כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
היי שלום לכולם ביום רביעי אני אמורה ליקנות מסך חדש הצרכים הם מיקצועים לגרפיקה ותלת מימד בכול אופן בדקתי ליפני את ההיסטוריה של הדיונים על מסכי CRT (גם את התרד של מסך לכול דורש פתחתי תרד בגלל דחיפות העניין מקווה שזה בסדר) בפורום וראיתי את הביקורת על הסמסונג אצל היבואן ישנו רק אחד כרגע מתצוגה והוא תימחר אותו ב 1450 לעומת זה הוצע לי ViewSonics P97f+SB שאליו אין שום איזכור בפורום ב 1875 http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/CRTProf/P97f+SB.htm בהיתחשב בשירות הידוע לשימצה של סמסונג ניראה קצת מסוכן מסך מתצוגה אבל זה עדיין הפרש משמעותי כספית מישהוא יודע לגבי ViewSonics ויכול לעזור לי בהתלבטות אור
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך מומלץ למשחקים בתקציב של 700 - 800 שח ?
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך של ATI בתקציב של 1500- 1700 בערך. אז אני מתלבט בין הכרטיסים: X1800GTO2 X1800XL X1800XT X1900GT איזה מהם הכי טוב בסטוק ואיזה הכי טוב ב OC?
-
- 11 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי מחשב לפני כשנה עם מסך 17 אינץ' LCD מבית UMAX , לאחרונה הבחנתי בפס דק שלפעמים קשה להבחינו לאורך המסך מצידו הימני. יש לי 3 שנים אחריות אך החנות ממנה רכשתי את המחשב "שמיר מחשבים" כנראה פשטה רגלה ואני מבקשת לדעת מיהו היבואן המספק את האחריות למסך? בברכה,רונית
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם תהיה בעיית תאימות לכרטיס המדובר עם לוח אם של אסוס(לא חדש כל כך, ומכאן שאלת התאימות) עם הדגם P5KPL-VM לינק: http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=i5ktecSJbqQKaa0x&content=specifications תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי. בפורום מחשבי ניידים לא כ"כ ידעו לעזור לי אז אנסה כאן. רציתי לדעת אם למישהוא יש נסיון עם ה go 7900gs בהרצת תוכנות כמו 3D max, SketchUp ? מספיק טוב ? (בדעתי לקנות נייד dell inspirion 9400 עם 2 GB זיכרון ומעבד core dou 2 במהירות 83 .1) תודה.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
קבלתי הצעה לקנות את המסך (חדש + אחריות 3 שנים) במחיר של 1500 ש"ח. את הנתונים עליו אפשרי למצוא בקישור הבא: http://www.agneovo.com/global/products/F-419.htm האם שווה את הקניה ? זו חברה שלא שמעתי עליה ולא מצאתי ביקורות על המסך הזה. השימושים למסך הן: סרטים/טלויזיה ומשחקים (פרט כמובן לאינטרנט ו Office). תודה על התגובות.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום אחים שלי אני מחפש מסך LCD אינטצ 12-14 למחשב נייד שאני בונה הבנתם כבר שאני בונה מחשב נייד אז אני מחפש מסך אם יש לכם כל מיני הצעות אז תגיבו אם תוכלו לתת לי הצעות מאיפה אפשר לקחת ומסך ואיך לחיבר אותו למחשב תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום חברים המפרט המלא שלי נמצא למטה. אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך לכרטיס שיתאים לחוזק המחשב, כשדי ברור שאין טעם לקנות 8600 עם מעבד +AMD3000 . השאלה היא האם שווה לי להשקיע אפילו 1000-1500 שקל בכרטיס למחשב כזה, כשעוד שנה לכל היותר אני יחליף את הכל. אני משחק כרגע Titan Quest שעובד סביר. רציתי לשחק ב-Oblivion אבל זה לא ממש הלך. בתודה coldstorm
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
דבר ראשון: הגיע כרטיס מסך GEFORCE FX 6800 GT 256 MB של GIGABYTE ליבואן של העיקרי של חלקי המחשב בארץ אך עדיין לא נקבע מחירו ולכן עדיין לא יכול לדווח על מחיר אך יש סיכוי שיכנס מהר לשוק... דבר שני: כל סידרת ה-X300 , X600 , X800 שקיימץ בארץ של חברת GIGABYE היא רק PCI-EX אז כנראה התקן הזה הולך לפרוץ חזק ולר להשאיר יותר כרטיסי APG X8!!! והכי חשוב אני מאחל שנה טובה עם הרבה אוברקלוקים מוצלחים!!!
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
NVIDIA הוציאה את ה7800GS עם 512 מגה זיכרון לAGP כאשר יש לו 20 צינורות עיבוד...! http://forums.gamershell.com/index.php?act=ST&f=48&t=14451
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב חדש, גם בשביל משחקים ורוב הזמן בכדי לעבוד עם תוכנות שירטוט. השאלה שלי היא במה עדיף להשקיע בשביל תוכנות כאלו במעבד/בכרטיס מסך חזק?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
קיבלתי את זה עם הקופסא של המחשב שלי . אתם יכולים להסביר לי מה זה ? Sapphire CrossFire Interconnect Cable . תודה .
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
חיפשתי לעצמי כרטיס בתחום ה500 ולהפתעתי מצאתי כרטיס חביב זה שהומלץ פה בסכום מעולה אני הולך על זה מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים מנסה להכנס לאתר של אומגה מהכתובת - http://www.omegadrivers.net וזה לא עולה לי. מה קרה לאתר? או שהכתובת שלי לא נכונה ? ד"א שמתי את זה פה כי זה על כרטיסי מסך \:
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אנשים שלום, טוב יש לי כרטיס מסך 6800 הרגיל של evga שאני מפעיל את המשחק הוא עובד לי טוב מאוד יש לי FPS בין 60-140. אבל לרוב הוא על 85-110. החלטתי לפתוח צינורות לכרטיס ונהיה לי ארטיפקטים במשחק אז החזרתי את הכרטיס למצב הקודם. מאז שאני משחק בקאונטר הוא עובד טוב אך ברגע שיש לחץ הFPS יורד ל30 40, מה שלא קרה לפני (החזרתי את הכרטיס למצב הקודם בול והמשחק עובד בול על אותן הגדרות אולי יש משהו שעשיתי או ביטלתי בטעות). שמעתי שיש משהו שמסדר את זה משהו על הגדרות GL או משהו? כל המשחקים האחרים עובדים טוב. אם מישהו יודע מה הבעיה? בבקשה תעזרו (דחוף). תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 3Ghz זיכרון 2X 512 DDR I של קינגסטון לוח אם MSI PTT880 וספק ג'נרי של 300 וואט אני רוצה לקנות X1950 PRO ולהחליף את ה FX 5200 המיושן שלי אני לא מתכוון להתעסק יותר מדי עם אוברקלוק האם אני צריך להחליף את הספק כוח ביחד אם הכרטיס? ואם כן לאיזה ספק ממולץ להחליף?
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלם , אני מתלבט בין שני כרטיסים , המטרה שלהם היא כמובן גיימינג כבד , ואני מתכוון לעשות להם OC עד הסוף . הכרטיסים הם : Powercolor X800GT 256MB DDR3 PCIe מחיר 1,100 ~ למה כן? כי זה פאוור קולור קירור יותר טוב מהספייר זול למה לא? כי יש לו 8 צינורות עיבוד Sapphire X800GTO 256MB DDR3 PCIe מחיר : 1,200~ למה כן? 12 צינורות עיבוד יותר ביצועים מהGT ( נכון? ) למה לא? יקר יחסית לא יודע אם שווה את זה קירור יותר חלש מהP.C בקיצור - למי יש יותר ביצועים , למי יש יותר פוטנציאל OC , מי יהיה יותר חזק אחרי OC כבד , ומה יהיה הטמפ' אחרי הOC
-
- 13 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא פרטים עליו באתר של אביט אז אם מישהו יכול להביא עליו קצת פרטים, ואם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס- מה טוב ? קיבלתי את הכרטיס הזה - כי הקודם נדפק לי ,הוא היה של חברה עלומת שם
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את המרענן הרשמי של AMD לקיץ 2022 אשר רוצה לשרת את ההמונים, אך עדיין תלוי במצב השוק שלא חזר לעצמו באופן מלא - Radeon RX 6650 XTלכתבה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
- 1 follower
-
-
שמתי לב כי גיגהבייט התחילו להוסיף לכרטיסי מסך שלהם צ'יפ להאלאת המתח דרך תוכנה ולא מובן לי עדיין איך זה שרק היא עושה שימוש בדבר הנפלאה הזה!? הצ'יפ הזה פשוט גאוני והיה ממש דורש להוסיף אותו לכרטיסים... השנה אני מצפה לשינוי דרמתי בכרטיסי מסך בגלל אותה עובדה שאינטל קורעת את AMD לא רק בגלל הביצועים אלה גם בגלל יכולות ה-OC.... אז.... מתח דינמי לכרטיסי מסך>ATI ו-NV יתחילו לעבוד על כרטיסים בעלי יכול OC טובות (כמובן שNV תנצח כי ATI גרועים בזה)>אנשים יתחילו לקנות כרטיסי מסך כמו שהיום קונים מעבד(לקנות במטרה לבצע OC במינימום מחיר אבל ללא התפשרות בביצועים)....... בקיצור שווה לחכות.... הולך להיות מעניין. עריכה: ד"א הייתי בטוח שATI ו-NV אוסרות שינויים קיצוניים כאלו העיצוב כר…
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
איך לכבות את זה? זה אפשרי בכלל? הפיזיקה הזו מורידה FPS משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
יש לי ATI RAEDON X600 אז ככה על הקוספא רשום שזה X600PRO אבל בתוך המחשב בפרטים שם ובדרייבר בINFORMATION CENTER רשום שזה X600 SERIES משהו כזה....זה אומר שזה לא PRO או שזה PRO אבל ככה זה רשום...בבקשה תענו לי מהר אני חייב לדעת דחוף
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני רוצנ לקנות את הכרטיס אבל אני צריך מידות כדי שלא יקרה מצב שזה יחוסם לי את זרימת האוויר במארז... תודה מראש (:
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע v9950 asus ואין לי את המצב של "העתק מדויק" על שני מסכים ב nview. מה מקור הבעיה ואם אפשר לפתור אותה?? בבקשה חייב עזרה!!!!
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-