עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by theguy,

האם יש הבדלים בביצועים של הכרטיס אם הוא agpx8 או pci-express ?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by prelly,

אני צריך המלצה לקנית כרטיס מסך בבקשה עד 200 שקל אין בעיה לחרוג עדיף פחות מ200 1) המטרות שלי הן לראות טלויזיה מהמחשב . יהיה איכות טובה נכון? 2) לצלם תוכניות מהטלויזיה (אני יודע שהאיכות לא תיהיה טובה במיוחד אבל אני עדין רוצה... אם אפשר להעלות תמונה של האיכות של כרטיס מסך שעולה בערך 200 שקל אני אודה לו) תודה!

3. Started by amitbl,

מדובר על גרסאות ה AGP. מה עדיף? Radeon X850 Pro או Geforce 7600GT? מצאתי את שניהם באותו מחיר... מה מהם יותר חזק? וכמה וואט צורך הX850?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by RDS,

אוקי... אז יש לי פלוס מינוס 1000 שקל להשקיע בכרטיס מסך... האם כדאי לי להוסיך קצת ל-7900GS? לעוד כמה כרטיס מסך זה יספיק למשחקים טובים? בקיצור... על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי בטווח מחירים זה? תודה

• 10 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by mystikal,

מישהו יכול להסביר לי למה כרטיסי הquadro של pny יותר יקרים מleadtek כשדובר באותו הדגם ?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by BeatNik,

שלום לכולם האם יש כרטיס יותר טוב ממנו לחריץ AGP במחיר שלו? (710 ש"ח) ואם יש התקציב מגיע עד 800 פלוס מינוס ומה דעתכם הכללית עליו? משחק בעיקר 1st person shooters (fear,quake4 ,bf2( ... המחשב... p4 2.4 msi 865pe 1gb זיכרון הארד דיסק 160GB ספק 500w thermaltake תודה מראש

7. Started by amitaihasnes7,

שלום. תראו אני חושב שיש לי בעיה קטנה ואני לא בטוח מה לעשות ואם היא בכלל בעיה. תראו לפני חודש וחצי בערך אני קניתי 7600gs בחברה מסוימת. ששאלתי את נציג המחירות שלהם באיזה אריזה הכרטיס מגיע הוא אמר לי-Retail. כשקיבלתי את המחשב, קיבלתי רק את הכרטיס עצמו, חוברת התקנה ודרייבר. ניראה לכם ששווה לי לדרוש מהחברה את כל הבאנדל או שזה לא כזה משנה?.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by GRiM,

Albatron Technology, a leading IT solutions provider, recently announced the world's first AGP-8x to PCI-Express bridge card. The "ATOP"(AGP-To-PCIe) bridge card will allow a user to use their existing AGP-8x VGA card in a mainboard designed for PCI-Express resulting in considerable savings in upgrade expenditures. Because the AGP 8x standard has been around for a while and continues to provide more than adequate graphics performance, there still exists a large base of users with very capable AGP 8x VGA cards. Until now consumers have been hesitant to upgrade to a mainboard with the PCI-Express standard because it would also mean having to purchase a new PCIe VGA card. W…

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  9. שלום לכולם , בעוד ATI ממשיכה במסורת של עידכון דרייוורים כל חודש , NVIDIA ממשיכה להירדם עם העידכונים שלה. מה הסיבה לכך שכבר יותר מארבעה חודשים הם לא מעדכנים דרייוורים ? גם ככה לפי בדיקות שלי ושל המון אחרים בפורומים של GURU3D וכו' הגירסה 66.93 האחרונה שלהם כרגע היא גירסה גרועה מאוד עם לא מעט באגים בחלק מהמשחקים. לכן אני משתמש כרגע בדרייוורים שהשד יודע מאיפה הם באים ומי באמת מוציא אותם. הגירסה היא 75.90 מהאתר GURU3D . עד עכשיו אין לי בעיות מיוחדות איתם אבל לא מובן לי העניין הזה עם NVIDIA והדרייוורים שלה.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  10. Started by A.Iniesta,

אני הולך לבנות בפסח htpc לכן כבר זמן רב אני חיפשתי חלקים, ולאט לאט אספתי. עכשיו נשאר לי רק כרטיס מסך, הציעו לי: voodoo 3500 geforce 2 שניהם משומשים. למי יש יציאת טלוויזיה טובה יותר ואיכותית יותר??

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  11. Started by miki03,

מי מהכרטיסים עדיפים מבחינת ביצועים ואיכות תמונה ?? נא לא להיתייחס למחירים נגיד ששניהם אותו מחיר... מה עדיף ?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by eliXir,

עוד נושא בקשר למשחק COUNTER STRIKE. לחבר שלי יש את הבעיה הכי מוזרה בעולם: ה-Hz שלו עומד על 85, הוא השתמש בתוכנה של ה REFRESH FIX וה-VSYNC שלו מכובה, ובכל זאת כשהוא משחק קאונטר ה-FPS שלו לא עובר את ה-70, זה לא כאילו יש לו 100 וצונח ל-70, ה-FPS פשוט לא עובר את ה-70. ואם הוא משתמש בפקודה: DEVELOPER 1 שזה בעצם מראה את ה-FPS האמיתי, יש לו 300 FPS. עכשיו, מה שעוד יותר מוזר שבמשך שלושה ימים היה לו 100 FPS פתאום אין לו מושג איך, ובדיוק היום עוד פעם זה חזר ל-70. מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by shauli,

שלום כולם יש לי את הכרטיס מסך ג'יפורס 6800 ג'יטי, והוא נקנה עם המחשב לפני 6 חודשים בערך, ומאז לא עדכנתי דרייברים, לכן נראהל י שיש דרייברין יותר מעודכנים. אז אתם יכולים להביא לי קישור(עדיף ישיר) להורדת הדרייברים הכי מעודכנים( בתנאי כמובן שהם לא גורמים לבעיות במשחקים וכ'ו) ולהסביר לי איך אני מתקין אותם? מה לעשות? האם צריך למחוק את הדרייברים הקודמים, ואיך? כי אני לא מבין בזה, ואני מעדיף לא לעשות שטויות... בתודה, שאולי

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by compman112,

מה עדיף מבחינת תקציב וביצועים (עם OC ובלי OC) Sapphire X800GTO2 או PowerColor X1300 PRO שתומך CrossFire, HDTV ויש לו תדר של is 600MHz 256MB של זכרון 800MHZ כאשר הזיכרונות הינם בתקן GDDR3/128bit. או כרטיס אחר שיש ומשתלם מחינת תקציב ביצועים ו(עם OC ובלי OC) מה עדיף?

15. Started by eavitan,

רציתי לשאול אם מישהו יודע בכמה מעלות אמור ה6800 gt לעבוד? (הכרטיס שלי הוא של Leadtek) תודה רבה

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  16. היי מה קורה תקשיבו יש לי אלף שקל תקציב לכרטיס מסך עכשיו בכסף הזה אני יכול ליקנות X800 או שאני יכול ליקנות X700 של אסוס ויש יותר מידיי דגמים מה אני יכול ליקנות עד 1000 ולא להיתפשר על משהו גרוע מה כבר אי אפשר ליקנות כרטיס מסך כמו שצריך באלף שקל!? PLZZ HELP

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by MegaStorm18,

מצטער על השאלה הנובית, אבל כיצד אני עושה לכרטיס שברשותי המהרה - overcloacking בעזרת תוכנה ואם כן מהי והיכן להוריד? שאני עושה המהרה איך אני יודע מה הגבול כדי לא לפגום בכרטיס שלי?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by omri_ro,

הסבר נמק ו(אפשר אבל לא חובה)הבא דוגמאות חבר ביקש אותי לשאול לדעתכם המלומדת...

19. שלום, יש לי GEFORCE 4 MX AGPX8 חדש שמשום מה אני לא מסוגל להתקין את הדרייבר של NVIDIA באמצע ההתקנה של FORCEWARE יש RESTART ואחרי שהווינדווס עולה, יש הודעה על שגיאה חמורה. הנה המפרט למקרה שזה רלוונטי: לוח אם של אינטל D850GB עם AGPX4 מעבד פנטיום 4 1500 256 MB RDRAM ניסיתי להתקין שוב אחרי פרמוט והתקנה מחדש של XP - לא עזר... מה יכול לגרום לזה? מה אפשר עוד לנסות?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  20. Started by omerha,

מה עדיף RADEON 9700PRO של POWERCOLOR או Geforce FX 5900 של XFX ?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  21. Started by Idan-h,

תראו, ל9600XT יש את ליבת הR360 עם 128BIT ומהירות של 500 לליבה ו-600 לזכרון, ל9800PRO 128BIT, יש את ליבת הR350 ומהירויות של 325 לליבה ו580 לזכרון, לכרטיס של ספייר. או שזה הR360. בכל מקרה לי נראה שה9600XT טוב יותר, לפי הנתונים שלו. מה אתם אומרים? ואני לא הולך לקנות את אחד מהכרטיסים האלה אז אין מה להזהיר. תודה

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by weamir,

האם מישהו יודע האם יש לכרטיס הזה חיישן טמפרטורה? אני חייב לדעת בוודאות,אז אשמח אם ישיבו לי אנשים שקנו את הכרטיס הזה.

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by egblue,

איזהו הפצה של Geforce 7800GTX הכי טובה? ASUS? BFG? אשמח לשמוע תגובות, תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by bizbuzy,

האם סמפרון 2500 בסוקט A ימצה את יכולותיו של ג'יפורס 6600gt agp או שמא יהיה צוואר בקבוק ויכולות הכרטיס לא יבואו לידי ביטוי במלואן ? או בקיצור , האם amd64 3000 עם כרטיס זהה ייתן ביצועים גבוהים יותר בצורה ניכרת במשחקים ?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.