עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kingi1,

בקרוב אקנה מחשב ואני מעוניין בכרטיס חזק למשחקים כבדים במקסימום אפקטים ורזולוציה. שאלתי בפורום מפרטים על המחשב בכלליות אך נותרה לי התלבטות אחת והיא כרטיס מסך. מה עדיף. PALIT ATI Radeon 4870 Sonic Dual Edition 1GB GDDR5 HDMI Sapphire ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe GIGABYTE nVIDIA GeForce GTX 285 1024MB DDR3 PCIe או אחרים. המפרט של המחשב יהיה. Intel Core i7-920 Box Gigabyte GA-EX58-UD3R LG GSA-GH22N X22 SATA DVD לא שזה משנה CoolerMaster CM 690 Samsung 25.5" T260 5ms LCD SeaSonic 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze BOX G.Skill DDR3 6144MB Tri Channel 1333MHZ 6GB PQ CL9 תודה.

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by justa,

שלום אני מאמין שאני לא הראשון ששואל איזה כרטיס מסך כדאי לקנות לכן חיפשתי בגוגל ובכלל בפורום פה ולא מצאתי מידע שיועיל לי. השאלה היא כזו .... איפה ואיזה כרטיס מסך מומלץ לקנייה בסביבות ה 300 שקל , אני לא אחד שמשחק במשחקים, יש לי מערכת הפעלה FREE BSD ו XP אבל יש לי כרטיס מסך גרוע S3 prosavage ddr , ש FREEBSD לא תומך בו בצורה מלאה... ולכן כשאני צופה בתמונות או סרטים אז הסרט קצת נתקע פה ושם והתמונה (תלוי איזו ) גם לא עולה מהר. אז רציתי לדעת איזה כרטיס מומלץ שיתאים למערכת הפעלה FREE BSD , יש לי מחשב עם חלקים מובנים כולל גם הכרטיס מסך , אז האם זה לא יהיה בעייה שאני אקנה כרטיס נוסף ( אולי אני צריך פשוט לבטל את המובנה דרך ה BIOS ?) .ואיפה אני יכול ללמוד על המושגים ששיכיים לכרטיס …

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  3. Started by eladbu,

איך הכרטיס הזה ל AGP http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VC6800XTAGP&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312 או שעדיף כבר את ה GS וכמה הכי זול שניתן להשיג אותו?AGP כמובן!

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  4. שלום, אני מחפש כרטיס למפרט הבא: E8400 4GB DDR השימושים יהיו בעיקרם כלליים אך לעיתים יכללו גם: צפיה בסרטים (רגילים ו-HD) צפיה ועריכה בתמונות (צלם מתקדם) עריכת סרטי וידאו מעט משחקים (בשאיפה, כמה שיותר חדשים). בד"כ אני מהאנשים שנוהגים להתעמק ולרכוש את הידע בעצמם, דרך קריאת reviews וכו', אבל הפעם פשוט אין לי כ"כ הרבה זמן ולכן אני מבקש דעה מלומדת.. אשמח להמלצה מנומקת והרבה תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  5. אני זוכר ראיתי כתבה על זה שמיזערו את הכרטיסים הללו והעלו את מהירות השעון של הליבה והזיכרון. מישהו יודע מה מחירם בארץ?

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  6. התקנתי דרייברים של אומגה ובחרתי בsoft modded 9800 se.... יש לי r9500 pro זה יכול להוות סכנה? (חימום יתר או משו?)..יש לי מתחת לכרטיס מאורר ג'נרי ששמתי בגלל שהמאורר האורגינלי של הרדאון היה טיפה בעייתי..מה אתם אומרים כדאי להשאיר ככה?

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  7. המפרט בצד. בXP: במשתמש שלי קאטליסט קורס יש בכניסה. במשתמשים אחרים הוא לא. הבעיה היא נורא מוזרה. במשתמש שלי אם אני נכנס ל FALLOUT3 אני עובר את רצף הסרטונים , ואיך שאני נכנס לשמירה שלי הכול קורס. או שזה מסך שחור או שאני מכבר מסך עם פסים בכול מיני צבעים. RED ALERT 3 למשל עובד מצויין. הדמו של HAWX קורס גם כן בכניסה לתפריט. במשתמש אחר FALLOUT3 עולה מצויין (הביצועים גם בסדר , אני על 1680X1050 + 2XAA והכול רץ חלק - לא בדקתי FPS). אבל גם במשתמש הזה HAWX קורס איך שאני מגיע לתפריט. בVISTA: קאטליסט עולה אבל FALLOUT3 קורס כמו במשתמש שלי על XP. לא בדקתי משחקים אחרים. 3DMARK VANTAGE מראה תוצאה נורמלית (כאילו כמו שצריך) אבל לפעמים בסרטונים יש ארטיפקטים קטנים (כמה ריבועים פה ושמה שמחליפי…

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  8. לחבר שלי יש דילמה הוא הולך לקנות לAGP 7600GS (אל תצאו כרטיסים אחרים כי הוא כבר אחליט) שנהם אותו מחיר (ממש שקל בשקל)אבל אחד אם קירור אקטיבי והשני פסיבי הוא לא מתכבן לעשות OC אז מה עדיף? אישית אני חושב שעדיף את הפסיבי כי כך יהיה גם שקט וגם פחות בעיות אם המאורר בעתיד אינה הכרטיסים http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=260444562&sog=C-GraphicCard http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV079&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE אז מה עדיף? עריכה:כמובן גם השימוש של הכ.מ יהיה למישחקים (לפחות שיעלו וירוצו חלק )

9. האם להחליף את ה6600GT ב7600GS למרות שהוא DDR2? ואני מתכנן לעשות OC.. אז מה עדיף? להחליף ל7600GS או להשאר עם ה6600GT? תודה

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by jackofalltrades,

* יש לי כרטיס מסך Sapphire Radeon X1600pro AGP בלי אוברקלוק. CCC 7.9 מותקן. * הספק הוא הספק הגנרי (הספק 300 וואט) שבא עם המארז (Foxconn TLA436SB) שמתי לב שבמשחקים החדשים יותר (Oblivion, Loki, באובליביון אני בלי AA ועם HDR ו-BLOOM לחלופין) לאחר זמן מה שאני משחק (נע בין 20 ל-40 דקות) המסך כאילו נכבה אבל המחשב מגיב לעוד כמה שניות (המקלדת עדיין מגיבה - קאפס לוק מדליק ומכבה את הנורה שלו) ואז הוא פשוט "קופא" והפתרון היחיד זה לעשות ריסט ידני. בהתחלה חשדתי שהכרטיס מסך מתחמם ואחרי שהתקנתי את ATITOOL ראיתי שהמאוור של הכרטיס מסך עובד קבוע על 20% בלי להתחשב בטמפרטורה אז שיניתי אז זה (מתחת ל55 מעלות 50%, מעל 55 85%, מעל 57 90%, מעל 60 95% ומעל 65 100%) ובנוסף הוספתי ממש מול הכרטיס מ…

11. Started by al_lot,

התקציב שלי לכרטיס מסך הגודל ואני מתלבט בים כמה כרטיס מסך אני מקווה שתעזור לי לבחור יש את אמונם יש לי 1300 אבל הייתי רוצה שישאר לי קצת אם אפשר GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster VIVO 1144 יחסית זול אבל אני ממש לא מכיר את החברה ATI RADEON 9500 PRO 128MB RETAIL 1199 נראה כמו אפשרות סבריה אבל אני לא בטוח שספק שלי יעמוד בו 1052 SAPPHIRE RADEON 9600 PRO 128MB RETAIL הכי זול אבל שמעתי שיש אותו בעיות ריצוד ואני די מפחד לקנות אותו בגלל זה Hercules 3D Prophet 9600 PRO Radeon 128MB 1262 הכרטיס מסך הישן שלי מהם ולא עשה שום בעיות עד עכשיו ולפי מה שהבנתי הם נחשבים לחברה די טובה הבעיה שהם יחסית יקרים 1347 Leadtek Winfast Geforce FX 5600 Ultra MyVIVO 128MB DDR …

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by benor,

איזה מרחק צפייה מומלץ לשבת ממסך בגודל שכזה? הרחקתי אותו כמה שאפשר לכיוון הקיר.

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  13. יש שמועות על ירידה במחירים של סדרת ה-HD4800 לקראת הכ. מסך החדשים?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  14. אז ככה רק לפני שבוע וקצת קניתי מחשב.. ושלשום שיצאתי שניה מהחדר חבר שלי לחץ כל מיני ססמאות איפה שנכנסים לאקספי ולחץ אנטר והוא אמר לי שהמחשב נתקע והעכבר לא זז אז הוא עשה ריסט ואז מאוחר יותר שהלכתי לשחק במוהאא החדש אחרי זמן מה שהמשחק פועל חלק בעקרון הזזתי את העכבר(הרובה) ולקח לתמונה כמה מאיות שניה יותר מדי לבנות תמונה כאילו זה בונה אותה בשלבים טיפה יותר איטיים אני מקווה שהבנתם כי זה קשה להסביר זה כמו במסך דק כשיש במשחק כלהשהו הרבה פיקסלים לוקח לתמונה כמה זמן עד שהיא לגמרי מסתדרת אז לי היה כזה רק בצד כזה לאיפה שאני מסובב את הכעכבר ופחות זמן ואין לי מסך דק!! אז אני שואל אם זה שהמחשב נתקע בפעם הראשונה פגע במחשב ובמשחקים?? אולי יש איזה משהו שאפשר לעשות? ואיפה לעזאזל נמצא שיח…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  15. שבת שלום. אתמול קיבלתי סוף סוף את הHD6450 (לאחר שנים שהייתי עם 7600GS). הסיבה שהחלפתי את הGS היא שהוא לא הצליח לנגן סרטי Blueray FHD. הבעיה,שכעט הניגון של סרטים אלה יותר גרועה עם ה6450. עכשיו יש ריבועים בסרטים והסרט בקושי זז. הנגנים שאני משתמש בהם: BSPlayer,PowerDVD,KMPlayer וmpc-hc. בכולם התגובה זהה. זה עניין של הגדרות בדרייבר או בנגן?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  16. Started by Emmanuell,

KSP,IVORY,PLONTER,RSM אין לאף אחת מהן , מישהו יודע אם יש במלאי איפשהו 3080 ? ולא הממש יקרים שעולים כבר קרוב ל5000 , הסטנדרטים במחיר "רגיל " של 4k~

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by House M.D.,

לפי מה שהבנתי, כאשר משתמשים ב SLI 8x ישנו איבוד ביצועים של אחוזים בודדים מהכרטיסים, לא משהו משמעותי. ניקח לדוגמא SLI של GTX 560 ו - SLI של GTX 580 . בשני המקרים, לפי מה שהבנתי מחיפוש בגוגל, הירידה בביצועים בשימוש ב SLI x8 היא כמה אחוזים בודדים. אבל אם הסיבה לאיבוד אותם אחוזים היא המהירות של העברת נתונים בין הכרטיסים ללוח אם שיורדת, אז איך המערך השני לא מוגבל הרבה יותר מהמערך הראשון? הרי המהירות של האפיק זהה בשני המצבים, והמערך השני אמור להעביר כמות גבוהה יותר של מידע מאשר המערך הראשון. אשמח להבהרה בעניין, אם לא הסברתי טוב אנסח יותר טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  18. Started by Vatos-Locos,

יום חמישי אני נוסע עם אחותי לקנות למחשב שלה כרטיס שבחרתי שלדעתי יהיה הכי טוב לצרכי שימוש במחשב שלהם פרטי הכרטיס לפי מה שמופיע באתר: nvidia geforce fx 5600 gpu 0.13 micron 128-bit studio-precision color* agp x8* 4pixels rendering pipeline pixel shader 2.0 vertex shader 2.0 63-phase video scaler directx 9.0 support \ opengl 1.4 graphic core 256-bit memory interface 128-bit ddr mem bandwidth 8.8 gb\s fill rate 1.3 billion verticies 81 million operations per sec 1.03 trillion effective mem clock : 550mhz core frquency : 325mhz ramdacs (each have 2) 400 אוקי אז הכוכבית שציינתי למעלה שואלת האם השורה הזאת אומרת הזכרונות 128ביט, או מה זה מתכוון? והכוכבית השניה שואלת האם יהיה …

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  19. Started by asmon,

OCTEK עולה +900 שקל. ASUS עולה +1200 כמובן ש ASUS יותר טובים אבל מה ההבדלים ומה אתם אומרים על OCTEK?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by rmaor,

שלום אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 1000 ש"ח האם זה טוב ? : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1257&products_id=5444

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  21. קבלו מה מצאתי היום בחיפוש אחר 9600 http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?ref=1&Pid=59&Item_Id=18355 READON 9800 PRO 256BIT 128MB ב 959 ש"ח ולא אני לא עובד שם אני קניתי ממקום אחר ב1200 ש"ח כמו פראייר לפני חודש

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by Hitman_47,

איך הכרטיס מסך הזה..?? RADEON X800XL 256MB VIVO, DVI, PCI-E? מבית ASUS מיפרט תכני http://uk.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=8&l3=12&model=400&modelmenu=1 ??? תודה מראש והעם הוא יותר טוב מסידרת ה 6800GT של Nvidia

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  23. Started by simon 23,

כרטיס Innovision GeForce 4 mx440 se 128MB DDR הוא טוב ?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by The-Devil,

חברה אני צריך את דעתכם בנוגע למסך המחשב הזה T710BH LG למישהו יש אותו?

• 13 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים