עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by roma4k,

חג שמח, בזמן האחרון אני שם לב שיש עוד הבדלים בין דגם ה TM ל T של מסך דק 710 של SAMSUNG. לדוגמא באתר של TOM'S HARDWARE כתוב על הדגם 710T: " The version we tested is a model of ergonomics: tilt adjustment, pivot function, rotating base, VGA/DVI connectivity, etc. The only things missing might be a height adjustment and a USB hub. " אשמח לדעת את ההבדלים בין המסכים. האם באמת בדגם ה T לא קיים כיוון גובה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  2. Started by Pika007,

שלום וערב טוב כולם עקב דחיה מטורפת של הגיוס שלי, אני רוצה לשדרג את המחשב (תכל'ס, לקנות חדש) אני מעוניין לעשות מערך CF של 2 כרטיסים, ופה טמונה אחת הבעיות שלי- האם 3870 שווים את תוספת הכסף לעומת 3850? למישהו יש איזושהי השוואה של מערכי CF של הכרטיסים האלו? אם תוכלו, בבקשה תנו לינק (לא משנה מאיפה בארץ) לכרטיסי ה 3850 וה 3870 הכי זולים שאתם מוצאים, של אסוס/ג'יגבייט/PALIT. -הבהרה קטנה: אני עוסק המון בעריכה, קידוד, המרה וצפיה (כמובן) בוידאו ב HD, המערכת תהיה מחוברת דרך קבע לטלויזית LCD של 27", ולכן אני לא מעוניין בכרטיסים של NVIDIA. אני יודע שהם כרגע משתלמים יותר למשחקים, אבל עניין הוידאו קריטי בשבילי. (זה, והעובדה שאני לא סובל את הדרייברים של NV, זה סיוט לעבוד איתם) בנ…

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  3. Started by dsane,

מה הבעיה עם BENQ? קניתי אחד סה"כ מרוצה איפה הבאגים? יש משו שאני מפספס? המספר של המסך הוא FP557s והנה קישור לאתר של BENQ עם הסברים עליו http://global.benq.com/products/lcd/fp557s_s.htm

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by ROEY--1,

שלום לאחרונה רציתי לקנות Sapphire ATI Radeon HD 4850 512MB לאחר ההזמנה התקשרו אליי ושאלו אותי כדרך אגב איזה ספק יש לי אמרתי ש FSP 450W שקניתי שלפי מה שאני יודע מספיק לחלוטין... המוכר טען שמינימום 600W וממליץ על 700-800 וואט.. ואמר כי אם אני רוכש הוא כותב (במחשב שלהם) כי הזהיר אותי ושאני לא יבוא עם בעיות... אני דיי בטוח בזה שאני צודק...אבל עכשיו כל הקטע עם הרישום במחשב נראה לי קצת מוזר... תקנו אותי אם אני טועה...

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by nivster,

היי, קניתי היום ב-KSP את הכרטיס הזה, ויש לי כמה שאלות: 1. האם יש טעם להתקין את הדרייברים של אומגה? 2. יש לי רק AGPX4, האם זה משפיע קשות על הביצועים? 3. הציון ב-3DMark2001 בלי OC בכלל (לא מעבד ולא כרטיס) הוא 10030, איך זה בהשוואה לשלכם (אלו שיש להם את הרטיס הזה או כרטיס דומה)? תודה!

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by motir,

אהלן, אני שוקל לקנות עוד מסך LCD ולחבר אותו למחשב במקביל למסך הנוכחי שלי. כמובן שארצה רק חיבור DVI. חיפשתי כרטיסי מסך עם תמיכה ב-2 יציאות DVI ומצאתי מפלצות שעולות המון כסף. אני לא גיימר ומסתפק בהחלט ב-RADEON 9550 שיש לי. הבעיה שאני צריך עוד יציאת DVI. מישהו יודע להמליץ על כרטיס פשוט יחסית, ברמה של ה-9550, עם 2 יציאות DVI? תודה מוטי

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  7. במשחקים מסוימים או אפילו כולם יש באגים בתפריטים למשל יש כאלה פסים צבעוניים מגעילים בצידי המסך ולמעלה,וגם בסרטונים במשחקים זה קורה (אבל לא במשחק עצמו)או למשל לדוגמא בpostal2 כאשר המחשב טוען את השלבים אז אין את התמונה ורואים רק את הקו של הטעינה אני יביא עוד מאט כמה print screens כדי להבהיר יותר את הבעייה הכרטיס שלי הואr9500 pro והדרייברים הכי חדשים

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by roi13489,

gforce 8800 gts 320mb או engts250 1g ??

