כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום, חברה שלי רוצה להתחיל ללמוד עיצוב גרפי, והיא רוצה לקנות מחשב חדש, אבל לא מסך... היא רוצה להשאר עם המסך של המחשב הנוכחי שלה (שבעצם משמש את כל בני הבית) והיא לא רוצה שיגיעו לה במחשב, שהוא ישמש אך ורק אותה... אז היא חשבה אם זה אפשרי לחבר מסך אחד לשני מחשבים שונים, וככה יהיה מחשב למשפחה ומחשב לה וללימודיה... אפשרי??? אני יודע שאפשר לחבר מחשב אחד לשני מסכים, אבל מסך אחד לשני מחשבים...? תודה לעוזרים ;D עריכה: אופס, נראה לי מיקמתי את הת'רד במקום הלא נכון... עמכם הסליחה... מנהלים אפשר להעביר את הת'רד לפורום הנכון בבקשה... תודה...
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
תוצאה של 7200 נקודות ב3DMAR06 היי רציתי את דעתכם בתוצאה שקיבלתי עם תוכנת 3DMARK06 בתוכנת XP 32 BIT, התוצאה שקיבלתי היא 7200 נקודות. יש לי כרטיס מסך 9600GT 512 מגה של חברת ZOTAC ספק של ברת SPIRE 550 WAT מחשב עם מעבד AMD 3800 ליבה כפולה 64 ביט זיכרון 2 זיגה DDR1 לוח אם של GIGABYTE GA-K8F-9 ULTRA האם יש צוואר בקבוק עם מחשב כזה? בתודה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
-
7600GS TD256M שעולה 600 ש"ח http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3252 לעומת 7600GS EXTREME TD256M שעולה 666 ש"ח http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1900 שמתי לב שההבדל בינהם הוא במהירות הזיכרונות והליבה וגם ברוחב הפס בזכרונות בגרסא הרגילה ליבה 400MHZ זכרונות 800MHZ Memory bandwidth 12.8 ובגרסת האקסטרים ליבה 520MHZ זכרונות900MHZ Memory bandwidth 14.4 האם אלה שינויים שאוכל להגיע אליהם בעזרת OC פשוט ? או שבאמת שווה להוסיף את ה66 ש"ח ולקבל ביצועים טובים יותר?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום. לאחר ניסיון קצר עם הדרייברים הרשמיים מבית ATI החדשים ביותר: 5.6, גיליתי שהם עושים בעיות, תקיעות במשחקים, הרבה פעמים זה יוצא לי מהמשחקים לגמרי וכו'. למרות כל הבעיות יש שיפור FPS דיי רציני ומכיוון שיש לי כרטיס חלש יחסית (R9550) חבל לי לוותר על כל FPS, אז רציתי לשאול האם הדרייברים של אומגה שמבוססים על 5.6 פותרים את הבעיות שהדרייברים החדשים עושים אך משאירים את שיפור ה-FPS ? תודה מראש. לירן.
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
כבר יותר מדי שנים שאני תקוע עם ה geforce 2 mx אז החלטתי שהגיע הזמן לשדרג קטן כרגע המצב הוא כזה: Intel Dual Core 2.8ghz 1gb RAM תקציב ה"גג" שקבעתי לעצמי הוא 1000 ש"ח, ככה שאני מתלבט עכשיו בעיקר בין 6800gt לבין 7600gt. מצאתי את שני המקומות הבאים: http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=571 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686 מדובר בהפרש של 200 שקלים שאני אשמח לחסוך (משכורת צבאית.. =]), אבל השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע אותם? ההפרש הזה ממש מתבטא בביצועים של הכרטיס? איך שבטח הבנתם עד עכשיו, אני לא בדיוק גיימר כבד, אלא אני מחחפש כרטיס שיתן ביצועים טובים ושיחזיק לזמן רב. על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
טוב העניין הוא כזה.. יש לי את הוידאו שציינתי בכותרת, וביום שבת אני צריך להקליט איזה סרט.. עכשיו אין לי ממש מושג איך אני מקליט איתו מהטלויזיה כי בחיים לא התעסקתי עם זה............ אם מישהו יכול להדריך אותי...אני אודה לו.. ניסיתי פשוט לשים את הקלטת (עם הריבוע לא שבור) בוידאו, להפעיל אותו לשים סתם ערוץ 2 לנסות, וללחוץ על REC אבל זה לא ממש עושה משהו.. אני בכלל אמור להשאיר אותו או להוציא? אני לא בטוח בנושא הזה גם כן....
