כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
-
לחבר שלי יש geforce fx 5600 256mb... אני רושם בקשה זאת במקומו: היכן ניתן לשנות את רמת ה-pixelshaders ? ניסיתי מס' תוכנות tweak ולא מצאתי אפשרות זאת. chronicles of riddick הוא המשחק היחיד שראיתי שמאפשר שינוי זה בתוכו, ובמעבר ל-pixelshader נמוך יותר היה שיפור ניכר בביצועים! ואין ירידה משמעותית באיכות... גם אם יש , הביצועים עדיפים במקרה זה. מסתבר שסדרת ה-FX המחורבנת לא מתמודדת עם הפיצ'רים שלה. אני לעומת זאת, עם geforce 4 ti 4600 נהנה מביצועים *הרבה* יותר טובים והוא מתבאס... אני יודע שלכרטיס שלי יש נתונים יותר טובים בכל מקרה. אבל עדיין ראיתי שה-pixelshaders מאיט בטירוף. אשמח לתגובות שלא בדומה ל-"חפש בתוכנות tweak", אם אתם יודעים בדיוק איפה, בבקשה תודיעו לי.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מתלבט מה כדאי לקנות האם את הכרטיס Twintech nVidia 8800GT 512 MB New Big Fan שמגיע עם הקירור החדש, או ללכת על הכרטיס GV-NX88T512HP ? שלפי מה שהבנתי הוא מומהר . מה יותר כדאי הן מבחינת חום רעש וגם מחיר
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אמרו לי שלוודו יש יציאת טלוויזיה מדהימה... האם לכרטיס זה יש את היציאה הכי איכותית (כרטיסי מסך, לא AIW ודומיו)? תודה
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
1. איזה תוכנה עדיפה? ATITOOL או RADEONATOR? 2. ב-ATITool איך אני שומר את האוברקלוק שעשיתי?זה שומר אוטומטית? 3. יש לי רדאון 9550 יש עליו חיישן טמפ' או שאני אצטרך לשים חיישן עליו כדי לא לעלות לחום גבוה מדי? 4. מה מהירות ליבה ומהירות זכרונות יציבה בדר"כ לכרטיס הזה?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
איך המאוורר המקורי של הכרטיס הנ"ל ? האם יש צורך לקנות מאוורר אחר ? יותר חזק ? (לא ל OC!) תודה, תום.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום חברה אני צריך כרטיס ל PCI-E יש לי 1200 שקלים בעיקר למשחקים קיבלתי המלצה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=479135 יש לכם עוד הצעות? מפרט(כולו) : Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4400 BOX AM2 Energy efficient 65Watt ASUS M2A-VM HDMI AMD 690G Chipset AM2 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS LiteOn DVDRW X20 LH20A1P Retail Compucase 6C28 Midi Tower True 300Watt PSU Altec lansing ATP 3 2.1 LG LCD 19 L1953TR 2Ms 1:2000 תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס לדגימת וידאו אנאלוגי (VHS) למחשב, אין צורך לייצא קבצים לאנאלוגי. התקציב עד 2000 ש"ח. מצאתי שלוש קבוצות של כרטיסים שיכולים לבצע את העבודה : כרטיסי מסך VIVO, כרטיסי טלוויזיה וכרטיסי דגימה מקצועיים (פינקל, קנופוס וכו'). רציתי לדעת מהם הבדלי האיכות ואם הם מורגשים, אין צורך באיכות מקצוענית (כמו כן גם אין התנגדות לקבל אותה). תודה.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לקנית כרטיס מסך בבקשה עד 200 שקל אין בעיה לחרוג עדיף פחות מ200 1) המטרות שלי הן לראות טלויזיה מהמחשב . יהיה איכות טובה נכון? 2) לצלם תוכניות מהטלויזיה (אני יודע שהאיכות לא תיהיה טובה במיוחד אבל אני עדין רוצה... אם אפשר להעלות תמונה של האיכות של כרטיס מסך שעולה בערך 200 שקל אני אודה לו) תודה!
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי את הממיר החדש הקטן של יס (כסוף) שאותו אני מעוניין לחבר למחשב ולראות טלוויזיה. כרטיס המסך שלי הוא Gigabyte 6600GT 128mb DDR - VIVO/DVI - PCX - Retail והמסך עצמו (אם זה משנה): Viewsonic LCD 19" - VP912s 12ms - PIVOT + DVI. הייתי שמח להסבר מפרט וממצה (ד"T עשיתי חיפוש שלא ממש העלה תוצאות רלוונטיות...). תודה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו בפעם הראשונה שהרצתי את הבדיקה 43K... המחשב שלי הוא את'לון 64 3000 עם רדאון 9800 פרו, האם התוצאה מתאימה או טיפה נמוכה למפרט???
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך כמה שיותר טוב בתקציב של 1500+- (גג 1700) תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
השבוע אני הולך לקנות מחשב חדש עם הכרטיס HD4870 בחנות FOXPC ויש לי כמה שאלות: 1) הכרטיס הוא של GeCube ושמעתי פעם שאין להם חיישן טמפרטורה זה נכון? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1222 2) בכרטיס היישן שלי יש קירור בשם Evercool VC-RHC Turbo II http://www.techpowerup.com/printreview.php?id=/Evercool/Turbo2 רציתי לדעת אם אפשר להחליף אותו במקום הקירור של הכרטיס החדש ואם בכלל כדאי להחליף את הקירור או שמספיק להחליף רק את המשחה הטרמית?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. שאלתי פה לפני כמה זמן והמליצו לי על Geforce 9800GT. ראיתי כמה גרסאות של הכרטיס: http://skypc.co.il/pl_product~28650~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~32167~8~0.htm למה ההבדל במחירים כל כך גדול? אני משער שלאחד מהם יש DDR2 ולשני DDR3. מה ההבדל בין שני הסוגים? ה-DDR3 נותן הבדל גדול בביצועים? אם למישהו יש המלצה למשהו יותר משתלם בסביבות ה-500 שקל אני אשמח. המחשב משמש למשחקים, אבל אני לא צריך איכות הכי טובה. מספיק לי מדיום. הנה המפרט: מעבד - E6400 זיכרון - 2GB ווינדוס XP ספק ג'נרי של 400W (הוא יחזיק כרטיסים כאלה בכלל או שאני אצטרך להחליף?) מסך - 19 אינץ'. שכחתי משהו? תודה וסליחה על החפירה
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן רכישת מחשב בקרוב, ואני צריך לקנות את המחשב בימים הקרובים כדי שהוא יהיה מוכן ללימודים. כמו כן, קראתי שאמורים לצאת יחסית בקרוב (מתי?) כרטיסי הביניים של הדור החדש - ה-6600 והX700. רוב הסיכויים שלא יהיה לי את התקציב לקנות את אחד מהכרטיסים האלו, אבל הכרטיסים האלו אמורים להיות הרבה יותר טובים מכרטיסי הדור הישן, לדוגמה ה-9800PRO וה 9600XT ולכן סביר שהמחירים שלהם ירדו. מישהו יודע במקרה (או יכול להעריך מהשקות קודמות של כרטיסים, ברור לי שאי אפשר להתחייב על מספרים מדוייקים) אם ומתי צפויה להיות ירידה במחירים של ה-9600XT וה-9800Pro? כי אם צפויה ירידה משמעותית, יכול להיות שאני אקנה לוח עם כרטיס מסך ONBOARD (תוספת שולית מבחינה כספית), ואשדרג כמה שבועות אח"כ לאחד מהכרטיס…
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם איזה כרטיס כדי לי לקנות 8800 gt 512 או 9600 gt 512 הרוב אני משחק משחקים במחשב תודה
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת האם באמת יש בCF ככ הרבה בעיות שבאמת עדיף להמנע מלרכוש מערך כזה? לפי מה שהסתכלתי מערכת CF עם זוג 6870 נניח, היא מערכת די חזקה, יותר חזקה GTX570 בודד שנניח רציתי לרכוש והבנתי שמערכת כזאת מוגדרת כתרומה מושלמת לכסף. אז הייתי רוצה לדעת, כאחד שלא מבין בזה ככ, האם ישנן באמת בעיות? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע טמפ' מומלצות בעבודה וברגיל ל9800 פרו? יש לי חיישן (לא של הכרטיס) שחיברתי בתוך ההיט סינק קרוב למעבד - (יש דרך טובה יותר לחבר?) כרגע החיישן מראה בערך 37 - 39 במצב רגיל ו 40 - 42 בזמן עבודה או משחק. אני מניח שהטמפרטורה האמיתית גבוהה בהרבה - כי אני מודד בחיישן חיצוני. יש לי כמה אופציות לקירור עם מאוורר שמכוון בדיוק על הכרטיס אבל אין לי מושג לאיזה טמפרטורות אני צריך לנסות להגיע. אציין כי הקירור של הכרטיס הוא הסטנדרטי של R9800 PRO 256MB . הצעות / הערות?? תודה!
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה יכול למצוא לי את הכרטיס מסך הזה בזול? תוזה?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי בצער רב וביגון קודר אני מבשר לכם על מותו של כרטיס המסך שלי בשיבה טובה. יש לי (או יותר נכון היה לי) כרטיס מסך של NVIDIA FX5200 128 MB. אני יודע שזה כרטיס ישן מאוד - ולכן אני מתלבט איזה כרטיס לקנות. בגדול אני יכול לקנות את אותו כרטיס בדיוק - אבל נראה לי שזאת הזדמנות להשקיע עוד קצת ואולי להגיע למצב שיש כמה משחקים שיעבדו אצלי על המחשב..... יש לי מעבד GHz1.66 AMD ATHLON XP+ 2200 על לוח אם של MSI K7N2 עם 1GB של זיכרון. נראה לי שאם אני אקנה כרטיס מסך טוב יותר ממה שהיה לי יהיו כמה משחקים שיוכלו לעבוד עליו (תקנו אותי אם אני טועה). בכל מקרה יש לי תקציב של בערך 300-350 ש"ח לטובת העניין. רשום לי בספר של לוח האם שהתושבת של כרטיס המסך היא AGP 4X/8X 1.5V. רשום גם שהוא עובד ב 32-bit.…
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן אנשים, קניתי להורים שלי מחשב שבא עם מסך 17 אינץ' LG LCD L1750U ויש לי בעיה קטנה איתו: הוא לא מספיק חד כמו שמסך מחשב צריך להיות. לינק: http://www.lge.com/products/model/detail/l1750u.jhtml אולי אוכל לצרף תצלומי מסך היום או מחר, אבל בכל מקרה אתם בטח מבינים על מה אני מדבר - הטקסט טיפה מרוח בקצוות שלו, הגרפיקה לא מספיק חדה... הכל כאילו לא מספיק חדה. המצב הכי טוב שלו, שבו הכל יותר חד יחסית, הוא ברזולוציה 1280x1024 אבל זה לא נוח להם כי הכל מאוד קטן ככה. בכל רזולוציה אחרת, החדות עוד יותר לא טובה. מה עושים?! ככה זה צריך להיות במסך של חברת LG? נאי יודע שלי יש מסך 19" של LG בבית (T910BU) שהוא אמנם לא LCD אבל הוא חד ומעולה. ניר.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אנשים! מה דעתכם לגבי GTX550 אני יכל להביא אותו בזול. (550 ש"ח). האם הוא ברמה של ה GTX460 או HD6850 ? אשמח לקבל תשובה.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות עכשיו את ה730B בבאג, המדיניות שלהם היא כזאת: בשבועיים הראשונים אם יש אפילו פיקסל אחד שרוף הם מחליפים את המסך ומביאים חדש ולאחר מכן ההחלפה תתבצע רק אם יש 7 פיקסלים שרופים ויותר. ניסיתי לבקש תנאים יותר טובים, המוכר דיבר עם הסוכן ואמר שאין מצב כזה, אני שואל אתכם אם יש מצב למשהו יותר טוב ואם זה נחוץ בכלל? יש מצב שאחרי שבועיים ראשונים יווצרו פתאום פיקסלים שרופים?
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה חבר של אבא שלי טס לתאילנד לפני שבוע וחצי בערך רציתי לדעת מה להגיד לו לקנות לי משם כדי לשפר את המחשב עד 1000 ש"ח בשקלים זה המחשב שלי Intel P4 2.6@3.0 GHz ASUS P4P800SE nVIDIA Fx5200 DVI SAMSUNG 120GB SATA 512x2 DDR 400MHz 1024 חשבתי על כרטיס מסך לאפיק AGP 7600GT מישהו יודע כמה הוא יעלה בתאילנד? ואם יש עוד הצעות חוץ מהכרטיס מסך כי סה"כ אני מאוד מרוצה מהמחשב חוץ מהכרטיס מסך שלי
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-