כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אם ה 1800XT יותר משתלמם ממנו אז איך אתם כותבים שבטווח המחירים 1500-2500 ה79GT יותר משתלם כשה18XT עולה 2200.. קחו לצומת ליבכם..
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מהו ה-8800GTS 320 הכי זול שיש עדיף לא של חברת sparkle כי על כרטיסים שלהם יש רק שנתיים אחריות תודה לעוזרים *מצטער בטעות פתחתי את זה בפורום הלא נכון(תבינו אותי אני אחרי 14 שעות לימוד רצופות -תקופת המבחנים)
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לומר תודה על הביקורת ולציין שהיא מושקעת מאוד! אבל יש לי טענה אחת כלפיה הביקורת, הביקורת בעצם משווה בין ה GT260 וה GT280 הכרטיסים אינם באותו טווח מחירים ואינם מתחרים זה בזה היה הרבה יותר טוב אם היו מכנסים לביקורת את הכרטיסים המתחרים מטעם ATI ה 4850 ה 4870 וה-4870X2 ומשווים את הכרטיסים האלה לכרטיסים הנ"ל ובעקבות השוואה זו מגיעים למסקנות.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
התקציב שלי נמוך אני רק רוצה שהוא יריץ UT2003 ו MOHAA טוב ואיזה הכי משתלם עד 400-500 שקל?? אם יש כרטיס שעולה קצת יותר אבל משתלם מאוד אז אולי אני גם יקנה אותו
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי מחפש כרטיס טלויזיה... שנינו לא הכי מבינים בזה...על מה אתם ממליצים? גם מבחינת איכות ומחיר נורמלי ולא מופרז. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלה.... יש לי מחשב פנטיום 4 2GHZ ולוח אם GA-8IEML-T זיכרון 256MB PC2100 אותו אני הולך להגדיל ל 512MB עם כרטיס מסך GEFORCE 4 MX420 64MB עכשיו אני רוצה להחליף אותו למשהו שיחזיק לי לשנה שנה וחצי הקרובים. השימוש הוא למשחקים כמובן... מה אתם אומרים על איזה כרטיס כדאי לי ללכת?? אני חשבתי לכיוון של ה-R9800 PRO 128MB שהבנתי שהוא אחלה של כרטיס. השאלה היא האם עם המפרט הנ'ל הוא ינוצל כראוי ויביא לי ביצועים טובים?? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אתם לא תאמינו, אבל כל הבעלים של הGF4MX הנה כתבה (או לפחות חלק ממנה) בשבילכם: לחץ כאן אומנם ההבדך בין הקוד של DX7 לDX9 ואפילו לזה של הDX8 הוא ממש שמיים וארץ, עדיין תוכלו לשחק ברזולוציה סבירה לחלוטין, ואף יחסית גבוהה, בFPS שמספיק ומעל ומעבר לתמונה חלקה! אני עדיין חושב שכדי לכם לשדרג לצורך איכות תמונה טובה בהרבה, אבל מבחינת מהירות, אין לכן בעיה! (הבדלי האיכות ניתן לראות עמוד אחד קודם).
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כ.מסך לא למשחקים, אבל שיהיה חזק יחסית(לעבודה עם גרפיקה פשוטה מאוד) אולי עדיף שכבר יתאים לויסטה טוב עם DX10. שיהיה עם DVI יש לי מסך מסך ''19 LCD (דק) 2ms מבית: BenQ דגם: FP93GX כולל DVI שיתאים למפרט מארז ------- ANTEC SONATA III 500W SONATA III WD 160GB-16MB YS - 7200RPM S-ATA - RAID EDITION Intel Core 2 Duo 4400 - 2.0 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 GIGABYTE GA-P35-DS3R (P35) - ATX תודה.
-
- 11 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני קונה לאחותי מחשב חדש נשים לו איזה 9550 שם ..... ולי כרגע יש את ה 9000 פרו שנקנה לפני כ 3 שנים השאלה שלי אם יש טעם לבצע החלפה בינהם ? האם ה 9550 מהיר יותר (קאונטר קצת מקרטע אצלי)... והשאלה היותר חשובה (בתור חובב סרטים מושבע) איזה מהם יותר איכותי בטי וי אווט ? (זה מחובר אצלי דרך כבל S-VIDEO איכותי ישירות לטלויזיה וחשוב לי מאוד האיכות תמונה אגב ראיתי פעם בכמה פורומים (בזמן קניית הכרטיס) של9000 יש את הפילטרים הטובים ביותר ליציאות וידאו אבל הרבה מים עברו בנהר מאז השאלה אם זה נכון או הפילטרים ליציאת וידאו כולם אותו דבר בין אם זה 9550 פשוט או X800 PRO ..... ? תודה... אה עוד שאלה קטנטונת ..מחשב שנועד לעיצוב גרפי האם הכרטיס הזה יספיק ? 10X..
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כיוון שמדובר על מחשב ישן אז הפחד הגדול הוא חוסר תאימות. מדובר על מחשב SHUTTLE שיש לו ספק של 250W ללא אפשרות שדרוג (ככל הנראה הבעיה הגדולה פה) בכל מקרה, הצלחתי להריץ על כזה מחשב Geforce 6800GT לאחר שינויים קטנים בביוס ועכשיו הוא רץ מעולה ומספק את מה שאני מצפה ממנו (לגבי מה שאני מצפה מהכרטיס). עכשיו יש לי עוד מחשב כזה ואני רוצה לשים לו כרטיס מסך (כי יש לו רק את האינטגראלי). מעבד: Pentium 4 3.6Ghz,3.6Ghz זיכרון פנימי: 2GB מסך: יש יציאת DVI (מדובר על מסך חדש) יציאת PCI EXPRESS (x16( בכל מקרה, אני מצפה מהכרטיס מסך אולי להיות קצת יותר טוב מה 6800GT כי בינתיים ה 6800GT די בסדר. לפי מה שבדקתי כרגע האפשרות היחידה שלי היא ה Geforce 8500GT האם ל ATI יש משהו יותר טוב להציע לי? אין לי…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש העיקר הוא כך: 4 GB RAM Nforce והכי חשוב GeForce 9600 GT DUO SLI כלומר, אני הולך לשים שני כרטיסי מסך של 9600 GT האם שני כרטיסי המסך הללו, יסחבו CRYSIS על HIGH בקלות?
