כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
-
בשיא הרצינות הכרטיס יותר גדול (בגודל שלו) מה9800 פרו שלי יש לו 8 ג'וקים של זכרונות! חחח זה מצחיק יש אספנים שאוספים כאלה כרטיסים? כמה אני יקבל עליו? מממ ומה שמצחיק זה שרשום עליו THE MIGHTY VOODOO BANSHEE חהחהחה
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אהלן. לפני כחודשיים רכשתי Radeon HD3650 בחיבור AGP. מאז שהתקנתי את הכרטיס, שמתי לב לבעיה מוזרה ומעצבנת נורא: כאשר 2 או יותר אנשים מחוברים למחשב בו זמנית (מצב Fast-Switching) ואני מנסה לנתק אחד מהם (Log Off)-במקום מסך הפתיחה, אני מקבל מסך שחור. מיותר לציין כשאשר מופיע המסך השחור, שום דבר לא מגיב ואני חייב לעשות Reset. חיפשתי בגוגל שעות רבות ולא מצאתי שום פתרון, הסרתי את הדרייברים במצב Safe Mode, ניקיתי את כל העקבות שלהם והתקנתי את העדכניים ביותר- כל זאת ללא הועיל. אני מבקש את עזרתכם כמוצא אחרון לפני פירמוט (שלא בטוח ב-100% שיפתור את הבעיה). (ד"א, אני מפרסם את ההודעה בפורום זה כי איני בטוח אם זו בעיית תוכנה או חומרה. הדבר היחיד שאני בטוח בו הוא שזה לא קרה לי אף פעם עם ה-FX…
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש ברשותי שני מחשבים אני רוצה ששניהם יהיו מחוברים למסך אחד ושאני אוכל להחליט בלחיצת כפתור או משהו באיזה מהם אני משתמש באותו הרגע יש לי אפשרות לזה? איך?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שיש לי כרגע, RADEON 1600XT כי הוא בא תקול (מהמפעל, למה לא השתמשתי באחריות...) וכל הזמן קורס בזמנים רנדומליים במשחקים. המעבד הוא AMD ATHLON 64 3200 הזיכרון 1GB DDR 400 אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למעבד, אפילו קצת יותר חזק ממנו, בתקציב של 400 ש"ח אולי יותר בסוף החודש. אני לא בטוח מה לקחת כיוון שאמנם המטרה העיקרית היא אמנם להיפתר מהבעיה המעצבנת אבל עדיף שיהיה גם שיפור בביצועים. אשמח להצעות
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי 4850 SHAPPIRE כמה שאלות... אני רוצה לשדרג אותו.יש לי תקציב עד 1000. אני רוצה לקחת 4870 1G או 4890 השאלה אם לחכות איזה חודש עד שיצאו הכרטיסים עם DX 11 האם תהיה ירידה משמעותית בכרטיסים של 4870?או שרק איזה 100 שח אך הכרטיס הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=16292 אני יודע שכל הכרטיסים של ATI אותו הדבר. יש למישהו מושג למה תמיד GIGABYTE עולה יותר מSHPPIRE.האם יש ביניהם הבדלי מהירות שעון או קירור??? מעבד Intel Core2 Duo 2.66GHz 6MB E8200 Box CPU AT 3.7GHZ Gigabyte GA-P35-DS3L P35 DDR2 ATX Motherboard לוח ספק כח HEC (Herolchi) WIN-550UB 20/24 pin ULTRA QUIET Po Eagle-Tech DRAGON No P/S Blue Black Red ATX Case זכרון OCZ OCZ2RPR8002GK 4-4-4-15 (…
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי כיום Radeon HD 5700, אותו אני רוצה לשדרג. חשבתי על Sapphire Radeon HD 7750 1GB GDDR5 שתי שאלות: 1. עד כמה השדרוג יהיה משמעותי מבחינת ביצועים? (סולם אחד עד עשר, או מאוד/מעט/בכלל לא) 2. האם יש הבדל נראה לעין בחיבור HDMI ל DVI מאשר DVI ל DVI? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן קניית מחשב בימים אלו. אני מתכנן לשחק בו לפעמים (אבל לא יותר מידי) ותכננתי לקנות כרטיס מסך 9600PRO ב-690 ש"ח מ-KSP. אבל התוכניות שלי לא הסתדרו כ'כ וכרגע ה-9600PRO של ספיר עולה כ-890 ש"ח. ישנם שני כרטיסים נוספים באותו טווח המחירים - 9800SE ב-870 ש"ח ו9600XT ב-920 ש"ח. יש לי שתי שאלות - 1. איזה כרטיס מבין השלושה הוא המוצלח מכולם - ההבדל במחיר כפי שניתן לראות הוא לא קריטי... 2. ראיתי שיש גם 9800 פרו ב-1290 ש"ח - במידה ואצליח לגרד את התקציב (זה ידרוש הרבה גירודים...) מישהו יודע על בנצ'מרק בין הכרטיס הטוב מבין השלושה לבין ה-9800 פרו - חשוב לי לדעת עד כמה ההבדל באחוזים קריטי. כאמור - השימוש העיקרי של המחשב הוא לא למשחקים אלא לעבודה משרדית - לא יותר מידי קריטי לי…
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
כמה כרטיסי מסך כאלה יריצו לי BFBC HIGH??? XFX HD-485X-ZNFC Radeon HD 4850 1GB 256-bit DDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card 1680x1050 הרוולוציה וגם אלהSAPPHIRE 100293-2GL Radeon HD 5570 2GB DDR3 PCI Express 2.1 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card
-
- 12 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הזמנתי תכרטיס מסך הזה במקום הכרטיס שפיר פשוט כי לא הייה אותו בחנות וזה קיצר מה אתם אומרים ? אני יוכל להיות רגועה נכון אין איזה שהיא בעיה עם החברה ..?
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני חדש בתחום הזה,רציתי לדעת מה זה בדיוק,איך עושים את זה בדיוק,ואיזו תוצאה נחשבת לטובה?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לפני כמה ימים כבל S-VIDEO סופסוף בשביל לחבר את הטלויזיה בסלון למחשב שלי.. לראות סרטים וכאלה.. הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים לכרטיס, Catalyst Control Center 7.9 + WMD + AVIVO וכל מה שרק יכולתי. חיברתי את הכל ביחד, ואחרי טיפה סידור של הגדרות הצלחתי לראות את המחשב בטלויזיה. הבעיה היא כזאת. רואים ממש לא משהו. יש הפרעות + גלים כאלה שעולים בתמונה (כאילו קצב הריענון לא תואם - אבל אין לי איך לשנות אותו, הוא קבוע על 60Hz). הצבעים לא כאלה טובים, הבהירות כל הזמן עולה ויורדת, ובסך הכל איכות נמוכה. יש למישהו רעיון איך אני יכול לסדר את זה ? לשפר את האיכות / להיפתר מההפרעות / מהגלים בתמונה ? יש לציין שחיברתי את הלפטופ לטלווזיה בעזרת אותו כבל וראו דרכו מעולה. כך שכן, …
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הורדתי את הCATALYST CS ואחרי שהרצתי את הWIZARD והכל הוא לא נפתח יותר... איך אני מסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי עכשיו כרטיס מסך מאוד חלש והוא כבר לא מספיק לכלום בכלל. אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיספיק לי לכל המשחקים שיצאו בזמן האחרון (bioshock, moha, stranglehold) ולמשחקים שיצאו בזמן הקרוב כמו crysis ו-cod4 וכולי. אני מעוניין שהם יעבדו לי על ההגדרות הגבוהות ואפילו מקסימליות (אבל אני משחק על 1024x768). בנוסף אני רוצה שהוא ישאר לי במשך איזה שנה ככה או קצת יותר על הגדרות סבבה (בינוניות ומעלה). המליצו לי על הכרטיס 8600GT בעל 256MB ו-ddr3. הוא עולה בסביבות 650 שקל. כדאי לי? יש לכם כרטיס אחר להציע שבסביבות אותו המחיר? או שעדיף לי לחכות עוד קצת ולקנות כרטיס אחר או משהו.... תודה רבה =)
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא משהו אבל אני גם לא צריך משהו מדהים. אני צריך כרטיס שיכול להפעיל מישחקים בנוסח harry potter ודומיו. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בתכלס, ללא אוברקלוק, מי יותר חזק? ועוד משהו, ראיתי שיש גירסה מומהרת של הכרטיס( ASUS EN7900GS TOP) ורציתי לדעת אם הוא חזק משמעותית מהגרסה הרגילה, וגם חזק מה-1950? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ביקורת רצינית עליו , קראתי בעיון ואני התרשמתי לטובה ממש! מה אתם אומרים עליו? רק להלביש עליו איזה backplate.
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים שדרגתי את המחשב ועכשיו אני עם מעבד i5 חדש. ניסיתי לחפש קצת ברשת אבל לא הבנתי האם הכרטיס מסך שלו עדיף על הנוכחי והישן שלי, ה 4850 1 GB תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך לקנות בארצות הברית כרטיס מסך חדש והתקציב שלי הוא בערך 1000-1300 ש"ח. אם אפשר אז המלצות על דגמים והפניות לאתרים גם תעזור, בעיקר אני מתלבט בין ה-Ge-Force3 Ti 500-200 או ה-Hercules Radeon/LE 8500. השאלה שלי היא האם המוצריל האלו טובים והם עמודים במחיר והאם אתם יכולים להמליץ לי על משהו יותר משתלם וטוב במחיר מתאים... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לפורום המומחים. לפני שאני שולח את המחשב שלי לבדיקה , רציתי לדעת האם יש דרך לנסות לפתור את הבעיה בעצמי. יתכן וזו בעית תוכנה ולא חומרה? יש משהו שאני יכול לעשות לבד? אקדים ואומר שהתקנתי את כל הדריברים העדכניים של כל רכיב ורכיב במחשב שלי אבל אני עדיין נתקל בבעיות במשחקים ולפי דעתי לפי המערכת שלי לא הייתי אמור להתקל בבעיות, משחקים שבעיקר יש לי איתם בעיות : Company Of Heroes , Rainbow Six Vegas. להלן המפרט שלי : AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX DFI NF4 SLI INFINITY 939 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz CL3 X 2 Thermaltake 400W WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK LEADTEK 7800GT 256MB EXTREME PCI-E Thermaltake Th…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Sapphire HD2900Pro 1GB DDR4 Vivo HDMI Retail Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail תרשמו את הבחירה שלכם לגביי הכרטיסי מסך האלה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי 6600 GT וחיבור ויוו ואני פשוט לא מצליח להוציא מידע מוידיאו... אני לא מסתדר עם עניין התוכנה והדרייברים אשמח לעזרה איתן
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
NVIDIA מוציאה סידרה חדשה בעוד כמה חודשים .שאלה שלי עם קניית GTX 780 רגיל עדיין רלוונטית עולי בגלל חוסר תמיכה ב11.2 DX
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הזויים החברה האלה, ועוד באיזה מחיר... http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6912&CatCode=21
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
כבר תכננתי לקנות מחשב בנובמבר לקראת BF4,אבל לקראת היציאה של סדרת R9,החלטתי לחכות,בהתחלה חשבתי ללכת על ה280X אבל שיניתי את דעתי והחלטתי ללכת על 290,עברו חודשיים מנובמבר,רק עכשיו התחילו לצוץ כל אופציות הקירור של החברות,אבל בגלל הביטקוין,המחירים גם עלו,בנוסף mantle עדיין לא יצא(כמו שהבטיחו שהוא יצא בדצמבר). הדילמה היא כזאת,לחכות עוד שבוע שבועיים עד שה290 לא רפרנס יהיה זמין ברוב החנויות בארץ ולקנות אותו,או פשוט ללכת על GTX 770 4G שעכשיו נמכר במחיר אטרקטיבי? בכמה נופל ה770 בBF4 מה290? הדרייברים של AMD עדיין חרא? כמה mantle אמור לעלות את הביצועים? מישהו יודע אם הגרסאות החדשות של ה290 באים אם BF4?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-