כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום לקהל הגולשים, הובכן האתר SharkyExtreme פירסם ביקורת חדשה על כרטיס המסך החדש מבית ASUS הלא הוא ASUS V9950 Ultra (GeForce FX 5900 Ultra) הובכן מתוצאת הסקירה והמבחנים שביצעו לו נראה כי הכרטיס נותן ביצועים מרשימים למדי ושום דבר פרט למשקלו, גודלו הפיסי ומחירו הגבוה לא מונע ממנו לקבל מהם ציון 9 שזה הינו ציון גבוהה ומכובד. לביקורת: http://www.sharkyextreme.com/hardware/videocards/article.php/3079811
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני שכולם מתנפלים עלי פה אני אקדים ואומר... אני יודע שאין צורך בכרטיס מפוצץ בשביל תוכנות גרפיקה (פוטושופ, אילסטרייטור, עבודה בוידאו ותלת מימד בהמשך) אבל עם זאת, אני מרכיב מפרט למחשב שאמור לשרת אותי בשנתיים הקרובות ללא שידרוגים כאשר הייעוד העיקרי שלו יהיה עבודות עם תוכנות גרפיות. המפרט הראשוני שבניתי הכיל את GTS8800 320M ב 1690 שקל... אבל קיבלתי מאנשים את התחושה שהוא חזק מדי ויקר מידי ללא תועלת ממש אם אני לא משתמש בו למשחקים... מנגד הגיעה ההמלצה על ה : Leadtek nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe... האם הוא מהווה התפשרות חדה מדי או שהוא מספיק? אם כך... מה קונים? איזה כרטיס נותן מקסימום ביצועים לעלות שלו בלי לזרוק כסף לחינם? בנוסף הייתי רוצה לשאול אם יש מעבד/ל…
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את הכרטיס הזה: נתן לי 9110 נקודות ב3dmark 2001 הבעיה היחידה שלי הוא שמתי שמדליקים את המחשב אז הוא לא מגיב צריך לחכות כמה דקות לחכות להדליק ואז הוא פועל. רצוי לציין כי יש לי לוח epox 8rga++ שיש לו כרטיס מובנה. השאלה שלי : 1. אם זה קרה למישהו ואיך הוא תיכן? 2. איך מבטלים את הקריאה של הכרטיס מסך און - בורד
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
-
האם על כרטיס המסך Leadtek Quadro4 900XGL 128MB DDR Professional Video Card ניתן להריץ משחקים גם?(באיכות טובה שמשתווה ל-radeon 9600, או שזה מיועד רק לרינדור עבודה עם תוכנות גרפיות מקצועיות וכאלה)? מלבד גרפיקה? כי אני רוצה לקנות את זה-אני לומד בקורסים לגרפיקה מקצועית, וצריך את הכרטיס הזה, בגלל זה אני שואל אם אפשר להעלות בו גם משחקים באיכות טובה!? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי מסך 17 של mag ואתמול הוא התחיל לרעוד בהתאם לקצב הרענון של המסך עם שמתי אותו על 60 אז המסך רעד רעידות גדולות בקצב איטי עם שמתי על 80 המסך רעד רעידות קטנות בקצב מהיר מאד מה הבעיה???????? חייב עזרההההההההההההההה
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מה שאני יודע לR9500 פרו ולא פרו וכך גם ל 9700 פרו ולא פרו יש את אותו ה שבב שעושה את הפריסה לטלוויזיה תקנו אותי אם אני טועה. האם האיכות של הפרישה של הכרטיסים הללו טובה? מבחינת צפייה בסרטים על טלוויזיה ועוד שאלה היה לי פעם רדאון 8500 ולא משנה מה עשיתי פשוט לא הצלחתי למצוא את האפשרות פריסת בשיטת PAL וכשפרסתי אז בטלוויזיה היה שחור לבן מכיוון שהטלוויזיה שלי לא תומכת ב NTSC ישנה אפשרות פריסת PAL ? תודה מראש לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כדי לי לקנות את הכרטיס ? יש לי עכשיו כרטיס מסך 8500gt כדי לי לקנות אותו בגירסאת אוברקלוק עם קירור ממש טוב והוא עולה 735 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
חבר שלי צריך קירור טוב לכרטיס הזה עד 300 שקל אני יודע שיש את פורום קירור אבל לא עונשים שם וחשבתי שפה יש סיכוי
-
- 10 תגובות
- 697 צפיות
-
-
האם הקירור הזה: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=40&data=1&disc= מתאים לכרטיס הזה: http://www.bfgtech.com/6800OC.html בבקשה רק מי שמבין טוב ויודע בוודאות שזה מתאים להגיד.. זה חשוב לי מאוד!! תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כרטיס הטלוויזיה הנ"ל הותן במחשב חדש שקניתי (P4 עם לוח אם של ASUS). הכרטיס מוציא וידאו היטב אך אינו מוציא AUDIO. בחברה שקניתי החליפו לי כבר את הכרטיס (TV) פעם אחת וגם את כרטיס הקול ועדיין לא מוציא סאונד. מערכת ההפעלה היא XP. למשהוא נסיון קודם עם כרטיס זה?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום. פעם הראשונה בחיים שלי עשיתי בדיקה לכרטיס מסך בעזרת התוכנה -3DMARKs06. אני לא יודע אם הציון שנתנו לי הוא טוב אז תגידו לי מה אתם חושבים עליו. זה המפרט שלי- CPU-AMD ATHLON64 3800MHZ AM2 MEM-1024mb 667mhz single channel cl5 DDR2 GPU-geforce7600gs OS-windows xp pro sp2 הציון שיצא לי הוא 2175 זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כשהוא במנוחה הטמפ שלו היא 39, ברגע שאני מפעיל משחק תוך חמש דקות היא עולה ל-45 ונשארת יציבה שם, יש דרך לפתור את הבעיה מבלי (אז זאת בעיה) להחליף מאוורר?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה מומלץ כי אני רואה שכולם ממליצים בפורום על 8800 אבל אני חובב ATI אז מתלבט..איזה כרטיס ATI מקביל ובאותה רמה יש ל 8800? ואיך אנייודע אם הכרטיס מסך עבר אוברקוק בחברה והאם לקנות כרטיס כזה תןדה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף? PALIT GEFORCE 7300GS 256MB או Gigabyte Ati Radeon X1300 128MB שניהם במחיר של עד 300 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום!!אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים כבדים (המחיר לא משנה)בבקשה תמליצו לי
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני זכור היה אפשר לשנה משהו בערך למי שיש גגה זיכרון שהמשחק ישתמש עם יותר זיכרון או משהו כזה ואז היה פחות תקיעות במשחק והיה אפשר גם לבטל את ההגבלה של הfps לא יודע היה אפשר לעשות בעריכה של המשחק משהו ? מישהו יודע או מוכר לו כזה ? דבר
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי! רציתי לדעת עם הכרטיס מסך הזה: CONNECT3D Radeon X2600XT 512MB DDR3 PCIe יכול להחזיק משחקים כמו קרייסיס ואם כן על איזה הגדרות? איכות? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, אז שאלתי היא מה בדיוק ההבדל בין שני הסוגים? אודה אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על הנושא. הבנתי שלא כל לוחות האם תומכים ב-PCI-E, האם ASUS P4P800 Deluxe תומך בו? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
מת לי הכרטיס מסך ואני רוצה כרטיס מסך שיהיה קצת יותר טוב מהכרטיס הקודם gt8800 1gb אז תמליצו לי על כרטיס במחיר סביר 300-400 שקל בערך
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
לנעול, כבר לא רציונלי
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מתכונן לרכוש מחשב ואני מעוניין לדעת האם ההשימוש ב-CF יעלה את הביצועים או לא. אם לא,איזה כ.מסך לקחת שיהיה זול יותר וכן יעלה ביצועים ביחד עם 780G
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הוא יהיה יותר חזק מה HD4890? מה יהיה המחיר שלו בערך?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הכרטיס הבא של ATI הHD 4890 שמבוסס על ליבת הRV 790 החדשה של ATI צולם לפני זמן קצר ותמונות עלו לרשת. הזיכרון של הכרטיס יהיה בנפח 1024MB מסוג GDDR5 ויעבוד במהירות של 3.90GHZ, וליבת הRV790 שלו תעבוד במהירות של 850MHZ. הכרטיס יתמוך בDIRECTX 10.1 ובמערך ריבוי הכרטיס הCrossFireX של החברה.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
8600GTS פה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150229 ופה: http://hwzone.co.il/view-image/Computex2007/photo/IMG_9227.jpg *האמצעי לעומת ה 8800GTS http://hwzone.co.il/reviews/sparkle_calibre/11/ שכאן הוא מגיע ל 655MHz/2020MHz בOC ידני. לעומת 620 MHz /1600 MHz של XFX ללא OC ידני. ו675/2000MHZ של ספארקל ללא OC ידני. איך זה יכול להיות? 8600GTS חזק מ 8800GTS אני מבולבל ואיזה מהם הכי עדיף אחריי OC?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-