עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הייתי אמור לקנות את הגרסה הרגילה של gtx460 700 mb אבל הוא ניגמר במלאי ולא מגיע יותר, אז רציתי לדעת 1.בכמה הse 1gb יותר חלש 2.ולאיזה כרטיס מati הוא משתווה ? 3.כדי לי להוסיף 50 שקל ל800 שקל ולקנות את הgtx460 700 (רק של חברה אחרת ( בגלל זה הוא יותר יקר) 4.או לקנות ב750 של ספארקל את הse 1gb 5.ואם אתם חושבים שבסביבות ה750 שקל יש משהו יותר טוב אשמח לשמוע... תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  2. בלי קשר לקנייה. אני שואל כי הבנתי שתלת מימד אוהב Hz גבוהים והCRT לוקח את הLCD בזה. עוד שאלה אם אני שם 60Hz בCRT מול ה60Hz של הLCD מי לוקח?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  3. היי אנא המליצו לי על כרטיס לכידת וידאו באיכות הגבוה ביותר שאתם מכירים. יכול להיות בשילוב כרטיס מסך ויכול להיות PCI . רצוי ברמות מחיר הגיוניות {עד 1000 ש"ח}. חשוב לי שהכרטיס יהיה מסוגל ללכוד וידאו ולכווץ בזמן אמת בפורמטים שונים {MPEG , DIVX } . יכולה להיות אופציה של כיווץ ע"י מעבד המחשב או מעבד יעודי על גבי הכרטיס,לי זה לא משנה.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by Bingo,

יש לי מפצל של 66gt זה בא עם כניסת VIVO וביציצאות כתוב s-vidout y pr pb/av וכל מה שניסיתי לעשות תמיד יצא לראות את המחשב אבל בלי צבעים תמיד יצא לי שחור לבן כזה... מה צריך לעשות???

• 11 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by Bypass,

הגזימו!!!

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  6. מחפש כרטיס מסך רצחני במיוחד למשחקים ומדיה לא מוגבל בתקציב המסך מחובר לLCD 32 של פיליפס לא FULL צריך כרטיס ממש טוב שאפשר לרוץ איתו לאורך זמן ..... מפרט מחשב: ספק כוח : Corsair HX750W לוח אם :XFX nForce 790i Ultra 3-Way SLI Motherboard מעבד: Q9550 זכרונות פנימיים:Corsair 4G 1600MH

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  7. אני זוכר ראיתי כתבה על זה שמיזערו את הכרטיסים הללו והעלו את מהירות השעון של הליבה והזיכרון. מישהו יודע מה מחירם בארץ?

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  8. התקנתי דרייברים של אומגה ובחרתי בsoft modded 9800 se.... יש לי r9500 pro זה יכול להוות סכנה? (חימום יתר או משו?)..יש לי מתחת לכרטיס מאורר ג'נרי ששמתי בגלל שהמאורר האורגינלי של הרדאון היה טיפה בעייתי..מה אתם אומרים כדאי להשאיר ככה?

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  9. אני מחפש מסך LCD 19 אינץ עם 8MS או אפילו פחות עד 2000 שקל האם יש בהם HD ? כי אני רוצה לחבר אליו את האקסבוקס צריך דחוף כי היום בערב אני קופץ לקנות

• 13 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by dragon772,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ל AGP ואמרו לי שכמעט נגמר היצור שלהם ואין בחנויות אני מתלבט אם לקנות את ה x800gto הוא כדאי?

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  11. טוב אז ככה: יש ברשותי מחשב HTPC עם מפרט P4 2.6 עם 1 גיגה זיכרון וכרטיס מסך GFX5500 AGPהמחשב נמצא בסלון ומציג רק תכני HD בחיבור דיגיטלי למסך הLCD. המחשב מציג תכני 720P ללא שום בעיה אבל 1080P מגמגם. אני מתלבט אם לקחת את הכרטיס 2600PRO או 3650 שיש להם האצת חומרה. השאלה שלי למי שבדק אם באמת במחשבי LOW END אם זה נותן שיפור להצגת סרטי 1080P ואין גמגומים.אשמח לשמוע תגובות. תודה

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by alooon,

שלום, יש לי כרטיס מסך של INNO3D GEFORCE4 MX440 עם יציאת VGA ו SVIDEO. ראיתי שיש בכרטיס מקום למחבר DVI (וכל הרכיבים סביבו נראים מחוברים). האם לדעתכם, אם ארכיב את מחבר ה DVI הוא יתפקד? חיפשתי סכמות חשמליות ולא מצאתי כך שזה הימור. מה דעתכם? ALOOON :s05:

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by A.Iniesta,

אני הולך לבנות בפסח htpc לכן כבר זמן רב אני חיפשתי חלקים, ולאט לאט אספתי. עכשיו נשאר לי רק כרטיס מסך, הציעו לי: voodoo 3500 geforce 2 שניהם משומשים. למי יש יציאת טלוויזיה טובה יותר ואיכותית יותר??

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  14. יש במחשב הנ"ל כרגע כרטיס ATI ישן אחד איזה 4MB, אם אני אחליף לאיזה INNOVISION זול האיכות תמונה תרד? אם שזה לא משהו שישימו אליו לב.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  15. Started by dan9,

היי היכן אני מוריד את הדריבר הנכון שהתוכנה PhysX_FluidMark_v1.0.0 תעבוד? זה נותן לי את מה שיש בתמונה... אני כרגע עם כרטיס מסך 88GT OC ודריבר 178.24 הוא כולל PhysX? [attachment deleted by admin]

16. Started by pitter,

אהלן אני רוצה לקנות מחשב חדש מבוסס INTEL למשחקים וחשבתי על כרטיס המסך הבא מבית ASUS - 7600GS 256MB, HDTV, DVI, AGP במחיר 700 שח. מה דעתכם עליו? שווה משהו? כדאי לשדרג למשהו אחר עד סביבות 800 שח נניח?

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  17. אחד השיפורים הניכרים שביצעה אינטל במעבדי Core Ultra 200 שלה הוא דווקא גיימינג... עם הליבה הגרפית המובנית. לקחנו את Core Ultra 9 285K למבחן ביצועים מול מעבדים אחרים בשביל לראות כיצד רצים משחקים במערכת ללא כרטיס מסךלכתבה

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by SLI/CF,

הי, יש לי 3 כרטיסי מסך הראשון GT 9500 השני HD 5450 והשלישי GT 8800 כולם עם 1GB זיכרון מי מהכרטיסים לעיל יניב את התוצאות הכי טובות לצפיית סרטים בחיבור לטלוויזיה 32 אינץ' ולמה? תודה מראש

19. Started by Pythagoras,

השאלה הנצחית.. ולפני שכולם קופצים עלי אז כן ראיתי שזה כבר נידון כאן בעבר אבל לא בשרשור נפרד, רק פה ושם בכל מיני הודעות בודדות.. בקיצור.. שווה לקנות היום את אחד מהכרטיסים 8800? GTS או GTX... או שדווקא לחכות לנובמבר ליציאה של הסדרה החדשה? ??? ??? אני יודע שהשינויים בקצב של החומרה הם מהירים ואין טעם לחכות ברוב הזמן, אבל האם הקפיצה הזו מ 8XXX ל 9XXX היא לא קפיצה משמעותית ששווה לחכות בשבילה? כל מה שאני רוצה זה מחשב שיריץ את המשחקים העתידים לצאת בשנה וחצי + הקרובה.. כמו כן, אני מניח שכשסדרה 9 של נווידיה תצא היא תהיה בהרבה יותר יקרה גם ככה מ ה 8800 GTS למינהם? ככה שממילא לא נוכל לקנות אותה בנובמבר אלא רק כשהמחירים ירדו כמה חודשים אחרי לא? (לאלה מבינינו שלא רוצים להוציא יותר מ אי…

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by AleXGanGSteR,

איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות בשביל PCI EXPRESS ... בסביבות ה1000 שקל ... תודה למי שעוזר..

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by nisi90,

כתבה מצוינת ב TOMSHARDWARE: http://www6.tomshardware.com/graphic/20040603/index.html המסקנה למי שאין כח לקרוא הכל - גם ATI וגם NVIDIA מרמות ב ANISOFILTERING (בילשון העם איכות תמונה) בכרטיסים החדשים . ולמי שזוכר בסקירות הראשונות של הכרטיס החדש של NVIDIA ראו שאיכות התמונה של ATI 9800XT היתה יותר טובה. מתברר שהיא יותר טובה גם מאיכות התמונה של ה X800. ובקיצור - למהירות יש מחיר..

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by al_lot,

התקציב שלי לכרטיס מסך הגודל ואני מתלבט בים כמה כרטיס מסך אני מקווה שתעזור לי לבחור יש את אמונם יש לי 1300 אבל הייתי רוצה שישאר לי קצת אם אפשר GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster VIVO 1144 יחסית זול אבל אני ממש לא מכיר את החברה ATI RADEON 9500 PRO 128MB RETAIL 1199 נראה כמו אפשרות סבריה אבל אני לא בטוח שספק שלי יעמוד בו 1052 SAPPHIRE RADEON 9600 PRO 128MB RETAIL הכי זול אבל שמעתי שיש אותו בעיות ריצוד ואני די מפחד לקנות אותו בגלל זה Hercules 3D Prophet 9600 PRO Radeon 128MB 1262 הכרטיס מסך הישן שלי מהם ולא עשה שום בעיות עד עכשיו ולפי מה שהבנתי הם נחשבים לחברה די טובה הבעיה שהם יחסית יקרים 1347 Leadtek Winfast Geforce FX 5600 Ultra MyVIVO 128MB DDR …

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by Tharbad,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך מתישהו בשלושת החודשים הקרובים. אני צריך אחד שיחזיק את השנתיים הקרובות. אני צריך גם תמיכה ללינוקס (SUSE). אז חשבתי על ה- HD4870 או ה- HD4850 בגרסת ה- 1GB (כי יש לי ספק כח 500 והבנתי שה- 4890 לא בטוח יעבוד), עכשיו נשאלת השאלה האם לחכות עוד איזה חודש או חודשיים ולתת למחיר לרדת... מבחינת צרכים אני מתעסק קצת בגרפיקה והייתי מגדיר עצמי כגיימר בינוני. אגב, אולי עדיף nvidia בכלל? הצעות יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by uz2,

נתבקשתי להמליץ לחברים שלא מבינים במחשבים, על מחשב חדש. בשלב מסויים הם ננעלו על חנות מסויימת שהיה להם (לא ישירות) נסיון טוב איתה, וחשוב להם לקנות הכל שם. מבחינת כל החומרות למעט מסך, יש לי עמדה ברורה. הבעיה היא, שהמסכים שיצא לי לבחון ואני אוהב, לא מוחזקים באותה חנות ולכן אני נאלץ לבחור מסך מתוך רשימה שלא יצא לי לבחון. סד"ג מחיר: סביבת ה- 800-850 ש"ח. גודל מסך 17 אינטש, CRT כמובן. המועדפים עלי שלצערי אותה חנות לא עובדת עם אותן חברות: Samsung 753DFX Philips 107T הדגמים שנראים רלוונטים שמוחזקים באותה חנות: LG Flatron 700B (טיפה יקר אבל בגבולות הסביר) LG Flatron 700P (קצת יקר, אבל אם אין ברירה הם יעשו את המאמץ ויקנו) LG 710BH (מחיר סביר, למרות שהוא אינו שטוח לחלוטין יש לי תחושה…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by YairZ,

האלן, לאחר שעשיתי OC ל7800GS שלי (מפרט בצד) הוא נתן תוספת של 30% בערך ב3DMARK06 יציב. בכרטיס שלי יש שאומרים שניתן לפתוח מספר צינורות, האם זה אפשרי? תמונות מצורפות- אם ניתן לפי דעתכם, האם זה מסוכן ויכול לדפוק ת'כרטיס? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים