עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום איך אפשר לדעת אם יש אי תאימות בין לוח אם וכרטיס מסך?< מעבד 2.6mhz pentium4 כרטיס מסך 7300gt leadteck לוח אם ASRock P4i65GV תודה

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  2. היי צריך המלצה לכרטיס מסך חדש בתקציב של 400 שקל שיורכב על לוח אם מסוג GA-H55M-S2 המטרות הם משחקים בעיקר לדיאבלו 3, ותוכנות גרפיקה - פוטושופ, ילוסטריאטור וכו' יציאות גם hd וגם DVI תודה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  3. Started by Pika007,

שלום וערב טוב כולם עקב דחיה מטורפת של הגיוס שלי, אני רוצה לשדרג את המחשב (תכל'ס, לקנות חדש) אני מעוניין לעשות מערך CF של 2 כרטיסים, ופה טמונה אחת הבעיות שלי- האם 3870 שווים את תוספת הכסף לעומת 3850? למישהו יש איזושהי השוואה של מערכי CF של הכרטיסים האלו? אם תוכלו, בבקשה תנו לינק (לא משנה מאיפה בארץ) לכרטיסי ה 3850 וה 3870 הכי זולים שאתם מוצאים, של אסוס/ג'יגבייט/PALIT. -הבהרה קטנה: אני עוסק המון בעריכה, קידוד, המרה וצפיה (כמובן) בוידאו ב HD, המערכת תהיה מחוברת דרך קבע לטלויזית LCD של 27", ולכן אני לא מעוניין בכרטיסים של NVIDIA. אני יודע שהם כרגע משתלמים יותר למשחקים, אבל עניין הוידאו קריטי בשבילי. (זה, והעובדה שאני לא סובל את הדרייברים של NV, זה סיוט לעבוד איתם) בנ…

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  4. שני הדורות הבאים של כרטיסי ה-Arc מבית אינטל עשויים להגיע באיחור - ולהתחרות רק בחלק התחתון של התחום עם ליבות במימדים קטנים יחסיתלכתבה

5. Started by tomzakai,

יש לי מסך חדש 730b Samsung בנוסף הכיוון האוטומטי לא פעיל, למה?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  6. Started by kouliben,

האם הייתם ממליצים על כרטיסי ה-ALL IN ONE של ATA כולל VIVO למיניהם, או לקנות כרטיס עריכה ייעודי בנפרד מהכרטיס מסך. הצרכים שלי הם בעיקר המרות מ-VHS לאמפג, מ-DVD לאמפג 4, וזה אמור לרוץ על מחשב חזק, כך שאני לא צריך להסתמך יותר מדי על כרטיס חזק מבחינת העיבוד. תודה

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  7. היי , אוקי אז המגבלות הן כאלה: *הכרטיס החדש יחליף HD4850 של XFX שהחיסרון היחיד שלו הוא512MB ,שעובד עד היום כמו גדול(באמת,אין לי תלונה אחת עליו) לאחרונה רכשתי מסך טלויזיה 1920*1080P וכנראה שבגלל הזיכרון הקטן יחסית אני רואה קפיצות קטנות בזמן סרטים, כך שהכרטיס חייב להגיע עם לפחות ג'יגה זיכרון פנימי(מה שנראה כסטנדרט היום) *הכרטיס חייב להיות באותו גודל פיזי של הקודם ,(אין מקום במארז) 9 אינץ' אם אני לא טועה. *רצוי ATI (העדפה אישית,בלי הצדקה מיוחדת) *בתקציב הזה אפשר לשחק על מסך הטלויזיה או שישנו צורך למתוח טיפה את התקציב? *ראיתי את ה5770 1GB שנראה שהוא מתעלה על כרטיס המסך הנוכחי ,איך הוא במשחקים ב1080*1920? בכלל כל המלצה\דעה אחרת\מבצעים חדשים אשמח לשמוע תודה יומנעים

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  8. שלום לכולם , אני קנייתי tv של ITT קודם כל אני רוצה להגיד לכם שהtv אל הפנים!! יש לי ממיר השלט לא עובד , שלא נדבר על האיכות של התמונה על הפנים. קנייתי אותה אתמול(יום חמישי) עכשיו אני רוצה להחזיר את זה למחסני חשמל ולקחת אחרת יש אפשרות? נ.ב זה לא הטלויזיה הראשונה של ITT שעושה לי בעיות יש לי פה עוד 2 כאלה ובדיוק אותו בעיות אותו דבר על הdvd שלהם אל הפנים פעם עובד לי הסרט פעם לא אני מציע לכם לא להתקרב לחברה הזו. אם הנושא לא שייך לכאן אז בבקשה תעבירו... תודה לכל העונה ...

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  9. הR9800pro 256BIT עולה 1500 בכל חנות חוץ מכמה בודדות MSI ה6800 gforce 256BIT עולה 1950 MSI שווה להוסיף עוד 450 שקל ולקחת את ה6800?..... או שאני לא ירגיש הבדלים כל כך גדולים במשחקים?.... אם יש הבדלים מהם "? איך אני ירגיש אותם? ואני לא מבין את ה קטע של ה 20FS והפריימם וכל זה של משחקים..מישהו מוכן להסביר?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by C-King,

מישהו יודע במקרה??

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  11. שלום לכולם.אני הולך לקנות מחשב חדש למשחקים,כרגע יש לי מסך LG 1970 ואני לא מתכוון להחליף אותו לפחות בשנתיים הבאות.אני עובד על 1280*1024 אני יודע שאני אקנה מעבד INTEL 8400,לוח אם עם ציפסט P43/45 ,זכרון 4GB אבל לגבי כרטיס מסך אני לא יודע מה לקחת.....הבנתי מפוסטים קודמים שרזולוציה שלי-היא לא גבוהה ואז אפשר לקחת כרטיס מסך לא הכי הכי. אני מבקש המלצה מפורטת,מה יתן לי ביצועים טובים ביותר ברוזולוציה 1280*1024.כמובן שאני כמו כולם רוצה את תמורה מלאה לכסף,אבל מצד שני אני לא רוצה לחסוך היום ובעוד חצי שנה -שנה לרוץ לקנות כרטיס חדש.חבוש לי גם שיהיה שקט,מאוד חשוב.אם אתם חושבים גם שניתן להוריד במעבד-אשמך אם תגידו מילה,אני יודע שזה לא המקום......תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by Pav3l,

אני מחפש כרטיס מסך AGP עד 300 ככה, אולי 350 אבל זה המקסימום. יש לי עכשיו Geforce 4 MX אז כל דבר טוב יותר יתקבל בברכה המליצו פעם בסכום כזה את 6200LE אבל לא ממש מצאתי אתרים שמוכרים אותו... תודה

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  13. שלום יש לי מחשב מפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz זיכרון: יצרן-MHz-800OCZ נפח 2048 MB דיסק קשיח:WD Caviar Black 750GB 7200 RPM 32MB מסך:U2410 DELL "24 1920X1200 כרטיס מסך: GIGABYTE GT-8600 256MB לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L DDR 2 MHz-1200 ספק כוח: ‏ (Thermaltake Tough Power W0116 750W PFC (24pin מערכת הפעלה: WINDOWS 7 ULTIMATE 32BIT הכשיו השאלה שלי איזה כרטיס מסך יביא את המקסימום תועלת Radeon HD 5870 או Radeon HD 5850 (אני יודע שה-5870 יותר חזק) בקשר "לצוואר בקבוק" השאלה כאן עים איזה כרטיס מסך למחשב שלי ינוצל יותר ושלא יהיה קרטועים במשחק עים הכרטיס מסך לא מתאים למארז תודה לעוזרים ....

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  14. יש במחשב הנ"ל כרגע כרטיס ATI ישן אחד איזה 4MB, אם אני אחליף לאיזה INNOVISION זול האיכות תמונה תרד? אם שזה לא משהו שישימו אליו לב.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  15. מחפש מדריך קליל של צריבת ביוס לכרטיס מסך שלי galaxy geforce 4 mx 440 64mb בנתיים התוצא הכי גבוה שהגיעתי איתו ב 3די מארק 2003 זה 277 ואני מעוניין אולי באיזה ביוס שיהפוך לי אותו ל agp 8 עם אפשר... או שיתן יותר מתח... אני רוצה להגיעה איתו ל 330 נקודות בערך

