עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום. במערך Crosffire (שני 6950), איך מחברים את המסך השני ואילך? האם המסך השני יחובר לכרטיס ה"ראשי" (העליון, נאמר כך)? והיכן השלישי? תודה, וסליחה על הפיגור

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  2. שלום, אני מחפש כרטיס מסך חדש שיתאים למשחקים חדשים ושיפעיל אותם על המקסימום. המפרט שלי הוא: quad q8400 מעבד asus p5g41c-m לוח אם mushkin 2gb זכרון golden riger 550w ספק כוח asus vh192c wscreen מסך המליצו לי על שני כרטיסים לבינתיים: Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 ו Giada GTX560 TI 1GB GDDR5 HDMI Retail אני מחפש בגדול כרטיס טוב שיריץ את המשחקים בצורה טובה אבל בגדול מה שאני לא יכול להבחין בו עם מחשב כזה אז זה לא משנה לי אז אפשר להתפשר על משהו זול יותר שייתן ביצועים טובים מאוד. אתם יכולים להמליץ על כרטיסים אחרים בכיף. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by dude1221,

האם הוא יחזיק משחקים חדשים ותהיה לי בעיה לחבר אותו ב PCI-E 2.0?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by avihai007,

הוא פועל טוב כשהו על AGP X2 וכשאני מעלה ל-X4 הוא פועל טוב ב-Win ME אבל ב-XP הוא תוקע את המחשב באמצע משחקים הוא פשוט נתקע מפרט: AXP 2000+ Gigabyte GA-7VAXP Samsung 256 MB 2100 Inoo3d Ge Force 4 ti 4200 128 MB תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by NOVA,

החברה הזו מביאה מרחב של כרטיסי TI במחירים זולים עד כ30% מהמחירים של החברות הגדולות יותר כמו לידטק ושות' ובסה"כ לא נראה לי שהסיבה היא תשלום נרחב יותר על השם. או במקרה של PROLINK, חוסר שם. מה האבחון שלכם? האם הביצועים תואמים את המחיר?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Radeon 9700 NP OEM. קיבלתי אותו היום ואני מאושר ;D ישר דחפתי אותו לתוך המחשב והרצתי 3DMARK וקיבלתי 10000 נקודות עם קטליסט ישן רצח ובלי לעשות UNINSTALL לדרייברים הקודמים של NV ובלי פורמט. כמובן שאני מתכוון לפרמט את המחשב ולהוריד את הגירסה החדשה. כמה אתם אומרים אני יהיה צריך לקבל כשאני יעשה את כל הדברים האלה?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  7. Started by dnz,

קניתי אתמול מחשב חדש p4 512 ddr gf fx5200 המחשב פועל מצוין אך כאשר אני נכנס למשחק ששמו counter-strike המסך נכבה לאחר כ10 דקות של משחק בכל פעם . המסך נהיה שחור אך עדין דולק וכמו כן גם המחשב עצמו עדין דולק . כל מה שנשאר לי לעשות זה לעשות ריסטרט למחשב . אשמח מאוד אם תעזרו לי . *שמתי לב גם שהכרטיס מסך וכרטיס הרשת נמצאים על אותו irq . שתיהם נמצאים עלי irq 16

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by D.J.C,

אני יכול לקבל בחינם אחדמכרטיסים הבאים: כרטיס מסך GEFORCE 4 128MB AGP+TV-Out ; כרטיס D3 תומך Direct 3D, Open GL. מהירות שעון DUAL RAMDAC 350. רזולוציה מקסימלית 2048X1536 בתדר רענון 75Hz רזולוציה מקסימלית ליציאת טלוויזיה 1024X768 מעבד גרפי על הכרטיס NVIDIA Geforce 4 MX 440 זיכרון גרפי 128MB 128-Bit 6ns DDR מנוע עיבוד וידאו VPE חריץ - AGP דרישות מערכת חריץ AGP 2.0 פנוי. או Geforce FX5200 128MB DDR AGP X8 מעבד גרפי NIVIDIA FX5200, 350Mhz DAC. רזולוציה מקסימלית 2048 * 1538 זיכרון 128MB DDR מהיר. יציאת TVOUT. חריץ AGP 8X דרישות מערכת חריץ AGP 2.0 פנוי. התקנה פשוטה באמצעות טכנולוגיית Autorun. תומך במערכות הפעלה XP,2000,98. או ATI Radeon 9200 SE 128MB…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Catalyst 2.5 או Gigabyte 7.79? אם זה עוזר אני מדבר על הרדיאון 9000 הרגיל.

10. היי אני לא מצליח להשתמש בכניסת VIDEO-IN של LEADTEK WINFAST 2000 XP DELUXE אני מקבל רק מסך כחול ריק כאילו שאין שום SIGNAL כניסת האנטנה עובדת טוב העברתי את ה INPUT בתוכנה ל-S-VIDEO , ניסיתי לחבר את ה VIDEO שלי דרך הכבל שמעביר מ S-VIDEO ל VIDEO רגיל (שהיה מצורף לכרטיס) ניסיתי גם לחבר ישירות את ה TV OUT של הכרטיס מסך שלי ל S-VIDEO IN אבל לא הצלחתי לשנות את המסך הכחול הריק (מסך כחול של אין קליטה לא של WINDOW...) תודה על כל רעיון

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by Eylon,

תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  12. Started by Cr4ck,

קניתי את הכרטיס inno3D Geforce 4 mx 128 ddr למחשב p2 400 הלוח אני לא בטוח איזה אבל אני חושב משהו SIS עכשיו היה לי על המחשב voodoo 3 agp 16 mb לפני. והג'י פורס לא עובד לי על המחשב . בדרך כלל שאני מפעיל את המחשב יש מן צליל כזה קצר , כשחיברתי את הג'י פורס היה צליל ארוך ומקוטע. חשבתי שזה בעיה בכרטיס ובדקתי את זה במחשב שלי p4 2400 ובמחשב שלי הכרטיס עבד. אני חושב שאני צריך להזיז שם כמה מהג'מפרים או משהו , מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? או אם יש לו פתרון יותר טוב... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by אוריפ,

יש לי את המחשב הבא: Intel Pentium 4 2.4A 768MB Ram 2100 Hercules 3D Prophet 9800 Pro ASUS P4S533 (אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו...) יצא לי ב-3D Mark 2003 את התוצאה הבאה: 5317. האם זה טוב למחשב שלי? תודה!

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  14. שלום לכולם. יש לי R8500 BBA 64MB DVI אני רוצה לעדכן לו את הביוס, אבל אני לא יודע מאיפה מורידים את הביוס ואיך צורבים אותו. מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה או שיכול להביא לי לינק לאיזה מדריך שמסביר איך עושים את זה? תודה מראש עריכה: עידכון *** מצאתי מאיפה להוריד ביוס אבל אני צריך את עזרתכם בלבחור את המתאים ולצרוב, הנה הלינק לאתר עם הביוסים : http://halentech.czweb.org/biosy/biosy_main.htm

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by lumi,

שלום לכולם, יש לי שתי בעיות בנוגע לכרטיס מסך שבנדון. קניתי אותו באולסייל, כשבפירוש מצויין היה שהוא 128BIT, כשהגיע, חוץ מעל הקופסא המקורית שם היה כתוב 128BIT, בכל מקום אחר היה מודבק מדבקה ועליה כתוב 64BIT... כשבדקתי מול הספק הם טענו בכל תוקף להתעלם מזה, כי זה 128BIT, ולא להתחשב במה שכתוב במדבקות, הם בכלל אמרו שאין כזה כרטיס בגרסא של 64BIT. שאלה ראשונה, יש כזה כרטיס ב 64BIT בכלל? למישהו עוד קרה דבר דומה? בעיה שניה, כשכבר באתי להתקין אותו, הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הקודם, כיביתי וניתקתי את המחשב, הוצאתצי את הכרטיס מסך הישן, והכנסתי את החדש. הוא נכנס כמו שצריך, והיה תפוס טוב. כשהדלקתי את המחשב, הוא צפצף 3 פעמים, ולא שידר כלום למסך.... כשהחזרתי את הכרטיס הישן, הכל טוב ויפ…

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by Radeon38,

שלום זה הלוח אם http://www.nvnews.net/articles/gpu_world_tour_2006/page_4.shtml http://www.pcper.com/images/reviews/98/board_side.jpg וזה הכרטיס מסך שאני שוקל לקנות http://www.tweaktown.com/reviews/1443/3/sapphire_radeon_hd_3870_ultimate_edition/index.html כמו שאפשר לראות יש לו היטסינק ענק !!!! :kopfpatsch: יש לי במחשב 3 כרטיסי PCI [הסלוט הלבן הישן] השאלה שלי אם אני ארכיב אותו בחריץ PCX-E העליון הוא לא יתנגש לי בחריצי הזכרונות???? הלוחות לא הכי עדכניים ובתקופה שלהם לא היו כאלה מיפלצות. עזרה בבקשה

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  17. הנה המפרט הקיים שלי: Intel Core2Duo E4500 2.2Ghz Gigabyte GA-945GC-S2L Kingston CL5 667Mhz 2x1GB Gigabyte 8600GT 256MB DDR3 DX10 2xDVI GYRO 520W PS LG Super Multi DVD\CD Rewriter GSA-4167B Case-Thermaltake sopranoDX מין הסתם המטרה של הכרטיס מסך היא משחקים צריך המלצה לשידרוג כרטיס מסך טוב של NVIDIA!!!

• 10 תגובות
    • 642 צפיות
  18. Started by wowohw,

SLI של 9600 ( כל כרטיס כאן 256MB כככה שביחד 512 או שעדיף כבר 2 של 512 ויוצא ג'יגה ) או 9800GTX 512MB ? לי אישית יש 88GT 512MB של EVGA אז השאלה היא לא בשבילי....... בשביל מישו אחר... עריכה: שמעתי גם שיש כזה דבר חיבור CF או משו... ואמרו שזה יותר טוב מ-SLI.... מה הכוונה בדיוק שהם מתחברים ביחד ואז מתחבר ללוח אם עם כבר או שזה שיפור שמביא יותר אחוזים?

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by LAUSER,

שלום לכולם כשאני מסתכל על כרטיסי מסך בזאפ, ניתן למיין גם לפי יציאות הכרטיס. מה ההבדל בין יציאת HDTV ליציאת HDMI? אני רוצה לרכוש כרטיס שיריץ משחקים כבדים אך חשוב לי לא פחות לחבר אותו ל LCD 32 (שנמצאת אגב בחדר סמוך ואצטרך להעביר כבל של 5 מטר בערך) ולראות סרטים ב HD. על איזה כרטיס אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by pro.surfer,

שלום לכולם כבר שאלתי פה שאלות בעבר בעניין הCF וכן דניס תודה אני יודע שזה לא משתלם ו 260GTX הכי טוב בעולם למשתמשי הפורום אבל.... בכול זאת מה עדיף/חזק יותר ? הייתי רגע לפני קנייה של כרטיס נוסף ועצרתי לחשוב עם לא יהיה עדיף למכור את הכרטיס ולקחת את ה 2X בכול זאת זה פחות חשמל ומקום :s05: ולגבי הCF יהיה נכון לקחת כרטיס שהוא גם 512 ועם אותם שעונים כדי שהוא לא יצתרך להשתוות לישן ? תודה מראש טל.

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  21. השאלה למעלה ואם כן אז גם מה הכרטיס מסך הכי חזק שעדיין לא נוצר צוואר בקבוק

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by meshie,

אני מתלבט בין 2 כרטיסי המסך שבכותרת, הם עולים בערך אותו דבר אבל של Gigabyte תומך ב-CrossFire אז אני לא יודע מה כדאי... אולי מפרט יעזור, אז אני רושם אותו לכל מקרה (לפני קנייה): מעבד: AMD PHENOM II X3 720 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-US2H דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU - זמין במלאי ¤176 ספק כוח: כנראה SEASONIC S12II 500W BRONZE

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  23. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים, בהשקעה של עד $1000 (ללא מסך) . אני הולך לקנות ב-newegg וחבר שלי יביא לי את החלקים, אז אני הולך להתבסס על המחירון שלהם. כמו רוב הגיימרים ה"תקציביים+", אני רוצה כרטיס מסך מדרגה אחת\שתיים מתחת ל"טופ", וככה לשמור על יחס מחיר/ביצועים מקסימלי. 1. אני יכול לחכות עם הרכישה 2-3 חודשים. האם צפוי בקרוב שחרור חדש בתחום כרטיסי המסך, אשר יגרום לנפילה במחירים של רכיבי "דרגה שתיים"? האם כדאי לי לחכות לאיזה כרטיס מסך כלשהוא? 2. הייתי שמח אם תהיה לי אפשרות לעשות OC רגיל לכרטיס מסך (אבל לא למעבד). אשמח לכרטיסי מסך שקל להמהר אותם או כאלה שכבר OC במפעל. יש הצעות לפירמה ספציפית? (למשל, בעבר המהרתי SAPHIRE עם קירור פסיבי בכמעט 30%!!!) 3. בין האפ…

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by dani007,

יש לי תבעיה בכרטיס מסך HD 4870 SAPPHIRE ונכנסתי לאתר שלהם וראיתי את הדגם כמו אצלי ושאני צריך לעדכן את הביוס עכשיו אני לא מבין בהוראות מה לעשות? מישוהו יכול להסביר לי? בבקשה מתחנן!

25. Started by lielmar1,

איזה חברה יותר טובה זאת http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1841&CatCode=400 או זאת http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1771&CatCode=400

• 2 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.