עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Trol,

אוקיי, לחבר שלי יש את הלוח אם הזה: http://www.sharkyextreme.com/hardware/reviews/mainboards/intel_D850GB/ לפי מה שרשום שם הוא תומך בAGP 4X, והתקציב הוא עד 600 ש"ח. תודה רבה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by 54321,

לפני שבועיים קניתי את ה9600xt של sapphire לפי מה שהבנתי הכרטיס אמור להיות ככה http://www.pc-shop-waf.de/pc-shop-waf/ebay/Grafikkarte/9600xt256.jpg אבל מה שיש לי נראה http://graphics.tomshardware.com/graphic/20030416/radeon_9600-01.html כמו ה 9600pro יכול להיות שעבדו עליי?

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  3. היי אנשים אני צריך עזרה רציתי להחליף את הכרטיס מסך הישן לי mx440 64 sdram בכרטיס מסך חדש הבעיה היא שלוח האם שלי הוא (AGP x2/x4 (v2.0 compliant והכרטיסים החדשים הם AGP x8 אז יש לי שתי שאלות 1. האם אפשר בכלל להרכיב כרטיס של AGP x8 בלוח אם (AGP x2/x4 (v2.0 compliant 2. אם לא האם מיוצרים היום כרטיסים חדשים בעלי זכרון 128mb DDR ויותר שהם לא AGP x8

• 11 תגובות
    • 728 צפיות
  4. יש לי RADEON9000PRO 64MB, כמו רבים אחרים לאחר התקנת ה3.4CAT החלו בעיות REFRESH RATE במשחקים וכו', התקנתי RAGE3D שהיה אמור לסדר את הבעיה, ואכן סידר על ידי הגדרות שונות בתוכנה, אתמול משהו מאוד מאוד מוזר קרה, בזמן שאני משחק בHL המשחק פתאום היה קודר וכיצאתי מהמשחק הDESKTOP היה גם חשוך, הרבה יותר מהרגיל, לא ידעתי מה לעשות, עשיתי RESET וזה לא עזר, בדקתי הגדרות צבע ב COLOR TAG בהגדרות הדרייביר ונכנסתי לשם הצבע הסתדר, אבל לאחר כניסה למשחק עוד פעם הבוהק ירד והמסך נהיה קודר וממש מקשה על המשחק. החלטתי לבדוק לעמוק את הבעיה, מחקתי את הדרייברים ואת התוכנה והתקנתי את הדרייברים שוב, סידרתי את הצבע לאחר ההתקנה וגם את רמת הבוהק וכשנכנסתי למשחק הצבע נשאר בדיוק כמו בDESKTOP וגם כשיצאתי החוצה…

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  5. אשמח לקבל תשובה ממכם.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  6. Started by 2lame,

9800GTX או HD4850 או 9800GT או 8800GTX ?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  7. Started by NoobSAviv,

אז ככה בגדול כבר לא שדרגתי אותו 5 שנים,כך שאני האמת לא יודע היום מה יש ומה טוב בשוק..יש לי geforce 8800 gs 385mb משהו כזה לגבי הזיכרון(לא עובר את 500 בואו נגיד ). מעוניין בכרטיס מסך למשחקים החזקים של ימינו כגון Splinter Cell Blacklist וכו.. וכמובן שהוא תומך ב- directx 11 . לצורך העניין המשחק דורש 500mb זיכרון כדי להריץ אותו..משמע אין לי את האפשרות להריץ אותו. אז ככה..לוח אם gigabytes . אני מחפש כרטיס של 1 ג'יגה זיכרון טווח מחירים עד 800 ש"ח . תודה לעוזרים ! *כמובן שאני מתכוון למחשב נייח *

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  8. היה לי 6600 הסרתי את הדריוור שלו והכל חיברתי ת 9600GT החדש שקניתי ואני לא מצליח להיכנס להגדרות תצוגה זוהי ההודעה שהוא מראה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by t d,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, AGP בגלל שיש לי לוח אם ישן, הסתכלתי על ה7600GS של אסוס, וראיתי שיש שתי גרסאות, אחת רגילה ואחת SILENT, שהיא בעצם עם גוף קירור ללא מאוורר, רציתי לדעת אם זה מקרר באותה מידה או שצפויות בעיות התחממות אם אני אקנה אותו (אני לא מתכנן overcloak). ... בנוסף הספק כח שיש לי כרגע במחשב הוא 300W של HEC, האם זה יהווה בעיה? תודה

• 13 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Last week we've talked about 3 new graphic cards from Nvidia (GeForce 8500 GT, 8600 GT and 8600 GTS) and new ForceWare drivers confirmed their existence along with several other unannounced cards like 8300 GS, 8400 GS and 8800 Ultra. GeForce 8800 Ultra should replace 8800 GTS as Nvidia's fastest desktop solution. It should be released in late April just in time to match release of ATI's R600-based cards. It is believed that such card will outperform fastest R600 card from ATI. NVIDIA_G80.DEV_0191.1 = "NVIDIA GeForce 8800 GTX" NVIDIA_G80.DEV_0193.1 = "NVIDIA GeForce 8800 GTS" NVIDIA_G80.DEV_0194.1 = "NVIDIA GeForce 8800 Ultra" NVIDIA_G80.DEV_019E.1 = "NVIDIA Quadro FX 4600…

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by moshe_ha,

מתי יצאו כרטיסי ה-7600 וה-7200 והאם יהיו 7600GT או 7200GT ... והאם אתם מעריכים שה-7200 יהיה חזק מה-6600GT?והאם שווה לחכות היום עד שהם יצאו למי שקונה מחשב חדש?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by Ran B,

שלום לכולם. יש לי שאלה, שלא ממש ידעתי איזה מילות מפתח לרשום לחיפוש לראות אם היא קיימת כבר. ניסתי לחפש אבל לא מצאתי משו שעונה על השאלה שלי. ברשותי כרטיס מסך 6600GT של XFX. ובכלל ברוב כרטיסי המסך החדשים יחסית יש כניסת מתח (חיבור מולקס לכרטיס). כלומר הכרטיס מוזן במתח למרות ההזנה שיש לו בAGP (כנראה ע"מ לא להעמיס על הלוח אם). עכשיו השאלה שלי למה המתח הזה מיועד, האם הוא מיועד רק למאוורר שנמצא על גוף הקירור (שבא בסטוק) או לעוד דברים? כי החלפתי גוף קירור לכרטיס מסך (לזלמן) והמאוורר שלו מוזן ממולקס פשוט.. ובכל זאת השארתי את החיבור מולקס לכרטיס מסך. עכשיו השאלה האם אני יכול לנתק את החיבור מולקס מהכרטיס מסך, כי הוא היה שייך למאוורר סטוק שהיה מוזן מהכרטיס מסך. או שאני צריך …

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by cold fire,

יש ברשותי מחשב של חברת HP, שמתי לב שהביצועים שלו ממש חלשים(אני יודע הכרטיס חלש ממש אבל עדיין HL2 רץ אצלי חלק על פנטיום 4 עם כרטיס AGP מעפן), בכל מקרה היום בדקתי את הטמפ של המחשב וגיליתי שאחרי 10 דקות אחרי שהדלקתי אותו הוא מגיע ל105 מעלות(ללא מאמץ בכלל), אני משתמש בגרסת 280.26 של נוידיה תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by boris86,

אני רוצה לקנות את כרטיס המסך הנ"ל. זכור לי שמישהו פתח דיון על זה והיו שם לינקים לחנויות שמוכרות אותו ב500-+. חיפשתי ולא מצאתי את הדיון. מישהו יכול לעזור... תודה לכולם.

• 12 תגובות
    • 727 צפיות
  15. הכרטיס הזה לא אמור לעלות יותר ? http://www.duly.co.il/product.asp?pID=371&c=215656

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by skp333,

שלום לכולם יש לי את הכרטיס הנ"ל פתוח ל-16 צינורות במקום 12 והבעייה היא שכול פעם שאני מריץ משחק או את 3dmark המחשב עושה ריסט לעצמו. הבעיה התחילה ששידרגתי את המערכת שלי לAMD 3000 ולוח K8-NSC GIGABYTE במחשב הקודם לא היתה לי בעיה כאזות עבדתי עם סלרון D 2.66 ולוח GIGABYTE לא זוכר בידיוק תדגם למי שיש פיתרון שיעזור בבקשה תודה רבה מראש שי!!!!!!

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  17. זה בשביל בני דודים שלי אני מחפש בשבילם מחשב ממוצע וזו הצעה שנתקלתי בה בעיתון מחשבים... הם הודיעו לי כבר מראש שהם לא מתכוונים לשים אוברקלוק או להריץ משחקים כבדים ביותר בביצועים הטובים ביותר. הם מחפשים כרטיס שיעמוד גם עכשיו וגם לזמן הקרוב לפחות בסטנדרטים של המשחקים כיום. ואם אפשר שתביאו לי קצת פרטים טכניים על הכרטיס.. לא נשאר לי אלא לומר תודה.

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  18. אני קונה מחשב חדש ומסך DELL 2407WFP ברזולוציה 1900X1200. השימוש העיקרי יהיה לסרטים HD, אך אני רוצה להריץ משחקים חדשים בצורה "סבירה" ברזולוציה הטבעית שלו. הבנתי שלרזולוציות גבוהות כאלו צריך הרבה זיכרון (לכן אני מחפש 512MB). כרטיס רציני אני אקנה עוד איזה שנה כשיהיה קצת כסף אז אני מחפש כרטיס ביניים. לכן לא להגיב ב"אתה צריך לפחות כרטיס ב-1500 ש"ח " כי אני לא מתכוון להשקיע סכום כזה בינתיים. 1.האם לדעתכם הכרטיס מספיק למשימה זו? 2.איפה ניתן למצוא אותו בזול? מישהו מוכר יד שניה? 3.האם עדיף 8600gts עם 256? 4. כמה DDR2 לעומת DDR3 משפיע? נ.ב. רצוי שיהיה כרטיס שקט ללא מאוורר, אבל לא חובה. תודה לכל העונים.

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Started by ravid,

היי, יש לי GigaCube RADEON 9600Pro 256MB ואני רוצה לעשות עדכון ביוס אבל ביקשו ממני את הגירסה שצריכה להיות משהו כזה, GC-R9600(PRO)-C3 rev1.2 איפה אני יכול לבדוק את גירסת הביוס שלי? תודה לכולם.

20. Started by eliXir,

I played many games with this card and NONE of them gave me 100fps stable. GTA Vice City, Day Of Defeat, Counter Strike, NBA Live 2003 etc` I checked my card with the 3Dmark test and my score was 13066 which is great! All the test I had 200-300 FPS. So my quistion is, why in games my FPS isn't stable on 100? If you gonna tell me to download the latest drivers, or something like that, DON'T. Only serious commands please, and you can respone me in hebrew. THANKS TO ALL IN ADVANCE!

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by Da-Funk,

התקנתי את הכרטיס אפילו לא שמתי דרייברים עדכניים סתם כדי לבדוק שהוא עובד... והמעלות נראות לי גבוהות... מאמץ 65 מנוחה 57 אני מדבר על ה GPU CORE

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by mor_shalev,

אני רוצה להסיר את הדרייברים שלי.. מה אני בוחר מהרשימה.? יש לי 4850 יש שם כל מיני אפשרויות ati, aticcc, ati wonder

23. היום אני יכל ללכת ולקנות את הכרטיס הזה חסכתי מספיק . משנה שעברה ואפילו יותר פנטזתי לשחק דום שלוש על ההגדרות הגבוהות ביותר ולשחק אותו עם פלטרים וכל הדברים המדהימים האלה ועוד משחקים רציתי לדעת עם הכרטיס הזה יהיה מסוגל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7254 לתת ביצועים טובים במשחקים החדשים שיוצאים כמו הרינבו סיקס החדש .. או לחכות לדור הבא ולהמשיך לחסוך ...?...

• 12 תגובות
    • 727 צפיות
  24. Started by tidan26,

שלום! רכשתי כרטיס מסך דגם: BFG 295GTX אני משחק על רזולוציה של 1920 1200 על ההגדרות הכי גבוהות והמשחקים זזים לאט מדוע?... ברצוני לציין שהורדתי את הדרייברים האחרונים.

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by aviran15,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב ויש לי התלבטות בין שתי גרסאות של ה4850. 1.gigabyte HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 לבין 2.Shappire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 מה מבין שניהם עדיף? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים