עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ה-GeForce 7950 GX2 SLI יוצא בחודש הבא. 1 ג'יגה בייט זכרון DDR3 600MHZ. שני GPU 500MHZ. 600-650 דולר. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2505&www.reghardware.co.uk השיפור מול ה-7900GTX: http://images.dailytech.com/nimage/1543_large_7950gx2_.png

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by darkman,

או קי התקציב הוא 1200 ש"ח LG לא בא בחשבון-אני שונא את הצבעים. מה שכן בא בחשבון זה samsung\mag מה יותר שווה לקחת מסף 19 או 17? בתקציב הזה?

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by Pc_freak,

היום התקנתי משחקים חדשים MAFIA 2 וBLUR JC 2 הכרטיס מריץ אותם בFHD בלי אף בעיה וMAFIA AA X8 MEDIUM היה לי HD4850 שהתקלקל וקניתי 8800GTS 320MB OC2 של BGF ב250שקל ואני לא מרגיש ירידה בבצועים יש לי 1000שקל להוציא על כרטיס מסך האם כדאי לקנות את הGTX 460 או לחכות עוד איזה חצי שנה?

4. Started by NIRHA,

היי איפה אני יכול למצוא מה הגודל הפיזי של כרטיסי המסך ?? ויותר ספציפית 8800GTS תודה

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  5. Started by wooper,

היי המחשב שלי כבר מיושן והכרטיס מסך הנוכחי התקלקל לספק שלי אין חיבור לכרטיס מסך הכרטיס רק מחובר ליציאת pci-e תודה

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  6. אני רוצה לשדרג בזמן הקרוב את הכרטיס מסך עבור המפרט שבצד ימין. הדבר שהכי חשוב לי שגוף הקירור יהיה פסיבי, ואם לא פסיבי, אז שיהיה בלתי נשמע ב IDLE. מבחינת ביצועים, אני מחפש יחס עלות/תועלת גבוה אבל בלי להתפשר על קירור שקט. כרגע אני מכיר רק את ה Sparkle 8800GT Passive שעונה על הדרישות שלי יש עוד כמוהו? אני לא לחוץ, אין לי בעיה לחכות עד 2-3 חודשים לכרטיסים חדשים. אך האם צפויים לצאת כרטיסים חזקים יותר עם קירור פסיבי? תודה

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by benbmx666,

האם ההבדל במחיר שווה את ההפרש בביצועים של הכרטיסים הבאים?: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail בקניית מחשב חדש בלבד מחיר: ₪1125 Gigabyte HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI בקניית מחשב חדש בלבד מחיר: ₪779 רזולוצייית המסך תהיה 1920X1200 (דל 2410U) כבר שיגעתי שניי חבר'ה מאוד נחמדים בפורום מפרטים וכבר נסגרתי על המפרט, אבל בכל זאת הייתי רוצה לשמוע דיעות של עוד אנשים בנוגע לכרטיסים. ההבדל בינהם עומד על 350 ש"ח. האם ההבדל בביצועים שווה את זה?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  8. אז ככה.. אני משדרג את המחשב שלי ורוצה לקנות כ. מסך, י שלי לוח אם - ASUS A7N8X-VM יש לי מאבד AMD 1800 השאלה שלי היא.. איזה כרטיס מסך טוב אני יכול לקנות עד 800 שקל ... כ. מסך שימצא את עצמו בצורה הטובה ביותר על הלוח אם שלי (AGP). אני לא ממש מבין בזה.. אז אשמח לקבל עזרה.. תודה !!!

• 13 תגובות
    • 669 צפיות
  9. ^^^ כעיקרון אני רוצה בעיקר לראות טלויזיה ישר למחשב. אני לא צריך איזה משו מדהים, בעיקר video in ואם אפשר גם video out. תודה

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by DarkeyE,

יש לי שאלה. מה יותר טוב ? Geforce 8800GTS 640mb or NVIDIA DUAL GeForce 7600 GT SLI tnx

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  11. שלום במחשב של חבר לאחר פירמוט לא הותקן דריבר כרטיס מסך הרזולציה הייתה מוגדרת על 800/600 אחד הילדים שיחק ברוזלוציה ועכשיו כול פעם שהווינדוס עולה מופיע הודעה NO SUPPORT ניסתי להיכנס דרך הסייפמוד אבל גם שם הוא לא עולה וישר מופיע מסך שחור של המסך ו NO SUPPORT איזה עוד פתרונות יש? תודה על העזרה מאור אגב הדגם של הכרטיס מסך SIS350

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  12. Started by Spider - Mike,

כמה לדעתכם שווה לשלם בעבור : radeon 9600pro ?

13. מבין כל יצרניות כרטיסי המסך, איזו חברה ידועה כאחת שמקדישה מחשבה לקרור יעיל של כרטיס המסך?

14. קניתי לפני יומיים את המחשב החדש,ואיתו המסך שבכותרת. סידרתי את המסך לריענון 100 מגהרץ(כך גם במעבדה שמו לי), התקנתי כרטיס מסך והכול. סידרתי את התמונה על המסך שתגיע לצדדים של המסך,כמו שזה צריך ליהיות,אבל בכול פעם כמעט שאני מכבה את המסך\מחשב ואחרי כמה דקות מפעיל שוב, התמונה מתכווצת\זזה כמה מילימטרים. עכשיו שמתי לב לתופעה כי ברגע שאני מכבה ומדליק את המסך,יש בערך חצי ס"מ של שוליים בצידי המסך ולאט לאט אחרי חצי שעה-שעה זה נמתח לאורך המסך ואף עובר את הצג.. מה לעשות? תודה.

