כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני צריך קירור לכרטיס מסך שלי(8800GTX OC1 BFG אמרו ליל קחת את זה( Zalman Vga Cooler VF900-Cu Led זה מספיק טוב או שאני צריך משהו יותר טוב אם כן תגידו לי איזה בבקשה , תודה מראש :]
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי 8800GT והרעש שמגיעה מהקירור ממש רועש ,יש מצב להוריד את ה RPM ? יש לו חיישן טמפ ?
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום רב! התקנתי את הGTX285 גירסת SUPERCLOCKED 2GB RAM של חברת EVGA הרצתי בנצ'מארק רק לגרפיקה בלי PHISIX. קיבלתי תוצאה של 11231. האם זה מעט מדי? אני מצרף תמונות ומידע על המחשב בPDF. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
השאלה בכותרת- מחשב P3 עם 6200 מסוגל להריץ סרטי 720P?
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מי יותר טוב? נ.ב: למי שלא יודע,ניתן להשיג אותם בנעה.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
היי. יש לי את המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.8GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX לוח אם: ASUS M2N-E זיכרון: 4 ג'יגה RAM ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT כרטיס מסך: 9600GT יש לי בעיה ב2 משחקים: Episodes from Liberty City, שרץ על 20 FPS, וBad Company 2 שרץ על FPS דומה ואפילו מקרטע יותר. אני רוצה לקנות כרטיס מסך אחר שיאפשר לי להנות עם FPS יציב בלי קרטועים. האם יש כרטיס מסך טוב שיתאים למערכת שלי, או שכדאי כבר לשדרג הכל?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
איזה כרטיס יתן תתמורה הכי טובה ב1600?? 6600GT או 6800LE? או שיש יותר טובים במחיר הזה??
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום. מישהו מכם מכיר את הכרטיס הזה? Club-3D ATI Radeon 9800 Pro 128 MB ראיתי שמוכרים אותו במחיר של 1349 ש"ח(עם אחריות לשנתיים) אם כן-האם אתם ממליצים עליו(אין לי כוונה לעשות לו אוברקלוקינג או משהו כזה) תודה
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי כרטיס radeon x1950xtx(ישן מאוד אני יודע) והוא מתחמם מאוד , הוא בערך על 80 מעלות בנורמלי ומגיע ל95 תחת עומס אז הורדתי כמה תוכנות בשביל לבדוק נתונים עליו וראיתי שהמאוורר של הכרטיס קבוע על 10-30% אפילו שהטמפרטורות מגיעות לאיזור ה100. ניסיתי להשתתמש בMSI AFTERBURNER בשביל לשנות את מהירות המאוורר ידנית אבל זה לא אפשר לי (אני מתאר לעצמי שזה לא תומך כרטיס כזה ישן) אז בשביל לפתור את הבעיה אני שמתי לו קירור עצמי לינק:http://imageshack.us/photo/my-images/836/img0144xue.jpg/ אבל כשהראתי את זה לכמה חברים שלי שמבינים קצת הם אמרו לי שיכול להיות שהרעידות שהמאווררים עושים יכולים לפגום בכרטיס מסך אז רציתי לשאול שתי דברים : 1. אם יש למישהוא איזה תוכנה שתוכל לעזור לי לשנות ידנית את…
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי לאחי יש מחשב עם המפרט הבא: Pentium 4 2.8GHz 1024MB RAM 333MHz GeForce FX5500 256MB הוא חושב לקנות כרטיס Radeon 9600Pro 256MB ב-300 שקל רציתי לשאול איך ה9600 לעומת ה5500 והאם שווה לקנות האם זה ישפר בהרבה את הביצועים במשחקים? ועוד שאלה - איזה משחק הכי כבד לדעתכם יהיה ה9600 מסוגל להפעיל חלק בגרפיקה נורמלית? דרך אגב: ברור לי שזה לא כרטיס חדשני ואני לא מצפה שיפעיל משחקים כבדים במיוחד תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הכרטיס מסך במחשב הישן שלי מת המחשב עצמו יחסית ישן (AGP-8) ועד עכשיו היה מחובר אליו Radeon 9800pro אני מתכוון לקנות לו כרטיס מסך חדש שיפעיל בצורה בסיסית משחקי רשת ומשחקים קלים.. ראיתי את הכרטיס הבא במציאון ב90 ש"ח: PowerColor 9550 Pro 256MB AGP X8 DVI TV שווה לקנות אותו? או שכדאי לקנות FX 5500 256MB ב190 ש"ח או אולי משהו אחר? תודה
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
צריך כרטיס agp עד 500 שקל למערכת הבאה: p 4 3.0 512 ddr 17 inch screen צריך את הכרטיס הכי חזק שניתן בטווח המחירים הנ"ל. תודה
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כן, אני יודע שהמחירים הללו מצחיקים בעבור כרטיס מסך ובכל זאת מעניין אותי לדעת, אילו נאלצתם להמליץ למשתמש שלא צורך יותר מדי גרפיקה (גלישה באינטרנט ומשחקים קלים) על כרטיס זול, על מה הייתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הי, לפני כמה זמן ביקשתי המלצה למפרט למחשב חדש שאני רוצה לקנות, באשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=360262.new הבעיה היא שהכרטיס מסך שהמליצו לי עליו חסר במלאי, אז רציתי לבקש המלצה לכרטיס מסך דומה בבקשה שכדאי לקנות במקומו. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש שמועות על ירידה במחירים של סדרת ה-HD4800 לקראת הכ. מסך החדשים?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
למומחי האתר שלום לא יודעה עם זה הפורום המתאים אפשר לשנות מעוניין בכרטיס לכידה ועריכה של סרטונים קצרים קול ותמונה שהייה תומך WIN 7 8 64BIT מה עדיף פנמי או חיצוני יש לי כול החבורים החדשים תומך רזולוציה FHD 1980X1200 30+FPS או יותר רזולוציה FPS שהייה איכותי ואמין אפשר גם לקנייה בארץ או בחול אין בעיה מבקש עם אפשר לרשום למה אתם ממליצים על כרטיס כזה או אחר ועם יש לו פיצ'ר מיוחד שאין לכרטיסים אחרים תודה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם תהיה בעיית תאימות לכרטיס המדובר עם לוח אם של אסוס(לא חדש כל כך, ומכאן שאלת התאימות) עם הדגם P5KPL-VM לינק: http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=i5ktecSJbqQKaa0x&content=specifications תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
תנו לינקים מעניין אותי מזה עושה...אם אפשר לא בתמונות בדמו REALTIME
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי יש לחבר שלי אפשרות לניסיון כזה: X1950XTX + X1950PRO + P5B DLX נתיב אחד 16 ואחד 4 מה לדעתכם יצא מיזה ? CF לא סימטרי על לוח 16-4
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים מנסה להכנס לאתר של אומגה מהכתובת - http://www.omegadrivers.net וזה לא עולה לי. מה קרה לאתר? או שהכתובת שלי לא נכונה ? ד"א שמתי את זה פה כי זה על כרטיסי מסך \:
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני עומד למכור את הכרטיס שלי (128MB 9600XT עם VIVO של GeCube) ותהיתי, ברמה האובייקטיבית, מה הערך שלו כיום? עד כמה ה-VIVO מעלה את השוויי שלו?
-
- 10 תגובות
- 685 צפיות
-
-
חובבי חומרה מערב הסעודית זכו להפתעה בלתי צפויה מטעם Gigabyte ו-NVIDIA, חרף הדיווחים על דחייה אפשרית של ההצגה הרשמיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי למשהו יותר חדש אני ממתין לסדרה 8 של readon שתצא בקרוב כבר יש לי את המחשב קרוב ל4 שנים והכרטיס מסך הנוכחי כבר עושה בעיות... רציתי להתייעץ האם שדרוג של הכרטיס מסך יחייב אותי גם בשדרוג של רכיבים אחרים במפרט שלי .המטרה כמובן לנצל כמה שיותר את כרטיס המסך החדש לביצועים גבוהים למשחקים מעבד: Intel quad core Q9300 לוח-אם: Gigabyte EP45-UD3L זכרונות: OCZ reaper ddr2-800mhz 4096mb 2gb*2 כרטיס מסך: nvidia gf gtx 460 gigabyte הארד דיסק:750gb WD קרור למעבד: OCZ VENTEDA 2 ספק: EZCOOL 1050w מארז: EZCOOL צורב:lg dvdx22 אודה לכם על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום וחג שמח. יש לי שאלה לגבי כרטיס המסך שברשותי. יש לי כרטיס מדגם HD4870 בן 4 שנים. הכרטיס ידוע ככרטיס חם שעובד על טמפ' גבוהות יחסית. לפני כשנה החלפתי לו את המשחה הטרמית וניקיתי אותו מסתימות אבק, שמנעו יציאה של החום מאזור הפליטה, ויצרו גל חום שמנעו עבודה עם הכרטיס באופן כללי, מאז הוא חזר לעצמו לטמפ' הסבירות. עכשיו הבעיה - הכרטיס ידוע בתור כרטיס חם שעובד על טמפ' גבוהות גם בזמן מנוחה, הרצתי משחק כלשהו לא חשוב שמו ובאו מלא תקיעות במהלך המשחק ומחוץ המשחק, בזמן שאני עדין בשלב ההגדרות. בקיצור הרמתי את מהירות המאוורר מ - 30 אחוז ל - 40 אחוז והבעיה נפתרה כאילו לא הייתה. זה הגיוני שכאן נבעה הבעיה? הכרטיס פשוט לא מסוגל לתפקד בטמפ' גבוהות? ומאבד את כוחו בשל-כך? תודה.
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-