כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה כרטיס מסך טוב למשחקים כמו קרייסיס {שעדיין אני לא מסוגל לשחק בו עם הכרטיס שלי} {משהו יכל להביא לי אתר בנצ שמדרג כרטיסי מסך {באחוזים על פי משחקים} היה לי פעם את האתר הזה ואני לא מוצא אותו פשוט יש כמה משחקים שאני משחק ואני רוצה גם כרטיס מסך לקנות שאני ידע בכמה אחוזים אני ירגיש הבדל מהx1950p שיש לי כרגע} בכל מקרה אשמח לשמוע על הצעה של כרטיס טוב ממכם + האתר התקציב עד 700 ש"ח אם מומלץ לחרוג קצת אני מוכן הערה: אני יכל לקנות רק מ iqpc כי יש לי זיכוי
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
עכשיו זה היכה בי... התפשרתי על לוח האם וזה חוזר אליי כמו בומרנג... היה לי 8800GT באפיק PCIe x16 ועכשיו יש לי 8800GT ב-PCIe x8 כל אחד. אז אם אינני טועה, לא עשיתי בזה כלום ? לא ככה ?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לאחר שהחלפתי את ה8800GTX שלי ב4870x2 שמתי בfar cry 2 dx10 ואני מקבל מין ריצוד מהיר ועדין כזה וצליל חשמלי מהכרטיס מסך.... :s05:
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום! יש לי את הכרטיס HD 4670 אבל כרגע מותקן אצלי על המחשב DX 9 יש טעם להתקין DX 10? מה הוא בעצם עושה ואם זה משפר ביצועים או משו?
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי מפרט שחסר לי בו רק הכרטיס מסך.... התכנון היה ללכת על 4870, אבל בגלל בעיות תקציב אין ביכולתי לקנות אותו ובנתיים נאלצתי לבחור את ה4850. רציתי לדעת אם בחודש הקרוב תהיה ירידת מחירים של אחד מהכרטיסים בכותרת? (4850.4870.GTX260) והאם ההפרש בביצועים בין 4870 ל4850 מצדיק את ההפרש במחיר כיום? 450 שקל...
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לחבר את הטלוויזיה למחשב. אם אני מחבר את הבננה מקדימה (בטלוויזיה) - המחשב לא מזהה שיש טלוויזיה מחוברת . כשאני מחבר כבל של sVideo - זה עובד - אני מצליח לראות את התצוגה גם בטלוויזיה . ניסיתי להחליף כבל וזה לא עזר . יש הגדרה נוספת שצריך לעשות ? מערכת ההפעלה היא WindowsXP תודה עומר
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מסך. בהתחלה רציתי 17 אינץ crt ואחרי בירורים והתלבטויות החלטתי על הLG 17 FLATRON F700P על פינ שאר הדגמים. עכשיו ההורים שלי החליטו שהם רוצים להשקיע כי אני גם רואה על המסך הזה סרטים וטלוויזיה ושנקנה מסך דק ממש טוב. בכל מקרה אני צריך מסך דק שיש לו 16mm... כי אמרו לי שזה הדבר הכי טוב שיש למשחקים (מתוך המסכים הדקים) ושרק כשי שאת הנתון הזה לקחת. בכל מקרה, אני צריך מסך 17 אינץ דק שחובה שיהיה לו 16mm (שזה מה שצריך בשביל שאני אוכל לשחק כמו שצריך). לאבא שלי יש מסך דק שיש לו 25 או 50 ומשחקים שם זה זוועה. תזוזה אחת מהירה (לדוג' באנריל שאני משחק) והכל מתחרבש... בכל מקרה אני צריך שתתנו לי מסכים טובים בנתונים שאמרתי.
