כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב נייד יד שנייה ממישהו ובדקתי את החומרה ובכרטיס מסך רשום Mobility Radeon איזה כרטיס מסך זה? באיזה directx הוא תומך? איזה משחקים אני יכול להריץ עליו?
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום חשבתי לקנות את המסך הבא http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=50205471&pfp=BROWSE מה דעתכם תודה!
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מחפש דרייבר לכרטיס מסך cirrus logic 5446 וניסתי כבר בdriver guide ולא הצלחתי סתם בילבלו את המוח האתר הזה....
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
למה יש לי FPS של 45-60 עם כזה כרטיס מסך,כמובן שאני מריץ על ההגדרות הכי גבוהות שאפשר[אני מדבר על המשחק COD4] אבל לפי מה שידוע לי וממה ששמעתי ה-FPS אמור להיות יותר גבוה. עדכנתי את הדרייברים ועדיין לא עזר. המפרט שלי הוא: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHZ ASUS P5K SE Asus Geforce 8800GT G Skill 2GB RAM EZCOOL 450W
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הציעו לי בחנות גרסה של POWERCOLOR וגרסה של GIGABYTE, אותו הכרטיס באותו מחיר. המוכר המליץ על ה POWERCOLOR כי יש לו צלעות קירור שישמרו על הכרטיס יותר. מה אתם אומרים, יש הבדל בכלל?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אחרי שעידכנתי את הלוח אם אז כול הבעיות שהיה לי עם הכרטיס מסך נפתרו לי עכשיו ב- 3dmark05 אני מקבל תוצאה : 3260 הודות לחברת זיגזאג שעזרה לי בלי הם לא הייתי יודע מה לעשות !
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
בן דוד שלי מעוניין לקנות מחבר שלו nvidia geforce fx 5500 128MB ב100 בשימוש פחות משנה. ובכרטיס הזה יש bus-width 64BIT, האם כדאי לקנות? ובכלל יש הבדל גדול בין 64BIT ל128? בתודה manor
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
קראתי בארכיון חדשות שלפני שנה ATI ו-ASUS הכריזו (כל אחת לחוד) על פיתוח כרטיס מסך חיצוני למחשב נייד. זה יצא לפועל/נמצא בפיתוח או שכל הפרוייקט בוטל?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בעתיד הקרוב את GEFORCE 7900GT. אבל נראה לי שמחירו צפוי לרדת בעקבות : -יציאת כרטיסים חדשים (7900GS , 7950GT) של NVIDIA -יציאת כרטיסים חדשים (X1950 , X1900XT 512MB) של ATI מה שבטח יחמם את מלחמת המחירים בין החברות. -אולי אפילו יציאת כרטיסים ראשונים של DX10. השאלה שלי היא ,בהתבסס על נסיונם הרב של חברי הפורום בנושא , מתי לדעתכם תהיה בארץ ירידת מחירים משמעותית של 7900GT ? (ולא, אני לא מתכוון לחכות לכרטיסי DX10) תודה מראש, ראובן
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך LCD 15 הכי טוב שאפשר לגרפיקה ווידאו עד 2500 ש"ח. יש המלצות? האם ה -LCD נופל בהרבה באיכותו על פני המסכים ה"רגילים" ?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם ברגע שאני מריץ משחק האם המעבד או הזכרונות של המחשב נכללים ברמת הביצועים של המשחק? או שהמשחק משתמש רק בכרטיס המסך? השאלה שלי נובעת בכדי להבין אם לשפר את ביצועיי המשחק יש צורך לעשות OC לכול המחשב? האם מספיק רק לבצע המהרה בכרטיס או שהמעבד והזכרונות קשורים? תודה רבה ושבת שלום לכולם
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הי, לפני כמה זמן ביקשתי המלצה למפרט למחשב חדש שאני רוצה לקנות, באשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=360262.new הבעיה היא שהכרטיס מסך שהמליצו לי עליו חסר במלאי, אז רציתי לבקש המלצה לכרטיס מסך דומה בבקשה שכדאי לקנות במקומו. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים אני מתכנן לקנות את הכרטיס Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB ואני קצת מסתבך עם איזה קירור להביא לו. המארז שהולך להיות זה - Fractal Design Core - 3000 Mid Case USB 3.0 זה מארז עם המון מאוורים ואני לא יודע עם יספיק כאן יש מידע מפורט עליו - http://www.fractal-design.com/?view=product∏=110 לא יודע עם זה משנה אבל הספק הולך להיות - Seasonic PSU S12II-620W Active PFC תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת באתר על ה 8600 וראיתי שה PRO הרבה יותר חזק,אולם אני מתכוון לקנות את ה GT ורציתי לשאול מי יותר חזק? אני מתכוון לשחק ברזולוציה1024*1248 ומקסימום פילטרים על 2.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7800GTX EXTREME 256 של LEADTEK האם אני יכול להוסיף לו איכשהו ל512? תודה
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מי מביניהם יותר טוב? 7600gs רגיל של לידטק x1600pro golden של פליט או x800gt 128 mb (תשימו לב זה 128 מגה ולא גרסת ה256) תודה! אגב זה ממש דחוף
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
למומחי האתר שלום לא יודעה עם זה הפורום המתאים אפשר לשנות מעוניין בכרטיס לכידה ועריכה של סרטונים קצרים קול ותמונה שהייה תומך WIN 7 8 64BIT מה עדיף פנמי או חיצוני יש לי כול החבורים החדשים תומך רזולוציה FHD 1980X1200 30+FPS או יותר רזולוציה FPS שהייה איכותי ואמין אפשר גם לקנייה בארץ או בחול אין בעיה מבקש עם אפשר לרשום למה אתם ממליצים על כרטיס כזה או אחר ועם יש לו פיצ'ר מיוחד שאין לכרטיסים אחרים תודה
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אם אני מחבר את הוידיאו לכרטיס טלויזיה דרך S-VIDEO אז עובר גם AUDIO ? או שאני חייב לחבר את הוידיאו לכרטיס קול גם ? והאם יש דבר כזה מתאם SCART->SVIDEO, כי אין לי יציאת S VIDEO בוידאו אבל יש לי SCART...
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, בכוונתי לקנות מסך שטוח לא דק . 19 אינצ' בסביבות ה-1000-1500 ! מכוון שאתם מבינים אני מבקש את היעוץ שלכם.. מה המסך הכי טובבבבבבבב שאפשר לקנות בסכום הזה לפי הפרמטרים המצויינים למעלה. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום ,החלטתי לקנות מחשב חדש ואני מתלבט ויש לי שאלה עליכם רציתי לקנות בהתחלה את LEADTEK WinFast PX7900GTX 512MB MyViVo וכרגע גיליתי שיש גם את LEADTEK WinFast PX7900GTX eXtreme 512MB MyViVo ההפרש בין השניהם הוא רק 250 ש"ח האם כדי להזמין את האקסטרים? ומה ההבדל שלהם בביצועים האם יש בכלל? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שהיה כמה שיותר טוב להרץ משחקים והכרטיס מסך זה Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb HDMI DualDVI Retail SX195P256H ¤965 1 וצריך להתחשב שזה עם מעבד Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤418 1 אפשר לימצוא כרטיס מסך יותר טוב למשחקים ותופסת 60-70 שקל ?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חלש: פנטיום 3 עם 733mhz זיכרון 128mb+256mb לוח אם של VIA עכשיו איזה כרטיס מסך ישפר לו את הביצועים (אגב יש לי גם בעייה מוזרה שסרטים בתוך משחק שאינם רינדור בתלת-מימד פועלים בקופצנות כמו בג'נרלס, מאטריקס, ובלאד אומן 2...) האם באמת כדאי לקנות רדאון 9500 פרו? התקציב הוא 1000 שקל
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום רב, ראשית - ע"פ ה-Speficiations של הכרטיס, הוא אמור לרוץ על 1137mhz cpu clock אבל אצלי הוא רץ על 1100 בלבד (הוא רץ על 1100 Mhz גם כשה-Power target על 122. (מצורפת תמונה של הקונפוגירציה של הכרטיס.) השאלות הן - האם אני מפספס משהו ? האם זה אומר שהכרטיס שלי לא תקין ? האם תדר הזכרון תקין ? ע"פ הדף התכונות באתר של ASUS, זכרון הכרטיס אמור לרוץ בתדר 6008mhz, לא ? שנית, לאחר כמה שעות של משחק, המשחק פתאום יוצא ,ללא הודעת שגיאה ,לשולחן העבודה. ביצעתי בדיקת זכרון,CPU והכל תקין. גם ב-Default cpu clock הוא יוצא. האם הבעיה בכרטיס מסך או בספק ? יש לציין שאני רק משחק ב-BFBC2 ואין לי משחק שאני יכול לשבת כשלוש שעות לשחק. שוב, מצורפת תמונה של הקונגפיגורציה של הכרטיס. אודה לכם מאוד …
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-