כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
למי שמכיר את הכרטיס יודע שיש לו קירור ענק שתופס 3 סלוטים עם 5 מאווררים קטנים. חשבתי להחליף את הקירור הזה משום שהוא כבד מאוד והמאווררים הקטנים שמרעישים לא שווה להחליף(לא שאני לא יודע איך להחליף אך מאווררים טובים עולים 80 ש"ח פר מאוורר 80*5= 400 ש"ח). בקירור הזה :http://www.fro…
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
כרגע הורדתי גרסה חדשה של התוכנה ATITool, הלא היא 0.26. נכנסתי ל-Settings ושם לתדהמתי גיליתי את השורה Active Pixel Pipelines ומספר 16, זאת אומרת 16 צינורות עיבוד - מה בדיוק קורה פה? ב-7900GS יש 20 צינורות עיבוד, אולי התבלבלתי והכוונה בתוכנה היא ל-Raster Operator? בנוסף ב-Active Vertex Pipelines כתוב 6, אבל זה אמור להיות 7 (פה בטוח לא התבלבלתי). http://www.gpureview.com/GeForce-7900-GS-PCI-E-card-443.html
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
יש לי הרב בעיות עם כל גירסה 9 ואני אכשיו משתמש ב81.21 יש הרבה הבדלים מהגרסה הזאת לגירסה הכי חדשה? (93.71)
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שבאחד הדיונים בנעוץ יש אתרים להשוואה בין כרטיסי מסך.. השאלה שלי האם יש עוד אתר כלשהו שיכול לעזור לי על פי מד שמראה לי מה הביצועים בין שתי הכרטיסים? כי כרגע כל אתר שראיתי בדיון בנעוץ הוא עם טבלאות.. ואני לא כ"כ מבין בזה..
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת... בנוסף, אם אפשרי, האם יש מתאם או כבל שיוצא מחיבור DVI ומתחבר לטלויזיה ב-HDMI ולקבל וידאו וקול? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חשבתי לתומי שככל שסוג הכרטיס (9200, 9600, 9800, X300) וכו גבוה יותר, כך גם הכרטיס חדש יותר וחזק יותר. שמתי לב שכרטיסי X600 עולים בערך כמו 9600XT כלומר גם פחות מ - 9800 מה הקטע?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לסלוט pci-e השימוש העיקרי שלו זה משחקים . בעקרון הוא מיועד למשחקים לא כבדים - nfs: mw/ gta: sa / age of empires 3 וכדומה . השאלה שלי היא האם אני יכול להסתפק ב 6600gt או להשקיע יותר ולקנות 6800gs ? תודה רבה לעוזרים
-
- 37 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיברתי את הכ. מסך שלי לTV ע"י כבל S-VIDEO ורואים וזה אבל שאני מפעיל סרט (WMD11,BSPLAYR) אני לא רואה וידאו. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה זמן התלבטתי לקנות 6600 משומש למחשב שלי זה לא הסתדר אז השאלה שלי עכשיו זה האם יש מצב שעדיף 6200 ג'נרי חדש על 5900 של לידטק(משומש כמובן) כאשר יוצאים מתוך הנחה ששניהם בערך עולים אותו דבר. ובבקשה לא להתייחס ל 6800AGP (שיוצא בקרוב ) 6600 וכל מני דומים, חברה לא רלוונטי אני לא גיימר כבד רק רוצה שהמשחקים החדשים יעבדו בלי פילטרים על רזולציה נורמלית במחיר נמוך. כיום יש לי 5200 P4 1.6 512 RDRAM FX אשמח לתגובות המומחים ממה שראיתי עד כמה שמשפחת ה 5XXX היתה משפחה לא מוצלחת ה5900 בכלל לא רע. the Z-Guy
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לבנות תכנת עבודה לתלת מימד+רינדור ואני בודק כרטיסי מסך... אין לי ניסיון בכרטיסי מסך ואשמח שתמליצו לי על כרטיס ברמה הגבוה ביותר. מה ההבדל בין סידרת ה Quadro FX לבין ה- Nvidia 8800, מה עדיף? עבור מחשב: אני החלטתי לרכוש את המעבד המרובע - QX6700 שאר הרכיבים ירכשו בהתאם...
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לשמוע הצעות לכרטיס מסך עד 250 שח AGP עם יציאת DVI אם אפשר אז גם עם VGA ו S-VIDEO. (בכל אופן הדגש הוא על DVI) בתודה מראש, עמר
-
- 9 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מתלבט איזה כרטיס מבין השניים לקחת..על פניו אותו כרטיס רק יצרנים שונים..האסוס שח 445 לעומת 410 של MSI המחיר לא חשוב לי אלא רמת האמינות ..יש המלצה?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
יש לי חבר שעבד על מסך 17" עם הכרטיס הזה וAMD 720 X3 האם מעבר למסך 22" FHD בעל רזולוצייה של 1920x1080 תהווה פגיעה קשה בביצועים במשחקים כבדים?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקשרתי לחנות שאני קונה ממנה את המחשב והם דיי אמינים ולא רמאים והם אמרו שINVISION זאת חברה מצויינת! אבל הם אודו שLEADTEK יותר טובים כי יש להם מאיץ אחד של LEADTEK שהוא מאוד יקר אבל הם אמרו שגם INOVISON לא רעים! אז למה כולם אומרים לי פה שהם גרועים אתם יכולים לנמק את עצמכם BIODOMEאמר לי שאין להם רשיון לייצר את הGEFROCE4 אבל ביררתי ואמרו שיש להם רישיון והם דיי טובים אז תסיברו בבקשה למה אתם חושבים שהם גרועים או לא טובים?
-
- 35 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אז נכון הגיע הזמן לעלות ליגה ואני מתכוון להשקיע במסך דק מסך LCD איכותי ברמה ואני מבקש מכם לתת לי המלצות למסך כזה. עד כה קיבלתי 2 המלצות שנראות די טובות: 1. http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1868,normal_sales 2.https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_98&products_id=2370 השני טיפה חורג מהתקציב אבל אני מעוניין במסך איכותי לפחות ל-5-6 שנים ככה שאני מוכן להשקיע אפילו טיפה יותר מ-2500 ש"ח. תודה לעונים ואני מודע לעובדה שיש המון נושאים בעניין אך אני מבקש חוות דעת והמלצה ספציפית לגבי המסכים האלה או אם אתם יודעים על מסך מדגם אחר שעדיף לבדוק אותו, אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם והמלצותיכם, בתודה רבה, דודי הסטלן.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתחבט ביני לבין עצמי, כידוע (ואם לא אז תתבישו) אני קונה רק משחקים שמגיעה להם, כלומר אם יש משחק שממילא לא הייתי קונה-כלומר בחיים שלי לא הייתי משחק בוא, אז אני משיג אותו בדרך חוקית יותר או פחות... אבל, כאש מגיע משחק שמגיע לו שיקנו אותו, אני קונה כי המפתחים השקיעו ואני חייב לשחק אותו! לדוגמא מקס פיין, black & white, וכו... בקיצור DOOM III לא הולך להיות משחק טוב, אני מתכוון במשחקיות, הוא הולך להיות רגיל :-\ אז השאלה שלי זה האם מגיע למתפחים שאני או מישהו יקנה אותו רק כדי לאתגר את המחשב שלי בביצועים שלו? האם הכרטיס הגרפי של יעמוד בעומס שלו??? מה לעשות???
-
- 61 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את ה-BIOS של ה-7800GT שלי, ניסיתי לעשות בעזרת nvflash for windows v5.67 אבל לא הבנתי איך משתמשים בה (שברתי ת'ראש איזה 3 שעות ולא הבנתי מה הקטע שלה ). כאשר הפעלתי ת'-nvflash הופיעה רשימה של פקודות ובסוף רשום press Enter to continue or Q to quit וכאשר לוחצים אל כל כפתור חוץ מ-Q מופיעה עוד רשימה של פקודות ובסופה אותו המישפט. מבקש את עזרתכם בתוכנה הנ"ל או המלצה לתוכנה אחרת לעדכון ה-BIOS לכרטיסים של NVIDIA בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות כרטיס טלויזיה. עכשיו הדרישה העיקרית שלו מהכרטיס היא: שהוא יוכל להעביר סרטים מהוידאו למחשב אבל שיהיה באיכות כמה שיותר טובה. עכשיו לא צריך משו ברמה הכי גבוה אבל שיהיה משו באמצע ככה לא מהכרטיסים הפשוטים. התקציב הוא 600 700 שקל בערך. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
ההמתנה נגמרה - ערכנו מבחני ביצועים בשלל משחקים לכרטיסי המסך החדשים של AMD מדגמי Radeon RX 6800 XT ו-Radeon RX 6800. כל המספרים כאןלכתבה
-
- 103 תגובות
- 18.2k צפיות
- 3 followers
-
-
אין לי מושג איך לקרוא לזה : טעות ? שקרנים ? את זה כבר תגידו אתם, ואני אפתח את הדיון : דרך אגב, מצאתי אותו כשחיפשתי בZAP את הכרכטיס לAGP אבל, כפי שנראה בלינק, מדובר ב PCI-EXPRESS http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=175
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אשמח לשמוע האם כרטיס מסך זה מספק עבור עבודות כבדות בתוכנות של אדובי. NVIDIA Quadro T2000 with Max-Q design 4 GB GDDR6 dedicated האם 4G מספיק או שיגרום לביצועים ותגובות איטיות? המפרט הכללי של המחשב: i7-10750H no WWAN Fury 15 G7 / 1TB PCIe / 32GB (1x32GB) DDR4 2666 / NVIDIA Quadro T2000 4GB / W10p64 / 15.6 FHD AG LED 400 for HD
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
KSP,IVORY,PLONTER,RSM אין לאף אחת מהן , מישהו יודע אם יש במלאי איפשהו 3080 ? ולא הממש יקרים שעולים כבר קרוב ל5000 , הסטנדרטים במחיר "רגיל " של 4k~
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-