כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
תודה.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום חברה, מה עדיף GF5500 או RADEON9600SE (שניהם 128MB) , זה בשביל ילד. או שאולי יש לכם הצעות נוספות בתקציב לכרטיס מסך עד 500 ש"ח. הבנתי שהרדיאון 9550 יותר טוב משניהם אבל אני לא יודע אם הוא 64 BIT או 128 BIT באתר של KSP.
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש עם 9800 פרו ורציתי לדעת על איזה חברה אתם ממליצים ומה ההבדל בינהם... פשוט יש כל מיני, יש של ATI ו Gigabyte ו Gigacube ו Sapphire ו Hercules ויש בינהם גם הפרש מחירים... מה החברה הכי טובה? אני מתכוון בביצועים, קירור ואורך חיים (עד שהוא מתחיל לעשות בעיות של מיני כשהוא ישן...)
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי קיים המפרט הבא: מעבד - Dual Core Intel Pentium D 820, 2800 MHz לוח אם - Gigabyte GA-8I945GZME-RH זכרון - Kingston 512MBx2 DDR2 כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 7300GS 512 MB ספק כח - ATX480 עכשיו בגלל שיש לי FPS נמוך אני החלטתי להחליף כרטיס מסך ומכיוון שאין לי תקציב כרגע לקנות מחשב חדש אז החלטתי לקנות רק כרטיס מסך ולא משהו מטורף. מדובר כפי שרשום בכותרת ב 8600GT 512MB ויש לי שתי שאלות *האם יהיה לי צוואר בקבוק מטורף שלא שווה לי בכלל להחליף כרטיס מסך? *יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הנ"ל רק עם 1ג'יגה(של הכרטיס) אבל של חברה לא מוכרת(Manli) או שבאותו מחיר לקנות את הכרטיס הנ"ל עם 512 מגה אבל של חברה מוכרת יותר(Asus). מה עדיף?
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש ומחיטוטים מצאתי שהכרטיס הזה מביא לנו נורמה חדשה למונח חום... עכשיו אני קונה את הכרטיס של CONNECT 3D (אם אפשר לדעת עד כמה החברה הזאת ותיקה ומדוע הכרטיס שלה הכי זול בפוקס פי סי?) ורציתי לדעת עוד משו היה לי לפני זה שני כרטיסים מסדרת הHD2XXX של ATI שניהם מבית אסוס. עם הכרטיסים קיבלתי תוכנה מזה יעילה ששמה ASUS SMART DOCTOR איתה אפשר לעלות את המהירות של המאוורר לקבוע תדר לליבה ולזכרונות ולדעת את המעלות של הכרטיס אז רציתי לדעת האם התוכנה הזאת עובדת רק עם כרטיסים מבית אסוס? או כל כרטיס מסך? או לפחות עם הרדיאון שלי :s05: תודה מראש מקס.
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אתמול קניתי HD4870 והתקנתי הכל והכל היה בסדר, שיחקתי איזה שעה וגם הרצתי כמה בנצ'מארקים עבד מצוין. הלכתי קצת לסלון וכשחזרתי באתי לשחק משחק והמחשב פשוט איתחל את עצמו לבד. ומאז זה קורה לי כל פעם שאני מפעיל משחק... מה עושים הספק לא משהו אני יודע.. EZCOOL 1050W ביטלתי OC,הגברתי מאווררים וזה גם קורס ב3DMARK ולא רק במשחקים. תודה..
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שמעתי שה-HD4890 יכול להגיע לתדר של מעל 1GB, אבל בכל זאת בתוצאה הסופית: איזה כ.מסך יציג ביצועים טובים יותר באוברקלוק כבד?
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך שאני קניתי לפני כמה חודשים , והיה שקט ממש לא שמעו אותו בכלל , ועכשיו הוא עושה רעשים כמו אני לא יודע מה , האם אני יכול לממש אחריות על דבר כזה? הרעש בא מהמאוורר של הכרטיס מסך , ולא זה לא בגלל שהוא במאמץ רק עכשיו , גם סתם ופעם גם במאמץ לא הרעיש
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לאחרונה רציתי לקנות Sapphire ATI Radeon HD 4850 512MB לאחר ההזמנה התקשרו אליי ושאלו אותי כדרך אגב איזה ספק יש לי אמרתי ש FSP 450W שקניתי שלפי מה שאני יודע מספיק לחלוטין... המוכר טען שמינימום 600W וממליץ על 700-800 וואט.. ואמר כי אם אני רוכש הוא כותב (במחשב שלהם) כי הזהיר אותי ושאני לא יבוא עם בעיות... אני דיי בטוח בזה שאני צודק...אבל עכשיו כל הקטע עם הרישום במחשב נראה לי קצת מוזר... תקנו אותי אם אני טועה...
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתם את הכרטיס החדש של אסוס איך הנתונים שלו ? האם הוא עדיף על 9600 GSO http://ivory.co.il/product.asp?productid=1500&CatCode=400 ,תודה מראש עידן א
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש העיקר הוא כך: 4 GB RAM Nforce והכי חשוב GeForce 9600 GT DUO SLI כלומר, אני הולך לשים שני כרטיסי מסך של 9600 GT האם שני כרטיסי המסך הללו, יסחבו CRYSIS על HIGH בקלות?
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בנוגע לקניית כרטיס מסך, תקציב עד 700 ש"ח, המחשב בעיקר למטרת משחקים. תודה.
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
רשום לי רק ATI 4800 SERIES איך אני יודע בדיוק איזה כרטיס יש לי?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי לפני שנה מחשב עם כרטיס מסך ATI Radeon 4850 ועכשיו ראיתי שלא שמתי לב שבהגדרות זה אומר שיש לי ATI Radeon 4800 Series אז רימו אותי??..... או שאני ממש לא חכם וזה "SERIES" זאת אומרת בין 4800 עד 4900??? אני די בטוח שיצאתי דביל אבל שווה ליהיות בטוח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקבל המלצות לכרטיס מסך לצורך ישומי עריכה גרפית ועריכת וידאו (פוטושופ ופרמייר CS4). הכרטיס אמור לפעול תחת מערכת חלונות 7 (ultimate) בארכיטקטורת 64bit. הינה עוד כמה פרטים על המערכת: * מעבד - core2 duo E8400 * לוח אם - Asus P5QC * זכרון - 2GB DDR2 800MHz * במחשב מותקנים שני דיסקים - אחד של 160GB, ועליו מוקנת מערכת XP PRO, ודיסק נוסף חדש בנפח 320GB, שעליו אני אמור להתקין את מערכת ההפעלה החדשה (בשלב הראשון זו תהיה מערכת דואל בוט. לאחר מכן, המחיצה של ה-XP תפורמט). הכרטיס חייב לתמוך ב-openGL 2.0, וב - shader model 3.0 (רוב כרטיסי ה-HD של ATI תומכים כבר בגרסה 4.1) הגג העליון של התקציב שאני מוכן להשקיע הוא 900 ש"ח. על מה תמליצו? תודה! תוספת - בשל נסיבות מסו…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קורא לי במשחקים מסויימים דברים מוזרים: או שבמשחק מסויים, האודיו מקדים לי את הוידאו, או ההפך או שבמהלך משחק, אני שומע גמגום של של הדיבור, כלומר המילה שנאמרת על ידי השחקן חוזרת על עצמה למשך עשירית שנייה כמה פעמים. רציתי לדעת האם זו בעייה של כרטיס המסך (או של כרטיס הקול? או של חומרה אחרת?)?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי שלי, מפרט: מעבד: Q9400 לוח אם: ASUS P5Q כוננים קשיחים: 1TB WD הסדרה הירוקה + 300GB WD הסדרה הכחולה זיכרונות: OCZ DDR2 1066 4X1GB כרטיס מסך: 4670 השימושים העיקריים שלי מהמחשב הם גלישה באינטרנט, אופיס, וסרטים. כעת אני מעוניין לשדרג אותו על מנת שאוכל לשחק בדיאבלו 3 ובעוד משחקים שעתידים לצאת בצורה טובה ברזלוציה 1680x1050. המארז שלי קטן ולא יכול להכיל את הכרטיסים הגדולים יותר, לכן אצטרך לשדרג למארז חדש כמו כן ספק חדש 620W של ANTEC. יש לי קירור בסיסי שעלה 80 ש"ח וגם אותו אחליף על מנת לבצע OC חזק למעבד לצמצם את צוואר הבקבוק שעלול להיווצר עם כרטיס מסך חדש. בנוסף ארכוש כונן SSD למערכת ההפעלה. יש לי ניסיונות רעים עם כרטיסים של RADEON מבחינת הדרייוו…
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ATI SAPPHIRE HD6850 2G GDDR5 t-איך הכרטיס הזה??? (ולמה הוא יותר יקר מסידרה של ה 7??)