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אז ככה. יש שני מחשבים כאשר אחד הוא מרכזי לALL AROUND כבד ומתיש והשני HTPC לשימוש עיקרי של צפייה בHD. עכשיו אני מעוניין לשדרג את הכרטיס ה ASUS GTS8800 640 MB עם שני כרטיסי HD4870 של ATI... יש לי הרגשה שהכרטיס הזה הולך לעשות שמות ל NVIDIA ביחס איכות כסף הם כבר עשו עם ה HD4850,גם אם בסוף התברר ש4870 לא מצדיק שדרוג אני אלך על צמד 4850. לשאלתי- היות ו GTS8800 הוא באמת כרטיס חזק ואיכותי ,אין לי מושג איך הוא ב HD חשבתי אולי להעביר אותו ל HTPC במקום ה SHAPPHIR HD2600 PRO 512 MB. אבל מישהו אמר לי שקיים סיכוי לא קטן שATI עושה עבודה טובה יותר עם HD מאשר ה GTS. למכור אותו נראה לי לא כדאי ועדיף להשאיר אותו על HTPC ולמכור כבר את HD2600 . מה הייתם עושים במקומי? (המפרטים של המחשבים <…
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14983 זה כבר מחיר שפוי!
-
- 33 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כבר ראינו ש 7300GT, כרטיס Low-End לאפיק PCIE, מספק ביצועים גבוהים יחסית למחירו, ולכן משתלם מאוד. עד עתה, רק משתמשים בעלי לוח עם חריץ PCIE יכלו להנות מביצועים גבוהים במחיר נמוך, מה ש 7300GT מספק, אבל בקרוב זה ישתנה. האתר NGOHQ מדווח כי NVIDIA מתכוונת להוציא בעתיד הקרוב את גרסת ה AGP של הכרטיס 7300GT המוצלח, זה אמור לעורר הרבה משתמשים עם כרטיס AGP חלש ומערכת חזקה יחסית לקנות את הכרטיס הזה. אין שום מידע על המחיר המשוער, אבל סביר להניח שהוא ינוע בין 500-600שח בתחילת הדרך, וימשיך לרדת עוד ועוד במחיר.
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה לקבל כמה המלצה על כמה כרטיסי מסך שקטים, בסכום של 600 עד 1000 ש"ח. אני ממש לא גיימר כבד, אבל הייתי רוצה שאם לפעמים אני משחק משחקים הם ירוצו בצורה מכובדת. מצד שני, גם רמת השקט לא חייבת להיות להיות מוחלטת (כמובן, הכי טוב זה מאוד שקט, מאוד חזק ומאוד זול... אבל אני מניח שאין חיה כזאת ) בקיצור, מנסיונכם, אילו מהכרטיסים הנפוצים בטווח המחירים הזה יותר שקטים? בנוסף, מה הכרטיס הכי חזק שמגיע עם קירור פסיבי? אופיר
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מדהים מה יכול לעשות Geforce 2 MX400 מעבד 1.7 זיכרון 348 כרטיס מסך רשום למעלה מריץ את כל המשחקים על איכות בינונית Half life 2 +lost coast +episod one +counter strike source על בינוני Lineage 2 c5+c4 כמובן שהוא לא מריץ DOOM 3 FEAR BF2 אבל את הרוב הוא מריץ... אך יכול להיות שכרטיס כזה ישן מריץ ככה FPS 40 ואפילו יותר במשחקים ואני לא צוחק רוזולציה 1024*768 (רגילה במסכי CRT שטוח)
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של היצרן leadtek. ראיתי שיש שני דגמים: px7600gs ו-px7600gs extreme. מה ההבדל ביניהם?
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי ;D ברצוני לשדרג את המחשב בשני כרטיסי מסך חדשים אנה עזרו לי קצת קשה לי... איזה מערך עדיף יותר ומשתלם ביחס ללוח מעבד וזכרון שיש לי! לוח: ABIT NI8 SLi http://www.uabit.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=48&page=2&model=280 מעבד: E2200 2.6 @ 3.2 זכרון: 3GB 667HZ @ 800HZ והמערך שאני מתלבט הוא: Palit 9600GSO 384MB שח472 Sparkle Geforce 9600GT 512MB שח657 Palit 8800GT G92 512MB שח818 Sparkle 8600GT 256MB DDR3 שח349 אשמח גם לקבל בנצמרקים של אתרים במידה ואתם מכירים בנוסף סתם ככה לידע כללי יש מערך שך CF שיותר כדי במחיר ובבצועים מ 8800GT SLI?
-
- 13 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי כרטיס מסך מסוג Geforce 7300 GS והגעתי למסקנה שצריך להשתדרג. בעיקר בגלל FPS נמוך במשחקים ברשת כמו COD4 Multi... הצורך שלי בכרטיס מסך הוא למשחקים בעיקר עכשיו שאלתי היא כזאת הלוח אם שלי הוא: GA-8I945GZME-RH של GIGA-BYTE האם הוא תומך בכרטיסי מסך החדשים? (לא ידעתי אם לשים את השאלה כאן או בפורום לוחות אם, אז אם צריך להעביר מצטער על הטרחה) ועוד משהו קטן אם אפשר. איזו המלצה איזה כרטיס לרכוש ואני פתוח גם לגביי ATI רק שיעבוד ויפגין ביצועים כמו שצריך כמובן.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
קחו בחשבון שיש לי מסך דק עם כניסת DVI. FX6200 Max 256MB TurboCache,PCI RADEON X300 SE 128MB PCI-E,DVI , TV? ללא עניין ה-DVI - מי טוב יותר מהשניים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אז ככה חיפשתי ויש משהו באתר של nvidia http://nvidia.com/object/feature_nview.html אבל אני לא בטוח שזה זה (לפי מה שהם כותבים זה כן אבל עדיין) והם רוצים שאני יוריד את זה בתוך דרייבר וכאילו אני לא רץ כול כך מהר להחליף את הדרייבר שיש לי אז כמה שאלות 1. האם זה מתאים לכרטיס שלי FX 5900 XT 2. אם אני מתקין את זה זה לא יחליף לי את הדרייבר הקיים בתודה עידו
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מחפש אל.סי.די למשחקים בעיקר עד 2000 ש"ח חשבתי על ?Philips 190S5FS?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ההבדל ביניהם במחיר הוא כ100 ש"ח, ראיתי באינטרנט שאצל הגיגבייט יש יותר mhz ב-core clock. האם יורגש ההבדל ביניהם? האם הייתם מוסיפים את ה100 ש"ח עבור הגיגבייט? http://www.palit.com/palit/vgapro.php?id=2684&lang=en&pn=NE51060015F9-1061D&tab=sp http://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1060WF2OC-3GD#sp Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
האם ניתן להקליט תכניות מהטלוויזיה למחשב? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הכרטיס יחובר למסך ברזולוציה 1920X1080 לעוזרים, המון תודה (:
-
- 8 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי, במקביל לחיפוש שלי באינטרנט אני אפרסם גם פה. בעבודה שלי אנחנו רוצים להריץ את התוכנה שאנחנו מפתחים על מחשב נייד. מדובר בתוכנה גרפית, אבל לא כזו שדורשת מהכרטיס "כוחות סוס" (כלומר ביצועים גבוהים) אלא שימוש בכלל מיני שיידרים ופונקציות תלת מימד. כרגע התחנות עבודה שאנחנו רצים איתן כוללות כרטיס Quadro (מכל מיני דגמים - 3800, 4000 וגם חלשים יותר כמו ה-600), ועכשיו בלפטופים אני רצת פחות מכיר. בפעם הקודמת שבדקנו, לפני 3-4 שנים, הכרטיסים המובנים לא כללו את ה"פונקציות" שהיינו צריכים בשביל התוכנה (שוב, שיידרים, 3D, תמיכה ב-Open GL). יכול להיות שהכרטיסים ה"חדשים" של אינטל (כלומר ה-Intel HD Graphics 4000) יספיקו עכשיו? את הנייד שאנחנו שוקלים כרגע, אפשר לקבל עם 3 סוגי כרטיסי …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלושתם עולים פלוס מינוס 2400 שקל, נתונים די זהים, מה בכל זאת עדיף, או אולי אפילו מסך אחר דק של 19 אינטש באותו המחיר... תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה: האם התקנה של windows xp pro על כונן שיש בו כבר מידע (היה כונן גיבוי בעבר) תהרוס את כל הקבצים שבו? או שזה יתקין ווינדאוס וכל הקבצים ישארו? והבקשה: אני רוצה לקנות מסך שטוח (לא דק) 17 אינץ, טוב. תקציב? אני מניח שעד 900 שקל אני פשוט לא יודע בדיוק בין איפה לאיפה נעים המחירים של המסכים הטובים, אחרי שתגידו לי אני אדע תקציב בוודאות.
-
- 13 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, פעם למאג היה דגם של מסך17 אינץ , כבר וגדול והיה לו ייחוד שמתחת למסך היה עוד מסך lcd קטן שהכיל אינפורמצייה.. מישהוא יודע מה הדגם של המסך הזה?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-