עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by T-Flash,

מה זה הת'רד הזה? מי שלא הבין, ככה זה נראה לפני שהגבתי:

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  2. השאלה בכותרת... שיהיה עם TUNER שאני אוכל לחבר לחור TV/RADIO בקיר... תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by codvir,

שלום לכולם במידה ואני אחבר את המחשב שלי לפלזמה 42 אינץ של גרונדינג בחיבור DVI בין כרטיס המסך לפלזמה אני אראה עדיין איכותי או שאני מאבד איכות? יש לי כרטיס מסך של GAINWARD עם ציפ של NVIDIA 256 MB דגם הכרטיס 6800 FX. תודה דביר

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by bugosdckh,

שלום . רציתי לשאול האם יש הבדל בין כרטיס מסך 8500gt ל8600gt? תודה.

5. אהלן, ברשותי כרטיס 6600GT PCIE. התקנתי מחדש את XP לפני מספר שבועות ובדרייברים החדשים פשוט אין את האפשרות לפרוס את התצוגה על מסך נוסף. למעשה, הדרייברים בכלל לא נותנים לי להוסיף מסך נוסף. עכשיו שידרגתי לדרייברים הממש חדשים (מלפני יומיים) ועדיין אין האפשרות הזאת. לפני ההתקנה מחדש של XP, עם הדרייברים הישנים, הכל עבד כשורה. עוד מישהו נתקבל בבעיה הזו ויכול להציא פתרון? יש דרך להחזיר את הממשק שליטה הישן? 10X

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by OutRaGe,

שלום חבר שלי מתלבט בין הכרטיסים האלו..המסך שישרת אותו יהיה 19 אינץ' החשיבה היא בעיקר לעתיד כי היום ברור ששלושת הכרטיסים מריצים הכל אחלה היום(אבל עדיין אין הרבה הבדל ב-1280*1024 בין הכרטיסים) העניין שאם הוא לוקח את ה-320 אז הוא לוקח E6600 ואם את אחד מהשניים האחרים אז E6320.. מה דעתכם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  7. Started by crazydiamond,

השאלה בכותרת - איך ה X800GT לעומת ה 7600GT והאם ל X800GT יש אפשרות לפתיחת צינורות? יש לציין שזה לא כרטיס רגיל אלא גרסת AIW.

8. Started by nivi125,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1257&products_id=5470 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2206&products_id=14600 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=981 או את הכרטיס הזה ATI Radeon X1300PRO 256MBוGigabyte השאלה היא מה הכרטיס שהכי מתאים למעבד המסכן שלי כאילו מי מהם הכי טוב שהמעבד שלי יכול לנצל במלואו תודה מראששש

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  9. יש כזאת תוכנה או משהו שבודק את היכולות של הכרטיס גרפי ?! אני מכיר את rthdribl, שהוא בודק בעיקר את התחממות הכרטיס... האם יש תוכנה שמנתחת ונותנת נתונים על המאיץ גרפי בזמן אמת ?! ועוד שאלה, האם יש תוכנה שבודקת את התחממות הכרטיס מסך בזמן משחק ואח"כ שומרת את הנתונים כדי שאח"כ אני אוכל לראות לאיזה גבהים הגיעה הטמפ' שלו ? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  10. שלום חברים אני ממש לפני קנייה ויש לי שאלה עבורכם האם שווה לקנות עכשיו 8800 GTS 320 ? או להסתפק ב - 1950PRO ולקנות את ה- GTS עוד 8 10 חודשים ?

• 13 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by elilosky,

ראיתי שכבר הם יצאו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5220 המשחקים בכלל תומכים בהם עכשיו?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by oorlevi,

יש לי את הכרטיס FX5500 יש איזה אפשרות לעשות לו המהרה קטנה? אפילו משהו בהגדרות של הכרטיס כדי שהוא יפעל יותר טוב.. אני יודע שזה כרטיס מיושן אבל בכול זאת יש איזה משהו שיכול להגדיר אותו נכון או להמהיר אותו טיפה דרך הביוס? תודה!

