עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Night,

איך הכרטיס הזה? יש לו DVI? כמה הוא עולה בערך? הוא מריץ משחקים חדשים?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by Fighter,

בשביל חבר שלי שרוצה להקליט תוכניות יש לו ממיר של הוט

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  3. היי רציתי לדעת האם יש לכם את הנתון לגבי צריכת ההספק של המערכת ללא כרטיס מסך כלל (או עם כרטיס מסך מינימלי). הנתונים שמופיעים בטבלאות בביקורות מציינים הספק ב IDLE ו LOAD של כל המערכת, אני מנסה לבודד את צריכת ההספק רק של כרטיס המסך עצמו, ב IDLE וב LOAD, כאשר הנתון על צריכת ההספק של מערכת הבדיקה בלי כרטיס מסך יכול לפתור לי את הבעיה. נ.ב. זה למטרה טובה, מבטיח לשתף אתכם כשיהיה רלבנטי. עריכה: אם מישהו מכיר חברות שעושות את גופי הקירור ב OEM לחברות שמייצרות את הכרטיסים (נניח ASUS, LEADTEK, PALIT וכ"ו) אני אשמח לשמוע שמות. תודה!

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  4. Started by Dvich,

הרבה תמונות והרבה מידע, תהנו: http://www.techpowerup.com/index.php?5127 http://www.hkepc.com/hwdb/r520firstlook-e.htm כמעט בטוח שיקרא Radeon X1800.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by dddd211,

זה כותרת טובה:<? RADEON X800 SE RADEON X800 PRO יש סיכוי שהכרטיסים האלו יעלו איזה 2000 שקל?

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by leahd3,

מישו פתח אותו כבר ל 6970??? מחר אני רוצה לקנות אותו מ קיי אס פי עולה 1450 אגב יש לי אנרמקס 525 פרו 82+ וכבר אמרו לי שהכרטיס הזה עדיף על 5850/70 והספק שלי יכול להחזיק אותו... אגב יש לי 720 טריפל קור 4 גיגה דידיאר3 1333 וכרגע רץ על 4850 תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by mandarin,

Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! - 1355 ש"ח Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! - 1433 ש"ח מה ההבדלים בין הדגמים (קירור / באנדל / משהו ?) או שסתם יש את ההפרש בין המחירים ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by omrit,

שלום, מישהו במקרה התנסה ב powercolor X800GT/X800GTO ???? האם המאוורר שלהם רועש? (אני בונה מערכת שקטה...) תודה!

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  9. אני בקרוב משדרג את המחשב וחלק מהשדרוג הוא כרטיס מסך חדש, איזה כרטיס מסך יחזיק לי שנתיים על הגדרות גבוהות/טובות? איך ה- 1950pro512MB? איך ה- 1900XT 512MB? איך ה- 1900XTX 512MB? תנו לי המלצות לכרטיסי מסך שיחזיקו שנתיים על הגדרות טובות.

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  10. קיבלתי עם הכרטיס מסך כבל כזה שמתחבר לאחד יציאות הטלוויזה של הכרטיס הוא עגול יש בו שני פינים בכל צד ועוד אחד בין שניהם למטה אז עשיתי חיפוש קטן והבנתי שאני צריך כבל עם יציאות לטלוויזה של Svideo ועוד אחד לא זוכר אז עכשיו מה אני אמור לקנות?! האם הכל שיש ברשותי בכלל מתאים או שאני צרך לקנות אחד וחדש מקווה שתעזרו

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by pergola,

באיזה סלוט כרטיס הפיזיקה ישתמש? יכול להיות שבסלוט PCI E X16? ואז אם אני קונה CF ובסלוט אחד שם כרטיס מסך ובסלוט השני כרטיס פיזיקה לאמשנה איזה..? או שצריך משהו מיוחד שמתאים לכרטיס מסך כמו היום שצריך 2 כרטיסי מסך אותו הדבר..?

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by Ohad19,

בשעה טובה התחדשתי ב HD 4870 . רציתי להיות בטוח שאני מחבר אותו נכון לספק. לכרטיס יש שתי כניסות של 6 פינים. לספק גם יש שתי יציאות של 6 פינים כתומות. האם עליי לחבר שני כבלים מהיציאות 6 פינים הכתומות בספק לכרטיס ? יש עוד כמה מתאמים שבאו עם הכרטיס וההסבר שם לא ממש ברור... תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  13. Started by c636fr3w,

שלום, יש לי את המפרט הבא: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz לוח אם: MSI G31M3 (MS-7528) (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) זיכרון:2048MB DDR2-800 DDR2 SDRAM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8400 GS 512 MB ספק: ATX 300 JSP - socket 775 real 300w אפשר הצעות לכרטיס מסך+ספק כוח שייתנו ביצועים טובים ברזולוציה סבירה בHIGH /MEDIUM במשחקים החדשים ואלו שיצאו בקרוב, כמו COJ2 ,PROTOTYPE ,ARMA2, assassins creed 2 וכדומה.... בתקציב של עד 800 ש"ח (חריגה של עד 150 ש"ח) תודה רבה לעוזרים.

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by DXM,

כותרת... תענו ברצינות

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  15. Started by pain_killer12,

שלום, אם יש לי לוח םא עם סלוט PCI-E1 האם אוכל לשים עליו בעתיד (הרחוק) כרטיס שתומך בPCI-E2? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  16. היי התקנתי אתמול ויסטה ועכשיו כשהכרטיסי מסך מחוברים כקרוספייר התצוגה בסדר עד שהלוגו של ויסטה אמור לעלות ואז המסך נכבה. אם אני מחבר את המסך ישירות לכרטיס מסך אז הכל עולה ואז אני יכול לחבר את הכבל של הקרוספייר וזה מזהה את החיבור. מה עושים?? מפרט בצד תודה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לקנות מסך 19" דק שיתאים למשחקי מחשב כמו משחקי פעולה, ירי, מכוניות, וסימולטורים. האם מסכים דקים בכלל טובים לגיימר או שהם עדיין לא ברמה של מסכים רגילים? תודה.

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  18. קניתי את הכרטיס בשביל לחבר את המחשב לטלוויזית LCD בחיבור HDMI, כשחיברתי בינהם לא ניתנה לי אפשרות לשכפול מסך, המחשב לא מאפשר לי לבחור שום תצוגה נוספת חוץ מהמסך הרגיל של המחשב, מה אפשר לעשות?

19. Started by totah,

8800GTS 512

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  20. יש לי מחשב חדש לוח של DFI P45 מעבד-E8400 וכרטיס מסך -4870 {זה מה שחשוב...} ויש לי מסך של NU עם יציאות 1 של VGA ו1 של DVI-18+1 ובכרטיס יש 2 יציאות DVI {רגיל} וחיברתי דרך הכונברטר לVGA והמסך לא רואה אותו וגם דרך ה-DVI המחשב עובד והמסך לא עולה! {במחשב אחר המסך מיתחבר דרך VGA..} עזרה....

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by gll,

כיום יש לי Video Adapter NVIDIA GeForce GTX 460 (1048256 KB) אך הוא כבר לא מתפקד הכי טוב עם משחקים שיש להם דרישות בינוניות פלוס... אני מעדיף כרטיס בלי OC שלא יעשה הרבה רעש במנוחה ושלא יתחמם הרבה במנוחה, בזמן משחק לא איכפת לי... מתי הסדרה האחרונה של נוידיה יצאה? יש סידרה חדשה באופק - חודש חודשיים? תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני מתלבט האם לקחת readon4870512 ddr5 או ה-9800GX2...? זה למערכת חדשה אין מה לדאוג לצוואר בקבוק ולספק טוב.

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  23. Started by iyehuda,

קניתי כרטיס מסך באינטרנט עבד 4 חודשיים מצויין לאחר 4 חודשים התחיל לעשות לי ריסטים פירקתי לו את הגוף קירור ושמתי משחה טרמית חדשה מאז כאשר אני מחבר את הכרטיס מסך אני רואה מסך ירוק מטושטש כזה מה יכולה להיות הסיבה ?

• 20 תגובות
    • 4.7k צפיות
  24. Started by avi.hagit,

מסך "17 XEROX LCD דגם: XL-775D. למסך נתוני גרפיקה גבוהים במיוחד יחס CONTRAST 1:450 לקבלת איכויות תמונה מקסימליות למסך כניסה אנלוגית וכן כניסת DVI דיגיטאלית לתמיכה בכרטיסי מסך איכותיים, לקבלת איכות צפייה גבוה במיוחד. סידרת ה 7 של XEROX הנה סדרה ייחודית ומאופיינת ב XSHIELD ו (anti-glare glass cover) ציפויי מסך מיוחד לשמירה לאורך זמן רב יותר. למסכיי XEROX אחריות מקיפה ל 3 שנים החלפה בחדש במקרה של תקלה. מפרט טכני: טכנולוגית מסך: 17.0 Viewable Active Matrix TFT זווית צפייה: 140 מעלות זמן תגובה:16MS גודל נקודה (מ"מ ): 0.264 רזולוציה: 75HZ@ 1280X1024 זמן רענון:75-60 Brightness: 250cd/m2 Contrast ratio: 1:450 תאימות: PC ומקינטוש.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  25. Started by alex1978,

מתי אמורים להגיע HD 4870 1GB DDR5 רוצה לקנות אך אין אותם במלאי ב אף חנות :s05:

• 6 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.