עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ac-Boy,

שלום. זו היא ההודעת השגיאה אשר מופיע לי בכל הפעלה של המחשב: http://img190.imageshack.us/img190/6774/94813536.png אשמח לעזרה (שיהיה ברור, יש לי רק כרטיס אחד)

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  2. אהלן, ברשותי כרטיס 6600GT PCIE. התקנתי מחדש את XP לפני מספר שבועות ובדרייברים החדשים פשוט אין את האפשרות לפרוס את התצוגה על מסך נוסף. למעשה, הדרייברים בכלל לא נותנים לי להוסיף מסך נוסף. עכשיו שידרגתי לדרייברים הממש חדשים (מלפני יומיים) ועדיין אין האפשרות הזאת. לפני ההתקנה מחדש של XP, עם הדרייברים הישנים, הכל עבד כשורה. עוד מישהו נתקבל בבעיה הזו ויכול להציא פתרון? יש דרך להחזיר את הממשק שליטה הישן? 10X

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  3. שלום אני מחפש המלצה לכרטיס מסך geforce midrange למידול בתלת מימד pci-e

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by musari,

יצא דרייבר חדש מישו יודע מה חדש בו?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  5. ללוח אם ASUS P7H55-M PRO, מעוניין ב-HD . תודה

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  6. השאלה למעלה ואם כן אז גם מה הכרטיס מסך הכי חזק שעדיין לא נוצר צוואר בקבוק

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by Radeon38,

שלום זה הלוח אם http://www.nvnews.net/articles/gpu_world_tour_2006/page_4.shtml http://www.pcper.com/images/reviews/98/board_side.jpg וזה הכרטיס מסך שאני שוקל לקנות http://www.tweaktown.com/reviews/1443/3/sapphire_radeon_hd_3870_ultimate_edition/index.html כמו שאפשר לראות יש לו היטסינק ענק !!!! :kopfpatsch: יש לי במחשב 3 כרטיסי PCI [הסלוט הלבן הישן] השאלה שלי אם אני ארכיב אותו בחריץ PCX-E העליון הוא לא יתנגש לי בחריצי הזכרונות???? הלוחות לא הכי עדכניים ובתקופה שלהם לא היו כאלה מיפלצות. עזרה בבקשה

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by guy_pr,

שלום אני צריך המלצה על מסך שטוח "17 עד 1000 שקל

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  9. כל פעם שאני מגדיר אחד מהם כתצוגה ראשית אז לא רואים בשני סרטים. עשיתי חיפוש בפורוםן ולא מצאתי משהו שעוזר לי, יש למשיהו פתרון ? יש לי geforce fx 5200 דריברים אני חושב 56 נקודה משהו.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  10. כמובן שלהשתדל שכמה שפחות בתקציב.. אני מחפש כרטיס מסך AGP, עם TV-IN\OUT מה שיש (לא אכפת לי כאלו ישנים של ATI READON 9600\800 וכו') זיכרון 256 MB ושפשוט יציג לי עבודות גרפיות ומידי פעם משחקי מחשב כמו ניד פור ספיד החדש וכו'.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by frenzy,

אהלן חבר'ה לפני חודש וחצי קיבלתי את הIIyama 454 PRO, אחלה מסך, רק שבמקרים מסויימים אני מסוגל לראות תופעה שנקראת Moire, משהו כמו פיקסלים שזזים על המסך, זה בעיקר על רקע אפור ולבן. ניסיתי לשחק עם ההגדרה H-Moire, אבל זה לא עזר.. יש פיתרון לתופעה?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by AsDoNaTiOn,

שלום אני קונה מחשב חדש, ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך. המצב הוא כזה: ישנה האפשרות ללכת על 8800GT, ב800 ש"ח, ולקבל ביצועים סבירים במשחקים כמו Crysis. השאלה שלי היא, בהנחה שאני הולך על Radeon HD 4870, בכמה הביצועים ישתפרו והאם זה שווה להשקיע עוד 600 ש"ח, כלומר האם זה שווה כמעט פי 2 מהמחיר של ה8800. בנוסף, האם יש בעיות כלשהן עם ה4870 (חימום, ספק, סתם בעיות חומרה)? תודה מראש לכל מי שעוזר!

13. Started by klips,

שלום יש לי 9800GT X2 בSLI היום עשיתי להם עדכון הכי חדש של הדריבר יש לי את המשחק BF2 כשאני מריץ אותו הוא מראה לי תמונה עם צבעים מרוחים כמו שהווינדוס נמצא במצב בטוח יש לי מסך 32 שתומך גם בטלויזיה וגם במחשב כשאני מחבר אותו באמצעות VGA הוא בכלל לא למעלה לי את המשחק ובחיבור HDMI הוא מראה לי את המשחק .זה ספציפית למשחק הזה. אשמח על כל עזרה שתתקבל

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by denis,

AMD Radeon HD 8670A - כרטיס מסך. inteal I3 - 3227U 1.9hgz - מעבד. RAM 4GB - זיכרון ראם. windows 8 - מערכת הפעלה. _________________________________________________________________________________________________ טוב חברים יש לי בעיה גדולה , קניתי מחשב all in one z3-605 . הלו הפרטים של המחשב וכפי שניראה באתר של הכרטיס מסך ולפי האתר canurunit שבודק איזה משחקים עובדים על הכרטיס מסך , הופתעתי לגלות שמשחקים חזקים מאוד עובדים עליו . הכרטיס מסך בעל ביצועים חזקים , אך המחשב אינו מראה זאת , השאלה שלי היא : האם הכרטיס מסך חלש או שיכול להיות שהwindows 8 מקשה עליו או כל בעיה אפשרית. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  15. יש שני כרטיסים HD3850 8800GT שמוצעים בגרסת 256MB זיכרון ו512MB זיכרון של הכרטיס האם יש הבדל בביצועים? על רזולוציות נמוכות ועל גבוהות? והאם ההבדל בביצועים שווה את התוספת של המחיר?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by open source,

