כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס טלויזיה שלי לא עובד בWinXP כי אין לי דרייורים מתאימים הכרטיס הוא מדגם BT878 מישהוא יכול לקשר אותי ללינק ?
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
טוב אז כך,המשקפיים מגעים עם מתאם מיוחד שמתחבר דרך כבל vga in לכרטיס מסך,ואז המסך מתחבר לvga out של המתאם,הורדתי דריוורים חדשים דרך האתר של nvidia והפעלית כמה משחקים להתרשמות ראשונית: בכמה משחקים\סרטים\תוכנות שבנויות עבור המשקפיים,יש הרגשה שאפשר לגעת בחפצים,רואים את כול המשחק ב3d פשוט אין מילים,כמובן שיש משחקים שלא כול כך מתאמים לזה אבל יש הגדרות בדריוור שמאפשרות להתאים את המשקפיים לכול משחק. אני יעלה תמונות בהמשך היום!!!!! לצערי בגלל מעבר למסך lcd אני שוקל אולי למכור את המשקפיים
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
כרטיס TV ועריכה Leadtek WinFast DTV1800 האם אני יוכל להקליט איתו סרטים,סדרות מהממיר YES שלי למחשב באיכות גבוהה? אני גם רוצה לדעת מה אני עוד צריך כדי להקליט מהממיר באיכות גבוהה(איזה תוכנות,כבלים...) [br]פורסם בתאריך: 1.12.2007 בשעה 22:58:54 הקפצה(הקצפתי את זה כי זה כבר הגיע לעמוד השני)
-
- 14 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס + ספק שיחזיק אותו (אולי גם לOC). אני יודע שזה פורום לכרטיסים בלבד אבל אצלי זה בא יחד בחבילה. חשבתי לכיוון 5750 או 5770, השאלה אם זה טוב לרזולוציה שאני משחק בה. חשוב לי למשל שיחזיק למשחקים כמו קרייסס. אם מציינים דגם מסויים, חשוב לזכור כי המארז שלי קטן ויכנס בו כרטיס עד 23 ס"מ בערך המפרט שלי מצויין בצד. תודה טוב, אלו הכרטיסים שאני בכיוון שלהם: 5750: http://skypc.co.il/pl_product~H575F1GD~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~GVR-5750G1~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~GAX-57524IDP~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~9S5750G1~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~944575~8~0.htm 5770: http://skypc.co.il/pl_product~CGAX-57724IDP~8~0.htm http://sk…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC עם כרטיס מסך מובנה intel integrated. כרטיס המסך המובנה אמנם מראה תמונה כמו שצריך במסך מחשב רגיל אולם כאשר אני מחבר אותו עם כבל VGA למסך LCD (טלויזיה) אין אות. לכן, חיברתי כרטיס מסך של ג'יפורס 2 בחיבור AGP על הלוח-אם וחיברתי אליו את ה-VGA של ה-LCD ואכן רואים תמונה ב-LCD. חיברתי במקביל גם את ה-VGA של המסך מחשב הרגיל לחיבור של הכרטיס המובנה אך כעת לא רואים בו תמונה! מישהו יודע מהו מקור הבעייה? התקנתי את הדרייבר של הג'יפורס ניסיתי לשחק קצת במאפיינים אך ללא הועיל. יש לציין כי אני מחבר את הכרטיס המובנה למסך המחשב הרגיל דרך סויץ' מסכים... (האם יש קשר בין הסויץ' לזה שלא רואים תמונה?)
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מה דומה ל-HD4850 בביצועים בסידרה החדשה 5XXX ATI ?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום,(סלחו לי מראש על הכותרת לא ידעתי איך לנסח) יש לי התלבטות עצומה אני קונה מחשב דיי יקר ועד עכשיו במפרט שלי היה כרטיס מסך של eVGA eVGA 7800gt 445 mhz core speed / 1070 memory clock / 20 pipeline וראיתי שיש כרטיס מסך של evga של 6800gs שאם אני קונה אותו זה יוריד לי 740 שקל מהמחיר שאני אוכל לקנות מעבד דרגה אחת ממה שיש לי (3 גיגה הרץ ל 3.2) ואני אוכל לקנות מקלדת של LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE וגם נגן dvd אולי (sony dvd 16x48) וגם אני אוכל לקנות דיסק קשיח במקום WD 160 gb sata II 8 mb לקנות WD 250GB SATA II 16 MB השאלה היא מה עדיף לשדרג כרטיס מסך ל 7800gt או להסתפק במשהו פחות טוב ולהנות מעוד שדרוגים נוספים. בתודה עידו
-
- 15 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם , קראתי ב-FAQ על שני המונחים האלה ולא כל כך הבנתי מה הם אומרים? אלה שמות של רכיבים חומרתיים או תוכנתיים שמוגדרים על הכרטיסים? איפה נכנס הנושא של ה-DIRECTX לתמונה? אני למשל יודע שמתקינים את ה-DIRECT9 במחשב (כאשר מער' ההפעלה מבקשת),אבל אף פעם לא נתקלתי בדרישה להתקין איזה תוכנה שקשורה ל- OPENGL (במידה וזה רכיב חומרתי) או שזה בכלל לא מצריך תוכנה. לא כל כך מסתדר על המושגים האלה. מישהו יכול בבקשה לעזור באיזה הסבר אפילו קצר ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לא מספיק שחבר שלי קנה קנה כרטיס קקה (GF2MX400) אלא שהוא קנה של חברה PALIT לא נראה שהם טובים כי לא שמעתי אליהם אף פעם משהו יודע מי הם?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם האם כדי לי בעוד כמה ימים לקנות מערך cf של 6850 או לחכות עוד חודש ומשהו לסדרה החדשה של ה7xxx ? יש מידע עליה? אם כן אפשר? היא תיהיה טובה? הכל.. תודה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
איזו כמות של כסף יהיה עלי להשקיעה בכדי לרכוש מסך LCD 17 אינץ' טוב בימים אלו ל GAMING?
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את הלוח הזה GigaByte GA-K8NS ULTRA-939 וכתוב במפרט של הלוח אם 1x AGP slot (8x/4x-AGP 3.0 compliant), supports 1.5v display card only ובאתר של ATI רשום Intel® Pentium® 4, AMD® Athlon® or higher with AGP 8X (0.8v), 4X (1.5V) or Universal AGP 3.0 bus configuration (8X/4X) זה אומר שאני לא אוכל להשתמש ב AGPX8? בלוח הזה? והאם הכרטיס יעבוד לי כמו שצריך?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לאופציית הTV OUT. אנ יכרגע משתמש בכרטיס מסך מובה שיש בלוח אם ואין לו את אופציית הTV OUT. מה ניתן לעשות ע"מ להפעיל את האופציה הזו? יש בלוח אם חיבור מתאים לכרטיס PCI\PCIE האם רק קניית כרטיס מסך חדש תאפשר את האופציה הנל? אם כן, מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך פשוט מאוד, שלא צורך הרבה חשמל וקטן (קטן מימדים - פיזית). מדובר במחשב עם לוח אם בגודל MINI ITX ולכן המארז שלו קטן. אני זקוק לכרטיס מסך שיכנס במארז קטן ...
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כרטיס מסך סבבה שיריץ לי משחקים חדשים ויחזיק לזמן הקרוב... דואל קור 2 גי'גה ראם 3.2 הרץ 300 וואט ספק כוח 400 עד 500 ש"ח תודה
-
- 8 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, היום סוף סוף קיבלתי את הכרטיס שלי (Connect3D X800GTO VIVO) קיבלתי 2 כבלים שמפוצלים ל 3- אחד מהם אדום/כחול/ירוק ואחד מהם עם 2 יציאות צהובות, ו 2 שנראות כמו S-video ועכשיו לסדרת השאלות- 1-איך אני מקליט? 2- VIVO לא לוכד גם קול, נכון? 3- במקרה והוא לוכד קול, הוא מעביר גם קול במקרה של חיבור לטלויזיה? (למרות שלא נראה לי) תודה לכל העונים. ובבקשה בלי הערות כמו "יכולת לקחת כרטיס יותר טוב במחיר הזה בלה בלה בלה" כי קיבלתי אותו במחיר פשוט בדיחה (950 שקל עם סיילנסר)
-
- 14 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בעוד NVIDIA מחממת מנועים לקראת דור נוסף של כרטיסי מסך, הדור הנוכחי מקבל עומד לקבל תחנת ביניים עם כמה עדכוני דגמים ועדכוני מחירים - האם אנחנו בדרך לשיפור עלות-תועלת מיוחל?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לי מה להוסיך חוץ משפעם שמעתי שיש לזה פיתרון...בכל אופן ניסיתי כבר לשנות את השפה של הווינדוס לאנגלית, לא עובד.
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק כמה ביט כרטיס המסל שלי? (128\256) ???? (יש לי רדיון 9800 פרו)
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מי שהוא מכיר כרטיס מסך חדש 6800gt לא 6800gs . מה היכולות שלו לעומת ה gs .
-
- 10 תגובות
- 637 צפיות
-
-
צרבתי סרט על DVD. מחשב חדש E6600 כם כרטיס 7600GS. מסך SAMSUNG 971P חדש. מנגן את הסרט כונן DVDR RW LG - הסרט מעט רוטט. מנגן את הסרט מכונן DVD-R - NEC - הסרט עדיין רוטט על המחשבים האחרים שלי עם כרטיסים אחרים ואותו מסך - הסרט מתנגן מצויין. הרצה של הקובץ המקורי של הסרט מהדיסק הקשיח. - הסרט מתנגן מצויין. מנגן DVD מקורי של סרט אחר מהכוננים DVD רוטט מעט. מה נראה לכם הבעייה?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך וספק כוח בעד 1000.. שיריץ COD4.. עדיף בHIGH כמובן אבל אני אספתק במה שתיתנו לי.. המפרט הוא : PANTIUM D 3.4 2 GB RAM Intel Xpress200 M-Board הספק ג'נרי לכן ביקשתי ספק יותר איכותי.. אם צריך עוד פרטים אני אתן...
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800gt עד לפני שבוע הכל עבד נפלא אך ביום ראשון האחרון כשהמחשב דלק סתם בלי לחץ הוא נכבה נסיתי לבדוק את התופעה והיתגלה שכאשר החשמל של הכרטיס מסך מחובר לספק הספק נופל ואם אין חשמל לכרטיס מסך הוא מגיע עד לווינדוס ואז המסך נכבה כאילו המחשב דלוק. אם אפשר להסביר את התופעה ומה אפשר לעשות? לידיעתכם: ספק 480 rpw. לוח אם ga-p35-ds3 זה אמור להספיק אני חושב, תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חברה יש לי כרטיס מסך gainward fx 5200 le אל תחשבו שהאותיות le מסמנות ביצועים גרועים זה הפיסיבי מהסוג הזה אז לנושא בדקתי וגיליתי שלליבה יש סטפינג b1 מה זה אומר ומה זה משפר? הינה תמונה
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-