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסים, מצד אחד כרטיס שאני יודע שיעשה את העבודה כי כבר ראיתי אותו בפעולה אצל חבר, (ממש לא משנה איזה זה זה לא העיקר) ויש לי אפשרות להשיג את הכרטיס הזה (קבלו לינק למטה) בממש זול (דרך אבא של החבר וגם זה ממש לא משנה) אם אותם אפשרויות בדיוק אבל אין לי מושג איך הוא בחיים לא ראיתי אותו.....(הכרטיס הוא של Pinnacle) אם למישהו יש מידע לגביו....שווה..לא שווה...אני ממש אשמח http://www.pinnaclesys.com/ProductPage.asp?Product_ID=6&Langue_ID=2&menuDown=sum דרך אגב יש לי מעבד פנטיום 4 2.53, ואם למישהו יש הצעות לכרטיס אחר אני גם אשמח
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
זו בעצם שאלתי - אם מישהו קנה 9500PRO של HERC רציתי לדעת האם האופציה הזו מאופשרת בהם בתוכנה. ראיתי גם בDIGIT-LIFE שהזיכרונות עליהם הם של 3.0NS האם זה יעזור לאומת כרטיסים אחרים.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
-
יש לי RADEON9000PRO 64MB, כמו רבים אחרים לאחר התקנת ה3.4CAT החלו בעיות REFRESH RATE במשחקים וכו', התקנתי RAGE3D שהיה אמור לסדר את הבעיה, ואכן סידר על ידי הגדרות שונות בתוכנה, אתמול משהו מאוד מאוד מוזר קרה, בזמן שאני משחק בHL המשחק פתאום היה קודר וכיצאתי מהמשחק הDESKTOP היה גם חשוך, הרבה יותר מהרגיל, לא ידעתי מה לעשות, עשיתי RESET וזה לא עזר, בדקתי הגדרות צבע ב COLOR TAG בהגדרות הדרייביר ונכנסתי לשם הצבע הסתדר, אבל לאחר כניסה למשחק עוד פעם הבוהק ירד והמסך נהיה קודר וממש מקשה על המשחק. החלטתי לבדוק לעמוק את הבעיה, מחקתי את הדרייברים ואת התוכנה והתקנתי את הדרייברים שוב, סידרתי את הצבע לאחר ההתקנה וגם את רמת הבוהק וכשנכנסתי למשחק הצבע נשאר בדיוק כמו בDESKTOP וגם כשיצאתי החוצה…
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
שלום לכל המומחים אני מעונין לשדרג את יכולות המחשב שלי על מנת להתמודד עם משחקים חדשים כיון יש לי פנטיום 3 1000 512 זיכרון RAM ולוח אם ASUS CUSL2 שתומך רק ב - AGP4 אני מתלבט בין GIGABYTE RADEON 9200 128M לבין GIGABYTE RADEON 9200SE 128 ברור לי שה - SE פחות טוב אך האם בהתחשב בלוח שברשותי זה לא מספיק ? דרך אגב אם יש לכם המלצה על כרטיס אחר היא תתקבל בברכה בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
איזה כרטיס עד 1300 ש"ח כדי לקנות עם אפשרות לאובר קולקינג?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
עכשיו יש לי תכרטיס הזה 7870 בוסט מהקנייה הקבוצתית. קניתי טלוויזיה חדשה 4K הכרטיס תומך בזה? אני לא חושב . עשיתי עידכון לכרטיס מסך הכל טוב ויפה פתאום קיבלתי מסכים כחולים ועכשיו עברתי פה בפורום ראיתי עידכונים של AMD ואז ראיתי שהרבה אנשים סבלו מזה אז כן אני כמו כולם גם מחקתי את זה וחזרתי להגדרות ישנות עד שיצא עידכון טוב. בהתחלה חשבתי שזה מהטלוויזיה כי כל פעם שהייתי משחק בהגדרות של הכרטיס היה קופץ לי חלון כחול ואומר לי שהתוכנה של הכרטיס מסך לא עובדת טוב. עכשיו השאלה היא כזאת האם הכרטיס 7870 בוסט תומך ב4K? כאילו יש לי גם מסך של DELL ליפני שנה הוא 1080 FHD. אני עובד עם 2 מסכים המסך הגדול ליראות סרטים והשני של DELL למשחקים. עכשיו השאלה הי…
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שמועות חדשות מבטיחות לנו תקופה עמוסה ומלהיבה מחברת השבבים, למרות המחסורלכתבה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה לקנות Asus ZenBook Prime UX32VD-R3001H מפרט: יצרן: Asus, גודל: 13.3'', מעבד: Intel Core i5, נפח: 24GB, 500GB, כרטיס מסך: Nvidia, גודל זכרון: 4GB, רזולוציה: 1366x768, צבע: כסוף, אלומיניום, חיבורים: HDMI, USB 2.0, USB 3.0, Mini VGA, מערכת הפעלה: Windows 8, שפה: אנגלית, רוסית, עברית, תכונות: 5400RPM, SSD, UltraBook, מקלדת מוארת, בלוטות', WiDi, ללא כונן אופטי, משך אחריות: 3 שנים, יש לו כרטיס מסך GeForce GT 620M האם זה יתאים לי לתוכנות תלת מימד ועבודת גרפיקה? …
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם. תכננתי לרכוש את ה 7970,אבל לאחר שראיתי את המחיר במכירה הקבוצתית,עלתה בראשי דילמה האם להוסיף עוד כ 600 שח ולרכוש 2 כרטיסי 7950 שיחוברו ב CF.כל הרעיון מתבסס על חיבור לשלושה מסכים של DELL U2312 עבור משחקים כגון BF3,DIRT3 וכו'. התקציב הראשוני היה כ 2000 ש"ח עבור הכרטיס אך אין בעיה לחרוג קצת אם זה כדאי.המפרט שלי היום: i5 2500K 4.2g asrock z68 extreme4 g skill 4 gb ssd m4 128gb seasonic s12-2 620w לא מתכנן OC אבל אם תהיה לי את האופציה,אז למה לא. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, זה המחשב שיש ברשותי היום: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz Motherboard Name Gigabyte GA-965P-DS3 System Memory 2048 MB DDR2-800 DDR2 SDRAM Video Adapter NVIDIA GeForce 7600 GT 256 MB הוא עונה על כל צרכי ואני לא רואה צורך להחליפו עד שהיום רציתי לשחק במשחק sniper ghost warrior 2 ולא ניתן לשחק עקב הכרטיס מסך הנמוך מידי לדרישות המחשב אודה לכם מאוד להמלצה לכרטיס מסך טוב שיעשה את העבודה - מחיר עד 600 ש"ח כמו כן אני מעדיף כרטיס של Nvidia ולא ATI אני לא משחק הרבה עד שיש משחק ששווה את הזמן, כמו כן לא משחק ברזולוציות גבוהות מידי.. יש הרבה כרטיסי מסך שכיבכול עולים פחות אבל הרבה יותר טובים מעלה שעולים יותר עדיפות לכרטיס שיכול להחזיק כמה שנים לפני החלפתו …
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/hardware/news/141770 קראתי כתבה באתרכם מצורף קישור זה חלום של חומרה עד כמה זה נכון ? הרי יצרן הציפים הצהיר שעד רבעון 2 ב- 2014 לא יהיה 20 NM
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
- 1 follower
-
-
הכלאה בין שני דגמים קיימים הולידה דגם ביניים מעניין במחיר שינסה לשבור מוסכמות בשוק - האם AMD עושה מספיק בשביל לעצור את רכבת ההצלחה הבלתי פוסקת של NVIDIA? בדקנו את Radeon RX 7900 GRE הישן-חדשלכתבה
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם הלך לעולמו 8500GT (איזה חיבור זה ? PCI-E רגיל,לא?) אני מחפש כרטיס מסך חדש פשוט (שימושים רגילים לאינטרנט וכו') , אך מידי פעם הכ.מסך יחובר לטלוויזית LCD בHDMI לסרטים (אם אפשר תומך HD כמובן ). צריך שיהיה תמיכה ב Dual view (שלא אצטרך לנתק פיזית את הכבל בכל פעם). צריך שיהיה חיבורים HDMI ו DVI . תודה וערב טוב.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אנשים מתלבט אם לקנות כרטיס מסך חדש כרגע יש לי 9800gtx+ והייתי רוצה לשדרג לgtx 560 עכשיו השאלה שלי האם כדיי והאם זה לא ייצור לי צוואר בקבוק המפרט שלי הוא .. מעבד.Q6600 לוח אם.msi p35 neo ראם.4 giga corsair כרטיס מסך. 9800GTX ספק כוח.CORSAIR 750 WAT מארז ANTEC 902 מסך LG E2360T LED FULL HD 23
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
שלום, אשמח להמלצה לכרטיס מסך שאוכל להריץ את המשחקים החדשים עם FPS טוב תחת EYEFINITY עם שלושה מסכים 2209WA של DELL. אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים של SAPPHIRE: - 6850 - 6870 - 6950 תודה!
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-