כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם האם יש כרטיס יותר טוב ממנו לחריץ AGP במחיר שלו? (710 ש"ח) ואם יש התקציב מגיע עד 800 פלוס מינוס ומה דעתכם הכללית עליו? משחק בעיקר 1st person shooters (fear,quake4 ,bf2( ... המחשב... p4 2.4 msi 865pe 1gb זיכרון הארד דיסק 160GB ספק 500w thermaltake תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כרטיס שלא משווק ע"י הם יותר, הכרטיס מת, אז מה אני אקבל במקום ? אולי איזה DVI ?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
-
כמובן שלהשתדל שכמה שפחות בתקציב.. אני מחפש כרטיס מסך AGP, עם TV-IN\OUT מה שיש (לא אכפת לי כאלו ישנים של ATI READON 9600\800 וכו') זיכרון 256 MB ושפשוט יציג לי עבודות גרפיות ומידי פעם משחקי מחשב כמו ניד פור ספיד החדש וכו'.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה, שלא ממש ידעתי איזה מילות מפתח לרשום לחיפוש לראות אם היא קיימת כבר. ניסתי לחפש אבל לא מצאתי משו שעונה על השאלה שלי. ברשותי כרטיס מסך 6600GT של XFX. ובכלל ברוב כרטיסי המסך החדשים יחסית יש כניסת מתח (חיבור מולקס לכרטיס). כלומר הכרטיס מוזן במתח למרות ההזנה שיש לו בAGP (כנראה ע"מ לא להעמיס על הלוח אם). עכשיו השאלה שלי למה המתח הזה מיועד, האם הוא מיועד רק למאוורר שנמצא על גוף הקירור (שבא בסטוק) או לעוד דברים? כי החלפתי גוף קירור לכרטיס מסך (לזלמן) והמאוורר שלו מוזן ממולקס פשוט.. ובכל זאת השארתי את החיבור מולקס לכרטיס מסך. עכשיו השאלה האם אני יכול לנתק את החיבור מולקס מהכרטיס מסך, כי הוא היה שייך למאוורר סטוק שהיה מוזן מהכרטיס מסך. או שאני צריך …
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לפני חודש וחצי קיבלתי את הIIyama 454 PRO, אחלה מסך, רק שבמקרים מסויימים אני מסוגל לראות תופעה שנקראת Moire, משהו כמו פיקסלים שזזים על המסך, זה בעיקר על רקע אפור ולבן. ניסיתי לשחק עם ההגדרה H-Moire, אבל זה לא עזר.. יש פיתרון לתופעה?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך במחשב לכרטיס HD במחיר של עד 300-400 שח יש לי מחשב HP עם מעבד intel core 2 duo E6550 2.33 Ghz זכרון של 1 GB - מתכנן לשדרג ל 2 GB חיבור PCIe חשוב מאוד שיתמוך בפרופיל נמוך יש הצעות? תודה
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם היום הפעלתי את המשחק nfsu 2 בפעם הראשונה ונוכחתי לגלות שיש חושך ,לאחר שהורדתי את רמת הגרפיקה שהייתה על הכי גבוהה פתאום יכולתי לראות המחשב שלי לא מהתותחים אבל משחק כזה אני מעדיף להפעיל על איכות הכי גבוהה ולקבל פחות ביצועים אבל הבעיה שהוא לא עובד על רמת גרפיקה הכי גבוהה! אני לא זוכר מתי לאחרונה עידכנתי דרייברים אני חושב שזה היה לפני שנה כיום יש לי ת4.1 תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
3DM 01 03 05 וD3 על X850XT CFE וX850XT רגילים X800P X700P X700 וX300HM. שימו לב שיש הרבה מקרים שמושג שיפור של 100%, כלומר פי 2, ושCF אפשר להפעיל על כרטיסים לא מסדרת הCF (שנקראים Crossfire Edition או CFE בקיצור). לפי ההיגיון הרצת CF על כרטיסים לא CFE מתאפשר רק על מצב ST. http://www.hkepc.com/hwdb/atixfcracked-1.htm
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: מעבד:Q8200 לוח אם:ASUS P5QC זיכרון:4g 800 רציתי לדעתי איזה כרטיס כדי לקנות שיריץ לי משחקים בצורה טובה וחלקה עם ביצועים טובים עד 1000 שקל . וקראתי פה בפורום ונתקלתי במושג הזה SLI מה זה סליחה על הבורות... תודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי מאג FD2 והורדתי את התונה נוקיה,עכשיו איך אני יכול לדעת שהפוקוס של המסך שלי טוב. התוכנה לא יכולה להגיד לי את זה? כי אני רואה שום הבדל.זה נראה לי תמיד בסדר. אז מישהו יכול להגיד לי איך יודעים שהפוקוס לא טוב?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
