עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by OPQ,

רציתי לדעת מה יותר חזק והם הבדל בינהם שווה שאני יוסיף עוד כסף? תודה (דרך אגב AGP X8 )

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by TAsraf,

אוקי,חשוב לציין לפני זה שהרגע ניקיתי את הגוף קירור של הכרטיס מסך שלי ואת כל המחשב. החלטתי לנקות את הכרטיס מסך אחרי חודשיים בערך מהפעם האחרונה שניקיתי אותו בגלל שהתחילו להופיע לי ארטיפאקטים במשחקים כמו Jericho ,COD4 ועוד. ניקיתי את הכרטיס ואפשר לראות שהטמפ' צנחו בערך ב20% עכשיו למה אני מתלונן על זה? כי בגלל שיש לי את הכרטיס הזה שנה ועד היום אפילו שהוא הגיע לטמפ' הכי קיצוניות (120 מע' 124 מע' צלזיוס) הוא לא עשה ארטיפאקטים והמשיך לפעול מעולה! אפילו לא נכבה! לא נמס! לא כלום! המשיך! עכשיו אחרי שנה שיש לי את הכרטיס אני מתחיל לראות את הארטיפאקטים כבר באזור ה80 מעלות 76 מעלות זה מעצבן כי הליבה הזאת אכן חמה ואין מה לעשות חוץ מאו לקנות גוף קירור או לשים משחה חדשה (חצי מהמש…

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by Maiasony,

שלום יש לי GT6600 איך אני יכול לגרום לו לעבוד ב 256 יש לי רק 32 ו 16 ביט גם כשהסרתי התקנת דרייברים יש לי רק 32 ן 16 ביט תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  4. שלום כרגע יש לי את הכרטיס X800GTO2 לא מנוצל 1024 RAM טרה וחצי של זכרון קשיח Lan party nF4 UT ultra d AMD athlon 64 vience 3000 ומסך של CMV CT720D עכשיו הכרטיס לא תומך בSM3, ולכן לא יריץ את C&C החדש, ריינבו סיקס, ועוד . אני רוצה כרטיס מסך שיתמוך בSM3, ובעוד הגדרות חדשות שהמשחקים ידרשו. התקציב שלא יחרוג מ1500, שזה גם יותר מידי יקר, אז אם יש משהו יותר טוב ביותר זול, יתקבל בברכה! (אפילו 1200). אם עדיף מסך LCD אחר, תמליצו. כי אם לא, יקנו לי מקלדת של לוג'יטק elite תודה

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  5. צרבתי סרט על DVD. מחשב חדש E6600 כם כרטיס 7600GS. מסך SAMSUNG 971P חדש. מנגן את הסרט כונן DVDR RW LG - הסרט מעט רוטט. מנגן את הסרט מכונן DVD-R - NEC - הסרט עדיין רוטט על המחשבים האחרים שלי עם כרטיסים אחרים ואותו מסך - הסרט מתנגן מצויין. הרצה של הקובץ המקורי של הסרט מהדיסק הקשיח. - הסרט מתנגן מצויין. מנגן DVD מקורי של סרט אחר מהכוננים DVD רוטט מעט. מה נראה לכם הבעייה?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by ha_miki,

לא יודע אם שמתם לב לזה אבל הסידרה הבאה של NVIDIA לא תהיה כמו הסדרות עד עכשיו אלא אם כן ל NVIDIA אין בעיה לפלוש לשמות של ATI אני לא רואה את הסידרה הבאה של NVIDIA כ NVIDIA GFORCE 9800 GTX . לכן לדעתי הם הולכים לשנות את השמות החל מהסידרה הבאה . מה אתם אומרים ?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  7. יש לי מחשב שמחובר אליו 1. ב-DVI מסך LCD 19 ברזולוציה של 1280X1024 2. ב-VGA טלויזיה LCD 32 ברזולוציה של 1366X768 עם כרטיס מסך Geforce סדרה 6. אני רוצה לאפשר עבודה נורמלית על המחשב על המסך LCD19 בלבד וכאשר יש צורך לראות סרטים על ה-LCD32 (אין מצב שגם עובדים על המחשב וגם רואים סרט). ואני מחפש פיתרון תוכנה נורמלי לתצוגה כפולה בדריבר של NVidia הצלחתי להגדיר dual view (לא clone) של שניהם כאשר ה-LCD19 ברולוציה 1820X1024 וה-LCD32 על 1360X786 (משום מה אין לי 1366). הבעיה היא שבמצב הזה שטח העבודה נמתך על שני המסכים ולכן 1. העכבר יוצא מגבולות ה-LCD19 מה שמחרפן אותי 2. תוכנות שהיו פתוחת על ה-LCD32 יפתחו גם בפעם הבאה על ה-LCD32 וצריך יהיה לחפש אותם בנרות. ובנוסף ב-LCD32 התמונה יוצאת קצ…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by mx-3,

אני קונה מחשב חדש בקרוב.. ולמחשב הנוכחי (P4 2.4) אני רוצה לשים כ.מסך ישן יחסית, שלפחות יעלה משחקים חדשים (אפילו על גרפיקה נמוכה).. זה לאחי, הוא לא ישים לב להבדל.. עכשיו יש את 2 הכרטיסים האלה במחיר דומה.. מה עדיף?? או שאולי X1550PRO?

• 12 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by yuraxp,

קראתי את הביקורת באתר על ה 8600 וראיתי שה PRO הרבה יותר חזק,אולם אני מתכוון לקנות את ה GT ורציתי לשאול מי יותר חזק? אני מתכוון לשחק ברזולוציה1024*1248 ומקסימום פילטרים על 2.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  10. Started by EyalOnn,

רציתי לדעת בכמה אחוזי יעילות ועוצמה ה-x1950xt 256mb עדיף על ה-x1950GT, והאם זה שווה את ההפרש הכספי (בינתיים לא מעוניין ב-OC) אם אתם רוצים להוסיף 3dmark, benchmarks etc מומלץ

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  11. באתר של ספייר מצויין שמהירות הליבה היא 625mhz ושל הזיכרון 1800mhz http://www.sapphiretech.com/is/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 ומשום מה אצלי מהירות הליבה היא 500mhz והזיכרון 594mhz (ובטח בגלל שזה DDR אז זה בעצם 600*2 שזה 1200mhz אבל עדיין לא מספיק) נראה לכם הגיוני ?

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by galgul,

שלום. קניתי כרטיס מסך sapphire x1650pro 256mb ddr2 pcie התיזמונים של הכרטיס: 600MHZ - CORE 400MHZ-MEMORY לפי האתר של sapphire: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=162&grp=3 מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by Or ei,

יש לי את הכרטיס הנ"ל כ3 שנים יום אחד התוכנה הפסיקה לזהות אותו למרות שהדריבר מותקן חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי (לפי ההודעת שגיאה ff06107d&rev_11) שכנראה הביוס של הכרטיס הושחט\נהרס\נמחק וצריך לשים אותו מחדש עריכה: טוב הצלחתי הנה הפתרון למי שיש את אותה בעיה עם הכרטיס הזה 1)תורידו את זה http://tw1965.myweb.hinet.net/BTFLASH_BIN.ZIP 2)תצרבו את הקבצים שבפנים על bootable cd 3)תגיעו לדוס שמה תפעילו את הקבצים - btdump btclear bteeprom tv2kprom לפי הסדר תפעילו מחדש את המחשב תתקינו מחדש את הדריברים וזה אמור לעבוד

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by First Squad,

http://www.megagames.com/news/html/hardware/newatir600details.shtml

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  15. איך אני יכול להסיר דריבר של כרטיס מסך לחלוטין ואם כדאי לי להתקין את הדריבר של אומגא(ראיתישהוא יצא די מזמן עוד בשנת 2005) נ.ב. יש לי GF 6600GT

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  16. קראתי פה בפורום שהכרטיס לא מחזיק טוב משחקים כבדים זה נכון? כי אני רוצה לששחק במשחקים הכי חדשים שיוצאים ושיזוזו לי במהירות מעולה.. דרך אגב מה זה אופציות כמו VERY HIEH וכאלו בכרטיסי מסך? ועוד שאלה מה זה למשל כרטיסי HIEH END וכו'?

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  17. הצעות ייתקבלו בברכה (ספק 450 W PNR )

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  18. אוקיי אז אני מתכוון לקנות מחשב חדש ולקחת או את ה- 8800GTS או את ה-9800GTX. עכשיו כמו שהבנתי בשביל כרטיסי מסך מהסוג הזה צריך גם מסך מתאים. אשמח אם מישהו יפרט על זה או יסביר על זה, יש לי כרגע מסך 19". (בהדמנות גם אשמח אם מישהו יגיד אילו מהכרטיסים עדיף לקנייה)

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  19. Started by redti,

לא יודע מה אתכם אבל בדיוק קניתי מחשב עם כרטיס מסך תומך 10.1 שהולך לשמש אותי מעט מאוד לפי התחזיות הקרובות.. וזה מבאס רצח בדיוק שמתי 900 שקל על משהו שבקרוב יהיה נחלת עבר..

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by NuXeR,

אהלן, יש לי Crossfire של 2 כרטיסים מתוצאות Sapphire מדגם 4850. במשך הרבה מאוד זמן, יש לי בעיה שכאשר הדרייברים מותקנים ל-2 הכרטיסים הכרטיס השני מנוטרל באופן אוטומטי ע"י ויסטה, שמצידה רושמת שיש בעיה עם הכרטיס. (ה-CATALYST לא מזהה Crossfire בכלל) כאשר יצאו עם הזמן גירסאות שונות של דרייברים, חלקן עבדו ללא תקלות ובהן השתמשתי. כעת יצא CATALYST 8.10 וHotFix ל-FARCRY2....ואני משתוקק להתקין את זה. אז התקנתי! ושוב.. אותה הבעיה, הכרטיס השני מנוטרל ע"י ויסטה, וב-CATALYST אני לא רואה שום Crossfire. האם מישהו שמע על התקלה הזו ?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  21. עבור צג נוסף מישני 17" או 19", אין דרישה ל- 3D או מולטימדיה בתודה, shenig

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  22. אוקיי אז ככה יש לי LCD 32" של פיליפס עם חיבור HD, עכשיו עם הכרטיס מסך קיבלתי מתאים DVI->HDMI, אני מתכוון לחבר את הטלוויזיה למחשב בכבל HDMI-HDMI עכשיו המסך מחשב מחובר למחשב בחיבור DVI->DVI השאלה היא האם אני יכול לחבר את 2 המסכים כך שיראו בהם בו זמנית ? האם זה אפשרי ? האם צריך לקנות חומרה נוספת[כרטיס טלוויזיה ?] תודה [br]פורסם בתאריך: 28.11.2008 בשעה 14:26:24 שכחתי לציין שהרזולוציה של הLCD היא HDREADYשנראלי זה 1366*768 משהו כזה, אבל זה לא נראלי ממש משנה

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Q6600 Quad Core MSI P6N-SLIV2 775 1GLAN PLT 2GB KIT DDR2 800 OCZ Seasonic M12 II-430 Active PFC 430W Modular 500GB 16MB SATA 2 אני מחפש כרטיס שישמש למשחקים כבדים ומחברה אמינה שיחזיק מספיק זמן ויספק איכות. בסביבות ה 1300 שקלים, עקב כניסת מענק שחרור אפשר טיפה יותר אבל לא מוגזם

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  24. אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך ישן מסוג geforce כדי לשפר את זמן התגובה. באתר של NVIDIA יש רק גירסא אחרונה לדרייבר (לא רלוונטי למחשב שלי - כל הרכיבים בני ארבע שנים)

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  25. אני לא בטוח שזה קשור לפה .. יש לי מחשב נייד וכבל VGA והעברתי כבלים בניהם. עשיתי ריסט וראיתי שהמסך נקלט לטלויזיה .. אבל אחרי זה זה ניהיה מסך כחול.. ואני יודע שצריך להגדיר במחשב שיהיה שכפול.. הבעיה שאין לי תוכנה לזה.. זה הכרטיס מסך ati mobility radeon x1300 אם מישהו יכול להביא תוכנה קלה (עדיף בעברית) שאפשר להגדיר את זה אשמח מאוד D: תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.