עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, יש לי כרטיס מסך גיפורס 5200 עם יציאת טלויזיה, אבל כשאני מחבר את היציאת טלויזיה לטלויזיה שלי בחדר (גרונגיד 25 אינץ) רואים בה בשחור לבן. ניסיתי לחבר לשתי הכניסות שלה אבל בשניהם זה ככה. וגם אם אני מחבר לה משהו אחר כמו ממיר או DVD רואים כרגיל. ניסיתי לחפש איזה הגדרות במחשב בנוגע לדבר הזה, אבל לא מצאתי...

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  2. שלום חברי הפורום, ביום שני, אתמול, אני וחבר הלכנו לאסוף את המחשב החדש שלו מKSP ולהלן המפרט: A64 3000+ 939 k8nf-9 1024MB ADATA 6600GT HEC 400 קיבלנו את התוצאות הבאות ב 3dmark לאחר התקנת דרייברים חדשים לכל חלקי המחשב: 01 - 17640 03 - 8003 05 - 3508 האם תוצאות אלה בסדר למערכת? כיצד אני יודע האם הרכיבו את הזכרון בדואל DDR שכן יש שני צבעים בסלוטים ושני כרטיסי הזכרון נמצאים על אותו הצבע, זה בסדר?יש דרך לבדוק? תודה רבה לעוזרים. נ.ב מושיקו RULZ(פגשתי אותו בKSP למקרה שמישהו לא הבין )

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by orbk,

שלום לכולם מביןם שני הכרטיסים האלה אני מודע שPRO יותר חזק x1950GT || x1950PRO עכשיו אני רוצה לדעת אם הביצועים שלו טובים ברבה מן הGT וזה שווה אתה התוספת בתשלום או שהביצועים לא כאלה גדולים בניהם ככה שאין טעם לקנות את ה PRO?

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  4. Started by dog_foot,

אחרי התלבטויות החלטתי שאני קונה אתה הכרטיס MSI 9800 pro 128 או 256 מגה, 1. אבל אני צריך עזרה אם אפשר במקומות, ככה בארץ דרך האינטרנט ראיתי רק באתר של פנדה, אם מישהו מכיר עוד מקום אז אני אשמח 2. חבר שלי טס לארה"ב/ פילדלפיה, מישהו מכיר חנות ברחובות שם או באינטרנט שם בטח זה יותר זול בהרבה מהארץ, אשמח לקבל עזרה, בעיקר איפה לקנות בחו"ל, חנויות וכאלה...תודה.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  5. Started by fers,

תקשיבו אני קונה ת hd4890 חייב לשים לו מישחה תרמית? או שהוא בא כבר מהחברה אם המישחה? ואם צריך הוא מגיע אם מישחה או שצריך ליקנות מדובר על hd4890 sapphire

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  6. עוד דיווח רבעוני מרשים של מפתחת השבבים הירוקה מגיע - עם בשורה גדולה ומפתיעה עבור העתיד שלה לכתבה

7. Started by yakir8,

שלום קניתי את HD3650 ליציאת AGP וחיפשתי Driver (עדכני 8.7)באתר של AMD-ATI והורדתי את זה שמתאים לסידרת 3600 אבל כשאני מתקין הוא נותן את השגיאה שבתמונה... אז אך אני מתקין את Driver העדכני ביותר בשבילו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  8. Started by tidan26,

שלום! רכשתי כרטיס מסך דגם: BFG 295GTX אני משחק על רזולוציה של 1920 1200 על ההגדרות הכי גבוהות והמשחקים זזים לאט מדוע?... ברצוני לציין שהורדתי את הדרייברים האחרונים.

