כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
קראתי פה באחת מההודעות שצריך כוון את ההרץ של המסך ל-75 מינימום וזה היה במסך רגיל.... לי יש מסך דק שמכוון כעת ל-60 הרץ והמקסימום שהוא יכול זה 75...רציתי לשאול מה הכי עדיף למסכים דקים ומה הכי עדיף לי לשים?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ראיתי את המסכים המומלצים (CTX 705 ) רציתי משהו זול יותר. יש המלצות ? עדיף מסך שטוח (לא LCD ) חשבתי על ViewSonic 70f או על Samsung 753 dfx ואולי MAg 786 pf למישהו ישנם המלצות ? או ניסיון עם אחד או יותר מהמסכים? אולי משהו אחר ? למשל iyama (מהדגמים הזולים ) ? תודה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אז ככה זה כרטיס ה ATI הראשון שלי ואני מנסה לגרום לו להריץ קבצי וידיאו על הטלויזיה דרך חיבור SVIDEO אז עשיתי שזה יהיה על EXTENDED DESKTOP ו THEATER MODE רק ששום דבר קורה כשאני מפעיל קובץ וידיאו, אין את ה PLAT ON TV שהיה לי עם ה GEFORCE הישן, מה לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
טוב אז לפי כחודש בערך קיבלתי את המסך (ASUS MW221U) היום בבוקר התעוררתי ואני שם לב שיש מין נקודה על המסך זה נראה כמו סדק כלשהוא, לדעתי זה לא פיקסל מת כי כשאני מעביר את האצבע על הנקודה אני מרגיש מעין משהו מחוספס כזה מכאן שזה משהו "פיזי" על המסך. אני יכול לאשר בוודאות שאף אחד לא נגע במסך וזה לא משהו שנגרם "מבחוץ". מה הסיבות ההגיוניות לסדק הזה? יכול להיות שזה נוצר כתוצאה מלחץ כלשהוא או אני לא יודע כבר מה, זה נורא מציק , כמובן שיש אחריות אך השאלה היא אם הם בכללו ינסו לעזור או ישר יגידו שזה משהו שנגרם בכוונה או משהו כזה מה דעתכם עריכה * לא ציינתי שאתמול הלכתי לישון ב- 4 בבוקר בערך וזה בוודאיות לא היה שם!! רק כשקמתי היום בבוקר זה הופיע! ואין פשוט אין מצב שמישהו עשה את זה אין לי …
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שנה טובה! יש לי מסך LCD 27 מחובר למחשב ולממיר כבלים, AV3 מחובר לכבלים והכניסת מחשב למחשב כמובן. רציתי לדעת האם יש אפשרות או אולי תוכנה שדרכה אני יוכל לפצל חצי מסך למחשב וחצי מסך שני לטלויזיה? יש לי PIP (picture in picture) אבל זה נותן לי תמונה של רק כמה ס"מ ואין אפשרות להגדיל. נ.ב. כרטיס מסך msi 6600gt אם זה עוזר. שנה טובה איתן.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם. המפרט: Q9550 עם OC ל 4GHZ . זיכרון 4G. לוח אם GB P45UDP3. כ.מסך 295. ספק כוח Enermax Pro82 625. רזולוציית מסך 1080*1920. אני שוקל להחליף כרטיס מסך שיריץ את Crysis 3 ללא בעיה, השאלה אם המחשב לא יהווה צוואר בקבוק. חשבתי על 660 TI למקרה שלא. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אל תנעלו לי את זה בבקשה, לא היה לי מקום אחר לשים את זה. יש לי DVD של APEX ולפני שתציעו אין לדגם שלי קוד פריצה והוא כבר מולטיריג'ן אבל הוא לא יכול להקליט לוידאוץ קודים מדגמים אחרים ואפילו חברות אחרות לא פעלו רק אם תמצאו קוד לדגם הבא הוא יהיה שווה:APEX AD-2102 בקשה תעזרו עניין דחוף!!! ;D
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש x800gto אבל אני לא יודע עם איזה דרייברים להשתמש עם אילו שמביאים עם הכרטיס מסך או להוריד אחרים? ושמעתי שיש הרבה סוגים אז מה ההבדל ביניהם?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הי, מבין הכרטיסים x800gto 7600gt בagp מי צורך יותר וואטים\אמפרים? מי כלומר יותר חסכוני בחשמל.. הספק שלי הוא 380w גינרי ..
