כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום אני קונה מחשב חדש ואני קונה לוח שתומך ב SLI וספק שגם תומך אני קונה GF7800GT רציתי לדעת אם ההוספה שלי של בערך 1000 שקל של לוח תומך SLI וספק הרבה יותר חזק שווה את זה ככי נגיד עוד חודשיים אני יקנה עוד GF7800GT זה יהיה ממש משמעותי? יש למשהוא איזה מאמר או גרפיים שמראים איך זה SLI לא ראיתי שכותבים פה יותר מדי אז חשבתי אולי לקנות לא SLI ןאז אם ה 1000 שקל שחסכתי לקנות את ה GF7800GTX מה אתם אומרים אני יותר בכיוון של ה SLI לפי דעתי שאלה מאוד מעניינת וקשה לאיזה צד לבחור אז רק גרפיים וחומר בדוק יוכלו לענות על השאלה הזאת וגם אז זה לא יהיה חד משמעי מה שבטוח זה רק תאורטי שזה פי שניים יותר טוב זה בטוח לא ככה השאלה כמה זה באמת יותר חזק ובכמה ה GF7800 GTX יותר חזק מ GF7800 GT תוד…
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף- fx5900xt 128mb או radeon9600xt 256mb רק מאלה...אין תקציב גבוה יותר.
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כרטיס מסך בא עם דרייבר מותקן עליו?נניח שיש לי כרטיס מסך שהורדתי לו דרייבר ואני מחליף לכרטיס מסך זהה האם אני צריך לעדכן דרייברים שנית?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
מה הרכיב שמשפיע ביותר בעבודה בגרפיקה כרטיס המסך הזכרון או המעבד?
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך. מה אתם אומרים על זה? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=842 וזה יהיה כלול במחשב הזה: מארז מקצועי של אינטל 480W + יציאות קדמוית. לוח אם מקורי של אינטל Q35. מעבד מקורי של אינטל, Core 2 Duo E6750. או- מעבד מקורי של אינטל Core 2 Quad Q6600. זיכרון קינגסטון 2GB DDR2 800MHZ. דיסק קשיח 250GB. מה אתם אומרים? יש לכם משהו אחר להציע? אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
תוצאה שלי ב3DMARK 05 היא 3888 פנטיום 2600 בסוקט 478 512 DDR תוצאה הגיונית? או שיתכן וחסר כוח מהספק? (ספק 300 ג'נרי) הטמפ שלו לא במאמץ היא 68 זה גבוה מדי? שאלה נוספת...עד היום עבדתי אם נוידיה.. אני ממש לא מרוצה מהCCC מומלץ למחוק אותו ולהשתמש בתוכנות כמו הATI TRAY TOOLS במקומו לחלוטין? או להישאר איתו..? תודה..
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שאני מחבר את המחשב לטלויזיה אז בטלויזיה אני רואה שחור לבן איך לסדר את הבעיה הזו ? תודה רבה מאוד לעונים.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הכי מתאים למפרט שלי עד 300 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר יצא לנו לראות את נתוני הכרטיס 7600GS: כרטיסי 7600GS יבואו עם זיכרון GDDR2, בכמויות של 256MB ו 512MB. המהירויות של הכרטיסים יהיו 400/800 לגרסת ה 256M ו 400/540 לגרסת ה 512M. המחיר המומלץ יהיה 149$, וצריך לרדת מהר מאוד. ביצועי הכרטיס יהיו גדולים ב 10-15% מ 6600GT. כמובן שיש תקווה שהכרטיסים יצאו גם עם זיכרון GDDR3 בגרסאות מסוימות... וצפוייה לצאת גם גרסת AGP של 7600GS... ככה שאין צורך לשדרג עדיין... הכרטיס אמור להיות להיט@!!!@ לדיונים הקודמים על 7600GS: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164390.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171593.0
