כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
היי האם יש כבר את הכרטיסים הנ"ל בגירסת AGP? אני מנסה להפעיל סרט HD DVD עם הנגן של XBOX 360 ואני לא מצליח לראות תמונה כלשהי. למרות שניסיתי גם עם התוכנה ANY DVD. האם זו בעיה של כרטיס מסך?
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
המחשב שלי בן שנתיים ואין לי שום כוונה לשדרג שום רכיב אחר ( המפרט שלי רשום ). אני גם לא מתכוון ולא רוצה להשקיע הרבה כסף בכרטיס, אבל מצפה שהכרטיס יהווה שידרוג לנוכחי ( ASUS X1900XT HTVDP 256MB ) במקרה הטוב או לפחות ברמתו, במקרה הרע. התקציב הוא כמה מאות שקלים ואם יהיה אפשר לקבל כרטיס עם 512MB זה יהיה עדף. הכרטיס חייב להתאים לשאר הרכיבים הנוכחיים שלי כולל לגודל המארז ( P180 ) הלוח אם והספק, מערכת ההפעלה שלי היא XP SP2 ולכן תמיכה בדיירקט איקס 10, אינה הכרחית. תודה.
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי שלי, מפרט: מעבד: Q9400 לוח אם: ASUS P5Q כוננים קשיחים: 1TB WD הסדרה הירוקה + 300GB WD הסדרה הכחולה זיכרונות: OCZ DDR2 1066 4X1GB כרטיס מסך: 4670 השימושים העיקריים שלי מהמחשב הם גלישה באינטרנט, אופיס, וסרטים. כעת אני מעוניין לשדרג אותו על מנת שאוכל לשחק בדיאבלו 3 ובעוד משחקים שעתידים לצאת בצורה טובה ברזלוציה 1680x1050. המארז שלי קטן ולא יכול להכיל את הכרטיסים הגדולים יותר, לכן אצטרך לשדרג למארז חדש כמו כן ספק חדש 620W של ANTEC. יש לי קירור בסיסי שעלה 80 ש"ח וגם אותו אחליף על מנת לבצע OC חזק למעבד לצמצם את צוואר הבקבוק שעלול להיווצר עם כרטיס מסך חדש. בנוסף ארכוש כונן SSD למערכת ההפעלה. יש לי ניסיונות רעים עם כרטיסים של RADEON מבחינת הדרייוו…
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה ? 395 ש"ח . PALIT 9600GT SMART 512MB DDR2 256BIT אין ל ATI כרטיס מסך בסכום הזה שהוא 256BIT רק 128 !
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכשיו 6800GT [60 fps על ההגדרות הכי נמוכות כולל קונפיג שמעלים גופות וכו]. שבקושי סוחב את קאונטר סטרייק אפילו. אז השאלה שלי אם אני יקנה כרטיס מסך אחד מהשתיים HD2400 או HD3650 יהיה שיפור משמעותי?
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מפרט: Intel® Pentium® 4 CPU 2.00GHz RADEON 9550 768 RAM MB - Asus P4B266-C על המחשב יש לי ווינדואס אקספי פרו עם SP2 התוצאה שלי היא: 2221 איך התוצאה יחסית למפרט ולכרטיס לפני אוברקלוקינג?
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הי. תגידו מה יותר שווה בתקציב של 600 שח GeFroce 6600 256mb רגיל או 1600X 256mb של ATI או שיש עוד הצעות??
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הי יש לי מחשב נייד שמופעל על ריפרש רייט של 60 רציתי לדעת אם זה ריפרש רייט מסוכן לעיניים כי אני יודע שבמסכי CRT צריך מינימום של 85
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
יש לי רידון 9500 פרו ואני רוצה לדעת איזה דריבר הכי טוב להתקין בשבילו?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב טוב יחסית ואני שוקל לקנות מחשב חדש עם בכרטיס הנ"ל שאלתי היא כזאת 1) האם כדאי למכור את המחשב הישן ובכסף לקנות מחשב חדש משהוא כמו 1000 שח על הישן 2) האם כדאי לקנות ראוטר ולחבר את שניהם לאינטרנט מכיוון שהכרטיס הנ"ל זולל חשמל כדאי לכבותו כשאין שימוש במחשב ובמחשב השני שמחובר דרך ראוטר ישמש להורדות מאינטרנט ומכיוון שהוא פשוט יותר גם צורך פחות חשמל מה דעתכם
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
קודם כל אחרי התלבטויות רבות קניתי בסוף את ה Geforce FX 5500 ולא את ה 4 TI גם בגלל שמכרו אותו כבר וגם בגלל שרציתי כבר כרטיס בטכנולוגיה חדשה. הכרטיס הוא של חברת XFX ובאתר כתוב שהוא 128 BIT . באתי הביתה וכשפתחתי אותו שמתי לב שהוא ממש קטן (הרבה יותר קטן מה 4 MX שהיה לי ) ואחרי שהתקנתי אותו בדקתי בתוכנת EVEREST וכתוב שם נתונים מאוד חלשים עליו (הוא 64 ביט ויש לו קצב מילוי צבעים נמוך ורוחב פס וכ"ו) בנוסף לזאת כשאני מסתכל בדרייברים שלו ב AGP SETTING הוא כרגע על 1X ואמור להיות על 2X ואי אפשר לשנות. למישהו יש רעיון מה הבעיה או שכדאי לי ללכת לחנות לברר?
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
שמעתי שה-HD4890 יכול להגיע לתדר של מעל 1GB, אבל בכל זאת בתוצאה הסופית: איזה כ.מסך יציג ביצועים טובים יותר באוברקלוק כבד?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי ג'יפורס fx5200 שקיבלתי מתנה ויש לי אופציה לקנות ati radeon 9700pro ב415 שקל, כדאי לי לקנות?
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום חוץ מהדיסק התקנה שמגיע עם הכרטיס......... למישהו ידוע על משהו נוסף שצריך להתקין?? כל דר שיכול לשפר לא שעכשיו זה לא בסדר.....אני בדיוק שידרגתי מ8800GT ל-GTS זה מדהים מדהים מדהים אבל עדיין אין לי כוח לשבת ולקרוא הוראות כי מה שבא לי זה רק לשחק אז לא מבקש מאף אחד לעשות למעני את העבודה..... רק אם למישהו יש נסיון דומה עם אותו כרטיס של אותו חברה אני אשמח תודה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך הכי טוב שאני יוכל בא 1200 למסך 22 הכרטיס מסך שמיעוד למישחקים כבדים תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
רידון או גיפורס fx בבקשה אני מעונין לקנות בערך ב 1600 כאילו רידאון 9800 רגיל מה עדיף בבקשה
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הנ"ל, יש חנויות בארץ שכבר משווקות אותו? איזה וכמה זמן יקח עד קבלת הכרטיס? ראיתי בלמיר ובKSP, אבל אני לא יודע מתי בדיוק אני יקבל אותו ואני כבר רוצה להזמין את המחשב... תודה על העזרה עריכה: יש למישהו פה את הכרטיס? מותקן במחשב ומשתמש בו?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי אני לא ממש גיימר וזה המשחק היחיד שבא לי לשחק בו מאז שקניתי את המחשב לפני שלוש שנים הדרישות המינימליות שלו הם כרטיס מסך עם 512mb זיכרון ותמיכה בsheder 3 ובpixel3 או משהו כזה (ממולץ כרטיס של 1G) יש לי מעבד אינטל q660 ו4G זיכרון פנימי רציתי לדעת מה הכרטיס המומלץ שיאפשר לי לשחק את המשחק הזה בנוחות ומבלי להשתולל בתקציב (אין צורך לתמוך במשחקים עתידים) .
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מעוניין להציג FLASH על שלושה מסכים אחד ליד השני בפריסה של תמונה ולא תמונה זהה בשלושת המסכים.גודל המסכים הוא 22 כך שהרזולוציה יוצאת 5040 על 3150 .מה הפתרון הכי יעיל לנושא.אין מגבלת תקציב.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי לכולם אני לפני הזנצ המסך שרציתי SDM-HS94P וחשבתי לשאול אתכם האם היה לכם נסיון עם חברת "לייף" ? בישפאר רוצים על המסך הנ"ל קרוב ל- 6000 בלייף רוצים עליו 4200 ש"ח מכיוון שאין הרבה ברירות וישפאר קצת "גנבים" אז נשאר רק "לייף" אלא אם כן אתם אומרים שיש בעיות שירות עם לייף תודה
-
- 11 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מדיי פעם כשאני מפעיל משחק הפילטרים לא עובדים ורק AA8X עובד מה יכולה להיות הבעיה ? כשאני מפעיל מחדש את המחשב הפילטר עובד שוב הכרטיס מסך 7600GT MSI
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
איזה LCD אתם ממליצים בסביבות ה 2800 (17 אינטש) - למטרות עבודה עם טקסט + צפייה בסרטים - לעיניים רגישות. מסכים שניתן להשיג כרגע בארץ. תודה!
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה אבל עד לשבוע שעבר המחשב שלי פעל פיקס ... פתאום כל מישחק שאני ניכנס אליו אני משחק בו כמה דקות ואז פתאום המסך קופא נישאר תקוע על התמונה אני ממשיך לשמוע לכמה שניות את המשחק ואז אחרי כמה שניות כבר לא והתמונה מלאה בארטיפקים ואז אחרי חצי דקה ככה נכבה הסך ורושם לי no signel הכרטיס מסך שלי הוא nvidia geforce 8600gt בבקשה שמישהו יעזור לי עם הבעיה
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לחברה שלי נשרף הכ.מסך אז היה לי בצד כרטיס ראדון X800 שרציתי לחבר במקום. אבל הבעיה עם המחשב שלה שלספק כוח שלה אין יציאת PCI אקספרס . כאילו חיבור לחשמל לכרטיס. וכאשר אני מדליק את המחשב הוא מודיע זאת. השאלה היא אם אין אזה מתאם או משהו שיאפשר לי לחבר בכל מקרה?? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-