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה חוות דעת לכרטיס הנ"ל : http://skypc.co.il/pl_product~XFXHD5750~8~0.htm הכרטיס אמור לשמש לגרפיקה ( כל תוכנות Adobe CS ) ולמשחקים כבדים של היום. כמובן צריך שיהיה מספייק טוב לטווח הכמה שיותר ארוך. אשמח לאופציות אחרות - לגבי מחיר אני לא יכול להרשות לעצמי יותר מהכרטיס שהצעתי לכן אשמח למשהו במחיר סביר יותר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
העובדה שקשה מאוד עד בלתי אפשרי להשיג כרטיסי מסך שולחניים מדור ה-Ampere בחנויות מדאיגה את NVIDIA - אבל לא מספיק בכדי לשבש את התוכניות להשקת הדור החדש גם בשוק הנייד, כך נראהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מה כוונה שרשומים OC לגבי כרטיסי מסך לדוגמא: Innovision I-Chill AC Twin-Turbo 9800GT OC GDDR3 512MB PCI-E למה הם מתכוונים שהם רושמים OC שאלה נוספת כרטיסי המסך של Innovision הם טובים?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לפורום יש בבעלותי PNY Geforce 6800NU 128MB 256Bit ותהיתי לעצמי מה הם הדרייברים האחרונים של Nvidia? כבר הרבה זמן שאני עם הדרייבר גירסא 66.93 ומפתיע אותי שNvidia לא שיחררה שום דרייבר מאז,או שאני פשוט טועה? אני לא מחפש דרייברים לא רשמיים [אומגה וכו'],אילא רק של Nvidia וגם לא מחפש גירסאות בטא תודה.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
מי מהם יותר טוב? תענו מהר (הG71 היתבטל? )
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אז ככה, אני מתכנן לקנות מחשב עם שני GTS450 ורציתי לדעת כמה דברים: 1. הSLI הזה, איך הוא הולך? יעני הם מחברים לי אותו במעבדה כבר וזה.. או שאני צריך לעשות משהו? 2. מכיוון שזה שני כרטיסים אז יש גם שני חיבורים, איך אני יידע למי לחבר ואם זה פועל שאני מחבר על שניהם אז איך אני יידע שהם באמת פועלים כאחד? יעני שהSLI פועל.. 3. האם מארז CM 690 יכול להחזיק במערך של שני GTS450? (מכיוון שאני מאוד אוהב את המארז הזה יש לי אותו)
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
עד כמה המצב רע מבחינת צוואר בקבוק? רזולוצית משחק: 1680*1050
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כשאני ניכנס למשחקים כמו לדוגמא NEED FOR SPEED CARBON אחרי איזה כמה דקות כל המסך שלי ניהיה ריבועים.. עכשיו אני לא יודע אם זה המחשק או שהכרטיס מסך שלי מתחמם..?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכלום אני צריך עזרה במה אני צריך לעשות יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 5700 אולטרה ויש לי 256 זיכרון עכשיו שאני משחק פיפא אחרי שעה של משחק המחשב מדליק מחדש את עצמו או שלפעמיים אני משחק משהו אחר אז המחשב נתקע מה אני צריך לעשות בבקשה לעזורררררררררררררררררררררררררראם אפשר רק להגיד לי מה הבעיה ומה אני צריך לעשות כדי לפטור אותה
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם . השאלה היא אם אני יעשה CrossFire עם HD 4850 , הוא יספק ליביצועים טובים יותר מאשרה HD 4870 (כרטיס 1). ההבדל במחירהוא בין 200-300 ש"ח . אז מה אתם אומרים ייתן ביצועים טובים יותר ?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
קיצר חברה עזבו תמחיר מבחינת איכות מה עדיף? ואם יש מישהו שיש לו כבר ת4870 תכלס יש הבדל באיכות בין ATI ל NVIDIA?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הכרטיס המדובר- http://ksp.co.il/?uin=20015 ספק הכח 600w codegen
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
למה כשאני מסתכל למשל בsandra או על הזיכרונות עצמם על הכרטיס כתוב DDR SGRAM? מה זה SGRAM? הוא יותר טוב מSDRAM?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי שאלה העם פונקציה AGP Texture accleration בDXDiag צריכה להיות מופעלת למרות שיש לי pci-ex אני ביטלתי אותה והמשחקים היתחילו לקרוס לדסקתוף זה בגלל זה או שזה לא כשור?
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מצ"ב קובץ עם פרטים של 4 כרטיסים של אותו הדגם. אשמח לעמוד על ההבדלים + לקבל המלצה לטוב ביותר מביניהם. תודה !! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם האם הכרטיס מסך הנ"ל Gigabyte Radeon 4670 512MB DDR3 מומלץ במחיר הזה או שכדאי כרטיס מסך אחר באותו הסכום? והאם הכרטיס מסך מצריך ספק כוח יותר חזק וחיבורים אחרים מאשר הספק כוח הג'נרי שלי?
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-