עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by oded900,

הכרטיס שלי X1950GT עבד בתדרים של 500Core 594Memory החלטתי להישתמש באופציה של מציאת תדרים באופן אוטומטי ע"י התוכנה והתוכנה העלתה לי את התדרים ל621CORE ו796 Memory אפשר לסמוך על התוכנה? האובר קלוק פשוט נראה לי מוגזם.... חוץ מזה מה הLCD OVERDRIVE בCCC עושה?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by elkobi_Reem,

תנו לי כרטיס מסך טוב שיהיה לי למחשב החדש שקניתי. אני לא גיימר כבד אני משחק משחקים כמו Fifa 2008 nba live 2008 need for speed counter strike משחקים כאלה. איזה כרטיס מסך אתה מציעים לי?

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by PayneBack3251,

אחרי עיון קל בזאפ קלטתי את הדבר הבא http://web.zap.co.il/fs.asp?PID=249394195&sog=C-GraphicCard כרטיס 8800GTS 320MB ב 800 ש"ח זה הגיוני ?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by carbon1,

התקנתי דרייבר לכרטיס מסך הורדתי מהאתר של nvidia את הכי חדש ומעודכן העם זה טוב? אני לא התקנתי מהדיסק זה משנה או לא? ומה יותר טוב?

• 10 תגובות
    • 699 צפיות
  5. שלום יש לי בעיה בצפייה בסרטים ב-bsplayer עם כרטיס ATI X1250 מובנה בלוח של אסוס יש פס בכל סרט בו צופים בתוכנה, מצורפות דוגמאות הבעיה היא לפי דעתי עם האצת החומרה, מכיוון שכאשר אני בוחר בצפייה בלי האצה הבעיה לא קיימת (אך איכות התמונה אינה מספקת) בתוכנות אחרות הבעיה לא קיימת. כאשר ביטלתי את הDIRECTDRAW בווינדוס או בDIRECTX הבעיה נפתרה, אך האיכות בהתאם... המחשב לאחר פירמוט ועם הדרייבר העדכני ביותר. יתכן מאד והבעיה היא עם DIRECTX אשמח מאד לעזרה תודה מראש אביעד [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by OPQ,

רציתי לדעת מה יותר חזק והם הבדל בינהם שווה שאני יוסיף עוד כסף? תודה (דרך אגב AGP X8 )

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by smit,

מישהו יכול להסביר לי תהבדלים העיקרים בין הכרטסים הללו ? ואיזה מהם הכי משתלם.. לינק להשוואות לא יזיק אני חושב ללכת על ה 6600GT .. אבל קשה לי לימצוא אחד כזה בחנות שאני קונה, כאילו יש אחד והוא עולה בסביבות 1500 שקל של ALBARTON. וב 1800 שקל יש 6800 (לא GT!) לכן אני שואל מה ההבדלים, ומה עדיף, והשוואות בבקשה.. תודה מראש אנשים.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  8. Started by Jules Winnfield,

אני מחפש מסך איכותי למשחקים וסרטים...בעיקר למשחקים שהוא לא בעל פאנל TN כמובן על איזה מסך אתם יכולים להמליץ? *אנא אל תמליצו לי על סוג של פאנל אלא על דגם ספציפי של מסך

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by crazydiamond,

לאור ניסיוני האפסי עם כרטיסי HIGH END של אנבידיה רציתי לברר האם ההבדל בין שני הכרטיסים הנ"ל יהיה משמעותי? והאם אני אקבל את אותה תמונה סופר איכותית ב 6800 כמו שקיבלתי ב 9800?

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by hezy,

תיראו הזמנתי מחשב אם מסך ViewSonic P70F ב1350 כל המחשב שלי יהיה שחור והמסך הוא שחור כסוף אבל היום היתקשרו אלי מהחברה ממנה הזמנתי תמחשב ואמרו לי שאין להם את המסכים האלו אז המסך הכי קרוב שאם הציעו לי זה VIEWSONIC FLAT 17" G70FMB MULTIMEDIA ב1175 תגידו המסך הזה טוב ? אני רוצה מסך מצוין בימיוחד למשחקים וחשוב גם שלא יהרוס לי את העיניים תגידו איך המסך והצעות למסכים אחרים של 17 שחורים או כסופים בתקציב עד 1300 ואפשר לחרוג קצת מהתקציב

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  11. בעיקרון שמעתי שזה לא אפשרי...אבל רציתי בכל זאת לברר את הנושא (ואם אי אפשר-אז בבקשה גם הסבר-למה אי אפשר??)

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by play_boy,

קראתי בפורום של nvidia שלהרבה אנשים יש בעיהה אים הדריבר החדש 162.18 במישחק graw 2 וגם לי יש תבעייה הזאת אים 7300 gt יש איזה אפשרות שצריך לשנות בדרייבר או שזה דרייבר פשוט דפוק תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  13. שלום איך אפשר לדעת אם יש אי תאימות בין לוח אם וכרטיס מסך?< מעבד 2.6mhz pentium4 כרטיס מסך 7300gt leadteck לוח אם ASRock P4i65GV תודה

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by skot,

יש לי מחשב ישן מלפני 4 שנים כמעט ויש בו את הכרטיס ‎ATI Radeon X1300pro הציאו לי את הכרטיס ‏ASUS‎ - ‏HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 2.0‎ במחיר של 330 שקל.. שווה לקנות? השימוש העיקרי הוא משחקים..

15. Started by Maiasony,

שלום יש לי GT6600 איך אני יכול לגרום לו לעבוד ב 256 יש לי רק 32 ו 16 ביט גם כשהסרתי התקנת דרייברים יש לי רק 32 ן 16 ביט תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  16. שלום לכם : תראו עד עכשיו חשבתי לקנות את הכרטיס מסך הזה : 8800GT הנה לינק : http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_376&products_id=4622 ועכשיו ראיתי עוד כרטיס את זה : http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4616 עכשיו רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם ... האם ה-HD2900Pro בהרבה יותר חזק מה-8800GT ??? ( אם בכלל ... ) ואם כן בכמה ? במשחקים ממש חזקים ... ( זה השימושים שלי משחקים , סרטים , אינטרנט וכל זה ... אבל אני רוצה את הכרטיס מסך בעיקר בשביל משחקים..) מה יותר מומלץ ?? HD2900Pro יש לו 1GB זיכרון ... וזה מטורףףף ועוד DDR4 .... האם שווה להוסיף את ה-400 שקל האלה ולקחת אותו ?? בשביל משחקים מה יותר עדיף לי ??? תודה ... ! זה המפרט שלי דרך אגב : מעבד : e6300 לו…

• 12 תגובות
    • 699 צפיות
  17. תראו בחרתי את הכרטיס 8800GT 512MB HEATPIPE של TwinTech והיום הודיעו לי בטלפון שיש בעיה עם הייבוא של הכרטיסים של TwinTech אז אמרו לי לקחת פשוט את אותו כרטיס [כאילו 8800GT 512MB] רק של חברה אחרת. אני מבקש מכם שתעזרו לי לבחור כרטיס משתלם של חברה טובה של הדגם 8800GT וגם אמרו לי שאת הכרטיסים של XFX אין להם. אז פשוט כרטיס 8800GT 512MB לא של TWINTECH ולא של XFX. אני רוצה שתבחרו לי משהו מהאתר של פנדה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273 ושוב, כרטיס 8800GT ואני מדגיש: 512MB! לא של Twintech ולא של XFX. הכרטיס של TWINTECH שאני בחרתי עולה 880 שקל אז אני רוצה משהו ככה עד 950 גג. ובבקשה אחרי שאתם בוחרים תגידו גם למה. תודה וזה דחוף כי אני צריך להגיד להם איזה כרטיס בחרתי. ת…

18. תודה לעוזרים דרך אגב זה pci אם אפשר לקבל קישור הורדה מדויק

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  19. Started by ROEY--1,

שלום לאחרונה רציתי לקנות Sapphire ATI Radeon HD 4850 512MB לאחר ההזמנה התקשרו אליי ושאלו אותי כדרך אגב איזה ספק יש לי אמרתי ש FSP 450W שקניתי שלפי מה שאני יודע מספיק לחלוטין... המוכר טען שמינימום 600W וממליץ על 700-800 וואט.. ואמר כי אם אני רוכש הוא כותב (במחשב שלהם) כי הזהיר אותי ושאני לא יבוא עם בעיות... אני דיי בטוח בזה שאני צודק...אבל עכשיו כל הקטע עם הרישום במחשב נראה לי קצת מוזר... תקנו אותי אם אני טועה...

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  20. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני מתעניין בנושא קצב הריענון במסכים. אספתי מעט מידע מכה מאגרי מידע והגעתי למסקנה, אבל אני לא בטוח אם היא נכונה. אני אשמח אם מישהוא יגיד לי אם מה שכבתי הוא נכון, ואם לא אז לתקן בבקשה (בלי כעס או העלבות בבקשה כי אני עדיין טירון ועדיין לומד בנוסף יש לי שאלה שקשורה לנושא ואשמח אם מישהוא יפתור לי את התעלומה שנוצרה לי . אז ככה קצב רענון בדיוק כמו טלוויזיה או מכשירים אחרים דומים, המחשב שלך מדמה תנועה על מסכך ע"י הצגה של קבוצת עצמים שונים על הסמך. קצב הרענון של המסך שלך הוא הקצב שבו המסך שלך יעדכן פריט מסוים במסך. כלומר מכאן ניתן להסיק שמסך בעל קצב רענון של 75mhz מרענן פריטים על המסך בקצב של 75 פעמים בשניה (כאן הכל טוב ויפה עד שמופיעה צוואר בקבוק שקשור לכ"מ). בעיות…

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by idg83,

יש לי כמה קבצים שחבר שלי הסריט במצלמה הדיגיטלית שלו ואני לא מצליח להפעיל אותם בmedia palyer או גם בdivx ניסיתי גם לשנות את הסיומות שלהם ולא הצלחתי האם למישהוא יש פתרון או תוכנה מומלצת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  22. מחפש דרייבר לכרטיס מסך cirrus logic 5446 וניסתי כבר בdriver guide ולא הצלחתי סתם בילבלו את המוח האתר הזה....

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  23. במשחקים מסוימים או אפילו כולם יש באגים בתפריטים למשל יש כאלה פסים צבעוניים מגעילים בצידי המסך ולמעלה,וגם בסרטונים במשחקים זה קורה (אבל לא במשחק עצמו)או למשל לדוגמא בpostal2 כאשר המחשב טוען את השלבים אז אין את התמונה ורואים רק את הקו של הטעינה אני יביא עוד מאט כמה print screens כדי להבהיר יותר את הבעייה הכרטיס שלי הואr9500 pro והדרייברים הכי חדשים

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by אוריפ,

יש לי את המחשב הבא: Intel Pentium 4 2.4A 768MB Ram 2100 Hercules 3D Prophet 9800 Pro ASUS P4S533 (אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו...) יצא לי ב-3D Mark 2003 את התוצאה הבאה: 5317. האם זה טוב למחשב שלי? תודה!

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  25. הR9800pro 256BIT עולה 1500 בכל חנות חוץ מכמה בודדות MSI ה6800 gforce 256BIT עולה 1950 MSI שווה להוסיף עוד 450 שקל ולקחת את ה6800?..... או שאני לא ירגיש הבדלים כל כך גדולים במשחקים?.... אם יש הבדלים מהם "? איך אני ירגיש אותם? ואני לא מבין את ה קטע של ה 20FS והפריימם וכל זה של משחקים..מישהו מוכן להסביר?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים