כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב עם הנתונים הבאים: מעבד E6550 כרטיס מסך GF 8400GS 256MB PCIE לוח אם GigaByte GA31MX-S2 זיכרון 2G DDR2 800M ספק כח EZcool 300W מסך 27 אינץ אני רוצה לשחק starcraft 2 המשחק רץ אבל מדי פעם המחשב נתקע בגלל הכרטיס מסך לפי הגדרות מינימום של המשחק דרוש כרטיס מסך 8600 ומעלה אשמח לקבל רעיונות לשדרוג כרטיס מסך שייתמוך את החומרה ויריץ את המשחק ללא תקיעות וכמובן במחיר סביר תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות כרטיס TV כדי שאוכל לחבר את המחשב לממיר הדיגיטאלי (כבלים). המטרה היא לראות טלויזיה במחשב. תקציב - לא מוגבל. לצורך צפייה בלבד . תודה, נמרוד.
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
האם סמפרון 2500 בסוקט A ימצה את יכולותיו של ג'יפורס 6600gt agp או שמא יהיה צוואר בקבוק ויכולות הכרטיס לא יבואו לידי ביטוי במלואן ? או בקיצור , האם amd64 3000 עם כרטיס זהה ייתן ביצועים גבוהים יותר בצורה ניכרת במשחקים ?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מדובר בתחנת עבודה די חזקה אבל די ישנה - פעמיים 2.4 XEON וג'יגה RDRAM + כמה SCSI 15K ..... כרטיס קודם הלך..... הבעיה ש ללוח יש סלוט AGPX4PRO . איזה כרטיס כדאי להכניס פה - ומה קורה כשמחברים כרטיס AGPX8 (למרות שרב היצרנים כותבים שכרטיסיהם מתאימים)??? אציין כי רב העבודה שנעשית במחשב הזה היא באפליקצית תלת מימד (MAYA) וכן קצת עריכה . התקציב הרצוי בסביבות 1400 - 1500 . בינתיים עובדים עם כרטיס 9600XT של ASUS 128MB - מה לעשות יש עבודה - אבל לא תהיה בעיה להחליף למשהו אחר/יותר טוב..... תודה!!!!
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום חבר'ה .. אני מחפש המלצה לכרטיס מסך טוב בתקציב של 500-600 ש"ח .. הלוח אם שלי הוא MSI p965 neo-f 7.1 1GLAN .. אשמח להמלצות ולעזרה . תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב של חברת HP, שמתי לב שהביצועים שלו ממש חלשים(אני יודע הכרטיס חלש ממש אבל עדיין HL2 רץ אצלי חלק על פנטיום 4 עם כרטיס AGP מעפן), בכל מקרה היום בדקתי את הטמפ של המחשב וגיליתי שאחרי 10 דקות אחרי שהדלקתי אותו הוא מגיע ל105 מעלות(ללא מאמץ בכלל), אני משתמש בגרסת 280.26 של נוידיה תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שני הכרטיסים משומשים. זה הכרטיס http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=134 של ספיר http://www.powercolor.com/product.asp?id=75 זה הכרטיס השני
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
בדקתי את אשכול כרטיסי המסך באתר וראיתי את הנתונים של שני הכרטיסים: ל-6800GT יש DDR3 ו16 צינורות עיבוד בעוד של6800 יש DDR ו12 צינורות עיבוד, אבל לצערי זה לא אומר לי הרבה כי אני לא ממש מבין בזה. מה ההבדל בין 6800 ל-6800GT בתכלס, כלומר בהרצת משחקים כבדים? והאם ה6800GT הוא הרבה יותר טוב מאחיו הקטן 6800 או רק בקצת? אשמח אם תעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
מישהו ניסה את הדרייבר ששוחרר ב5 לחודש? יכול לתת חוות דעת עליו?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך גיפורס4 440 ולצערי אינני מצליח לראות כלום בטלויזיה אני משתמש בתוכנת TVTOOLS 5.9 ויש לי כבלים עם יציאת סופר וידאו .ואודיו אני רואה בטלויזיה רק שאני מתאחל את המחשב ,לאחר מכן מסך שחור בלבד. יש לי וינדוס 98 אודה לכם אם תעזרו לי בנושא
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יהיה צוואר בקבוק מורגש בין INTEL CORE I5 2500 ללא OC וgtx 560 ti sli ? אם כן הוא יהיה מורגש או רציני? וזה יכול להזיק באיזשהי דרך? והאם השילוב הזה הוא טוב?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
איפה אני ארגיש שיפור, והאם יש סיכון?
-
אז ככה.. קניתי שני כרטיסי מסך לחברים שלי.. GeForce 8600 GT 256MB GDDR3 התקנתי את הכרטיסים וראיתי שבעצם לכרטיס יש 512 MB.. שזה בעייתי כי הדגם של ה-512 MB הוא GDDR2 התקשרתי לחברה והם אמרו לי לבוא להחליף.. בכל זאת רציתי להיות בטוח שאני לא טועה וזה באמת GDDR2.. התקנתי אברסט אבל משום מה הוא לא מראה פרטים על הכרטיס מסך... יש למישהו עוד הצעות איך לבדוק את העניין? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך 8800GTX איך אני יכול לבדוק את הטמפ' שלו?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים טובים, לאחרונה החלטתי על שדרוג המחשב, ואף סגרתי הכל (CORE I5, 4GB RAM,ATI 4890, לוח GA-P55-US3L וספק 550W של HEC ), כשעכשיו אני מתעמק בנושא הכ.מסך, אני חושש שייתכן ועשיתי בחירה שגויה ... אשמח אם תוכלו לפרט לי מה ההבדל בין 5770 ל4890 (1GB), ועד כמה קריטי הDX11 מול הDX10.1 וכמה אני ארגיש בהבדל ... בקיצור, חוץ מזה שה4890 חזק טיפה יותר, מה עדיף לקחת היום ?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
של GIGABAYTE GTX550 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3707#sp
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום! אני מתעסק באופן קבוע בתוכנות הנ"ל בעיקר, ומחפש כרטיס מסך שיענה על הצרכים שלי. עם זאת, אני לא בטוח שיכול לקנות כרטיס במעל 1000 ש"ח (כמו רוב הכרטיסים בסדרת ה- quadro). השאלה שלי היא אם עדיף לי לקנות משהו כמו Quadro 600 1GB GDDR3 DX11 DP DVI PCI-E של PNY או משהו של ASUS-NVIDIA כמו: GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E שהם בערך באותו מחיר. חשוב לי מאוד שיראו מאוד טוב צבעים (לגרפיקה) ושהכרטיס יעמוד באופן סביר ואף טוב ברינדורים בתוכנת התלת מימד SOLIDWORKS אם לממישהו יש הצעות אחרות כמובן שמתקבלות על הדעת.... תודה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום רב , רכשתי לאחרונה כרטיס מסך 6800 gigabyte . הכל בסדר בו משחקים צפייה בתמונות . עכשיו כשאני בה לצפות בסרטים רואים תמונה משובשת . התקנתי את divx codecs. ועכשיו ניסיתי להתקין גירסה קודמת של ה codecs גם לא עזר . אחיין שלי שנמצא אצלי בביית עם אותו בעיה כאשר מנסים לצפות בכל סרט כלשהוא.יש לו geforce 5200. הבעיה היא רק בצפיית סרטים. כך שהבעיה לא רק אצלי . לשניניו יש את הדרייבר העדכני של \nvidia 77.72 lol עכשיו אני ניסיתי לצלם לכם תמונות על עדי fraps כשאני מפעיל סרט אבל התמונות יצאו ברורות וטובות . איך מסדרים את הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי כרטיסי מסך של ATI REDOAN hd 6550 עכשיו אני צריך לקנות את הסליל הזה שמחבר בין שתי כרטיסי המסך מה השם שלו ומאיפה אפשר לקנות אותו
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
חרשתי את הפורומים בכדי לבדוק מה הכי יישתלם וטוב מבין הכרטיסים- הגעתי למסקנה- ששניהם מעולים כאשר זה נתון לויכוח מי נותן יותר תועלת למחיר (חלק יגידו שה9800 בשל הפיזיקה וכו וחלק יגידו שאלו דברים מיותרים ולכן ה4850) כרגע ההתלבטות שלי היא בין http://www.connect3d.com/radeon_hd_4850VP.htm לבין http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1556 מבחינה כספית ההבדל לא הכי משמעותי רק שאני לא רוצה לזרוק את המאה שקלים האלו- לכן אני אפרט את המערכת שלי ואת השימוש ואם זה overkill אז אני אלך על ה4850 ואפנק את עצמי ב100 שקל: מעבד- E6400- הבנתי שיכול להיות צוואר בקבוק- עד כמה בדיוק מדובר והאם אפשר להתגבר על זה -כרגע אני בלי OC ואני על 33 מעלות לא בstress 2gb ram g.skill p5b deluxe ספק 60…
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש כרטיס למכירה ב-ebay של ATI RADEON X850 PRO 256 MB AGP GDDR3 Video Card. המחיר הוא 140$ לא כולל משלוח. לא הצלחתי למצוא את הכרטיס בארץ (בחיפוש באינטרנט). השאלה היא האם זה כרטיס טוב והאם המחיר זול? אני צריך כרטיס AGP - אם יש למישהו הצעה טובה יותר באותו סדר גודל מחיר, אני אשמח לדעת. תודה מראש,
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
שלום, 1. יש תאריך יציאה= לא דדוקא מדוייק אלא: חודש/ רבעון/ משו... א.לסידרת ה GF9XXX של NV י? ב. לסידרת ה 3XXX של ATI י? 2. א. אני יודע שלסידרה החדשה של ATI יהיה את המעבד הגרפי R700 אבל איך יקראו למעבד של NV י? G90 או G92 י? ב. מה ההבדל בין G90 ל G92 י? (הבנתי שה G92 יהיה בגלל בסידרה הנוכחית, יש מצב?)
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-