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  16. Started by sapir5522,

הוא יהיה יותר חזק מה HD4890? מה יהיה המחיר שלו בערך?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by Zod,

קניתי כרטיס מסך חדש X1600PRO אז,התקנתי אותו והכל התקנתי לו תדריבר שקיבלתי עם הכרטיס. עכשיו שאני מנסה להתקין את ה CATALIST אז זה עושה כזאת שגיאה ומכבה תמחשב. מה עושים? תודה. הדריברים שבאו עם הכרטיס מותקנים* קיבלתי 3.3 במארק 05

18. מוכרים היום 280GTX ב 1600 שח ואני שואל , מה הטעם לקנות 260 ב 1300-1500 שח או 4870 1GB במחיר כזה שהם לא קרובים בכלל בביצועים ? בקיצור , אני מחפש כרטיס ב 1500 שח. 280 GTX הוא החזק ביותר שאפשר לקנות נכון ? אשמח להמלצות.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by AleXGanGSteR,

איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות בשביל PCI EXPRESS ... בסביבות ה1000 שקל ... תודה למי שעוזר..

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  20. Started by PSdesign,

אני קונה בקרוב מחשב עם X1900XT 256MB שעולה 1700 עכשיו ראיתי באתר הבא: http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=5275 את הכרטיס 1950XT 256MB באותו מחיר, אני יודע שזה לא הXTX אבל רציתי לדעת הכרטיס הזה יורת טוב ממה שתכננתי לקנות ואם הוא בכלל קיים הוא שהם סתם כתבו כי לא שמעתי עליו אף פעם...

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  21. אני מחפש כרטיס מסך הכי חזק שיש וכמובן מה שהכי כדאי גם כן בסביבות ה1600 ש"ח למחשב שלי הוא הולך לשמש בעיקר למשחקים גם לעריכת וידאו ואני עובד אם 2 מסכים אולי בקרוב 3 + אז רצוי שיהיה בו גם תמיכה ל2+ מסכים ו3D בעזרת כרטיס אחד אפשרי אבל לא מחייב בכלל אין לי אפשרות לSLI או CF לא פחות לא לטוב כי יש לי PCI-E אחד שעובד בX16 ואחד שעובד ב X4 והבנתי שאם אני יעשה CF\SLI אז ירדו הביצועים בכרטיס שמחובר בX16 תודה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by iakovl,

יש לי את המסך הנתון כבר כמה שנים והוא עובד נהדר הבעיה היא שהאחיין שלי בא ושיחק איתו בהגדרות של המסך עצמו עכשיו הוא קצת "עקום" (התצוגה עצמה) וכמה שאני לא "משחק" עם ההגדרות זה עדיין לא יוצא בדיוק ישר על הגבולות , יש לי חלקים מתים מישהו יכול לתת לי את ההגדרות"?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  23. סדרת המסכים החדשה של LG, הP, אומנם העלתה מעט את הרף עם רזולוציות מעט יותר גבוהות, קצבי רענון קצת יותר טובים ורכזת USB(לטעמי מיותר כמעט לכל משתמש). אך האם יש שיפור בבעיות האמיתיות שהציגה סדרת הB? למשל, הגאומטריה (לא הצליחו "להלביש" את התמונה על כל המסך). בכלל, האם מישהו חושב שיש הבדלים משמעותיים בין מסכים משני הדגמים? האם השיפור בקצבי הרענון מורגשים? התמונה חדה יותר? הצבעים "אמיתיים" יותר? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by yuraxp,

קראתי את הביקורת באתר על ה 8600 וראיתי שה PRO הרבה יותר חזק,אולם אני מתכוון לקנות את ה GT ורציתי לשאול מי יותר חזק? אני מתכוון לשחק ברזולוציה1024*1248 ומקסימום פילטרים על 2.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  25. Started by ^Devil^,

אני מחפש מסך LCD 15" אבל אין לי ידע בנושא. רציתי לדעת מה הכי חשוב שבודקים מסך ואיזה חברות נחשבות לטובות ביותר. (כבר עשיתי חיפוש בפורומים ולא מצאתי מידע שעזר לי) אם מישהו מבין בנושא אני ישמח להמלצות... תודה.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים