עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Eylon,

תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  2. Started by ciauai,

רשום לי Geforce 7900 GT\GTO מזה אומר? ובדריבר רשום GT\GTO זה אומר שיש לי GTO? אני קניתי Geforce 7900 GT GTO יותר טוב לא?

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  3. Started by miki26,

יש לי כרטיס מסך עם ערכת שבבים של 6600 של NVIDIA יש לכרטיס יציאת VGA ,DVI ו TV . יש לי 2 מסכים 17 אינצ דקים שמחוברים אחד ליציאת VGA במסך והשני ליציאת DVI. אני מסתדר איתם מעולה הם מוגדרים כשולחן עבודה מורחב וההנאה לצפות בסרט על מסך אחד ולגלוש באחר גבוהה. הבעיה שחיברתי גם טלויזיה לחיבור הטלוויזיה אז לא היה ניתן לראות כלום בטלויזיה ,הטלוויזיה לא קיבלה שום סיגנל ומה שמצחיק זה שאם אני מנתק את המסך שמחובר ליציאת VGA רק אז הטלויזיה ניקלטת... האם אני פשוט טועה ואין כזה דבר לחבר לכרטיס מסך הנ"ל 3 מוניטורים??!האם אני חייב לוותר על מסך/טלויזיה ולהסתדר רק עם 2 מסכים/טלויזיה? ממש קיויתי שאני אוכל להמשיך לעבוד עם 2 מסכים ורק סרטים ושידורי טלוויזיה לראות בטלוויזיה ... בקיצור השאלה שלי אנ…

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  4. Started by EviLeader,

חברת TMS לא מוכרת ציוד קירור לסדרת ה8 של NVIDIA מלבד TT אחד.. אני אישית, פוחד לקנות קירור ולנסות להסתדר איתו.. זה מחשב חדש שאני יפשוט את הרגל בגללו ... ולכן אני מעוניין בלקנות את הכ.מסך אצל חברה שאני יודע שהקירור שלה יהיה שקט וטוב... לפי החיפושים, INNOVISION עונה על הדרישות: http://tms.co.il/product/5214 אני ישמח לדעתכם בעניין, תומר.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  5. שלום, יש לי כרטיס מסך גיפורס 5200 עם יציאת טלויזיה, אבל כשאני מחבר את היציאת טלויזיה לטלויזיה שלי בחדר (גרונגיד 25 אינץ) רואים בה בשחור לבן. ניסיתי לחבר לשתי הכניסות שלה אבל בשניהם זה ככה. וגם אם אני מחבר לה משהו אחר כמו ממיר או DVD רואים כרגיל. ניסיתי לחפש איזה הגדרות במחשב בנוגע לדבר הזה, אבל לא מצאתי...

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  6. שלום לכולם ברשותי כרטיס של ספיר hd6870 והמנוחה הכרטיס על 40 מעלות שאני משחק הוא נא בין 65-75 מעלות אתמול שיחקתי קרייסיס 2 והטמפרטורה הגיעה ל85 מעלות במקסימום האם זה מסוכן לכרטיס? ומה הטמפרטורה הבטוחה לכרטיס כזה?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by moris122,

האים הכרטיס מסך.... NVIDIA GeForce 9600 GT 512MB של SPARKLE יכול להריץ את המשחק GTA IV ??? תודה.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  8. Started by dd7,

תכננתי לקנות אותו בחו"ל ב300$ השבוע ואז שמתי לב שאולי יצאו הdirectx10 החודש או בחודשים הקרובים האם הקנייה שלי שווה? לחכות או לא? יש לי בינתיים 6600gt מה אתם מציעים לעשות? עוד דבר dx10 יתמוך בקונרו? תודה.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by tidan26,

שלום! רכשתי כרטיס מסך דגם: BFG 295GTX אני משחק על רזולוציה של 1920 1200 על ההגדרות הכי גבוהות והמשחקים זזים לאט מדוע?... ברצוני לציין שהורדתי את הדרייברים האחרונים.