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  9. SiSoftware Sandra Video Adapter Model : NVIDIA RIVA TNT2 Model 64 Chipset : RIVA TNT2 Model 64 RAMDAC : Integrated RAMDAC Video BIOS : Version 2.05.1112 VGA Compatible : No Total Memory : 32MB (32MB Video) Texture Memory : 64MB Supports DIME Texturing : Yes AGP Capabilities Version : 2.00 Command Queue Length : 32 Fast-Writes Enabled : No Side Band Enabled : No Data Transfer Modes Support : 1x 2x 4x Current Data Transfer Rate : 2x Video BIOS Date : 01/18/00 Version : 2.05.11125 Current Video Mode Mode : 800x600 64K HiColour (16-bit) Current Refresh Rate : 85Hz Virtual Desktop Size : 800x600 Video Driver Model : nv4.sys Version : 5.01.2001.1240 Expected Windows Version :…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  10. Started by needhelpp,

אז ככה בדקתי בתוכנה Aida64 וזה מראה לי שרק 50% מהמאורר של הכרטיס מסך עובד זה טוב ? ואם לא איך אני מתקן את זV ?!?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by eizo,

שלום לכולם, שאלה למי שמבין קניתי את ה4870 וחיברתי אותו כמו שצריך הפעלתי את המחשב ואחרי כמה שניות זה מצפצף לסירוגין ורושם למעלה במסך שהוא לא מקבל מספיק חשמל או שהוא לא מחובר, יש לי ספק כוח 450w שאני ממש לא זוכר של מי, השאלה אם ב99 אחוז זה הספק או שיש אלטרנטיבה, תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by dragon772,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ל AGP ואמרו לי שכמעט נגמר היצור שלהם ואין בחנויות אני מתלבט אם לקנות את ה x800gto הוא כדאי?

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by ruff stuff,

הי אני שוקל לרכוש כרטיס מסך חדש מה אתם אומרים על הכרטיס הזה his ati radeon 7000 64 mb? אני לא מבין גדול בכרטיסי מסך והייתי שמח לקבל עזרה. בנוסף אני שוקל לרכוש מסך lcd שיתאים לכרטיס החדש עם יציאת dvi המסך הקיים שלי הוא סמסונג 753 dfx והוא איתי מ 2002 האם ה dvi הוא באמת הכרחי או שאפשר להסתדר גם בלי? מודה לכם מראש . מקווה שהפעם הכותרת יותר אינפורמטיבית.

14. Started by 8-Ball,

שלום אני מחפש את המסך הכי טוב בתקציב הנ"ל..חשוב לי הקצב ריענון כי אני כן אנצל אותו למשחקים אבל בעיקר לעריכת וידאו ולכן אני לא מעוניין במסך ש"מאבד צבעים" בגלל קצב ריענון מהיר מדי, לפני כמה חודשים המסך שהכי התאים היה או SAMSUNG 172T או HYUNDAI Q17, כחצי שנה כבר לא התעניינתי בתחום ולכן אני שואל אותכם, המומחים פה.. מה כדאי? מה אתם מציעים אם תוכלו תרשמו לי דגמים ויתרונות וחסרונות שלהם אחד ביחס לאחר בתודה מראש, עידן

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by 1nstall,

היי סתם נכנסתי לnewegg ופתאום אני רואה את המסך הזה: ViewSonic VX924 Black/Silver 19" 4ms (gray-to-gray); 5ms (typ) LCD Monitor 270 cd/m2 550:1 - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824116355 וסתם בשביל הידע הכללי....יש הבדל מורגש בינו לבין 8ms? והאמת שלא ראיתי באף אתר על מסך lcd עם 5ms....אז רציתי ליידע אותכם..

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by jj516,

NVIDIA שיחררה דריברים בגרסה 52. קראתי פה הרבה שהדרייברים החדשים מורידים נקודות ב 3D MARK AQUAMARK ומה לא, ומורידים בביצועים?!? אני לא משתמש לא ב 3D ולא ב AQUA (לא מאמין שכמה נקודות יתנו לי להרגיש יותר טוב עם המחשב שלי או פחות טוב) אז לא מעניין אותי שזה פחות נקודות, אבל האם זה נכון שהם פוגעים בביצועים? אני משתמש ב GEFORCE 3 ואני מצפה להעלאה בביצועים ועדכון הדרייברים. האם זה מה שאני אקבל?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by SLI/CF,

הי, יש לי 3 כרטיסי מסך הראשון GT 9500 השני HD 5450 והשלישי GT 8800 כולם עם 1GB זיכרון מי מהכרטיסים לעיל יניב את התוצאות הכי טובות לצפיית סרטים בחיבור לטלוויזיה 32 אינץ' ולמה? תודה מראש

18. Started by al_lot,

התקציב שלי לכרטיס מסך הגודל ואני מתלבט בים כמה כרטיס מסך אני מקווה שתעזור לי לבחור יש את אמונם יש לי 1300 אבל הייתי רוצה שישאר לי קצת אם אפשר GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster VIVO 1144 יחסית זול אבל אני ממש לא מכיר את החברה ATI RADEON 9500 PRO 128MB RETAIL 1199 נראה כמו אפשרות סבריה אבל אני לא בטוח שספק שלי יעמוד בו 1052 SAPPHIRE RADEON 9600 PRO 128MB RETAIL הכי זול אבל שמעתי שיש אותו בעיות ריצוד ואני די מפחד לקנות אותו בגלל זה Hercules 3D Prophet 9600 PRO Radeon 128MB 1262 הכרטיס מסך הישן שלי מהם ולא עשה שום בעיות עד עכשיו ולפי מה שהבנתי הם נחשבים לחברה די טובה הבעיה שהם יחסית יקרים 1347 Leadtek Winfast Geforce FX 5600 Ultra MyVIVO 128MB DDR …

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by EG,

יש לי : P4 1500 128 RDR GEFORCE2 64MB MX200 INTEL GARIBALDI 40 GB RPM 7200 אני מתלבט בקניית כרטיס מסך, חבר שלי בעל ידע רב בנושא זה הציע לי R9500 PRO. מה אתם חושבים? ואם יש לכם הצעות נוספות או תגובות אז בבקשה. תודה מראש "SHUTGUN".

20. Started by navk2,

שמעתי שאם היה לי כרטיס אונבורד ושמתי כ.מ נורמלי אז זה יפחית לי מהביצועים, זה נכון ? זאת אומרת שאם לא היה לי כרטיס אונבורד לפני אז הביצועים היו יותר טובים ושעכשיו צריך לכבות אותו מהביוס וזה...

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by PSdesign,

אני קונה בקרוב מחשב עם X1900XT 256MB שעולה 1700 עכשיו ראיתי באתר הבא: http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=5275 את הכרטיס 1950XT 256MB באותו מחיר, אני יודע שזה לא הXTX אבל רציתי לדעת הכרטיס הזה יורת טוב ממה שתכננתי לקנות ואם הוא בכלל קיים הוא שהם סתם כתבו כי לא שמעתי עליו אף פעם...

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  22. חיבור של AGP אני צריך כרטיס מסך למשחקים חזקים שיעבוד על האיכות הכי גבוהה כמו- HITMAN BLOOD MANY ועוד... ושיהיה לו דרייבר לויסטה המפרט: Field Value CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4 CPU Alias Prescott CPU Stepping E0 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz CPUID Revision 00000F41h CPU Speed CPU Clock 2992.5 MHz (original: 3000 MHz) CPU Multiplier 15.0x CPU FSB 199.5 MHz (original: 200 MHz) Memory Bus 239.4 MHz DRAM:FSB Ratio 6:5 CPU Cache L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 16 KB L2 Cache 1 MB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed) Motherboard Properties Motherboard ID 09/05/2005-P4M800CE-8237-6A7L6B09C-00 Motherboard Name Biostar P4M…

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  23. אני קונה מחשב חדש... זה המפרט: מעבד AMD Athlon 64X2 4800+ לוח אם Asus M2N-E זיכרון Kingston 2GB DDR 2 667MHz (2X1GB) דיסק קשיח 250GB SATA II 16MB מארז מאושר AMD, 480W כרטיס מסך nVidia Geforce 7300GT 256MB אני די שלם עם המחשב, חוץ מהכרטיס מסך שיש לי התלבטות לגביו. על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים בתקציב דומה או טיפה יקר יותר?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  24. Started by Unavoidable Encounter,

אני בונה מפרט למחשב שישמש בעיקר לתוכנות משרדיות (אופיס וכו'), חישובים (MATLAB) ותוכנות מיפוי - בעיקר ArcGIS. הנה הדרישות הגרפיות של ArcGIS: 64 MB RAM minimum, 256 MB RAM or higher recommended. NVIDIA, ATI, and Intel chipsets supported. 24-bit capable graphics accelerator OpenGL version 2.0 runtime minimum is required, and Shader Model 3.0 or higher is recommended. האם דרוש כרטיס מסך נפרד, או זה שמובנה בלוח האם מספיק לשימושים האלו? (לוח האם הזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4141#sp) ואם כן - איזה כרטיס יספיק? אני רוצה לחסוך כמה שיותר. מעבד חזק ו-8GB RAM כבר יש.

25. Started by yuraxp,

קראתי את הביקורת באתר על ה 8600 וראיתי שה PRO הרבה יותר חזק,אולם אני מתכוון לקנות את ה GT ורציתי לשאול מי יותר חזק? אני מתכוון לשחק ברזולוציה1024*1248 ומקסימום פילטרים על 2.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים