עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ויש לי בעיה עם בחירת כרטיס מסך. אני מתכוון לקנות מעבד Intel core2 dou 2.66ghz 4mb E6750 ולוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L ספק כוח 500W רשמתי 1000 ש"ח אבל אני לא בטוח שאני צריך להוציא כל כך הרבה. אני רוצה כרטיס שקט - שזה הכי חשוב לי, כמובן שלא יתחמם יותר מדי ואם אין ברירה אז עדיף שירעיש מעט מאשר יתחמם יותר מדי. אני לא גיימר כבד, אני רק רוצה שתהיה לי אפשרות לשחק במשחקים חדשים בלי בעיות. אם אפשר למצוא משהו כזה גם ב 600-700 ש"ח זה יהיה עדיף אבל אני גמיש עד 1000 או אפילו יותר.

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by croetro,

מה ההבדל בין הכרטיס GeForce 8800GTS 640MB PCIe של leadtek ושל ASUS ?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by kaki356,

שאלה בכותרת.. כי זה יחסוך לי הרבה כסף לקנות 8800GT או 8800GTS החדש

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by Rd.,

שלום, יש לי מסך "19 ומסך "22, אני רוצה לחבר את שניהם למחשב ושעל שניהם יוצג אותו דבר. כיצד אני עושה זאת?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  5. Started by adirnasri,

מה הכרטיס מסך כי טוב שיש עד 700 800 שקל הכי הכי טוב

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by carbon1,

התקנתי דרייבר לכרטיס מסך הורדתי מהאתר של nvidia את הכי חדש ומעודכן העם זה טוב? אני לא התקנתי מהדיסק זה משנה או לא? ומה יותר טוב?

• 10 תגובות
    • 661 צפיות
  7. לפני 8 ימים אמרתם שהכרטיס 2900XT אצלכם בבדיקה , מה קרה לו

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by navk2,

שמעתי שאם היה לי כרטיס אונבורד ושמתי כ.מ נורמלי אז זה יפחית לי מהביצועים, זה נכון ? זאת אומרת שאם לא היה לי כרטיס אונבורד לפני אז הביצועים היו יותר טובים ושעכשיו צריך לכבות אותו מהביוס וזה...

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by av_l,

איזה עדיף?: 7600gs sonic http://www.skypc.co.il/pl_product~28501~8~0.htm x1650pro gamer edition http://skypc.co.il/sg_product~GV260~8~0.htm 8500gt ddr3 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7481 אגב, מתי אמור להגיע עידכון לתרד הכרטיסים המומלצים? :s05:

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by RobiNooB,

מישהו מעוניין להחליף איתי (הכרטיס עושה לו בעיות עם איזה תוכנת עריכה משום מה...) את ה 8600GT החדש שקנה עם ה GTO 2 שלי שהגעתי איתו ל 530 ליבה ו 6400 נק' ב 3DMARK 05 השאלה האם ה8600GT מהיר יותר או פחות מהיר .... ??? תודה.

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by Dalbayob,

מה המצב אנשים ?.. אז ככה יש לי עכשיו בעיה עם הכרטיס מסך אז אני משיג מחבר GeForce 4 עד שאני ארכוש כרטיס מסך חדש ... יש לי שתי שאלות שאני צריך שתענו לי עליהן בבקשה (אך ורק מי שמבין) . 1) יש GeForce 4 עם יציאת PCI-E או שכולם AGP ?.. 2) איך אני מזהה אם זה PCI-E או AGP ?.. אני צריך לדעת את זה כי הלוח אם שלי לא תומך ב - PCI-E ... תודה מראש, משה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by Pythagoras,

השאלה הנצחית.. ולפני שכולם קופצים עלי אז כן ראיתי שזה כבר נידון כאן בעבר אבל לא בשרשור נפרד, רק פה ושם בכל מיני הודעות בודדות.. בקיצור.. שווה לקנות היום את אחד מהכרטיסים 8800? GTS או GTX... או שדווקא לחכות לנובמבר ליציאה של הסדרה החדשה? ??? ??? אני יודע שהשינויים בקצב של החומרה הם מהירים ואין טעם לחכות ברוב הזמן, אבל האם הקפיצה הזו מ 8XXX ל 9XXX היא לא קפיצה משמעותית ששווה לחכות בשבילה? כל מה שאני רוצה זה מחשב שיריץ את המשחקים העתידים לצאת בשנה וחצי + הקרובה.. כמו כן, אני מניח שכשסדרה 9 של נווידיה תצא היא תהיה בהרבה יותר יקרה גם ככה מ ה 8800 GTS למינהם? ככה שממילא לא נוכל לקנות אותה בנובמבר אלא רק כשהמחירים ירדו כמה חודשים אחרי לא? (לאלה מבינינו שלא רוצים להוציא יותר מ אי…

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by שמIליק,

2600 תומך DX10.0 בזמן ש-1950 תומך ב-DX9.0. האם יש הבדל משמעותי בביצועים? קשה להבין את הנתונים ב-TOM'S מפני שההשוואה נעשתה על כרטיסים (2600) עם תדר זכרון נמוך. בהנחה ש-DX10.0 יכנס לשימוש רציני רק בעוד כשנתיים ואינו פרמטר חשוב היום מהו הכרטיס המומלץ? האם X1950XT חזק משמעותית משניהם?

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by GetRich,

כמובן שהוא צריך להיות שקט.. ובאיכות תמונה טובה למסך LCD 37 אינטש

15. Started by ychig,

בכמה אוכל למכור את הכרטיס ? (אני רוצה לקנות 8800GT ^^)

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by noamc,

שלום לכולם אני חדש פה ויש לי בעיה שאני מקבל התראות רבות של מחוון מתח של כרטיס msi 7600gs 256e עכשיו הבעיה היא שהתקנתי אותו הכל טוב ויפה אבל שה win xp עולה הוא רושם לי מחוון מתח: מדווח כי כרטיס הגרפיקה המופעל nvidia זקיף המערכת של אינו מקבל כמות עוצמה מספקת nvidia ידי. (ככה זה רשום) ואז רשום: כדי להגן על החומרה שלך מפני נזק אפשרי או מצב שעשוי לגרום לנעילת המערכת, מעבד הגרפיקה הנמיך את ביצועיו לרמה שתאפשר המשך פעולה בטוחה. איך אפשר לתקן את זה או להפסיק לקבל את ההודעה הזאת.

• 11 תגובות
    • 661 צפיות
  17. יש לכרטיס הנ"ל יציאת עם 7 פינים שמתחבר אליה מתאם, המתאם מוציא קומפוננט ו S-VIDEO, הבעיה שאני לא מצליח לקנפג את הכרטיס להוציא קומפוזיט, בכרטיס הישן שלי, GEFORCE4 MX4000, גם שם יש רק יציאת S-VIDEO, אבל הוא יודע להוציא דרכה קומפוזיט.... מה, זהו?.... נגזר עלי לראות בשחור לבן?....

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  18. NVIDIA GeForce 8400 GS GPU clock 459MHz Shader Clock 900MHz מה זה אומר

19. יש לי כרגע RADEON 9800 PRO, אני לא רוצה לרדת רמה. וחשוב לי שבכרטיס תהיה יציאת S VIDEO, וגם DVI. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  20. ברשת מדווח כי במפתחת השבבים מכינים גירסאות MX משודרגות לדגמי ה-GeForce הניידים הפשוטים ביותר, עם זכרון GDDR5 מהיר שיחליף את ה-DDR3 אחד המוצרים הניידים המסקרנים ביותר שהגיעו אל השוק בחודשים האחרונים הוא נייד ה-Surface Book הקל והקומפקטי של מיקרוסופט, אשר בגירסאות המתקדמות שלו כלל כרטיס מסך דיסקרטי מדגם GeForce 940M, בתצורה ייחודית שכללה ג'יגה-בייט של זכרון GDDR5 מהיר. ההחלטה ההיא של מיקרוסופט בהחלט הוכיחה את עצמה, וה-Surface Book הציג יכולות עיבוד גראפי מפתיעות לחיוב שהיו דומות יותר לאלו של דגמי ה-GeForce GTX 950M ברוב המקרים, ונראה שגם NVIDIA עצמה השתכנעה – ומכינה כעת כרטיסי מסך ניידים עדכניים בגירסאות GeForce 930MX, GeForce 920MX ו-GeForce 940MX, אשר יכללו אפשר…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by shimit91,

ישלי מחשב נייח עם ווינדוס 8 ובדירוג הוא4.4 אני רוצה לקנות כרטיס מסך כדי לחבר אותו למסך 40 אינץ' וכדי שיעבוד טוב במשחקים החזקים איזה אתם ממליצים (עם חיבור hdmi) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  22. לאחרונה התחילו תופעות מעצבנות במחשב כמו שאני פותח אותו והווינדאוז נפתח ברזולוציה מינמלית של פעם כאילו לא מותקן דרייבר של כרטיס מסך, מדי פעם לסירוגין גם מופיע המסך הכחול הזה, עדכנתי דרייברים, פירמטתי את המחשב, אך התופעות חוזרות ועושה הרושם שהכרטיס מסך התעייף. בכל מקרה מדובר במחשב קצת ישן, לא יודע איזה מהכרטיסים החדשים מתאים אליו הכרטיס מסך המדובר הוא: Gigabyte Geforce 9600GT 512MB GDDR3 הדגם המדוייק הוא: GV-NX96T512HP הלוח אם שיש לי: Gigabyte GA-P35-DS3L השימוש שלי בכרטיס המסך הוא בעיקר צפייה בסרטי HD בטלויזיה, לא משחקים ולא כלום, אין צורך בכרטיס מסך יקר ומפוצץ. חשוב שיהיה יציאת DVI פעמיים או אחד DVI ואחד HDMI תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by aaviran,

האם מחשב עם כרטיס מסך Radeon 9200 מסוגל להציג תמונה רק מחיבור ה-TV-OUT? כלומר, המחשב אינו מחובר למסך אלא רק ל-TV OUT, האם הוא יציג תמונה?

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  24. קניתי לפני חצי שנה את 8800GT של ASUS קיבלתי איתו מתאם DVI לVGA וגם קיבלתי S-VIDEO של PB PR Y(כלומר קומפוננט) ואני רוצה לחבר את הכרטיס לTV עם חיבורים RCA(קומפוסייט) האם זה אפשרי? תודה! מצאתי את זה: http://ultrapro.co.il/products/108753 זה יתאים? יש משהו יותר זול,כלומר רק עם הקומפוסייט?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  25. המפרט שהולך להיות Intel Core 2 Duo E8400 Tray Gigabyte GA-EP43-S3L Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP Gold Sony Nec - Optiarc AD-7220S X22 SATA Black DVD Antec Sonata III 500W השאלה היא האם לקחת 9800GTX או 4850 ? או בכלל להשקיע עוד קצת ב 4870?? האם זה משתלם? ויראו הבדל ממשי

• 5 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.