היי! יש לי היום 8800GT על לוח Maximus Formula שתומך בcrossfire. אבל יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור והיא חיבור כרטיס המסך לטלוויזיה. לא משנה באיזה כבלים ובאיזה הגדרות השתמשתי, זה לא עבד. לאחר חקירה הבנתי שמדובר פה בבעיה של דרייברים, כי עם ה7800GTX הישן, עם דרייברים ישנים הכל היה עובד, עם חדשים לא. עכשיו, הפתרון שחשבתי עליו הוא חיבור כרטיס מסך זול נוסף של ati שלא סובל מהבעיות הללו ושימוש בו נטו כדי לצפות בטלוויזיה. אפשרי? אני מניח שזה יעזור לא רק לי.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
רציתי את איך הכרטיס גרפי CLUB3D ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe אבל כנראה הוא אזל והוצע לי התואם שלו מתוצרת POWERCOLOR מה דעתכם? http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AX4870512MD5
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
איזה מסך יותר יותר טוב: LG F900P SAMSUNG 959NF תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות כ. מסך 8800GT\GTS. רציתי לדעת אם המחשב שלי מתאים, שלא סתם יווצר לי צוואר-בקבוק. Pentium D 975 2.80GHz. Intel Bad Axe 975 XBXLKR 1066MHz. 2GB RAM DDR2, 667MHz. X1650Pro, 256MB. ATX 300W. תהיה בעיה עם הספק, לא?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לעשות שדרוג לכרטיס מסך שלי, בגלל שאני לא משחק יותר מדיי ולא מתכוון לבזבז הרבה כסף מצאתי בטרייד-זון את ה8800GT. ב200 ש''ח. לפי האתר HWCompare ה-8800GT יותר טוב מהכרטיס שלי ב26%. רציתי לשאול את הפורום מספר שאלות לפני שאני מחליט אם לקנות את הכרטיס או לא 1.האם השדרוג משתלם ב200 ש''ח? אני משחק פה ושם בעיקר במשחקי קווסטים למינהם ברזולוציה של 1440x900 בהגדרות בינוניות (גבוהות כשמתאפשר אבל הדגש הוא על הרזולוציה). 2.איך הכרטיס ב-OC? ניתן להגיע איתו לתוצאות יפות? כי אני יודע שיש כל מני גרסאות שכבר נמכרות כ-Super OC וכו'. האם אפשר להשיג תוצאות דומות ל-OC שמגיע מהמפעל? 3.יש לי ספק 400W Enermax (מפורט בחתימה ביחד עם שאר המיפרט). איך הוא יתמודד עם הכרטיס וה-OC?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכלום אני צריך עזרה במה אני צריך לעשות יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 5700 אולטרה ויש לי 256 זיכרון עכשיו שאני משחק פיפא אחרי שעה של משחק המחשב מדליק מחדש את עצמו או שלפעמיים אני משחק משהו אחר אז המחשב נתקע מה אני צריך לעשות בבקשה לעזורררררררררררררררררררררררררראם אפשר רק להגיד לי מה הבעיה ומה אני צריך לעשות כדי לפטור אותה
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל....זה סתם מעניין לדעת כי לא ראיתי השוואות של 6800GT עם כרטיס אחר באותו מחיר...
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים, לפעמים המשחק נעצר וקופץ לי בלון של ווינדוס שאומר שהדרייבר קרס והופעל מחדש... יש לי Sapphire HD4850.. מה לעשות כדי שזה לא יקרה שוב? תודה ולילה טוב
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום חברים אני ממש לפני קנייה ויש לי שאלה עבורכם האם שווה לקנות עכשיו 8800 GTS 320 ? או להסתפק ב - 1950PRO ולקנות את ה- GTS עוד 8 10 חודשים ?
-
- 13 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי שאלה העם פונקציה AGP Texture accleration בDXDiag צריכה להיות מופעלת למרות שיש לי pci-ex אני ביטלתי אותה והמשחקים היתחילו לקרוס לדסקתוף זה בגלל זה או שזה לא כשור?
-
- 9 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין ATI radeon 9800 pro 128 MB ל saphire radeon 9600XT 256MB. אמנם יש הבדל די גדול במחירים אבל האם כדאי את ה 9600XT עם 256 מגה זיכרון על ה 9800 הרגיל עם רק 128 מגה זיכרון. תודה על היחס.
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק לי משחקים על ההגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציה של 720X1366 שזו הרזולוציה של טלוויזת הLCDי שלי התקציב הוא בסביבות 1100 שקלים ,אמנם תקציב בינוני למדיי אבל אני מקווה שמכיוון ששמדובר ברזולוצה נמוכה יחסית אני אוכל להשיג כרטיס כזה יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=13098 עוד לא יצאו, אמורים לצאת בהמשך היום.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-