כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום רכשתי כרטיס מסך 7950 וקבילתי קופון עם קוד לחבילת משחקים של AMD. אני מנסה להפעיל באתר של AMD ואני מקבל הודעת שגיאה "There was an error processing your submission, please check all values and post again" אני ממלא את הפרטים הנכונים בשדות.... מישהו מכיר ?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני קונה השבוע מחשב במפרט הבא: מעבד Intel core 2 duo 4300 1.86 GHz 800mhz לוח Intel 965 גראנד פיש מארז HEC 300AR-TF+1FAN+6k31 ATX – 6 USB זיכרון 2GB ddr2 667mhz השימושים שלי הם למשחקים - לאו דווקא חדשים (GTA/FIFA), עריכת וידאו (PREMIER) ופוטושופ. מה מומלץ מבחינת תמיכה ב-directx10 (חשוב?) איזו חברה? תקציב - עד 1000 ש"ח. אשמח להמלצות!
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כרגע המחשב שלי עובד על לידטק 7950 256 MB אקסטרים.. האם שווה לי לחזק אותו במערך SLI או לחכות שיהיה לי אקסטרה לירות כדי לקנות כרטיס של הדור הבא?? תגובות יתקבלו בברכה..
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם מאז שפירמטטי את המחשב והתקנתי את הווינדוס מחדש אני רק מתוסכל התמונה, ןלא רק בסרטים , בכלל תזוזה של המחשב התמונה זזה בהילוך איטי, ממש סלואו משה מה עושים כדי לתקן את זה? אני צריך להתקין דרייברים חדשים לכרטיס מסך? איך עושים את זה? חייב עזרה כי החיים שלי הפכו לאיטיים בגלל המחשב הזה שהוא כל כך איטי תודה
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הR9800PRO שלי כנראה הלך לעולמו ואני מחפש כרטיס מסך זול (השקעה ל8 חודשים עד שנקנה מערכת חדשה) שיחליף אותו ויתן ביצועים דומים או מהירים יותר. מחיר גג - 300 אולי 400 ש"ח למציאה מטורפת.
-
- 9 תגובות
- 643 צפיות
-
-
האם 8800GTS ינצל את היכולות שלו עם פנטיום 4 3000, או שכדאי לחכות קצת ולשדרג את כל המערכת?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי החלטתי לרכוש את כרטיס המסך הבא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2256 בנוגע לשאר המחשב ב SKYPC יותר זול כרגע אבל אני מחכה להבהרות מ IQPC בנוגע למספר חלקים שאין להם באתר. אני חושב שעשיתי החלטה טובה לצרכים שלי.
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך רק לחודש הקרוב כדי לשחק בפיפא עד שיגיע המחשב החדש אומרים שה5200 מתחמם אני לא יודע מה כדאי, אבל נראה לי שה5500 יותר טוב עזרה!
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
יש ברשותי את הכרטיס X1900XT של ATI SAPPHIRE טמפ' העבודה שלו היא 56 - 59 מעלות. טמפ זו היא לפי תדרי השעון הבאים: VPU Clock - 500 Mhz Memory Clock - 594 Mhz האם זה נראה סביר ? הכרטיס מסך ללא OC עם קירור סטוק של ATI
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שאני מנגן סרט בפורמט רחב, כמעט יותר משני שליש מהמסך פסים שחורים. האם יש אפשרות לצמצם את הפסים השחורים מבלי לעוות את התמונה?. (המסך שלי במיפרט) ממתין לתגובות תודה...
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי אני לא בטוח האם השאלה שייכת לכאן, או לפורום מסכי מחשב או לwindows, אז אם צריך להעביר, נא להעביר, או להעיר לי ואפרסם אותה בפורום אחר. יש לי כרטיס Geforce 6200 ואני עובד בתצורה של מסך מחשב וטלוויזית LCD 32" Wide-screen כדי לראות סרטים. הטלוויזיה מחוברת למחשב עם מחבר מ S-video (שיש בכרטיס מסך) לבננה צהובה שמתחברת לטלוויזיה (Composite). ב control panel של אנוידיה המסך מסומן כ 1 והטלוויזיה כ-2. השאלה שלי היא איזה דרייבר אני בוחר לטלוויזיה, ואיזו רזולוציה להגדיר לה? (כמובן שהחיבור הוא לא HD למרות שהטלוויזיה היא HD-Ready - 720P.)
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום כרטיס מסך למחשב חדש עבור משחקים לא כבדים. תודה
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים באתר של ATI אפשר או להוריד רק את הדרייבר 8.12, או להוריד את הדרייבר תצוגה + התוכנה קאטאליסט 8.12 האם יש שיפור כלשהו בקאטאליסט או שמספיק להוריד את הדרייבר תצוגה עצמו ? הכוונה לפיצ'ר חדש כמו למשל שבCCC 8.10 היה אפשר לראשונה לקבוע מהירות מאוורר של הכרטיס.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני בונה כעת מפרט למחשב (מיועד למשחקים כבדים ) ואחרי עיון בפורום הגעתי למסקנה שהכרטיס מסך שיתאים לתקציב שלי (1000 שקל עבור כ.מ) הוא ה-4850. השאלה שלי היא איזה לוח אם וספק עלי להתאים לו ? באיזה סכומים מדובר? האם יש עוד חלקים שעלי להתאים..? ממה שקראתי הבנתי שלא צריך להשתגע בקשר למעבד... השאלה איזה חלקים עלי להשקיע יותר בהם(כנ"ל ,מיועד למשחקים כבדים ) כדוגמת זכרון (זכרון 2GB יספיק..?) תודה על כל עזרה שהיא :s05:
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים עם שני כרטיסי מסך מסדרת HD4850 של ATI ולאחר שהתקנתי את הדרייבר שלו נתקלתי בשגיאה זו : [ אם מישהו יודע מה זה ואיך אפשר לפתור שיפנה אלי בבקשה. תודה
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce 9800GTX+ 512MB GDDR3 - RETAIL או SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL מה עדיף ? מה יותר טוב ? ה9800 עולה 1033 ה4850 906
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
איזה כבל אני צריך? איזה תוכנה? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מצטער אם הכותרת קצת לא ברורה. יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח-אם, וכרטיס מסך רגיל. סה"כ ארבעה יציאות. האם אני יכול לחבר שני מסכים לכרטיס מסך הרגיל ועוד שני מסכים ללוח-אם ולקשר בין ארבעתם בעזרת dual view? או שמא dual view מתאים רק לשני מסכים המחוברים לכרטיס מסך אחד?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 כרטיסי המסך שבכותרת, הם עולים בערך אותו דבר אבל של Gigabyte תומך ב-CrossFire אז אני לא יודע מה כדאי... אולי מפרט יעזור, אז אני רושם אותו לכל מקרה (לפני קנייה): מעבד: AMD PHENOM II X3 720 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-US2H דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU - זמין במלאי ¤176 ספק כוח: כנראה SEASONIC S12II 500W BRONZE
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי כולם הזמנתי השבוע את הדיוידי 398 של LG ועד שהוא יגיע קניתי כבל HDMI שהייתי צריך ממילא, כבל עבה נראה איכותי וגם שילמתי עליו סכום של 150 ש"ח.. ברשותי כרטיס מסך ATI RADEON 4850HD כך שמאחורי המחשב כבר יש יציאת DVI + ממיר DVI-HDMI, כל שנותר לעשות הוא לחבר בין המחשב לHaier 32" שלי.. ישבתי וחיברתי ביניהם ואני מוכרח לציין שהאיכות שמול עיניי היא ממש לא מה שחשבתי שתהיה.. אני לא רוצה להגזים יותר מדי אבל אני כמעט מרגיש ב"מצב בטוח" בווינדוס.. שיחקתי עם כל האפשרויות בטלוויזיה, במחשב אני כרגע על רזולוציה של 1280x720, עם 32BIT של צבעים. Refresh Rate - 60 HZ דרייברים מעודכנים.. כמו כן ראיתי משהו באפשרויות שם של DPI.. אצלי זה על 90DPI.. זה טוב? מישהו יודע אם זה אמור להיות ככה? ואם לא …
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
לכתבה: http://www.maximumpc.com/article/news/amd_reorganization_brings_ati_completely_fold
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
האם למפרט שלי (מפורט בצד) כדאי 9800GTX? או להסתפק ב 8800GTX 512MB או 8800GT 512MB. המסך שלי הוא SAMSUNG 22 מכוון כמובן ל- 1680X1050. אין כרגע OC ואם יהיה יהיה רק למעבד.
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן קניית מחשב, התקציב הכללי הוא 5K, השימושים הם עריכת וידאו (Avid, Premiere) פוטושופ ופלאש ברזולוציות גבוהות ואחרון אך חשוב - ניגון HD. כרגע מתוך קבצי mkv בעיקר, אבל ברגע שהמחירים ירדו יתווסף כונן בלו ריי. אני לא משחק בשום דבר רציני, ואני בעל גאה של 2407, אז אני עובד ב 1920x1200, מבחינת רזולוציה. מה שרציתי לדעת הוא מה החשיבות של כרטיס מסך לשימושים הללו. הבנתי שהכרטיסים החדשים יודעים לפענח H264 ולעזור למעבד. האם יש כרטיסים מסויימים שמתאימים לכך במיוחד? המליצו לי על ה8600 של nvidia אבל יש גם דור חדש, 9600. הוא יודע לעשות משהו שהקודם שלו לא ידע? אשמח למידע או להמלצה תודה אסף
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך eVga Geforce 6800GS TDH 256mb 256bit במחשב, ואני עורך שדרוג במחשב שלי ושל אחותי הקטנה, ככה שאני צריך לקנות כ.מסך נוסף וזול. השימושים שלי הם: ראיית סרטי HD (1080i,720P) ושימוש מועט במשחקים (פיפא ...), ועם המחשב החדש אני יעבור לVISTA שתשמתש בAero. השימושים של אחותי הקטנה הם ראיית סרטי SD רגילה והיא לא משחקת כלל. רציתי לקנות כ.מסך זול ופשוט (HD3450 למשל, שעולה כ-200 שקל), מכיוון שהכ.מסך הישן שלה הוא AGP. עכשיו השאלה שלי היא, האם לצרכים שלי שהם HD בעיקר וויסטה, עדיף את הכ.מסך החדש שיודע לפענח H264 ? או שאני אשר עם הכרטיס מסך הישן ?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-