כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9400 , כאשר אני נכנס ב- CONTROL PANEL באייקון NVIDIA CONTROL PANEL ---> בהגדרות של DISPLAY בחלק של DIGITAL VIBRANCE אני מעוניין שהוא יהיה על ערך 33%, והוא כל הזמן על 100%. כאשר אני משנה ל - 33% ועושה APPLY הוא שומר. אך אחרי האיתחול הוא שוב קופץ ל - 100%. איך ניתן לשמור את הנתון הזה קבוע?. . . תודה לכל העונים..
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אני מחפש את הכרטיס הזה בכמה חנויות ולא מוצא. מה שמצאתי בתחום התקצים שלי הוא את Hercules 3D Prophet 9600 PRO Radeon 128MB האם הכרטיס הזה יותר טוב מה-9500 פרו ואם כן למה הוא עולה בערך אותו הדבר אם לא יותר זול?(המחיר שלו הוא 1260 ש"ח) ובכלל מה זה הפרו הזה? מה זה נותן? ואם למישהו יש תמונה להראות לי איך הכרטיס הזה נראה אני אשמח.
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי ואני לא יודע לאיזה. יש לי abit fx 5200 128 ddr ואני רוצה לשדרג אותו במשהו כמו 400 שקל לאיזה אתם ממליצים? יש לי כמה אפשרויות.. 1. abit fx 5600 256 ddr/ati radeon 9500 128 ddr 2. (ממש לא בטוח...) abit fx 5700 או ati radeon 9600 עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה מה כדאי לי לקחת קודם כל ati או nvidia אחרי זה למה ואיזה מהם.. תתחשבו בתקציב..
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך היא נראית/ להביא תמונה ולמה בדיוק היא משמשת? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
שלום אני מתכוון לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין ה-6800U אוו X800LX ויש לי חיבור AGP 8 תודה מראש אלי :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום! יש לי מערכת הפעלה Windows XP x64 SP2 וכרטיס מסך Palit GeForce 8800GT Sonic. התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, ויש לי אפשרות נוספת להתקין nVIDIA WDM Driver. בחרתי באפשרות הזאת, ו-Windows הודיע לי שהלוגו של הדרייבר לא חתום לגירסה הזאת של Windows, או משהו כזה. השאלה שלי היא מה זה הדרייבר הזה, מה הוא נותן לי, האם אני צריך אותו, והאם להגיד ל-Windows להתקין את הדרייבר בכ"ז. אני עכשיו באמצע התקנה, כך שאשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מבין כל יצרניות כרטיסי המסך, איזו חברה ידועה כאחת שמקדישה מחשבה לקרור יעיל של כרטיס המסך?
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
מה זה בדיוק OMEGA DRIVER? האם כדאי להתקין אותו ? יש לי כ.מסך די ישן [ATI9600PRO]ושמעתי שהוא משפר משמעותית את הFPS [פרימיים] במשחקים כבדים.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום. זו היא ההודעת השגיאה אשר מופיע לי בכל הפעלה של המחשב: http://img190.imageshack.us/img190/6774/94813536.png אשמח לעזרה (שיהיה ברור, יש לי רק כרטיס אחד)
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני מתלבט בין ati radeon 9600xt 256 club 3d לבין geforce 6600 gt 128צנ השאלה שלי מה יותר טוב בשביל משחקים ?????
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
חבר'ה, המערכת החדשה כבר בהרכבה, בקרוב בהרצה ואח"כ בבחינה. CM690 Gigabyte-x48-DS5 E8400 Ultra 120 extreme gskill 1066mhz 2gbx2 enermax modu 82+ 625W seagate 7200.11 500GB וכמובן, גולת הכותרת... 2 כרטיסי 4870 בקרוספייר !! נראה לי שאני יעביר את הסופ"ש בשינה מרוב ציפייה, לא יכול לחשוב על משהו אחר כרגע חוץ מהכרטיסים האלה.... מקווה שאני לא אצטרך לעשות להם OC בזמן הקרוב (למרות שזה ממש מסקרן במיוחד לאור הכתבה האחרונה שפורסמה בנושא היום באתר המדברת על זה שה4850 ו4870 מגיעים בסטוק מאוד נמוך למה שהם מסוגלים באמת ושכנראה יצא ה SUPERRV770 כבר בOC ושאולי כדאי לי לחכות לו אשמח לחוות דעת. נ.ב. לכל אלה שאומרים שאני לא צריך את זה, אז אני כן. כולם צריכים את זה !
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה כרטיס מסך טוב יש כיום שמריץ למשל PES 2008 על HIGH. בתודה,ניב.