יש לי מסך Mag 770FD המיקום שלו בחדר שלי במצב כזה שבין 6 ל-7 בבוקר יש עלוי קצת קרני שמש רציתי לדעת אם זה יכול לפגוע בו ועד כמה? הדרך היחידה להימנע מקרני השמש היא לסגור את השלבים ואז קצת חשוך :\ במידה וזה עקרוני אם יש רעיון יותר טוב מה אני יכול לעשות תודה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by ben007,

בזמן האחרון החלטתי לבדוק עד כמה גרוע הכרטיס שלי וגיליתי משהו מוזר, ב-3DMARK2005 אני מקבל תוצאה זוועתית של 500 נקודות, ( פריים לשניה..) ואילו באקוואמארק אני מקבל 20000 נקודות ( 50+- לשנייה ) במשחקים החדשים ( COD2, NFS ) הוא דווקא מסתדר לא רע עם אוברקלוק של 315 מהירות ליבה ו500 מהירות זכרונות. ראוי לציין כי מדובר על גרסאת ה128 ביט. משהו יודע מה הבעיה עם 3DMARK?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by sahargt,

קבלתי היום את המחשב החדש וחברתי את הכרטיס XFX GFORCE 8880GTX ויש לי שאלה ברגע שאני מכבה את המחשב נשמע ציפצוף מהכרטיס,שאלתי האם הציפצוף הינו נורמלי או שזה בעיה במאוורר?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  19. היי! יש לי היום 8800GT על לוח Maximus Formula שתומך בcrossfire. אבל יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור והיא חיבור כרטיס המסך לטלוויזיה. לא משנה באיזה כבלים ובאיזה הגדרות השתמשתי, זה לא עבד. לאחר חקירה הבנתי שמדובר פה בבעיה של דרייברים, כי עם ה7800GTX הישן, עם דרייברים ישנים הכל היה עובד, עם חדשים לא. עכשיו, הפתרון שחשבתי עליו הוא חיבור כרטיס מסך זול נוסף של ati שלא סובל מהבעיות הללו ושימוש בו נטו כדי לצפות בטלוויזיה. אפשרי? אני מניח שזה יעזור לא רק לי.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  20. אוקי אז אני וחבר שלי היתערבנו איזה כרטיס יותר טוב בין 8800 GT (שלו) HD 4870 (שלי) 9800 GTX (חבר שלו) אני אמרתי ששלי יותר טוב מי ניצח??? (כמובן שאני אבל כדי שיאמין לי)

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  21. שלום, אני צריך עזרה בנוגע לקניית כרטיס מסך, תקציב עד 700 ש"ח, המחשב בעיקר למטרת משחקים. תודה.

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  22. שלום יש לי בעיה עם ה- X1550 מאז שקניתי אותו. מאז ומתמיד יש לי איתו בעיה של קפיצת צבעים במשחקים (לא , לא זו שמדליקים את המחשב והמסך כהה יותר) אלא במשחקים במקום שיהיה הצבע שהוגדר בדרייבר המשחק ממש ממש כהה שאי אפשר לשחק. ברוב המשחקים זה נפתר בלשנות הגדרות כמו AA או כל מיני הגדרות כאלו ואחרות ואז הצבע קופץ חזרה לצבע שהוגדר בדרייבר . עכשיו אני משחק ב- DMC4 והבעיה לא נפתרת בצורה הזו. פעם מישהו אמר לי שזו בעיה נפוצה וזה נפתר לאחר פירמוט המחשב פורמט פעמיים מאז קניית הכרטיס ועדיין מופיעים אותם הסימפטומים . משתמש בדרייברים הכי חדשים 9.2 נראה לי... עזרה?!

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by AvIAToR,

היי, מישהו יכול להסבר בבקשה ממה יכול לקרות דבר כזה במשחק??? http://img184.imageshack.us/img184/7073/123kk5.jpg אגב זה לקוח מ-3DMARK06 ודבר דומה קורה לי ב FEAR אבל לא מיד, אחרי איזה 5 דקות של משחק או משהו מתחיל להתבלגן הכל... והמפרט שלי זה: P4 2.4Ghz / ASUS P4s533 / 2*512MB DDR 400mhz CL3 / Leadtec GFORCE 7600 gs 256DDR2 128 bit עוד משהו?? תודה...

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  24. מה עדיף 8800 ULTRA או שני כרטיסים של - ATI 3870 חברה אני קונה מחשב חדש אני גיימר לא קטן ואני ממש בדילמה המפרט שחשבתי אליו הוא ASUS MAXIMUS EXTREME 2G 1333 MHZ DDR3 Q6600 ובקשר לכרטיס מסך אני לא יודע בבקשה תעזרו לי תודה

25. Started by OfirCC,

שלום. אני מחפש כרטיס מסך הכי חזק שימש למשחקים שיוכל להתאים למחשב שלי זה המפרט Motherboard Name Gigabyte GA-8I945PL-G DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) ספק 500W תקציב כרגע לא רלוונטי תודה!

• 5 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים