כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
לא ממש מבין בכרטיסי מסך .. אני רוצה משהו שיכול להריץ לי משחקים בצורה טובה. בערך 500 ש"ח AGP ... כרגע יש לי geforce 4 mx 440 שזה מתקופת האבן ולא מייצרים את זה בכלל לא ? אבל עד היום זה מריץ לי המון משחקים חדשים שיוצאים ... השאלה שלי האם כל כרטיס מסך ככה? נגיד אני אקנה כרטיס מסך עכשיו ב500 ש"ח לAGP ועוד איזה 5 שנים זה עדיין יריץ לי משחקים ? תודה!
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הכותברת אומרת את הכל, מצטער אבל לא מצאתי ב TOMS HARDWEAR או בחיפוש בפורומים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
קראתי את הכתבה הזאת:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3104121,00.htmlוגם מכתבות אחרות שקראתי, הבנתי שכל הכבלים שנמכרים מ rca ל usb, לא איכותיים מספיק.אז ההתלבטות שלי היא בין כרטיס מסך לכידה, או להשתמש במצלמת ה מיני dv שיש לי ולחבר אותה ב rca לוידיאו ואז את המלצמה למחשב ב firewire.אבל לפי מה שקראתי עדיף לקנות וידיאו שמכיל יציאת svidoeo , כי זה יותר איכותי מ rca ואז בעצם אין לי איך לחבר את הוידיאו למצלמה כי אין לי כניסת s video במלצמה.אני יצטרך לקנות וידיאו בכל מקרה בשני המקרים. אז אני גם תוהה אם לא משתלם יותר יהיה לקנות מכשיר שמשלב וידיאו ,דיוידי וממיר בעצמו, אם יש כאלה עדיין בארץ. אבל השאלה היא מה היא האיכות?יש כאלה ממירים טובים כמו Canopus ADVC300 לפי הביקורת, אבל …
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
הורדתי דריבר מאתר החברה והוא לא עובד לי אני משתמש באקספי והוא כותב לי שגיאה 10 האם יש דריבר אחר
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך : powercolor Radeon HD5750 1GB VS Sapphire Radeon HD4870 Toxic 1GB שניהם פחות או יותר זהים מבחינת מחיר השאלה היא מבחינת ביצועים , מבחינת צריכת חשמל, ומבחינה טכנולוגית , מה עדיף? הדברים החיוביים אל מול השליליים ובסופו של דבר ברמת העיקרון בסיכום הכללי איזה כרטיס עדיף?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג 9800GT יש לי כבל 5 מטר של Sakal עכשיו חבר שלי בטעות חיבר אותו ללוח אם ומאז הכרטיס מסך לא מזהה את הHD רק הלוח אם. איך אני פותר את זה? לפני שחבר שלי חיבר את הHD ללוח אם הכל עבד כראוי.
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היום עומדים אצלי שני HD6970 ב CF אני שוקל להוסיף עוד אחד למערכת אני ועני לוצה לקבל חוות דעת העם זה שווה את ההשקעה כי למען האמת אין לי כרגע תקציב להחליף לשני HD6990 ו/או HD7970 אשמח לתגובות. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה של החברה הזאת? הציעו לי אותו ב-1500 ש"ח...אני צריך להחזיר תשובה די דחוף כדאי? http://www.club3d.nl/index.php/products/graphics/item/251
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הכרטיס מנועה והם טרם החזירו לי תשובה האם זה נורמלי. מישהו יודע מה פשר הסימונים? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
תודה אני רוצה לדעת גם מה המפרט אם אפשר
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין הכרטיס מסך GTX 280 לבין HD 4890, מפרט המחשב הוא: עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה איזה כרטיס מסך יתן לי ביצועים טובים יותר ואיזה כרטיס מסך יריץ משחקים על הכי גבוה, GTX 280 או HD 4890?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
איפה אני ארגיש שיפור, והאם יש סיכון?
-
איזה כרטיס עד 1300 ש"ח כדי לקנות עם אפשרות לאובר קולקינג?
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מה לפי דעתכם מהיר יותר: דריברים של הספק למשל :דרברים של GAINWARD FOR TI4200. או Nvidia's 41.09. לפי דעתי זוהיא התלבטות של הרבה, אז חוו את דעתכם ואולי גם נסיונכם . יאיר.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אז ככה... אני מתכנן לקנות מחשב חדש (AMD 3200) ואני רוצה לשים עליו כרטיס מסך חזק שיחזיק מספיק זמן כמו כן אני ל -א עושה אוברקלוקינג וגם לא מתכנן לעשות למעבד או לכרטיס מסך אני צריך כרטיס מסך של NVIDIA.. התלבטתי בין ה6600GT של ג'יגה בייט לבין ה6800 הרגיל (יצאה כבר גרסת הPCI E שלו?) כאמור, ללא אוברקלוקינג... מי מהכרטיסים הנ"ל יותר חזק ומציע מקסימום ביצועים? את ה6800GT גם שקלתי לקנות אבל הוא יקר כרגע, אולי כשירד המחיר. אז מה אתם אומרים? מה עדיף? 6600GT או 6800 של PINE (לא GT)???? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זה כרטיס לקידת וידיאו, ומה זה כרטיס עריכה. ציפיתי לכרטיס טלויזיה שאיתו אוכל לצפות בטלויזיה דרך המחשב,ולהקליט דברים מהוידיאו,ולצלם תמונות. הסבר בבקשה
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
איזה עדיף לי הדרייבר הרשמי של ATI או אומגה דרייבר? אם זה עוזר יש לי radeon 9600 xt...
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, מתלבט בין שני המסכים הללו. ההבדל העיקרי הוא 4ms מול 8ms - האם יש הבדל משמעותי בזמני התגובה במשחקים? הבדל נוסף, ל-760b יש אפשרות להשכיב/לסובב את המסך על צירו. ההפרש בין המסכים הוא 340 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם כרטיס מסך ATI HD3870 שקניתי לפני שנה בהרבה כסף עכשיו אני רוצה לקנות עוד כרטיס כזה שיהיה לי שתי כרטיסים על לוח אם אחד עכשיו יש לי לוח אם עם מקום לכרטיס מסך יחיד, יש למישהו המלצות ללוח אם שיש שם 2 סלוטים ל2 כרטיסי מסך? לוח אם שיתאים למעבד בסוקט LGA775 תודה רבה וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים. אז ככה.. אני רוצה לראות טמפרטורות בדרייבר של הכרטיס מסך וגם כאילו שיפתח לי אפשרות לעשות OC אני לא הולך לעשות אבל סתם אני רוצה את כל האפשרויות האלו כמו בתמונה הזאת איך עושים מישהו יודע ? http://img239.imageshack.us/img239/3341/25786912mb9.jpg דרך אגב זה המחשב שלי: CORE 2 DUO/INTEL/E6550 GIGABYTE -GA-P35-S3 Leadtek 9600GT 512MB GDDR3 PCle KINGSTON DDR2 667MHz 3GB WD/SATA2/250GB
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בולשיט ירוק או פופאי על תרד משודרג, מי יוצא לבדוק הכצעקתה ? http://www.tweaktown.com/news/13154/gt300_could_outperform_the_radeon_hd5870/ http://www.fudzilla.com/content/view/15535/1/ באיזה צבע רושמים FIGHT !! ?
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש.. הבנתי שלבעלי LCD 17 מספיק גם הGT השאלה אם עוד 3 שנים הGT יהיה חזק כמו הGTX?? ואם שווה ההפרש מחירים בין שני הכרטיסים (700 שקל...) תודה מראש install
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום חבר שלי הוריד את המשחק הנסיך הפרסי והמשחק לא עובד לו גם עם ה MX440 וגם עם ה 7700 GTS ואני יודע שהמשחק לא אמור לעבוד הפחות מ GEFORCE 3 והשאלה שלי עם אפשר לצרוב ביוס של GF3 ל GF2 GTS והאם יש בזה סיכון ?? והשאלה השניה אם המשחק יעבוד אחרי שינוי של הביוס ??
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסך טוב למשחקים כמו קרייסיס {שעדיין אני לא מסוגל לשחק בו עם הכרטיס שלי} {משהו יכל להביא לי אתר בנצ שמדרג כרטיסי מסך {באחוזים על פי משחקים} היה לי פעם את האתר הזה ואני לא מוצא אותו פשוט יש כמה משחקים שאני משחק ואני רוצה גם כרטיס מסך לקנות שאני ידע בכמה אחוזים אני ירגיש הבדל מהx1950p שיש לי כרגע} בכל מקרה אשמח לשמוע על הצעה של כרטיס טוב ממכם + האתר התקציב עד 700 ש"ח אם מומלץ לחרוג קצת אני מוכן הערה: אני יכל לקנות רק מ iqpc כי יש לי זיכוי
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-