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך צריך יעוץ ברכישת כרטיס מסך חדש. כרטיס המסך שלי HD 2600 שווק חיים ואני מחפש כרטיס מסך חדש למערכת ה Media Center. אני מתכוון להריץ עליו סרטי (FHD (1080P ו BR 3D על גבי מסך 50" ולא מתכוון לשחק עליו, כמו כן הייתי מעדיף קירור פאסיבי אך זה לא deal breaker.. חשוב לי שיריץ את התוכן הזה בצורה מהירה וחלקה (ה 2600 היה קצת איטי לפעמים) וכמובן HDMI 1.4 תקציב בסדר גודל של 500 ש"ח (אפשרות לחריגה לא גדולה) מפרט מערכת: cpu:Q6600 no OC, ram:2GB, mobo:GA-P43-ES3G, power:AX750 חשבתי על 6750 או 6670 מה אתם חושבים? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מיפרט:מעבד 7200,לוח גייגביייט p43,זיכרון 4g. משמש למשחקים אך מתוכנן גם לחבר לטלויזיה חדשה. הציעו לי gt610 2048 . המלצות?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
איפה אני יכול להוריד דרייבר מעודכן לכרטיס מסך ati mobility radeon HD 5650 במחשב נייד של טושיבה? באתר של amd-ati http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx רשום למטה שהדרייבר לא מתאים למכשירי טושיבה. ובאתר הרישמי של טושיבה ,הדרייבר לא עודכן מלפני שנתיים כמעט. זה לא הפריע לי עד שהתחלתי לשחק בבאטלפילד ונתקלתי בבעיות תצוגה (שימו לב לריבועים על הריצפה ,והקרקע שחורה שזה לא אמור להיות).
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא פירוט של היציאות שיש בכרטיס, בגדול מה שאני צריך זה לחבר את המחשב בצורה הבאה:מסך אחד הוא המסך מחשב שיש לו רק חיבור DVI והמסך השני זה ה LED שיש לו חיבור HDMI ואני צריך שהחיבור יעביר גם סאונד. זה אפשרי? איפה אפשר לראות איזה יציאות יש לכרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני הייתי מעוניין לשדרג את המחשב שלי בכרטיס מסך חדש מדגם HD6870 הייתי רוצה לדעת אם המעבד הנוכחי שיש לי QUAD6600 יגרום לאיזשהו מחסום מבחינת ביצועים לכרטיס מסך, bottle neck כאילו ... תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום החלטתי לשדרג את המסך ולעבור לרזולוציה של 1920X1080 . היום אני משחק על 1280X1024 עם 8800GT מומהר קלות, בעיקר WOW,CIV 5, Crysis 2, הם רצים טוב מאוד לרוב גם עם הגדרות גרפיקה הכי גבוהות. במעבר למסך החדש לדעתי ותקנו אותי אם אני טועה ה8800 כבר לא יסחוב... ואם לא מה שנשמע לי הגיוני אז נראה לי הכיוון של ה570. ובנוסף היום אני עם Enermax Liberty 500 שגם אני לא בטוח שיסחוב את השדרוג ל570 ואז נצטרך כבר לשדרג גם אותו (ניתן לראות מפרט מלא של המחשב בצד). אז... 1.האם מעבר לרזולוציה הגבוהה יגרור שידרוג כרטיס מסך? 2.האם שידרוג כרטיס מסך יגרור שדרוג לספק? 3. האם לא כדאי כבר להחליף מחשב עקב ריבוי השדרוגים??
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי הוא 8800GTS 512MB. הדרייברים שלי הם מגרסא 195.62. אני רוצה לנסות לעשות OC לכרטיס עם 2.24 RIVATUNER, והוא אומר שהוא לא מזהה את הדרייברים של הכרטיס(תמונה מצורפת). לעוד מישהו יש את הבעיה הזו? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-