עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Jenia24,

אהלן, אני מחפש לעשות שדרוג לכרטיס מסך שלי, בגלל שאני לא משחק יותר מדיי ולא מתכוון לבזבז הרבה כסף מצאתי בטרייד-זון את ה8800GT. ב200 ש''ח. לפי האתר HWCompare ה-8800GT יותר טוב מהכרטיס שלי ב26%. רציתי לשאול את הפורום מספר שאלות לפני שאני מחליט אם לקנות את הכרטיס או לא 1.האם השדרוג משתלם ב200 ש''ח? אני משחק פה ושם בעיקר במשחקי קווסטים למינהם ברזולוציה של 1440x900 בהגדרות בינוניות (גבוהות כשמתאפשר אבל הדגש הוא על הרזולוציה). 2.איך הכרטיס ב-OC? ניתן להגיע איתו לתוצאות יפות? כי אני יודע שיש כל מני גרסאות שכבר נמכרות כ-Super OC וכו'. האם אפשר להשיג תוצאות דומות ל-OC שמגיע מהמפעל? 3.יש לי ספק 400W Enermax (מפורט בחתימה ביחד עם שאר המיפרט). איך הוא יתמודד עם הכרטיס וה-OC?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  2. כי אני עומד לקנות ואין לי מוסג מה זה אומר? בבקשה תעזרו. תורה מראש.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  3. יש לי מחשב P4 1700MHZ לוח אם ASUS זירון 512 RDRAM .... רוצה לשדרג כרטיס מסך למשחקים כבדים לפחות שיעבדו על נתונים נמוכים לא משנה העיקר שישתפר... חיפשתי קצת ומצאתי את זה AGP ... Sapphire Radeon HD3650 512MB בבקשה תמליצו לי ,אם הוא לא מתאים תמליצו על משהו אחר... אין לי PCI-E.... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  4. שלום לכולם . השאלה היא אם אני יעשה CrossFire עם HD 4850 , הוא יספק ליביצועים טובים יותר מאשרה HD 4870 (כרטיס 1). ההבדל במחירהוא בין 200-300 ש"ח . אז מה אתם אומרים ייתן ביצועים טובים יותר ?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  5. בפעם הראשונה שהפעלתי את המשחק הזה, הוא פעל לי יותר טוב מהרצוי. אבל שיצאתי ממנו וגלשתי כרגיל.. אתם יודעים.. הורדות וזה.. אולי קצת לשנות הגדרות.. שרציתי לחזור אליו הוא ישר מפנה אותי לעמוד כזה כחול.. שאי אפשר לעשות שמה כלום חוץ מאשר ללחוץ על הכפתור RESET שעל המארז. לא יודע איך להסביר מה כתוב שמה.. כי פשוט אין לי גישה בכלל לחלונות ! לא יודע למה זה ככה.... מקווה שלמשהו יש פתרון. מפרט מחשב שלי - יש בפרטים. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  6. על חלק מהכרטיסים שלהם כתוב 80NM. וזה לא הגיוני כי הם החברה היחידה שכותבת את זה כל האחרות כותבות 90. הינה 3 דוגמאות של ה 1950P: זה עם גוף קירור חייתי מעניין אם הוא יגיע לארץ http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=162&prod_cat_id=163&prod_id=63424 וה P הרגילים http://www.gecube.com/products-02.php?prod_cat_pid=152&prod_cat_id=164 אם זה באמת 80NM אז הכרטיסים שלהם יהיו הרבה יותר טובים ל OC מהרגילים. אם לא צריך להגיד להם לתקן את זה.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by idoleff,

סופי אני קונה כרטיס מסך חדש למחשב... עכשיו השאלה היא מה עדיף לפי דעתכם? 9800PRO או 6600GT??? ואיזה ספק צריך על מנת להחזיק כל אחד מהכרטיסים עם המערכת שלי... תודה!

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by scorpion881,

כשאני נכנס למשחק המסך משנה צבעים מכחול לאדום לירוק יש לי כרטיס מסך radeon 9100 עזרה??

9. Started by liortaib,

לחבר שלי יש כרטיס מסל 9800gtx כשנקנה לפני שלושה חודשים...לאחר ששמעתי שיצא דרריבר שתומך ב Physx אמרתי לו להתקין והוא שאל אותי כמה שאלות..... 1.כשהוא מתקין את הדרייבר 177.92 הוא צריך להתקין גם Physx בנפרד? 2.האם לאחר ההתקנה של ה Physx והדרייבר צריך לעדכן משהו במשחקים? 3.האם יש דרייבר אחר שתומך Physx והוא לא ?beta 4.האם ה Physx מוריד fps? תודה לכול העוזרים....

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by darkeli,

הסתכלתי על הכרטיס מסך הזה : http://tms.co.il/product/5234 (ב774 שקל) , השאלה היא האם עכשיו אחרי שיצאו ה260 ו 280GTX ירדו המחירים על סדרת 9? אם כן בכמה , וכמה זמן יקח לזה? לא לאמר לי לחסוך ל950 שקל ולקנות 4850 , ההורים שלי פשוט לא יתנו לי לבזבז עוד

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by PayneBack3251,

אחרי עיון קל בזאפ קלטתי את הדבר הבא http://web.zap.co.il/fs.asp?PID=249394195&sog=C-GraphicCard כרטיס 8800GTS 320MB ב 800 ש"ח זה הגיוני ?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by ziggystardust,

היי אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק לי משחקים על ההגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציה של 720X1366 שזו הרזולוציה של טלוויזת הLCDי שלי התקציב הוא בסביבות 1100 שקלים ,אמנם תקציב בינוני למדיי אבל אני מקווה שמכיוון ששמדובר ברזולוצה נמוכה יחסית אני אוכל להשיג כרטיס כזה יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by R9nald0,

מכיוון שה-GT6800 הישן שלי נדפק ואני כרגע תקוע עם הכרטיס הכי גרוע שהשתמשתי בו ATI1650XT, ומכיוון שאין לי כסף בשביל לשדרג למחשב חדש עדיין החלטתי לשדרג תכרטיס.. הבעיה - כמעט ואין יותר כרטיסי AGP טובים בשוק, אם זה היה תלוי בי הייתי קונה 6800 אחר אבל אני לא מוצא בשום מקום. מישהו יכול להמליץ על כרטיס AGP זול יחסית ( בסביבות 500 שקל? ) שהוא לא מבית ATI? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by bugosdckh,

שלום . רציתי לשאול האם יש הבדל בין כרטיס מסך 8500gt ל8600gt? תודה.

15. Started by eliXir,

עוד נושא בקשר למשחק COUNTER STRIKE. לחבר שלי יש את הבעיה הכי מוזרה בעולם: ה-Hz שלו עומד על 85, הוא השתמש בתוכנה של ה REFRESH FIX וה-VSYNC שלו מכובה, ובכל זאת כשהוא משחק קאונטר ה-FPS שלו לא עובר את ה-70, זה לא כאילו יש לו 100 וצונח ל-70, ה-FPS פשוט לא עובר את ה-70. ואם הוא משתמש בפקודה: DEVELOPER 1 שזה בעצם מראה את ה-FPS האמיתי, יש לו 300 FPS. עכשיו, מה שעוד יותר מוזר שבמשך שלושה ימים היה לו 100 FPS פתאום אין לו מושג איך, ובדיוק היום עוד פעם זה חזר ל-70. מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by Lanzar,

שלום חבר שלי הוריד את המשחק הנסיך הפרסי והמשחק לא עובד לו גם עם ה MX440 וגם עם ה 7700 GTS ואני יודע שהמשחק לא אמור לעבוד הפחות מ GEFORCE 3 והשאלה שלי עם אפשר לצרוב ביוס של GF3 ל GF2 GTS והאם יש בזה סיכון ?? והשאלה השניה אם המשחק יעבוד אחרי שינוי של הביוס ??

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by HoLy4EvEr,

בלי אוברקלוק יש מצב שהספק יסחוב?

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  18. קיבלתי אתמול את הכרטיס הזה: נתן לי 9110 נקודות ב3dmark 2001 הבעיה היחידה שלי הוא שמתי שמדליקים את המחשב אז הוא לא מגיב צריך לחכות כמה דקות לחכות להדליק ואז הוא פועל. רצוי לציין כי יש לי לוח epox 8rga++ שיש לו כרטיס מובנה. השאלה שלי : 1. אם זה קרה למישהו ואיך הוא תיכן? 2. איך מבטלים את הקריאה של הכרטיס מסך און - בורד

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  19. Started by vsnet2003,

מהו כרטיס המסך שיתן לי את הביצועים הטובים ביותר בסכום של עד 700 ש"ח?

20. יש לי כונן DVD במחשב ואני רוצה לראות את הסרטים על גבי הטלויזיה עצמה. יש לכרטיס יציאת S וידאו. חיברתי את הסאונד, שומעים אותו בטלויזיה, אבל לא מצליחים לראות כלום. מאז הדרייברים האחרונים של NVIDIA אני לא יודע איך מעבירים את התצוגה מהדסקטופ לטלויזיה. למישהו יש נסיון, ויכול לעזור לי בבקשה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  21. שלום, יש לי GEFORCE 4 MX AGPX8 חדש שמשום מה אני לא מסוגל להתקין את הדרייבר של NVIDIA באמצע ההתקנה של FORCEWARE יש RESTART ואחרי שהווינדווס עולה, יש הודעה על שגיאה חמורה. הנה המפרט למקרה שזה רלוונטי: לוח אם של אינטל D850GB עם AGPX4 מעבד פנטיום 4 1500 256 MB RDRAM ניסיתי להתקין שוב אחרי פרמוט והתקנה מחדש של XP - לא עזר... מה יכול לגרום לזה? מה אפשר עוד לנסות?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  22. Started by timac,

האם הקירור הזה: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=40&data=1&disc= מתאים לכרטיס הזה: http://www.bfgtech.com/6800OC.html בבקשה רק מי שמבין טוב ויודע בוודאות שזה מתאים להגיד.. זה חשוב לי מאוד!! תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by Solly,

אהלן לכולם! ניסיתי לחפש באינטרנט ולא מצאתי... יש מידע לגבי טמפרטורת עבודה נורמלית ל4890? או בקיצור, מה הטמפטרטורה שמעליה אני כבר צריך להתחיל לדאוג...? במצב רגיל הטמפ' היא 60 מעלות, קצת גבוה לא ? תודה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by אוריפ,

יש לי את המחשב הבא: Intel Pentium 4 2.4A 768MB Ram 2100 Hercules 3D Prophet 9800 Pro ASUS P4S533 (אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו...) יצא לי ב-3D Mark 2003 את התוצאה הבאה: 5317. האם זה טוב למחשב שלי? תודה!

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  25. שלום לכולם, אני החלטתי לעדכן את הדרייברים במחשב שלי. חיפשתי במדור ההורדות של האתר ולא ראיתי איפה כתוב לאיזה כרטיסים מיועדים הדרייברים, חיפשתי גם באתר של Nvidia והדרייבר הכי חדש הוא רק לבעלי G7800 ומעלה. מאיפה אני משיג את הכי עדכני לכרטיס שלי ? בתודה,ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.