עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by redead,

ועדיין יש בעיות מלאי קשות בארץ מה שגורם גם למחירים גבוהים.. מה יהיה? מתי כבר בכל חנות יהיה מלאי של הכרטיסים האלה?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  2. המאוורר של ה GF 4 TI 4200 מגמגם ,אני יכול להחליף רק מאוורר? ואפילו לפעמים הוא בכלל לא מסתובב [המאוורר מברזל כבד כזה אבל תמיד היה שם] יש אפשרות להחליף רק מאוורר?

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by guy_pr,

שלום אני צריך המלצה על מסך שטוח "17 עד 1000 שקל

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by Ran B,

שלום לכולם. יש לי שאלה, שלא ממש ידעתי איזה מילות מפתח לרשום לחיפוש לראות אם היא קיימת כבר. ניסתי לחפש אבל לא מצאתי משו שעונה על השאלה שלי. ברשותי כרטיס מסך 6600GT של XFX. ובכלל ברוב כרטיסי המסך החדשים יחסית יש כניסת מתח (חיבור מולקס לכרטיס). כלומר הכרטיס מוזן במתח למרות ההזנה שיש לו בAGP (כנראה ע"מ לא להעמיס על הלוח אם). עכשיו השאלה שלי למה המתח הזה מיועד, האם הוא מיועד רק למאוורר שנמצא על גוף הקירור (שבא בסטוק) או לעוד דברים? כי החלפתי גוף קירור לכרטיס מסך (לזלמן) והמאוורר שלו מוזן ממולקס פשוט.. ובכל זאת השארתי את החיבור מולקס לכרטיס מסך. עכשיו השאלה האם אני יכול לנתק את החיבור מולקס מהכרטיס מסך, כי הוא היה שייך למאוורר סטוק שהיה מוזן מהכרטיס מסך. או שאני צריך …

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by kike100,

שלום, יש סיבה להפרשים האדירים בחלק מהכרטיסים? לדוגמה בסדרה gtx 480 המחיר בארה"ב הוא בסביבות 200 דולר ופה בערך 2000 שקל. גם בסדרה gtx 560 המחירים בארץ הם למעלה מ1000 שקל. מצד שני, gtx 650 בערך אותו המחיר (קצת יותר גבוה). מה הקטע? אני רוצה לקנות כרטיס חדש אבל בחלק מהמקרים ההבדלים פשוט לא הגיוניים ובחלק הם בסדר גמור. תודה

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by esaly,

אשמח לקבל חוות דעת על כרטיסי 8800 של חברת eVGA... איך הם? האם יש הבדל משאר החברות? מצאתי 2 סוגים של כרטיסי 8800GTS 320MB: 1. EVGA NVidia GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E Dual Head 2. EVGA GeForce 8800 GTS KO ACS3 EDITION 320MB מישהו מכיר אותם ויודע מה ההבדלים?

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by dog_foot,

אחרי התלבטויות החלטתי שאני קונה אתה הכרטיס MSI 9800 pro 128 או 256 מגה, 1. אבל אני צריך עזרה אם אפשר במקומות, ככה בארץ דרך האינטרנט ראיתי רק באתר של פנדה, אם מישהו מכיר עוד מקום אז אני אשמח 2. חבר שלי טס לארה"ב/ פילדלפיה, מישהו מכיר חנות ברחובות שם או באינטרנט שם בטח זה יותר זול בהרבה מהארץ, אשמח לקבל עזרה, בעיקר איפה לקנות בחו"ל, חנויות וכאלה...תודה.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by Shafan,

אני מעוניין לרכוש מסך CRT בגודל 19 אינצ' לעבודה גראפית+תלת מימד(OPEN GL) לאחר בדיקות הגעתי להתלבטות בין שלושה מסכים האחד הוא של חברת VIEWSONIC מדגם- SERIES PRO P95F+B הלינק הישיר למפרט של המסך: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/crtmonitors/proseries/p95fplusb/ השני הוא של חברת IIYAMA מדגם- VISION MASTER PRO 454 הלינק הלא הישיר למפרט של המסך: WWW.IIYAMA.COM השלישי הוא של חברת NEC-MITSUBISHI מדגם- DIAMOND PRO 930SB-BK הלינק הישיר למפרט של המסך: http://www.necmitsubishi.com/products/ProductDetail.cfm?Product=250&ClassificationFamily=1&Classification=1 1. האם למישהו יש ניסיון או מכיר את הדגמים הללו ויכול לתת לי חוות דעת נוספת עליהם הן מבחינת ביצוע…

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  9. אני מחפש כרטיס מסך למחשב החדש שקניתי, מארז Antec NSK3300 (בא עם ספק של אנטק 300W) לוח אם Gigabyte GA-M61PM-S2 AMD Athlon 64 X2 4600+ Windsor (65W) 1 ג'יגה של זכרונות DDR2 אני חושב לקנות את ה-7900GS של ג'יגה בייט שלפי מה שהבנתי מגיע עם מהירויות גבוהות יותר מהרגיל. אולי לעשות לו עוד קצת OC. לא גיימר כבר, בעיקר אני מתכוון לשחק ב-Neverwinter Nights 2 ו- Gothic 3. אולי קצת C&C 3. הכרטיס הכי זול שמצעתי בינתיים הוא 982 ש"ח (למזומן). חשבתי גם על ה-1950PRO אבל הוא צורך יותר הספק (ואני די מוגבל פה) וגם אני לא בטוח שהוא יכנס לי למארז (מיקרו ATX). מה דעתכם? האם זה כרטיס משתלם לגיימר קליל שבעיקר הולך לשחק במשחקים הנ"ל ומרוצה מה-XP שלו? (וגם אשמח לשמוע על מחיר יותר טוב…

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  10. Started by Titanium,

כל יום מביומו אני מדליק את המחשב שלי אך ככל שעבר הזמן התחזקו רעשים מסויימים שבאים מהמארז עד שיום אחד פשוט הרעש היה חזק מאוד והמסך כאשר הדלקתי את המחשב לא נדלק. הבנתי שהרעש מגיע מהכרטיס מסך (אחלה תזמון יש לי), עשיתי ריסט והמסך נדלק לא הספקתי לנקות את הכרטיס אמרתי אולי פשוט יש עודף אבק על הכרטיס והמאוור נתפס היום בבוקר הדלקתי את המחשב והמסך לא נדלק לא משנה ריסט לא ריסט שום כלום הייתי בטוח נשרף הכרטיס חזרתי הביתה הוצאתי את הכרטיס הוא לא היה כל כך עם הרבה אבק אבל היה טיפה ניקיתי , והחזרתי למקום. כמו שאתם רואים אני רושם את ההודעה הזאת כלומר הכרטיס עובד יופי אבל: המחשב לאחרונה רץ לאט יותר הכרטיס עדיין עושה רעשים אבל חלש יותר חוששני שהכרטיס נשחק כלומר אם המאוור לא עבד הייתה התח…

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by moris122,

האים הכרטיס מסך.... NVIDIA GeForce 9600 GT 512MB של SPARKLE יכול להריץ את המשחק GTA IV ??? תודה.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  12. Started by F430,

בקיצור חזרתי ל5850 קצת יותר טוב מהTOXIE שהיה לי לאסוס דיארקט והנה הוצאות http://3dmark.com/3dm11/2446651 לחשוב שיצא לי קרוב ל6000 עם ה580...

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by lumi,

שלום לכולם, יש לי שתי בעיות בנוגע לכרטיס מסך שבנדון. קניתי אותו באולסייל, כשבפירוש מצויין היה שהוא 128BIT, כשהגיע, חוץ מעל הקופסא המקורית שם היה כתוב 128BIT, בכל מקום אחר היה מודבק מדבקה ועליה כתוב 64BIT... כשבדקתי מול הספק הם טענו בכל תוקף להתעלם מזה, כי זה 128BIT, ולא להתחשב במה שכתוב במדבקות, הם בכלל אמרו שאין כזה כרטיס בגרסא של 64BIT. שאלה ראשונה, יש כזה כרטיס ב 64BIT בכלל? למישהו עוד קרה דבר דומה? בעיה שניה, כשכבר באתי להתקין אותו, הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הקודם, כיביתי וניתקתי את המחשב, הוצאתצי את הכרטיס מסך הישן, והכנסתי את החדש. הוא נכנס כמו שצריך, והיה תפוס טוב. כשהדלקתי את המחשב, הוא צפצף 3 פעמים, ולא שידר כלום למסך.... כשהחזרתי את הכרטיס הישן, הכל טוב ויפ…

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by Gill2,

אני קונה Radeon X800XL 256 mb ואין לחנות Sapphir, רק Power colour, האם בכרטיס אותו דבר רק של חברה אחרת? שניהם עולים אותו דבר האם שווה לחכות 10 ימים לספיר או לקחת את הפאוור קולור?

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by STRENGTH,

יש איזה תוכנה או דרך למנוע את זה? אני רוצה להשתמש ב 960*1280 (רואים סרטים ככה הכי טוב) אבל רואים ממש מטושטש ולא ברור מישהו יודע מה אני צריך לעשות? אה ועוד שאלה בעוד 3 שנים במסכי LCD כבר לא יהיה NATIVE RESOLTION?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by Mr Gadget,

למישהו יש אותו?

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  17. יש לי מחשב P4 1700MHZ לוח אם ASUS זירון 512 RDRAM .... רוצה לשדרג כרטיס מסך למשחקים כבדים לפחות שיעבדו על נתונים נמוכים לא משנה העיקר שישתפר... חיפשתי קצת ומצאתי את זה AGP ... Sapphire Radeon HD3650 512MB בבקשה תמליצו לי ,אם הוא לא מתאים תמליצו על משהו אחר... אין לי PCI-E.... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by scorpion881,

כשאני נכנס למשחק המסך משנה צבעים מכחול לאדום לירוק יש לי כרטיס מסך radeon 9100 עזרה??

19. Started by shefi,

יש לי שאלה העם פונקציה AGP Texture accleration בDXDiag צריכה להיות מופעלת למרות שיש לי pci-ex אני ביטלתי אותה והמשחקים היתחילו לקרוס לדסקתוף זה בגלל זה או שזה לא כשור?

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  20. המפרט של המחשב שלי: לוח אם: Asus P4P800 Deluxe מעבד: Intel Pentium 4 3.0 (northwood) 512k כ.מסך: Gainward Geforce 5600XT 256 mb זיכרונות: Kingston 2x256 מ. הפעלה: Windows XP Pro התוצאה שהשגתי היא: 1668 האם זאת תוצאה טובה ביחס למפרט מחשב???

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  21. שיתמוך גם ברזולוציות של מסך 24" רחב אני יודע שאפשר להשתמש בזה שעל לוח אם אבל אני מעדיף כרטיס נפרד עם זיכרון משלו. הכרטיס מיועד למחשב לעיבוד גרפי ותמונות.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  22. Started by ziggystardust,

היי אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק לי משחקים על ההגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציה של 720X1366 שזו הרזולוציה של טלוויזת הLCDי שלי התקציב הוא בסביבות 1100 שקלים ,אמנם תקציב בינוני למדיי אבל אני מקווה שמכיוון ששמדובר ברזולוצה נמוכה יחסית אני אוכל להשיג כרטיס כזה יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by Shaker,

אתם יכולים לתת לי רגע תמונה מהאוורסט על הGPU שלכם? יענו שיראו את הדגם ואת הביצועים שלו(מהירויות השעון וכד'...) למה שלי זה ככה: ככה זה צריך להיות??

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by PsyDream,

תראו אני מכתנן לקנות מחשב וכנראה לוקח את הכרטיס 8800gt , עכשיו אני כנראה יקח גרסת oc ואני יודע שעוד מעט יוצא ה-9600gt וחשבתי לחכות לקנות אותו אבל אז ראיתי פה: http://www.hardware.info/nl-BE/news/ymickZqWwpWabJY/Eerste_benchmarks_nVidia_GeForce_9600GT/ שה-8800gt לוקח אותו בקלות ככה שאם זה באמת ככה ירד הכרטיס של ה-8800gt לאחר שיצא ה-9600gt ואז זה יהיה לי ממש מעולה.. באמת ה-8800gt יותר חזק מה-9600gt???

25. Started by roeiw,

GIGABYTE Geforce 6200 128MB DDR (128Bit) TV OUT - PCX איך הכרטיס הזה האם הוא שווה 520 ש"ח ולאיזה כרטיס AGP אפשר להשוות אותו. תודה.

• 7 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים