עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום קיבלתי היום את הx800pro vivo שלי פתחתי אותו מיד לx800xt pe(עובד מצויין כצפוי) אבל זו לא הנקודה כאן- מבקש לדעת באיזו תוכנה של ATI או אולי של חברה אחרת להשתמש בשביל לנצל את אופצית הVIVO, בעיקר את אופצית הvideo-in... תודה, נדב

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by Danie,

יש לי ניסיון טוב עם כרטיסים של NVIDIA, אבל שמעתי שהסדרה R9 של AMD נותנת פייט טוב מבחינת מחירים וביצועים. התקציב שלי זה 1000 ש"ח עם חריגה קטנה של עד 100 ש"ח ואני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: MSI GTX760 2GB HDMI RETAIL או Sapphire R9 270X 2G DDR5 OC Toxic או Gigabyte 7850 2GB GDDR5 Oc איזה כרטיס יותר חזק, ושוםמר על חום נמוך ועל שקט? עוד שאלה קטנה,ספק כוח 520W של SEASONIC יספיק כאן או שיש צורך לקחת 620W?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  3. ערב טוב, החלטתי היום לנקות את המחשב פתחתי הכל הכל, הוצאתי את הכרטיס מסך, ספק כח, מאוורים הכל פירקתי את הלוח אם מהמארז והכל ועברתי על הכל עם פד אלכוהלי כמו שיש בבתי חולים 70% חיברתי הכל כמו שאני יודע בחזרה, ועכשיו אין תצוגה בכלל בכלל על המסך... יש רק נורה כתומה, אבל היא אמורה ליהות ירוקה ואמורה להראות משהו חיברתי מחשב מאוד ישן מאוד מאוד ואצלו הכל עובד על הכרטיס מסך המובנה שלו, כי אין לו כרטיס מסך רציתי לחבר את הכרטיס מסך שלי עליו - אי אפשר, הוא ממש ישן הלוח אם ושלי לא מתחבר אליו... אין לי עוד מחשב אחר לנסות ואני אובד עצות המחשב עובד, המאוררים עובדים, הראם מחובר כמו שצריך המסך לא הבעיה כי ווידאתי זאת - הוא עובד במחשב הישן בכרטיס מסך המובנה שלו זה פעם ר…

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  4. Started by Access Denied,

מה יתן ביצועים יותר טובים יחסית למחיר... לוח של nForce4 עם SLI ושני כרטיסי 6800LE או לוח אחר עם כרטיס 6800GT?? ולמי משניהם פוטנציאל אוברקלוק טוב יותר??

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by maor676,

היי קניתי את הכרטיס הזה וראיתי שהוא הגיע עם קירור של 2 מאוררים במקום שלוש שכתוב. ידוע לכם על גירסה כזאת? זה משנה משהו? בחנות נאמר לי שזאת גירסה חדשה יותר של היצרן

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by metallica,

שלום רציתי לישאול איך אני עושה בדיקה ל9800GTX + אם התוכנה הזאתי ואיזו גירסאת ניסיון להוריד והאם זה יכול לסכן את המחשב שלי ?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  7. Started by YairZ,

האלן, לאחר שעשיתי OC ל7800GS שלי (מפרט בצד) הוא נתן תוספת של 30% בערך ב3DMARK06 יציב. בכרטיס שלי יש שאומרים שניתן לפתוח מספר צינורות, האם זה אפשרי? תמונות מצורפות- אם ניתן לפי דעתכם, האם זה מסוכן ויכול לדפוק ת'כרטיס? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by asafnn,

טוב הכל בכותרת... אני סגור על ה 8600. פאסיבי, ללא OC ולא מיועד למשחקים אלא לעריכת וידאו ובעיקר צפיה בHD במסך 2407 רזולוציה 1920x1200 אז מה עדיף: 512 DDR2 או 256 DDR3? תודה אסף

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by liel3,

היי, יש לי מסך SAMSUNG T240 24 אינצ' רוצה להחליף מחשב חדש עם כרטיס מסך 9600GT 512MB לא משנה כרגע איזו חברה... האם הכרטיס יחזיק לי את המסך ברזולוציה של 1920x 1200 ואפשר יהיה לשחק באופן נורמלי???

10. Started by turtleman,

האלבטרון והXFX עולים 1850 והMSI עולה 1950 איזה חברה עדיפה ולמה? אני נוטה לכיוון האלבטרון...

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Crysis Hellgate: London Halo® 2 UT 2007 Spiderman 3 ??? (הכרטיס מסך שלי במפרט) (הוא תומך ב-SM3) בתודה.

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by avi2014,

השאלה בכותרת.\\\...///

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by MATTAN,

שלום אחים שלי אני מחפש מסך LCD אינטצ 12-14 למחשב נייד שאני בונה הבנתם כבר שאני בונה מחשב נייד אז אני מחפש מסך אם יש לכם כל מיני הצעות אז תגיבו אם תוכלו לתת לי הצעות מאיפה אפשר לקחת ומסך ואיך לחיבר אותו למחשב תודה 8)

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  14. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הנדון, גירסת ה- 1 ג'יגה. מצ"ב קישור של ביקורת שנעשתה לכרטיס באתר GURU3D הנדון-גירסת ה- 1/2 ג'יגה. http://www.guru3d.com/article/palit-radeon-hd-4870-sonic-dual-edition-review/14 בסיכום הביקורת, התייחס המבקר אל רעש הכרטיס והפצת החום שלו אל תוך המארז, שאותם הגדיר כחסרונות, וגם הספקות שלו בנחיצות ההמהרה, שלטענתו שולית. אשמח לקבל התרשמות , וחוות דעת, לגבי הנ"ל, ואו כל בעיה שצצה לכם, ואיך פתרתם אותה (אם היה אפשר); וכמובן, חשובה לי התרשמותכם הכללית. תודה

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by Salwaby,

השאלה שלי למעשה אם יש טעם בתקציב הנ"ל להשתדרג מ 560ti למשהו יותר איכותי ? אם כן, אז למה? תודה עריכה : מצאתי את הכרטיס הבא http://ksp.co.il/?uin=18663 HD 7950 BOOST 3GB מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by MagimiX,

אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות. אני לא משתמש ברזולוציות גבוהות ואני לא רוצה לזרוק סתם כסף. אני משתמש במסך 19' עם רזולוציה 1280x1024. אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: HD 4670, HD 4770 ו HD4850/GTS250 . כמובן שהיקרים יותר טובים יותר, אך כמו שאמרתי מכיוון שאני לא משתמש ברזולוציות גבוהות ולכן אני לא בטוח שיש לי צורך בכרטיסים היקרים יותר. איזה כרטיס יספיק לי במידה ואני רוצה לשחק ברזולוציה הנ"ל על HIGH במשחקים החדשים יותר ? תודה. עריכה: שכחתי לציין שאני לא מתכנן OC.

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  17. תראו בעיקרון אני גם יכול לקנות כרטיס מסך כמו X800XL ב2200 ש"ח אבל אני כבר אומר לעצמי חבל על הכסף... בגלל זה אני צריך שתעזרו לי לבחור כרטיס מסך טוב...שיהיה טוב יותר מ 6600GT למה יש לי אותו ואני לא מרוצה כי הוא לא עומד בעומס של רזולוציות גבוהות,אני מבקש שתביאו לי השוואה של כרטיסי מסך 6600gt/6800/6800gt/6800u/x800/x800xl ושל x800 יהיה את הדגם של ה 128 וה 256 זיכרון, אני חושב לקנות 6800 אבל אני רואה שהמחירים שלו ל pcie גבוהים ומגיעים למחירים של x800xl ככה שכבר כדאי לקנות אותו... בקיצור השתגעתי מזה...וכמו שאמרתי כל הכרטיסים שיהיו ל PCIE ועוד שאלה אני רוצה לקנות בנוסף כרטיס טלויזיה אז אם אני קונה כרטיס עם vivo זה כדאי ? תודה מראש...עידן

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by AKULA,

רציתי לדעת פרטים על הכרטיס מסך הזה ואיך הוא בכלליות: http://www.pchardware.co.il/docs/pd547435447.htm בעיקרון רציתי את ה-9500 PRO אבל לא ראיתי אותו ורציתי לדעת מה ההבדלים בניהם.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  19. לא רוצים להתפשר על ליבה גראפית מובנית חלשה אבל גם לא מעוניינים במוצריה של NVIDIA ששולטים בקטגוריה? הכירו את ה-Swift 3X של אייסר, עם הופעה ראשונה לכרטיס ה-Iris Xe הדיסקרטי מתוצרת אינטללכתבה

20. הסקר דיי ברור ... עם נגיד אתם משחקים ב כמה אז שימו את זאתי שאתם משחקים בה הכי הרבה.

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by sev0717,

שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלה.... יש לי מחשב פנטיום 4 2GHZ ולוח אם GA-8IEML-T זיכרון 256MB PC2100 אותו אני הולך להגדיל ל 512MB עם כרטיס מסך GEFORCE 4 MX420 64MB עכשיו אני רוצה להחליף אותו למשהו שיחזיק לי לשנה שנה וחצי הקרובים. השימוש הוא למשחקים כמובן... מה אתם אומרים על איזה כרטיס כדאי לי ללכת?? אני חשבתי לכיוון של ה-R9800 PRO 128MB שהבנתי שהוא אחלה של כרטיס. השאלה היא האם עם המפרט הנ'ל הוא ינוצל כראוי ויביא לי ביצועים טובים?? תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by HaVoC_850,

רציתי לשאול מה ההבדל בין שני הדברים האלו (איך לקרוא להם בדיוק גם איני יודע - סוג של רנדר אולי)? ואם אפשר קצת מידע על כל אחד מהם, שיסביר את אופן הפעולה של כל אחד מן הדברים האלו בכמה משפטים. כמה יתרונות וחסרונות גם לא יזיקו =). תודה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by kalabasa,

מה המצב אני מתלבט איזה כרטיס לקנות אני ממש אבל ממש לא מבין בכרטיסים החדשים האלה אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי כי אני מתלבט אם לקנות לוח שתומך בPCI EXPRESS או לקנות לוח עם agp וללכת על בטוח.... זה המפרט של המחשב שלי שאני מעוניין לקנות.... AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 1,050 ש"ח Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra 939-pin 1,332 ש"ח WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM 584 ש"ח A-DATA 256MB PC 3200 DDR 400 592 ש"ח NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 460 ש"ח COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX / HEC400 LDT 565 ש"ח אשמח אם תעזרו לי כי אני ממש רוצה כבר לקנות את המחשב... תודה!

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  24. שלום יש לי בעייה עם הכרטיס מסך שלי (geforce FX 5200) שלפי הטכנאי גרמה לי לפריזינג (קפיאות) ולמסך הכחול הידוע לשמצה של וויינדוס.. בכל אופן.. אני צריך להחליף את הכרטיס מסך.. הטכנאי שם הציע לי Radeon 9600 ATI 256MB DDR1 ואמר שזה ההכי טוב שיש לו שמתאים לי ללוח אם.. אני רוצה לדעת איזה כרטיס יותר טוב יש שמתאים ללוח אם שלי.. וגם מחירים.. אני אשמח לתשובה זריזה.. (ואפילו לזריזה מאוד : ) תודה רבה על העזרה..

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  25. יש לי שאלה כששאולים אותי אם יש לי כרטיס תלת מימד למה הם מתכוונים מהו כרטיס התלת מימד האם הוא מובנה בכרטיס גרפי של המחשב האם הוא יחידה נפרדת והאם הוא נמצא בכרטיס המסך geforce 2 mx 400 אנא עיזרו לי אני מבולבל

• 1 תגובה
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.