עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני בדילמה לפני קניית כרטיס מסך, התיכנון שלי היה לקנות 2X98GTX אבל הבעיה נעשתה יותר מעניינת בגלל הידיעות/שמועות על כך שישתחרר שכרטיס עם ה-GT200 ישתחרר לקראת סוף יוני או סוף השנה, או משהו אחר שהוא לא הדור הבא. התכנון שלו עומד בעינו משום שאין לי חשק עוד להמתין אפילו עוד חצי שנה/רבעון לכרטיס חדש ולכן אני רוצה לסחוט כמה שאפשר מהמערכת שלי על מנת שתשאר חזקה לפחות שנה וחצי~. עכשיו עומדות כמה אפשרויות: 1. לבצע OC קיצוני לשני הכרטיסים, השאלה האם השיפור יהיה משמעותי (לא מצאתי בנצ'ים) והאם זה שווה את ההמאמץ והכסף? 2. ראיתי את זה http://www.skypc.co.il/default.asp (אני מקווה שאני לא עושה פרסומת, אם זה לא בסדר אני אוריד את זה) דבר נחמד מאוד. מדובר באוברקלוק רק למעבד (Q9450), השא…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by shoeyal,

שלום חיפשתי לשווא LCD 17 שמבוסס על פאנל ה HYDIS בעד 3000 ש"ח וכנראה שאין אז בדקתי ב ZAP לגבי מסכים שקיבלו חוות דעת טובות ממס" גולשים ורציתי לדעת דעתכם 1) Viewsonic VG700 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=4536 2)Dell E172FP http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23555 3)Hyundai L70 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=16902 את ההונדאי שמתי רק כי אולי בנס זה כן פאנל של HYDIS מה דעתכם מישהו נתקל בדגמים אלו ה DELL ניראה לי הכי מעניין

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  3. Started by deangefen,

שלום, ביום חמישי אטוס לארה"ב לאחר שהכרטיס מסך הקודם שלי 7800GTX לא מתמודד בצורה טובה כל כך אם GTA IV החלטתי שהגיע הזמן לשדרוג כרטיס המסך. השאלה היא מה הוא הכרטיס שמתאים לי המערכת של הינה כזאת: AMD 4400 ASUS A32NSLI DELUX 2 GB RAM VAPOCHILL PE SILVESTONE 650WATT אשמח לעזרה איזה כרטיס מסך יתאים לי, יש לזכור שהכניסה של הכרטיס מסך הינה PCIe X16 ולא הכניסה 2.0 מישהו יודע איזה כרטיס מסך יתאים לי (אולי ?HD4870) תודה מראש, דין גפן

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by tomerco,

שלום קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת איך הוא יריץ את המשחקים הכי כבדים שיש כיום כמו doom3, half-life 2, Riddick Escape From Butcher Bay ועוד ההפרט הוא: amd 64 3000+ s754 K8N-E Deluxe 512mb twinmos 2.5 cl leadtek 6600gt 128mb 160gb SATA nec 3500a samsung 17'' 793 DF FLAT מארז אני לא זוכר את השם MS Internet + MS Mouse Optical תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  5. שלום לכולם, אתמול התקנתי VISTA 64BIT כדי להתנסות איתה קצת לפני שאני שולל. לאחר התגברות על כמה דברים מעצבנים כאלה ואחרים נשארתי עם דבר אחד מעצבן שאני לא מצליח לסדר. יש לי שני צגים שמחוברים לכרטיס (HD4850), שניהם LCD, אחד ברזולוציה של 1280X1024 והשני על 1360X768. כאשר אני עובר בין מסך אחד לשני הדרייבר משום מה לא זוכר את הרזולוצייה שקבעתי עבורו קודם והוא קובע רזולוצייה שהוא בוחר. נניח עכשיו הייית על 1360X768 ואני עובר למסך בעל ה 1280X1024 , אז הדרייבר בוחר לו רזולוצייה של 1280X768 ואז אני צריך לפתוח את הדרייבר ולשנות שוב את הרזולוציה לרזולוציה הטבעית שלו. וככה זה חוזר על עצמו בכל מעבר בין המסכים. השאלה שלי למה זה ככה? ב XP זה לא היה ככה. על ה XP הייתי מחליף בין התצוגות ואטומ…

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  6. שלום רב, אני מתכוון לקנות לעצמי מסך LCD חדש ומאחר ואני רוצה לחבר אותו יחד עם המסך הקיים, אני מוסיף כרטיס מסך חדש - שיתמוך ב Dual Monitors. עברתי על הרבה הודעות בפורום וגם על סקירות באתרים שונים ואחרי הרבה מחשבה ובדיקה הגעתי למסקנות שאותן אפרט מטה. למען השקט הנפשי בהוצאה כספית כה גדולה, אודה לעצותיכם לשינויים בבחירותיי או למציאת מחיר טוב מזה שמצאתי. מסך = נשארתי עם שתי אפשרויות: Hyundai Q17 שראיתי שכתבו עליו כאן רבות והוא אכן נראה מרשים - 2,599 ש"ח מחיר הכי זול שמצאתי. או CMV CT-726D - הפתעה שגיליתי בשיטוטי באינטרנט - חברה שלא שמעתי עליה אך ראיתי ביקורות מצויינות על המסכים שלה ועם הנתונים של המסך הספציפי הזה קשה להתווכח - להלן הבולטים שבהם: Brightness - 400 cd/m2 Contrast …

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  7. חברה OK הבנתי שלשלב כרטיס גראפי עם כרטיס משחקים ע"י טכנולוגית SLI זה בלתי אפשרי (לפחות כרגע). האם יש דרך אחרת לעשות זאת ??? שמחשב אחד יעבוד עם שני כרטיסים אחד גראפי ואחד למשחקים ושהמעבר בינהם יהיה תוכנתי (לא חומרתי), כלומר שאני אוכל להחליף בינהם תוך כדי עבודה על המחשב ? :-\ תודה מראש,

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by AppleJack,

לחבר שלי יש geforce fx 5600 256mb... אני רושם בקשה זאת במקומו: היכן ניתן לשנות את רמת ה-pixelshaders ? ניסיתי מס' תוכנות tweak ולא מצאתי אפשרות זאת. chronicles of riddick הוא המשחק היחיד שראיתי שמאפשר שינוי זה בתוכו, ובמעבר ל-pixelshader נמוך יותר היה שיפור ניכר בביצועים! ואין ירידה משמעותית באיכות... גם אם יש , הביצועים עדיפים במקרה זה. מסתבר שסדרת ה-FX המחורבנת לא מתמודדת עם הפיצ'רים שלה. אני לעומת זאת, עם geforce 4 ti 4600 נהנה מביצועים *הרבה* יותר טובים והוא מתבאס... אני יודע שלכרטיס שלי יש נתונים יותר טובים בכל מקרה. אבל עדיין ראיתי שה-pixelshaders מאיט בטירוף. אשמח לתגובות שלא בדומה ל-"חפש בתוכנות tweak", אם אתם יודעים בדיוק איפה, בבקשה תודיעו לי.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by SilentDawn,

שלום לכל העוזרים הפוטנציאליים, יש לי כרטיס מסך Radeon X1950XT 256 על חלונות XP SP2. לפעמים יש לי במשחקים קראשים לשולחן העבודה ולאחר מכן אני לא יכול להשתמש בכרטיס מסך. אם לדוגמא שיחקתי ב-Stranglehold (זוהי רק דוגמא ספציפית, זה קורה בעוד משחקים) ואז פתאום המשחק נתקע ויצא לשולחן העבודה ,ואז כשאני מנסה להריץ את המשחק שוב או כל משחק אחר שדורש תלת מימד אני שומע מין 4 צלילים כאלה והמשחק יוצא (הצלילים מגיעים מהרמקולים, סוג של התראה בחלונות שאני לא מכיר). הדרך היחידה להחזיר את המצב לקדמותו זה לעשות ריסטרט למחשב. זה קורה כבר לאורך כמה עדכונים של כרטיס המסך אז הבעיה היא לא בדרייברים. למישהו יש שמץ של מושג מה קורה פה? נב. יש לציין שכשאני יוצא לשולחן העבודה אחרי קראש הכל נראה כרגיל (ר…

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  10. שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי 8800GT של BFG. נדהמתי לגלות תחת ויסטה שלא ניתן לעבוד איתו ב-clone בשתי רזולוציות שונות על מסך וטלויזיה (זה תמיד עבד לי עם כרטיסי nvidia), ושחסרה ההגדרה של Full Screen Video בפאנל ההגדרות של הכרטיס. אחרי חיפושים באינטרנט גיליתי שלדרייברים של הכרטיסים האלה חסרות המון פונקציות בויסטה, אז התקנתי Xp כדי לבדוק אותו שם. ב-XP אני כן מצליח לראות שתי רזולוציות שונות ב-clone, אבל עדיין לא full screen video על המסך המשני. השתמשתי ב-patch לרג'יסטרי שמאפשר להציג את ה-control panel הישן של nvidia, ושם האופציה הזאת קיימת אבל פשוט לא עושה כלום. אחד השימושים העיקריים שלי במחשב הוא צפיה בסרטים, ואם אני אצטרך לעבוד ב-dual view וכל פעם לגרור את החלון של ה-med…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by eranir,

אני קונה מחשב חדש כעת, ובהמשך מסך חדש (כנראה dell2007wfp). הייתי מעוניין לחבר את המחשב לכבלים ולראות דרכו טלויזיה. השאלה היא למעשה מה אני צריך לעשות בשביל זה? אני חייב לרכוש כרטיס טלויזיה, או שקיימת גם אפשרות לחיבור נוסף של המסך ישירות לממיר הדיגיטלי? ואם אני חייב, איזה כרטיס לא יקר מומלץ לשם כך?

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  12. אני לא בטוח שזה קשור לפה .. יש לי מחשב נייד וכבל VGA והעברתי כבלים בניהם. עשיתי ריסט וראיתי שהמסך נקלט לטלויזיה .. אבל אחרי זה זה ניהיה מסך כחול.. ואני יודע שצריך להגדיר במחשב שיהיה שכפול.. הבעיה שאין לי תוכנה לזה.. זה הכרטיס מסך ati mobility radeon x1300 אם מישהו יכול להביא תוכנה קלה (עדיף בעברית) שאפשר להגדיר את זה אשמח מאוד D: תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by ^GunX^,

שלום , אתמול הלך לי הכרטיס מסך הישן שלי (גיפה 2 GTS) - התקציב הוא בסביבות ה400 אני לא משחק הרבה אבל פעם ב.. במשחקים לא כבדים; אני חושב רק על ה9550 , יש משהו יותר טוב במחיר הזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by יונתן4,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, לא גיימר כבד אבל בעיקר בשביל משחקים התקציב הוא 700 ש"ח עם חריגה עם חייב DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz (7 x 333) 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) ANTEC SONATA III 500W SONATA3 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ViewSonic 19" LCD VP930 Arctic Cooling Freezer 7 Pro ATI Radeon HD 2900 XT (512 MB)

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  15. 1. לא מבין בזה כלום אז לא כועסת. 2. ברשותי הכרטיס הבא: Inno3D Tornado FX 5700LE 256MB 3. יציאות DVI, S-video and VGA outputs ראה תמונה 4. ה"חוטים" שקבלתי עם הכרטיס: S-Video to composite converter as well as a DVI to VGA converter ולשאלות- 1. מה הדרך היעילה ביותר לחבר הכרטיס ל TV טושיבה שנמצאת כ- 10 מטרים ~ מהמחשב? 2. האם חיבור בכזה מרחק לא פוגם/מעוות/בלתי אפשרי באיכות התמונה? 3. איזה "כבל מאריך" בדיוק לקנות שיתחבר לכניסות rca ב TV (או איך שלא קוראים ל-3 הכניסות אדום צהוב לבן)? 4. האם החיבור הנ"ל יעביר גם קול ? 5. מצטער על הבורות ותודה לכל העונים... בתקוה שיהיו כאלה... יש סרטים במחשב רוצה רואה בטלויזיה כמו בן אדם תרבותי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by GWeizman,

היי, היום ניסיתי (בפעם הראשונה עם הכרטיס) לחבר את הטלוויזיה, עם כבל S-video > RCA, שהיה לי כבר מקודם (שומש גם עם ה7300GS שהיה לי קודם) כרטיס נוכחי, אם זה משנה, ATI Radeon HD 4700. בכל מקרה, עם הכרטיס הקודם זה עבד (בשלב מסויים זה הפסיק, כשאני חושב על זה, אבל לקראת ההחלפה שלו). כשאני מנסה להפעיל את המסך השני דרך הCCC, הוא 'מפעיל', המסך נכבה לרגע ונדלק, וכשהוא חוזר זה עוד פעם מכובה (אחרי שניה שהסימן נראה מלא ולא 'מקווקו' [מנוקד?] כזה) אני דיי בטוח שזה הכבל עצמו, בעיקר בגלל שכשאני חושב על זה עכשיו זה הפסיק לעבוד גם עם הכרטיס הקודם, אבל יש דרך 'להכריח' את הדרייבר לשדר וידאו מהS-vid גם כשהוא לא מזהה מסך, פשוט בשביל לשלול את כל האפשרויות? יש עוד משהו שאפשר לבדוק? אני מק…

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  17. שלום, אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למשחקים והתקציב הוא עד 350 ש"ח, מצאתי כמה אופציות אבל אני לא יודע איזה מהן עדיפה וקיוויתי לעזרה, להלן האופציות: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4210 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4173 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4122 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3442 במידה ואתם מכירים כרטיס יותר משתלם בטווח המחירים אשמח לקבל הצעות תודה

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by star010101,

ערב טוב ושבת שלום לכולם! שאלה : מה כרטיס המסך הטוב ביותר כרגע (בביצועיו שנמכר בארץ) ומה דרישות המינימום שלו מבחינת ספק + מעבד? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by LOKS,

מה הכתובת של האתר בישראל של VIEWSONIC ומה הטלפון של היבואן שלהם אני רוצה לבדוק מתיי P75F יהיה בארץ

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by sirsnir,

דיברו על זה ש DX10 לא יתמך ב XP....מה כן אפשר יהיה לעשות עם כרטיס כזה בXP? הוא ידע לעבוד מול DX9? או בתרגום לעברית אם אני קונה כרטיס DX10 מה הוא שווה בXP?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by alon_pluda,

שלום לכולם, אני משדרג את המחשב שלי ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי משתלם ומתאים עד 700 ש"ח. המעבד כנראה I3 2.9 ספק כוח 500W זכרון ראם 2G. דרך אגב המוכר באיבורי המליץ על Gforce 450GTS, זה אכן הכרטיס הממולץ למחיר ולמפרט? תודה מראש אלון

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by iyehuda,

1. האם 9100 תומך ב D.X9 ? 2.נגיד ששנהם באותו מחיר מה עדיף ? למה אתם ממליצים תמיד על ה 9100 בזמן שהביצועים של ה 5200 יותר טובים הנה הקישור

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  23. ה-GDDR5 עוד לא יוצא לפנסיה: JEDEC מציגה את התשובה לתקן ה-HBM2 החדשני לכרטיסי המסך הבאים בדמות שבבי זיכרון סטנדרטיים חדשים ומהירים הרבה יותר זכרונות מסוג GDDR5 מלווים אותנו עוד משנת 2008, כשהם מצויים בהתחלה כמעט על כל כרטיס מסך מהשוק העליון וכיום על הרוב המוחלט של כרטיסי המסך. אך בשנה שעברה AMD ציינה מעבר מ-GDDR5 הישן והטוב אל טכנולוגית ה-HBM, ואליה מצטרפת NVIDIA והן הולכות אף לאמץ את הגרסה השניה לטכנולוגיה זו. טכנולוגית GDDR5 לא נשארת מקופחת, ומגיעה עם סטנדרט חדש העונה לשם GDDR5X המציג קפיצה כפולה בנפח התעבורה (10 עד 12 ג'יגה-ביט לשניה לכל פין העברת מידע, עם שאיפה אף ל-16 ג'יגה-ביט לשנייה בהמשך) בהשוואה ל-GDDR5 הנושא מהירות מקסימלית של 5 עד 6 ג'יגה-ביט לשניה לכל…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  24. אני ממש עומד לפני קניה ואני מתלבט בין שני הכרטים הנ"ל RADEON 9800SE type II (256 BIT) 128MB http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_89&products_id=1659 הוא אחד מכרטיסי ה 9600 PRO כי שמעתי של 9800 יש אפשרות להשתמש באומגה .........ואז זה משפר שחבל על הזמן

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  25. אני משתמש בכרטיס המסך הנ"ל (בעל 64מ"ב זכרון). עד עכשיו היה לי מסך CRT שהשתמשתי ברזולציה 1024x768 ולא היתה בעיה. קניתי מסך LCD של סמסונג, 730B, שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280x1024 בקצב רענון 60. הבעיה היא שיש ריצוד קל... אני לא יודע אם זאת בעיה במסך, או בגלל שאני משתמש בVGA ולא DVI (כמובן שאין בכרטיס מסך הישן שלי DVI), או בגלל שהכרטיס מסך לא יכול לסחוב את הרזולוציה הזאת, או סיבה אחרת שאני לא חושב עליה. אשמח לשמוע רעיונות או דרכים לבדוק... תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.