עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by UrielZ,

כמה צוואר בקבוק יהיה עם לכרטיס מסך X1800XL עם המעבד AMD 3000 64BIT ? ועל הדרך עוד שאלה, בכוח שלו, לאיזה מעבד אינטל הוא משתווה בערך?

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by zombie,

לאחר שהחלפתי את ה8800GTX שלי ב4870x2 שמתי בfar cry 2 dx10 ואני מקבל מין ריצוד מהיר ועדין כזה וצליל חשמלי מהכרטיס מסך.... :s05:

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by BlackSheep,

שלום לכולם. בעקבות הבנצ'מארקים שראיתי פה ל-HL2 רציתי לשאול אותכם למה קצב הפריימים המקסימלי שלי ב-HL2 הוא שאני מתכופף לכיוון הרצפה או נמצא בחדר ריק ולא ממש מושקע ואז אני מגיע ל-80 FPS. ותבינו יש לי Radeon 9800 Pro (של MSI) ואני שומע שאנשים עם Radeon 9600XT מפעילים את המשחק סבבה. אז חשבתי אולי זה קשור למעבד שלי? Pentium4 2.4GHz?

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  4. כרטיס המסך שלי הוא 8800GTS 512MB. הדרייברים שלי הם מגרסא 195.62. אני רוצה לנסות לעשות OC לכרטיס עם 2.24 RIVATUNER, והוא אומר שהוא לא מזהה את הדרייברים של הכרטיס(תמונה מצורפת). לעוד מישהו יש את הבעיה הזו? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by pincher77,

מישהו יכול להסביר לי למה FX5900XT עדיף על R9600XT...? שמעתי שיש מלא ילדים שיש להם בעיות עם הרידון..מצד שני כולם אומרים לי לקנות רידון רידון רידון ואני חושש מזה ! הלכתי לנועה מחשבים לתמיכה שלהם באתר...אמרו לי קח רידון כי FX5900 לא מיוצר כבר... אני במשך חודשיים תכננתי לקנות FX5900 XT של חברות כמו: MSI, ALBATRON, GAINWORD עכשיו אומרים לי שהוא לא מיוצר יותר =/ לקחת את הרידון אז? אני לא יודע מה לעשות חלק אומרים כן הוא תותח חלק אומרים יש בעיות איתם!

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  6. לאחרונה התחילו תופעות מעצבנות במחשב כמו שאני פותח אותו והווינדאוז נפתח ברזולוציה מינמלית של פעם כאילו לא מותקן דרייבר של כרטיס מסך, מדי פעם לסירוגין גם מופיע המסך הכחול הזה, עדכנתי דרייברים, פירמטתי את המחשב, אך התופעות חוזרות ועושה הרושם שהכרטיס מסך התעייף. בכל מקרה מדובר במחשב קצת ישן, לא יודע איזה מהכרטיסים החדשים מתאים אליו הכרטיס מסך המדובר הוא: Gigabyte Geforce 9600GT 512MB GDDR3 הדגם המדוייק הוא: GV-NX96T512HP הלוח אם שיש לי: Gigabyte GA-P35-DS3L השימוש שלי בכרטיס המסך הוא בעיקר צפייה בסרטי HD בטלויזיה, לא משחקים ולא כלום, אין צורך בכרטיס מסך יקר ומפוצץ. חשוב שיהיה יציאת DVI פעמיים או אחד DVI ואחד HDMI תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  7. הכרטיס הקודם שלי היה ATI ושם השליטה על שני מסכים היתה מאוד פשוטה. אפשר להגדיר רזולוציות שונות לכל אחד מהמסכים והם עבדו כשני תצוגות שונות אבל צמודות. ב nVidia העסק הפך להיות קצת יותר מסובך, ומסיבה מפגרת ולא מובנת הדרייבר שלהם החליט לאפשר לי אך ורק רזולוציה רחבה או ארוכה (דואל מוניטור) שכל התמונה והכל בעצם נמרח לתצוגה אחת גדולה, דבר שלא מאפשר רזולוציות שונות לכל התקן. מצד אחד יש לי טלויזיה שלא מסוגלת לעבוד ברזולוציות גבוהות, ומהצד השני עומד לו LCD שלא מעוניין לרדת מ 1280X1024. מה עושים? תודה (:

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by phantomII,

אני יודע שהנושא ממש נטחן מכל הכיוונים אבל אני ממש לא יודע באיזה מסך כדאי להחליף את המסך שי שלי היום VIEWSONIC G90F השימוש הוא רק למשחקים והתקציב עד 2000 ש"ח עם יכולת חריגה הסיבה להחלפה המסך כבר לא מתפקד כמו פעם התחילו ריצודים שאני לא מצליח לפתור.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  9. GigaByte ATi Radeon 9550 128mb 128bit או G-force 4 Ti4800se 128mb 64bit תודה ענקית לעוזרים,

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by elad_jacoby,

אוקיי האם הכרטיס הזה שהוא AGP לא יוכל לעבוד על לוח Nforce 4?

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by RGod,

מה אתם אומרים איזה כרטיס מסך יותר חזק ?האם ניתן להגיע אם ה X1900XT256 או אם גרסת ה 512 ל ביצועים של ה X1900XTX ?

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by idofr,

אז ככה חיפשתי ויש משהו באתר של nvidia http://nvidia.com/object/feature_nview.html אבל אני לא בטוח שזה זה (לפי מה שהם כותבים זה כן אבל עדיין) והם רוצים שאני יוריד את זה בתוך דרייבר וכאילו אני לא רץ כול כך מהר להחליף את הדרייבר שיש לי אז כמה שאלות 1. האם זה מתאים לכרטיס שלי FX 5900 XT 2. אם אני מתקין את זה זה לא יחליף לי את הדרייבר הקיים בתודה עידו

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  13. שלום לכולם, אני צריך צריך יעוץ ברכישת כרטיס מסך חדש. כרטיס המסך שלי HD 2600 שווק חיים ואני מחפש כרטיס מסך חדש למערכת ה Media Center. אני מתכוון להריץ עליו סרטי (FHD (1080P ו BR 3D על גבי מסך 50" ולא מתכוון לשחק עליו, כמו כן הייתי מעדיף קירור פאסיבי אך זה לא deal breaker.. חשוב לי שיריץ את התוכן הזה בצורה מהירה וחלקה (ה 2600 היה קצת איטי לפעמים) וכמובן HDMI 1.4 תקציב בסדר גודל של 500 ש"ח (אפשרות לחריגה לא גדולה) מפרט מערכת: cpu:Q6600 no OC, ram:2GB, mobo:GA-P43-ES3G, power:AX750 חשבתי על 6750 או 6670 מה אתם חושבים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  14. Started by Shlomi32,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ... השאלה שלי היא: אם אני רונה כרטיס מסך חדש, האם הוא יפעל טוב כמו במחשב חדש? או שהוא יפעל פחות טוב? המחשב שלי: p4 1.5 jetway 401i 128+128+256 sdram GeFroce mx 200\100 מדובר בכרטיס מסך Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video Card או Sapphire Atlantis Radeon 9800SE 128MB DDR DVI Bulk Video Card וגם מה עדיף לי לקנות?

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  15. למשל לשים 8800 ככרטיס מסך רגיל ולהשתמש ב- 7800 כפיזיקלי. שמעתי שיצא איזה דרייבר שגורם לכרטיס רגיל להשתמש כפיזיקלי..

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by McJ,

שלום....היום התקנתי את הקירור של זלמן לכ.מסך שלי... הטמפ ירדה ב20 מעלות אבל בזמן משחק(בדקתי בספלינטר סל) יש כל מיני נקודות לבנות ועצמים(נגיד פתאום יש משו שניראה תכמו מוט) שלא שייכים...למישהו יש מושג מה קרה? אולי הגוף קירור לא יושב טוב? השתמשתי גם בAS3(עם זה משנה)

17. שלום רב אני מעוניין לקנות מסך טוב ,אמין , חברה טובה , שרות ואחריות.( 19 " ) מסך בעל רזולוציה גבוה הסכום שעומד לרשותי הוא כ- 2100 ש"ח תודה מראש לכל העונים :-*

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by mskladman,

יש לי פנטיום 4 3Ghz זיכרון 2X 512 DDR I של קינגסטון לוח אם MSI PTT880 וספק ג'נרי של 300 וואט אני רוצה לקנות X1950 PRO ולהחליף את ה FX 5200 המיושן שלי אני לא מתכוון להתעסק יותר מדי עם אוברקלוק האם אני צריך להחליף את הספק כוח ביחד אם הכרטיס? ואם כן לאיזה ספק ממולץ להחליף?

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by Bashash,

הדרייבר הקודם היה 8.10 ורציתי לעדכן ל-8.11... בהתחלה הסרתי את 8.10 ואז גם השתמשתי ב-driver sweaper. אחרי תהליך ההסרה התקנתי את הדרייבר והכל הלך חלק. בסוף ההתקנה הוא ביקש לעשות REATART וכך עשיתי. המחשב התחיל לעלות ופתאום (אחרי הסמל העגול הזה של ויסטה) אני מקבל בלו סקרין. חשוב לציין שזה קרה לי גם שניסיתי להתקין 8.11 BETA אבל לא עשיתי מזה סיפור כי זה BETA ואז פשוט חזרתי ל-8.10... תודה רבה לכל המגיבים!!!!

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  20. אני מתכוון לקנות מחשב חדש ומעוניין להשקיע בכרטיס מסך טוב, יציב וחזק למשך השנים הבאות תקציב : 1200-1400 המלצות בבקשה.. בתודה מראש Spid3R

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by nick988,

המפרט הנוכחי שלי הוא כזה מעבד: amd 3000(1.8 זכרון : 1 GB כרטיס מסך Geforce 2 עקב השרפות של geforce 6600gt לוח של גיגהבייט עם חיבור AGP. יש כרטיס שאני יכול לקנות עד 350 ש"ח שיאפשר לי לעריץ משחקים חדשים בהגדרות בינוניות? אני בדקתי וראיתי שכרטיס כמו שהיה לי אפשר להשיג ב 250 ש"ח בערך ובזמנו הוא היה מריץ כל משחק על הגדרות גבוהות. אז איזה כרטיס אתם ממליצים לקנות?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  22. עד כמה רחוק אפשר להגיע??

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by Aviram,

אני מחפש מסך CRT שטוח לגמרי, 19 אינץ'. ועוד פרט חשוב - שיהיה בצבע שחור. התקציב עומד על מקסימום 1500, אם יש משהו שדורש קצת יותר אז זה בסדר גם. שמעתי על כמה מסכים של viewsonic אבל כבר נהייתי מבולבל.. תודה.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  24. Started by bodro,

הי כולם, רכשתי אתמול GTX670 של ג'יגהבייט, חברתי וגיליתי דבר נורא מוזר... מי מה שאני יודעה - בהדלקה של המחשב הכרטיס נותן BOOST למאוורים לכמה שניות ואז נירגע, הדבר לא קורה אצלי. הכרטיס מאוד רועש כל הדרך עד שעולה מערכת ההפעלה ואז הדרייבר. האם זו התנהגות תקינה ! האם יש דרך לשלוט בזה או לבטל את התופעה? תודה

• 1 תגובה
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.