כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
חברה תמליצו.. תודה... מה טוב.. מה לא.. מה ההבדל בין הדגמים? אין ככ הרבה..
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
עד עכשיו הסתדרתי עם GeForce 4 mx440 128MB אני מתכנן למכור את המחשב שלי, ברשותי מחשב אחר , עם כרטיס מסך מובנה אני לא גיימר מקצועי או משהו כזה, אבל נהנה לשחק מדי פעם בדבר כזה או אחר (דום 3 וחברים ) אם לא הייתי מוכר את המחשב 'הישן' שלי, הייתי ממשיך להסתדר עם הכרטיס הישן, גם בגלל שלא צריך יותר, וגם בגלל שאין כסף. בתקציב שלי עומדים הכרטיסים הבאים : FX5500 GIGABYTE 128MB DDR TV-OUT, 128BIT, DVI, DIRECT X9, TURBO מה זה אומר הטורבו בכרטיס מסך הזה ? יש גם את FX5500 PALIT TV-OUT, 128BIT, DVI 256MB DDR שיש לו 256 MB זכרון ------------------------------------------------------------------ FX5700LE GIGABYTE TV-OUT, DVI, 64BIT, DIRECT X9 128MB DDR הכרטיס הזה יותר יקר …
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך תודות לGTA SA שהוכיח לי שה9100 שלי פג תוקף.... עכשיו, מה הכי שווה לקנות? איזה חברה? והחשוב מכל - קיאספי מוכרים את הכרטיס לAGP ב 1020, בעוד ששאר המתחרות מינימום 1200... אבל כולם מציעים יותר אחריות (לשנתיים במקום לשנה) האם זה שווה את תוספת המחיר? והאם מישהו מכיר פה חבילה ששווה לקנות (כרטיס+אחריות+תמורה?) תשובות מרובות יתקבלו בברכה.... תודה מראש. עריכה: המליצה פה על 6800LE עם פתיחת צינורות - מישהו עשה את זה? זה בטוח עובד לכל החברות? בכמה זה משפר את הכרטיס לאחר פתיחת הצינורות? לא עדיף לקנות 6600GT ולהסתפק בסטוק מאשר להתחיל לקחת הימורים עם הפתיחת צינורות?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום... הזמנתי מסך: MAG 996PFS מסך שטוח בגודל 19' בצבע אפור רזולוציה 1600X1200 גודל נקודה 0.21 מ"מ 1: המסך מומלץ? 2: המסך אייכותי? 3: לכרטיס מסך יותר קשה לעבד טקסטורות של 19 מאשר 17 ? 4: הוא עולה 1070 המחיר הזה ואפילו קצת יותר אפשר להביא משהו יותר טוב? *מצטער על הפצצה של השאלות האלה פשוט עניין אותי לדעת ... ?(הזמנתי אותו אבל קצת מאוחר מידיי הייתי אמור להתיעץ איתכם קודם לכן.. אבל עדיין אינ יכול לבטל ולהזמין משהו אחר ) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות מארצות הברית תקציב 200-250 $ אשמח אם תגיבו תודה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
בלי שום קשר לOC! מה אתם אומרים מי יתפוס לביצועים "בבצים"?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקבל המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 550 ש"ח או קצת יותר שישמש גם למשחקים אבל לא רק ושיהיה איכותי במסגרת התקציב הזה
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי אנא המליצו לי על כרטיס לכידת וידאו באיכות הגבוה ביותר שאתם מכירים. יכול להיות בשילוב כרטיס מסך ויכול להיות PCI . רצוי ברמות מחיר הגיוניות {עד 1000 ש"ח}. חשוב לי שהכרטיס יהיה מסוגל ללכוד וידאו ולכווץ בזמן אמת בפורמטים שונים {MPEG , DIVX } . יכולה להיות אופציה של כיווץ ע"י מעבד המחשב או מעבד יעודי על גבי הכרטיס,לי זה לא משנה.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB במחיר 550 יש לכם משהו בטווח ה-100 שקל פחות או יותר ,, יותר טוב מהכרטיס הזה?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך LCD 15 הכי טוב שאפשר לגרפיקה ווידאו עד 2500 ש"ח. יש המלצות? האם ה -LCD נופל בהרבה באיכותו על פני המסכים ה"רגילים" ?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
ראיתי את הכרטיס הזה: Xelo ATI Radeon 9700 128MB DDR והוא מאוד זול איך החברה בכלל פעם ראשונה שאני שומע עליה היא טובה? יש לכם אולי ביקורת עליו ?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב מבין שני אלה: 1) ASUS V9280 S2 SUPER FAST 2) ASUS V9480 TVD
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצות: אני מעוניין להוריד סרטי וידאו אנאלוגיים למחשב על מנת שאוכל לצרוב אותם בתקליטור לאחר מכן. איך אני עושה זאת משהו חובבני לא מקצועי
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך radeon 9600 xt asus +vivo אני מחבר את הטלויזיה למחשב, ובאמצעות התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס רואה ומקליט את מה שיש בטלוויזיה על ידי בחירה באופציית capture. הבעיה היא שכשאני פותח אחר כך את הקובץ שהקלטתי האיכות שלו דיי ירודה לטעמי ולא מספיקה כדי לראות את השידור על מסך מלא. שיניתי את ההגדרות הפשוטות בתוכנה על מנת שההקלטה תהיה איכותית יותר, אך להערכתי אפשר להגיע לאיכות תמונה טובה אך יותר. האם צריך לעשות זאת באמצעות החלפת תוכנה לתוכנה טובה יותר או שזה תלוי בחומרה (יצויין שהשתמשתי בטלוויזיה שאינה מחוברת לשידורים דיגיטליים). תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אחרי התלבטויות החלטתי שאני קונה אתה הכרטיס MSI 9800 pro 128 או 256 מגה, 1. אבל אני צריך עזרה אם אפשר במקומות, ככה בארץ דרך האינטרנט ראיתי רק באתר של פנדה, אם מישהו מכיר עוד מקום אז אני אשמח 2. חבר שלי טס לארה"ב/ פילדלפיה, מישהו מכיר חנות ברחובות שם או באינטרנט שם בטח זה יותר זול בהרבה מהארץ, אשמח לקבל עזרה, בעיקר איפה לקנות בחו"ל, חנויות וכאלה...תודה.
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום רב! אתמול קניתי היטסינקים לזכרונות. ולפני כמה ימים הזמנתי RAEDON9600XT ברצוני לדעת כמה ציפים של זכרונות יש לכרטיס. כי לפי התמונה רואים רק 4 וחשבתי שצריכים להיות 8. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לפי המפרט של כל אחד מהם, ה- Pro יותר חזק מ-XT, תסתכלו: Radeon 9600 XT: http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R96X128D.htm Radeon 9600 Pro: http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R96P128DU.htm יש מצב?
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את הכרטיס הזה ואני מעוניין לדעת אם הוא 64bit או 128 bit מכיוון שהבנתי שיש הבדל גדול בינהם בביצועים. קישור לכרטיס: http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=467
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני בסקר שוק אחרי כרטיס מסך מתאים, ויש לי מחשב לא רע לדעתי רק שה AGP שלו הוא X4 ולא X8. 1. כמה זה פוגע בביצועים בפועל? הבנתי שזה לא ממש מוריד בחצי...אלא עד 20%+ -... זה נכון? 2. מה יותר משפיע - הרוחב פס 128/256BIT, או ה"צינורות" 4/8 ? 3. מה השילוב הכי אופטימלי של רוחב פס וצינורות שיותר משמעותי ומתאים ל AGP X4? (אין לי תקציב ל 256/8 PRO ) ל9800SE ראיתי שיש 256BIT אמנם אבל 4 צינורות פעילים. לפי הסטיקי שקראתי, הבנתי שלא בטוח שהוא נפתח עם האומגה ל 8, אז אולי בכלל כדאי 9600XT שהוא 128BIT ו 4 צינורות אבל מהירות שעון גבוהה יותר...?? יש בנושא הזה הרבה משתנים (שלא לדבר על מחיר - שקובע בסוף הכל... אז סליחה אם השאלות שלי חוזרות ומורכבות... תודה
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Fx 5900 ויש לי פנטיום 4 1500 ואומרים שלא שווה לי כי הוא לא ירוץ הכי טוב עליו מה ..כאילו..זה נכון.?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן באתי לחבר שקנה לעצמו את אחד מסכי ה- LCD המובילים של Samsung, וממש, אבל ממש לא אהבתי את התפקוד שלו במשחקים. אז עכשיו הבנתי שאולי הייעוד שלי הוא מסך CRT מצוין, בגלל שאני ממש ממש אוהב לשחק ובגלל שאין לי כסף ל- LCD. בקיצור, נדלקתי על המסך הזה - הוא נראה לי פשוט מצוין, למרות שהוא קצת יותר יקר מהשאר (אבל יותר זול מה- Samsungים) http://www.pch.co.il/docs/pd-326757758.htm זהו בערך, הוא קצת עובר את התקציב שלי. אבל אני רוצה מסך שייתן לי קצב רענון של 100 הרצים לפחות ברזולוציה של- 1024x768. אני רוצה גם מסך שינצל את מלוא היכולות של ה- Radeon9800Pro או יותר חזקים. (הכוונה היא שאני לא רוצה איכות גרועה או פיקשושים בקצב הרענון). ועוד דבר - אני פתוח להצעות, אם יש לכם ה…
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי בעיה קשה במיוחד: - כשאני מדליק ת'מחשב הווינדוס עולה ואז אני רואה מין נקודות של צבע מזעזעות כאלה על המסך ולאט לאט זה נהייה יותר גרוע - אני ניסיתי לפרמט ת'מחשב מס' פעמים ולא עזר - התקנתי את הדרייבר גם כן מס' פעמים ועדיין לא עזר! בבקשה תעזרו לי אני אודה לכם מאוד!!
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב חדש, גם בשביל משחקים ורוב הזמן בכדי לעבוד עם תוכנות שירטוט. השאלה שלי היא במה עדיף להשקיע בשביל תוכנות כאלו במעבד/בכרטיס מסך חזק?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את המסך הכי טוב בתקציב הנ"ל..חשוב לי הקצב ריענון כי אני כן אנצל אותו למשחקים אבל בעיקר לעריכת וידאו ולכן אני לא מעוניין במסך ש"מאבד צבעים" בגלל קצב ריענון מהיר מדי, לפני כמה חודשים המסך שהכי התאים היה או SAMSUNG 172T או HYUNDAI Q17, כחצי שנה כבר לא התעניינתי בתחום ולכן אני שואל אותכם, המומחים פה.. מה כדאי? מה אתם מציעים אם תוכלו תרשמו לי דגמים ויתרונות וחסרונות שלהם אחד ביחס לאחר בתודה מראש, עידן
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
http://www.bbspot.com/News/2004/05/radeon_x800_vs_geforce_6800.html ROFLMAOZ ;D ;D ;D
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-