בכלל אמרו שאין כזה כרטיס בגרסא של 64BIT. שאלה ראשונה, יש כזה כרטיס ב 64BIT בכלל? למישהו עוד קרה דבר דומה? בעיה שניה, כשכבר באתי להתקין אותו, הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הקודם, כיביתי וניתקתי את המחשב, הוצאתצי את הכרטיס מסך הישן, והכנסתי את החדש. הוא נכנס כמו שצריך, והיה תפוס טוב. כשהדלקתי את המחשב, הוא צפצף 3 פעמים, ולא שידר כלום למסך.... כשהחזרתי את הכרטיס הישן, הכל טוב ויפ…

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Catalyst 2.5 או Gigabyte 7.79? אם זה עוזר אני מדבר על הרדיאון 9000 הרגיל.

4. היי אני לא מצליח להשתמש בכניסת VIDEO-IN של LEADTEK WINFAST 2000 XP DELUXE אני מקבל רק מסך כחול ריק כאילו שאין שום SIGNAL כניסת האנטנה עובדת טוב העברתי את ה INPUT בתוכנה ל-S-VIDEO , ניסיתי לחבר את ה VIDEO שלי דרך הכבל שמעביר מ S-VIDEO ל VIDEO רגיל (שהיה מצורף לכרטיס) ניסיתי גם לחבר ישירות את ה TV OUT של הכרטיס מסך שלי ל S-VIDEO IN אבל לא הצלחתי לשנות את המסך הכחול הריק (מסך כחול של אין קליטה לא של WINDOW...) תודה על כל רעיון

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by Eylon,

תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  6. Started by Cr4ck,

קניתי את הכרטיס inno3D Geforce 4 mx 128 ddr למחשב p2 400 הלוח אני לא בטוח איזה אבל אני חושב משהו SIS עכשיו היה לי על המחשב voodoo 3 agp 16 mb לפני. והג'י פורס לא עובד לי על המחשב . בדרך כלל שאני מפעיל את המחשב יש מן צליל כזה קצר , כשחיברתי את הג'י פורס היה צליל ארוך ומקוטע. חשבתי שזה בעיה בכרטיס ובדקתי את זה במחשב שלי p4 2400 ובמחשב שלי הכרטיס עבד. אני חושב שאני צריך להזיז שם כמה מהג'מפרים או משהו , מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? או אם יש לו פתרון יותר טוב... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by אוריפ,

יש לי את המחשב הבא: Intel Pentium 4 2.4A 768MB Ram 2100 Hercules 3D Prophet 9800 Pro ASUS P4S533 (אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו...) יצא לי ב-3D Mark 2003 את התוצאה הבאה: 5317. האם זה טוב למחשב שלי? תודה!

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by dnz,

קניתי אתמול מחשב חדש p4 512 ddr gf fx5200 המחשב פועל מצוין אך כאשר אני נכנס למשחק ששמו counter-strike המסך נכבה לאחר כ10 דקות של משחק בכל פעם . המסך נהיה שחור אך עדין דולק וכמו כן גם המחשב עצמו עדין דולק . כל מה שנשאר לי לעשות זה לעשות ריסטרט למחשב . אשמח מאוד אם תעזרו לי . *שמתי לב גם שהכרטיס מסך וכרטיס הרשת נמצאים על אותו irq . שתיהם נמצאים עלי irq 16

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by D.J.C,

אני יכול לקבל בחינם אחדמכרטיסים הבאים: כרטיס מסך GEFORCE 4 128MB AGP+TV-Out ; כרטיס D3 תומך Direct 3D, Open GL. מהירות שעון DUAL RAMDAC 350. רזולוציה מקסימלית 2048X1536 בתדר רענון 75Hz רזולוציה מקסימלית ליציאת טלוויזיה 1024X768 מעבד גרפי על הכרטיס NVIDIA Geforce 4 MX 440 זיכרון גרפי 128MB 128-Bit 6ns DDR מנוע עיבוד וידאו VPE חריץ - AGP דרישות מערכת חריץ AGP 2.0 פנוי. או Geforce FX5200 128MB DDR AGP X8 מעבד גרפי NIVIDIA FX5200, 350Mhz DAC. רזולוציה מקסימלית 2048 * 1538 זיכרון 128MB DDR מהיר. יציאת TVOUT. חריץ AGP 8X דרישות מערכת חריץ AGP 2.0 פנוי. התקנה פשוטה באמצעות טכנולוגיית Autorun. תומך במערכות הפעלה XP,2000,98. או ATI Radeon 9200 SE 128MB…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by avihai007,

הוא פועל טוב כשהו על AGP X2 וכשאני מעלה ל-X4 הוא פועל טוב ב-Win ME אבל ב-XP הוא תוקע את המחשב באמצע משחקים הוא פשוט נתקע מפרט: AXP 2000+ Gigabyte GA-7VAXP Samsung 256 MB 2100 Inoo3d Ge Force 4 ti 4200 128 MB תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by NOVA,

החברה הזו מביאה מרחב של כרטיסי TI במחירים זולים עד כ30% מהמחירים של החברות הגדולות יותר כמו לידטק ושות' ובסה"כ לא נראה לי שהסיבה היא תשלום נרחב יותר על השם. או במקרה של PROLINK, חוסר שם. מה האבחון שלכם? האם הביצועים תואמים את המחיר?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Radeon 9700 NP OEM. קיבלתי אותו היום ואני מאושר ;D ישר דחפתי אותו לתוך המחשב והרצתי 3DMARK וקיבלתי 10000 נקודות עם קטליסט ישן רצח ובלי לעשות UNINSTALL לדרייברים הקודמים של NV ובלי פורמט. כמובן שאני מתכוון לפרמט את המחשב ולהוריד את הגירסה החדשה. כמה אתם אומרים אני יהיה צריך לקבל כשאני יעשה את כל הדברים האלה?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  13. Started by Refaelo,

אני מעוניין לרכוש מסך LCD ,המסך צריך להיות בגודל של לפחות 17 אינט'ש , המסך צריך להיות מתאים למשחקים ולסרטים (אם יש בכלל מסך כזה) תודה מראש

• 10 תגובות
    • 642 צפיות
  14. http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1124&scat=220&tcat=24 הרבה אומרים לי שלא יכול להיות שיש לי 12 MS לא יודע למה רשום באתר על המסך עצמו בקופא בהכול אבל בשבלי זה לא אומר כלום יש תוכנה אמינה שאני יכול לבדוק ? כמה MS יש לי באמת ? עם יש אתם יכולים לתת לי אותה ? ומשהו יכול להגיד לי למה במסך כל כך זול !! הוא נותן את כל מה שצריך במסך היום והוא הכי זול ממה שראיתי ! איך יכול להיות ? זה מחשיד אותי !!!

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  15. מה קורה אנשים.. תקשיבו רגע יש לי לוח אם ASUS P4S533 והוא עובד על 4x AGP GRAPHIC יש לי כרטיס מסך GeForce MX 440 128 MB אני רוצה להחליף אותו לכרטיס טוב .. הכי טוב שיש ב 4X אל מה אתה ממליצים לי לקחת ? :

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  16. 9500Pro ATI מקורי 128 זיכרון

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  17. הכי חשוב שיהיה מאוד איכותי. שיהיה עומק צבעים גבוה המסך מיועד בשביל הרבה עבודה עם צילומים ופוטושופ מספר מסכים שאני חושב שעדיפים http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=40711 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=305353 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=150196 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=11353 אם שכחתי איזה מסך ויש עוד מסכים טובים יותר אז תגידו ואם לא אז איזה מבין ה 4 עדיף?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  18. Started by mados,

היי , לפני כמה זמן הייתי פה עם בעיה של הדרייברים פתרתי את בפרמוט (כמו טמבל , פשוט נמאס לי כבר לנסות ) עכשיו צצה לי עוד בעיה זה סיפור ארוך אז שבו ותתרווחו על הכיסא . לאחר שפירמטתי את המחשב הכרטיס פעל לי מצוין לשעה אולי (חחחח..) בהתחלה התחיל להיות מין קווים במסך ואחרי עוד כמה דקות של משחק הכל כבר התחרבש . והמחשב הפעיל את עצמו מחדש והדבר הראשון שראיתי זה פשוט חירבוש של התמונה של יצרן הלוח אם וככה גם נראה כל חלק עליית המחשב וגם בווינדוס רואים חירבוש . אז אמרתי טוב כנראה הכרטיס הלך אולי הוא פגום . אהה שחכתי לומר שלפני שהתקנתי את הכרטיס קניתי ספק חדש של 460W. ודרך אגב שום חלק אחר במחשב לא קרה לו משהו . אוקי יום למחרת נסעתי לחנות וKSP החליפו לי את הכרטיס כמו גברים בלי לעשות שום …

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by yakir8,

שלום אני מחפש את הכרטיס 6800 רגיל בתכנולוגיה PCIe שיעלה 1600 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by ro,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4516 אני מבין שהוא די סטדרטי השאלה אם הוא יהיה טוב למשחקים וסרטים

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by gab1234,

המסך שלי גווע ואני חייב מסך חדש ואני רוצה לקנות אותו עד יום שני אז בבקשה תעזרו לי לבחור מסך עד 800 ש"ח דחוף !!! תודה מראש לכול העוזרים

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by zach,

שלום לכלום אני צריך עזרה במה אני צריך לעשות יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 5700 אולטרה ויש לי 256 זיכרון עכשיו שאני משחק פיפא אחרי שעה של משחק המחשב מדליק מחדש את עצמו או שלפעמיים אני משחק משהו אחר אז המחשב נתקע מה אני צריך לעשות בבקשה לעזורררררררררררררררררררררררררראם אפשר רק להגיד לי מה הבעיה ומה אני צריך לעשות כדי לפטור אותה

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by RayZ,

רציתי לדעת מה זה כרטיס לקידת וידיאו, ומה זה כרטיס עריכה. ציפיתי לכרטיס טלויזיה שאיתו אוכל לצפות בטלויזיה דרך המחשב,ולהקליט דברים מהוידיאו,ולצלם תמונות. הסבר בבקשה

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by Master-Chipsets,

מה אתם אומרים על המסך LG L1730S??? תודה

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  25. 1. איזה תוכנה עדיפה? ATITOOL או RADEONATOR? 2. ב-ATITool איך אני שומר את האוברקלוק שעשיתי?זה שומר אוטומטית? 3. יש לי רדאון 9550 יש עליו חיישן טמפ' או שאני אצטרך לשים חיישן עליו כדי לא לעלות לחום גבוה מדי? 4. מה מהירות ליבה ומהירות זכרונות יציבה בדר"כ לכרטיס הזה?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.