כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
איך הכרטיס הנ"ל למשחקים על פלטפורמת מחשב p4 1.5Ghz 256Rdram intel garibaldi 850d הוא הוצע לי במחיר של 350 יד שנייה, משתלם? תודה על התשובות.
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך זה שהכרטיס הזה עולה כלכך מעט? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3025
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום רכשתי לאחרונה שני כרטיסי 8500LE של חברת SAPHIRE, הכל בסדר איתם, חוץ מיציאת הטלוויזיה. התמונה בטלוויזיה מופיעה בסדר גמור אבל משום מה לא תופסת את כל שטח מסך הטלוויזיה בגובה (לרוחב זה בדיוק בסדר). שיחקתי עם כל הקונטרולים ומתחתי אותו ככל האפשר אבל הוא רק נמתח עד לגבול הקודם ולא יותר. בפועל יש לי פס שחור עבה בתחתית המסך ופס שחור דק יותר בחלק העליון של המסך, ממש מרגיז. חיברתי את שני הכרטיסים שני טלוויזיות שונות, לצורך זה השתמשתי בשני כבלי svideo to rca התופעה הייתה זהה. לאחרונה הבאתי מחבר מחשב נייד עם כרטיס 7500 , חיברתי אותו לטלוויזיה שלישית (וחדישה מאוד) באמצעות שתי האפשרוית svideo to composite svideo to svideo גם במחשב הנייד קיבלתי את אותה תופעה בדיוק. לכן אני מניח שזו …
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=38346 The raw scores are 5500 3DMark06 for the GTS and 4800 for the GT, blurred slightly to protect the guilty. That is the good part. The bad part is when you start using heavy textures, performance drops off notably, and I mean notably. Think cliff.
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, זה המחשב שיש ברשותי היום: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz Motherboard Name Gigabyte GA-965P-DS3 System Memory 2048 MB DDR2-800 DDR2 SDRAM Video Adapter NVIDIA GeForce 7600 GT 256 MB הוא עונה על כל צרכי ואני לא רואה צורך להחליפו עד שהיום רציתי לשחק במשחק sniper ghost warrior 2 ולא ניתן לשחק עקב הכרטיס מסך הנמוך מידי לדרישות המחשב אודה לכם מאוד להמלצה לכרטיס מסך טוב שיעשה את העבודה - מחיר עד 600 ש"ח כמו כן אני מעדיף כרטיס של Nvidia ולא ATI אני לא משחק הרבה עד שיש משחק ששווה את הזמן, כמו כן לא משחק ברזולוציות גבוהות מידי.. יש הרבה כרטיסי מסך שכיבכול עולים פחות אבל הרבה יותר טובים מעלה שעולים יותר עדיפות לכרטיס שיכול להחזיק כמה שנים לפני החלפתו …
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש חנות שמוכרת כרטיס 1900XT עם קירור של זלמן ב-2220 וכרטיס 1900XTX של אותו יצרן וללא קירור כלשהו ב-2300. מבחינת מחיר זה לא כזה משמעותי, השאלה היא אם זה כרטיס שחובה לו מאוורר כי אם לא אז כמובן שעדיף לי ה-XTX.
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מתי יהיה ניתן לרכוש אותו בארץ ומה המחיר לערכתכם יהיה? האם הוא יהיה יותר חזק מה HD3870 ?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי אני רוצה לפרק את הכרטיס מסך מה-AGP, עכשיו הכרטיס הוא מאוד ארוך וגדול (Leadtek 6800Ultra) ואני לא יכול להגיע ל-AGP Locker הקירור העצום של Leadtek חוסם את הגישה שלי ל-Locker רציתי לדעת, אם אפתח את הבורג שנועל את הבראקט של הכרטיס למארז ואמשוך את הכרטיס החוצה (מבלי לפתוח את ה-AGP Locker) האם הכרטיס יצא ללא נזק? או שמא זה יסב נזק לכרטיס? רב תודות
-
- 11 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי ספק שקניתי באייבורי EZCOOL 500W והמחשב לא נדלק לי החלפתי כרטיס מסך פשוט והכל עובד לדעתכם הבעיה בכרטיס מסך או בספק עם הספק הקודם ה X1800 עבד לי בסדר גמור עם הספק החדש גם עבד לי טוב אך לאחר חודשיים הפסיק לעבוד ( כל שאר המאוורים עובדים )
-
- 12 תגובות
- 719 צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות את זה? יש לי את הכרטיס xfx6600gt וקיבלתי איתו כבל כזה שבצד א הוא עיגול ואזה יש 3 פינים מעליהם יש 4 פינים ומעליהם יש 2 פינים אתם יודעים לאיזה סוג חיבור אני מתכוון? ובצד ב יש שני פינים מעליהם עוד שני פינים ומעליהם מקל שחור כזה אז את צד א אני יכול לחבר לכרטיס מסך אבל אין לי בטלויזיה חיבור לצד ב אז מה אפשר לעשות? העליתי תמונה של החיבורים *עריכה* איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך שלי הוא vivo? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך מומלץ למשחקים בתקציב של 700 - 800 שח ?
