עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Orillion,

היי אני קונה מחשב חדש בקרוב, ואני מתלבט האם לשים בו מערך SLI של 2 כרטיסי 9600GT או 8800GT אחד. המחיר כמעט זהה, השאלה עם מה אני אקבל ביצועים טובים יותר. למישהו יש מושג?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Salwaby,

אז ככה, חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש עוד איזה חצי שנה , אבל בינתיים הוא רוצה לקנות כרטיס מסך (agp) שיריץ לו משחקים מודרניים טוב בלי תקיעות ובאיכות גם טובה (נגיד 1024 עם הכל high). לא צריך כרטיס מסך שיהיה טוב לשנה-שנתיים , מספיק שיהיה טוב לחצי שנה גם , אם קצת פחות גם בסדר כי הוא קונה מחשב חדש במילא עוד כמה חודשים. זה אפשרי ? לא בתקציב גבוה (אין לי תקציב מדויק) לקבל כרטיס שיפעיל בצורה טובה משחקים מודרניים (שוב agp)

• 23 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by megaviv,

אהלן ברשותי הכרטיס הנ"ל ובתור נוב מחשבים עשיתי טעות טפשית...הוצאתי חלק שקשור לכרטיס קול מהמחשב תוך כדי שהמחשב עובד ופגעתי במאוורר של הכרטיס מסך...הכרטיס הפסיק לעבוד וכנף אחת מהמאוורר נשברה...הפעלתי שוב את המחשב אם הכרטיס ולאחר מכן כבר היה מסך כחול... עכשיו השאלה היא אם יש אופציה לעשות משהו אם הכרטיס הזה או שכבר כדיי לזרוק אותו? 8) תגובות עדינות חברה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. חיברתי את המחשב לטלוויזיה עם החיבור הזה http://img329.imageshack.us/img329/2987/a15pindsubdviadapteravivs9.jpg ורואים שחור לבן אולי צריך לכוון משהו ב-NVIDIA display http://img223.imageshack.us/img223/489/7y8uzx8.jpg או ב-TVTOOL http://img223.imageshack.us/img223/140/tvtoolqt9.jpg

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by jingi01,

Geforce 9800GT ו-[Core 2 duo 2.3 Ghz [E6400 יכול להביא למצב של צוואר בקבוק?

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  6. שלום! אחרי שניסיתי בפורום אחר אני ינסה פה, אולי זה יותר מתאים... אז ככה אני מחפש כ.מסך למשחקים כבדים שיהיה חזק וטוב בתקציב שלמעלה. (לא עושה OC) הינה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300, 2500 MHz קירור למעבד: Mugen 2 לוח אם: Asus P5K3 Deluxe כרטיס מסך עכשוי: NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB כרטיסי זכרון: 4GB DDR3 מסך: 22'' דיסק קשיח: ST3500320AS ATA Device 500 GB, 7200 RPM, SATA-II (מתכוון להוסיף עוד דיסק קשיח של 500...) ספק כח: SeaSonic 500W מארז: coolermaster 590 *שימו לב לספק, שזה יספיק להחזיק את הכרטיס... אגב יש לי עוד שאלה, בעקרון אני יזמין את הכרטיס שתמליצו לי עליו עם מחשב חדש שאני קונה ואז אני יחליף בין הכרטיסים... אמור להיות בעיה עם זה? תודה רבה על עזרה ענקית...

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. האם נזק לכרטיס מסך כתוצאה מ-OC יכולה לגרום נזק גם למסך?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  8. Started by ran-erez,

אני רוצה לשדרג כרטיס מסך, מתי אמורים לצאת \ להגיע לארץ הכרטיסים מהדור החדש ? אם זה בכלל מעניין: לוח ASUS‎ P8P67 REV3.1 מעבד i5-2500K 3.3GHz זיכרון 4*8GB כרטיס מסך ATI HD5870 vipor ספק Corsair TX 750W

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by little_big,

אני מעוניין לקבל המלצות עבור מסך CRT 17 בסביבות ה 1000 ש"ח וגם עבור Web Cam בסביבות 200 ש"ח. לגבי המסך חשבתי על ה Samsung 763MB האם זה מסך איכותי ? הוא עולה בסביבות ה 900 ש"ח אך אני לא ממש מכיר אותו, אשמח לקבל המלצות.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by segev22,

שלום... מדובר בכרטיס הנל: BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 VERSION מחירו 2150 ש"ח http://www2.bfgtech.com/bfgr88640gtsoc2e.aspx הביצועים מרשימים מאוד ביחס למחיר הדי זנותי הזה(סליחה על השפה הגסה)... רציתי לדעת איך החברה ומה האיכות שלה ביחס לחברות אחרות כמו ASUS EVGA XFX ועוד ראיתי כרטיס של EVGA מאותו הדגם עם אותם ביצועים והבדל כספי עצום של בערך 800 ש"ח ועוד משהו אם יש פה מישהו שיכול להגיד לי באיזה זכרונות החברה משתמשת על הכרטיס הזה מאוד חשוב לי לדעת....

• 8 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by EladxDxD,

איזה כרטיס מסך יותר חזק??? ***ה9800 הוא גרסת Green של Palit..

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  12. שלום לכולם, זהו זה האשכול האחרון שאני פותח על איזה כרטיס מסך אני קונה אז ככה המיפרט הוא מעבד: E8400 ספק: CORSAIR HX 520W מארז: ANTEC P182 MB: עדיין לא סגור אני תיכננתי לקחת את הכרטיס הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3981 רציתי לדעת האם שווה לי לקחת אותו או שיש אפשרויות יותר טובות אשמח לעצות שלכם הרזולוציה של המסך תיהיה 1680x1050 22" אם אתם מציעים כרטיס מסך אחר אז שיהיה בבקשה מIQPC תודה לכל העוזרים!! ושבת שלום!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון עבור השאלה הזאת, עברתי על הפורומים ולא מצאתי אחד מתאים יותר (כיוון שאני חושד שהבעיה בכרטיס המסך). המסך הנ"ל ברשותי כבר מספר חודשים ותמיד הצגתי תמונה מעולה מהמחשב למסך. המחשב שלי התקלקל וקניתי מחשב חדש. במחשב החדש יש לי בעיה עם המסך. רואים כאלו נקודות מרצדות בכל מיני מקומות במסך. הנה תמונות להמחשה: הנקודות הנ"ל מרצדות. המסך מחובר בכבל DVI - HDMI מהמחשב (אותו כבל שעבד טוב במחשב הקודם). ההבדלים העיקריים בין המחשב הקודם לנוכחי הם: Windows XP במחשב הקודם, Windows 7 במחשב הנוכחי כרטיס מסך שונה (קודם GEForce 9800 עכשיו GEForce GX460) הדרייברים של כרטיס המסך הם הכי מעודכנים מהאתר של יצרנית הכרטיס (Gainward). עוד פרט שרצוי לצ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אז ככה, לאחי יש את מערכת המחשב הבאה: Intel Core 2 Quad Q9550 -מעבד P5Q PRO TURBO - לוח אם Kingston DDR2 2GBX2 -זיכרונות NVIDIA GeForce GTX 260- כרטיס מסך Enermax Modu82+ 625W- ספק רציתי לדעת מהו הכרטיס הכי חזק שניתן להכניס מבלי שיהיה צוואר בקבוק? האם ה-GTX 960 הוא בכלל אופציה? מבחינת מחיר, בסביבות ה-1000 שקל. תודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך 8500GT בעל 1 גיגה זיכרון אין לי בעיות עם הכרטיס , אבל חשבתי לשדרג לכרטיס יותר מתקדם! האם ההבדל בינו לבין 9600GT יהיה גדול?? אשמח לעזרה תוד רבה שי

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Pentium 4 3000 mhz Asus P4P800 DDR 1024 PowerColor Radeon 9800 SE All In Wonder עוד לא עשיתי אותו פרו , זה בדרך

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  17. אהלן, קניתי היום מסך 22" ואני בתהליכי קניית מחשב חדש. רציתי לדעת אם לרזולוציה של 1680x1050, כרטיס כמו ה8800GT 512MB יספיק ? האם Crossfire של שני HD3850 עדיף עליו ? כדאי כבר לקנות 8800GTS בעוד 250 ש"ח ? או שבכלל 9600GT ב750 ש"ח יספיק לי למשחקים של היום ? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 814 צפיות
  18. Started by ברקודה,

אני בעליו החוקיים של IBM ThinkPad R50e ואני מעוניין לחבר עוד מסך דרך יציאת הRGB. האם קיימת דרך להרחיב את שולחן העבודה שלי לשני מסכים, שכן בד"כ חיבור הRGB משמש לחיבור למקרן למצגות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מעוניין לחזק תכרטיס..אפשר מדריך הסבר איך לעשות את זה בצורה טובה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by sahargt,

shalom friends I need your help and advise for monitor 19 crt flat for my computer which one you recomend and which one you think is the best there is no problem of purchase of any amount my buddget is excellent thank you very much my friend and reply me in hebrew 8) 8) 8)

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  21. Started by raYo,

החלטתי שאני בסוף לוקח מסך CRT 19 אינצ' ובחרתי ב - LG 19" Flatron Monitor F900P + USB Hub. http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={AB0ABF3D-0CE4-4A62-A25E-F31760AEFA3B}&details_type=1&itemid={AD65DCF6-4645-4641-9D2D-53B095ACC7DC} איך המסך הזה נראה לכם?

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  22. חיפשתי בפורום ולא מצאתי מידע, לכן, אני שואל פה: האם המאיץ Capsaicin הוא שתי מאיצי Fuji CA כמו שהמאיץ Vesuvius הוא שתי Hawaii כלומר Radeon R9 FURY X2 שהיה אמור לצאת ב31 בדצמבר?

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  23. שלום לכולם. צריך את עזרתכם ( יותר נכון אחי צריך ) הוא קנה מחשב חדש ורק עכשיו הוא נכנס לעולם המחשבים ( הוא בן 30 ..) (-: בכל מקרה הוא לא איזה גיימר כבד לפחות לא בינתיים והוא מחפש כרטיס מסך עם תמורה טובה למחיר של 750 - 800 ש"ח. מה שחשוב זה שהוא יתמוך ב דיירקטס 9 כמובן לכן סידרת ה TI לא באה בחשבון .. ההתלבטות שלנו כרגע היא האם עדיף הכרטיס הזה - http://www.chaintechusa.com/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=14&PISNo=241 שפעם ראשונה שמעתי על דגם כזה .. מזה XT ?! כמו ה SE של רדיאון ?? בכל מקרה הוא עולה 630 שקל ונראה לי שהוא תמורה טובה למחיר. אם לא אז האופצייה השניייה שלנו היא רדיאון 9600 NP שעולה עוד 120 שקל בערך. מה הייתם לוקחים מבין שניהם ? עוד הצעות יתקבלו בברכה . אבל לא לפ…

24. תשמעו לפני 3 ימים זה התחיל לי אני משחק נגיד cs ובסמוק או ראיית לילה ה fps יורד לי ל 70 80 או שב world in conflict ה fps תמיד נמוך וגם ב gears of war אי אפשר לזוז לפני 3 ימים הכל היה בסדר תמיד היה לי fps נורמלי בכל המשחקים בהגדרות הכי גבוהות הורדתי דרייבר לא עזר הכרטיס מסך שלי זה x1950PRO הטמפרטורה שלו זזה בין 51 ל 64 מעלות... לא נראה לי שזה קשור אבל לפני 3 ימים גם קניתי G5 עזרה בבקשה! :'(

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by dash1,

ראיתי שברב המפרטים החדשים מככב כרטיס הקוואדרו FX1700 לעריכה גרפית. אני מתכנן בעיקר לערוך סרטי חובבים+ ואולי קצת פוטושופ ורציתי לדעת איזה כרטיס מעט זול יותר מומלץ ביחוד ששמעתי שלעריכת וידאו הכרטיס פחות חשוב [?] :

• 1 תגובה
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.