כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש מחנות זיגזג מחשבים וראיתי שיש הבדל של 450 ש"ח בין אותו כרטיס מסך בדיוק אבל חברות שונות. הכרטיס הזול ביותר אותו אני רוצה לקנות הוא: PNY GTX570 1280MB GDDR5 DUAL DVI HDMI - RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15896 כמות: 1 מחיר: 1,399 ש"ח ( למזומן:1,371 ש"ח ) כרטיס מסך זהה לחלוטין של חברת ASUA עולה 1650 ש"ח כרטיס מסך זהה לחלוטין של חברת GIGABYTE עולה 1850 ש"ח קראתי את חוקי הפורום ואת השאלות הנפוצות ואם הבניתי נכון אין הבדל בביצועים בין החברות ולכן נשאלת השאלה האם אני עושה את הבחירה הנכונה שאני הולך על החברה הזולה ביותר?, האם יש הבדל באמינות? מי אלו PNY? אני לא מכיר אותם כלל. בעקבות זה…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מה אתם אומרים X1950XT 256MB או HD2600XTX 512MB
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי המחשב שלי כבר מיושן והכרטיס מסך הנוכחי התקלקל לספק שלי אין חיבור לכרטיס מסך הכרטיס רק מחובר ליציאת pci-e תודה
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
ב OBLIVION http://www.nordichardware.com/Reviews/?page=10&skrivelse=494
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום! הבעיה זה שרוצים לחבר GTX 260 לספק כוח שאין לו חיבור PCI E. כרטיס מגיע עם מתאם אחד( PCI-E לחשמל 4X2 פינים). יש סיכוי שזה יעבוד על חיבור אחד ל-PCI-E?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום. אני שוקל לרכוש XFX GTS 250, אבל לא מודע כלל לביצועיו. האם כרטיס מסך זה "מספק"? רזלוציה של המסך היא 1920x1200 - ואני יודע שדורשת קצת יותר. המשחקים איתם כרטיס מסך זה יאלץ להתמודד: Need for Speed COD BFBC2 אין דרישה ל tesselation או לרמת פרטים מדהימה. השאלה היא אם הכרטיס הזה בכלל מיועד להתמודד עם משחקים. תודה מראש!!!
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי 800 דולר. ממירים לשקלים וזה יוצא 3200-3300 ש"ח. לפי מה שהבנתי, 8800GTX עולה 500-600 דולר, ז"א 2000-2400 ש"ח. למה זה עולה יותר ב-1000 ש"ח בארץ?! אין מצב אני יכול לקנות איפושהו בארץ דרך דולרים \ משהו דומה? :\
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
חברה תמליצו.. תודה... מה טוב.. מה לא.. מה ההבדל בין הדגמים? אין ככ הרבה..
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי כרטיס מסך eforce 5900ואני לא יודע לאן לחבר את כבל rca בvivo יש לי חיבור של rca in וout ושל s-video in\out
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתרים עם כרטיס זה, במחיר הכי זול ואם המחירים שלו צריכים לרדת אז מתי?? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לשנות סרטוני WMV לפורמט AVI, ואם אפשר לחתוך כמה קטעים משם. האם VirtualDub יכולה לשנות פורמט? האם היא מתאימה לעריכה כזאת? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום במחשב של חבר לאחר פירמוט לא הותקן דריבר כרטיס מסך הרזולציה הייתה מוגדרת על 800/600 אחד הילדים שיחק ברוזלוציה ועכשיו כול פעם שהווינדוס עולה מופיע הודעה NO SUPPORT ניסתי להיכנס דרך הסייפמוד אבל גם שם הוא לא עולה וישר מופיע מסך שחור של המסך ו NO SUPPORT איזה עוד פתרונות יש? תודה על העזרה מאור אגב הדגם של הכרטיס מסך SIS350
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
המורה שלי למתמטיקה ביקשה ממני להכין לה תעודת הצטיינות במתמטיקה שהיא תחלק לתלמידים מצטיינים. עכשיו חשבתי לקשט את המסגרת במספרים וסימני פעולה בעיצוב מיוחד או תלת מימדיים. למישהו יש רעיון איך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני ממש עומד לפני קניה ואני מתלבט בין שני הכרטים הנ"ל RADEON 9800SE type II (256 BIT) 128MB http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_89&products_id=1659 הוא אחד מכרטיסי ה 9600 PRO כי שמעתי של 9800 יש אפשרות להשתמש באומגה .........ואז זה משפר שחבל על הזמן
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים הנ"ל יתן את הביצועים הכי טובים במשחקים? * כל הכרטיסים הנ"ל הם AGP
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום שמתי לב שהמסך שלי משנה את הניגודיות שלו לבד באופן אקראי כל מספר דקות. האם יש סיבה לדאגה ? מדובר על מסך CRT בן כ6 שנים. אציין שהשינוי בניגודיות הוא מזערי, אך ניתן להשים לב. בתודה מראש, מייק.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1,200 שקל מה אתם אומרים אולי על הרדון 9600 XT של ספיר?
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
האם זה נכון שnvidia יותר טובים מati בopengl?? האם זה הפרש משמעותי?? האם יש מצב שדרייברים חדשים יותר יוכלו לתקן משהו??
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. יש לי בעיה מאז שהחלפתי את הכרטיס מסך אצלי במחשב אני לא מצליח להפעיל את התוכנה. הוא נתקע במסך הראשון עוד לפני שהתוכנה עולה. הכרטיס הוא HD2600 כמו במפרט בצד. נסיתי להחליף דריברים וזה גם לא עזר למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יורדים ממש בקרוב או שהם כבר ירדו, אבל משהו יודע כמה הם בערך יעלו אחרי ההוזלה?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
המלצה לכרטיס מסך agp עד 1000 שקל יש לי כרטיס 6600gt ואני רוצה יותר חזק
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה לכרטיס מסך שיתמוך בצורה מלאה ב FULL HD. חיבור PCI-E עדיפות ל ATI תקציב 200-350 צריך להתאים למארז HTPC תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
המחשב עולה כשהוא מגיע לWINDOS אז המסך TVLCD רושם "אינו נתמך" לפני הFX5700VE היה מוחבר למסך הזה כרטיס ONBORD של אינטל וזה עבד אני שוב יכתוב ברור יותר, הוא רושם אינו נתמך רק כשהוא מגיע לווינדוס לפני זה הכל תקין הוא מציג את כל הבוט ואפשר להכנס לביוס והכל... למישהו יש פתרון?
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, התקנתי ויסטה (ועכשיו חזרתי ל XP) והציונים שהיו לי שם היו בערך ככה: 4.2 - מעבד 5.4 - כוננים קשיחים 4.5 - זיכרון 2.0 - כרטיס מסך והיה עוד משהו שקשור לכרטיס מסך שקיבל 2.4 אז מכיוון שהכרטיס מסך שיש לי הוא מה שמאט את המערכת, ומכיוון שאת הכרטיס מסך שלי אני יכול להעביר למחשב אחר בבית שגם הוא יראה שיפור כתוצאה מכך, החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש. אני לא משחק יותר מדי במשחקים, אבל כן מתכנן להריץ את ויסטה. המשחק שאני כן משחק בו הוא warcraft 3 (והכרטיס מסך הנוכחי מבצע עבודה נאמנה(בערך)) המפרט שלי הוא Motherboard : MSI 865PE Neo3-F (MS-6728) (i think LGA775) (bus width : 64bit, FSB : 800mhz, Bandwidth : 6400MB/s Chipset : Intel Springdale i865PE, AGP 3 - 8X . Intel 82801EB ICH5.…
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת וןהשאלה שלי היא האם לדוגמא הוא יוכל להחזיק משחק כמו ניד פור ספיד שלא נחשב לממש חזק על high pre ועל רזולוציה של נגיד 1024x768 ואותו דבר עם משחק כמו fear על medium ביצועים לא משהו רציני ממש לא... תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 709 צפיות
-