כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אתמול קניתי HD4870 והתקנתי הכל והכל היה בסדר, שיחקתי איזה שעה וגם הרצתי כמה בנצ'מארקים עבד מצוין. הלכתי קצת לסלון וכשחזרתי באתי לשחק משחק והמחשב פשוט איתחל את עצמו לבד. ומאז זה קורה לי כל פעם שאני מפעיל משחק... מה עושים הספק לא משהו אני יודע.. EZCOOL 1050W ביטלתי OC,הגברתי מאווררים וזה גם קורס ב3DMARK ולא רק במשחקים. תודה..
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום אני במהלך בניית מפרט לHTPC, אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך חרישי כמה שיותר (פסיבי לא ניתן, כי המארז חם מידי) שיוכל להתחבר ל2 טלויזיות, הולך להריץ סרטי HD (חשבתי על כרטיסי HD3XXX כי הם בעלי תמיכה טובה בHD). תקציב כ500 ש"ח. כרטיס טלויזיה, הקלטה באיכות של לפחות 1650X1080 (המחשב הולך להחזיק לפחות חמש שנים בתקווה ל10 עם שידרוגים), עדיף עם שלט רחוק. תקציב עד 500.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
קבלו פףףףףףףףףףף [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לרכוש מסך LCD 19 של LG יש איזה דגם מסויים שאתם ממליצים עליו?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה לעוזרים אלי :xyxthumbs:
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון מספר משחקים עם גרפיקה גבוהה, לדוגמה, Grid ו-COD:World At War גורמים לכרטיס מסך שיש לי (ati radeon x1950xt 512mb ddr3) להתחמם יתר על המידה.. סביבות 110 מעלות. בפעילות רגילה הוא נמצא על אזור ה-70. תופעה זו הביאה אותי למסקנה שעליי להחליף כרטיס מסך. לכן, אני שואל ומתייעץ:: א. האם הסקתי את המסקנה הנכונה? ב. האם הוספת גופי קירור תספיק? תודה.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הי, לפני כמה זמן ביקשתי המלצה למפרט למחשב חדש שאני רוצה לקנות, באשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=360262.new הבעיה היא שהכרטיס מסך שהמליצו לי עליו חסר במלאי, אז רציתי לבקש המלצה לכרטיס מסך דומה בבקשה שכדאי לקנות במקומו. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
האם קיים איזשהו כרטיס מסך "עצמאי" מבית ATI או NVIDIA (מלפני 3-4 דורות אני מניח...) שנותן ביצועים שווי ערך לGMA4500 של אינטל? לאחרונה קניתי לפטופ עם הכרטיס הנ"ל. בעיקר לצרכי לימודים, אבל ייתכן שיתחשק לי מדי פעם להשתעשע עם משחקים קלאסיים (נגיד עד 2002). בכל הביקורות שמצאתי בודקים משחקים מודרניים, והתוצאות עלובות בהתאם. לכן רציתי לדעת אם ישנו כרטיס מקביל, ישן יותר, שיכול לתת מושג לגבי המשחקים שכן יעבדו טוב?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מה יותר טוב MB Gigabyte FX6600GT 128 MB || Sapphire Radeon X800GT 128? זה משהו שמעניין אותי !!!
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם , בקרוב אני רוצה לקנות מסך דק 17" למגוון מטרות , בין היתר גם למשחקים. המליצו לי על המסך החדש של SONY http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3212&catcode=236 המחיר שלו יקר ביחס לאחרים כמו סמסונג , LG ומשתווה לדגם היוקרה של VIEWSONIC בקטגוריה של 17". השאלה שלי האם למישהו יש נסיון ויצא לו לראות את המסך הזה בפעולה ? אני בכוונה מעדיף את הסוני על פני ה VIEWSONIC בגלל שאני מקבל עליו מחיר מיוחד.. האם לדעתכם הוא יהיה קנייה מוצלחת ? עוד נתונים עליו : http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=w4VncIUm5rVnU8ecuWdte8orl9kmFDeRlfc=?CategoryName=cpu_Displays_FlatPanelLCDs_17%22LCD&ProductSKU=SDMH…
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
יש 9600 פרו ב 470 שקל בקיי אס פי! לא רשום איזה חברה זה... מה זה לדעתכם? ואיך זה כל כך זול?
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
במשך שבוע שלם קראתי את השרשורים המענינים שלכם וההמלצות על כרטיס זה או אחר. ובמילה אחת אתם מקצוענים! יש לי מחשב פנטיום 4 2.8 GHZ עם זיכרון של 1 ג'יגה, והיה לו כרטיס מסך FX5200 שבקושי הזיז לי משחקים, חוץ מNFS קרבון החדש, שעוד איך שהוא עבד לא רע. התקציב שלי לכרטיס חדש היה בסביבות ה600 ש"ח, ואחרי קריאה רבה פה בפורום החלטתי לקנות את הכרטיס של MSI GS7600 AGP. אני יודע שהGT הרבה יותר טוב (הבנתי את זה מהקריא פה בפורום). היום בבוקר הפעלתי את המשחק NFC קרבון בהגדרות הכי גבוהות והייתי פשוט המום מהגרפיקה המדהימה! לאחר מכן הפעלתי את Far Cry בהגדרות הכי גבוהות עם החלקה X4 וכמעט ובכיתי מאושר!!! ברצוני להודות לכם על תחזוקת הפורום המדהים הזה ועל הזמן שאתם משקיעים לטובת אלה שלא מבינים הרב…
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא ממש נטחן מכל הכיוונים אבל אני ממש לא יודע באיזה מסך כדאי להחליף את המסך שי שלי היום VIEWSONIC G90F השימוש הוא רק למשחקים והתקציב עד 2000 ש"ח עם יכולת חריגה הסיבה להחלפה המסך כבר לא מתפקד כמו פעם התחילו ריצודים שאני לא מצליח לפתור.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מעוניין לקנות אחד מהכרטיסים הבאים: radeon x850 xt 256 mb agp אפשר גם XL או PRO וגם אפשר X800 חברה:לא כל כך משנה.. ICQ-274971492 טלפון-0776460021 (שמי רמי) על המחיר אני עדיין לא סגור אבל הוא גמיש ויש על מה לדבר תלוי גם בכרטיס..אז דברו איתי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין 4850 ל4870? כי במחיר אני רואה שזה כ200 ש"ח HD4850: HD4870: זה מה שכתוב באייבורי בדגם כתוב Vapor-X (מזה? ם_O) וכתוב בשניהם שהתמיכה היא לDirectX 10.1 אז זה לא תומך בDirectX 11? זה מיועד לQ8200, MSI P43, 2GB R למשחקים בעיקר תודה (:
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1500 שקל,שיהיה סבבה עם איכויות טובות שיריץ משחקים סבבה כאלה, כמובן תושבת PCIE עם מומלץ עם קירור טוב שיספק אותו (במסגרת התקציב (1500שקל)שהוצב)., תודה אחים, אבי
-
- 10 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום חברים המפרט המלא שלי נמצא למטה. אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך לכרטיס שיתאים לחוזק המחשב, כשדי ברור שאין טעם לקנות 8600 עם מעבד +AMD3000 . השאלה היא האם שווה לי להשקיע אפילו 1000-1500 שקל בכרטיס למחשב כזה, כשעוד שנה לכל היותר אני יחליף את הכל. אני משחק כרגע Titan Quest שעובד סביר. רציתי לשחק ב-Oblivion אבל זה לא ממש הלך. בתודה coldstorm
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
קצת פרטים, הכרטיס למחשב חדש (מעבד C2D E8400-8500 כנראה). גודל מסך 22 אינצ', עדיף שהכרטיס יהיה שקט.. תקציב גג - 950 שח מצאתי 2 אופציות: GeCube Radeon HD4850 OC Ver 1GB מהירות ליבה: 650 | זיכרונות: 993 עולה: 950 שח בדיוק Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ XT OC 1GB מהירות ליבה: 750 | זיכרונות: 1150 עולה: 890 שח מה לקחת?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי חברים אז חזרתי לי הביתה מאושר שקניתי את הרדאון 9800 אבל עכשיו אני צריך לדעת איך לקנפג אותו ובאיזה דריברים להשתמש שהוא יעבוד בצורה הכי טובה שלו תודה גל
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את הכרטיס הזה ואני מעוניין לדעת אם הוא 64bit או 128 bit מכיוון שהבנתי שיש הבדל גדול בינהם בביצועים. קישור לכרטיס: http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=467
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ז"א איזה כרטיס המערכת שלי תנצל ממש עד סופו, כך שלא יהיה הבדלים גדולים יחסית למעבדים חזקים יותר. דרך אגב OC ל3.0 וניצול הזכרון נותן פוש רציני למערכת. הראשון זה בלי השני עם כמו שאתם יכולים להבין. קבלו: הא שכחתי שהמפרט לא בחתימה.. 2.4B MSI 865PE Dual 512MB DDR 333 (256*2) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום. אני בונה מחשב חדש ולפי המלצת הפורום פה נירא לי שאני ילך על: athlon 640 ו gigabyte ga-870A-UD3. אני רוצה כרטיס מסך שיריץ לי משחקים כמו GTA IV באיכות טובה + סרטי HD, חשוב גם שהכרטיס יוכל להתחבר ל2 מסכים בו זמנית (מסך אחד עם חיבור VGA ואחד עם DVI)(לא חובה החיבורים האלה מקסימום יש מתאמים) המסכים הם אחד 22'' ואחד 19'' לא יודע בדיוק באיזה רזולוציה. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים (לא יותר יקר מ500 ש"ח)
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אין דרייברים ודרייברים של ויסטה לא עובדים . מישהו הצליח להפעיל את הדרייברים על הוינדוס עם הכרטיס מהסידרה הזו? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-