עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. סתם בתור ידע כללי, מה יותר חזק? ה-6800Ultra בהחלט עולה יותר...

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  2. 7100 נקודות זה נראה לי נמוך למפרט שלי לא?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by zeropaid,

בהתחשב שרוב העבודה שלי היא עם פוטושופ וקצת עריכת וידאו , ובנוסף עם תקציב מוגבל מה עדיף?

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by DakloN,

אני רוצה לקנות nVidia Based: GeForce 7800 256 MB כולם עולים בסביבות ה3300.. למישהו יש הצעה באיזה חברה כדי לבחור??

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by ilaysk,

מי מהם יותר טוב? תענו מהר (הG71 היתבטל? )

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by [NOS],

של חברה נורמאלית עם 3 שנים אחריות

• 10 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by ולרי88,

NVIDIA הוציאה את ה7800GS עם 512 מגה זיכרון לAGP כאשר יש לו 20 צינורות עיבוד...! http://forums.gamershell.com/index.php?act=ST&f=48&t=14451

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by neogod,

יש לי MX440 והמאוורר שלו התקלקל, הוא עובד ואני עובד איתו במצב הזה כבר די הרבה זמן אבל כל הזמן יש תקיעות של המחשב, המחשב קופא לכמה שניות ואז ממשיך לעבוד כאילו כלום לא היה. איך אפשר לחבר לכרטיס מסך מאוור נוסף/ אחר???

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by ziv22,

אני קונה מחשב השבוע ב10 אלף בערך , היתכוונתי לקנות את ה ATI X1900XT אבל שמעתי שהולכים לצאת כרטיסים דור חדש שיתמכו בDX10 .. מישהו יודע כמה זמן אצתרך לדחות את קניית המחשב כדי להשיג אחד כזה ? וכמה הבדלי המחירים יהיו . תודה .

• 11 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by Aviko,

נשמע לי טוב, מישו ניסה?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by esaly,

מי עדיף מבין הכרטיסים מכל הבחינות...קירור...אמינות וחוזק במשחקים? שניהם בעלי אותו ערך....1000 ש"ח

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by israelnba,

אני מעוניין לקנות אותו הבנתי שהוא עדיף על GEFORCE 5500 זה באמת נכון?? ואיך הוא סתם ככה...? בשביל שחקן מחשב שלא דורש יותר מדי מהביצועים...

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  13. פרטים על המחשב: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) Motherboard Name Intel Isleton D946GZIS Device Description DIMM1: A-Data (512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM) יש לי 2 סלוטים אז סךהכל 1G עכשיו חשבתי על הכרטיס הזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9408 זה כדאי או שיש משהו יותר טוב? תביאו הצעות... ty

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  14. באתר של ati כבר יש גרסא 6.5 והאומגה עדיין תקועים על 6.3 מה נסגר איתם שיוציאו כבר גירסא חדשה!!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by mp91,

שאני מריץ משחק מחשב לא משנה איזה המחשב תמיד ניתקע. או שהמחשב ניתקע ולא נותר אלא לעשות ריסטרט או פשוט שהוא ניתקע המסך קפוא לכמה רגעים ואז זה יוצא מהמשחק ואומר לי את הבעיה הזו: http://img345.imageshack.us/my.php?image=vpu5oj.jpg

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by kfirlion,

שמעו, יש לי כרטיס מסך x1900xt וכתוב לי בתוכנה everest שיש לי 48 Pixel Shader ו-8 Vertex Shader, רציתי לדעת מה משמעותם?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  17. Started by necroblivion,

אני חדש בכל תחום המחשבים ועם זאת אני גיימר וותיק. לאחרונה את תר אחרי מחשב חדש ובחיפושי ברשת נתקלתי בכרטיסי ה- Quadro fx. אני לא מבין מה הם הכרטיסים האלה ולמה הם אולים מליוני שקלים??? אני ישמח להסבר.. תודה.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  18. הרשת מוצפת בזה ... יומיים לפני השקה , מגלים שהכרטיסים תקולים . בעיות במעבר בין דו מימד לתלת מימד , רכיב אשר שולט על מהירות המאוורר לא מתאים ... דווקא למשהו כזה לא ציפיתי . באסה . ההודעה הרשמית מטעם NVIDIA : http://www.bit-tech.net/news/2006/11/06/nvidia_recalls_geforce_8800_gtx_batch/

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by Jules Winnfield,

כרטיס AGPX8 הכי זול. שימושים: מוזיקה ואינטרנט הכרטיס הנוכחי נשרף. תודה.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by ozwrx,

שלום לכולם לאחי יש את הכרטיס של WinFast PX360 TD כרטיס 256 BIT 128 DDR ליבת GEFORCE 5750 רציתי לשאול לאיזה כרטיס מהחדשים של היום אפשר להשוות את הכרטיס הזה? (למשל האם הוא יותר חזק מ 7100GS ?) לאיזה כרטיס של היום הוא משתווה?

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by sirsnir,

דיברו על זה ש DX10 לא יתמך ב XP....מה כן אפשר יהיה לעשות עם כרטיס כזה בXP? הוא ידע לעבוד מול DX9? או בתרגום לעברית אם אני קונה כרטיס DX10 מה הוא שווה בXP?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  22. חבר טוב שלי קונה מחשב ביום חמישי הזה והוא ביקש ממני לבחור לו את המפרט. המחשב לא מיועד למשחקים בכלל, אבל הוא אמר שאולי הוא ישחק Carbon NFS ואולי בעתיד הוא ישחק משחקים, אבל משחקים ממש לא כבדים. הדרישה מהכרטיס מסך היא שהוא יהיה שקט מאוד, ממש אין צורך בsli/crossfire. חשוב שלכ.מסך תהיה איכות טובה בהצגת סרטים על המסך מחשב. המסך מחשב הולך להיות 19 לא רחב ואולי בעוד 6 חודשים הוא יקנה טלוויזיה lcd 37 בשביל המדיה סנטר למרות שהמחשב הוא לא HTPC. 100% שהוא אף פעם לא יעשה OC לכ.מסך וגם לא למעבד והזיכרון. הכ.מסך כמובן מיועד לאפיק Pci Express. רצוי כרטיס מסך שעולה 500 שקל+- האמת היא שהוא לא הולך לשחק משחקים כבדים וגם לא בינוניים, ככה שממש אבל ממש לא צריך כ.מסך שמצטיין בביצועיו במשחקים…

• 12 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by Swed,

מתי הכרטיס אמור לצאת ? ומתי הוא יקבל Benchmarked + מחיר ועוד דברים ? כי אני מתכנן לקנות אותו בפסח בארה"ב.... ודרך אגב האם הוא יעבוד על המחשב הזה? Q6600 P35C-DS3R 2 GiGa RaM CoRSiAr 550W האם הוא יעבוד ולא יוצר לי צוואר בקבוק בשום מצב ?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  24. היי מה קורה...אז ככה..יש לי עכשיו כרטיס מסך משולב שהוא GMA 950 של אינטל. המעבד שלי הוא E2160 ,זיכרון 1GB 533MHZ שיחקתי לא מזמן בפסוטל 2 על המחשב שלי והוא קרטע. לעומת זאת,אצל אבא שלי שיש לו פנטיום 4 +FX5200 והצליח לו. 1)איך זה הגיוני? בקיצור אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים הכי זול שיש בחנות בחיפה. המליצו לי על זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3657 כמה שאלות... 2) האם השיפור בין הכרטיס שלי ל7600GS גדול? 3) האם יש כרטיס יותר טוב לתקציב? 4) איך אני אריץ את המשחקים הבאים? : COD4 ,UNREAL3,CIV4 פוסטל 2 [קרייסיס זה לא מילה גסה? ] תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  25. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=968 לאחר שכבר ניתן להשיג אותו במחיר של ה 8800GT כמעט.. האם לדעתכם יהיה חכם לקנות אותו מבחינת ראייה לטווח ארוך ? ההתלבטות שלי היא בעיקר בינו לבין ה 9600GT. אני יודע שישנם הפרשים בביצועים אבל האם 500 שח בערך לא נותנים בכל זאת עדיפות ל9600GT ? תודה.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.