עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by אוריפ,

הגרסא החדשה של הדרייברים לכרטיסי ATI יצאו! נא לפרסם תוצאות ולהודיע אם יש שיפור!

2. Started by HaVoC_850,

יש חיה כזאת? מצאתי את הדבר הזה בגוגל http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/ זה אמיתי? שווה משהו? אני פשוט ממש אתבעס אם אצטרך להתקין את הוויסטה הזאת על המחשב שלי עכשיו...

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  3. Started by shibby15,

בכמה אתם אומרים ירדו מחירי הראדון 8500 אחרי יציאת ה9700PRO?? מה אתם אומרים, גם מחירי הGF ירדו?? תודה מראש רום

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  4. Started by ORrrr,

דריברים של דטונטור בגרסא מעל 23.11 מורידים את ביצועיו של הכרטיס (אומנם לא בהרבה אבל עדיין) אמנם יש לו גרסא 32 מגה אבל שלי עובד (לא יודע למה) רק על 2X ושלו על 4X ויש לו הרבה יותר זכרון פנימי ומעבד יותר חזק. ד"א - גרסאת הדריברים היא 4 הספרות האחרונות ב Driver Version. ואתם גם יכולים לראות את ביצועיו הירודים מקרוב ;/

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by asili,

ואם תוכלו למסור לי איפה?

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  6. מתלבט בין האופציות הבאות : 1)http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=877 2)http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=870 או לעשות crossfire מ : HD 2600 XT 256MB DDR3 PCIe הצעות נוספות יתקבלו בברכה נא להתייחס רק לעניין הסרטים ברמת HD ,אני כמעט לא משחק במחשב חוץ מסוליטר :-) תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלומות, לפי הדרישות זה הכרטיס המומלץ להרצת המשחק אבל אני לא מוצא אותו בחנויות, מה המקביל המודרני שלו ? תודה.

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by Chura,

מישהוש אני מכיר קנה את המפלצת הזאת : http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=2421 שוו את הסכום עתק ??? חן

• 47 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by idan79,

הרבה זמן עבר מאז שעסקתי בשידרוגים אז מראש סליחה על חוסר הידע שאני אפגין פה מחפש כרטיס למערכת הנל לוח gigabyte ga-ep43-ud3l מעבד intel core quad q9450 זיכרון 8gb ram ספק 450w היום אני עם 4850 המזעזע,,, מחפש חלופות ראליות עד 800שח ואף עדיף פחות תודה

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by Or ei,

מה ההבדל בין הגרסא הראשונה לגרסא השנייה VX של הכרטיס ??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ravnadal,

עברתי על כמה חנויות וזה רק גיגבייטים או חברות שאני פחות סומך עליהם להחזיק את תקופות האחריות שלא לדבר על מעבר

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  12. Started by tzolerguy,

http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={A275073B-5ACF-482A-A103-6223459A9E43}&details_type=1&itemid={17C3762C-47A5-4F65-AD92-BD46AACD6BB4} זול בהרבה מכל מקום אחר מישהו מכיר את החנות ?? או יכול להבין למה המחיר כל כך שונה מכל חנות אחרת??

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Oranl,

Heya אני שוקל לשדרג את כ.המסך שלי אבל לשמור על מפרט המחשב הקיים.. האם GTX 560Ti יתאים למפרט Q6600, 4GB RAM, ספק TT 550W, לוח GB P35-DS3L? או שאולי כבר כדאי לשדרג את השילוש הקדוש?

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  14. שמעו אני רוצה לשים כרטיס פיזיקה אם עוד כרטיס מסך רגיל ומאיזה סידרה אנ ייכול לשים את הכרטיס הז הכי יש ל7300GS אז אנ יורצה לדעת אם אני יכול לשים אותו ואם לא אז מאיזה כרטיס עד איזה כרטיס אני יכול ?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  15. שלום!! אני מתחיל קורס לאנימציה ותלת מימד כולל עבודה עם תוכנות : PREMIER ,PHOTOSHOP ,3D STUDIO MAX, FLASH, AFTER EFFECTS אני רוצה לקנות מחשב לצרכי עבודה ומתלבט :s05:... אני כנראה הולך על שילוב של מעבד INTEL CORE 2 QUAD Q6600 עם לוח אם GIGABYTE GA P3;-S3L זכרון : 2GB או 4GB? והאם 667 מגהרץ או 800 ? כרטיס מסך עד 1000 ש"ח: קבלתי המלצות על הבאים: PALIT PCI-EX GE FORCE 8600GT SUPER 512MB DDR3 או: GECUBE 2600 256 MB DDR2 או: ASUS ATI READON 2600XT 256MB האם יש הצדקה לשמות כמו ASUS בכרטיסים או שאפשר ללכת על תחליף זול יותר.. אשמח להערות הארות והצעות. לילה טוב ותודה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by רונית,

שלום רב, רכשתי מחשב לפני כשנה עם מסך 17 אינץ' LCD מבית UMAX , לאחרונה הבחנתי בפס דק שלפעמים קשה להבחינו לאורך המסך מצידו הימני. יש לי 3 שנים אחריות אך החנות ממנה רכשתי את המחשב "שמיר מחשבים" כנראה פשטה רגלה ואני מבקשת לדעת מיהו היבואן המספק את האחריות למסך? בברכה,רונית

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  17. אני רוצה להשים בנסוף לכרטיס מסך שלי עוד כרטיס מסך ... איזה אני יכול להשים ואם בכלל אפשר יש לי לוח 1333 p5kc מעבד e6850 כרטיס מסך ati hd2900 1GB זכרונות 800 אני חושב שזה מספיק כדי שתענו לי אל השאלה תודה לעוזרים ...

