כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
אם אני קונה עכשיו ATI Radeo 9800 Pro אני מקבל איתו את השובר ל Half Life 2?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הי לכולם אני רוצה לדעת איך אני יכול לעדכן ביוס לכרטיס מסך שלי אם מישהו יודע מוזמן לעזור לי או להדריך אותי תודה מראש 8)
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
צריך יעוץ בנוגע לקניית כרטיס מסך.. תקציב 1000-2000 ש"ח תודה על העזרה StorM FighteR
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף- fx5900xt 128mb או radeon9600xt 256mb רק מאלה...אין תקציב גבוה יותר.
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום חברים וחברות. בעקבות רכישת מסך חדש בקרוב אני שוקל להחליף גם את הכרטיס מסך המתיישן שלי. משהו יכול להמליץ על כרטיס טוב עם DVI ? אני לא מריץ משחקים. תודה, שחר.
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
המסך המדובר הוא MAG 996PF 19 אינצ שטוח.. השאלה שלי היא האם המסך הזה טוב או לא? עושים לי עליו מחיר של 900 שקל..
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לא ידעתי אם זה שייך לניידים או לפה אז אם זה בכל זאת קשור יותר לניידים תעבירו בבקשה. אפשר לדעת מה המקביל של הכרטיס הזה בדגמים של NVIDIA או ATI, כי זה כמו סינית בשבילי עכשיו אין לי מושג מה הוא מריץ מה לא, יש לו פיקסל שיידר? מה זה הכרטיס הזה הכלל.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
http://www.tweaktown.com/reviews/945/xfx_geforce_7900gs_extreme_an_overclocking_prince/index.html אחלה ביקורת על האקסטרים עריכה: פה יש עוד המון ביקורות: http://www.tweaktown.com/news/6271/nvidia_extends_geforce7_series_with_7900gs_7950gt/index.html
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
חברת TMS לא מוכרת ציוד קירור לסדרת ה8 של NVIDIA מלבד TT אחד.. אני אישית, פוחד לקנות קירור ולנסות להסתדר איתו.. זה מחשב חדש שאני יפשוט את הרגל בגללו ... ולכן אני מעוניין בלקנות את הכ.מסך אצל חברה שאני יודע שהקירור שלה יהיה שקט וטוב... לפי החיפושים, INNOVISION עונה על הדרישות: http://tms.co.il/product/5214 אני ישמח לדעתכם בעניין, תומר.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קודם כל אני צריך הבהרה אם הבנתי את הדברים נכון, radeon 9800 יש בשלוש גרסאות: PRO NP SE נכון? אם אני מעוניין בSE, איזה סוג כדאי לקנות? (המליצו לי על הpowercolor) בקשר לדרייברים של אומגה והעניין של 256BIT/128BIT זה נכון שכל כרטיסי הSE הינם 256bit? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz Internal Clock 3.0 GHz Internal Clock Maximum 3.0 GHz External Clock 200.0 MHz Socket Designation CPU 1 Upgrade Socket 423 HyperThreadingTechnology Available - 2 Logical Processors Capabilities MMX, CMov, RDTSC, SSE, SSE2, PAE Version Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz Caches Level 1 8 KB Level 2 512 KB Level 3 0 B DirectX Info Version 9.0c Long Version 4.09.00.0904 Primary Device NVIDIA GeForce FX 5700 Total Local Video Memory 128 MB Total Local Texture Memory 128 MB Total AGP Memory 256 MB Driver File nv4_disp.dll Driver Version 9.1.3.1 Drive…
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אשמח אם תתנו לינקים לבנצ'ים של Palit 9800GT Super 1GB לעומת הכרטיסים 9800GX2+280GTX תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
איזהו הפצה של Geforce 7800GTX הכי טובה? ASUS? BFG? אשמח לשמוע תגובות, תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם במידה ואני אחבר את המחשב שלי לפלזמה 42 אינץ של גרונדינג בחיבור DVI בין כרטיס המסך לפלזמה אני אראה עדיין איכותי או שאני מאבד איכות? יש לי כרטיס מסך של GAINWARD עם ציפ של NVIDIA 256 MB דגם הכרטיס 6800 FX. תודה דביר
