עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כי אני חושב שקראתי פה פעם שהכרטיס מסך הזה לא תואם לחלק מלוחות האם.. לוח האם הנ"ל : http://www.intel.com/products/motherboard/DG965WH/index.htm

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  2. Started by Merlin,

שלום, אני מחפש המלצה מימשהו שכרגע רואה את hot על גבי מסך המחשב שלו. אני לא מצליח למצוא את התוכנה (או ליתר דיוק למצוא את הקינפוג הנכון) הנכונה בשביל לצפות בשידורי hot במחשב. יש לי בבית שני ממירים, אנלוגי ודיגטלי, אין לי בעיה לחבר כל אחד משניהם למחשב. במחשב יש לי כרטיס טלוויזה שיש לו כניסות של svideo, הכבל הצהוב ההוא, ואנטנה. הוא מותקן כהלכה. בממיר האנלוגי של הוט (general instrument) יש רק יציאה של אנטנה. בדיגיטלי (samsung) יש יציאות של הכל. יש לי את התוכנות Beyond TV ואת chrisTV. אם מישהו מצליח כרגע לראות HOT מעל מסך המחשב שלו באמצעות כרטיס טלוויזיה, אני ממש אשמח לדעת את הקינפוג הנכון. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Master Boo,

אז כן, אני יודע שכיום כרטיסי ה8800GTS עדיין עולים יותר באיזור ה1,700 ואפילו 1,800. אני מחפש, מן הסתם כמו כולם, את יחס המחיר-תמורה הטוב ביותר. הדרישות, המגבלות והוויתורים: 1. המחיר באיזור ה1,600- אם יש 1,800 ששווה את זה אז אתם מוזמנים להציע, אבל לא להשתגע בבקשה. 2. יש לי זמן לחכות. אני לא אחכה חצי שנה, אבל שבועיים-חודש אפשרי. 3. אני לא מתכנן לעשות OC בעתיד הנראה לעין, ככה שזה לא שיקול (אני לא אוסיף עוד 100 שקל בשביל אפשרות OC יותר טובה). 4. אני רוצה כרטיס שקט כמה שיותר, בשביל קירור איכותי אני כן מוכן להשקיע עוד כסף. מה שכן אני מעדיף שהקירור יבוא עם הכרטיס- ז"א לא לקנות כרטיס ואז קירור ואז להתקין אותו. אני עובד עם מסך 19" ברזולוציה של 1280x1024 (ככה שלפי מה שהבנתי ה32…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by or_azu,

שלום חברים.. לפני כמה ימים הלך לי שני הכרטיסי מסך שלי 8800GT שהיו מחוברים בSLI אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש הלוח אם שלי הוא ASUS P5ND ורציתי לדעת איזה כרטיסי מסך הם אופציה... חשבתי על ה9600/9800 מחוברים בSLI כמו שהיה לי מקודם האם הם יעבדו עם הלוח אם הזה? אם כן של איזה חברה ממומלץ לקנות שיהיו לי שקטים כי הקודמים הרגו אותי מרוב רעש.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by dolev16,

שלום הייתי רוצה שתדרגו לי את כול היצרניות של כרטיסי המסך לפי רמתם לדוגמא: הרמה הכי גבוהה רמה בינונית רמה נמוכה. כי אני מעוניין לדעת איזה יצרנייות נחשבות לטובות ולגדולות בתחום.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  6. עריכה: אני ירגיש הבדל גדול בין הX1800GTO לבין הX600P?

• 10 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by aviran_n,

לפני כמה ימים, באתי בלילה למחשב של האחים שלי וראיתי חרק קטן הולך על המסך.. זה טיבעי בלילה שהם נמשכים לאור ובאים למסך.. אז אני בטבעיות ניסיתי להעיף אותו מהמסך וראיתי שהוא לא עף... ניסיתי לגעת בו, והופתעתי לגלות שהוא נמצא בתוך המסך ואני, כמובן חכם גדול, אמרתי "בוא נזרז אותו לצאת משם" ובטעות מחצתי אותו למוות בתוך המסך ועכשיו יש במסך חרק קבוע ברקע :-X הנה תמונת מאקרו שתמחיש את המצב ההזוי הזה:

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. היי אני רוצה לדעת מניסיון שלכם , איזה כרטיס עדיף לי לרזולוציות האלו?ובאיזה כרטיס יש עדיפות לרוב המישחקים של היום. כל זאת על מעבד E6500 DUAL CORE ,2.93GHZ. רוני

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום. אני מתלבט אם להחליף את המערך שיש לי כרגע בכרטיס יחיד או במערך אחר. כרגע המערך שלי הוא 6950 פתוחים ל 6970 + כרטיס פיזיקה 460 GTX 1GB יש לי למי למכור את שלושתם ב 2200 ש"ח ולהוסיף עוד 600-700 שקל לכרטיס חדש. השאלה האם כדאי לעבור לכרטיס יחיד? אני לא מדבר מבחינת חיסכון חשמל ותקלות (שעד עכשיו לא היו) בעיות תאימות וכאלה. אני מדבר נטו מבחינת ביצועים במשחקים וכו... האם יש כרטיס יחיד בתקציב של 2800 שקל בערך שיותר חזק מהמערך שלי?

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  10. חברי הפורום שלום. אתמול קיבלתי את המחשב החדש שקניתי, ואיתו כרטיס מסך 8600GT של Leadtek WinFast. עם הכרטיס הגיע כבל המוגדר ככבל HDTV. המבנה שלו הוא כזה: בצד אחד - חיבור S-VIDEO זכר של 9 פינים, שעליו כתוב VIDEO CARD. זה הצד שנכנס לכרטיס המסך (אין אפשרות אחרת). בצד השני ישנם 4 חיבורים: א. חיבור S-VIDEO נקבה של 4 פינים, שעליו כתוב S-VID OUT. ב. חיבור RCA ירוק, שעליו כתוב Y OUT. ג. חיבור RCA אדום, שעליו כתוב Pr OUT. ד. חיבור RCA כחול, שעלוי כתוב Pb/COMP OUT. בחוברת של הלוח כתוב ששלושת חיבורי ה RCA (האדום, הכחול והירוק) ביחד מהווים Component Out, והחיבור הירוק וחיבור ה S-VIDEO מהווים את ה Video Out. עכשו, החיבור הקיים והעובד בין המחשב הישן לטלויזיה עושה שימוש בכבל שהגיע עם כרטי…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  11. אני כרגע מברר על רכישת "LCD 17 איכותי עד 2000 ש"ח, וראיתי את הSamsung 710T ואת ה LG 1730B בתור מסכים אופציונלים. היום אני רואה אצל הדובים מסך iiyama ששמעתי שהם די טובים, עם מפרט ממש מצויין (8MS, 1:700,300CD וכ"ו..) במחיר ממש זול של 1,795 ש"ח עם התחייבות ל0 פיקסלים שרופים! נראה ממש שווה לא? או שיש כאן איזה משהו קישור למסך בחנות: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5061&PHPSESSID=4a202a05c904db6dcd3e62a3fb0b3cd0 קישור לאתר היצרן: http://www.iiyama.co.uk/default.asp?SID=&NAV=236&DOC=0&PAGE=0&PARAMS=&PARAMS2=0&PCAT=2&PTUBE=&PROD=4229&SPCAREA=

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  12. שלום אבקש המלצה למסך איכותי 19" לעבודה רבה על תמונות ועריכה שלהם במחשב

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by adamginz,

הנתונים כמעט זהים של המאג מעט יותר טובים לאל ג'י - פלאטרון למאג- דיאמנדטרון

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  14. ביום שלישי אני סוף סוף קונה LCD. אני מתלבט בין שני המסכים האלו. אני ראיתי עד היום רק את הLG L1730S ואת ה710N, כלומר את הדגמים המקבילים האנלוגים. מקומות שמציגים את הB של LG ואת הT של סמסונג לא ראיתי ... יש מקום שניתן לראות אותם ביחד או שזה בלתי אפשרי? האם אפשר להסתמך על התמונה שמציגים האנלוגים וכך לבחור את המסך? עוד שאלה, כדאי לחכות שהLG L1750HQ יגיע לחנויות או שלא יהיה הבדל גדול בינו לבין הL1730? האמת אין לי כח לחכות אבל אם זה שווה את זה אז .. המקום היחידי שמוכרים אותו זה פה ב1882, http://www.aluf.co.il/view_prod_en.asp?id=2137428375 אבל אני לא יודע לגבי אמינות החנות וגם זה לא קרוב לי לבית [באר שבע] כל תגובה תתקבל לברכה, תודה

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  15. Started by source,

radeon 8500 128+dvi או g force 4 mx קיבלתי את שני הכרטיסים ואינני יודע מה לשים? הg force ללא dvi והוא 64 מגה se הרדאון הוא 8500 128 מגה ddr+dvi השאלה היא האם הg force יותר מתקדם והאם הרדאון 8500 אולי בכלל מקביל לg force 3 רק תשובות של מקצוענים(-: יש לי שבוע להחליט! בתודה מראש!

16. Started by evy,

איפה אני יכול להוריד דרייבר מעודכן לכרטיס מסך ati mobility radeon HD 5650 במחשב נייד של טושיבה? באתר של amd-ati http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx רשום למטה שהדרייבר לא מתאים למכשירי טושיבה. ובאתר הרישמי של טושיבה ,הדרייבר לא עודכן מלפני שנתיים כמעט.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  17. שלום לכולם! אני חושב שכרטיס המסך שלי פגום.החלטתי לבדוק את כרטיס המסך לאחר שגיליתי שאחרי שהמחשב נכנס למצב "שינה" אני לא יכול להדליק אותו רגיל, אני חייב לבצע ריסט דרך הכפתור. כמו כן, לפעמים הוא לא נדלק בפעם הראשונה שאני מפעיל אותו (גם אם הוא לא במצב שינה - כשהוא כבוי לגמרי) ואני צריך ללחוץ במקרה הזה גם על כפתור הריסט לאחר ההדלקה הראשונית. אחר כך מופיע מסך שחור עם כמה אפשרויות כמו - התחל את המערכת בצורה נורמלית, התחל בלי רשת, ועוד כמה אפשרויות (והמחשב מתחיל לספור 30 שניות), אתם בטח מכירים את המסך הזה. אחר כך יש מסך כחול bsod והודעת שגיאה x0000000016 משהו כזה (זה מסך מהיר שבו המחשב טוען אחוזים) הודעת השגיאה קשורה לכרטיס המסך. ואז המסך כביכול נכבה ונדלק מחדש ויש נקודות ק…

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  18. Started by kisin,

שלום לכולם, עד שכבר קיבלתי היום את מסך המחשב החדש שלי שחיכיתי לו כל כך הרבה - לא עובד. אני לא חושב שהבעיה במסך. המסך הקודם שהיה לי, שהיה מסך סי.אר.טי של סוני עשה בימים האחרונים קצת בעיות. הוא "התעטש". היה משחיר וחוזר בהבזקים של חצאי שניות עד שלפני כמה ימים ברעש "טזזז" קל, נכבה ולא חזר. היום שהגיע המסך החדש, אל.סי.די של פרו-וויו, חיברתי אותו, הפעלתי את המחשב, הופיע מסך ההטענה של הווינדוס אקס-פי פרופשונל ואת מסך היוזר והסיסמא כבר לא זכיתי לראות. המסך נכבה ונתן הודעה: NO SIGNAL. עשיתי ריסטרט והעלתי את הווינדוס במצב בטוח וניסיתי לשחק עם הרזולוציה אבל בכל פעם שעשיתי ריסטרט, בשלב ביוזר והסיסמא המסך נכבה ונתן את הודעת ה- NO SIGNAL. אני לא יודע אם מסך אל.סי. די אמור להגיע עם דיס…

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  19. Started by kw,

ראיתי שהכרטיס יצא בחו"ל http://www.ewiz.com/detail.php?name=MSI-AG76GS http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814130036 מישהו יודע אם הוא הגיע לארץ ? ואיך הוא מבחינת ביצועים נגד 6800 6800gt ונגד הכרטיסים של ati כמו x1600 ו- x800gt ?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by elada22,

המליצו לי על ה8600 אם אני לא טועה, בכל מקרה היום התקציב שלי הוא בסביבות ה700 ש"ח זה מפרט המחשב שלי: AMD ATHLON 3600+ DUAL CORE ASUS M2A וזיכרון 512 יש לי תושבת של PCI החדש הזה אז ככה שאין בעיה. רציתי לדעת גם לגבי כרטיסי מסך של חברת ATI הם נראים ממש זולים והשאלה איזה מהם טוב בשבילי? אני לא הולך לשחק כמו גיימר ואני לא מריץ ויסטה (תודה לאל רק אקס פי).

• 14 תגובות
    • 824 צפיות
  21. אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב מסויים עכשיו עם ה9800 רגיל יש לי עוד טיפה כסף ועם הפרו אני חורג מהתקציב עכשיו השאלה שלי היא: אם שווה להשקיע עוד קצת ולקנות את הפרו? או שההפרשים בביצועים לא שווים את זה??

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Started by Dvich,

עוד תמונות של הG70 הושגו ע"י האתר TweakTown.com. גם הפעם זאת גרסאת ES שאינה עובדת והיה ניתן להבחין בזכרונות 1.6NS שכנראה ירוצו ב1200MHZ. הגישה לכרטיס ניתנה ע"י יצרן "אלמוני", האתר TT יודע עוד פרטים על הכרטיס אבל הוא נמצא תחת NDA ולכן לא יגלה אותם. http://www.tweaktown.com/document.php?dType=article&dId=776 כמו כן ישנם דיווחים על תחילת יצור המוני בחודש יוני.

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  23. אז ככה אני רוצה לקנות מסך חדש...שהשימוש שלו הוא בעיקר גלישה משחקים קצת...(C&C3) ועבודה (תיכנות)... סרטים בכלל לא כי המחשב מתחבר לLCD 32... אז אני רוצה לדעת האם הכרטיס מסך שלי יצליח לסחוב משחקים על הרזולוציה הזאת??. אם כן...אז איזה מסך אתם ממליצים לי? 22" Samsung 226BW Dell E228WFP Asus MW221U 20" Samsung 206BW LG L206WTQ LG L204WT Asus MW201U Dell E207WFP או אם הכרטיס לא יסחב אז 19" LG L194WT Samsung 931BW LG L196WTQ Asus VM192S אז מה אתם אומרים??

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by dannyg,

שלום רב, לאחר 4 שנים החלטתי להחליף את המחשב הנאמן שלי שהוא בעל כרטיס מסך FX5200 VIVO AGP שאני משתמש בו להנאתי ללכידת וידאו ביתי ועריכתו. הייתי היום בחנות וקיבלתי הצעת מחיר למחשב ללא מסך ב כ 2000 ש"ח, אולם ואמרו לי שכיום כבר אין כרטיסי מסך כאלו ואם אני רוצה שאקנה כרטיס TV בנפרד. חזרתי הביתה והחלטתי לעשות שיעורי בית: מעיון בזאפ התברר לי שיש כרטיסים כאלו החל מ 300 ועד 3000 ש"ח (VIVO/VideoIn קטגוריות). התקציב הוא כמובן יחסית צנוע עד 500 ש"ח לערך. כבר קראתי כל כך הרבה חומר באינטרנט ולא הצלחתי להגיע למסקנה מה לקנות ??? ככל שאני קורא יותר אני מבולבל יותר..... אשמח לעזרה, המלצה, כל דבר.... תודה דני

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  25. Started by Sifo Jen,

היי, כל פעם שיוצא קאטאליסט חדש אני לא מצליח להתקין אותו מאחר שיש לי SP2, ההתקנה עצמה מצליחה, אבל כשהוא מגיע לחלק של הWDM, הוא נתקע ואומר: REMOTRE PRECUDURE FAILED TO CALL, שזה בידיוק מה שSP2 מבטל בגלל בלאסטר, ניסיתי להפעיל אותו וזה לא עובד, בRELEASE NOTES לא מצאתי תיעוד לבעיה הזו, מה עושים? תודה רבה!!!!!

• 0 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.