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
קודם כל מצטער שאין לי את המפרט של המחשב בפרופיל אני יוסיף ברגע שאני יגיע הביתה ואני יידע פרטים יותר מדוייקים של הלוח אם והספק כח (כרגע בעבודה) מה שרציתי לדעת זה אם כדאי להוסיף עוד כרטיס ולחבר אותם ב CROSSFIRE (יש לי לוח אם עם 2 יציאות PCI-E) או להחליף לכרטיס אחר של NVIDIA פשוט הכרטיס שלי כבר עייף למשחקים כמו באטלפילד 2, PURE, CRYSIS ואפילו GUITAR HERO שהוא על הגדרות גבוהות... אז הייתי שמח שתעזרו לי בבחירת הכרטיס לפי השיקולים שרשמתי פה למעלה התקציב שלי הוא 500 ש"ח ואפשר חריגות קלות כלפי מעלה בינתיים ממה שאני זוכר יש לי מעבד intel core 2 duo 4300 זיכרון 4 GB ודגם מדוייק של לוח אם והספק כמו שאמרתי שאני יגיע הביתה אני ירשום ודרך אגב רציתי לדעת אם בכלל שווה לי לעשות CR…
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי כרטיס 6600GT PCIE. התקנתי מחדש את XP לפני מספר שבועות ובדרייברים החדשים פשוט אין את האפשרות לפרוס את התצוגה על מסך נוסף. למעשה, הדרייברים בכלל לא נותנים לי להוסיף מסך נוסף. עכשיו שידרגתי לדרייברים הממש חדשים (מלפני יומיים) ועדיין אין האפשרות הזאת. לפני ההתקנה מחדש של XP, עם הדרייברים הישנים, הכל עבד כשורה. עוד מישהו נתקבל בבעיה הזו ויכול להציא פתרון? יש דרך להחזיר את הממשק שליטה הישן? 10X
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני לפני קנית מחשב המחשב צריך להתחבר ל4-5 מסכים ועל מסך מוצג מידע שונה איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה לכרטיס מסך שיתמוך בצורה מלאה ב FULL HD. חיבור PCI-E עדיפות ל ATI תקציב 200-350 צריך להתאים למארז HTPC תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ללוח אם ASUS P7H55-M PRO, מעוניין ב-HD . תודה
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם , בעוד ATI ממשיכה במסורת של עידכון דרייוורים כל חודש , NVIDIA ממשיכה להירדם עם העידכונים שלה. מה הסיבה לכך שכבר יותר מארבעה חודשים הם לא מעדכנים דרייוורים ? גם ככה לפי בדיקות שלי ושל המון אחרים בפורומים של GURU3D וכו' הגירסה 66.93 האחרונה שלהם כרגע היא גירסה גרועה מאוד עם לא מעט באגים בחלק מהמשחקים. לכן אני משתמש כרגע בדרייוורים שהשד יודע מאיפה הם באים ומי באמת מוציא אותם. הגירסה היא 75.90 מהאתר GURU3D . עד עכשיו אין לי בעיות מיוחדות איתם אבל לא מובן לי העניין הזה עם NVIDIA והדרייוורים שלה.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
-גודל הזיכרון -מהירות הזיכרון -סוג הזיכרון?gddr/2/3 -מהירות השעון -גודל הMemory Bus (128/256Bit) ומה זה RAMDAC?
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי, לכרטיס המסך שלי (Leadtek Nvidia 6600) התקלקל המאוורר, אז החלטתי במקום לקנות אמצעי קירור, אני כבר אחליף את הכרטיס מסך כליל, אתם יכולים להסתכל במפרט שלי, כעקרון המחשב הוא משנת 2005, כך שאני לא יודע איזה כרטיסי מסך יתאימו לו. כעקרון אני עובד בעיקר עם תוכנות גרפיות (פוטושופ ופלאש) ומדי פעם משחקים. התקציב הוא בסביבות ה-650 ש"ח. הסתכלתי על רשימת כרטיסי המסך החדשים של Leadtek כאן: http://www.noacomp.co.il/Category.aspx?CatCode=94 איזה מהם מומלץ? (אני מחפש כרטיס מסך טוב, קצת יותר ישן ובמחיר נורמלי, לא את הכי חדיש במחירים אסטרונומיים) אשמח לעזרתכם, תודה.
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ואיפה זה נמכר? של הרקולס יצא בפנדה.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
תוצאה שלי ב3DMARK 05 היא 3888 פנטיום 2600 בסוקט 478 512 DDR תוצאה הגיונית? או שיתכן וחסר כוח מהספק? (ספק 300 ג'נרי) הטמפ שלו לא במאמץ היא 68 זה גבוה מדי? שאלה נוספת...עד היום עבדתי אם נוידיה.. אני ממש לא מרוצה מהCCC מומלץ למחוק אותו ולהשתמש בתוכנות כמו הATI TRAY TOOLS במקומו לחלוטין? או להישאר איתו..? תודה..
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
רשום לי Geforce 7900 GT\GTO מזה אומר? ובדריבר רשום GT\GTO זה אומר שיש לי GTO? אני קניתי Geforce 7900 GT GTO יותר טוב לא?
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-