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by Solly,

אהלן לכולם! ניסיתי לחפש באינטרנט ולא מצאתי... יש מידע לגבי טמפרטורת עבודה נורמלית ל4890? או בקיצור, מה הטמפטרטורה שמעליה אני כבר צריך להתחיל לדאוג...? במצב רגיל הטמפ' היא 60 מעלות, קצת גבוה לא ? תודה

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by MoAv,

אני צריך הצעות לכרטיס עד 500 כמו שכתבתי, שאותו אני אחפש ביד שניה אז אפשר להוסיף עוד 10-20 אחוז מהתקציב המקורי כאילו הוא חדש. זאת התצורה הבסיסית : Asus A8N-E AMD x64 3500 4 x 512mb corsair

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  15. רציתי לדעת אם אני צריך להוסיף או לעשות משהו בקשר לקירור שלו או שאיך שהוא ישאר זה בסדר המפרט שלי זה: e8400 ep45-ud3l 4850HD 1GB אבל אין עליו מאוורר יש עליו רק צלעות קירור ספק טירמלטק 600W winstren digital 500GB מארז cm590 והוספתי לו מאוורר כאילו יש עליו עכשיו 3 4GB kingstone heperX cl5 האם אפשר להשאיר אותו איך שככה או שהוא צריך קירור הכרטיס מסך בעזרת הוספת מאווררים או משהו בסגנון כלשהו תודה לעוזרים

16. אהלן, אני בונה מחשב - המפרט הוא כזה : Intel Sandy Bridge Core i7 2600 Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 CHIPSET (האם מומלץ?) Cooler Master 690 2 Corsair TX 750 Watt 8 ג'יגה זיכרון השימוש שלי הוא : עבודה כבדה בפוטושופ + משחקים כבדים. המסך שברשותי מגיע לרזולוציה של 1680*1050 בווינדוס. (22 אינץ') התקציב שלי הוא עד 1200-1300 ש"ח, עדיף לא לחרוג. כאשר המטרה היא כמובן עבודה חזקה ככל הניתן עם משחקים (כי לפוטושופ זה לא מאוד משנה). החנות ממנה אני הולך לרכוש היא : www.rsm.co.il ולכן אודה לכם אם תוכלו לבחור משם.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  17. יש לי מסך בעל כניסת VGA בלבד במרחק של כמעט 5 מטר מהמחשב. רכשתי את הכבל הנ"ל: http://mediagalaxy.co.il/rec/501 בהשוואה לכבל של 1.8 מטר אחר שיש לי, רואים בבירור ירידה באיכות התמונה. אין הפרעות מטורפות או משהו כזה, אך בשימוש עם הכבל הקצר התמונה ללא ספק יותר חדה, פחות מרוחה ובכללי יותר נעימה לעין. האם יש כבל 5 מטר שיוכל לתת לי את אותה איכות תמונה שאני מקבל עם כבל 1.8? ואם כן, איפה אני קונה אותו?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  18. Started by bigi37,

שלום לכולם כרגע יש לי כרטיס מסך on board שלא מאפשר לי להריץ כמעט כל משחק חדש. אני מעוניין לשחק במשחקים כמו FM10, אולי פיפא וכו'. אני לא חושב שזה משחקים יותר מדי כבדים, ואני די קצר בתקציב. מה הכרטיסים הכי זולים שיוכלו להריץ את המשחקים האלה בהגדרות סבירות? חשבתי על HD4670 של ATI, מה אתם אומרים? והאם אתם חושבים שהכרטיס הזה יוכל להחזיק שנה-שנתיים מבחינת הרצת משחקים? לוח האם שלי הוא Asus P5VD2-MX ויש לו את היציאות הבאות (לפי אברסט): 2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, כך שהוא אמור לתמוך בכל כרטיס מודרני - נכון? בנוגע לספק כוח וקירור - אין לי מושג מה יש לי, אבל הכרטיס הזה דורש איזשהן דרישות מיוחדות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  19. שווה משהו ? 270 ש"ח ואם יש הבדל משמעותי בינו לבין HD4350 שעולה 195 ש"ח ?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  20. אאחחחח, אם רק היו מוציאים ת'צעצוע הזה לפני חצי שנה ... http://www.techpowerup.com/113335/Galaxy_Designs_Dual-Core_GeForce_GTS_250_Graphics_Accelerator.html