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by tintin,

בNEW EGG הוא עולה 1900 שקל ופו בארץ 3390?? הפרש של 1500 שקל! אל תקנו.. גם קראתי ביקורות שהרזולוציה הגבוהה שלו עובדת רק ב 60HZ וזה מכאיב נורא בעניים ולכן לא מומלץ לקנות אם אתם גיימרים. חוץ מזה שעדין יש קצת גוסטינג . הנה קישור לאחת מהביקורות: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824116355

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by STRENGTH,

יש איזה תוכנה או דרך למנוע את זה? אני רוצה להשתמש ב 960*1280 (רואים סרטים ככה הכי טוב) אבל רואים ממש מטושטש ולא ברור מישהו יודע מה אני צריך לעשות? אה ועוד שאלה בעוד 3 שנים במסכי LCD כבר לא יהיה NATIVE RESOLTION?

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  11. Started by yonatanR,

מישהו יודע/מנחש מתי יצאו כרטיסי הדור הבא של NVIDIA/ATI? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  12. שלום... הזמנתי מסך: MAG 996PFS מסך שטוח בגודל 19' בצבע אפור רזולוציה 1600X1200 גודל נקודה 0.21 מ"מ 1: המסך מומלץ? 2: המסך אייכותי? 3: לכרטיס מסך יותר קשה לעבד טקסטורות של 19 מאשר 17 ? 4: הוא עולה 1070 המחיר הזה ואפילו קצת יותר אפשר להביא משהו יותר טוב? *מצטער על הפצצה של השאלות האלה פשוט עניין אותי לדעת ... ?(הזמנתי אותו אבל קצת מאוחר מידיי הייתי אמור להתיעץ איתכם קודם לכן.. אבל עדיין אינ יכול לבטל ולהזמין משהו אחר ) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  13. Started by Ro-K,

איזה כרטיס עריכה אתם מציעים עד 150 שח צריך שיהיה גם כבל DV, ושיתאים למצלמת וידאו דיגיטלית פנסוניק תודה

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  14. אוקיי אז אני מתכוון לקנות מחשב חדש ולקחת או את ה- 8800GTS או את ה-9800GTX. עכשיו כמו שהבנתי בשביל כרטיסי מסך מהסוג הזה צריך גם מסך מתאים. אשמח אם מישהו יפרט על זה או יסביר על זה, יש לי כרגע מסך 19". (בהדמנות גם אשמח אם מישהו יגיד אילו מהכרטיסים עדיף לקנייה)

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  15. היי, הרבה זמן לו הייתי פה.היום אני בא להיכנס ל iqpc ואני רואה מלא כרטיסים חדשים , הכל חדש ,זכרונות, ואני לא מבין כלום! P: מישהו יכול להסביר לי קצת איזה כרטיסים משתלמים היום,מי חזק,מי חלש וכו' ? אני זוכר לפני חצי שנה כולם לקחו את ה8800GT של intel.מה היום ?

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by play_boy,

קראתי בפורום של nvidia שלהרבה אנשים יש בעיהה אים הדריבר החדש 162.18 במישחק graw 2 וגם לי יש תבעייה הזאת אים 7300 gt יש איזה אפשרות שצריך לשנות בדרייבר או שזה דרייבר פשוט דפוק תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by Achiron,

שבמחיר הזה כבר עדיף 7300GS?

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  18. קראו בקצרה ת'דיון ותענו על הקטע המודגש.... עריכה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=244051.msg2149953#msg2149953

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by Tchr0,

יש לי ATI HD 4850 [של sapphire] ולאחרונה החלפתי לוח אם, שיש בו תמיכה ל CF. השאלה האם שווה בימינו להשקיע על עוד כרטיס לעומת הביצועים? כי הבנתי שכרטיס אחד ברמה גבוה יותר יהיה יותר חזק משניים נמוכים בCF [למשל 4870 יהיה יותר חזק משני 4850] זה נכון? ואם בכלל אפשר לשלב 4870 או אפילו 4890 עם הכרטיס שלי?

20. Started by Pika007,

שלום וערב טוב כולם עקב דחיה מטורפת של הגיוס שלי, אני רוצה לשדרג את המחשב (תכל'ס, לקנות חדש) אני מעוניין לעשות מערך CF של 2 כרטיסים, ופה טמונה אחת הבעיות שלי- האם 3870 שווים את תוספת הכסף לעומת 3850? למישהו יש איזושהי השוואה של מערכי CF של הכרטיסים האלו? אם תוכלו, בבקשה תנו לינק (לא משנה מאיפה בארץ) לכרטיסי ה 3850 וה 3870 הכי זולים שאתם מוצאים, של אסוס/ג'יגבייט/PALIT. -הבהרה קטנה: אני עוסק המון בעריכה, קידוד, המרה וצפיה (כמובן) בוידאו ב HD, המערכת תהיה מחוברת דרך קבע לטלויזית LCD של 27", ולכן אני לא מעוניין בכרטיסים של NVIDIA. אני יודע שהם כרגע משתלמים יותר למשחקים, אבל עניין הוידאו קריטי בשבילי. (זה, והעובדה שאני לא סובל את הדרייברים של NV, זה סיוט לעבוד איתם) בנ…

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by dsane,

מה הבעיה עם BENQ? קניתי אחד סה"כ מרוצה איפה הבאגים? יש משו שאני מפספס? המספר של המסך הוא FP557s והנה קישור לאתר של BENQ עם הסברים עליו http://global.benq.com/products/lcd/fp557s_s.htm

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by BenSalem2,

שלום אני ממש לא מועדכן במה שהולך כרגע עם כרטיסי מסך מה זה קרוספייר מה הכוונה בכרטיס מסך HD? האם היום אפשר לשחק במחשב באיכות HD? האם אני אוכל להריץ את crysis 2 על HD? או על פול סטטינגס הכי גבוהה..? תודה רבה שבת שלום

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  23. יצא דריבר חדש Release Highlights: Adds support for GeForce 7800 GTX 512 and GeForce 6800 GS Improved performance for Quake 4 Improved performance and compatibility for Call of Duty 2 Mixed vendor support for NVIDIA SLI. TV-Out/HD-out support for NVIDIA SLI. Added support for VSync on Direct3D games when running NVIDIA SLI. Performance enhancements for dual-core CPUs. PureVideo high definition MPEG-2 de-interlacing support. Usability enhancements when connecting to an HDTV. Microsoft® DirectX® 9.0c and OpenGL® 2.0 support For a full list of fixed and known issues please view the Release Notes. http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.94.html מישהו עם מעבד כפ…

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by noamc,

שלום לכולם אני חדש פה ויש לי בעיה שאני מקבל התראות רבות של מחוון מתח של כרטיס msi 7600gs 256e עכשיו הבעיה היא שהתקנתי אותו הכל טוב ויפה אבל שה win xp עולה הוא רושם לי מחוון מתח: מדווח כי כרטיס הגרפיקה המופעל nvidia זקיף המערכת של אינו מקבל כמות עוצמה מספקת nvidia ידי. (ככה זה רשום) ואז רשום: כדי להגן על החומרה שלך מפני נזק אפשרי או מצב שעשוי לגרום לנעילת המערכת, מעבד הגרפיקה הנמיך את ביצועיו לרמה שתאפשר המשך פעולה בטוחה. איך אפשר לתקן את זה או להפסיק לקבל את ההודעה הזאת.

• 11 תגובות
    • 669 צפיות
  25. Started by giladr,

נתקלתי בבעיה עם פירוק הקירור של הכרטיס הוצאתי את כל הברגים מאחורה, 2 ברגים בצד ו 3 ברגים מתחת למאוורר. אני מרגיש שההיטסינק השתחרר מה PCB והוא זז קצת לצדדים ובסיבוב טיפה. אני חושב שהוא עדיין נדבק בגלל כל הפדים התרמיים והגריז על הליבה, אבל אני מפחד להפעיל על זה יותר מדי כוח כדי לא לשבור רכיבים מישהו מכיר\יודע\הצעות וכ"ו תודה

• 5 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.