כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
סליחה על הבורות אבל אני פשוט לא מבין בזה כלום אני פשוט רוצה לראות טלויזיה במחשב אם הבנתי נכון אז כרטיס טלויזיה הוא מוגבל לכמה ערוצים (תקנו אותי אם אני טועה ) וכרטיס לכידת וידאו אני יכול לחבר אותו לאנטנה או לממיר ולראות את כל הערוצים שאני קולט מהאנטנה או מהממיר ולהקליט כמובן מה יותר טוב ?? האם תוכלו להמליץ לי על כרטיס טלויזיה או לכידת וידאו עד 200-300 ש"ח בעיקרון אני רק רוצה לראות טלויזיה באיכות טובה ולהקליט לא עריכה מקצועית וכל זה תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים עדיף? inno3d nvidia geforce 260gtx 896mb freezer x2 192p pcie שעולה 830 ש"ח או power color radeon 4870hd 512mb ddr5 ב850 ש"ח על מסך סמסונג 22' 2243bw? תודה על העזרה חבר'ה...
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
קבלתי מתנה כרטיס מסך 7300GSכמה זמן הוא יחזיק מעמד עד שכבר המשחקים לא יעלו ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
שלום חברים, לאחרונה שדרגתי את המחשב שלי ל: I7 920 Gigabyte Ex58A-UD3R 6GB Crucial DDRIII 1333MHZ כ.מסך לא שדרגתי (8800GTS 320MB) <--- משום שרציתי לחכות לכרטיסים החדשים של נוידיה (בגלל שתי סיבות עיקריות האחת PHYSICS והשניה שאני עובד המון עם ADOBE והן ידועות כחובבות יותר NVIDIA ) ... האם הסיבות האלה מוצדקות או לא זה ניתן לוויכוח- אבל זה לא נושא השאלה, אז להמנע מוויכוח זה. בכל מקרה בשעה טובה הכרטיסים החדשים של NVIDIA הושקו -ואפילו התחילו להופיע ניצנים ראשונים במכירה. רק מה במחיר הרבה יותר גבוה ממה שתיארתי לעצמי, GTX470 על גבול ה2000 ש"ח כשהוא בעוצמה בערך של 5850 שעולה 3/4 ממנו. עלה במוחי הרעיון של לקנות 5850 או 5830 (אם יירד למחיר יותר מוצדק בזמן הקרוב) ככרטיס גרפי ראשי. …
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום לכם ATI +AMD מוציאים דרייברים נוספים שמתאימים ללוחות ספצייפים ובכך בעלי הלוחות מקבלים דרייבר שנותן להם יציבות ואלמנטים נוספים דוגמא אחת היא הדרייבר ללוחות ASUS עם XPRESS 3200 http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/integrated-vista32 ATI Catalyst 7.11 Display Driver for Windows Vista (32 bit) - Motherboard/IGP Drivers ישנם דרייברים נוספים שמתאימים ללוחות אחרים דבר זה פותר הרבה באגים שאנשים נתקלים לאחר שהתקינו דרייבר של הכרטיס שלא מתאים ב-100% ללוח שלהם שימו לב הדרייבר הנ"ל מתאים ל-VISTA 32 !
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי, מישהו יכול להסבר בבקשה ממה יכול לקרות דבר כזה במשחק??? http://img184.imageshack.us/img184/7073/123kk5.jpg אגב זה לקוח מ-3DMARK06 ודבר דומה קורה לי ב FEAR אבל לא מיד, אחרי איזה 5 דקות של משחק או משהו מתחיל להתבלגן הכל... והמפרט שלי זה: P4 2.4Ghz / ASUS P4s533 / 2*512MB DDR 400mhz CL3 / Leadtec GFORCE 7600 gs 256DDR2 128 bit עוד משהו?? תודה...
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי למה כרטיסי הquadro של pny יותר יקרים מleadtek כשדובר באותו הדגם ?
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אז זה המפרט. כמו שכתבתי 3.5 זכרון. מה אתם אומרים צריך להחליף את לוח האם? או שאפשר לדלג על זה... (המחשב נרכש לפני יותר משנתיים) ממה שאני מבין המעבד והזכרון בסדר, אז אפשר להשאיר גם אם אני אחליף ת'לוח אם. אני רוצה כרטיס מסך טוב. לא חדש ביותר. משהו עם ציון 7-8. המלצות בבקשה. אני מעוניין לשחק במשחקים הנ"ל: left4dead2 cod: modern warfare 2 -multiplayer פירוט מלא של לוח האם במידה ותצטרכו: מפרט תודה רבה נ.ב. לא מצאתי פרטים לגבי ספק הכוח.
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה? הוא ישמש בעיקר להקלטה מקלטות וידאו (VCR)... הוא יעלה כ-250-270 ש"ח... זה מחיר טוב? יש כרטיס יותר טוב ממנו בטווח מחירים הזה בערך (עד 300 ש"ח)? תודה!
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי שאלה.. איזה כרטיס מסך עדיף 8800GTS 320MB Superclocked GDDR3, HDTV ,2xDVI, PCI-E של EVGA או 8800GTS 320MB של LEADTEK? המפרט של המחשב: amd -4600 asus -m2n-e am2, 570ultra 2gb -twinmos 8800gts 320mb wd -250gb hec compucase cl-6a21 antec -truepower trio 430w LG 1960TR
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בבית מארז של dell optilex 745 שקיבלתי מהעבודה.. ניסיתי לשחק את ה gta החדש והגרפיקה הייתה ממש זוועתית(ati 1650) ורציתי לדעת אם אני אשפר רק כרטיס גרפי זה יעזור לי בשיפור משמעותי או שכל המארז עצמו נועד לכישלון באזור המשחקים... pentium d cpu3.40 3.39 ghz 3 gb of ram אם כן אשמח לדעת איזה כרטיס יתאים בתקציב של עד 800 ש"ח שגם לדעתכם יתאים למארז.. תודה מראש אבי
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת האם כרטיס המסך הבא טוב?: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7480#detailed והאם המחשב שלי מתאים? המפרט שלי הוא: 3Ghz זיכרון פנימי: 512 MB ,יש לי תמיכה ב-PCI-E, לוח אם:Intel Glen Ridge D915PGN והכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא:NVIDIA GeForce 6200 TurboCache 128MB ובגלל זה אני חייב לשדרג והתקציב שלי הוא מקסימום 700 שקל ולא יותר. תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 702 צפיות
-
-
תיראו הזמנתי מחשב אם מסך ViewSonic P70F ב1350 כל המחשב שלי יהיה שחור והמסך הוא שחור כסוף אבל היום היתקשרו אלי מהחברה ממנה הזמנתי תמחשב ואמרו לי שאין להם את המסכים האלו אז המסך הכי קרוב שאם הציעו לי זה VIEWSONIC FLAT 17" G70FMB MULTIMEDIA ב1175 תגידו המסך הזה טוב ? אני רוצה מסך מצוין בימיוחד למשחקים וחשוב גם שלא יהרוס לי את העיניים תגידו איך המסך והצעות למסכים אחרים של 17 שחורים או כסופים בתקציב עד 1300 ואפשר לחרוג קצת מהתקציב
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
שלום! רציתי לדעת פרטים אודות הכרטיס הנ"ל אני מעוניין בו בשביל לצפות והלהקליט שידורי טלוויזיה במחשב אבל בעיקר כדי להמיר קלטות ווידאו לDVD או VCD... רציתי לדעת איך האיכות של הכרטיס הנ"ל? רציתי לדעת גם האם אני יכול לעשות הפוך , להמיר DVD לקלטות ווידאו? והכרטיס מגיע עם הכבלים הדרושים לחיבור הווידאו אליו או לא , אם לא אז איזה כבלים אני צריך לרכוש? נ.ב: קראתי את הביקורת עליו בFAQ אבל היא לא סיפקה אותי. נ.ב 2 : האם הכרטיס כולל רדיו? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
זאת אולי שאלה מצחיקה ולא קשורה. אבל את מי ששאלתי כל אחד אמר דבר שונה. : אז שיהיה. איפה רואים יותר יפה טלוויזיה או מסך מחשב?
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
איזה חזק מבינהם? HD 3870 8800GT OC 9600GT 512MB תודה
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מה הבעיה עם BENQ? קניתי אחד סה"כ מרוצה איפה הבאגים? יש משו שאני מפספס? המספר של המסך הוא FP557s והנה קישור לאתר של BENQ עם הסברים עליו http://global.benq.com/products/lcd/fp557s_s.htm
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות GF6800GT בניו יורק התקציב שלי 400 דולר (אפשר לחרוג קצת) ומצאתי שתי חברות... איזה ליקנות? XFX: http://www.ctistore.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=PVT40AUA&Category_Code= PNY: http://www.futurepowerpc.com/scripts/details.asp?PRDCODE=VCPN-G6800GAPB רם אתם יכולים תגידו לי גם מה היתרונות והחסרונות של כל כרטיס... תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מיכיוון שבפורום לא יכלו לעזור לי בכמה פניות שקשורות לרדאון שלי, הלכתי לאתר של ATI שבו (או בראיון שקראתי..) הם מתהדרים בשירות לקוחות מהיר ואישי לכל שאלה. שלחתי להם מייל, שניים במספר, כל אחד עם שאלות שונות לחלוטין (HYDRAVISION וFULLSTREAM). מהיר כן, תוך שלוש שעות קיבלתי מענה, אישי? לא חושב, שימו לב לשני מיילים שהם שלחו לי בתשובה למיילים שנשלחו בהפרש של שבועיים. כי שאתם רואים שתי התשובות כמעט זהות מה גם שהם לא התייחסו לחלוטין לבעיה שדיברתי עליה. פעם ראשונה ויתרתי, אמרתי, אולי הם לא הבינו, לא היה דחוף, לא החזרתי להם מייל כועס. פעם שניה (עכשיוו), כבר שלחתי להם מייל חזרה מאוד אסרטיבי על זה שהם לא ענו לעיניין, נראה עוד כמה שעות מה נקבל. יאיר.
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אגב דיונים ושאלות בנושא ממשקים של מסכים LCD (בתקווה שלא העלו את הנקודה הזו כאן בעבר); לא מוזר לכם שכניסת DVI דווקא מעלה את המחיר (או למעשה נמצאת בדגמים הנחשבים יותר בליין של היצרנים) ? הרי היתרון העיקרי של מסכים אלו זה שהם דיגיטליים. אם כבר מוסיפים אופציות למסכים - אז צריך דווקא לשלם על כניסה אנלוגית לשם תאימות עם כרטיסי מסך ישנים או נטולי יציאת DVI. לפי ההגיון, כניסה אנלוגית למסך TFT מחייבת שימוש במכלול ADC, ויוצא ככה שסך כל המידע עובר טרנספורמציה לפחות פעמיים - מהכרטיס מסך DAC ובכניסה לכרטיס המסך ADC. בכל המרה כזו האיכות יורדת חד משמעית. מה שלא ברור זה, שלפי ההגיון, ככל שהמסך זול יותר (אם רק במחיר או גם במיצוב/רמת איכות) כך היצרן ירצה, בנוסף, להוריד כמה שיותר אופציות ומ…
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את דום 3 עם כרטיס ati 8500 128 פנטיום 4 3ג 512 מ ddr המשחק רץ יחסית יפה מאוד התקנתי גם את ההוטפיקס של ati אך משום מה אני רואה את המשחק ב 60 הרץ???????? יש פתרון???
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הייתי אמור לקנות את הגרסה הרגילה של gtx460 700 mb אבל הוא ניגמר במלאי ולא מגיע יותר, אז רציתי לדעת 1.בכמה הse 1gb יותר חלש 2.ולאיזה כרטיס מati הוא משתווה ? 3.כדי לי להוסיף 50 שקל ל800 שקל ולקנות את הgtx460 700 (רק של חברה אחרת ( בגלל זה הוא יותר יקר) 4.או לקנות ב750 של ספארקל את הse 1gb 5.ואם אתם חושבים שבסביבות ה750 שקל יש משהו יותר טוב אשמח לשמוע... תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
איזה מסך יותר טוב ליישומי אינטרנט ואינטרנט,משחקים וסרטים...?????
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-