כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
הפעם לוח של GIGABYTE עם חיכוי של SLI שמאפשר עיבוד של שני כרטיסי מסך במקביל של כל כרטיס מסך PCI-E: http://www.tomshardware.com/hardnews/20050106_120044.html
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
יש לי שלוש שאלות קצרות וחשובות. 1. מהי טמפ' תקינה של כרטיס GIGABITE RADEON 9600 Pro בשעת עבודה ? 2. מעבר לאיזו טמפ' אני אמור להבין שמשהו לא בסדר בקירור המחשב. 3. איזו תוכנה בודקת את הטמפ' ומהיכן ניתן להוריד אותה ? הרבה תודות. הסיבה שאני שואל כ"כ הרבה שאלות זה כי המעבד והלוח הם בטמפ' 46 - 48c כך שזה נורמאלי, הייתי רוצה לדעת שגם הכרטיס מסך לא מתאמץ יותר מידי.
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
יש אולי אפשרות שבגלל שהמחשב שלי רץ ללא SP2 לוינדוס אז איכות הביצועים של המשחקים ירודה? הSP2 יכול לשפר ביצועי מערכת?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
היי חברים אני מחפש את הדרייברים ההכי עדכניים וטובים לכרטיס מסך, היצר זה גיגה בייט אם זה משנה, הבעיה היא שאני עובד עם 3DS MAX וקראתי ב - TOMSHARDWARE ש - MAX קורס בגלל בעיית בדרייברים של כרטיסה מסך וזה בדיוק מה שקורה לי, אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מחפש עידכונים לכרטיס מסך שלי שהוא: (NVIDIA GeForce4 MX 420 (64 MB מישהו יכול להביא לי כאן את העידכונים הכי חדשים שלו? ועוד שאלה איך אני בודק טמפרטורה לכרטיס מסך?
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
המפרט המלא: בתמונות למטה התקציב לקניית החלקים החדשים: 1000ש"ח שדרוג המחשב: אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי כדי שאני יוכל לשחק במישחקים חדשים כמו: Call Of Duty Black OPS
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
- 1 follower
-
-
PCIe עד 900 שקל ושיהיה כמה שיותר טוב להפעלת משחקים כבדים
-
- 13 תגובות
- 692 צפיות
-
-
פעם אחת ולתמיד שכל אחד ירשום את כרטיס המסך המועדף עליו משתי החברות, ואיזה מהם יותר טוב רוצים להרוויח קצת כסף מהסלולארי?, אני לא אומר שתרוויחו מיליונים אבל אתם תוכלו בקלות לכסות את החשבון החודשי של הפלאפון: www/2060/smser/co.il
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק פיפא גביע עולמי 2006 התחלתי לשחק עם ברזיל לא משנה זה סתם פירוט פתאום נתקע המשחק איזה דקה ואז יצא לגמרי ממנו מאז כל פעם שאני נכנס הוא רושם לי ככה : "FIFA World Cup 2006 Requires Hardware Graphics Acceleration" עוד לא עשיתי ריסט למחשב מאז שזה קרה....... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
המפרט הרצוי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1195 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪759 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪436 קירור למארז: Silverstone 120mm Air Penetrator 1500rpm RED LED כמות: 1 - מחיר: ₪83 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪110 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1.5TB Sata3 BaracudaLP 64MB cache כמות: 1 - מחיר: ₪759 קשיח למח…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה הוא מוצלח? יש לו בעיית התחממות?? |(הדגם הזה ספציפית) יש אותו פה באתר בלוח יד שניה http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/12161/cat/8 שווה?? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מסך של DELL 24 אינץ' החדש. אני מתכוון להשתמש במסך לאופיס + אינטרנט + סרטים + סימולטור טיסה של מיקרוסופט. המחשב - AMD 4800, 2GB RAM, HD-320GB, 300W. בתחילה הומלץ לי על כרטיס מסך מסוג Sapphire ATI RADEON 2600Pro 256MB DDR3 PCI-E Retail ואח"כ - Gigabyte Nvidia Geforce 8500GT 512MB DDR2 DualDVI Bulk . איזה כרטיס אכן מומלץ (אולי אחר) במחיר עד 600 ש"ח. תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מחר אני רוצה לרכוש את הכרטיס, האם זה ישנה אם אני יקח 512 או 1024 מגה ? לסרטי Bluray 3D מלאים או לסרטי Full SBS ברזולוציית 3840X1080 ?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי המעבד AMD PHENOM 945 וכרטיס מסך HD6870 האם יש לי צוואר בקבוק ??? כי אני מקבל FPS נמוך במשחקים וזה הדבר החידי שעלה לי לראש .
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר שאלתי פה שאלות בעבר בעניין הCF וכן דניס תודה אני יודע שזה לא משתלם ו 260GTX הכי טוב בעולם למשתמשי הפורום אבל.... בכול זאת מה עדיף/חזק יותר ? הייתי רגע לפני קנייה של כרטיס נוסף ועצרתי לחשוב עם לא יהיה עדיף למכור את הכרטיס ולקחת את ה 2X בכול זאת זה פחות חשמל ומקום :s05: ולגבי הCF יהיה נכון לקחת כרטיס שהוא גם 512 ועם אותם שעונים כדי שהוא לא יצתרך להשתוות לישן ? תודה מראש טל.
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לכרטיס הנ"ל יציאת עם 7 פינים שמתחבר אליה מתאם, המתאם מוציא קומפוננט ו S-VIDEO, הבעיה שאני לא מצליח לקנפג את הכרטיס להוציא קומפוזיט, בכרטיס הישן שלי, GEFORCE4 MX4000, גם שם יש רק יציאת S-VIDEO, אבל הוא יודע להוציא דרכה קומפוזיט.... מה, זהו?.... נגזר עלי לראות בשחור לבן?....
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם בזמן הקרוב אני רוכש מסך פלזמה 50" לסלון,ומה שרציתי לדעת האם המסך יתאים לעבודה מול מחשב? כלומר אני יכול לצפות במסך הפלזמה ולקבל את אותה האיכות שיש לי במסך lcd של המחשב? ואם כן, תאמרו לי בבקשה מה אני צריך לבדוק ולוודא בחנות שיהיה במסך הפלזמה[כניסות,חיבורים,רזולוציה וכו'] ואם יש מישהו שיודע על דגם מסויים שייענה על הדרישות אני אשמח לקבל עצות. מודה מראש על העזרה יום טוב לכולם
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
המעבד הוא E2160 1.8GHZ לוח אם GA-945P-S3 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי כרטיס לכידת וידאו דרך USB: AVerMedia EZMaker USB 2.0 כיצד אני יכול לדעת האם הדרייברים שלו הם מסוג WDM או VFW? וזאת ע"מ לדעת האם להשתמש ב- Virtual DUB או Virtual VCR. תודה.
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן קניית מחשב, התקציב הכללי הוא 5K, השימושים הם עריכת וידאו (Avid, Premiere) פוטושופ ופלאש ברזולוציות גבוהות ואחרון אך חשוב - ניגון HD. כרגע מתוך קבצי mkv בעיקר, אבל ברגע שהמחירים ירדו יתווסף כונן בלו ריי. אני לא משחק בשום דבר רציני, ואני בעל גאה של 2407, אז אני עובד ב 1920x1200, מבחינת רזולוציה. מה שרציתי לדעת הוא מה החשיבות של כרטיס מסך לשימושים הללו. הבנתי שהכרטיסים החדשים יודעים לפענח H264 ולעזור למעבד. האם יש כרטיסים מסויימים שמתאימים לכך במיוחד? המליצו לי על ה8600 של nvidia אבל יש גם דור חדש, 9600. הוא יודע לעשות משהו שהקודם שלו לא ידע? אשמח למידע או להמלצה תודה אסף
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני צריך עזרה מכם במציאת דריברים לכרטיס הנ"ל, כי אני לא מתמצא בכרטיסים האלה ואין לי מושג באיזה דריברים יש צורך . יש צורך בדריברים גם ל 98 וגם ל XP. תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
GTS 2 או GF4mx440se שניהם עם 64 מגה זכרון. אני יודע ששניהם על הפנים אבל יש לי את האפשרות לבחור מבין שניהם ולהחליף את הGF2MX200... אז מה טוב יותר?
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-