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. גם אם מעולם לא שמעתם על חברת Machenike, וכנראה שבצדק, את הדגם הספציפי הזה שלה תרצו להכיר קצת יותר לעומקלכתבה

19. כאילו...אני צריך שהמחשב והDVD ישתמש במסך של המחשב...השאלה זה האם יש איזה כבל/קופסאת מיתוג שאני בוחר לאיזה מכשיר אני יתן להשתמש במסך...(אני צריך רק של מסך...בלי עכבר ומקלדת..חשוב מאוד)... אז נסכם...כבר שהוא מתחבר לכבל של המסך..ומפצל אותו ל2 (כבל Y)...שאני בוחר איזה כניסה תוצג... תודה..

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  20. סליחה על השאלה הקצת תמוהה הזו אבל חיפשתי באתר הרשמי של אלבטרון ולא בדיוק מצאתי מה שמגיע בבאנדל הזה איזה משחקים ותוכנות ... אם מישו יפנה אותי עם לינק מתאים או יותר טוב יאמר לי מה יש בבאנדל אני אשמח תודה

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  21. שלום רב, אני גיימר מזדקן (34...). קניתי את המשחק שבנדון והכרטיס מסך שלי לא תומך בו. מצ"ב הדרישות מאתר המשחק : Video: DirectX 9.0c-compatible video card with 128 MB or more memory, Pixel Shader 3.0 support, and one of these chipsets is required: ATI Radeon X1300 Pro or greater NVIDIA GeForce 6600 GT or greater Note: NVIDIA 6800XT/LE, 7100GS, 7200GS/LE, 7300 GS/GT are not supported Note: NVIDIA SLI and ATI Crossfire modes are NOT supported, and may have a negative effect on gameplay. In addition, if you have an NVIDIA SLI or ATI Crossfire setup, we recommend you do not use the 'Force Split Frame Rendering' option. This option has been shown to have a negative effect on…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by nimrodh,

שמעתי שאפשר לפתוח לו כמה צינורות שיהיה 7800GT. איך? עם איזה תוכנה? זה נכון? ובקיצור, הסבר קצר. תודה מראש, נמרוד..

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by tsh,

אני רוצה כרטיס מסך טוב אבל אין לי מושג :-[ יש כל כך הרבה גיפרוס 4 נעליים וATI כפכפים RADONE ואין לי מושג תנו לי בבקשה סיקור טוב או משהו מומלץ שיהיה כמובן טוב ועדיף עם 128 בתודה טל!

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  24. אני מנסה לעשות OC לGigaByte 6800gt שלי כבר יומיים ושמתי לב שהמעלות לא יורדות מ59 במנוחה. אז חשבתי איך אני מעלה את המהירות של המאוורר שעבד על 2400RPM במצב TURBO בתוכנה v-tuner, לשים אותו על טורבו לא עוזר האפקט הולך שסוגרים את התוכנה. הורדתי SPEEDFAN מהאתר שלנו ומאוורר מספר 4 היה על 30% העלתי ל%100 והוא נסגר, הורדתי ל0% והוא עבד על 3500RPM, זה המאוורר של הכ.מסך. בנוסף שמתי במצב טורבו בתוך התוכנה V-TUNER שלא עזרה עד עכשיו והRPM על ל3700. אני לא יכול להעלות סקרין שוט כי הקובץ ענק. אז הנה השלבים: 1)להוריד את התוכנה speedfan. 2)*להתקין את v-tuner של gigabyte (לא חובה רק למי שרוצה עוד כמה RPM). 3)למצוא ולכוון את המאוורר של הכ.מסך בspeedfan ל0%. זה יעלה את המהירות ל3500. 4)*לכוו…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ilay22,

יש לי MAG 17 PFs שאמור להגיע ל 1600-1200@68HZ ול 1280-1024@75HZ אבל בפועל הוא מגיע מקסימום ל 1280-1024@60HZ (עם 2 כרטיסי מסך שונים) נתתי אותו לחנות, הם שלחו אותו למעבדה, וכשחזר הם אמרו שהכל בסדר ואין שום בעיה, כמובן שדבר לא השתנה באיך שהמסך עובד, חוץ מהמחשב של החנות שיכול "לכפות" רזולוציה יותר גבוהה (ועם אפשרות לרזולוציות יותר גבוהות שבכלל לא קיימות במסך) גם כשהם חיברו אותו למחשב אחר הוא לא עבר את המקסימום שהוא מגיע אצלי, חוץ מהמחשב בחנות, בשום מחשב, תוכנה או משחק הוא לא עובר את ה 1280-1024@60HZ מה לדעתכם הבעיה במסך, והאם היחס של החנות הוא עילה לתביעה? בנוסף הם גם שיקרו לי שהם שלחו את המחשב שוב למעבדה כשהוא בעצם היה אצלם בחנות אוי כמה שבא לי לתבוע אותם.. (למנ…

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.