עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בדר"כ זה 48-49 שאני במחשב רגיל היום השארתי את ה- -1.6CS פתוח ולא במישחק כאילו רק הוא פתוח התפריט שלו והכל ולא עשיתי התחלת מישחק.. אני חוזר אחריי שעה שעה הטמפ' של הכרטיס מסך 59,60 ... אחריי חצי שעה שיצאתי מהמישחק חזר ל- 48/9 האם זה הגיוני ? האם הטמפ' שלי בסדר וביחס ממוצע טוב ? במיקרה שאני יגיע ליותר יש סיכון משמעותי יותר ?

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  2. שלום לכם. ביומיים האחרונית התעניינתי בנושא מוזר, כמה כרטיסי מסך אני יכול לחבר ללוח האם אסוס סטרייקר אקסטרים? בסוף גיליתי שאפשר שניים במערך SLI, אך, הוסיפו ואמרו שגם יש חיבור נוסף של PCI-EXPRESS X8. רציתי לישאול איזה כרטיס אני יכול להוסיף שם, אם כרטיס פיזיקאי, אז מהו ואיפו הוא נמכר? האם זה אומר שאני יכול להוסיף 3 כרטיסי מסך? וכרגע, מצאתי עוד משהו, יש 3 חיבורי PCI נוספים, קראתי קצת באתר זאפ ותראו: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&DB68806=203080 אפשר לקנות כאלה כריטיסים! זה אומר שאני יכול להוסיף 6 כרטיסי מסך?! אני מקווה שתוכלו להסביר לי קצת על הדברים. בתודה, אור כהן.

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  3. חברה! שמתי בטרד אחר שאלה איך הופכים מקלטות VHS לדיסקים של DVD. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=77275.0 עכשיו הגעתי למסקנה שאני צריך כרטיס טלוויזיה. חשבתי על USB2 ככה שאני לא אצטרך להרוג את עצמי כל הזמן ולהתעסק עם הכבלים שם מאחורי המחשב כמו איזה כלב. אחרי זה אמרתי לעצמי שאני צריך גם כרטיס מסך... (יש לי TNT2, אני לא משחק אף פעם) אחרי זה נזכרתי שראיתי 9800SE עם AIW במחיר ממש טוב... מצאתי את זה בנועה מחשבים בלינק הבא http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1576&catcode=79 מפתה אותי שהוא נפתח ל 9800P, יש לו 3 שנות אחריות, AIW והכל ב 1350 שח וגם החברה היא סבבה... POWER COLOR. אה וגם 256BIT ו 128MB זכרון. עכשיו אני שואל את עצמי... למה לי לקנות כרטיס …

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by adamginz,

כרגע אני לא במחשב עם התמונות אבל התוצאות הן: auqamark3= 35000~ 3dmark 2001 = 15601 3dmark 2003 = 5100~

5. הרזולוציה המקסימלית 1680X1050 אני רוצה כרטיס מסך שינצל את הרזולוציה הזאת הכי טוב ובהכי פחות כסף. תודה

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  6. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  7. שלום יש לי כרטיס טלויזיה! התוכנה של הכרטיס מפעילה אותו אבל היא מאוד מאטה את המחשב אני חושב שזה בגלל שהתמונה שמוצגת עוברת בעיבוד של המעבד (אני יכל לצלם את התמונה עם המקש שמעתיק את התמונה שבמסך לזיכרון להומת סרט וידאו רגיל שבו רואים רק שחור כשמצלמים את המסך) האם יש תוכנה שתוכל להחליף בצורה טובה יותר את התוכנה שקיימת אצלי עכשיו?(אם כן איך קוראים לה) חשוב לציין: הכרטיס טלויזיה מזוהה במחשב כמצלמת אינטרנט (למשל במסנג'ר אני יכל לעשות שליחת מצלמה לתמונה מהכרטיס)

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by HAPOELTA,

המעבד הוא E2160 1.8GHZ לוח אם GA-945P-S3 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by idan14,

מה זה בדיוק החיבור הזה אני לא מבין? אני קונה מחשב חדש עכשיו יהיה לי תחיבור p4 2.8 abit is7

10. Started by [NOS],

של חברה נורמאלית עם 3 שנים אחריות

• 10 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by BigDragoon,

יש לי 7600GS של MSI עם E6300 ו 2 GB זיכרון ללא OC. אני משחק ב C&C על הרזולוציה הגבוה ביותר ועל כל ההגדרות הכי גבוהות. המשחק עצמו רק חלק בלי בעיות, אבל בסרטוני המעבר יש חוסר סנכרון של הוידאו והקול. (הקול מקדים את הוידאו) ניסיתי להוריד את הגרפיקה ולהוריד את ההגדרות, אבל זה לא השפיע על חוסר הסינכרון. האם הבעייה שהכרטיס מסך חלש מדי? (מוזר כי המשחק עצמו רק בלי בעיות)

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by NOVA,

החברה הזו מביאה מרחב של כרטיסי TI במחירים זולים עד כ30% מהמחירים של החברות הגדולות יותר כמו לידטק ושות' ובסה"כ לא נראה לי שהסיבה היא תשלום נרחב יותר על השם. או במקרה של PROLINK, חוסר שם. מה האבחון שלכם? האם הביצועים תואמים את המחיר?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  13. יש כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400. היום התקנתי לו דרייבר חדש - שמצאתי באתר - 42.70. הדרייבר הגיע בלי קובץ התקנה והתקנתי אותו מה - DEVICE MANAGER. בכל עבר חלק, רק כשנכנסתי להגדרות מסך, נעלמו לי כל החוצצים של ההגדרות שלו (ממתקדם). השאלה שלי היא איך מחזירים את החוצצים של כרטיס המסך, ויותר חשוב איך אני יכול לשלוט עכשיו על ה - TV-OUT בלי החוצצים האלו? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by stingeR-,

יש לי תקציב של 180 דולר לכרטיס מסך מארה"ב, אני בינתיים לקחתי את ה8800GT של אסוס שעולה שם 182 דולר(ניואג) אבל רציתי דעות לגבי 9600GT וסדרת ה38XX המקבילה של ATI.. מה אתם חושבים?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  15. איזה כרטיס עדיף ומה ההבדלים 9400 GFOURCE או Radeon HD3650 ? למטרת HD וצפיה בסרטים ומשחקים קלילים ובסיסים.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  16. (אולי זה מתאים לפורום מודינג, אבל אין שם נושאים דומים) הכרטיס מקורר פאסיבית, יפה מאוד אני חייב לציין,אך אין קירור לזכרונות כלל, לכן הוספתי היטסינק קטן שהיה לי על שניים מתוך 4 הסטיקים. בנוסף שמתי עוד אחד על אחד משלוש ההיטסינקים הגדולים הקיימים על הכרטיס. *ועוד תמונה של כל הכרטיס ללא הקירור שהוספתי [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  17. שלום, כיום יש לי מחשב עם כרטיס מסך של רדאון 9200 עם יציאה של אס-וידאו ושל VGA . בטלויזיה שלי יש גם אס-וידאו וגם RCA. קניתי כבל אס-וידאו לאס-וידאו ואני רואה מצויין את המסך של המחשב גם בטלויזיה וגם במסך הרגיל בו-זמנית ואין בכלל בעיות. העניין הוא שאני קונה מחשב חדש עוד שבוע שבועיים עם כרטיס מסך של אינטל Integrated Extreme Graphics 2 o/b ובכרטיס הזה, כמו שציינו פה בפורומים, יש רק יציאת VGA, כלומר אוכל לחבר אותו רק למסך הרגיל ולא לטלויזיה! חבל לי על ההשקעה של הכבל אס-וידאו(לא כזאת השקעה גדולה סה"כ 50 ש"ח בערך) אבל יותר בקטע של העבודה של תעלות בקיר וכאלה דברים וכבר הכל מחובר מ2 הכיוונים... פתרונות אפשריים לבעייה: 1) פשוט להחליף את הכרטיס מסך מהמחשב הישן ולחבר אותו לחדש...(חסרונ…

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  18. Started by SloOmPer,

מה ההבדלים בין כרטיסי המסך 1950PRO ל 1950GT? מחיר, ביצועים, קירור?.. אפשר פירוט? אגב, מה דעתכם על הכרטיס X1950XT 512MB ב 999 שקל?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by ran1809,

אני מנסה לעדכן את הכרטיס מסך שלי וניסיתי את כל הדרייברים האפשריים יש לי מחשב נייד של גיגהבייט W566N עם ויסטה פרימיום כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8400 GS שאני מנסה להתקין אני מקבל את ההודעה הבאה אשמח לעזרה רן

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by eGore,

שלום! ברצוני לשנות סרטוני WMV לפורמט AVI, ואם אפשר לחתוך כמה קטעים משם. האם VirtualDub יכולה לשנות פורמט? האם היא מתאימה לעריכה כזאת? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  21. אני שמעתי שאפשר להכפיל את הפיקסל פייפליין של הכרטיס מסך ואני לא מתקוון ל-OC ... אתם אולי יודע איך או איפה יש מדריך טוב לזה ? או איפה אפשר אם בכלל למצוא כזה מדריך...? ??? :s05:

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  22. Started by Dunul,

שלום שלום, אני מחפש דרייבר לכ. מסך Intel® Graphics Media Accelerator. באתר של INTEL מופיעים דרייברים מ2005 :-\ נראה לי קצת הזוי.. מישהו מכיריודע?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by y6053287,

אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני רוצה לחבר 2 כרטיסים זהים שתומכים בSLI עם SLI Bridg אבל לפי מה שקראתי על הלוח אם שלי הוא תומך בCrossfire, השאלה שלי היא אם יש אפשרות שהחיבור 2 כרטיסים יעבוד לי?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by haimvrt,

בסוף הייתי בכול החנויות מחשבים שיש בבאר שבע ולאף חנות אין את הכרטיס 6600gt אז אני מתכוון לקנות את הכרטיס באינטרנט איך האתר של נועה מחשבים? שווה לקנות? תוך כמה זמן מגיע? ואיזה חברה לקחת?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by Denver,

בלי התיחסות למחירים של כל אחד. מי יותר טוב? גם בגרסאת הDDR3 וגם בDDR4 (וכמה הדידיאר4 עדיף על הדידיאר3 ואם זה שווה תיחס מחירים בינהם. שניהם בגרסאות ה256 מגה

• 6 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים