כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי את המסך SAMSUNG SyncMaster 793DF ובשבועיים האחרונים יש לי ממנו רעש ארוך של צפצוף לעיתים קרובות, כדי לפתור את הבעיה אני מנענע טיפונת את המסך וזה מסתדר. השאלה היא אם הבעיה פתירה או שלקחת את המסך כמה שיותר מהר לתיקון(יותר נכון החלפה) במקרה שעדיין יש לי עליו אחריות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי מסך בעל כניסת VGA בלבד במרחק של כמעט 5 מטר מהמחשב. רכשתי את הכבל הנ"ל: http://mediagalaxy.co.il/rec/501 בהשוואה לכבל של 1.8 מטר אחר שיש לי, רואים בבירור ירידה באיכות התמונה. אין הפרעות מטורפות או משהו כזה, אך בשימוש עם הכבל הקצר התמונה ללא ספק יותר חדה, פחות מרוחה ובכללי יותר נעימה לעין. האם יש כבל 5 מטר שיוכל לתת לי את אותה איכות תמונה שאני מקבל עם כבל 1.8? ואם כן, איפה אני קונה אותו?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
קראתי בפורום של nvidia שלהרבה אנשים יש בעיהה אים הדריבר החדש 162.18 במישחק graw 2 וגם לי יש תבעייה הזאת אים 7300 gt יש איזה אפשרות שצריך לשנות בדרייבר או שזה דרייבר פשוט דפוק תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני שכולם מתנפלים עלי פה אני אקדים ואומר... אני יודע שאין צורך בכרטיס מפוצץ בשביל תוכנות גרפיקה (פוטושופ, אילסטרייטור, עבודה בוידאו ותלת מימד בהמשך) אבל עם זאת, אני מרכיב מפרט למחשב שאמור לשרת אותי בשנתיים הקרובות ללא שידרוגים כאשר הייעוד העיקרי שלו יהיה עבודות עם תוכנות גרפיות. המפרט הראשוני שבניתי הכיל את GTS8800 320M ב 1690 שקל... אבל קיבלתי מאנשים את התחושה שהוא חזק מדי ויקר מידי ללא תועלת ממש אם אני לא משתמש בו למשחקים... מנגד הגיעה ההמלצה על ה : Leadtek nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe... האם הוא מהווה התפשרות חדה מדי או שהוא מספיק? אם כך... מה קונים? איזה כרטיס נותן מקסימום ביצועים לעלות שלו בלי לזרוק כסף לחינם? בנוסף הייתי רוצה לשאול אם יש מעבד/ל…
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי מסך 17 של mag ואתמול הוא התחיל לרעוד בהתאם לקצב הרענון של המסך עם שמתי אותו על 60 אז המסך רעד רעידות גדולות בקצב איטי עם שמתי על 80 המסך רעד רעידות קטנות בקצב מהיר מאד מה הבעיה???????? חייב עזרההההההההההההההה
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
קראו בקצרה ת'דיון ותענו על הקטע המודגש.... עריכה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=244051.msg2149953#msg2149953
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי בסביבות 1000 שקל אני צריך כרטי מסך שיריץ בשבילי משחקים כבדים ורעש אינו פרמטר מבחינתי הערה: אין בעיה מבחינת מקום או חשמל במחשב שלי בדקתי את הכל כבר
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום אני מאמין שאני לא הראשון ששואל איזה כרטיס מסך כדאי לקנות לכן חיפשתי בגוגל ובכלל בפורום פה ולא מצאתי מידע שיועיל לי. השאלה היא כזו .... איפה ואיזה כרטיס מסך מומלץ לקנייה בסביבות ה 300 שקל , אני לא אחד שמשחק במשחקים, יש לי מערכת הפעלה FREE BSD ו XP אבל יש לי כרטיס מסך גרוע S3 prosavage ddr , ש FREEBSD לא תומך בו בצורה מלאה... ולכן כשאני צופה בתמונות או סרטים אז הסרט קצת נתקע פה ושם והתמונה (תלוי איזו ) גם לא עולה מהר. אז רציתי לדעת איזה כרטיס מומלץ שיתאים למערכת הפעלה FREE BSD , יש לי מחשב עם חלקים מובנים כולל גם הכרטיס מסך , אז האם זה לא יהיה בעייה שאני אקנה כרטיס נוסף ( אולי אני צריך פשוט לבטל את המובנה דרך ה BIOS ?) .ואיפה אני יכול ללמוד על המושגים ששיכיים לכרטיס …
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יצא ה X-850XT של קרוס פייר . הוא יעלה 449 דולר. האם הוא מצדיק את המחיר? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מת לי הכרטיס מסך ואני רוצה כרטיס מסך שיהיה קצת יותר טוב מהכרטיס הקודם gt8800 1gb אז תמליצו לי על כרטיס במחיר סביר 300-400 שקל בערך
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש עם מעבד Athlon II 3X 435 ו- 4GB DDR3 במהירות 1333. הסוקט יהיה PCIe 2.0 (כנראה) והמסך שלי הוא 19 " עם רזולוציה טבעית של 1280X1024. השימוש של המחשב יהיה רב-תכליתי ויכלול כמעט כל שימוש אפשרי, אבל את החוזק של כרטיס המסך אני צריך רק למשחקים. הבנתי שה- 4770 הוא הכי חזק בטווח מחירים הזה וגם יאפשר לי לקנות ספק *יחסית* זול. הבנתי נכון?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בשבוע שעבר קיבלתי כרטיס radeon 9550 עם tv out של s-video וקיבלתי מתאם שמעביר את היציאה הזאת לrc. עכשיו ככה, יש לי טלוויזיה ישנה ויש צורך בכבל scart אזא הלכתי לקנות כבל שבצד אחד שלו יש scart ובצד השני שלו 6 חוטים של rca. חיברתי את הכבל לטלוויזיה ולכרטיס מסך הבנתי שצריך לחבר את הצהוב ויש שם שני צהובים, ניסיתי את שניהם וכלום לא עובד. שמדליקים רואים שלג וכשמעבירים למצב av רואים מסך שחור. עכשיו קראתי מדריכים והכל ושם מוסבר שצריך להגדיר את הכרטיס מסך או משהו בצורה הזאת כמו בתמונות הבאות http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/06/800480.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/06/963597.jpg הבעיה היא שאחרי שאני לוחץ על Advanced אין לי את כל האפשרויות (הכרטיסיות) האלה והנה תצלום מסך ש…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
איפה ניתן אם בכלל לקנות מגן מסך למחשב נייד מסך 15.4 רחב ? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי בעיה על מה ללכת, השימוש העיקרי הוא גרפיקה (פוטושופ) אבל גם שעשועי סרטים, תמונות, VCD. לא ראיתי גם איפה אפשר להשיג את ה-8500 AIW. תודה מראש לכל אלה שיעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הכי טוב אפשר לקנות ב350 שקל? אני יודע שזה קצת כסף אבל חבר שלי מבקש... יש לו כרגע mx4000, הוא התקלקל ואבא שלו רוצה לקנות את אותו כרטיס מסך ב250 אז יש כטיס מסך יותר טוב ב250-350 (400 מקסימום) ועוד שאלה: האם יש הבדל בין הביצועים של MX4000 128MB ל FX5500 128MB
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
קצת מסקרן אותי מה בין הסידרה המיקצועית לביתית האים המיקצועית טובה יותר למישחקים גם בכמה היא יותר טובה Quadro 3450 .....GeForce 7950GX2 שני הדגמים האלה למשל בכמה ואיך יותר טובים הם האחד מהשני או ש רק בתוכנות התלת מימד במידול ורינדור ייראו ההבדלים ???
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
הכרטיס הבא של ATI הHD 4890 שמבוסס על ליבת הRV 790 החדשה של ATI צולם לפני זמן קצר ותמונות עלו לרשת. הזיכרון של הכרטיס יהיה בנפח 1024MB מסוג GDDR5 ויעבוד במהירות של 3.90GHZ, וליבת הRV790 שלו תעבוד במהירות של 850MHZ. הכרטיס יתמוך בDIRECTX 10.1 ובמערך ריבוי הכרטיס הCrossFireX של החברה.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
לאחר חיפושים אינסופיים ברשת, אני נאלץ להגיע לכאן, אולי מישהו יוכל לעזור לי. קניתי מחשב חדש ולפני זה, במחשב הקודם שהיה מבוסס על X1950XTX, לא הייתה לי שום בעיה. עכשיו אני עם HD4890 והכרטיס מזהה את המסך LCD שלי כ-CRT ולכן מגביל אותי מלהגיע לרזולוציה של 1920*1080. המסך מחובר באמצעות כבר VGA דרך מתאם DVI. הדרייברים מעודכנים לחלוטין, אני משתמש ב-Catalyst האחרון. אין לי אופציה לעשות Scale בתוכנה בגלל בעית הזיהוי הזאת. כשאני מגיע לאותה רזולוציה אז הוא התצוגה יוצאת לי אל מחוץ למסך. אני באמת כבר אובד עצות. אין לי מושג מה לעשות. המפרט המלא רשום פה בצד אם צריך...
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
קראתי את המפרט של הכרטיס Radeon™ RX 6600 XT 1. לא מובן איזה טווח צבעים מגיע ? BT 2020 או REC 709 או DCI -P3 2. איזה סוגי HDR תומך יש 4 סוגים עיקריים ולא כותבים ? 3. 128-bit במחיר 2200 ש"ח ? זה נקרא זול ? 4. H265/HEVC Decode אבל לא מצויין מרחב צבעים שתומך ומספר ביטים לכל רזולוציה ? 5. HDMI™ 2.1 VRR and FRL - מה קורה עם כל התקנים האחרים של HDMI ? ALLM ? Quick Frame Transport (QFT) 6. מגיע ל- 48Gbps ? 7. אין תקן DP 2.0 8. האם מגיע עם dynamic HDR ושל איזה שיטה ? זה נראה כרטיס מסך מיושן עם מחיר חדש AMD לא נותנת נתונים רשמיים כמעט לכלום זה זלזול בלקוח
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כן, אני יודע שזה משחק ישן אבל משום מה המחשב שלי לא מצליח להריץ אותו בצורה סבירה. לפי מה שכתוב ב-system requirements המפרט שלי אמור להריץ אותו, אבל אפילו בהגדרות הכי נמוכות הכל מקרטע אז אני מניח שזה בגלל שאני משתמש בכרטיס מסך המובנה שהגיע עם הלוח אם. האם כל כרטיס מסך בסיסי שאני אקנה היום יעשה את העבודה? (לא חייב את ההגדרות הכי גבוהות). מאחר ואני משחק במשחקי מחשב אחת למשהו כמו 4 שנים אני באמת לא מעוניין לשדרג את המחשב בשלב זה מעבר למינימום ההכרחי, איזה כרטיס מסך יתאים למפרט הנוכחי שלי?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, יש לי כיום מסך CRT דיי טוב (IIYAMA 454PRO) אבל הוא כבר דיי ישן ונראה לי שהגיע העת לשדרג (ביחד עם שאר המחשב אבל זה לנושא אחר). בעקבות עיון בTOMS HW הגעתי למסקנה שמה שכדאי לקנות הוא את ה?VX922 19'' LCD 2ms DVI? הוא עולה כ2000 שח' בKSP. העניין הוא שהכתבה שם כבר ותיקה (יחסית) ולכן תהיתי האם עדיף אולי ללכת על מסך אחר. אם כן איזה? ויותר חשוב למה? (אשמח לקבל תשובות מפורטות יותר מאשר לך על X הוא ממש טוב) בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הכרטיס מיועד למחשב חדש די בסיסי (i3, 4GB) שיפעיל משחקים חדשים בסבבה על מסך 22". מה שחשוב לי זה התמורה יחסית למחיר. אפשר לחרוג אם צריך
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
איך ה4850 של גיבהבייט אני מדבר עם הגרסה עם המאוור של זלמן
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אנשים, יש לי כמה שאלות בקשר לסדרת הGTO 1) יש GTO2 לAGP? יש פה כמה שאומרים שכן, כמה שלא, בסקירת כרטיסים בפורום כתוב שכן וגם תסתכלו בלינק הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4226 כתוב GTO אבל הפרטים הם של GTO2 מבחינת גודל ותדר זכרונות, נכון? אה וגם זה SAPPHIRE אז זה הגיוני בגדול 2) X800GTO2 אוברקלוקד עד לX850-XT-PE יצור במחשב שלי צוואר בקבוק נכון? Northwood 2.6GHZ
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היה לי עד עכשיו 8600GT ואני רוצה להחליף היום ל 9600 אבל לא יודע אם יהיה לי מקום במארז, יש הבדל גדול בגודל בין הכרטיסים?
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-