-
- 10 תגובות
- 719 צפיות
-
-
תראו מצידי גם שיעלה 400 שקל הקטע הוא שישמש את הצרכים שלי המחשב הוא בעיקר ביתי ואינטרנטי לגבי המשחקים אז מדי פעם אני ארצה להוריד משחקים חדשים ולשחק בהם בהנאה אבל לא ברמה של גיימר כבד ובטח שלא ברזולוציה הכי גבוהה רזולוציה ורמה של משחקים ברמה בינונית תספק אותי. אפשר כרטיס מומלץ ומחיר? תודה.
-
- 11 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שבת שלום. אתמול קיבלתי סוף סוף את הHD6450 (לאחר שנים שהייתי עם 7600GS). הסיבה שהחלפתי את הGS היא שהוא לא הצליח לנגן סרטי Blueray FHD. הבעיה,שכעט הניגון של סרטים אלה יותר גרועה עם ה6450. עכשיו יש ריבועים בסרטים והסרט בקושי זז. הנגנים שאני משתמש בהם: BSPlayer,PowerDVD,KMPlayer וmpc-hc. בכולם התגובה זהה. זה עניין של הגדרות בדרייבר או בנגן?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני בונה לי מחשב ורציתי לשאול האים הכרטיס הסמך הזה הוא כרטיס שיכול להחזיק לי משחקים כבדים כמו hl2 doom3 ועוד ורציתי לדעת לפי הכרטיס מסך הזה כמה ספק כוח אני צריך לקנות Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9512
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם תהיה בעיית תאימות לכרטיס המדובר עם לוח אם של אסוס(לא חדש כל כך, ומכאן שאלת התאימות) עם הדגם P5KPL-VM לינק: http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=i5ktecSJbqQKaa0x&content=specifications תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני לא ממש גיימר רציני ובעיקרון אם אני כבר משחק אז זה באקסבוקס שלי אבל עדיין ......הג'יפורס 4 המעאפן שלי כבר לא שווה כלום ואני מעוניין בכרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחקים החדשים באיכות טובה אבל לא מטורפת מוכן להשקיע 500 ש"ח עם חריגה של עד מקסימום 150 שח מהתקציב אז מהו כרטיס המסך הטוב ביותר שאוכל לקנות בסכום זה?
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/photos/atis-dual-gpu-radeon-hd-5970/2408144/
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אני רואה שעםti4200 שעושים להם אוברקלוקינג מגיעים לביצועים דיי טובים, ולמהירויות גבוהות יותר מ4600 באוברקלוק (לפחות שלי..) זה נכון? Ti4600 זו בעצם ליבה מומהרת ש"איבדה" מהאוברקלוקיות שלה? ;D
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
בהנחה שלא רוצים "לזרוק" כסף, וברור שכל אחד יכול להגיד "כן יותר טוב כמה שיותר, אם אתה יכול תשים גם 5 כרטיסי מסך בו זמנית". עד כמה באמת שווה להוציא עוד על כרטיס מסדרת 4870 נוסף? אני מסתכל בהרבה מבחני ביצועים, ולרוב אין הפרש ביצועים גדול כול כך, יש משחקים שבכלל לא יודעים לנצל עוד כרטיס( CRYSIS לדוגמא). ו4870 הוא כרטיס חזק למדי בעצמו (בחלק מן המבחנים אף עוקף את 280GTX של NVIDIA שעולה פי 2 יותר!). אז מה עדיף, לקנות כרטיס 4870 אחד, או לקנות שניים, או לקנות 280GTX כשזה מגיע לנטו ביצועים וגם בהתחשב בתועלת לעומת מחיר? ובהנחה שמשחקים כמובן ברזולציות גבוהות (1900 על 1200 לדוגמא), כי אחרת כל כרטיס יספיק (לרזולציה של 1280 על 1024 גם 8800 ב900 שקל יעשה את העבודה מעל ומעבר)
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
האם רוחב הפס של תקן ה-Thunderbolt יצליח לאפשר לכרטיסי דור ה-Ampere לפעול כהלכה? בקרוב נוכל לגלות זאת, תודות לדגמי ה-eGPU החדשיםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
- 1 follower
-
-
דבר ראשון: הגיע כרטיס מסך GEFORCE FX 6800 GT 256 MB של GIGABYTE ליבואן של העיקרי של חלקי המחשב בארץ אך עדיין לא נקבע מחירו ולכן עדיין לא יכול לדווח על מחיר אך יש סיכוי שיכנס מהר לשוק... דבר שני: כל סידרת ה-X300 , X600 , X800 שקיימץ בארץ של חברת GIGABYE היא רק PCI-EX אז כנראה התקן הזה הולך לפרוץ חזק ולר להשאיר יותר כרטיסי APG X8!!! והכי חשוב אני מאחל שנה טובה עם הרבה אוברקלוקים מוצלחים!!!
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אז יש לי תכרטיס הגעתי ל-OC הכי חזק שהוא עמד בו.. מה עוד אפשר לעשות? צריבת ביוס לכרטיס אחר תעזור? פתיחת צינורות עיבוד? משהו? יש איזשהוא משהו שאפשרי לעשות אותו? תודה
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום....היום התקנתי את הקירור של זלמן לכ.מסך שלי... הטמפ ירדה ב20 מעלות אבל בזמן משחק(בדקתי בספלינטר סל) יש כל מיני נקודות לבנות ועצמים(נגיד פתאום יש משו שניראה תכמו מוט) שלא שייכים...למישהו יש מושג מה קרה? אולי הגוף קירור לא יושב טוב? השתמשתי גם בAS3(עם זה משנה)
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום רב, ראשית - ע"פ ה-Speficiations של הכרטיס, הוא אמור לרוץ על 1137mhz cpu clock אבל אצלי הוא רץ על 1100 בלבד (הוא רץ על 1100 Mhz גם כשה-Power target על 122. (מצורפת תמונה של הקונפוגירציה של הכרטיס.) השאלות הן - האם אני מפספס משהו ? האם זה אומר שהכרטיס שלי לא תקין ? האם תדר הזכרון תקין ? ע"פ הדף התכונות באתר של ASUS, זכרון הכרטיס אמור לרוץ בתדר 6008mhz, לא ? שנית, לאחר כמה שעות של משחק, המשחק פתאום יוצא ,ללא הודעת שגיאה ,לשולחן העבודה. ביצעתי בדיקת זכרון,CPU והכל תקין. גם ב-Default cpu clock הוא יוצא. האם הבעיה בכרטיס מסך או בספק ? יש לציין שאני רק משחק ב-BFBC2 ואין לי משחק שאני יכול לשבת כשלוש שעות לשחק. שוב, מצורפת תמונה של הקונגפיגורציה של הכרטיס. אודה לכם מאוד …
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי למשהו יותר חדש אני ממתין לסדרה 8 של readon שתצא בקרוב כבר יש לי את המחשב קרוב ל4 שנים והכרטיס מסך הנוכחי כבר עושה בעיות... רציתי להתייעץ האם שדרוג של הכרטיס מסך יחייב אותי גם בשדרוג של רכיבים אחרים במפרט שלי .המטרה כמובן לנצל כמה שיותר את כרטיס המסך החדש לביצועים גבוהים למשחקים מעבד: Intel quad core Q9300 לוח-אם: Gigabyte EP45-UD3L זכרונות: OCZ reaper ddr2-800mhz 4096mb 2gb*2 כרטיס מסך: nvidia gf gtx 460 gigabyte הארד דיסק:750gb WD קרור למעבד: OCZ VENTEDA 2 ספק: EZCOOL 1050w מארז: EZCOOL צורב:lg dvdx22 אודה לכם על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-