כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
ספיר מכריזה על הכרטיס X1950GT שיהיה בין המחיר 165$ ל199$ ויגיע לחנויות בקרוב. http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20070129235909.html http://www.vr-zone.com/?i=4551 דיונים קודמים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=232564.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=229812.0
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היה לי עד עכשיו 8600GT ואני רוצה להחליף היום ל 9600 אבל לא יודע אם יהיה לי מקום במארז, יש הבדל גדול בגודל בין הכרטיסים?
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
צריך הצעות לכרטיס מסך חדש PCI E במקס' 600 שקל. לא משנה ATI או NVIDIA. עדיף 256 מגה זיכרון.
-
- 14 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ה-GeForce 7950 GX2 SLI יוצא בחודש הבא. 1 ג'יגה בייט זכרון DDR3 600MHZ. שני GPU 500MHZ. 600-650 דולר. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2505&www.reghardware.co.uk השיפור מול ה-7900GTX: http://images.dailytech.com/nimage/1543_large_7950gx2_.png
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות עם המחשב החדש את הרדאון 800 ולא הבנתי מה ההבדלים בניהם ומה יותר חזק
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
והאם הסידרה 9 יצאה מוצלחת או עדיין חלשה כמו ה 8
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי בעיה קשה במיוחד: - כשאני מדליק ת'מחשב הווינדוס עולה ואז אני רואה מין נקודות של צבע מזעזעות כאלה על המסך ולאט לאט זה נהייה יותר גרוע - אני ניסיתי לפרמט ת'מחשב מס' פעמים ולא עזר - התקנתי את הדרייבר גם כן מס' פעמים ועדיין לא עזר! בבקשה תעזרו לי אני אודה לכם מאוד!!
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי מישהו שרוצה למכור לי כרטיס מסך גיגהבייט 5870 HD חדש ב 1000 ש"ח רציתי לדעת אם שווה או שיש המלצה למשהו יותר טוב
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי 8800gt אני חושב לקנות hd4850 זקוק ליעוץ אם כדאי
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך intel mobil 965 family שבדרך כלל מחובר למסך בחדר שם הוא פועל מצויין היום חיברתי אותו (כמובן בHDMI) למסך אחר ואני רואה תמונה מטושטשת קצת איך פותרים את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
יש כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400. היום התקנתי לו דרייבר חדש - שמצאתי באתר - 42.70. הדרייבר הגיע בלי קובץ התקנה והתקנתי אותו מה - DEVICE MANAGER. בכל עבר חלק, רק כשנכנסתי להגדרות מסך, נעלמו לי כל החוצצים של ההגדרות שלו (ממתקדם). השאלה שלי היא איך מחזירים את החוצצים של כרטיס המסך, ויותר חשוב איך אני יכול לשלוט עכשיו על ה - TV-OUT בלי החוצצים האלו? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ברשותי msi geforce fx 5200 128MB המחשב בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוסיקה וכיוב' אבל למקרה שאני ארצה גם לשחק אני רוצה לדעת כמה דברים: איך אני בודק כמה bit כרטיס המסך שלי (קראתי בהודעות קודמות ש64 זה ממש זבל...)? ראיתי באפשרויות של msi שניתן לבצע oc, עכשיו הכרטיס בא עם צלעות קירור בלבד, האם לעשות את הoc שניתם לעשות שם (אין לי מושג בדברים האלה, אז מי שעונה שידבר כאילו הוא מדבר לילד בן 4, ומי יודע, אולי זה באמת הגיל שלי...)? למי שיש עוד פרטים, מידע להוסיף לי אני אשמח, תודה!
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני מחפש כרטיס כזה כי יש ל מחשב נוסף P3-667 והוא סובל כשאני רואה סרטים עובד על 100% למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקלקל כרטיס המסך שלי ורציתי לקנות חדש רק שאני לא יודע איזה יתאים ללוח אם + מעבד + ספק. מפרט המחשב: לוח אם: Gigabyte GA-G41M-ES2L מעבד: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (14 x 214) זיכרון: 2GB כרטיס המסך הקודם (אותו אני מחליף): Radeon X700 256mb אם צריך פרטים נוספים אני ארשום. תודה מראש, בברכה, עמית.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
דגמי ה-GeForce MX ו-GeForce RTX הטריים של מפתחת השבבים עבור השוק הנייד ממשיכים לעורר עניין, לאור השקה עם מיתוג משונה ופירוט לוקה בחסרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מיתלבט בין שתי הכרטיסים האלו, בטווח מחירים הזה (של עד 900 שקל) לא מצאתי כרטיס טוב יותר. אני יודע ש X1950PRO טוב בהרבה, אבל אין לי עוד איפה לגרד 250 שקל בשביל זה. אז אני מעדיף לקחת כרטיס טוב, בתקציב של 900 שקל. עכשיו ההפרש בין השתיים הוא 200 שקל, לדעתכם ההפרש שווה ? כלומר ברור שה GT טוב בהרבה מה GS, אבל עוד מעט יוצאים כרטיסים שתומכים ב DX10 ואני מאמין שתהיה ירידת מחירים משמעותית לכרטיסי MID RANGE אלו, כאשר המתחרים שלהם שתומכים ב DX10 יצאו. מה אתם אומרים? כדאי להשקיע? או שה 7600GS יצליח להחזיק מעמד מבחינה טכנולוגית (להריץ משחקים כבדים בהגדרות סבירות, גבוהות אבל לא מקסימליות) בערך עד שנה הבאה? בבקשה לפרט אחרי הצבעה! שהיה הסבר למה בחרתם בכרטיס מסויים. תודה ויא…
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי 4870 עם 8.8 בחודש האחרון חוויתי בעיות גם עם דרייבר 8.7 כאשר אני מנסה לפתוח את ה CCC אני מקבל ארור שוונידואס לא יכולה למצוא את הקובץ IGFXCFG ותוקע את העליה של CCC לאחר הסרה ועדכוני דרייברים הכעיה נעלמה ושוב חזרה לאחר חיפושים נרחבים באינטרנט גיליתי שהבעיה היא בדרייבר של אינטל לכרטיס מובנה!מה שאין לי ומעולם לא היה! בקיצור לאחר מחקר עצמי גיליתי שהבעיה היא כאשר מגדירים במאפיינים של התצוגה מסך כפול כלומר EXTENDED חזרה למסך רגיל הבעיה נעלמת!!! למישהו יש מושג האם קיים תיקון לעניין למרות שלא ראיתי באף אתר בעולם!תקנו אותי אם אני טועה. קיימת פתרון לבעיה???
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתרים עם כרטיס זה, במחיר הכי זול ואם המחירים שלו צריכים לרדת אז מתי?? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי מחפש כרטיס טלויזיה... שנינו לא הכי מבינים בזה...על מה אתם ממליצים? גם מבחינת איכות ומחיר נורמלי ולא מופרז. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג 9800SE של הרקולס. שהוא AIW, כלומר כרטיס טלויזיה מלא עם כל החיבורים, תוכנות ומה שנלווה לזה. היום התקינו לי YES בחדר, ולא הצלחתי לחשוב על דרך לחבר את המפענח למחשב. למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מה הכתובת של האתר בישראל של VIEWSONIC ומה הטלפון של היבואן שלהם אני רוצה לבדוק מתיי P75F יהיה בארץ
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום שמי עדי ואני משתמש בתוכנת 3DSMAX עם מנוע רנדור של VRAY אני בונה עמדה חדשה וזקוק ליעוץ לגבי כרטיס המסך שאני ארכוש התקציב שלי הוא 1200 שח בקירוב ואני מתלבט בין שלושה כרטיסים 1. LEADTEK QUADRO FX560 128MB 2. NVIDIA GEFORCE 7900GS 256MB 3. ATI RADEON 1900 256MB אני מעונין לדעת מה השוני בין הכרטיסים בגדול וכיצד הארכיטקטורה שלהם משפיעה על העבודה היום יומית שלי האם המודל נראה יותר ברור - VERTEX,POLYLINE וכד' האם המודל "קל" יותר? האם הרנדור מהיר יותר? האם יש קשר לאנימציה? לעיתים אני משתמש בתמונות HDRI כתמונות רקע לרנדורים האם אני צריך כרטיס מיוחד לכך? מה הכרטיס המתאים ביותר? ד"א שאר המפרט הוא כזה לוח אם: GIGABYTE 9650 DS4 מעבד: INTEL E6600 זיכרון: 2X1024 DDR2 660MHZ KINGSTON…
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום! יש לי מערכת הפעלה Windows XP x64 SP2 וכרטיס מסך Palit GeForce 8800GT Sonic. התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, ויש לי אפשרות נוספת להתקין nVIDIA WDM Driver. בחרתי באפשרות הזאת, ו-Windows הודיע לי שהלוגו של הדרייבר לא חתום לגירסה הזאת של Windows, או משהו כזה. השאלה שלי היא מה זה הדרייבר הזה, מה הוא נותן לי, האם אני צריך אותו, והאם להגיד ל-Windows להתקין את הדרייבר בכ"ז. אני עכשיו באמצע התקנה, כך שאשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מבין כל יצרניות כרטיסי המסך, איזו חברה ידועה כאחת שמקדישה מחשבה לקרור יעיל של כרטיס המסך?
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-