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by mtng,

אז ככה... אני מתכנן לקנות מחשב חדש (AMD 3200) ואני רוצה לשים עליו כרטיס מסך חזק שיחזיק מספיק זמן כמו כן אני ל -א עושה אוברקלוקינג וגם לא מתכנן לעשות למעבד או לכרטיס מסך אני צריך כרטיס מסך של NVIDIA.. התלבטתי בין ה6600GT של ג'יגה בייט לבין ה6800 הרגיל (יצאה כבר גרסת הPCI E שלו?) כאמור, ללא אוברקלוקינג... מי מהכרטיסים הנ"ל יותר חזק ומציע מקסימום ביצועים? את ה6800GT גם שקלתי לקנות אבל הוא יקר כרגע, אולי כשירד המחיר. אז מה אתם אומרים? מה עדיף? 6600GT או 6800 של PINE (לא GT)???? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  11. שלום יש לי בעיה עם ה- X1550 מאז שקניתי אותו. מאז ומתמיד יש לי איתו בעיה של קפיצת צבעים במשחקים (לא , לא זו שמדליקים את המחשב והמסך כהה יותר) אלא במשחקים במקום שיהיה הצבע שהוגדר בדרייבר המשחק ממש ממש כהה שאי אפשר לשחק. ברוב המשחקים זה נפתר בלשנות הגדרות כמו AA או כל מיני הגדרות כאלו ואחרות ואז הצבע קופץ חזרה לצבע שהוגדר בדרייבר . עכשיו אני משחק ב- DMC4 והבעיה לא נפתרת בצורה הזו. פעם מישהו אמר לי שזו בעיה נפוצה וזה נפתר לאחר פירמוט המחשב פורמט פעמיים מאז קניית הכרטיס ועדיין מופיעים אותם הסימפטומים . משתמש בדרייברים הכי חדשים 9.2 נראה לי... עזרה?!

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by korn666,

http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1332259 אם משהו מכיר משהו יותר טוב ועד 200 ש"ח אשמח אם הוא יציג קישור אליו

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by IMT,

בשעה טובה ומוצלחת החלפתי את הג'יפה4 שלי ב- GeForce 6600GT 128MB של Leadtek עכשיו אני צריך להתאים את הגדרות המשחקים מחדש וטעיתי מה הרזולוציה המקסימלית של מסך 17' שברשותי?

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  14. אני קונה מחשב חדש + מסך LCD אני רוצה שהמחשב או ליתר דיוק המסך, ישמש גם כטלביזיה, מה דרוש לשם כך, והאם אני צריך לקנות כרטיס מיוחד? יש לי ממיר של YES אם חשוב לדעת!!! אני צריך תשובה שתיתן פתרון גם לנושא השמע ולא רק לוידאו!!! תודה מראש

• 10 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by nbd,

שלום. יש לי את המפרט: amd 64 3000+ 512 x 2 ram epox kda3j albatron 6800GT עכשיו לבעייה: לפני כמה ימים לקחתי מחבר את המשחק Riddick וbattle for the middle earth שני המשחקים אמורים לעבוד על המחשב שלי מעולה, וזה לא ככה. אני לא בטוח לגבי ה bftme כי לא ראיתי איך זה על המחשב אחר והRiddick אני בטוח שאני לא רואה טוב כי אצל חבר שלי שיש לו 9600XT רואים יותר טוב. שמתי את הSHADER על 2++ רזולוציה: 768 1024x ואני לא רואה טוב =\ התקנתי לפני כמה ימים את הדרייבר החדש אולי בגלל זה? כי אני לא בטוח שהתקנתי טוב, זאת הפעם הראשונה שהתקנתי דרייבר לכרטיס. וכן, לפני כן אני מחקתי את הדרייברים הקיימים. בדקתי בEverest וכתוב בDriver install של הכרטיס מסך את הגירסא האחרונה אני לא יודע אם זה אומר שהת…

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  16. המפרט של המחשב שלי: לוח אם: Asus P4P800 Deluxe מעבד: Intel Pentium 4 3.0 (northwood) 512k כ.מסך: Gainward Geforce 5600XT 256 mb זיכרונות: Kingston 2x256 מ. הפעלה: Windows XP Pro התוצאה שהשגתי היא: 1668 האם זאת תוצאה טובה ביחס למפרט מחשב???

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by roes,

אני יודע שזה שאלה נובית אבל מה זה 3DMARK01 ? מה הנקודות שיוצעות ממנו? (או משהו כזה)

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by Street-Fighter,

שלום! יש לי את המסך SAMSUNG SyncMaster 793DF ובשבועיים האחרונים יש לי ממנו רעש ארוך של צפצוף לעיתים קרובות, כדי לפתור את הבעיה אני מנענע טיפונת את המסך וזה מסתדר. השאלה היא אם הבעיה פתירה או שלקחת את המסך כמה שיותר מהר לתיקון(יותר נכון החלפה) במקרה שעדיין יש לי עליו אחריות? תודה!

19. יש לי מסך בעל כניסת VGA בלבד במרחק של כמעט 5 מטר מהמחשב. רכשתי את הכבל הנ"ל: http://mediagalaxy.co.il/rec/501 בהשוואה לכבל של 1.8 מטר אחר שיש לי, רואים בבירור ירידה באיכות התמונה. אין הפרעות מטורפות או משהו כזה, אך בשימוש עם הכבל הקצר התמונה ללא ספק יותר חדה, פחות מרוחה ובכללי יותר נעימה לעין. האם יש כבל 5 מטר שיוכל לתת לי את אותה איכות תמונה שאני מקבל עם כבל 1.8? ואם כן, איפה אני קונה אותו?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  20. Started by Ro-K,

איזה כרטיס עריכה אתם מציעים עד 150 שח צריך שיהיה גם כבל DV, ושיתאים למצלמת וידאו דיגיטלית פנסוניק תודה

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  21. Started by tibia,

יש לי geforce 6600 ואני רוצה לדעת איזה הגדרות לשים אותו בדריבר! מישהו יכול להגיד לי ? ואני צריך שתכתבו באנגלית כי יש לי באנגלית כמו כמה hertz וכל הדברים האלה... תודה לכולם !

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  22. Started by asaf25,

שלום אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי בסביבות 1000 שקל אני צריך כרטי מסך שיריץ בשבילי משחקים כבדים ורעש אינו פרמטר מבחינתי הערה: אין בעיה מבחינת מקום או חשמל במחשב שלי בדקתי את הכל כבר

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  23. שלום לכם : תראו עד עכשיו חשבתי לקנות את הכרטיס מסך הזה : 8800GT הנה לינק : http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_376&products_id=4622 ועכשיו ראיתי עוד כרטיס את זה : http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4616 עכשיו רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם ... האם ה-HD2900Pro בהרבה יותר חזק מה-8800GT ??? ( אם בכלל ... ) ואם כן בכמה ? במשחקים ממש חזקים ... ( זה השימושים שלי משחקים , סרטים , אינטרנט וכל זה ... אבל אני רוצה את הכרטיס מסך בעיקר בשביל משחקים..) מה יותר מומלץ ?? HD2900Pro יש לו 1GB זיכרון ... וזה מטורףףף ועוד DDR4 .... האם שווה להוסיף את ה-400 שקל האלה ולקחת אותו ?? בשביל משחקים מה יותר עדיף לי ??? תודה ... ! זה המפרט שלי דרך אגב : מעבד : e6300 לו…

• 12 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by f16,

ערכתי חיפוש בגוגל במטרה למצוא benchmarks של x1950pro ב-crysis ,אבל מצאתי רק הפניות לפורומים וסקירות של ביצועי הכרטיס במשחקים ישנים . להלן מחרוזות החיפוש : http://g.co.il/search.html?cx=003496284460336333835%3Adh8jwhmvv6i&cof=FORID%3A9&hl=iw&q=crysis+benchmarks+on+x1950pro#1394-forum http://g.co.il/search.html?cx=003496284460336333835%3Adh8jwhmvv6i&cof=FORID%3A9&hl=iw&q=crysis+benchmarks+on+x1950pro-forum#523 אם מישהו מכיר אתר עם benchmarks של x1950pro אנא רשמו את שמו כאן . תודה

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  25. Started by noamc,

שלום לכולם אני חדש פה ויש לי בעיה שאני מקבל התראות רבות של מחוון מתח של כרטיס msi 7600gs 256e עכשיו הבעיה היא שהתקנתי אותו הכל טוב ויפה אבל שה win xp עולה הוא רושם לי מחוון מתח: מדווח כי כרטיס הגרפיקה המופעל nvidia זקיף המערכת של אינו מקבל כמות עוצמה מספקת nvidia ידי. (ככה זה רשום) ואז רשום: כדי להגן על החומרה שלך מפני נזק אפשרי או מצב שעשוי לגרום לנעילת המערכת, מעבד הגרפיקה הנמיך את ביצועיו לרמה שתאפשר המשך פעולה בטוחה. איך אפשר לתקן את זה או להפסיק לקבל את ההודעה הזאת.

• 11 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים