עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ttwow,

הצילו!!! יש לי כרטיס מסך GFORCE 4 ושיקתי איתו קצת וכעת לא רואים כלום במסך !!! אני יכול לראות את ההכל במסך רק שאני לוחץ בהתחלה שאני מפעיל את המחשב ולוחת על "VGA MODE" אבל אז כל המסך ענקי ובפורמט VGA!! איך אני מחזיר את המסך למקודם ?(אגב שנכנסים לDISPLY ואז לוחצים SETTING אז אין לי יותר את האפשרויות של הGFORCE 4 שהיה לי בהתחלה. אנא צריך את עזרתכם דחוף!

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by King Of Action,

בני אדם , לכל מי שיש לו SMASUNG 959NF . אני צריך לדעת מה דעתכם על המסך הזה , איך החדות , איך הביצועים , איך הצבעים , בקיצור תספרו לי אם אהבתם אותו וכל זה , ובכלל האם אתם חושבים שעשיתם קנייה נבונה . מחכה לתשובה , בנאדם שרצה לקנות P95F+ אבל אין יותר בארץ ושוקל לקנות 959NF .

3. Started by BlAcK DrAgOn,

שלום לכולם... חבר שלי רוצה לקנות מסך חדש מדגם: ViewSonic's P95F+. הוא רוצה לדעת עם יש למסך usb ועד איזה רזולוציה מגיע המסך.... תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  4. בraedeon 9600 XT,עד כמה ההבדל בין שני היצרנים האלה משנה?

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  5. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_97&products_id=5380 כנסו בבקשה ותגידו לי כמה Bit הוא. תודה

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  6. יש לי עכשיו: RADEON 9200 128MB DVI TV OUT אני ממש לא מרוצה מהכרטיס הזה, ואני עכשיו רוצה למכור אותו ולקנות את הכרטיס הזה: http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=VGA002&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=7 מה אתם אומרים עליו? רוחב פס זיכרון שלו הוא רק 128, זה מספיק? חשבתי שיצא מאותו סוג כבר עם 256 רוחב פס זיכרון.

• 9 תגובות
    • 667 צפיות
  7. שלום לכולם! אי רוצה לדעת אם אפשר להכניס למחשב איטי כרטיס מסך טוב למשל GeForce 6800GT על מחשב פנטיום 4 2.4, 768 מגה, לוח אם חדש. רעיון לשאלה זה אם אני מכניס את הכרטיס הזה אז לא יווצר לחץ על הכרטיס וזה יפגע באיכות גרפית או שיהרוס את הכרטיס או לדעתי הכי גרוע, לא יהנה מביצועים מקסימלים של הכרטיס הטוב הזה. אשמח לקבל תגובות...

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  8. שלום חיברתי כבל S-VIDEO מהמתאם שמגיע עם הכרטיס מסך לטלביזיה, לכניסת SVIDEO בטלביזיה. בכל ה-AVים השונים בטלביזיה רוצים את התצוגה של המחשב יפה, רק בשחור לבן מותקנים הדרייברים האחרונים של NVIDIA עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה, תודה

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  9. למשל לשים 8800 ככרטיס מסך רגיל ולהשתמש ב- 7800 כפיזיקלי. שמעתי שיצא איזה דרייבר שגורם לכרטיס רגיל להשתמש כפיזיקלי..

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  10. מכיוון שהvivo של ה1900XT מטומטם בטירוף ועובד כמו הסבתא שלי אני מחפש אם יש כרטיס שכולל כניסות: svideo composite component כדי שאני יוכל לחבר קונסולות משחק למחשב, וכן אני לא רוצה לחבר לטלוויזיה בסלון היא חרא ואני רוצה בחדר יש כזה כרטיס עם הכניסות שציינתי? אם יש כזה כרטיס שתומך גם pal וגם ntsc? עם איכות טובה? תמיכה במסך רחב? ואיזה רזולוציות? תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by Zod,

קניתי כרטיס מסך חדש X1600PRO אז,התקנתי אותו והכל התקנתי לו תדריבר שקיבלתי עם הכרטיס. עכשיו שאני מנסה להתקין את ה CATALIST אז זה עושה כזאת שגיאה ומכבה תמחשב. מה עושים? תודה. הדריברים שבאו עם הכרטיס מותקנים* קיבלתי 3.3 במארק 05

12. אני לא זוכר איזה כרטיס זה בדיוק, אך אני בשלב חיפוש כרטיס מסך חדש, המפרט שלי: לוח ABiT Nforce NF-7 מעבד AMD Barton 2500 זכרון 2*512 Geil+Cooling כרגע הכרטיס שלי Radon 8500 אני מעוניין להשתדרג, בלוח שלי אין PCI-E... רק AGP. א. איזה כרטיס זה היה, של ATI, שאפשר "לפתוח אותו" עם ה-Driver של Omega? ב. איזה כרטיס מומלץ עד 500 ש"ח ? תודה.

