עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Shlompy,

אני קצת מבולבל מרוב השמות של הדגמים של הכרטיסים של ATI. פעם הם היו ממוספרים 9XXX. היום יש את X-300, X-800 וכו'. קניתי מחשב ואני מקבל איתו X-300. אין לי מושג בדיוק איפה הכרטיס הזה עומד ביחס לשאר הכרטיסים. השאלה שלי היא כזו, הוא יותר טוב מ RADEON 9250? יותר טוב מ RADEON 9600?

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by shohami,

שלום. כולם אומרים (ואני מסכים כמובן) שהדרך הכי טובה להעריך אם מסך מתאים לקונה או לא הוא ע"י צפייה בו לפני הקנייה. אז איפה אפשר לראות מסכים ? מעניינים אותי שני מסכים בעיקר: Samsung 959NF ו-Iiyama Vision Master Pro 454. אתם מכירים חנויות באיזור המרכז שניתן לראות בהן את המסכים האלה ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. סרטון משחקיות רשמי מטעם NVIDIA מציג את דגם ה-Ampere החדש מתמודד בצורה מרשימה עם כותר הפעולה העדכני ב-4K - עם השוואה ישירה לדגם המוביל בדור הקודם שמחזקת את ההבטחות אותן שמענו במעמד ההכרזה לכתבה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  4. אהלן אחים שלי כמו שכולם יודעים לכרטיסי ה6X00 וה7X00 של NV יש בליבה חלק האחראי על קידוד ווידאו כלומר בזמן צפייה בDVD או סרט MPEG אז בימקום להישתמש במעבד בישביל הוא מישתמש בכרטיס המסך יש לי כבר את הקודקים של NV אבל רציתי לדעת עם יש תוכנה לקידוד (כמו VIRTUALDUB למשל) שמנצלת את כוח העיבוד של הכרטיס מסך בימקום המעבד? כדי שזה לא יקח כל כך הרבה זמן לקודד סרט לפורמט אחר למשל אודה מראש לכל מי שיעזור!!

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  5. Started by uriya,

האם יש כרטיסים טובים עד 300 ש"ח ואם כן אני אשמח אם תמליצו לי עליהם בתודה מראש , אוריה

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  6. Started by 123456789,

??? ??? ??? למרות שאם אני אקנה את הכרטיס הזה אין סיכיו שאני אפילו היסתכן לעשות oc אני שואל פשוט מסקרנות. נ.ב: מנהל יקר: מצטער ששמתי אותו בפורום מעבדים ולוחות אם חשבתי שזה פורום oc (קורה) וכשניסיתי למחוק את ההודאה כבר הספקת להעביר אותו.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by ESC,

שלום.. יש לי מחשב חדש עם מסך ישן(MAG DJ707 בן 7)... וחשבתי להחליף את המסך או למסך 19 שטוח או ל 17 LCD. מי יכול לתת יתרונות וחסורנות לגבי הסוגים?? וגם מה כדאי לבדוק.. ואם ישנם דגמים מומלצים?? בעיקרון יש תקציב גם ל LCD אבל אולי עדיף לחכות עוד כמה חודשים שהמחירים ירדו... השימוש הוא בד"כ לאנטרנט ומידי פעם למשחקים החדשים

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  8. שלום לכולם לפני כמה ימים מכרתי את ה ati tv wonder ve שהיה לי כמה שנים טובות בגלל איכות תמונה .. עבודה .. וקריסות בxp ןwin2k ב98 הוא עובד מצוין לכן אני מתעניין כרגע בכ. טלוויזיה פשוט זול וטוב ( the 3 magic wods ) :elkgrin: ובעיקר תמיכת דריוורים ותוכנה לכיוון עדין של התחנות ... לati שהיה ברשותי לא היה כיוון עדין וזה היה חיסרון גדול מאוד אף כי איכות התמונה היתה מהמעולות שראיתי לכ. טלוויזיה אם אפשר אז לא flyvideo .. לא אוהב אותם האפשרויות שיש לי קרוב הם: pinnacle remote + capture creative tv card לינקים לכרטיסים המוצעים לקניה בחנויות בארץ יקובלו בברכה תודה

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by Shasoosh,

לפני שנתיים וחצי קניתי 1070. 1. כמה זמן התיקון / החלפה לוקח? 2. כמה המחסור בכרטיסי מסך הולך להשפיע על זה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by zur93,

שלום לכולם לאחר המון סקירות והתלבטויות מצאתי שני כרטיסי מסך שאני מעוניין לקנות הראשון הוא : http://www.tms.co.il/product/12311 והשני הוא : http://www.tms.co.il/product/13272 מה אתם חושבים שעדיף?

11. חשבתי על ה- CTX LCD 15.1 PV520A אבל אני כמובן פתוח להצעות....

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. רשמתי על זה כבר בפורום LCD אבל מפן אחר, התוצאה הסופית היא שאני רוצה מסך LCD שיחשוב שהוא עובד ב-90 הרץ ויותר (או באמת יעבוד ככה) אל תגידו לי גם פה שזה לא משנה כי אני יודע שזה לא משנה, אבל י שלי תוכנה שמחייבת מסך עם לפחות 90 הרץ כדי להחליף תמונות בסינכרון לזה... לכן חשבתי אולי איכשהו על אפשרות להכנס לדרייברים ולשנות שמשהו ידני שהוינדוס או הכרטיס מסך יחשוב שהואמוציא 90 הרץ ויותר כשבפועל המסך LCD מקבל רק את ה-75 שוא יכול אליהם, או משהו בסגנון, אשמח לכל עצה רעיון ומחשבה (גם אם אתם מכירים מסך LCD שיכול בלי שטויות לעבוד על 90 הרץ ויותר).

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  13. Started by sigald,

רציתי לשאול האם התוצאה הזאת סבירה, כי היא פשוט נראית נמוכה יחסית לאחרים: Operating System Microsoft Windows XP DirectX Version 8.1 Mobo Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Mobo Model 7VTXE+ AGP Rates (Current/Available) 4x / 1x 2x 4x CPU AMD Athlon XP/MP/4 1541 MHz FSB 133 MHz Memory 256 MB Graphics Chipset NVIDIA GeForce3 Driver Name NVIDIA GeForce3 Driver Version 6.13.10.2832 Video Memory 64 MB Program Version 3DMark2001 SE Resolution 1024x768 32bit Texture Format Compressed FSAA Disabled Z-Buffer Depth 24bit Frame Buffer Double Rendering Pipeline D3D Pure Hardware T&L 3DMark Score 7174 3D marks Game 1 Car Chase - Low Detail 115.2 FPS G…

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  14. Started by NiMo1771,

לאח שלי התנפח קבל בכרטיס מסך, ואם כבר הוא משדרג אז הוא רוצה שזה יהיה כרטיס יותר מתקדם כדי שהוא יוכל להריץ משחקים מודרנים המפרט: פנטיום 4 630 (3GHZ) לוח אם asus P5LD2 כרטיס מסך (שנהרס) נוידיה 6600 ספק 500 וואט, כנראה ג'נרי מסך ברזולוציה 1280X1024 קודם כל, השאלה הכי גדולה זה האם כרטיס מסך מודרני יכול בכלל לשבת על לוח אם כזה ישן? האם הספק יעשה את העבודה עם כרטיס מסך טוב במחיר הזה? אם המעבד יגביל הכרטיס מסך? וכמובן, איזה כרטיס מומלץ? תודה.

