כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
-
מישהו מכיר את המסך הזה? http://www.cnm.co.il/Product.asp?productid=25&catcode=5
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אני מתלבט בין HD 4890 לHD5770. המחשב שלי Q9400 3.2GHZ 5GB 800MHZ זכרון כרטיס מסך HD4850 לוח EP43 D3SL ספק EZCOOL 500 W (לא מעוניין להחליף אותו ) WIN 7 ultimate 64bit
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לא משהו מטורף מדי, אבל משהו שייתן ביצועים לא רעים לתוכנת PHOTOSHOP. אם אני מדבר שטויות תסלחו לי מראש, אני לא יודע כלום בתחום הזה. מדובר במעבד P4 2.6 לוח ASUS P4P עם 1 ג'יגה זכרון DDR 400 (2*512) סלוט AGP
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי ויסטה על המחשב 32BIT..? אם אפשר אז קישור, כי אין לי מושג כל כך באיך שזה הולך אצלך ATI זה הכרטיס הראשון שלי שלהם והדיסק שקיבלתי איתו, הויסטה לא מעלה לי אותו..
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מה עדיף מבחינת תקציב וביצועים (עם OC ובלי OC) Sapphire X800GTO2 או PowerColor X1300 PRO שתומך CrossFire, HDTV ויש לו תדר של is 600MHz 256MB של זכרון 800MHZ כאשר הזיכרונות הינם בתקן GDDR3/128bit. או כרטיס אחר שיש ומשתלם מחינת תקציב ביצועים ו(עם OC ובלי OC) מה עדיף?
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש בעייה באבוס של sPD משום מה וכל פעם שאני מנסה לשלוח את ההודעה בשלמותה אני מקבל את השגיאה... לכן העלתי את זה כתמונה לשרת שלי: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
חבר'ה, המערכת החדשה כבר בהרכבה, בקרוב בהרצה ואח"כ בבחינה. CM690 Gigabyte-x48-DS5 E8400 Ultra 120 extreme gskill 1066mhz 2gbx2 enermax modu 82+ 625W seagate 7200.11 500GB וכמובן, גולת הכותרת... 2 כרטיסי 4870 בקרוספייר !! נראה לי שאני יעביר את הסופ"ש בשינה מרוב ציפייה, לא יכול לחשוב על משהו אחר כרגע חוץ מהכרטיסים האלה.... מקווה שאני לא אצטרך לעשות להם OC בזמן הקרוב (למרות שזה ממש מסקרן במיוחד לאור הכתבה האחרונה שפורסמה בנושא היום באתר המדברת על זה שה4850 ו4870 מגיעים בסטוק מאוד נמוך למה שהם מסוגלים באמת ושכנראה יצא ה SUPERRV770 כבר בOC ושאולי כדאי לי לחכות לו אשמח לחוות דעת. נ.ב. לכל אלה שאומרים שאני לא צריך את זה, אז אני כן. כולם צריכים את זה !
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש ויש כמה דברים מוזרים שקורים עם הגרפיקה באחד המשחקים. כשיש הרבה גרפיקה ה FPS נמוך מאד (זה לא משחק מורכב - MUONLINE), אני חשבתי שכרטיס מובנה יכול להריץ גרפיקה פשוטה בצורה טובה מה שגורם לי לחשוב שיש אולי בעיה בהגדרות. עוד עניין שגורם לי לחשוב כך הוא שינוי של צבעים, למשל, פאנל שצריך להיות אפור מופיע באדום ומשנה צבעים כשלוחצים במקומות מסוימים מאפור לאדום וכו'... אודה למי שמכיר את הבעיה ויכול לעזור. ולא- לקנות כרטיס גרפי חדש זה לא אופציה (בנתיים) תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכם אני מבקש המלצות על מסך LCD בגודל "19 . שימושים עיקריים - גרפיקה , עריכת וידאו , גלישה , מסמכים. רצויי שלא יהיה מן היקרים .
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
איזה מסך 19 אינץ LCD מומלץ בתקציב של 2500 ש"ח מקסימום? תודה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
היי קיבלתי לפטופ חדש T42 של IBM ואני מחפש דריבר לכרטיס מסך mobility 7500 radeon על המחשב מותקן דרייבר ישן מאוד ..מישהו יודע איזה דרייבר הכי חדש קיים לכרטיס זה? ראיתי שיש ל-IBM גרסא יותר חדשה באתר אבל היא גם יחסית ישנה...יש משהו יותר חדש? תודה
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כותרת.... תודה רבה לעונים...
