עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by NeoMesH,

יש לי בעיה קשה במיוחד: - כשאני מדליק ת'מחשב הווינדוס עולה ואז אני רואה מין נקודות של צבע מזעזעות כאלה על המסך ולאט לאט זה נהייה יותר גרוע - אני ניסיתי לפרמט ת'מחשב מס' פעמים ולא עזר - התקנתי את הדרייבר גם כן מס' פעמים ועדיין לא עזר! בבקשה תעזרו לי אני אודה לכם מאוד!!

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  2. הכבל שאני מחפש הוא למצלמת וידאו דיגיטלית של JVC עכשיו הכבל מצד אחד הוא פיירוייר רגיל ומצד שני הוא צריך להיות קטן יותר בצורת ריבוע רו משהו כזה... חיפשתי בכל החנויות שחשבתי עליהם (אופיס דיפו וכל אלה) ואין כבל מתאים אני ישמח אם תגידו לי חנות ישירה או אפילו מהאינטרנט... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by yaelgro,

התחדשתי בכרטיס טלויזיה winfast tv 2000 xp rm. צפיה בטלויזיה לא מעמיסה על המחשב, ולמרות שאיכות השידור פה בארגנטינה היא לא הכי, רואים בסדר גמור(פשוט על ה-LCD רואים את הפגמים הרבה יותר מבטלויזיה הרגילה). הבעיה שלי היא כשאני מקליטה. המחשב שלי כבר ישן, אך עומד בדרישות המינימום של בכרטיס וטיפה מעבר לכך. כאשר אני מקליטה, אז השידור פתאום איטי יותר, ויש מריחות בתמונה. ניסיתי להוריד את איכות התמונה וגם את איכות ההקלטה, ואכן יש שיפור ניכר, אבל אם יש לכם טיפים נוספים למה לעשות חוץ מלהחליף מחשב (זה הפרוייקט הבא), אני אשמח לשמוע. בזמן ההקלטה לא עובדת אף תוכנה אחרת. תודה מראש, יעל.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  4. האם מישהו ממכם יודע משהו על הדבר הזה כי חיפשתי קצת בגוגל אני לא יודע יודע אם זה עדכני או לא אז שמישהו יסדר לי קצת את המחשבה חח תודה.........

• 10 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by Lanzar,

אני צריך לרכוש כרטיס מסך AGP עד סכום של 1200 שקל. השאלה איזה כרטיס יהיה הכי טוב לתקציב הזה ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by nadaw,

חברה תמליצו.. תודה... מה טוב.. מה לא.. מה ההבדל בין הדגמים? אין ככ הרבה..

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by dudu_azran,

מהו ה-8800GTS 320 הכי זול שיש עדיף לא של חברת sparkle כי על כרטיסים שלהם יש רק שנתיים אחריות תודה לעוזרים *מצטער בטעות פתחתי את זה בפורום הלא נכון(תבינו אותי אני אחרי 14 שעות לימוד רצופות -תקופת המבחנים)

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  8. Started by ccc,

שמתי 3DMARK הרגע, יצא 10 אלף במהירויות סטוק של המעבד והכרטיס מסך. שהיה לי את הלוח הקודם NF7-SL הייתי מקבל 13K בסטוק עם מעבד יותר חלש, ניסיתי לפרמט, להתקין 2 גרסאות שונות של דרייבירים. אבל עדיין.... אני לא מבין למה, GF4MX מקבל ככה... איפה 3 אלף.. יש איזה רעיון? למרות שנראה לי שניתי הכל.. הפילטרים מכובים..

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by sh_idan,

חברה שמייצרת כרטיסי מסך, במקרה שלי 6600GT לAGP מישו שמע עליהם ? יודע מה הם שווים

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by alon_pluda,

שלום לכולם, אני משדרג את המחשב שלי ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי משתלם ומתאים עד 700 ש"ח. המעבד כנראה I3 2.9 ספק כוח 500W זכרון ראם 2G. דרך אגב המוכר באיבורי המליץ על Gforce 450GTS, זה אכן הכרטיס הממולץ למחיר ולמפרט? תודה מראש אלון

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by -m..l-,

היי, הכרטיס הישן שלי כבר זקוק לעדכון (4850) ואני מתלבט בין 7770 שעולה רק 720 שקל או ששווה להוסיף 500 ולקחת 7850? תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  12. תודה

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by 8-Ball,

אני מתכוון לקנות עכשיו את ה730B בבאג, המדיניות שלהם היא כזאת: בשבועיים הראשונים אם יש אפילו פיקסל אחד שרוף הם מחליפים את המסך ומביאים חדש ולאחר מכן ההחלפה תתבצע רק אם יש 7 פיקסלים שרופים ויותר. ניסיתי לבקש תנאים יותר טובים, המוכר דיבר עם הסוכן ואמר שאין מצב כזה, אני שואל אתכם אם יש מצב למשהו יותר טוב ואם זה נחוץ בכלל? יש מצב שאחרי שבועיים ראשונים יווצרו פתאום פיקסלים שרופים?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by yar26,

אני עומד לפני רכישת מסך CRT "17 ורציתי לדעת מה חשוב לבדוק במפרט על מנת שהמסך יהיה איכותי למשתמש הממוצע. אשמח בנוסף לקבל המלצות למוצר הנ"ל עד לטווח מחיר של 1200 ש"ח בתודה מראש YAR26

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  15. Started by redead,

ועדיין יש בעיות מלאי קשות בארץ מה שגורם גם למחירים גבוהים.. מה יהיה? מתי כבר בכל חנות יהיה מלאי של הכרטיסים האלה?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  16. Started by aero,

צריך המלצה למסך CRT טוב שייראו בו יפה גם ברזולציות גבוהות שיהיה לו הרצים גבוהים וכפתור להעלאת הבהירות עד 700 שקל בלי לחרוג

• 10 תגובות
    • 682 צפיות
  17. היי, היום נכנסתי לעמוד הראשי של האתר וראיתי שמיצרים איזשהו לוח עם אפשרות ל4 כרטיסי מסך?!?! כיום לאחותי יש איזה דפוק אחד של matrox ויש לי עוד אחד קצת יותר טוב ולשאלה: אם אני יסים את שני כרטיסי המסך זה יועיל במשהו או שזה רק למי שיש שני מסכים? תודה

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  18. שלום. קניתי לפני שבוע בערך geforce 7600gs (אני מניח שכולם יודעים את הנתונים המלאים עליו). הייתי שמח וכל זה כי בשבילי היה מדובר בקפיצה ענקית (היה לי fx5200). אז הפעלתי משחק בשם lord of the rings battle of middle earth 2, אומנם ציפיתי לעלייה בביצועים אבל לא כזה. אתם קולטים אני מפעיל את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות שלו-עם HDRR AA והכל. חוץ מהרבולוציה ( 1024x768), והוא פועל דיי טוב. עכשיו תביני אין לי מערכת של גיימרים. היא כמו של סמי גיימרים. אני לא מבין איך זה פועל ככה. ידעתי שיהיה שיפור אבל לא חשבתי שכזה. מה לפי דעתכם הגורם לכך.

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by DAVIDD,

איך הכרטיס הבא למשחקים? http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N57256V.htm אני הולך להביא אותו בערך ב500 שקל שווה? :s05:

• 11 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by pinkmasta,

שלום אני צריך המלצה למסך LCD עד 1700 ש"ח , מסך 17 אינץ.. לצורך משחקים בעיקר.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  21. דרוש כרטיס מסך PCI במחיר 500שח אני גמיש ב100 לצפיה בסרטים ואם אפשר אז עם תלת מימד (אני לא משתמש במחשב למשחקים) Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד Biostar H67MH for socket 1155 SATA 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד FRACTAL CORE 3000 + Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB תודה מראש לעוזרים נ'ב אם טעיתי אז אני ישנה את זה אבל אני עדין חדש בפורם

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  22. שלום, בשעה טובה החלפתי את ה470GTX המזדקן שלי (ששירת אותי נאמנה) ב760GTX דנדש. האם יש לי שימוש כלשהו אפשרי בכרטיס הישן? (חיבור ככרטיס פיזיקה? או קומבינה אחרת?)

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by eizik26,

שלום אנשים אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי בפורמט AGP לאחד חדש. התקציב שלי הוא בסביבות 1000 ש"ח. מה אתם ממליצים? ראיתי את הלידטק 6800XT ב1000 ש"ח. כדאי? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  24. הכרטיסים הם באותה רמה נכון ? פלוס מינוס אותה דבר רק שה RTX יותר קריר ? שווה לקנות את ה RX 7600 לחסוך קצת כסף ה 4060 יקר יותר

דיונים חדשים בפורומים