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  15. <<<< יש לי את המחשב<< לאחר התקנת CRASHDAY המחשב סירב לעלות לאחר ביצוע ריסטרט. הוא ניתקע עם הפס של XP למטה. נכנסתי לSAFE MODE והוא עלה. בMSCONFIG ביתלתי את כל הדברים והמחשב עלה. לאחר מכן הוספתי את הכל חזרה ושוב לא עולה!! חזרתי לSAFE MODE והסרתי רק את שני התהליכים של ATI ATI HOTKEY POLLER ATI SMART המחשב עלה לאחר הביטול. מחקתי דרייברים והתקנתי הכל מחדש, הוספתי את שני התהליכים והוא עלה.. הייתי בטוח שסדרתי אתזה. עשיתי כמה רסטרטים והכל היה טוב. עד שעכשיו שוב עשיתי רסטרט ושוב הוא ניתקע!!!!!!! ביטלתי את התהליכים והוא עלה בסדר... מישו יכול לעזור לי???!!! **חשוב לציין שכל המשחקים עובדים טוב כמו שעבדו(ברגע שהוספתי את התהליכים הנ"ל ועד התקיעה האחרונה) והכרטיס לא הת…

16. Started by elkriefy,

אהלן, רציתי לשאול לדעתכם האם הכרטיס הבא שווה לקנייה? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4622 אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  17. Started by weamir,

אני מתלבט בין שני כרטיסים של אלבטרון, האחד ALBATRON 6600GT AGP 128MB עם 128 ביט השני -------------------------------------------------------------------------------- ALBATRON 6800 128MB עם 256 ביט ה6800 עולה 200 ש"ח יותר. האם ישנו הבדל גדול בין ה128 ביט ל256, ובין ה6800 ל6600. כיצד הם יריצו את half life 2' uvto vo ,unfho בdirect x 9? איזה מהכרטיסים הנ"ל הייתם ממליצים לקנות?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by gambitaw,

*

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by lmlm,

החלק הראשון: קודם כל ATI מוזילה את 1800XL ל 300$ כמו ה 78$ החלק השני שזה המידע: היו לו 12 צינורות עיבוד ו 8 vertex processors( אין לי משוג איך אומרים בעברית) הוא יהיה מבוסס על ליבת ה R520 והוא יהיה בערך בכוח של 1800 (אם הבנתי נכון) הוא ילחם ראש בראש ב 68GS ובסידרת 7600 ויעלה 180$ לבין 250$ וישחורר מאוחר יותר במרץ (כנראה אחרי סידרת 7600) מקור המידע: http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20060221082154.html תקנו אותי אם טעיתי בתרגום

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by MadEddy,

מישהו יודע אם כבר אפשר לפתוח צינורות ב-7800GS ,או לפחות מתי יהיה אפשר? (אם בכלל) ???

• 13 תגובות
    • 829 צפיות
  21. שלום לכולם!!!!! אני צריך עזרה בנוגע לכרטיס מסך. קניתי מחשב לפני 3 שבועות,ונפלתי עם הכרטיס מסך שקיבלתי סתם משהוא לא רציני ואני מחפש משהו ב1200 ש"ח. אני יודה לכם מאוד אם תעזרו לי ותכוונו אותי לכרטיסים טובים. תודה נתי!!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by nirrozenberg,

יש לי מעבד- amd athlon 64 X2 duel core proccecor 5000 כרטיס מסך- Radeon x1950 pro 512 mb זכרון- 2 GB יעבוד אני כמעט בטוח שכן אבל זה יהיה חלק או עם תקיעות?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  23. Started by nirock,

http://3dmark.com/3dm11/2258271 התוצאה נמוכה? בוצע OC גם למעבד וגם לכרטיס מסך... ושאלה בנוגע לטמפ' - 50 מעלות במעבד (i5-2500), ו 60 מעלות בכרטיס מסך (GTX570), זה בסדר?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  24. אצלי רשום 8.6.... יש אצלי בעיה או שזה אצל כולם ככה?....

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  25. Started by X_Dror,

http://www.daionet.gr.jp/~masa/archives/rthdribl_1_2.zip דרוש Pixel Shader 2!!! דמו מדהים שמדגים את האפקטים ש- HDR מסוגל לעשות. זה מה שצפוי להיות בשלבים המיוחדים שיצאו ל- hl2 שיהיו מיוחדים לכרטיסי ה- high end של ati. עם מפרט כמו שלי ב- 1280X1024 4Xmultisampling זה רץ על 10 fps עם glare ובלי gkare על 27-25 fps. הדבר הזה אינטרקטיבי והוא פשוט מדהים!!!

• 51 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.