עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MeLeH,

טוב אז ב-24 בערך אני קונה מחשב ואני רוצה עצה באיזה כרטיס מסך לקנות... את ה GefForce 8800 GTS 320MB OC של BFG או את ה GeForce 8800 GTS 640 MB הכי זול שאני ימצא ? שמעתי שלמי שיש מסכים גדולים עדיף ת640MB ויש לי מסך 20" (1400x1050) חשוב לי לקבל כמה שיותר איכות וFPS ברזולוציה הכי גבוהה (ציינתי למעלה) במשחקים כבדים וגם קלים... ועוד דבר... ה640MB יותר גדול מה 320MB ? האם הוא יכנס ב Sagitta ? או לTriton אולי גם פוסידון... תודה...

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  2. אז ככה אני רציך את הכרטיס מסך הכי זול שיספיק לי בשביל להריץ לדוגמה את המשחק ספיידרמן 3 תנו הצעות לכרטיס הכי זול

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by SinfuL-,

קניתי לפני חצי שנה בערך את הכרטיס 7600GT 256MB 128BIT AGP של לידטק לפני כמה שבועות התחילו לי בעיות עם הכרטיס שמתי לב שהמעלות שלו גבוהות יחסית 50-60 במשחקים יש לי בעיות של גרפיקה אני רואה את השמיים מוזרים כאלה עם קווים בכל מיני צבעים (במשחק NFS:C) במשחק אחר יש לי בעיה שונה.. אני לא יודע כל כך איך להסביר את זה אבל המסך פתאום קופץ כזה כאילו חלק מהגרפיקה נעלם וחוזר ממש במאית של המאית שניה לא שמים לב לזה כל כך אבל זה די מעצבן לא עשיתי OC לכרטיס מסך רק למעבד וגם כשאני מוריד את ה-OC זה עדיין עושה את זה. בעיה נוספת היא המחשב קופא פעם ב.. ונתקע ואני חייב לעשות ריסט ועוד בעיה שלא יודע אם זה קשור אבל אחרי שאני מפעיל את המחשב שהוא מכובה הרבה זמן (בעיקר בלילה) המחשב עולה ואז ע…

• 10 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by Cooler-Master,

ערב טוב לכולם. יש לי בעיה מאז שהחלפתי את הכרטיס מסך אצלי במחשב אני לא מצליח להפעיל את התוכנה. הוא נתקע במסך הראשון עוד לפני שהתוכנה עולה. הכרטיס הוא HD2600 כמו במפרט בצד. נסיתי להחליף דריברים וזה גם לא עזר למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by Avi952,

יש לי התלבטות בין שני כרטיסים גרפיים שהייתי רוצה להשתמש בהם למשחקים. כרגע אני נעזר ב-chipset nForce 405 שממש לא נראה לי שהוא הולך להריץ משחקים כבדים בקלות (מבוסס על כרטיס גרפי ישן GeForce 6100)... אם יש לכם הצעות יותר טובות אז עד 700ש''ח (לא כולל מע"מ) יש לציין שאינני מעוניין בכרטיסי מסך מקצועיים במיוחד כדוגמת 8800 ו-3800HD ואין לי כוח לחכות עד שמחיריהם יגיעו לשפל... האופציה הראשונה: nVidia GeForce 8600GT 512MB PCIe במחיר 644ש''ח האופציה השנייה: Sapphire ATI RADEON HD 2600XT 512MB במחיר 688ש''ח למקרה של שדרוג אחד מרכיבי המפרט של המחשב שלי הנה הרכיבים העקיריים: מארז+ספק כוח של 400W (יש מצב שאני מפריד את הספק כוח מהמארז אם אני צריך לשדרג אותו?) לוח אם Gigabyte GA-M61SME-S2 …

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  6. שלום לכולם... לפני שכולם מתנפלים עלי פה אני אקדים ואומר... אני יודע שאין צורך בכרטיס מפוצץ בשביל תוכנות גרפיקה (פוטושופ, אילסטרייטור, עבודה בוידאו ותלת מימד בהמשך) אבל עם זאת, אני מרכיב מפרט למחשב שאמור לשרת אותי בשנתיים הקרובות ללא שידרוגים כאשר הייעוד העיקרי שלו יהיה עבודות עם תוכנות גרפיות. המפרט הראשוני שבניתי הכיל את GTS8800 320M ב 1690 שקל... אבל קיבלתי מאנשים את התחושה שהוא חזק מדי ויקר מידי ללא תועלת ממש אם אני לא משתמש בו למשחקים... מנגד הגיעה ההמלצה על ה : Leadtek nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe... האם הוא מהווה התפשרות חדה מדי או שהוא מספיק? אם כך... מה קונים? איזה כרטיס נותן מקסימום ביצועים לעלות שלו בלי לזרוק כסף לחינם? בנוסף הייתי רוצה לשאול אם יש מעבד/ל…

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  7. הכרטיס משמש למשחקים (לא גיימר). תודה מראש

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by RTTW,

איזה כרטיס מסף עדיף ספייר 7950 דגם OC של 900 מה"צ לליבה או גיגהבייט 660 טיטניום OC לרזולוציה עד 19XX@1080

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  9. Started by panda2004,

בהמשך לפוסט על התקלה שיש לי בכרטיס מסך במחשב (אין כרטיס מסך On-Board, והכרטיס מסך הנוכחי הלך), אני מחפש לקנות כרטיס מסך פשוט חדש. אני מחפש כרטיס מסך שתואם לכרטיס מסך הנוכחי - כרטיס מסך מחברת NVIDIA מדגם Geforce 9500 ( קישור ). חשוב לי שיהיה לו גם חיבור DVI וגם חיבור VGA. המלצות?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  10. היצרנית הטאיוואנית גייסה את מפתחת אמצעי הקירור האוסטרית עם החיבה לצבעי חום ובז' לשיתוף פעולה ראשון מסוגו עבור כרטיס GeForce RTX 3070 מאסיבי ביותרלכתבה

11. Started by GRiM,

Albatron Technology, a leading IT solutions provider, recently announced the world's first AGP-8x to PCI-Express bridge card. The "ATOP"(AGP-To-PCIe) bridge card will allow a user to use their existing AGP-8x VGA card in a mainboard designed for PCI-Express resulting in considerable savings in upgrade expenditures. Because the AGP 8x standard has been around for a while and continues to provide more than adequate graphics performance, there still exists a large base of users with very capable AGP 8x VGA cards. Until now consumers have been hesitant to upgrade to a mainboard with the PCI-Express standard because it would also mean having to purchase a new PCIe VGA card. W…

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  12. ??? כותרת / לא מוצא בגוגל???

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by T-Flash,

שלום לכולם כבר יצא לנו לראות את נתוני הכרטיס 7600GS: כרטיסי 7600GS יבואו עם זיכרון GDDR2, בכמויות של 256MB ו 512MB. המהירויות של הכרטיסים יהיו 400/800 לגרסת ה 256M ו 400/540 לגרסת ה 512M. המחיר המומלץ יהיה 149$, וצריך לרדת מהר מאוד. ביצועי הכרטיס יהיו גדולים ב 10-15% מ 6600GT. כמובן שיש תקווה שהכרטיסים יצאו גם עם זיכרון GDDR3 בגרסאות מסוימות... וצפוייה לצאת גם גרסת AGP של 7600GS... ככה שאין צורך לשדרג עדיין... הכרטיס אמור להיות להיט@!!!@ לדיונים הקודמים על 7600GS: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164390.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171593.0

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  14. ^^^ כעיקרון אני רוצה בעיקר לראות טלויזיה ישר למחשב. אני לא צריך איזה משו מדהים, בעיקר video in ואם אפשר גם video out. תודה

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by Classified,

חבר שלי צריך קירור טוב לכרטיס הזה עד 300 שקל אני יודע שיש את פורום קירור אבל לא עונשים שם וחשבתי שפה יש סיכוי

• 10 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by theguy,

האם יש הבדלים בביצועים של הכרטיס אם הוא agpx8 או pci-express ?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by prelly,

אני צריך המלצה לקנית כרטיס מסך בבקשה עד 200 שקל אין בעיה לחרוג עדיף פחות מ200 1) המטרות שלי הן לראות טלויזיה מהמחשב . יהיה איכות טובה נכון? 2) לצלם תוכניות מהטלויזיה (אני יודע שהאיכות לא תיהיה טובה במיוחד אבל אני עדין רוצה... אם אפשר להעלות תמונה של האיכות של כרטיס מסך שעולה בערך 200 שקל אני אודה לו) תודה!

18. Started by amitbl,

מדובר על גרסאות ה AGP. מה עדיף? Radeon X850 Pro או Geforce 7600GT? מצאתי את שניהם באותו מחיר... מה מהם יותר חזק? וכמה וואט צורך הX850?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  19. Started by RDS,

אוקי... אז יש לי פלוס מינוס 1000 שקל להשקיע בכרטיס מסך... האם כדאי לי להוסיך קצת ל-7900GS? לעוד כמה כרטיס מסך זה יספיק למשחקים טובים? בקיצור... על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי בטווח מחירים זה? תודה

• 10 תגובות
    • 650 צפיות
  20. Started by BeatNik,

שלום לכולם האם יש כרטיס יותר טוב ממנו לחריץ AGP במחיר שלו? (710 ש"ח) ואם יש התקציב מגיע עד 800 פלוס מינוס ומה דעתכם הכללית עליו? משחק בעיקר 1st person shooters (fear,quake4 ,bf2( ... המחשב... p4 2.4 msi 865pe 1gb זיכרון הארד דיסק 160GB ספק 500w thermaltake תודה מראש

21. Started by amitaihasnes7,

שלום. תראו אני חושב שיש לי בעיה קטנה ואני לא בטוח מה לעשות ואם היא בכלל בעיה. תראו לפני חודש וחצי בערך אני קניתי 7600gs בחברה מסוימת. ששאלתי את נציג המחירות שלהם באיזה אריזה הכרטיס מגיע הוא אמר לי-Retail. כשקיבלתי את המחשב, קיבלתי רק את הכרטיס עצמו, חוברת התקנה ודרייבר. ניראה לכם ששווה לי לדרוש מהחברה את כל הבאנדל או שזה לא כזה משנה?.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by mystikal,

מישהו יכול להסביר לי למה כרטיסי הquadro של pny יותר יקרים מleadtek כשדובר באותו הדגם ?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  23. קצת מסקרן אותי מה בין הסידרה המיקצועית לביתית האים המיקצועית טובה יותר למישחקים גם בכמה היא יותר טובה Quadro 3450 .....GeForce 7950GX2 שני הדגמים האלה למשל בכמה ואיך יותר טובים הם האחד מהשני או ש רק בתוכנות התלת מימד במידול ורינדור ייראו ההבדלים ???

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  24. Started by dragon772,

יש לי כרטיס מסך חדש x800gto אבל אני לא יודע עם איזה דרייברים להשתמש עם אילו שמביאים עם הכרטיס מסך או להוריד אחרים? ושמעתי שיש הרבה סוגים אז מה ההבדל ביניהם?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.