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ואיפה זה נמכר? של הרקולס יצא בפנדה.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי LCD 32" של פיליפס עם חיבור HD, עכשיו עם הכרטיס מסך קיבלתי מתאים DVI->HDMI, אני מתכוון לחבר את הטלוויזיה למחשב בכבל HDMI-HDMI עכשיו המסך מחשב מחובר למחשב בחיבור DVI->DVI השאלה היא האם אני יכול לחבר את 2 המסכים כך שיראו בהם בו זמנית ? האם זה אפשרי ? האם צריך לקנות חומרה נוספת[כרטיס טלוויזיה ?] תודה [br]פורסם בתאריך: 28.11.2008 בשעה 14:26:24 שכחתי לציין שהרזולוציה של הLCD היא HDREADYשנראלי זה 1366*768 משהו כזה, אבל זה לא נראלי ממש משנה
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אהלן ראיתי לפני כחודש משהו שקנה אותו ומאוד מרוצה ממנו... הבעיה היא שחוות דעת אחת לא מספיקה לקניית מסך LCD הוא עולה 2450 שח בוואלה שופס... 19 אינץ LCD... מחיר מפוצץ לכל הדעות. השאלה היא מה הוא שווה... אני לא משחק אז ככה שזה לא שיקול... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36082 אשמח לקבל חוות דעת מאנשים עם נסיון אישי. אה, עוד משהו ששכחתי... בתכלס הוא כנראה בגודל של טלוויזיה 21 אינץ. שאני חושב על זה... זה נשמע לי ממש ממש גדול... ולא ממש בריא לעיניים... מצד שני אם זה יהיה LCD אני אוכל לדחוף אותו רחוק יותר כי כרגע אין לי הרבה מקום כי יש לי LG F900P שהוא CRT ויש לו תחת ענק מאחורה. מה אתם אומרים על נושא הגודל המוגזם? תודה, חג שמח יניב
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב חדש שטוח crt. אני לא סגור אם ללכת על 17 או 19 אני נוטה ל19 למרות ההבדל במחיר. אני לא מחפש מסך של מקצוענים שמנתחים אותו כמו לא יודע מה אלא מסך סביב ה 1400 שקל. שיהיה אמין כי אני מתכוון להשתמש בו הרבה זמן (כרגע אני משתמש ב15 אינץ של pb שיש לי כבר 8 שנים!!!!!! והיה פעם אחת במעבדה לפני כמה שנים לצורך חידוד של צבעים). בקיצור אני מחפש דגם טוב אמין 19 רצוי אלא אם איןו בתקציב שלי ואז אני ילך על 17 אינץ זול יותר (אלא אם עדיף לי לחקות שהזמן תגובה והמחירים של ה lcd ירדו ואז נלך על lcd חדש בסביבות אותו התקציב.)
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
האם DX10 בסופו של דבר מהווה מעמסה על הכרטיס מסך מפני שהוא מסוגל לחשב יותר טוב ולהציג גראפיקות טובות יותר, או שלהיפך - זו חומרה שמקלה ומקצרת את הדרך להישגים גראפיים טובים יותר, ובאותו מאמץ הכרטיס ייתן תוצאות טובות יותר?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש x800gto אבל אני לא יודע עם איזה דרייברים להשתמש עם אילו שמביאים עם הכרטיס מסך או להוריד אחרים? ושמעתי שיש הרבה סוגים אז מה ההבדל ביניהם?
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
במסך (AOC) ובכרטיס המסך (Nvidia) שלי יש שני חיבורים עיקריים: VGA ו- DVI (ה- VGA זה 15 פינים, במידה שטעיתי בשם). עד היום המסך היה מחובר למחשב באמצעות כבל ה- DVI בלבד. היום סתם קראתי את אחד המדריכים של המסך וגיליתי, שעל פי ההוראות יש להתקין את שני הכבלים ביחד, במידה שרוצים להשתמש ב- DVI. האם זה נכון? האם זה ישפר את האיכות במשהו אם אעשה זאת?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
XFX GF7300GS PCI-e 256MB DDR2 Retailהכרטיס הזה שווה משהו? או שעדיף את הX700 של ראדון??
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אחרי הרבה חיפושים, עצבים, כבר כמעט והיתי על סף ייאוש . הבעיה- כאשר אני מריץ כל סוג של משחק 3D, המערכת קורסת אחרי אורך זמן לא קבוע, זה יכול להיות אחרי 3 דקות במשחק וזה יכול להיות אחרי שעתיים . כשהמערכת קורסת המסך מפסיק לקבל אות מהמחשב, הסאונד של המשחק חוזר על עצמו "בלופ". הפיתרון היחידי: ריסט דרך הכפתור בהתחלה, היתי כמעט בטוח ב- 99% שהבעיה נובעת מטפ' גבוהות . אחרי בדיקה ראיתי שהטמפ' נורמאליות לחלוטין . אחרי חיפושים באינטרנט הבנתי שאני לא היחיד עם הבעיה הזאת, הגורם לבעיה: הכרטיס מחליף באופן קבוע את מהירות הליבה בין 500Mhz ל- 750Mhz (מהירות סטוק) . החלפות אלו גרמו לכרטיס להפסיק להגיב בשלב מסויים, וביחד איתו הלכה כל המערכת . (קרדיט לליאור טי של אי או). זה קורה לי בדרך כלל בק…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר למערך SLI כרטיס 9800GTX של inno3D וכרטיס שני של חברה אחרת (לדוגמא 9800GTX של ASUS)
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אח שלי רוצה כרטיס מסך חדש למחשב שלו וזה המפרט שיש לו CPU : DualCore pentium D 925, 3GHz mother board : GA-945GZM-S2 GPU : GF 7300LE 256MB 2 גיגה זיכרון 800 האם בכלל אפשר לחבר את הכרטיס בלוח אם הזה ? והשאלה היא אם נגיד הוא יחליף ל-9600GT או 3870HD אז זה יפעל כמו שצריך או שהמעבד יעשה צוואר בקבוק לכרטיס ?
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
קודם כל אני צריך הבהרה אם הבנתי את הדברים נכון, radeon 9800 יש בשלוש גרסאות: PRO NP SE נכון? אם אני מעוניין בSE, איזה סוג כדאי לקנות? (המליצו לי על הpowercolor) בקשר לדרייברים של אומגה והעניין של 256BIT/128BIT זה נכון שכל כרטיסי הSE הינם 256bit? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-