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  21. אני מחפש כרטיס מסך אשר לא יפול מביצועי 8800GTS320MB. מחיר הכרטיס שאני מחפש, שלא יהיה מעבר ל600 ש"ח. אם ישנו שינוי מהותי בביצועים אז פער מחיר של עוד 150 ש"ח, זה גם אחלה. שימוש של הכרטיס הוא משחקים, סרטים ועבודה רגילה (לא מעוניין לעשות OC לכרטיס). מפרט שלי: E6850, 4GB 800MHZ OCZ, ולוח אם של גיגהבייט P35-DS3L. ספק 400W שלHEC. תודה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  22. שלום לכולם, לפני כשנתיים בניתי מחשב שהיה מיועד לעבודה עם קול וסאונד בלבד ולכן לא ציפיתי שאשחק מתישהו במשחקים ולכן יש ברשותי כרטיס GEFORCE 8400 שהוא די עלוב. לאחרונה יצאו משחקים ממש טובים שקשה להיות אדיש אליהם אז החלטתי לקנות כרטיס מסך בינוני בין 500-700 ש"ח. (סטודנט=תקציב נמוך). המפרט של המחשב שלי: מעבד: Q9550 לוח אם: Asus-P5QPL-AM זיכרון : 4GB DDR2 אין לי מושג לגביי הספק. אשמח להצעות!

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by Buzz15,

לאחרונה קניתי מחשב נייד מסוג Dell Inspiron n5110. עכשיו נכנסתי ל SRL לבדוק תאימות של משחקים למחשב שלי ולהפתעתי בכל משחק בשורה של הכרטיס מסך במקום NVidia GeForce GT525M מופיע לי You Have: Intel® HD Graphics Family. עכשיו השאלה שלי : WTF. יכול להיות שהג'יפורס שלי מכובה או משו?נכנסתי ללוח ההתקנים ובקטגוריה של הכרטיסי מסך הג'יפורס מופיע מתחת לכרטיס מסך המובנה.יכול להיות מצב שהמחשב משתמש בטעות בכרטיס מסך המובנה ולא בג'יפורס?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by amir_dj,

יש לי כרגע nvidia 6100 דרך הלוח אם. אני מחפש כרטיס מסך שיהיו לו 2 יציאות של DVI. הכרטיס לא ישמש למשחקים אז הוא לא צריך להיות חזק או משו. הבעיה שיש לי ספק כוח ג'נרי של 500 וואט ופה אני צריך עזרה כי הבנתי שכרטיס מסך חזק מדי יצרוך יותר מדי חשמל ואז יהיו לי בעיות. פה אני צריך אותכם. כרטיס מסך בעל צריכת חשמל נמוכה יחסית עם חיבור לשני מסכים DVI. תודה. זה הלוח אם שלי: Gigabyte GA-M61SME-S2L v2 נ.ב. עדיפות לnvidia סתם העדפה.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  25. Started by Unavoidable Encounter,

אני בונה מפרט למחשב שישמש בעיקר לתוכנות משרדיות (אופיס וכו'), חישובים (MATLAB) ותוכנות מיפוי - בעיקר ArcGIS. הנה הדרישות הגרפיות של ArcGIS: 64 MB RAM minimum, 256 MB RAM or higher recommended. NVIDIA, ATI, and Intel chipsets supported. 24-bit capable graphics accelerator OpenGL version 2.0 runtime minimum is required, and Shader Model 3.0 or higher is recommended. האם דרוש כרטיס מסך נפרד, או זה שמובנה בלוח האם מספיק לשימושים האלו? (לוח האם הזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4141#sp) ואם כן - איזה כרטיס יספיק? אני רוצה לחסוך כמה שיותר. מעבד חזק ו-8GB RAM כבר יש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.