כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
http://www.megagames.com/news/html/hardware/newatir600details.shtml
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מתוך ה-FAQ: אם כך מדוע מצוין כאן שיש לכרטיס 128MB? זאת טעות ב-FAQ או בדף המוצר?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
קיבלתי בקופסה כבל עם 2 מולוקסים שזה אחד מולוקוס מספק כוח ואני מחבר לכבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך ואז המולוקוס מתחבר לכרטיס מסך או ישר לקחת כבל פנוי עם מולוקוס ולחבר לכרטיס מסך מה ההבדל?
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש בסוף אוגוסט תחילת ספטמבר(בזמן שבו יתחילו לבוא המשחקים השווים..) וגם בנתיים המחירים ירדו קצת ככה שיהיה אפשר לקנות את אותו מחשב רק זול ב500 שקל מעכשיו... בקיצור חשבתי ללכת על הGeForce 8600GT כי הבנתי שה8600GTS זה בזבוז כסף ואין הפרש ביצועים גדול(נראה אולי אם המחירים ירדו בהרבה אני יחשוב על 8800 GTS). אבל במחשבה שנייה אולי כבר כדאי לחכות לR650 שבתקווה, ותקנו אותי אם אני טועה, יעלה אותו דבר ויתן ביצועים עדיפים?
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
ברשותי 3 כרטיסי מסך קצת ישנים וכיוון שאני לא מבין גדול רציתי איזה מהם טוב יותר? Inno3D Tornado GeForce4 MX440 AGP 8X DDR 64M 1 GeForce4 MX440 8X 128M 2 GeForce4 MX440 64M 3
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי תבעיה בכרטיס מסך HD 4870 SAPPHIRE ונכנסתי לאתר שלהם וראיתי את הדגם כמו אצלי ושאני צריך לעדכן את הביוס עכשיו אני לא מבין בהוראות מה לעשות? מישוהו יכול להסביר לי? בבקשה מתחנן!
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
היי, אני צריך כרטיס מסך שיתאים למשחקים כבדים. יש לי מסך 17 אינצ' (לא יודע אם זה משנה =\ ). מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ספק כח Enermax Noisetaker 420W התקציב גמיש. נוטה לכיוון ה1300-1600 תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי את הכרטיס X1950GT ל-AGP דיברתי עם חבר (יש לו PCI-Express, לא יודע אם זה קשור..) ויש לו X1950Pro והוא אמר לי שהחיבור מולקס שם, זה לא חיבור מולקס רגיל..והוא אמר לי לבדוק את זה בכרטיס מסך שלי.. לא בדיוק הבנתי למה הוא מתכוון.. בדקתי אצלי במארז וראיתי שיש לי רק חיבורים רגילים... השאלה שלי היא אם לכרטיס יש חיבור מולקס רגיל או חיבור אחר של חשמל...? תודה.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
של גיפורס ורדאון. הגירסה הטובה ביותר עם 256. מה יותר מביניהם למשחקים?
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום המחשב אינו מיועד למשחקים כבדים מה שמצאתי זה הכרטיס של ASUS http://www.skypc.co.il/pl_product~32006~8~0.htm אבל אם יש לכם רעיון יותר טוב באותו סדר מחיר אשמח לשמוע
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. בעקבות הבנצ'מארקים שראיתי פה ל-HL2 רציתי לשאול אותכם למה קצב הפריימים המקסימלי שלי ב-HL2 הוא שאני מתכופף לכיוון הרצפה או נמצא בחדר ריק ולא ממש מושקע ואז אני מגיע ל-80 FPS. ותבינו יש לי Radeon 9800 Pro (של MSI) ואני שומע שאנשים עם Radeon 9600XT מפעילים את המשחק סבבה. אז חשבתי אולי זה קשור למעבד שלי? Pentium4 2.4GHz?
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
א. http://zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=7600GT למה השני יותר זול, מה ההבדל? ב. יש לי מה לעשות עם כרטיס ישן? RADEON X700 SE? יכול להיות לו שימוש בתור כרטיס מסך שני, או שהוא לא מספיק טוב בשביל "לעזור" לראשון? ג. יש דרישות מפרט מסויימות לכרטיס, חוץ מחיבורי PCI-E? ד. כדאי לי בכלל לקנות עכשיו 7600GT? אם אני כבר קונה כרטיס יותר טוב, כדאי לי לעלות לדרגה עוד יותר גבוהה?
-
- 12 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש את הכרטיס הזה: Inno3D nVIDIA GeForce 9600GT OC 512MB PCIe http://skypc.co.il/product.asp?pid=I-96GT-H5GTCDX ואת זה: Palit nVIDIA GeForce 9600GT Sonic 512MB PCIe http://skypc.co.il/product.asp?pid=28622 אני משחק על רזולוציה 1280x1024 ואני רוצה להפעיל את המשחקים על האופציות הכי גבוהות וחושב לי מאוד שהמשחק יראה בשיא שלו.. בקיצור חוות דעות מקצועיות איזה מהם כדי לי לקנות.. תודה
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
לאחר חיפושים אינסופיים ברשת, אני נאלץ להגיע לכאן, אולי מישהו יוכל לעזור לי. קניתי מחשב חדש ולפני זה, במחשב הקודם שהיה מבוסס על X1950XTX, לא הייתה לי שום בעיה. עכשיו אני עם HD4890 והכרטיס מזהה את המסך LCD שלי כ-CRT ולכן מגביל אותי מלהגיע לרזולוציה של 1920*1080. המסך מחובר באמצעות כבר VGA דרך מתאם DVI. הדרייברים מעודכנים לחלוטין, אני משתמש ב-Catalyst האחרון. אין לי אופציה לעשות Scale בתוכנה בגלל בעית הזיהוי הזאת. כשאני מגיע לאותה רזולוציה אז הוא התצוגה יוצאת לי אל מחוץ למסך. אני באמת כבר אובד עצות. אין לי מושג מה לעשות. המפרט המלא רשום פה בצד אם צריך...
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
המסך הוא DAEWOO 19'' 907DF Flat שימו לב 19 אינץ האם המסך הזה שווה במחיר 750 שח והנה המפרט שלו: Model DAEWOO 907DF Size 19" Diagonal, FST Viewable Size 18.1" Dot Pitch 0.24mm(Horizontal) Phosphor RGB medium-short persistence Surface treatment Anti-Glare/Anti-Static coating Horizontal 30 ~ 70KHz Vertical 50 ~ 160Hz Pixel Clock 110MHz Maximum Resolution 1600 x 1200 @75Hz Recommended Resolution 1280 x 1024 @85Hz האם המסך הזה שווה קנייה?לצורך שימוש במשחקים
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
דבר ראשון, לא היה לי מושג איפה לכתוב את זה, אבל בגלל שזה די קשור ל- FPS החלטתי לכתוב את זה פה. אם אחד המנהלים מרגיש לנכון להעביר את זה למקום יותר מתאים, הוא מוזמן. לפני כשבועיים פרמטתי את המחשב, והוספתי הארדיסק של 320GB ב- IDE שדרכו אני עובד עכשיו ועליו מותקן ה- XP. התקנתי את הדריברים האחרונים של ATI ואת הדריברים של הלוח אם וכל ה- Onboard שעליו מהדיסק שקיבלתי עם הלוח אם לפני שנתיים. (לא זכור לי שהיו עם זה בעיות בעבר) במשחקים שעבדו בעבר מצוין כמו World Of Warcraft ו- CS:S אני מקבל FPS די זוועתי - 24 ממוצע ב- WoW ו- 20-40 fps ב- Cs:S ב- 1280X1024. (לפני זה זה היה הרבה יותר גבוהה). יש לציין שה- VSync כבוי בכולם. אני שם לב שבאתרים שבהם יש הרבה באנרים (כמו וואלה ואפילו פה) גם …
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2662&Pname=LEADTEK
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם....אשמח לקבל את דעתכם... המפרט שלי: הלוח אם : P4S533-MX מעבד : Pentium 4 CPU 2.66GHz רק 512KB Cache. זיכרון : 1G . ספק כח: 400W. מה שהייתי רוצה לשדרג זה בעצם את הכרטיס מסך...וחשוב שיתמוך ב: 1.יצאת HDTV ל HDMI. --> לLCD סמסונג 32-R81B. 2.DVI כמובן לLCD של המחשב. --> LCD LG "17 3.שיתמוך בShader 3.0. --> סביר להניח שאין... --> מת לשחק במשחק GIRD החדש...בטח לא "יזוז" אצלי(אם "יזחל" זה טוב)... 4.יהיה חזק ככל שאפשר (ביצועים). זה לא המקום ואולי כן...בקשר לכרטיס קול: כרטיס קול עם יצאה דיגיטלית (אופטית או קואקסיאלית) לחבר לרסיבר DENON AVR-1705. תודה רבה . שלומי.
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
I dont know what to choose for my new computer can someone sugget what i can use for 200-600 dollars???? must be good and run all the new games from 2005+ no less
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כתבה מצוינת ב TOMSHARDWARE: http://www6.tomshardware.com/graphic/20040603/index.html המסקנה למי שאין כח לקרוא הכל - גם ATI וגם NVIDIA מרמות ב ANISOFILTERING (בילשון העם איכות תמונה) בכרטיסים החדשים . ולמי שזוכר בסקירות הראשונות של הכרטיס החדש של NVIDIA ראו שאיכות התמונה של ATI 9800XT היתה יותר טובה. מתברר שהיא יותר טובה גם מאיכות התמונה של ה X800. ובקיצור - למהירות יש מחיר..
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
ערב טוב ברשותי מסך dell 2408wfp ואני מעוניין בכרטיס מסך שיינצל במלואו אודה לכם על ההמלצות
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
חבר שקיבל במתנה (איזה משפחה מפגרת), GECUBE 1950PRO 512 מעוניין למכור אותו ב-200 שקל לכל אחד מהחבר'ה שירבה במחיר דומה לו. עכשיו יש לי X1800XT בן חצי שנה בערך, כדאי להחליף? מה בעצם ההבדלים?
-
- 13 תגובות
- 719 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 500-600 80% לצפייה בFULL HD ועבודה רגילה + 20% למשחקים אבל חשוב לי מאוד שהמשחקים ירוצו חלק בFULL HD לא מחייב עם הגדרות מקסימליות. המפרט של המחשב שלי מתחת לתמונת המשתמש שלי. המארז יחסית קטן והספק חלש השאלה אם יש משהו שיכול להתאים. אשמח לקישור לקניית הכרטיס מחנות, יד2 או איביי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-