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מצאתי כרטיס מסך אבל אני לא לא יודע אליו כלום לא כתוב איזה חברה הוא ולא כמה זכרון יש לו אני יודע שהוא ישןאבל זה לא משנה יש לי מחשב ישן בן 6 שיש לו כרטיס מסך מובנה ואני רוצה לשים לו את הכרטיס הזה שמצאתי אשמח אם תתנו לי מידע זה מה שכתוב על הכרטיס agp 6326 ואז יש איזה מספר pjd4548 זה כל מה שרשום עליו אשמח למידע
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
במחיר של 3000-3300. בינתיים מצאתי שני מסכים שנראים לי עם איפיונים טובים: HYUNDAI Q17 VIEWSONIC VG700 שניהם הוצעו לי ב 3300. מישהו מכיר ? יש המלצות אחרות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
רציתי לדעת איפה אפשר למצוא מסכים כאלה בארץ? ומה מחירם? למשל הדגמים האלה: N'view Z255 SHARP QA-1500
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
השאלה בכותרת - איך ה X800GT לעומת ה 7600GT והאם ל X800GT יש אפשרות לפתיחת צינורות? יש לציין שזה לא כרטיס רגיל אלא גרסת AIW.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
בפעם הראשונה שהפעלתי את המשחק הזה, הוא פעל לי יותר טוב מהרצוי. אבל שיצאתי ממנו וגלשתי כרגיל.. אתם יודעים.. הורדות וזה.. אולי קצת לשנות הגדרות.. שרציתי לחזור אליו הוא ישר מפנה אותי לעמוד כזה כחול.. שאי אפשר לעשות שמה כלום חוץ מאשר ללחוץ על הכפתור RESET שעל המארז. לא יודע איך להסביר מה כתוב שמה.. כי פשוט אין לי גישה בכלל לחלונות ! לא יודע למה זה ככה.... מקווה שלמשהו יש פתרון. מפרט מחשב שלי - יש בפרטים. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש חיה כזאת? יש לי כרטיס Sapphire 9800 pro, יש מצב לבדיקה על ידי תוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
עד עכשיו הסתדרתי עם GeForce 4 mx440 128MB אני מתכנן למכור את המחשב שלי, ברשותי מחשב אחר , עם כרטיס מסך מובנה אני לא גיימר מקצועי או משהו כזה, אבל נהנה לשחק מדי פעם בדבר כזה או אחר (דום 3 וחברים ) אם לא הייתי מוכר את המחשב 'הישן' שלי, הייתי ממשיך להסתדר עם הכרטיס הישן, גם בגלל שלא צריך יותר, וגם בגלל שאין כסף. בתקציב שלי עומדים הכרטיסים הבאים : FX5500 GIGABYTE 128MB DDR TV-OUT, 128BIT, DVI, DIRECT X9, TURBO מה זה אומר הטורבו בכרטיס מסך הזה ? יש גם את FX5500 PALIT TV-OUT, 128BIT, DVI 256MB DDR שיש לו 256 MB זכרון ------------------------------------------------------------------ FX5700LE GIGABYTE TV-OUT, DVI, 64BIT, DIRECT X9 128MB DDR הכרטיס הזה יותר יקר …
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קנו לי היום מסך L1970HR איך אני בודק אם יש לו פיקסלים שרופים? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני יודע שזה שאלה נובית אבל מה זה 3DMARK01 ? מה הנקודות שיוצעות ממנו? (או משהו כזה)
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי, לא מזמן התחלתי לקבל הודעות על המסך בשם VPU Recover. בו זמנית, כשאני מדליק לפעמים את המחשב, הוא עולה אך לא מוצג כלום במסך(המסך מוחשך כאילו לא מקבל נתונים מהכרטיס מסך). לאחר מספר נסיונות של הדלקה ממושכת של המחשב המסך מציג בסופו של דבר את הפעלתו של המחשב. האם ניתן לקשור בין שני הדברים והאם זה אומר שיש לי בעיה בכרטיס המסך?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מחפש מסך איכותי למשחקים וסרטים...בעיקר למשחקים שהוא לא בעל פאנל TN כמובן על איזה מסך אתם יכולים להמליץ? *אנא אל תמליצו לי על סוג של פאנל אלא על דגם ספציפי של מסך
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-