עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Aviram,

יש לי מסך ישן של COMPAQ, לא שטוח, 17 אינץ', בקיצור, מסך לא טוב, והורס את העיניים (אבל מחשב חדש יש לי). יש לי מארז שחור, ולכן אני רוצה לקנות מסך שטוח (לא דק) שחור, 19 אינץ', שעולה בסביבות ה1000 - 1500 ש"ח. מצאתי שני מסכים, מסך מחשב IBM C190 מסך מחשב Philips 109B רציתי לדעת מי מהם יותר טוב ויותר כדאי. תודה.

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by tomerb,

ניסיתי הכל כולל לנסות הטלוויזה אחרת וכבל אחר. כם ניסיתי את כל הפורמטים שיש ב PAL MATC אני יודע שהטלוויזה והכבל בסדר מפני שעל אותו מחשב יש לי גם WIN 2000 ושם אני כן רואה בצבע. מה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  3. שלום. אולי תוכלו פעם אחת ולתמיד לתקן אותי בעניין הזה. מדוע גרסת הדרייבר היא 270.51, בעוד שגרסת הדרייבר על פי מנהל ההתקנים של ווינדוס היא בכלל 8.17.12.6658? אשמח לקבל עזרה בנושא הזה תודה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  4. אני מדבר כמובן על סופטמוד. 1) מה סיכויי ההצלחה? 2) רוב הסיכויים שאני אקנה גיגהבייט, הכרטיסים שלהם נפתחים באחוזים גבוהים? 3) אם הכרטיס הוא באמת אפשרי להפוך לXT, האם הוא כמו XT גם ביכולת הOC? תודה רבה

5. שלום רב אבקש את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך למחשב שלי על מנת להתאים אותו למשחקים חדשים יחסית אציין שאינני גיימר ואני אשתמש בכרטיס ב99 אחוז מהזמן ספציפית למשחק אחד בלבד P.E.S. 2011 (פרו אוולושיין - כדורגל ) בנוסף שיהיה אפשר לחבר את המחשב לטלוויזיה - כלומר לשחק בטלוויזיה ואולי גם לראות סרטים . אני רוצה לשחק במשחק זה ברזולוציה הכי גבוהה שלו בלי שום תקיעות , אנא ראו את המפרט שלי למטה ( אני חושב שאני צריך להחליף גם זכרון , אשמח לעזרה בנושא זה גם ) intel® Core2 CPU 1,86GHz @6300 1.0GB RAM ,1,86 GHZ כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 7300 GS והמשחק רץ בקושי על רזולוציה בינונית התקציב שלי פחות או יותר 600-700 ש"ח תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by blueman1,

אני כבר לא מבין מבחינת חוזק של כרטיס מה יותר שווה הכרטיס החדש 7950GT או ה x1900xt של ati או שבכלל עדיף לחכות לכרטיסי ה dx10 דיצאו מתי? מישהו יודע?

• 9 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by Shaker,

שאני מפעיל את האוורסט כדי לדעת מה הגדרות המסך הוא נותן את זה: ופתאום זה משתנה אחרי איזה דקה לזה: למה זה ככה? יש לי Gigabyte Geforce 6600GT

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  8. אהלן... אני רוצה להחליף תכרטיס מסך שלי במחשב שלי: amd 64 3700 gigabyte k8n sli 6600gt 128 1.5 גיג'ה זיכרון DDR 400 ספק 500 וואט אני מוכן לשים בין 400 ל-500 שקל ככה על כרטיס שיחזיק לי משחקים כשאני חוזר בסופש"ים למה אני חייל. איזה כרטיס יכול להתאים למפרט שלי? (המחשב דיי ישן תאמת.. אבל אין לי כסף לקנות אחד חדש למה אחד טוב יכול לעלות לי יותר מ-2000 שקל) תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by teddy85,

אני צריך כמה ביקורות אבל אני צריך כשהם ב OC תודה

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by FPSbanana,

מה יהיה יותר טוב מבניהם מבחינת ניצול טוב של הכרטיס מסך אפקטים??

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  11. יש לי Geforce 2 MX 32mb ישן (לא 400 או 200) ויש בו יציאת וידאו composite ו-s-video. לצערי איבדתי את דיסק הדרייברים המקוריים ולא הצלחתי למצוא דרייברים לכרטיס שיאפשרו הפעלת היציאות הללו. יציאת ה-VGA עובדת כמובן עם דרייברים של nVidia. לא מצאתי על הכרטיס שום סימנים מזהים לגבי היצרן או הדגם חוץ מהמקודד של הוידאו שעליו כתוב: Chrontel 7008A-T. אשמח אם מישהו יאמר לי איפה אפשר למצוא דרייברים שיאפשרו להפעיל את היציאות ואחרי שהן יפעלו, אילו תוכנות צריך בשביל לשלוט עליהן (אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה). תודה עמרי

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  12. היי אני לא מצליח להשתמש בכניסת VIDEO-IN של LEADTEK WINFAST 2000 XP DELUXE אני מקבל רק מסך כחול ריק כאילו שאין שום SIGNAL כניסת האנטנה עובדת טוב העברתי את ה INPUT בתוכנה ל-S-VIDEO , ניסיתי לחבר את ה VIDEO שלי דרך הכבל שמעביר מ S-VIDEO ל VIDEO רגיל (שהיה מצורף לכרטיס) ניסיתי גם לחבר ישירות את ה TV OUT של הכרטיס מסך שלי ל S-VIDEO IN אבל לא הצלחתי לשנות את המסך הכחול הריק (מסך כחול של אין קליטה לא של WINDOW...) תודה על כל רעיון

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by ychamp,

I dont know what to choose for my new computer can someone sugget what i can use for 200-600 dollars???? must be good and run all the new games from 2005+ no less

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by ozeini,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה נחשה כרטיס טוב יותר ה-7600GS או ה-8500GT, אגב שניהם של LEADTEK ושניהם עולים בסביבות ה-500 ש"ח. מי שיכול לעזור לי אז בכבוד! תודה!

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by pro.surfer,

שלום לכולם כבר שאלתי פה שאלות בעבר בעניין הCF וכן דניס תודה אני יודע שזה לא משתלם ו 260GTX הכי טוב בעולם למשתמשי הפורום אבל.... בכול זאת מה עדיף/חזק יותר ? הייתי רגע לפני קנייה של כרטיס נוסף ועצרתי לחשוב עם לא יהיה עדיף למכור את הכרטיס ולקחת את ה 2X בכול זאת זה פחות חשמל ומקום :s05: ולגבי הCF יהיה נכון לקחת כרטיס שהוא גם 512 ועם אותם שעונים כדי שהוא לא יצתרך להשתוות לישן ? תודה מראש טל.

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  16. חבר טוב שלי קונה מחשב ביום חמישי הזה והוא ביקש ממני לבחור לו את המפרט. המחשב לא מיועד למשחקים בכלל, אבל הוא אמר שאולי הוא ישחק Carbon NFS ואולי בעתיד הוא ישחק משחקים, אבל משחקים ממש לא כבדים. הדרישה מהכרטיס מסך היא שהוא יהיה שקט מאוד, ממש אין צורך בsli/crossfire. חשוב שלכ.מסך תהיה איכות טובה בהצגת סרטים על המסך מחשב. המסך מחשב הולך להיות 19 לא רחב ואולי בעוד 6 חודשים הוא יקנה טלוויזיה lcd 37 בשביל המדיה סנטר למרות שהמחשב הוא לא HTPC. 100% שהוא אף פעם לא יעשה OC לכ.מסך וגם לא למעבד והזיכרון. הכ.מסך כמובן מיועד לאפיק Pci Express. רצוי כרטיס מסך שעולה 500 שקל+- האמת היא שהוא לא הולך לשחק משחקים כבדים וגם לא בינוניים, ככה שממש אבל ממש לא צריך כ.מסך שמצטיין בביצועיו במשחקים…

