כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
בהמשך לדיונים שהיו כאן בנושא נראה לי זאת הקנייה המשתלמת ביותר מחיר@עלות http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=10&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D3830830 כן ?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
וכמובן שיחס עלות תועלת שלו הגבוה ביותר ברשותי מחשב AMD 64 3000 עם שני ג'יגה זיכרון לשימוש בתוכנות פרמייר אפטר אפקטס ומקס על מסך DELL 2407
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
ערב טוב! לפני איסזה יומיים התקנתי דרייברים אומגה אחרי מחקתי ושמתי את הכי חדשים של NVIDIA מפה התחילה הבעיה.. כאשר אני נכנס אני לוחץ מקש ימני על קובץ כלשהו המסך מתכבה ונדלק תוך איזה שניה.. הסרטים לא עובדים (אולי בעיות קודק אני יבדוק ויחזיר תשובה) אני מפחד שקרה משהו לכרטיס בגלל ההאומגה הזה למרות שמשחק 2004UT עבד יפה על הגדרות גבוהות (עם הדרייבירים של נוידיה) ולא עשה בעיות... מקווה שזה בעיה קלה ולא רצינית.. תודה רבה :xyxthumbs: עדכון: רק שאני מתקין דרייבר מסוים זה עושה לי תבעיה הזאת בלי דרייבר בכלל אין את הבעיה
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
שלום אני הולך לקנות את הטלויזיה הזאת http://www.lg.com/us/tv-audio-video/televisions/LG-lcd-tv-32LK450.jsp 32LK450 של LG והייתי רוצה להחליף את הכרטיס מסך (512MB radeon 4850) בכרטיס יותר שקט ויותר מתקדם המעבד זה E8400
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום4 3GHZ, זיכרון 1024 DDR400 של סמסונג, לוח ASUS P4P800SE, וספק כוח די חדש של 520W. קניתי אתמול 7800GS, ולפני כן היה לי 9600XT, קיוויתי לראות שינוי גדול בביצועים במשחקים, אך לא קיבלתי שום שינוי. התוצאה שקיבלתי ב- 3DMARK05 היא 5400. מישהו יכול לתת לי סיבות או רעיונות למה הביצועים לא השתנו, ואיך אני יכול לשפר אותם? תודה לכל עוזר.
-
- 46 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם !!! כמו שאמרתי קיבלתי ציון נמוך מאוד 4699 (!!!) זה המפרט שלי Pentium 3 731 MHz 256MB of RAM Mother borad Asus cuv4x G-force ti4200 128 DDR רציתי לדעת למה קיבלתי כזה ציון נמוך !??!!? יש לציין כי הכרטיס חזר מתיקון לא מזמן... היתכן שיש בו עוד בעיה !?!? ??? ??? ??? ??? ??? ??? בתודה מראש lir@n סליחה שלא ציינתי... אבל כמובן שהאיי איי ואפ אפ היו מכובים... עשיתי השוואה ועדיין קיבלתי נמוך... אין לי דרייברים בו למה שאני מתקין דרייברים משחקים נתקעים לי או לא פועלים בכלל אז אני עם הדרייבר של הווינדוס... הבאיוס בלוח אם מעודכן...
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש מצב למצוא השוואה ביניהם? ואיפה בין השלושה X1800XT נמצא? תודה לעוזרים מראש
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מהכרטיסים יותר טוב.. זה? http://www.pandas.co.il/product_info.phpcPath=609_273_416_1271&products_id=7816 או זה? http://www.pandas.co.il/product_info.phpcPath=609_273_1358&products_id=8041 הפרש מחירים של 130 שקל P: הקירור של לידטק לא נראה משהו אבל אני לא יכול לשפוט כי אני לא רואה את הקירור של PNY.. : למישהו יש אחד מהכרטיסים? תודה מראש P:
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו זאת שאלה קצת דפוקה בגלל מלא בעיות שיש לי בכרטיס חשבתי שתוכלו לעזור. יש לי את הכרטיס 2600pro 512 mb pcie gigabyte ואני לא רואה שום מקום שיכול להתחבר אליו כבל מהספק כח האם זה הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני ראיתי כמה כרטיסים מסך PCI-EXPRESS בין מחירים 800 עד 2000 ש"ח. אני לא יודע איזה מתאים למשחק חדש למשל call of duty 6 ויש עוד הרבה משחקים שיצאו לאחרונה. תקציב שלי עד 1000 ש"ח ולא יותר. הכי חשוב שכרטיס מסך חזק יתאים לכל משחקים שיצאו בעתיד למשל בשנה הבאה שנה 2011 יצאו משחקים חדשים וקנה משחק שיעבוד לי במחשב שלי. ובלי דרישות כרטיס מסך להחליף.מבינים? משהו כזה שכרטיס מסך יחזיק מעמד 5 שנים שכל משחקים יעבדו בלי בעיות ובלי דרישות מינימום כרטיס מסך. מה אתם מציעים לי,ומה מומלץ לי ליקנות,איזה דגם טוב יותר? הייתי רוצה כרטיס מסך זיכרון 1GB 512bit בתודה מראש בן
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום . כבר שאלתי על כך באופן כללי אבל מכיוון שלא הצלחתי לפתור את הבעיה אפרט: אני מנסה להתקין מדפסת די מתקדמת במחשב P2 ולא מצליח בגלל הגדרות התצוגה. יש לו כרטיס מסך VOODOO 3 שמותקן נכון ועובד, ומסך 15 אינץ'. המדפסת דורשת תצוגת מסך של לפחות 600X800, אבל אני לא מצליח להגדיר את התצוגה אלא ל-600X480. האם זה בגלל המסך או בגלל הכרטיס ? משום מה אני לא מצליח להבין את הפרינציפ. מה אכפת למדפסת איזה מסך יש לי - אם הכרטיס הוא תקין? איך אוכל להתגבר על העניין? יש לי כרטיס מתקדם יותר - האם להחליף ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אהלן, צירפתי תמונה של ספק שברשותי. האם יחזיק 4770? שאר המערכת היא לוח G31 מעבד E5200 זוג זכרונות של 1GB כל אחד הארדיסק בודד של 160 ג'יגה לא יבוצע אוברקלוק לאף אחד מהרכיבים. במידה ולא, איזה כרטיס החזק ביותר אוכל לרכוש במחיר של עד 450 שקלים למטרת גיימינג קליל? מערכת הפעלה XP ולכן אין צורך בתמיכה בDIRECTX 11. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את הכרטיס: GeForce 8600GT אם 512MB ו256BIT איזה חברה אתם חושבים מייצרת את הכרטיס הטוב ביותר אם הצי'פ הנ'ל? ואם יש לכם כרטיס יותר טוב להציע ב750 למשחקים...אתם מוזמנים מה אתם חושבים על: PALIT GeForce 8600GT SUPER 1GB DDR2 - RETAIL
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום ברשותי המפרט הבא: Intel Pentium 3 550Mhz Voodoo 3 3000 אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שברשותי לכרטיס מסך אחר למטרת משחקים. התקציב שעומד ברשותי הוא כ-400 שקל, מה מומלץ ? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
ראיתי את העיסקה הזאתי בנועה האם היא משתלמת כי זה גם לוח שעולה נאמר 1000 אז הכרטיס יוצא 2670.... שבבדיקה של ה 3DMARK 2003 הוא עוקף את האולטרה והX850PE לבל נשכח שמקבלים פה גם לוח שמחירו גדול.. הנה קישור http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2857&catcode= והנה המבחנים ב 3DMARK 2003 משתלם או לא?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס נועד לשמש לצפיה בתכני HD לא למשחקים בכלל. א. מתי הוא אמור להגיע לארץ? ב. האם שווה בכלל לחכות לו או לקנות היום HD2400 וזהו? ג. מה ההבדל בין היצרניות השונות (לדוגמא Gigabyte או Sapphire)?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
palit hd4870 512MB vs palit hd4870 1GB עד כמה ההבדל משמעותי?