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? בלי למה אתה קונה בלה בלה וכל זה... רק אם הוא יכול לסחוב משהו לחודש חודשיים משהו אחרי זה אני מחליף. תודה
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
חיפוש העלה לי הרבה דברים לא קשורים ולכן פתחתי את הת'רד.. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך Nvidia 7600GS ומתלבט בין חברות שונות... בין הזולים שמצאתי-580 שח של חברת point of view. שאלתי אם יש הבדל משמעותי בין הכרטיס של החברה הנ"ל לבין זה של חברות כדוגמת Leadtek וGigaByte שמצדיק הוצאה כספית נוספת של לפחות 80 שח... או שאולי בכלל כדאי לי ללכת על x800gto http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15200 תודה
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הוא מגיע עם מפרט טוב, I7 עם 4 ג'יגה זיכרון
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני יכול להשיג אתד שניהם באותו מחיר אז מי יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
לא ידעתי אם זה שייך לניידים או לפה אז אם זה בכל זאת קשור יותר לניידים תעבירו בבקשה. אפשר לדעת מה המקביל של הכרטיס הזה בדגמים של NVIDIA או ATI, כי זה כמו סינית בשבילי עכשיו אין לי מושג מה הוא מריץ מה לא, יש לו פיקסל שיידר? מה זה הכרטיס הזה הכלל.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
עכשיו כשנכנסה החברה ELSA שהייתה ידועה בכרטיסים איכותיים, השאלה אם זה באמת משנה לקנות אותם או שאפשר גם לקנות ג'יגה בית וזה יהיה אותו הדבר...
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
תגידו, איזה HD 5850 הכי משתלם: של MSI או TOXIC של Sapphire בסביבות ה-1,700 ש"ח? של Asus או Gigabyte בסביבות ה-1,500 ש"ח? או של HIS או הרגיל של Sapphire בסביבות ה-1,400 ש"ח? לינק לדיון שהיה בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=436343.0 אני יודע שהנושא הזה כבר די חרוש, אבל אני פשוט רוצה להיות בטוח שאני קונה את הכרטיס הכי משתלם. תודה מראש על תשובות.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב סבבה: מעבד AMD Athlon XP 2600+ לוח אם (nf7-s/nf7,nf7-v (nVidia-nForce2 זיכרון (DDR-SDRAM - 1024 (dual אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למחשב שלי בעלות של בסביבות 800 ש"ח. תודה מראש, עמית. האם הכרטיס המומלץ: GeForce 7600GS יעבוד איתו?
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
על קופסת כרטיס הרדאון 9500 פרו שלי רשום שהוא מיועד ל windows ME/XP, האם אני יכול להתקין את הכרטיס על ה windows 98 second edition שלי? או שאני צריך לשדרג windows? אם ניתן להתקין את הכרטיס על windows 98, האם אני צריך להוריד דריברים אחרים מאלו שבאים בקופסא (הכרטיס של ATI)? (אם כן, קישורים יתקבלו בברכה). עוד דבר, ברצוני להתקין את הכרטיס על לוח אם של ASUS דגם P4S533-VM עם כרטיס מסך אונבורד, האם מספיק למחוק את הדריברים של הכרטיס ולמחוק אותו מהביוס, או שצריך גם לשנות משהו אחר (במדריך לרדיאון כתוב שחלק מהכרטיסי מסך אונבורד יש להוציא מכלל פעולה על הלוח אם עצמו). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני אתחיל עם כמה פרטים על המחשב ואז אעבור לבעיה.. Intel Q6600 2GB Ram DDR2 300GB HDD Geforce 8600GT 256DDR3 של Gigabyte אז ככה.. הבעיה היא בעיקר תקיעות קטנות כאלה וגלים על המסך.. לדוגמא במשחק Heroes 5 [משחק ישן יחסית] תמיד יש לי את 2 הבעיות האלה.. תקיעות קטנות ובעיקר גלים על המסך.. אז השאלה שלי אם יש אפשרות של "צוואר בקבוק"? אם כן אשמח לקבל עצות מה אפשר לעשות בנוגע לזה. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
מי שמכיר את המסכים של Samsung בדגמי ה-753DF וה-753DFX וה-757DFX וה-753S, יש להם בקצוות של התמונה כמו קיפולים והתמונה לא ממש תואמת את הקצוות של המסך. בשפורפרות כמו ה-Diamondtron התמונה בדיוק מתאימה למסך ואין קיפולים וכאלו... רציתי לדעת עם ב-ViewSonic זה גם ממש שטוח או שהם כמו הסמסונג, מישהו יודע? תודה מראש וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
אהלן, אז ככה, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס MSI Radeon R9 280X GAMING. אך שמתי לב שבKSP נותנים עליו שנתיים אחריות לעומת שלוש לשאר הגרסאות. השאלה שלי היא לשים לזה חשיבות? האם הכרטיס יתן ביצועים טובים לפי מי שהתנסה אולי עם הכרטיס? בנוסף בחנות המליצו לי ללכת רק על ספייר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-