כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
איך שני הדגמים האלה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23222&gsid=10-4 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=19266&gsid=10-4 מי יותר טוב מבניהם?
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
טוב הכל בכותרת... אני סגור על ה 8600. פאסיבי, ללא OC ולא מיועד למשחקים אלא לעריכת וידאו ובעיקר צפיה בHD במסך 2407 רזולוציה 1920x1200 אז מה עדיף: 512 DDR2 או 256 DDR3? תודה אסף
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
נתקלתי במושג הזה כמה פעמיים ואני לא ממש יודע מה זה? אפשר הסבר מפורט ? הבנתי שזה כאילו סירטונים וכאלה ? אם איזה תוכנה מפעילים את זה ומה יוצא באיכות הזה כאילו סרטים וכאלה ? בקיצור אני רוצה כזה הסבר שיהיה לי ידע על זה ואולי אני ישתמש בזה בעתיד
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אז ככה חיפשתי ויש משהו באתר של nvidia http://nvidia.com/object/feature_nview.html אבל אני לא בטוח שזה זה (לפי מה שהם כותבים זה כן אבל עדיין) והם רוצים שאני יוריד את זה בתוך דרייבר וכאילו אני לא רץ כול כך מהר להחליף את הדרייבר שיש לי אז כמה שאלות 1. האם זה מתאים לכרטיס שלי FX 5900 XT 2. אם אני מתקין את זה זה לא יחליף לי את הדרייבר הקיים בתודה עידו
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
Crysis Hellgate: London Halo® 2 UT 2007 Spiderman 3 ??? (הכרטיס מסך שלי במפרט) (הוא תומך ב-SM3) בתודה.
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך radeon 9600 serier עם tv-out, אבל כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל s-video אני רואה את תצוגת המחשב בטלוויזיה, אבל בשחור לבן. מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לראות צבעוני? תודה מראש לעוזרים: TMRider
-
- 10 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הגיעו כבר לארץ? איפה אפשר לקנות? האם המחירים ירדו כבר ל1200-1300 ש"ח?
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה 78GS (עדיין לא בטוח איזה חברה אבל כנראה של EVGA) אבל שמעתי שבדגם XXX של החברה XFX יש בעיה קטנה עם המאוורר שהם השאירו איזה חתיכת פלסטיק מתחת למאוורר וזה עושה שם רעש מעצבן השאלה שלי היא אם זה יהיה בכל המודליםאו רק בזה של XFX כי המאורר והגוף קירור של כל המודלים הם אותו דבר רק מחליפים את הלוגו ואת הצבע השאר אותו דבר תודה מראש טל
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות כרטיס מסך יד שניה. ואני מחפש אתר שבו כאשר אני אכניס שם של כרטיס מסך הוא יתן לי תוצאות השוואתיות. עדיף בניקוד די פשוט. ולא בטקסט ארוך. כי לי אין מושג מה יותר טוב x1300 או gs7300 וכדומה. אז אני צריך אתר שיעזור לי לבחור את הכי שווה במחירים שאנשים מוכרים. תודה
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
PCIE.2?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי חברים אז חזרתי לי הביתה מאושר שקניתי את הרדאון 9800 אבל עכשיו אני צריך לדעת איך לקנפג אותו ובאיזה דריברים להשתמש שהוא יעבוד בצורה הכי טובה שלו תודה גל
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
תגידו הX1600XT יותר טוב מGeForce 7600GT נכון ? מה תמליצו לקנות ולמה [אם זה כל כך חשוב התקציב הוא עד 900 ואני משחק ברזולוציה של 1024X768] הX1600 לא משנה איזה גירסא יותר טוב מX800GTO נכון ?! אז למה הוא עולה כמו הX1600 ? תודה לעוזרים ?1
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מתלבט לגבי הכרטיסים האלה ל-AGP שניהם עולים בסביבות ה-750 ש"ח איזה כדאי לי לקנות? 6800GS 7600GS או Radeaon R800Gto אני צריך אותו בעיקר בשביל משחקים.... תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ברשת מדווח כי במפתחת השבבים מכינים גירסאות MX משודרגות לדגמי ה-GeForce הניידים הפשוטים ביותר, עם זכרון GDDR5 מהיר שיחליף את ה-DDR3 אחד המוצרים הניידים המסקרנים ביותר שהגיעו אל השוק בחודשים האחרונים הוא נייד ה-Surface Book הקל והקומפקטי של מיקרוסופט, אשר בגירסאות המתקדמות שלו כלל כרטיס מסך דיסקרטי מדגם GeForce 940M, בתצורה ייחודית שכללה ג'יגה-בייט של זכרון GDDR5 מהיר. ההחלטה ההיא של מיקרוסופט בהחלט הוכיחה את עצמה, וה-Surface Book הציג יכולות עיבוד גראפי מפתיעות לחיוב שהיו דומות יותר לאלו של דגמי ה-GeForce GTX 950M ברוב המקרים, ונראה שגם NVIDIA עצמה השתכנעה – ומכינה כעת כרטיסי מסך ניידים עדכניים בגירסאות GeForce 930MX, GeForce 920MX ו-GeForce 940MX, אשר יכללו אפשר…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 כרטיסים כרגע שתיהם 8800gt רק איזה גרסא... GeForce™ 8800GT Sonic GeForce™ 8800GT Super+1GB ואם מישהו יודע איזה גרסא של איזה חברה הכרטיס הזה הכי טוב שיגיד תודה .
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
כותרת^ לא להגיד לי משוער שיהיה ביסוס לזה ואם אפשר גם את הדרישות של הספק שצריך בשבילו
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי כבל s-vhs איך אני משתמש איתו?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הי כולם, רכשתי אתמול GTX670 של ג'יגהבייט, חברתי וגיליתי דבר נורא מוזר... מי מה שאני יודעה - בהדלקה של המחשב הכרטיס נותן BOOST למאוורים לכמה שניות ואז נירגע, הדבר לא קורה אצלי. הכרטיס מאוד רועש כל הדרך עד שעולה מערכת ההפעלה ואז הדרייבר. האם זו התנהגות תקינה ! האם יש דרך לשלוט בזה או לבטל את התופעה? תודה
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הכרטיס הנ"ל כרגע יש לי 6600GT והוא מחובר גם למסך מחשב 19 אינץ וגם לטלוויזה LCD 32 אינץ בג'פורס יש אופציה שנקראת DUELVIEW כלומר שאני יכול להשתמש בשני המסכים בו זמנית שבכל אחד מוגדר רזולציה שונה רציתי לוודא לפני שאני קונה שיש את האופציה הזו גם ב- ATI תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הנ"ל, יש חנויות בארץ שכבר משווקות אותו? איזה וכמה זמן יקח עד קבלת הכרטיס? ראיתי בלמיר ובKSP, אבל אני לא יודע מתי בדיוק אני יקבל אותו ואני כבר רוצה להזמין את המחשב... תודה על העזרה עריכה: יש למישהו פה את הכרטיס? מותקן במחשב ומשתמש בו?
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום אני הזמנתי מפנדס כרטיס GF6800 של MSI אך הכרטיס חסר במלאי האם שווה לחקות או לקחת כרטיס אחר
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום אנשים מתלבט אם לקנות כרטיס מסך חדש כרגע יש לי 9800gtx+ והייתי רוצה לשדרג לgtx 560 עכשיו השאלה שלי האם כדיי והאם זה לא ייצור לי צוואר בקבוק המפרט שלי הוא .. מעבד.Q6600 לוח אם.msi p35 neo ראם.4 giga corsair כרטיס מסך. 9800GTX ספק כוח.CORSAIR 750 WAT מארז ANTEC 902 מסך LG E2360T LED FULL HD 23
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי שאלה כששאולים אותי אם יש לי כרטיס תלת מימד למה הם מתכוונים מהו כרטיס התלת מימד האם הוא מובנה בכרטיס גרפי של המחשב האם הוא יחידה נפרדת והאם הוא נמצא בכרטיס המסך geforce 2 mx 400 אנא עיזרו לי אני מבולבל
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הכרטיס מסך : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13928&catid=883 הכרטיס הזה הוא חזק והוא יהיה טוב לגיימרים ?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה אבל עד לשבוע שעבר המחשב שלי פעל פיקס ... פתאום כל מישחק שאני ניכנס אליו אני משחק בו כמה דקות ואז פתאום המסך קופא נישאר תקוע על התמונה אני ממשיך לשמוע לכמה שניות את המשחק ואז אחרי כמה שניות כבר לא והתמונה מלאה בארטיפקים ואז אחרי חצי דקה ככה נכבה הסך ורושם לי no signel הכרטיס מסך שלי הוא nvidia geforce 8600gt בבקשה שמישהו יעזור לי עם הבעיה
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-