כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שום תוכנה ושום גרסה של riva tuner לא עובדת עם הדרייבר החדש של NVIDIA גרסה 185.85 למה זה ? בימים כאלה קשה שצריך שהמאורר יעבוד על מהירות גבוהה זה לא עובד.. מישהו יודע על זה משהו ?<! :s05:
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
gtx1060 6gb או rx480 8gb איזה מהם יחזיק יותר מעמד ויעלה משחקים במהירות וגרפיקה גבוהה יותר ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ATi רוצה להתחיל ביצור של הליבה החדשה שלה, R420 כמה שיותר מוקדם, בערך בסוף הרבעון הראשון של שנת 2004, לפי דברי.. (לה הבנתי) הR420 יהיה מיוצר בטייוואן, אצל TSMC בטכנולוגיה מעבד LOW-K. הליבה אמרוה לכלול 160 מליון טרנסיסטורים ולתמוך בבאס של AGPX8 וארכיטקטורת זכרונות GDDR 3. שמו של המוצר עדיין לא ידוע. NVIDIA אמורה לשחרר/להציג את הNV40 בערך באותו זמן שATi תציג/תשחרר את את הR420, לא הרבה ידוע על הNV40 צופים שהוא יתמוך בבאס של AGPX8 ו13.0 מיקרון. שתי החברות צפויות לייצר את כרטיסי הHigh-End שלהן בטכונולוגית ה13.0 מיקרון. יצרניות כרטיסי מסך (משהו כזה) אומרות שזה יפחית עלויות יצור ויתן יותר יציבות לליבות -> ביצועים טובים יותר. ATi מוסרת שהיא היא תייצר את כרטיס הMainstream שלה, …
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך האחד: כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe והשני :GIGABYTE 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E ההבדל במחיר בן שניהם בערך 600-700 ש"ח האם ההבדל ביניהם מצדיק את המחיר המחשב משמש גם למשחקים אפילו שזה לא התפקיד המרכזי שלו הייתי רוצה כרטיס מסך חזק שיתמוך בכל המשחקים החדשים האם הכרטיס הראשון טוב מספיק או שזה שווה להשקיע יותר ולקחת את הכרטיס השני אם מישהו יכול להסביר גם את ההבדלים ביניהם אני ממש אודה לו שאלה נוספת אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים למישהו יש המלצות?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
איך אני יודע אם הוא מעודכן לעדכון האחרון ואיך אפשר לדעת מה הרזולוציה המומלצת שלו? יש לי leadtak gtx 460 והמסך samsong led bx2235 תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב, ובו שני כרטיסי 6850 מאיזה חברה כדאי לקנות אותם? יש את HIS, PowerColor, Sapphire (ההבדל במחיר זניח אז לא צריך להתייחס אליו)
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך פשוט לצורך הצגת 2 מסכים במחשב אחד, אני מעוניין שתי יצאיות, אחד VGA או HDMI לטלווזיה ושני DVI למחשב, השימוש בכרטיס מסך הוא צפייה סרטים שאינם HD ולא משחק משחקים. הנה רשימת מפרט המחשב: PENTIUM® DUAL CORE CPU E5200 @ 2.50Ghz RAM 2G מערכת הפעלה XP תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן, חיברתי היום שני מסכים לRadeon 1950Pro שלי, שעליו מותקנים Omega drivers Catalyst 7.4 (הכי מעודכנים) שמתי לב שאלו ממש מוגבלים בכל הנוגע לDual display, כיוון שהאופציות היחדות שעמדו לרשותי היו Clone או Master/slave שכזה, ז"א, Extended window mode, שזה בעצם מה שאני רוצה, אבל הבעיה שהדרייבר לא נותן לי להגדיר היכן יושב המסך השני (זה חשוב כמובן למעבר העכבר למסך השני, [ז"א, אם המסך בצד ימין, שהוזזה לימין תשנה תצוגה, ואותו דבר לשמאל או ללמעלה]) עכשו, הדרייבר בא בתצורה דיפולטית שהמסך הנוסף נמצא מימין למסך הראשי, אבל שורת הStart לדוגמא אינה נמתחת לתצוגה החדשה, ואף תמונת הרקע היא פשוט העתק של התמונה החדשה במצב האידאלי, הייתי רוצה שתיהיה לי אפשרות לחהליט היכן יושב המסך הנוסף (ז"א…
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
לוח MB GIGABYTE GA-P55A-UD3 L1156/6.4GT ATX.3. כרטיס מסך HD6870 הבנתי שהסלוט השני שמיועד לכרטיס מסך נוסך נוסף 4X ולא 16X הפנו אותי למבחן הזה לגבי מערך של שני כרטיסים http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_5870_PCI-Express_Scaling/25.htm במערך של שני כרטיסי HD6870 תקנו אותי אם אני טועה הנצילות של הכרטיס הנוסף תהיה 95% ? אם אני שם כרטיס HD6870 נוסף בסלוט של ה 4X אז זה נותן לי כמעט פי שניים יכולת עיבוד? איזה ספק לדעתכם יכול להחזיק מערך כזה( GTX470או 5870ׂ )? יש מבחן כזה גם ל GTX470
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריכה לקנות מחשב נייח חדש למטרת תוכנות משרדיות, קצת גיימינג ובעיקר גרפיקה ועיצוב פנים כולל מחשב שיעמוד בעומס ומהירות של ריבוי משימות ופתיחת כמה תוכנות בו זמנית. למעשה מחשב רב תכליתי אך בדגש על גרפיקה ובעיקר תוכנות לעיצוב פנים מבין 2 דגמים אלו איזה מומלץ יותר? gigabyte gtx1060 שהוא בין החדשים שיצאו או gigabyte gtx970 לא מבינה בזה. יש הבדל גדול ביניהם ואם כן במה? ראיתי הבדלים במהירות הליבה ובעיקר ברוחב פס שלא מובן לי מה זה אומר 1070 שהוא הטוב ביותר הוא לא בתקציב שלי.
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש למטרת משחקים כבדים בימים הקרובים. יש לי כבר מסך 19 אינץ' LCD ברזולוצית 1440X900 ואני לא מתכנן לשדרג אותו בזמן הקרוב. השאלה היא אילו כרטיסי מסך יתאימו לי בצורה הטובה ביותר, ושל איזה חברה הכי כדאי לקנות? מפרט המחשב: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤792 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤479 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤468 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103UJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤306 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4G…
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מה המצב של הכרטיס מסך שלי יש לי R9 280X אני רוצה לדעת מה המצב שלו אם הוא מתחמם וכו? איך אפשר לוודא את זה?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום... אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה 350 400 ש"ח אני צריך ת'כרטיס בעיקר למשחקים.... הינה המפרט שלי בצמצום CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3600+ Motherboard Name Foxconn K8M890M2MA Series (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) הזיכרון פנימי זה 2 GB אהה וד"א... עכשיו יש לי NVIDIA GeForce 7300 GS (512 MB תודה רבה רבה לעוזרים =]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככל הנראה מחנות StartPC לשלוח בפרטי: שם מלא, טלפון והתחייבות לרכישה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
כי אני שם לב שזה מכובה אצלי וכשאני מדליק את זה הסמרטגרט מכבה את זה שוב... הכרטיס עובד טוב ב-AGPX8 ולפי בדיקה הכרטסי שלי הוא REV3 כאילו הגירסה האחרונה והכי מעודכנת של 9700...
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לכרטיס TV הכרטיס מותקן כראוי (דרייבר מותקן ולא מראה שגיאה במנהל התקנים.) יש לי איזה שהיא תוכנה אשר ירדה ביחד עם הקובץ של הדריבר, אבל היא לא תומכת בישראל, ולכן אני מחפש תוכנה מתאימה... הצלחתי ליראות רק "שלג" על המסך. חוץ מיזה אני לא ממש מבין בזה, אז אם אני צריך לספק פרטים נוספים, רק תגידו... תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ורציתי את חוות דעתכם עליו הכרטיס הוא: PNY Technologies GTX460 1GB OC GRAPHICS CARD מה אתם אומרים ? בשביל משחקים...
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בבקשה אני רוצה את המדריך הזה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
במידה וחודש הבא יש בארץ ואני קונה עד שיצא ויסטה אני יוכל לשחק איתו או שרק עם ויסטה הוא יעבוד? ז"א אם אני קונה אותו ונגיד אני מתקין FEAR המשחק יעבוד? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
למי שענין אותו.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/hardware/2005/09/02/x800gt_roundup/1.html לכל מי שהתקשה להחליט מה עדיף ללא ספק ה power color לוקח את הכרטיס של ספייר חבל שכרגע לא ניתן להשיג את הכרטיס של his שנראה לא רע בכלל
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אבקש את עזרתכם... כרטיס המסך הנוכחי שבק חיים (7950 3G), מעבד I5- 4760, ספק סיסוניק 550. הצורך העיקרי הוא משחק המנג'ר, והשאר צפיית סרטים, אינטרנט, הורדות וכו'... העיקר שהמנג'ר ירוץ חלק בהגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציה 1080P. כרגע אוכל להשקיע עד 1000 ש"ח ורצוי פחות כל שקל נחשב ונספר אודה לכל העוזרים בדבר...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן לקחת כרטיס בסיסי תומך SM 2.0\2.0B ולתכנת אותם לSM3.0 אני מודה כי זו שאלה מוזרה,אך הידע שלי בתכנות ממש מזערי והייתי רוצה את דעתכם בנושא
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
מה דעתכם יותר טוב בביצועים של FPS ברזולוציות גבוהות?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-