כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש עם מעבד Athlon II 3X 435 ו- 4GB DDR3 במהירות 1333. הסוקט יהיה PCIe 2.0 (כנראה) והמסך שלי הוא 19 " עם רזולוציה טבעית של 1280X1024. השימוש של המחשב יהיה רב-תכליתי ויכלול כמעט כל שימוש אפשרי, אבל את החוזק של כרטיס המסך אני צריך רק למשחקים. הבנתי שה- 4770 הוא הכי חזק בטווח מחירים הזה וגם יאפשר לי לקנות ספק *יחסית* זול. הבנתי נכון?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
ככה נדמה לי, למרות שאין סיכוי אבל... משהו לא מסתדר לי. הורדתי את ה3D מארק 03, וקיבלתי 6534. וזה המפרט שלי. [שום אובר קלוק, אני אנטי.] זה מכובד או נמוך מידי?,אני קצת מבולבל, כי חיפשתי אנשים עם מפרטים דומים, ויש להם בסביבות ה12 אלף. ומצוין שגם הם השתמשו עם גירסת ה03. אפילו היה להם חצי זיכרון ראם ממה שיש לי. אודה לכם אם תענו לי בפירוט.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך 7600GS והשאלה שלי היא האם הכרטיס יחזיק רזולוציה של 1366X768? ואם כן אז יראו טוב או לא? תודה.
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כנראה היום אני הולך לקנות כרטיס, יש לי כרגע ATI RADEON X1650 ונראה לי שהוא עושה לי בעיות, כל הזמן קורס ומתחמם אני מתלבט בין: Gigabyte nVIDIA GeForce 9500GT 512MB PCIe Innovision nVIDIA GeForce 9500GT 1024MB PCIe MSI ATI Radeon R4650 512MB PCIe Asus Radeon HD4650 512MB PCIe2.0 אני מחפש עד 400 שקל (עדיף באייבורי), אז אם יש לכם המלצה http://ivory.co.il/category.asp?catcode=400 איזה נתונים אני צריך לפרט כדי לדעתמה יעבוד טוב? יש לי.. מעבד Core 2 Duo E4400 2 GHZ, 2 RAM
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הרגע התקשרתי לחנות מחשבים ואמרו לי מחיר של gigabyte geforce 6600gt 128ddr3 agp ב1380 כדאי לי?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך רק לחודש הקרוב כדי לשחק בפיפא עד שיגיע המחשב החדש אומרים שה5200 מתחמם אני לא יודע מה כדאי, אבל נראה לי שה5500 יותר טוב עזרה!
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
טוב אז ככה למסך שלי יש יציאה לחשמל ויציאה לכרטיס מסך אבל החיבור לכרטיס מםך חסר לו פין אחד ככה שיש לו 14 פינים במקום 15 פינים כמו שתראו בתמונה הבאה אז האם תהיה לי בעיה כלשהי בגלל זה????? המסך שלי הוא:lg flatron775ft crt 17
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום יש לי קלטות וידאו שאני רוצה להעביר למחשב ואז לצרוב לדיוידי, מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני עושה את זה ואיזה כבלים אני צריך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, אני בדילמה לפני קניית כרטיס מסך, התיכנון שלי היה לקנות 2X98GTX אבל הבעיה נעשתה יותר מעניינת בגלל הידיעות/שמועות על כך שישתחרר שכרטיס עם ה-GT200 ישתחרר לקראת סוף יוני או סוף השנה, או משהו אחר שהוא לא הדור הבא. התכנון שלו עומד בעינו משום שאין לי חשק עוד להמתין אפילו עוד חצי שנה/רבעון לכרטיס חדש ולכן אני רוצה לסחוט כמה שאפשר מהמערכת שלי על מנת שתשאר חזקה לפחות שנה וחצי~. עכשיו עומדות כמה אפשרויות: 1. לבצע OC קיצוני לשני הכרטיסים, השאלה האם השיפור יהיה משמעותי (לא מצאתי בנצ'ים) והאם זה שווה את ההמאמץ והכסף? 2. ראיתי את זה http://www.skypc.co.il/default.asp (אני מקווה שאני לא עושה פרסומת, אם זה לא בסדר אני אוריד את זה) דבר נחמד מאוד. מדובר באוברקלוק רק למעבד (Q9450), השא…
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום !!!!!!!!!! לי יש תקציב של 600 שקל איזה כרטיס מסך לקנות? אבל אני מבקש שלא תכתבו סתם מי שבאמת מבין שיעזור לי לבחור שהכי טוב ושווה ב-600 שקל בתכתבו דגם מדוייק חברת וכו,.....
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הוא תומך בטכנולוגיה החדשה או שאין לו מה לחפש בקרב המחשבים החדשים שיוצאים? עריכה: האם הדרייבר החדש שלו 7-11 הוא בסדר וכדאי להתקין אותו? היה עליו דיון שהוא כול כמה באגים ולא מסודר ולכן אני שואל. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
משהו יודע האם הכ.מסך הנ"ל הגיע כבר לארץ, ואם כן אז לאיזו חנות יש אותו במלאי? לינקים יעזרו מאוד =] תודה!
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת איך הוא יריץ את המשחקים הכי כבדים שיש כיום כמו doom3, half-life 2, Riddick Escape From Butcher Bay ועוד ההפרט הוא: amd 64 3000+ s754 K8N-E Deluxe 512mb twinmos 2.5 cl leadtek 6600gt 128mb 160gb SATA nec 3500a samsung 17'' 793 DF FLAT מארז אני לא זוכר את השם MS Internet + MS Mouse Optical תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התקנתי VISTA 64BIT כדי להתנסות איתה קצת לפני שאני שולל. לאחר התגברות על כמה דברים מעצבנים כאלה ואחרים נשארתי עם דבר אחד מעצבן שאני לא מצליח לסדר. יש לי שני צגים שמחוברים לכרטיס (HD4850), שניהם LCD, אחד ברזולוציה של 1280X1024 והשני על 1360X768. כאשר אני עובר בין מסך אחד לשני הדרייבר משום מה לא זוכר את הרזולוצייה שקבעתי עבורו קודם והוא קובע רזולוצייה שהוא בוחר. נניח עכשיו הייית על 1360X768 ואני עובר למסך בעל ה 1280X1024 , אז הדרייבר בוחר לו רזולוצייה של 1280X768 ואז אני צריך לפתוח את הדרייבר ולשנות שוב את הרזולוציה לרזולוציה הטבעית שלו. וככה זה חוזר על עצמו בכל מעבר בין המסכים. השאלה שלי למה זה ככה? ב XP זה לא היה ככה. על ה XP הייתי מחליף בין התצוגות ואטומ…
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לא יודע מה אתכם אבל בדיוק קניתי מחשב עם כרטיס מסך תומך 10.1 שהולך לשמש אותי מעט מאוד לפי התחזיות הקרובות.. וזה מבאס רצח בדיוק שמתי 900 שקל על משהו שבקרוב יהיה נחלת עבר..
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היייתי אמור לקנות אותו לפני שבוע אבל יש עיכוב קיצור יש לי דילמה אני לא יודע האם כדאי לי להשקיע עוד 1000 שקל ולקנות x800xl או לחסוך אותם וללכת על 6600GT עכשיו אני מודע לזה שהx800xl הוא הרבה יותר טוב אבל האם שווה לשלם עליו את ההפרש (1000 שקל זה לא מעט כסף)? זאת אומרת האם בעזרת כרטיס מסך 6600GT אוכל להפעיל היום ובעוד חצי שנה משחקים כבדים על הגראפיקה הכי גבוהה שלהם (כשכל האפשריות בhigh) האם יש לי צורך בx800xl או ש660GT יספיק לי בהחלט בשנה שנתיים הקרובות? תודה
-
- 11 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני ניסיתי לגלוש ברשת ולבדוק איזה הבדל ישנם בכרטיסים הנ"ל כי לפי המפרט הטכני של שניהם הם שווים אז מה בעצם ההבדל פה? WinFast A6600 GT TDH http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=160&lineid=1&act=1 WinFast A6600 GT TDH 20th Anniversary Limited Edition http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=250 מאוד הייתי רוצה לדעת מה הבדל בינהם כי הכרטיס המיוחד ברשותי.... והייתי רוצה לדעת עליו תודה
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לאחרונה רכשבתי כרטיס מסך מיד שניה : ASUS 8420 שהוא מבוסס על GEFORCE 4200 . הבעיה שלי היא שעם הדרייברים שהגיעו (שמותאמים לאקס פי לפי החברה) המחשב לא מתפקד, והתצוגה נוראית. הבעיה נפתרת כאשר מתקינים דרייברים חדשים יותר מבית החברה. אבל. יחד עם הדרייברים הגיעה תוכנה בשם SMART DOCTOR שמטרתה לשנות את מהירות המאורר של כרטיס המסך, אוברקלוקינג לכרטיס והצגה של הטמפרטורות בכל עת. אבל משום מה התוכנה לא מסכימה לעבדו עם הדרייברים החדשים וכל מה שאני יכול לעשות זה להאיץ את הכרטיס. איך אוכל לשנות את מהירות המאורר על הכרטיס? ניסיתי SPEED FAN ו-MBM אבל שתיהן לא מזהות את המאוורר. ואיך אוכל לקבל את טמפרטורת הכרטיס בכל עת? (שוב התוכנות שניסיתי לא מזהות חיישן)
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שמתי 3DMARK הרגע, יצא 10 אלף במהירויות סטוק של המעבד והכרטיס מסך. שהיה לי את הלוח הקודם NF7-SL הייתי מקבל 13K בסטוק עם מעבד יותר חלש, ניסיתי לפרמט, להתקין 2 גרסאות שונות של דרייבירים. אבל עדיין.... אני לא מבין למה, GF4MX מקבל ככה... איפה 3 אלף.. יש איזה רעיון? למרות שנראה לי שניתי הכל.. הפילטרים מכובים..
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום יש לי התלבטות די רצינית בנושא החלפת כרטיס מסך. יש לי מעבד barton 2500 ,אין לי תוכניות להחליף אותו בשנה הקרובה. כרגע יש לי ATI9000 ואני מת כבר להחליף אותו,כדאי לי לקנות 9800 PRO.6800 או 9600 XT ,או בכלל 5900 XT ? אני משחק בעקר בסימולטורים(IL2,FS2004 ,LOMAC)
-
- 10 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום אני בעל אולפן ביתי, יש לי במחשב של האולפן כרטיס מסך של ATI Radeon x300 אני רוצה לשדרג את עצמי ולחבר למחשב שני מסכים, כאשר שולחן העבודה יתפרס על שניהם, וכך יקלו עליי את העבודה. בכרטיס המסך הנ"ל יש יציאות DVI , וVGA. לשני המסכים שלי יש אך ורק חיבור VGA. מסך אחד חיברתי בצורה רגילה, VGA - VGA מסך שני חיברתי עם כאבל VGA - DVI. כאשר חיברתי את שניהם, המחשב זיהה את שני המסכים כמסך אחד - כלומר, הראה לי את אותה התמונה בשניהם. חשבתי שזה סימן טוב, ושרק צריך לשחק עם ההגדרות - אבל שיחקתי עם ההגדרות של הווינדואוס, ועם ההגדרות של הכרטיס מסך, ולא מצאתי אופציה לפיצול המסכים. אציין כי ניסיתי את אותו הדבר על מחשב אחר שלי, עם כרטיס מסך של NVIDIA, ושם בקלות מצאתי את האופציה לפי…
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדל גדול בין הGFX5900 לבין גרסת האולטרה, וציינו בבקשה איזה איזה סוגים יש לכרטיס, אני יודע שיש את גרסת האולטרה הגרסה הרגילה והגרסה המוחלשת Value יש עוד גרסאות?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
חברה שמייצרת כרטיסי מסך, במקרה שלי 6600GT לAGP מישו שמע עליהם ? יודע מה הם שווים
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי, הכרטיס הישן שלי כבר זקוק לעדכון (4850) ואני מתלבט בין 7770 שעולה רק 720 שקל או ששווה להוסיף 500 ולקחת 7850? תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD ואני חושב לקנות SAMSUNG SyncMaster 730B 8ms ב1700 ויש לי כמה שאלות אני רוצה לדעת אם המסך LCD יפעל טוב עם משחקי מחשב אני צריך מסך למשחקים ולסרטים איזה מסך אתם הייתם ממליצים לי לקנות ושל איזה חברה כי אני לא יודע כלום בנושא הזה תודה
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-