• 11 תגובות
    • 667 צפיות
  13. ישנה דרך לדעת באיזה חברת כרטיסי מסך תומך משחק כלשהו ?

• 13 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by HaVoC_850,

רציתי לשאול מה ההבדל בין שני הדברים האלו (איך לקרוא להם בדיוק גם איני יודע - סוג של רנדר אולי)? ואם אפשר קצת מידע על כל אחד מהם, שיסביר את אופן הפעולה של כל אחד מן הדברים האלו בכמה משפטים. כמה יתרונות וחסרונות גם לא יזיקו =). תודה.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by bogdant,

הי. תגידו מה יותר שווה בתקציב של 600 שח GeFroce 6600 256mb רגיל או 1600X 256mb של ATI או שיש עוד הצעות??

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by lowlow1001,

זה מוזר לגמרי הלוח הוא PV800X של ASUS וערכת השבבים של VIA ואני בטוח שחיברתי אותו לחיבור AGP אם מישהוא ישאל אם יש לכם הסבר\פתרון אנא אל תחרישו [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  17. לא משהו מטורף מדי, אבל משהו שייתן ביצועים לא רעים לתוכנת PHOTOSHOP. אם אני מדבר שטויות תסלחו לי מראש, אני לא יודע כלום בתחום הזה. מדובר במעבד P4 2.6 לוח ASUS P4P עם 1 ג'יגה זכרון DDR 400 (2*512) סלוט AGP

• 9 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by Ido.K,

משתלם לי לקנות את המסך הזה מה דעתכם?! תודה ענקית לעוזרים,

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by Yaron-Cohen,

Samsung 955DF הוא 19... ואם זה LCD אז תגידו איזה עד 2000 שח...חבר שלי אמר לי לקנות כמו שלו...LG L1730S...יש משהו יותר טוב??. אאאההה...השימוש שלי...סתם באינטרנט...וסרטים...

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  20. יש לי כרטיס מסך ראדיון 9600XT ויש לךי בכרטיס 2 יציאות אחד לא מיודע השניה דומה ליציאת S-VIDEO אבל יש לה יותר חורים מיציאה רגילה עם אני יכול מה אני צריך לעשות איזה כבל לקנות ואיזה תוכנה להשתמש ?

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by Idanp,

איזה כרטיס יתן תתמורה הכי טובה ב1600?? 6600GT או 6800LE? או שיש יותר טובים במחיר הזה??

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by nahonh,

מה ההבדל בין הכרטיס מסך הנ"ל http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N62128DP.htm לבין שאר החברות? לזה יש TURBOFORCE? ן HSI??? מה זה והאם 680 ש" הוא מחיר טוב?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by LeftRight,

יש לי ATI RAEDON X600 אז ככה על הקוספא רשום שזה X600PRO אבל בתוך המחשב בפרטים שם ובדרייבר בINFORMATION CENTER רשום שזה X600 SERIES משהו כזה....זה אומר שזה לא PRO או שזה PRO אבל ככה זה רשום...בבקשה תענו לי מהר אני חייב לדעת דחוף

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  24. טוב רציתי לעדכן דרייבר אז מחקתי את הדרייבר הקודם ועכשיו לא משנה איזה דרייבר אני מתקין אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב זה כאילו לא התקנתי דרייבר, נפתח לי חלון של חומרה חדשה אבל" בהוספה הסרה של תוכניות "יש את ההתקנה של הדרייבר. ניסיתי למחוק את הדרייבר אפילו Driver Cleaner ואז להתקין אבל גם זה לא עזר.... מה עושים ???

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  25. שלום רב , רכשתי לאחרונה כרטיס מסך 6800 gigabyte . הכל בסדר בו משחקים צפייה בתמונות . עכשיו כשאני בה לצפות בסרטים רואים תמונה משובשת . התקנתי את divx codecs. ועכשיו ניסיתי להתקין גירסה קודמת של ה codecs גם לא עזר . אחיין שלי שנמצא אצלי בביית עם אותו בעיה כאשר מנסים לצפות בכל סרט כלשהוא.יש לו geforce 5200. הבעיה היא רק בצפיית סרטים. כך שהבעיה לא רק אצלי . לשניניו יש את הדרייבר העדכני של \nvidia 77.72 lol עכשיו אני ניסיתי לצלם לכם תמונות על עדי fraps כשאני מפעיל סרט אבל התמונות יצאו ברורות וטובות . איך מסדרים את הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.