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
לילה טוב אנשים! לאחר הנבידיה 7300 הדרעק שלי שהיתחמם, הרעיש ולא יודע מה עוד שעוד שניה כמעט נשרף לי מהחום (70 מעלות במנוחה בכיף!) הגעתי למסקנה שאני צריך כרטיס מסך חדש כי הוא בקושי סוחב וגם כי אני צריך משהו חדש ושיתאים לתקופה (בעבר כבר פתחתי ת'רד בנושא, אבל שוק כרטיסי המסך מתחלף כמו גרביים ואני כבר לא יודע מה מומלץ ולכן אני אשמח לרענון...). בכל אופן, הקטריונים והדברים שעל פיהם אשמח שתמליצו לי- *קריר יחסית- שלא יהיה במנוחה על טמפרטורה גבוה ושיהיה יחסית שקט. לא צריך פסיבי, אך שהמאוורר הקטן לא יתחיל לשרוק תוך חודשיים כמו בכרטיס הנוכחי שלי. *מחיר- עד 300 שקל, מעדיף שיכלול במחיר גם משלוח ואם זה כרטיס "מיוחד" אני יכול להיתגמש לכיוון ה-400, אך מעדיף שלא *המשחקים והדברים שהוא…
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי בסביבות ה1000 שקל ואני לא יודע עם לקחת radeon 9600xt או geforce fx5600 אם יש עוד הצעות....
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום חברה בדקתי באתר של חנות מחשבים כלשהי מחירים של כרטיסי מסך וראיתי שGeForce 6600GT עם תמיכה בSLi עולה כ1000 שקל. ראיתי גם שGeForce 6800GT עולה כ2000 שקל. אז רציתי לדעת מה עדיף לקנות? 6800GT בודד או שני 6600GT שיעבדו ביחד על אותו מחשב? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
MAG 19'' 996 PF זה מסך טוב? אם כן מה יש לכם להציע לי(אני לא קונה זה לידע) באותו מחיר
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ממצב אנשים שמע רגע יש לי בעיה קטנה יותר נכון די גדולה עכשיו סימתי לפרמט תמחשב וסמתי את הדריהיר הכי חדש של נוידיה על GF2 המגעיל שלי ועכישו אני לא יחול לשחק בשום משחק הוא מעלה לי מסך שחור אבל המשחק פועל ואני לא יחול לראות כלום אז בקשה אם מישהו יחול להביא לי את הגירסה הישנה יותר גירסה 66 או משהו אני חשוב או להגיד לי איך לסדר את זה אני יודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
הכרטיס הגיע...יחד עם המעבד amd am2 3800+ לוח אם וג'יגה זיכרון(מ-קיי.אס.פי) :jump: מחר כנראה חבר יבוא להרכיב לי אותם ואז אני אגיד לכם איך הם
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קבלתי מתנה כרטיס מסך 7300GSכמה זמן הוא יחזיק מעמד עד שכבר המשחקים לא יעלו ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, שמתי לה שבימים האחרונים יש לי עלייה בטמפ' של הכרטיס מסך מ52-53 במנוחה ל62-63 במנוחה . אני יודע שזה סביר ,וגם במאמץ עם אוברקלוק זה עדיין לא עובר את 68-69. האם זה החום שחובט לכרטיס שלי במוח? : מוזר, כי המעבד נגיד עדיין על 36 במנוחה ,כפי שהיה. ד"א ,אין לי בעיות או משהו ,סתם תהיתי מה הסיבה .... :s05: בכל אופן, אשמח לרעיונות תודה מראש. ליאור.
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
בכל משחק שאני משחק הוא עובד כמה דקות ואז מופיעה הודעת שגיאה: VPU RECOVER איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי. תענו בבקשה אם אתם יודעים מה הבעיה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
עריכה2:הכרטיס מת סופית. הכל שחור, ואני לא יודע מה אני כבר יכול לעשות. עריכה: צרבתי את הביוס הקודם, אבל הBOOT נראה אותו הדבר, וכשהWindows מזהה את הכרטיס ואני מתקין את הדרייברים הוא גם נתקע בחלון הטעינה. לסיכום- המצב נהיה יותר גרוע... עם ביוס מקורי, ודרייברים של ATI הכרטיס בכלל לא פועל. נראה שאפנה לGigaByte אחרי הכל... _______________________________________________________________________ חזרתי מהצבא אחרי שבוע לא קל (מסע כומתה), ישבתי לי להנאתי ופתאום אני רואה מלא נקודות קטנות על המסך. עשיתי Restart ועל המסך הראשון אני רואה שוב את אותם ארטיפקטים אבל בגדול. עכשיו כבר התחלתי לדאוג... הם לא מופיעים בכל מקום כמו שאפשר לראות, אבל רוב הזמן הם נוכחים. הכרטיס …
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן חברה יש ברשותי אסוס n10e כבר כמה פעמים שקורה לי שכשהמחשב במצב עבודה אבל פתאום המסך כבה או פתאום הוא כולו מחליף לצבע אחיד לדוגמא:שחור\לבן\אפילו ורוד פעם אחת. התקנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך אבל זה קרה שוב אחרי יום ורק פעם אחת עד עכשיו.מה זה יכול להיות? לפני כן ,הייתה תקלה אחרת, המחשב היה מחליף כל פעם את הרזולוציה ולאחר התקנת הדרייבר זה תוקן. האם יש לי בעיה בכרטיס מסך?או שאולי המסך בעיתי? עוד שאלה ברשותכם המחשב מסמן שהכרטיס מסך הוא של ינטל אבל על המחשב עצמו ישנה מדבקה מקורית של אסוס שרשום בה nvidia9300m gs 256m אני לא מבין מה זה אומר?האם יש את הכרטיס הזה בפנים או שפשוט רק ישנה האופציה לשים אחד? אודה לכל מי שתיהיה לו תשובהבבקשה אני חייב תשובות אני די נואש תודה …
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
הסיבה העיקרית שאני רוצה לעדן ביוס זה שאני לא רוצה להתעסק אם VMODE ואני מעדיך להתקין ביוס שיעלה לי את המתח.אז מישנוא יכול להביא לי ביוס שיעלה את המתח?ומה המתח המקורי של הכרטיס. שאלתי OC וקירור ואמרו לי לשאול גם פה.
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלוםן, רציתי לקבל המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה 300 ש"ח. אני לא גיימר רציני - אבל אני מתכנן לשחק SINS OF A SOLAR EMPIRE המחשב שברשותי: AMD 64 X2 (4800+) ASUS M2N AM2, nForce 430 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אוקיי , מה שהתחיל כהפתעה נעימה לטובתי מתחיל להראות יותר ויותר חשוד. הזמנתי כ.מסך HD4830 של חברת PowerColor , קיבלתי אריזה סגורה ומנויילנת שהכיתוב עלי היה HD4850. נורא שמחתי כמובן , הייתכן שהבלתי אפשרי קורה! סופסוף טעות לטובתי? , אז זהו שלא. בפנים גיליתי כרטיס שמזכיר מאוד את ה PowerColor HD4830 שראיתי באתרי ביקורות , רק שיש קצת שוני בצבע ובמבנה הקבלים. לכרטיס יציאות רגילות כמו של ה 4830 והבאנדל שקיבלתי היה ... CD של דרייברים. איכשהו נראה לי שקומבנתי , אבל לפני שאני מוציא סתם דיבה. אני צריך עזרה בלאמת חשדות.
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי כרגע radeon 8500 128MB עוד כמה זמן אתם חושבים שיהיה כדי להחליף אותו? ובאיזה כרטיס?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני הייתי מעוניין לשדרג את המחשב שלי בכרטיס מסך חדש מדגם HD6870 הייתי רוצה לדעת אם המעבד הנוכחי שיש לי QUAD6600 יגרום לאיזשהו מחסום מבחינת ביצועים לכרטיס מסך, bottle neck כאילו ... תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-