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
האם ניתן לרכוש בארץ HD5670 או HD5750 שלא יתחממו יותר מדי ויהיו FANLESS? בתודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לשכן שלי בעית צבעים במחשב והוא ביקש ממני לכתוב פה את הבקשה לעזרה. יש לו כרטיס מסך נ.וידיה ג'יפורס 6200 ווינדוס XP. הבעיה היא שהצבעים דומים מאוד לצבעים כמו בsafe mod. כלומר לא נכונים, הקרנה לא מדויקת בעיקר בצבע ירוק במקום שחור וכו'. בעיה קיימת לא רק בוינדוס, אלא גם בכל מקום אחר במחשב, מרגע ההדלקה עד לרגע הכיבוי. מישהו יודע מה הבעיה? אם צריך אני אספק מידע נוסף (רק לומר איזה). דניאל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מכוונים הכי טוב שאפשר תמסך הזה? (פעם שאלתי על זה אבל התוכנה שהביאו לי סתם סיבכה אותי עוד יותר והכיונון בו מאוד מעצבן יש איזשהם פרמטרים ידועים?)
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בכרטיס מסך geforce fx 5200 אני מעוניין לחבר את הטלויזיה למחשב באמצעותיציאת ה Svideo..... הכוונה היא לראות בטלוזיה קטעי וידאו ( לא בהכרח את כל הלוח עבודה)..... אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד אני עושה את זה, איזה תוכנה אני צריך ואיזה הגדרות להגדיר, דרייברים וכד'... - תודה רבה... TOM
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
תקשיבו הכרטיס מסך במפרט שאני קונה השבוע הוא palit 4870 1gb sonic dual edition. עכשיו ככה אני רציתי לדעת אם אני ארגיש הבדל בביצועים, בקירור בין הכרטיס הזה לגרסה הרגילה של sapphire? ועוד שאלה לכרטיס מסך של palit יש מצב turbo וoc במצב turbo הוא מהיר יותר ב400mhz ובמצב oc הוא מהיר ב200mhz ועכשיו השאלה שלי היא האם המצב oc וturbo מקצרים את אורך החיים של הכרטיס ? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי 4850 וספק 430 של סיסוניק שאר מפרט אפשר לראות בצד ובזמן אחרון במשחקים התחילו להיות לי בעיות שהמסך נהיה שחור ויוצא מהמשחק וחוזר או לפעמים לא חוזר. DIRT2 COD:MW2 NFS: SHIFT ולא ידעתי מה לעשות חשבתי ספק לא טוב או כרטיס דפוק ואולי זה כן ככה אני לא יודע אבל מה שמצחיק עשיתי אוברקלוק למעבד מ2.66 ל 3.1 העלתי FSB מ333 ל 395 וזה כולל את הזכרונות )667( בלי העלאת מתחים, ועכשיו פתאום הכל עובד חלק ואפילו יותר טוב וגם יותר חלק ועשיתי איזה 4 שעות של בדיקות מאמץ למעבד עם S&M PRIME 3mark וממש אין זכר לבעיות שהיו לי איך אתם מסבירים את זה?
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הכרטיס מסך הקיים 7800GTX כבר מספר לא קצר של שנים (מפרט מלא בחתימה) בקרוב הולך לצאת DIABLO 3 שרק לכבודו אני רוצה לשדרג - ויש לי שלושה חודשים לערך לחשוב ולשים קצת כסף בצד לכרטיס מסך חדש. אז הגיע הזמן לעשות את השדרוג שמעתי שהולכים לצאת כרטיסים חדשים, אין לי בעיה לחכות חודש או חודשיים אם הם יהיו בתקציב שהקצבתי לעצמי. רציתי לדעת האם בתקציב של 700 - 800 ש"ח אני יכול למצוא כרטיס טוב מזה? והאם הספק כוח יגביל אותי? סה"כ הוא אמור להיות 600W (לא ג'אנרי! של חברת OCZ) אבל הוא יחסית נחשב לדגם ישן. האם הוא יחזיק מעמד והאם יש לו את החיבור הדרוש לספק כוח? בנוגע לצוור בקבוק יהיה טיפשי לשאול כי המעבד סה"כ מעולה (אפשר לתקן אותי...) ושאלה אחרונה איך חשובה: כ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-