• 12 תגובות
    • 659 צפיות
  17. שלום. המחשב שלי כבר זקן (שלא לדבר על כרטיס המסך) וחשבתי שאני צריך לשדרג את כרטיס המסך (כי לעבודה רגילה המחשב אחלה, אבל למשחקים לא). בקיצור הורדתי משחק חדש בשם:GTA SA והתאהבתי. אני חולה על המשחק. בקיצור אני צריך שאתם תיתנו לי המלצה לכרטיס מסך משתלם מבחינת ביצועים. שיוכל להריץ את המשחק הזה בהגדרות בינוניות וברוולוציה בינונית. התושבת שלי בלוח אם היא AGPX4. כמות הזיכרון הפיסי במחשב שלי היא 1024 33mhz cl 2.5 dual channel. בקיצור אני צריך המלצה לכרטיס משתלם בהנחה של עד 1000 שקל ולא גרוש יותר (מקסימיום 1100). בנוסף חשוב לי מאד שלא יהיה לי צוואר בקבוק (CPU: INTEL PENTIUM 4 2.4 GHZ 478 ואת השאר אתם יכולים לנחש לבד). אני חשבתי על GF7600GS. אבל כל הצעה טובה יותר תתקבל בברכה. (דרך אג…

• 11 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by adamginz,

כרגע אני לא במחשב עם התמונות אבל התוצאות הן: auqamark3= 35000~ 3dmark 2001 = 15601 3dmark 2003 = 5100~

19. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  20. זה המפרט שלי: P4 2.4 512MB radeon 9550 256MB חברה צריך המלצה לכרטיס מסך( של GEFORCE )עד אלף שקל . איזה כרטיס טוב אפשר לקנות בסכום הזה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by SOLIDUS SNAKE,

כאשר אני מנגן סרטים בWINDOWS MEDIA אני לא רואה את הסרט בTV אני רואה ריבוע שחור במקומו - מדוע ?.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by shaykap,

רציתי לדעת אם אני יכול לפרק את המסך שלי מהמחשב הנייד (המחשב עצמו מת) ולחבר אותו בתור טלויזיה או מסך למחשב

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  23. שלום יש לי כרטיס טלויזיה! התוכנה של הכרטיס מפעילה אותו אבל היא מאוד מאטה את המחשב אני חושב שזה בגלל שהתמונה שמוצגת עוברת בעיבוד של המעבד (אני יכל לצלם את התמונה עם המקש שמעתיק את התמונה שבמסך לזיכרון להומת סרט וידאו רגיל שבו רואים רק שחור כשמצלמים את המסך) האם יש תוכנה שתוכל להחליף בצורה טובה יותר את התוכנה שקיימת אצלי עכשיו?(אם כן איך קוראים לה) חשוב לציין: הכרטיס טלויזיה מזוהה במחשב כמצלמת אינטרנט (למשל במסנג'ר אני יכל לעשות שליחת מצלמה לתמונה מהכרטיס)

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  24. משחק ה-ARPG שמתיימר להציע איכות ויזואלית יוצאת דופן למחשב האישי ול-Playstation 5 מתקרב במהירות ליום ההשקה שלו. דרישות החומרה ב-PC? מהגבוהות ביותר בהן נתקלנו עד היוםלכתבה

25. Started by 11GnR,

היי הזמנתי מחשב עם I5-3570, 660GTX ולוח Z77-D3H בעוד 120 שקל אני יכול להחליף לZ77X-D3H שיאפשר SLI עם שני סלוטים PCI-E 3 X8 , אני מבין שבגלל הPCIE3 אין מה לחשוש לגבי הפסד ביצועים עקב ירידה מX16 לX8 ? הספק שלי הוא SEASONIC 620, שגם כן אני מבין שאמור להספיק לSLI של 660GTX אפילו אם אעשה בעתיד OC למעבד. אישית אני ממש לא מתלהב מSLI, בחלק מהמשחקים לא נתמך, בחלק לא מביא שיפור גדול, לפעמים אפילו פוגע בביצועים. אז כרגע האפשרות היא להוסיף 120 שקל ללוח ונניח לקנות בעוד שנתיים 660GTX ב500 ש"ח (אין לי שמץ מאיפה אני אשיג). ז"א השקעה של לפחות 620 שקל. לעומת זאת אני מניח שהכרטיס MIDRANGE המוביל של אותה תקופה באזור ה1100 ש"ח יתן ביצועים עדיפים על הSLI הזה, שלא לדבר על משחקים שלא עובדים טוב…

• 1 תגובה
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.