• 10 תגובות
    • 669 צפיות
  15. Started by PSdesign,

הזמנתי היום את הכרטיס (במפרט שלם..) וחשבתי על ניסיון לעשות OC, לא מצאתי שום מידע על הכרטיס כמעט, לא רק בקשר לOC בכלל, זה כרטיס מסתורי כזה. כבר החלטתי שאני כנראה יעשה עליו ניסויים ויביא תוצאות אבל בכל זאת אולי לפני למישהו יש קצת מידע על ניסיונות לOC שלו? איך הקירור של SAPHIRE שבא איתו? האם הוא OCיר טוב? והאם הוא מתחמם מהר?

16. היי, היום נכנסתי לעמוד הראשי של האתר וראיתי שמיצרים איזשהו לוח עם אפשרות ל4 כרטיסי מסך?!?! כיום לאחותי יש איזה דפוק אחד של matrox ויש לי עוד אחד קצת יותר טוב ולשאלה: אם אני יסים את שני כרטיסי המסך זה יועיל במשהו או שזה רק למי שיש שני מסכים? תודה

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by tigerex,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש דרך לשפר את הכרטיס החרא הזה בדרך כלשהי (oc ....)?? (אין לי כרגע כסף לכרטיס חדש)

18. Started by Gamer-Emperor,

היי חבר'ה, יש לי את המחשב הבא: * לוח אם P5B *E6600 @ 2.4Ghz * Geforce 7950GT 512Mb * 2GBRam 800Mhz * 450W Corsair אני מתכוון בעתיד לקנות מחשב רציני, אבל לעכשיו - אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי, בשביל להריץ את כל המשחקים שפספסתי ב3 שנים האחרונות. תמליצו לי על כ. מסך טוב, שפשוט יחזיק לי בצורה סבבה את המשחקים של היום, ובצורה טובה מאוד את המשחקים של ה3-4 שנים האחרונות.אני צריך גם להוסיף עוד 2 ג'יגה למחשב, נכון? אם כן, איזה? אני אפילו מוכן להחליף את ה2 שיש לי, ב4 GB חדש לחלוטין מסדרה חדשה, גם ככה המחירים נמוכים.התקציב לכרטיס מסך - 800 - 1200 ש"ח, מותר לחרוג, אפילו לפחות מ800, למרות שלא נראה לי בכלל שצריך? משהו אחרון, אני משתמש בWindows 7 32Bit - לאחר שאני אשיג 4GB, ל…

19. שלום לכולם רציתי לדעת איזה סוג של כ. מסך עם PCI-E מהחדשים משתווה או קצת יותר טוב בביצועים מהכ. מסך ATI X1950 Pro עם PCI-E או שעכשיו כל כ. מסך אפילו ב-300 ¤ טוב ממנו? תודה

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  20. שלום מבקש המלצה לכרטיס מסך שיתמוך בצורה מלאה ב FULL HD. חיבור PCI-E עדיפות ל ATI תקציב 200-350 צריך להתאים למארז HTPC תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  21. חיפוש העלה לי הרבה דברים לא קשורים ולכן פתחתי את הת'רד.. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך Nvidia 7600GS ומתלבט בין חברות שונות... בין הזולים שמצאתי-580 שח של חברת point of view. שאלתי אם יש הבדל משמעותי בין הכרטיס של החברה הנ"ל לבין זה של חברות כדוגמת Leadtek וGigaByte שמצדיק הוצאה כספית נוספת של לפחות 80 שח... או שאולי בכלל כדאי לי ללכת על x800gto http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15200 תודה

22. Started by davidcohen,

היי , יש לי כרטיס מסך של nvidia וקראתי פה בפורום שכשאני מתקין דרייבר חדש עדיף להסיר את הקודם עם תוכנה שנועדה לכך ולא להתקין עליו.. אפשר בבקשה המלצה לתוכנה כזאת ? ד"א הכרטיס שלי זה nvidia 7600gt

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  23. אוקיי אז ככה יש לי LCD 32" של פיליפס עם חיבור HD, עכשיו עם הכרטיס מסך קיבלתי מתאים DVI->HDMI, אני מתכוון לחבר את הטלוויזיה למחשב בכבל HDMI-HDMI עכשיו המסך מחשב מחובר למחשב בחיבור DVI->DVI השאלה היא האם אני יכול לחבר את 2 המסכים כך שיראו בהם בו זמנית ? האם זה אפשרי ? האם צריך לקנות חומרה נוספת[כרטיס טלוויזיה ?] תודה [br]פורסם בתאריך: 28.11.2008 בשעה 14:26:24 שכחתי לציין שהרזולוציה של הLCD היא HDREADYשנראלי זה 1366*768 משהו כזה, אבל זה לא נראלי ממש משנה

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by omri_ro,

הסבר נמק ו(אפשר אבל לא חובה)הבא דוגמאות חבר ביקש אותי לשאול לדעתכם המלומדת...

25. Started by nivi125,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1257&products_id=5470 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2206&products_id=14600 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=981 או את הכרטיס הזה ATI Radeon X1300PRO 256MBוGigabyte השאלה היא מה הכרטיס שהכי מתאים למעבד המסכן שלי כאילו מי מהם הכי טוב שהמעבד שלי יכול לנצל במלואו תודה מראששש

• 2 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.