עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nirt,

עשיתי חיפוש ולא מצאתי... איך רואים FPS תוך כדי משחק ?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by M. J,

ראיתי שכרטיסי ה-XT החדשים של ATI יצאו, והשאלה שלי איזה כרטיס יותר טוב ה-9600XT או ה-9800 (לא גירסת פרו). והאם כרטיס ה-9600XT תומך באופן מלא ב-DIRECTX 9.0 כמו ה-9800? תודה.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  3. Started by llivny,

קניתי כ. מסך של GIGABYTE 9800 GTX+ 1GB. אני שוקל לקנות מסך FULL HD 37" PANASONIC. יש לי עם הכרטיס מתאם מDVI לHDMI הכרטיס יתמוך ב1920X1080? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by ashkenazone,

אני יודע שכבר שאלו את זה בפורום אבל לא מצאתי בחיפוש: אני צריך השוואה בין חברות שונות על הכרטיס x800 xl אבל לא בנפרד יאנו לא לינק לאחד של פאוורקולור ואז עוד אחד לאחד של ג'יגהבייט אלא באותו אתר השוואה בין כמה היה את זה איפשהו בפורום וזה נעלם

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  5. Started by com555,

ראיתי את זה פה: http://memory.starwebz.com/product-4.html מה ה-W אומר? שרשום 9800W ?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  6. Started by רוני רו,

היי רציתי את דעתכם בתוצאה שקיבלתי עם תוכנת 3DMARK06 בתוכנת XP 32 BIT, התוצאה שקיבלתי היא 7200 נקודות. יש לי כרטיס מסך 9600GT 512 מגה של חברת ZOTAC ספק של ברת SPIRE 550 WAT מחשב עם מעבד AMD 3800 ליבה כפולה 64 ביט זיכרון 2 זיגה DDR1 לוח אם של GIGABYTE GA-K8F-9 ULTRA האם יש צוואר בקבוק עם מחשב כזה? בתודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  7. Started by Zod,

איזה דריבר לקחת לכרטיס הנ"ך 9X.XX או 8X.XX

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  8. היי צריך עזרה דחוף!! מחפש מסך למחשב וגם לTV ב5500 ש"ח ורמקולים עם שלט ב1000 ש"ח

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  9. Started by גוני שועלי,

שלום, אני עומד לקנות את הכרטיס מסך הזה ואת המסך הזה מפנדה. מחיפושים שערכתי פה בפורום הבנתי שהם מאוד מאוד טובים - כל אחד בתחומו. בעקרון, מה שאני מחפש זה מסך וכ.מסך למשחקים. השאלה שלי היא כזאת: התקציב שלי למסך ולכרטיס מסך זה 6000 בסה"כ. החלטתי לא להשתולל עד הסוף כי לא בעוד הרבה זמן יצא DX10. השאלה שלי היא אם הדגם הספציפי הזה של הכ.מסך (הכוונה לחברה שלו) הוא איכותי? האם יש עוד חנות אמינה כמו פנדה שמוכרת את החומרה הזאת במחיר נמוך יותר? האם יש כ.מסך יותר טוב במחיר נמוך יותר? שמעתי שיש 7950GT הוא יותר טוב? ובכלל האם יש לי אפשרות לקנות את אותה חומרה במחירים יותר נמוכים? נ.ב. אל תמליצו לי על גרסאות של כרטיסים שבאים עם קירור אלטרנטיבי. תודה מראש לעוזרים. עריכה: עכשיו יצא גם ה-195…

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by Rivking134,

בשעה טובה ומוצלחת הזמנתי כרטיס מסך חדש X1950 Pro 512MB שעות שישבתי וחשבתי מה לקות אותו או את ה-8600GTS והחלטתי ללכת עליו הכרטיס יגיע ב"ה ביום ראשון או שני קניתי אותו מנועה. יש פה אנשים שיש להם ת'כרטיס שיכולים להגיד לי יתרונות וחסרונות עד שהוא מגיע... ;D (הכוונה באיזה משחקים הוא תותח יותר ובאיזה פחות...)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by +Eliran+,

שבוע טוב! האם כרטיס מסך שנמצא בנפרד מלוח האם צורך יותר סוללה מאחד שנמצא בילט-אין? שאלה נוספת, איך ה5145 בתור כרטיס מסך? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by sby333,

מה שהייתי רוצה לשדרג זה בעצם את הכרטיס מסך...וחשוב שיתמוך ב: 1.יצאת HDTV ל HDMI. --> לLCD סמסונג 32-R81B. 2.DVI כמובן לLCD של המחשב. --> LCD LG "17 3.יהיה חזק ככל שאפשר (ביצועים).

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מי לוקחת באיכות של LCD 42 אינטצ ומעלה LG או סוני?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  14. מפתחת השבבים AMD לא ממתינה לנחיתת המתחרים בחנויות ונוקטת בצעדים נגדיים מתבקשים כבר עתה לכתבה

15. אז ככה יש לי כרטיס מסך מסדרה 8 ועדכנתי כמה פעמים את הדריברים וכל פעם נפתחת תיקייה חדשה עם קבצים בפנים אז העם ניתן למחוק את העידכונים הישינים יותר דוגמא : C > programs files > nvidia > 169.21 > 178.24 ועוד ועוד העידכון הכי חדש 186.76 אז אני אפשר למחוק את 169.21 > 178.24 זה לא יעשה בעיות

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  16. אהלן חבר'ה, לאור קנייתי האחרונה philips 42 8404 ;D רציתי לקנות כרטיס מסך חדש שיתמוך בטלוויזיה כמו שצריך ! כל הפרטים על המחשב נמצאים "במפרט מחשב שלי". דברים שכן חשוב שיהיו כתובים פה: יציאת DVI אחת לפחות חובה (מסך samsung 2043bw). יציאת HDMI לחיבור לטלוויזיה. כרטיס מסך שקט ככל שניתן, אבל שלא יהיה עם קירור פאסיבי. כרגע יש לי 9600GT ונראה לי שמבחינת ביצועים ה 4850 יותר טוב ותקנו אותי אם אני טועה. כמובן אני שואל כי אם כבר אני קונה כרטיס מסך חדש אני רוצה שיהיה לי גם שידרוג במשחקים על הדרך. משיטוט קצר שלי באינטרנט ראיתי שיש כאלה שכתוב שהוא מעביר HDMI via dongle. מה זה אומר? בנוסף, אני ידוע שזה לא קשור לפה אבל מי שידע לענות לי על השאלות ששאלתי כנראה ידע את התשובה לגבי השאלה הבאה.…

17. כדי למנוע צווארי בקבוק. המפרט הוא כזה: AMD AthlonXP 2600+ ליבת בארטון Abit NF7 1G Twinmos DDR 400 CL2.5 Maxtor 120GB 7200RPM 8MB ATA133 וכו וכו. עכשיו, הלבט המרכזי הוא בין ה6800NU ("רגיל") לבין ה6800GT, שניהם בAGP. מה דעתכם?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by RUONXHEV,

היי יש לי שאלה יש לי כרגע EVGA GTX 470@850/1800 אני רוצה להוסיף כרטיס פיזיקה ואני קראתי באיזה שהוא מקום שאים אני שם 250/260 אז בגלל שהכרטיסים האלה לא תומכים בDX11 אז לא היה אפשר להשתמש בDX11 למרות שהם משמשים רק לפיזיקה!!! זה לא ניראה לי נכון כלל אבל לפני שאני מבזבז 500 ש"ח אני רוצה להיות בטוח! תודה לעוזרים רום

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Bypass,

שלום, אני עובד עכשיו עם מסך ויוסוניק 19 ישן (1024X1280) ומעוניין לרכוש דל U2412M. כרטיס המסך הוא AMD HD6770, שברזולוציה הזאת אין לי מה להתלונן עליו, כולל בכמה משחקים חדשים. השאלה היא איך הכרטיס יעבוד עם מסך 24 16/10, ואם צריך לשקול לקנות חדש ? תודה...

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  20. עם 3.10=3421 עם 4.2=3851 ואפילו לא הגדרתי הכל על OPTIMAL PERFORMANCE, השארתי את זה על BALANCED. מה אתם אומרים על זה?

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  21. ב 300 שקל... יש לי P4 3000 עם geforce 5200... חשבתי לשדרג בזול כמה שיותר. שווה את הכסף? יספק סחורה נורמאלית במשחקים כמו FEAR או QUAKE4 ? יש המלצות אחרות? תודה, דניאל.

22. Started by karpad,

שלום רק רציתי לראות את ההבדלים בין הכרטיס הישן לחדש בקצב הפריימים בATITOOL פתחתי לי את התוכנה לתומי ומה ראיתי שם?!!!! רואים ממש מגעיל את ה3D VIEW למה רואים כלכך מגעיל מה עשיתי לא טוב!?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by רועיקי,

בצער רב וביגון קודר אודיע על פטירתו של סוס העבודה שלי. זה שאלוהים יודע איך, יחד עם 3GB של RAM וQ6600, הריץ לי גם משחקים מודרניים על הגדרות מפתיעות ושרד לא פחות מחמישה(!!!) קייצים ישראליים עתירי לחות, עם אפס תקלות. [דקה דומיה] כעת אני שוקל להחליף מחשב לגמרי. לא מכוון לעתיד, לא כזה מת על משחקים עתירי גרפיקה. חשבתי בכיוון של רק קצת יותר חזק ממנו או זהה בביצועים. חשוב מאוד שיהיה שקט שקט! (בבירור קצר המליצו לי על 660ti, אבל מה אני צריך ת'מפלצת הזאת). כרגע אין לי מפרט, אני רק מתעניין בקשר לכ. מסך, אבל אם תרצו להמליץ על מפרט צמוד (לוח, מעבד, זכרונות, ספק כוח) - אודה לכם מאוד.

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by gjook,

אני מחפש כרטיס , למחשב המחשב שלי הוא: [PU Type (Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133 512 ram Video Adapter nVIDIA GeForce4 MX 440 (עכשיו אתם מבינים למה אני רוצה לקנות..) בכל מקרה , אני רוצה לשדרג את המחשב בסביבות ה1000 ש"ח... (300 ש"ח זיכרון , ועוד 700-800 ש"ח כרטיס מסך (כמובן שאפשר גם להתגמש , הכל תלוי בביצועים יחסית למחיר..)) אני רוצה שמחשב ישרוד משחקית עוד איזה שנה וחצי .... אני כנראה יקנה עוד 512 ראמ...וכרטיס מסך חדש.. הכרטיסים שאני מתלבט עם לקנות לagp הם: Gigabyte GeForce FX7600GS מצאתי ב764 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1988 x800gto palit מצאתי ב 764 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579 Innovision® GeFor…

• 10 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by hell,

אני לא מצליח לימצו איפה מגדירים את האפשרויות האלה זה די חשוב אני אשמח אם תוכלו לתת הוראות מדויקות איך להגיע לשם ואולי המלצות לשינוי ההגדרות...

• 0 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.