עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by דרומי,

אהלן, חבר שלי מחפש כרטיס טלויזיה... שנינו לא הכי מבינים בזה...על מה אתם ממליצים? גם מבחינת איכות ומחיר נורמלי ולא מופרז. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by bigi37,

שלום לכולם כרגע יש לי כרטיס מסך on board שלא מאפשר לי להריץ כמעט כל משחק חדש. אני מעוניין לשחק במשחקים כמו FM10, אולי פיפא וכו'. אני לא חושב שזה משחקים יותר מדי כבדים, ואני די קצר בתקציב. מה הכרטיסים הכי זולים שיוכלו להריץ את המשחקים האלה בהגדרות סבירות? חשבתי על HD4670 של ATI, מה אתם אומרים? והאם אתם חושבים שהכרטיס הזה יוכל להחזיק שנה-שנתיים מבחינת הרצת משחקים? לוח האם שלי הוא Asus P5VD2-MX ויש לו את היציאות הבאות (לפי אברסט): 2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, כך שהוא אמור לתמוך בכל כרטיס מודרני - נכון? בנוגע לספק כוח וקירור - אין לי מושג מה יש לי, אבל הכרטיס הזה דורש איזשהן דרישות מיוחדות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by fenix21,

יש ברשותי כרטיס מסך GFORCE 260 GTX בקשר למעבד וזיכרונות אני בטוח ביכולתם רק הספק הוא בכרטיס האם הוא יכול לעמוד בדרישות?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by sh_idan,

חברה שמייצרת כרטיסי מסך, במקרה שלי 6600GT לAGP מישו שמע עליהם ? יודע מה הם שווים

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  5. כרטיס המסך שלי התחיל להתחמם ולרסטרט את המחשב כאשר אני משחק בדיאבלו 3. ראיתי שהוא מגיע גם ל110 מעלות (כשהחדר לא ממוזג). ניקיתי את כל המארז עם פן והטמפרטורות אכן ירדו (לפי speed fan), אבל עכשיו המאוורר של כרטיס המסך משמיע רעשים. בדקתי שאין אף כבל שמתחכך בו, וגם שימנתי אותו עם WD40, אבל עדיין יש רעשים. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לפרק את המאוורר מכרטיס המסך אבל הברגים לא הצלחתי להוציא את הברגים ולא רציתי להפעיל יותר מדי כוח. יש עוד משהו שאפשר לעשות? אגב, הבנתי שהכרטיס הזה חם מטבעו אבל לא הצלחתי להבין אם 110 תחת מאמץ זה יותר מדי או לא. האם זה באמת מזיק?המארז מכיל עוד 2 מאווררים רגילים ואת המאוורר של המעבד. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  6. בוקר טוב יצא הדרייבר החדש לכרטיסים של ATI איך אני מתקין אותו? מוחק את הישן או מתקין אותו על הישן? תודה רבה ליאור

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  7. Started by amit22,

אני חושב שאני בשלב אחד לפני האחרוןאני רואה את ולד הוא מטפס על איזה מרפסת שמוחזקת בעמודים אני יורה עליהם והוא נופל למטה אבל הוא עדין חי אני צריך לירות על החומים האלו שמחזיקים איזה עמוד שאם הוא נופל עליו הוא מת אבל אני לא מצליח בגלל שה הוא זורק כול הזמן פצצות וגם אם אני משתמש בדבר שעוצר את הזמן זה לא עוזר מה לעשות בתודה עמית ולמנהל הפורם בבקשה על תעיף אותי מהפורם אני מבטיח שזו שאלה אחרונה :-X

8. Started by 8-Ball,

אני מתכוון לקנות עכשיו את ה730B בבאג, המדיניות שלהם היא כזאת: בשבועיים הראשונים אם יש אפילו פיקסל אחד שרוף הם מחליפים את המסך ומביאים חדש ולאחר מכן ההחלפה תתבצע רק אם יש 7 פיקסלים שרופים ויותר. ניסיתי לבקש תנאים יותר טובים, המוכר דיבר עם הסוכן ואמר שאין מצב כזה, אני שואל אתכם אם יש מצב למשהו יותר טוב ואם זה נחוץ בכלל? יש מצב שאחרי שבועיים ראשונים יווצרו פתאום פיקסלים שרופים?

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by galgul,

שלום. קניתי כרטיס מסך sapphire x1650pro 256mb ddr2 pcie התיזמונים של הכרטיס: 600MHZ - CORE 400MHZ-MEMORY לפי האתר של sapphire: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=162&grp=3 מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by Ac-Boy,

שלום. זו היא ההודעת השגיאה אשר מופיע לי בכל הפעלה של המחשב: http://img190.imageshack.us/img190/6774/94813536.png אשמח לעזרה (שיהיה ברור, יש לי רק כרטיס אחד)

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  11. Started by meidadraz,

שלום לכל באי הפורום יש לי כרטיס 4850 ואני מקבל בקרוב כרטיס 5850, רציתי לדעת קודם כל אם ניתן לחבר את הכרטיסים ב- crosfire, ואם כן מה שיפור הביצועים שאני אמור לקבל על פני 5850 בודד? כמו-כן האם ידועות בעיות בחיבור כזה ומהן המגבלות שיוצר ה-4850 על ה 5850? ואחרון חביב, אשמח ללינקים שממליצים על הגדרות ודרייברים מיוחדים עבור החיבור הזה. תודה, אשמח לתגובות, הארות, הערות, הצעות ותיקונים. מידד רז

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by Konchi,

היי, ברשותי הכרטיס Radeon 9600XT של 256MB, השאלה היא כזאת- ההבדל משמעותי בין אותו כרטיס רק של ה128MB?

13. המאוורר של ה GF 4 TI 4200 מגמגם ,אני יכול להחליף רק מאוורר? ואפילו לפעמים הוא בכלל לא מסתובב [המאוורר מברזל כבד כזה אבל תמיד היה שם] יש אפשרות להחליף רק מאוורר?

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  14. שלום לכולם, לפני כשנתיים בניתי מחשב שהיה מיועד לעבודה עם קול וסאונד בלבד ולכן לא ציפיתי שאשחק מתישהו במשחקים ולכן יש ברשותי כרטיס GEFORCE 8400 שהוא די עלוב. לאחרונה יצאו משחקים ממש טובים שקשה להיות אדיש אליהם אז החלטתי לקנות כרטיס מסך בינוני בין 500-700 ש"ח. (סטודנט=תקציב נמוך). המפרט של המחשב שלי: מעבד: Q9550 לוח אם: Asus-P5QPL-AM זיכרון : 4GB DDR2 אין לי מושג לגביי הספק. אשמח להצעות!

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  15. שלום, יש לחבר שלי לוח אם מסוג Asrock דגם 775i65G מעבד חד ליבה פנטיום 4 ב-3 גיגהרץ כרטיס מסך 6800GT שעבר המהרה והוא אמור להשתוות ל-7300GS או GT . הוא משוגע על GTA ולאחרונה התקין במחשבו את ה-GTA IV ולמרות שהדרישות מינימום של המשחק לא מתאימות למחשבו בכל זאת המשחק רץ אך כמובן בצורה גרועה ביותר . הוא למיטב הבנתי הלוח אם שלו יכול להחזיק גג גיפורס 7900 אך אין כרטיס שכזה בעל תושבת AGP, האם יש אלטרנטיבות אחרות? אולי כרטיס מחברה מתחרה? לסיכום הוא זקוק לכרטיס ה-AGP הכי טוב שהלוח אם שלו מסוגל להחזיק, יש המלצות? תודה מראש. דוד אזולאי (החבר)

16. שלום לכולם לאחרונה התעניינתי קצת באומגה וב-רידון 9800SE בקיצור סתם גלשתי באינטרנט ונכנסתי ל-www.comp-il.co.il מצאתי שם כרטיס מסך של ספייר כפי שמצויין בכותרת במחיר מפתיע ואטרקטיבי של 1230 ש"ח בערך נכנסתי לאתר של ספייר עצמו http://www.sapphiretech.com/VGA/9800se.asp ושם נוחכתי לדעת שהכרטיס בעל 256BIT זאת אומרת שהוא יכול לעבור אומגה ל9800 פרו? מישהו קנה את הכרטיס? מישהו יכול לתת השערה? תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by oren27,

X1950 XT 512MB GDDR3 2xDVI, HDTV, VIVO, PCI-E PowerColor או Sapphire X 1950XT מחשב מיועד לעבודה משרדית וצפייה בסרטים וכן משחקים

• 10 תגובות
    • 666 צפיות
  18. ללוח אם ASUS P7H55-M PRO, מעוניין ב-HD . תודה

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by Kukishin,

האם DX10 בסופו של דבר מהווה מעמסה על הכרטיס מסך מפני שהוא מסוגל לחשב יותר טוב ולהציג גראפיקות טובות יותר, או שלהיפך - זו חומרה שמקלה ומקצרת את הדרך להישגים גראפיים טובים יותר, ובאותו מאמץ הכרטיס ייתן תוצאות טובות יותר?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  20. אני הולך לקנות מחשב עוד חודש שבמתוכנן יהיה בו 8800GTS 640MB האם הגעת הכטיסי הHIGH END תומכי DIRECTX 10 של ATI כמו ה2900 ירדו המחירים של ה8800 שלי? תודה רבה... ;D

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by H.I.V,

אני כנראה קונה מחשב שבוע הבא וראיתי את הכרטיס מסך הזה ב3000 שח בערך בכמה חנויות עשיתי בדיקה ומצאתי שכל כרטיס דומה רק של חברה אחרת עולה לפחות 3700 שח וזה נראה לי מאוד מוזר ההבדל הגדול הזה במחיר האם זה סתם מקרי שההבדל במחיר כל כך גבוה? האם יש הבדל גדול בין GTS 640MB לבין הGTX? (המסך יהיה כנראה LCD 22) כמה זמן לדעתכם אני יחזיק עם כזה כרטיס עד שאני יצטרך לשדרג לחדש? תודה

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  22. מישהו יכול להביא לי בבקשה את הקישור המדויק לאתר שעורך מבחני ביצועיים לכרטיסי המסך השונים? תודה

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  23. לחבר שלי יש כרטיס מדגם R9500PRO BBA . עכשיו יש לו רסיבר, טלויזיה ומחשב. הוא רוצה לחבר את המחשב (כרטיס מסך) לרסיבר\טלויזיה (אין לי מושג איך עושים את זה) בכדי ליראות סרטים של המחשב בטלויזיה. עכשיו לכרטיס הזה יש יציאת VIDEO OUT או S-VIDEO אין לי מושג (ממש לא מבין בזה) החיבור עגול שחור כזה, אבל הבעיה היא שאין לו שום כבל שמתחבר ליציאה הזאת בכרטיס. השאלה שלי היא איזה חוטים צריך לקנות לכרטיס בכדי לחבר את כל העסק ולקבל את התוצאה המבוקשת ?? כשאני שואל איזה חוטים, הכוונה היא לשמות של החיבורים האלה שהוא ידע מה להגיד למוכר בחנות... מקווה שתעזרו לי

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by Revos,

שלום, יש לי כרטיס מסך 5770 של PowerColor. בלי מאמץ, במצב רגיל הטמפרטורה מגיעה ל45-47 מעלות. כשאני נכנס לBATTLEFIELD BAD COMPANY 2 הטמפרטורה מגיעה ל70-75 מעלות(ההגדרות של BFBC2 על HIGH). בGTA זה לא עובר את ה65 מעלות. מה הטמפרטורות שהכרטיס מסך הספציפי אמור להגיע אליהן בזמן מאמץ? תודה.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  25. Started by Impreza,

יש לי מסך ישן שתומך עד 60HZ, יש תוכנה או משהו שתאלץ אותו להיות על 85? התקנתי על המחשב הישן ווינדוס XP (ה 98 עבד חלק וכבר פעל לי פעם XP על המערכת הזאת - פנטיום 3) והמסך נכבה ישר שהוא מעלה תווינדוס, יש סאונד אבל המסך כבוי כאילו, ב SAFE MODE זה לא קורה.. זה מזהה את הדרייבר גם ב SAFE MOD. מישהו יודע מה זה? המסך בחדר שלי מתפגר, הוא כרגע עובד על 85HZ, אני יכול לשנות אותו ל 100HZ? שמעתי שזה מקצר מאורך החיים של המסך אבל במקרה הזה זה לא חשוב לי כי גם ככה אני יקנה חדש עוד כמה זמן כי זה כבר דפוק ולא אכפת לי להתעלל בו, ה 100HZ יכול לתרום? יותר בריא אני מתכוון..

• 7 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.