עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מחפש מדריך קליל של צריבת ביוס לכרטיס מסך שלי galaxy geforce 4 mx 440 64mb בנתיים התוצא הכי גבוה שהגיעתי איתו ב 3די מארק 2003 זה 277 ואני מעוניין אולי באיזה ביוס שיהפוך לי אותו ל agp 8 עם אפשר... או שיתן יותר מתח... אני רוצה להגיעה איתו ל 330 נקודות בערך

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  2. לאחר חיפושים אינסופיים ברשת, אני נאלץ להגיע לכאן, אולי מישהו יוכל לעזור לי. קניתי מחשב חדש ולפני זה, במחשב הקודם שהיה מבוסס על X1950XTX, לא הייתה לי שום בעיה. עכשיו אני עם HD4890 והכרטיס מזהה את המסך LCD שלי כ-CRT ולכן מגביל אותי מלהגיע לרזולוציה של 1920*1080. המסך מחובר באמצעות כבר VGA דרך מתאם DVI. הדרייברים מעודכנים לחלוטין, אני משתמש ב-Catalyst האחרון. אין לי אופציה לעשות Scale בתוכנה בגלל בעית הזיהוי הזאת. כשאני מגיע לאותה רזולוציה אז הוא התצוגה יוצאת לי אל מחוץ למסך. אני באמת כבר אובד עצות. אין לי מושג מה לעשות. המפרט המלא רשום פה בצד אם צריך...

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  3. Started by er4n,

ערב טוב לכולם, בעקבות הפוסט הנ"ל: https://hwzone.co.il/community/topic/601074-חיבור-3-מסכים-למחשב-אחד/ מחפש המלצה לכרטיס מסך זול (גם יד שניה אופציה טובה בשבילי אם למישהו יש) שהדבר היחיד שחשוב לי בו ש3 מסכים יוכלו להתחבר אליו בצורה שמודגמת בקישור המצורף. מעדיף לקנות בארץ אבל אם הבדלי המחירים משמעותיים, אזמין מחו"ל. ד"א האם כל כרטיס עם 3 יציאות יעשה את העבודה עבורי או שצריך שהכרטיס יתמוך באופציה המדוברת? תודה רבה!!! עריכה: דגם הלוח אם שיש לי מופיע בפוסט המצורף. שלושת המסכים לא 4ק, אין לי שום כוונה לגיימינג ומכוון לרזולוציה מקסימלית. אם יש עוד משהו שאני צריך לציין תגידו לי. עריכה2: …

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by esoreanu,

שלום לכולם, האם יש כזה דבר אחריות בינלאומית לכרטיסי מסך? ואם כן איזה חברות מכבדות את זה בישראל??

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by kobibo,

אני עומד לרכוש כרטיס מסך בתקציב של עד 1250 ש"ח . ומתלבט בין שני דגמים : 1. ATI 9600XT 128MB של חברת ספיר . 2. Gforce 5900XT 128MB של חברת גיגהביט . אודה להמלצות . הייתי מעוניין לקנות את ה - 9800PRO אבל 1500 ש"ח בכלל לא בתקציב שלי .

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by 1nstall,

היי סתם נכנסתי לnewegg ופתאום אני רואה את המסך הזה: ViewSonic VX924 Black/Silver 19" 4ms (gray-to-gray); 5ms (typ) LCD Monitor 270 cd/m2 550:1 - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824116355 וסתם בשביל הידע הכללי....יש הבדל מורגש בינו לבין 8ms? והאמת שלא ראיתי באף אתר על מסך lcd עם 5ms....אז רציתי ליידע אותכם..

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by yonatanph,

שלום, יש לי כיום מסך CRT דיי טוב (IIYAMA 454PRO) אבל הוא כבר דיי ישן ונראה לי שהגיע העת לשדרג (ביחד עם שאר המחשב אבל זה לנושא אחר). בעקבות עיון בTOMS HW הגעתי למסקנה שמה שכדאי לקנות הוא את ה?VX922 19'' LCD 2ms DVI? הוא עולה כ2000 שח' בKSP. העניין הוא שהכתבה שם כבר ותיקה (יחסית) ולכן תהיתי האם עדיף אולי ללכת על מסך אחר. אם כן איזה? ויותר חשוב למה? (אשמח לקבל תשובות מפורטות יותר מאשר לך על X הוא ממש טוב) בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  8. של חברת GECUBE אין לי חיישן בדקתי הכל התוכנות האפשריות Sesnors vIew Everest בדרייבר של ATI ATI TOOL .. אין לא מראה.. יש איזה מכשיר שבודק טמפ משהו ? .. אפשר לשים חיישן?

• 13 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by Id0,

המאוורר של הכרטיס התחיל לעשות בעיות, לפעמים עובד לפעמים לא ראיתי שמאוורר לכרטיס מסך עולה גרושים רציתי לדעת אם המאוורר הזה יתאים ואם לא איזה סוג בדיוק אני צריך לחפש. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1426 אגב אני לא יודע ממש איך לברר את הגודל של המאוורר או את סוג החיבור לחשמל שלו, אני רק יודע שקיבלתי מאוורר מחבר שהכניסה שלו של החשמל הייתה קטנה מידי, התופס הזה שאמור להיכנס לחור של החשמל על הכרטיס היה קטן מידי. ככה המאוורר של הכרטיס מסך שלי נראה, כשמוציאים את הברגים שמחזירים אותו, אתה בעצם מחזיר ביד חתיכת פלסטיק שקופה שזה המאוורר. על הכרטיס מסך יש מעין חתיכת אלומיניום שמחוברת בתפסי פלסטיק בלי קשר למאוורר, אני רק רוצה להחליף את המאוורר, לא אכפת לי חברה או כל…

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by Access Denied,

מה יתן ביצועים יותר טובים יחסית למחיר... לוח של nForce4 עם SLI ושני כרטיסי 6800LE או לוח אחר עם כרטיס 6800GT?? ולמי משניהם פוטנציאל אוברקלוק טוב יותר??

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by Unavoidable Encounter,

אני בונה מפרט למחשב שישמש בעיקר לתוכנות משרדיות (אופיס וכו'), חישובים (MATLAB) ותוכנות מיפוי - בעיקר ArcGIS. הנה הדרישות הגרפיות של ArcGIS: 64 MB RAM minimum, 256 MB RAM or higher recommended. NVIDIA, ATI, and Intel chipsets supported. 24-bit capable graphics accelerator OpenGL version 2.0 runtime minimum is required, and Shader Model 3.0 or higher is recommended. האם דרוש כרטיס מסך נפרד, או זה שמובנה בלוח האם מספיק לשימושים האלו? (לוח האם הזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4141#sp) ואם כן - איזה כרטיס יספיק? אני רוצה לחסוך כמה שיותר. מעבד חזק ו-8GB RAM כבר יש.

12. אני הולך לקנות מחשב בקרוב בע"ה , ורציתי לדעת - אני קונה את המסך ‏T220 22'' LCD 2ms 1:20000 DVI WideScreen‎ ותיכננתי לקנות ת'כרטיס מסך 4870HD 1Gb , המסך הזה מצריך 1GB ? או שאפשר להסתדר בלי , אבל בכל אופן אומרים שעוד שנתיים ידרש 1Gb למשחקים מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by קובי 1980,

שלום אני מנסה לקנות מסך רחב של סמסונג השאלה שלי היא לא לגבי המחיר (שאני יכול להשיג בזול)אלא לגבי המסך עצמו. הדגם הוא כאמור SAMSUNG 226BW האם הוא מתאים לכרטיס מסך שיש ברשותי ? (כל המפרט רשום בצד) האם אני אוכל להפיק ממסך זה תועלת רבה,אני יודע שכדי להפיק את המקס יש צורך בכ.מסך 8800 עם 640 מגה.שבעתיד אני מתכוון לקנות,האם הכרטיס הזה מתאים למארז שלי ? חיפשתי גם פה וגם במקומות אחרים ולא מצאתי תשובה לכך. ובכלל האם מסך זה מומלץ ? ואם אפשר עוד שאלה שקשורה אמנם לפורום אחר אבל זה קשור לשאלה על המסך.האם הups של שהוא 650w יתאים ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  14. יש לי טווח מחירים של בסביבות 1000 שקל, איזה כרטיס מסך הכי כדי לקנות?

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  15. היי התקנתי אתמול ויסטה ועכשיו כשהכרטיסי מסך מחוברים כקרוספייר התצוגה בסדר עד שהלוגו של ויסטה אמור לעלות ואז המסך נכבה. אם אני מחבר את המסך ישירות לכרטיס מסך אז הכל עולה ואז אני יכול לחבר את הכבל של הקרוספייר וזה מזהה את החיבור. מה עושים?? מפרט בצד תודה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by darkman,

או קי התקציב הוא 1200 ש"ח LG לא בא בחשבון-אני שונא את הצבעים. מה שכן בא בחשבון זה samsung\mag מה יותר שווה לקחת מסף 19 או 17? בתקציב הזה?

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by alidanon,

מה אתם אומרים X1950XT 256MB או HD2600XTX 512MB

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  18. אני רוצה לקנות מסך+כרטיס מסך בתקציב של בסביבות 1800 ש"ח. כרגע אני חושב לקנות את אחד מהמפרטים הבאים: מסך: SAMSUNG 763MB 17" FLAT MAGICKBRIGHT 850-900 ש"ח או LG "17 F700B Flat 900-950 ש"ח כרטיס מסך: GigaByte R96P128DH Radeon 9600 Pro 850-900 ש"ח או GigaByte N57128D FX 5700 128MB (הוא יותר חלש במקצת מה9600pro אבל יותר זול. 750 ש"ח מה דעתכם? אשמח לקבל הצעות למפרטים אחרים או סתם הערות.

• 11 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by LioR CoHeN,

שלום אנשים, אני מחפש כרטיס מסך שיעודו למחשב קולנוע ביתי.. (רצוי מפענחי MPEG2 ואולי MPEG4 על הכרטיס) מאחר והמחשב קטן הכרטיסים היחידים שנכנסים הם כרטיס Low Profile (הם נמוכים יותר מכרטיסים רגילים) לא מצאתי חנות נורמלית במרכז שמוכרת כאלו כרטיסים. אודה לעזרה, ליאור.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by dabaz,

שלום רב, יש לי כמה שאלות בנושא: מה זה native resolution? אני ידוע שהפיקסלים במסכי LCD קבועים, אז לזה הכוונה? לדוגמה המסך ViewSonic VP171B http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=24-116-276&depa=0 אם תרדו למטה תראו שהרזולוציה הממולצת היא 1280x1024, אבל המסך תומך גם ב - 1024X768, 800X600, 640X480. אז מה הכוונה למומלצת? אם אני ישחק לדוגמא על 800X600 אז זה יגרום לפיקסלים לא מנוצלים, או לירידה באיכות בצורה דרסטית? ושאלה אחרונה, האם 16MS יספיק למשחקים, או שכדאי ללכת לכיוון של סמסונג עם 12MS? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  21. אז ככה: יש לי את הממיר החדש הקטן של יס (כסוף) שאותו אני מעוניין לחבר למחשב ולראות טלוויזיה. כרטיס המסך שלי הוא Gigabyte 6600GT 128mb DDR - VIVO/DVI - PCX - Retail והמסך עצמו (אם זה משנה): Viewsonic LCD 19" - VP912s 12ms - PIVOT + DVI. הייתי שמח להסבר מפרט וממצה (ד"T עשיתי חיפוש שלא ממש העלה תוצאות רלוונטיות...). תודה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by habarbash,

hey i want to purchase a laptop with GMA950 ' now i want know if this grafic card can work with a AERO Glass of windows VISTA . thanks.

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  23. חבל שגם הכרטיסים הללו "מתהדרים" ב-128BIT http://www.dailytech.com/Sapphire+Announces+Silent+HD+2600+XT/article7425.htm

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by ofirterev,

שלום לכולם איזה כרטיס כדי לי לקנות 8800 gt 512 או 9600 gt 512 הרוב אני משחק משחקים במחשב תודה

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  25. המפרט : AMD BARTON 2.2GHZ . ABIT NF7 . DDR 2GB 400MHZ . ATI RADEON 8500 . אם לא איזה שינויים יש לבצע בכדי לקבל ניגון ללא בעיות ? תודה.

• 6 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים