עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ובכן, אני מבקש מכל משתמשי ATI RADEON X1950GT\PRO לומר לי את מספר הFPS הממוצע שאתם מקבלים במשחקים הבאים ובאיזה הגדרות(לא להמציא הגדרות ולא לשקר), בתודה. 1) Unreal Tournament III Demo. Timeshift (2 Call Of Duty 4 Demo (3 Full Game>>Half Life 2 Episode Two (4

2. Started by Systema,

השאלה בכותרת- מחשב P3 עם 6200 מסוגל להריץ סרטי 720P?

3. Started by the brick,

אבא שלי רוצה להמיר את קלטות הוידאו הישנות לדיסקים של DVD המחשב שיש הוא P4 2.4GHz זכרון 512Mb מישהו מכיר כרטיסי טלויזיה מתאימים, יכול להגיד יתרונות וחסרונות של usb לעומת PCI מבחינת נוחות התקנה ועבודה לעומת איכות או כל מידע אחר... חוץ מזה האם צפויות בעיות בגלל המחשב? או שהוא אמור להספיק? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  4. שלום לחברי הפורום אני עומד בפני הרכבת מפרט למחשב שישמש לעבודה גראפית בתוכנות אילוסטרייטור, פוטושופ ודומות (ללא משחקים או עריכת סרטים אבל עם אופציה לצפייה בסרטים). כחלק מהמפרט אני מעוניין לרכוש מסך Dell 2007 (ברזולוציה 1200X1600) ולכן חשוב לי לברר מהו הכרטיס המומלץ לשימוש כזה שמסוגל "להחזיק" מסך כזה בתקציב של כ-500 שקל ועדיף הזול ביותר. ממה שהבנתי, ה-7300GT אמור להיות לא רע - השאלה אם הוא מתאים למסך כזה? אופציה נוספת היא לקנות מסך 19" Samsung 971P ואז להסתפק בכרטיס הנ"ל. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by FPSbanana,

איך אני מפעיל את הVIVO בX1950PRO שלי?? יש לי כרטיס של ASUS X1950PRO גירסה רגילה לא CF

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  6. של חברת GECUBE אין לי חיישן בדקתי הכל התוכנות האפשריות Sesnors vIew Everest בדרייבר של ATI ATI TOOL .. אין לא מראה.. יש איזה מכשיר שבודק טמפ משהו ? .. אפשר לשים חיישן?

• 13 תגובות
    • 672 צפיות
  7. Started by dmanbuhnik,

בוקר טוב אנשים, יש לי שאלה קצת אחרת מהרגיל רקע: יש לי 2 מחשבים (אחד בב"ש פה אני לומד) אחד במרכז (אצל ההורים) במחשב א' (בב"ש) יש לי : amd 3700+@2860mhz 1gb 400mhz x800xl@stock dell 2407wfp-hc@1920*1200 במחשב ב' יש לי כרטיס מסך 7600gs ללא מאוורר במחשב ב' אני לא משחק ואין שם שום צורך ביותר מכרטיס מסך מובנה במחשב א' אני משחק בעיקר (90%) בcompany of heroes במחשב א' יש לי לינוקס (אם מישהו לא יודע אז כרגע ati לא תומכים משהו משהו בלינוקס) מה שאני רוצה זה שיהיה כרטיס של nvidia במחשב א' שיעשה לי את החיים ה-ר-ב-ה יותר קלים אבל אני לא יודע אם 7600gs יחזיק במשחקים כמו הx800xl במיוחד ברזולוציה של המסך המדהים הזה אז השאלה שלי היא: כמה ביצועים אני יפסיד אם אני עובד ל7600gs …

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  8. מה עדיף 8800 ULTRA או שני כרטיסים של - ATI 3870 חברה אני קונה מחשב חדש אני גיימר לא קטן ואני ממש בדילמה המפרט שחשבתי אליו הוא ASUS MAXIMUS EXTREME 2G 1333 MHZ DDR3 Q6600 ובקשר לכרטיס מסך אני לא יודע בבקשה תעזרו לי תודה

9. Started by TNTx2,

שלום, amd 3500+ 64 bit 2X512mb ddr1 dual MSI NX6600GT 128mb PSI-EX לוח אם MSI neo4patinium Nforce4 אם צריך עוד משהו לגבי המפרט רק תגידו ולשאלה שלי, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל8600gt או 8800gt האם יהיה לי צוואר בקבוק ואני לא יהנה מהכרטיס? האם הביצועים יעלו משמעותית במשחקים? והאם אני יוכל להריץ סרטי HD 1080i בצורה טובה ...(ללא תקיעות) תודה רבה לעוזרים

10. שלום לכולם , ניסיתי בימים האחרונים להתקין שני hd3850 ב crossfire על לוח X38-DS4 של Gigabyte. תחת ויסטה למרות עדכונים מלאים לכל הדרייברים + ציפסט + .net ועדיין Crossfire לא עובד. הוא או מתרסק לגמרי (CCC) או שמראה כרטיס מסך אחד בלבד. מחשש לבעייה בחומרה התקנתי עותק של XP ושם הכל עובד חלק לחלוטין וגם נותן את התוצאות המצופות תחת 3dmark2006. למישהו יש כיוון לפתרון ? אני בעקרון משתמש כבד מאוד של Vista Media Center וצריך וויסטה.

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by dan79,

האם המפרט הבא יאפשר להריץ את crysis בצורה "שחיקה " (לפחות 25 fps ) ב- 768 *1024 במצב HIGH כאשר הצללים מבוטלים (SHEDOWS OFF ) ? Q6600 4GB 800 MHZ DDR2 X1950PRO 512MB הערות : המפרט לא פתוח לשינויים . המסך הנוכחי הוא מסך crt איכותי מאוד(מבוסס שפורפרת diamondtron של מיצובישי) שמאפשר שימוש מהנה ברזולוציה 768 *1024 . השאלה היחידה היא האם המפרט שצוין למעלה יאפשר להריץ את המשחק הזה בצורה טובה ,בתנאים המינימאליים שפורטו למעלה ?

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  12. יש הבדל רציני בביצועים בין 8600GT ל8600GTS ? כי במחיר יש הבדל של 300 שקל כמעט

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  13. שלום, אני צריך כרטיס מסך שישמש למשחקים ולעבודה גרפית בסיסית ( פוטושופ וכאלה) בתקציב של עד 1000 שקל למחשב Dell Optiplex 620GX יש לו ספק של 305W או 2 כרטיסי מסך עד 1000 שקל שניהם. תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  14. Started by ziv0798,

המסך 20" והכרטיס עדיף מתוצרת Nvidia אין חנות מועדפת ותקציב עד 700 ש"ח.. תודה! *עריכה*: שיריץ PROTOTYPE ומשחקים כבדים אחרים חלק...

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  15. קיצר, חבר טוב מאוד שלי מהיסודי עשה לי היום הפתעה ואמר לי לבוא איתו לאייבורי לעזור לו לבחור חלקים למחשב שהוא כביכול "בונה" לעצמו, אמרתי סבבה. דעתי על אייבורי היא כשל כולם, ושאלתי למה לקנות דווקא שם, הוא ענה לי במילה אחת: זול!!! אמרתי, טוב איך שאתה רוצה... קיצר בסופו של דבר, הסתבר שהוא לא בוחר לעצמו חלקים (אפשר לעשות את זה גם באינטרנט), בא ואומר לי מה אתה רוצה? אני כזה, למה אתה מתכוון?! והוא אומר לי, אני זוכר שדיברת הרבה זמן שאתה רוצה לקנות כ.מסך או משהו כזה, גם ספק רצית לא? אמרתי לו שכן, אבל מה זה קשור לזה שאנו שם, הוא אומר תבחר, הפתעה!!!! אני כולי בשוק ולא מבין שהוא רציני, זורק לו סתם טוב אז תביא לי GTX260 Golden Sample ו-Corsair VS 550W לנציג. הנציג מייעץ, אם כב…

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  16. שלום לכולם, מנסה להחליט איזה כרטיס מסך לקנות, הכרטיס מיועד למשחקים חדשים בריזולוציה 1200×1920 . בתקציב אני יכול לקחת 4890 או GTX275/HD4850X2 אם חריגה, השאלה היא האם שווה להשקיע את הכסף הנוסף עבור GTX275 או HD4850X2 . במידה ואתם ממליצים על ה-4850X2 האם ייתכנו בעיות תאימות או תמיכה עם משחקים קצת ישנים, או בעיות דרייברים באופן כללי. שקט הוא פרמטר חשוב אבל לא קריטי. מפרט רלוונטי: מעבד: E8400@3.65 ספק: OCZ Poewrstream 520w לוח: GA-EP43-ds3L זכרון: 4GB על מע' 64BIT תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by PUSHPUSH,

אני צריך קירור לכרטיס מסך שלי(8800GTX OC1 BFG אמרו ליל קחת את זה( Zalman Vga Cooler VF900-Cu Led זה מספיק טוב או שאני צריך משהו יותר טוב אם כן תגידו לי איזה בבקשה , תודה מראש :]

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  18. Started by asilbob,

איזה CODEC הכי מומלץ היום בשביל צפיה בסרטי HD כי יש סרטים שזה פעם קצת איטי כול הסרט פועל מהיר חלקקק אבל יש קטעים שלו אמרתי אולי זה יעזור . תודה..

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by smoxsmox,

hello every body im in the US for the next couple of years, so i need a computer i bought 28" hanns-g what is the graphics i would need to play games in a good resolution on this kind of screen thenk you in advance

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  20. מעבד 2.4 גיגה זכרון וכרטיס מסך R 9600 XT ישן... (AGP) כמובן. (המחשב משמש למשחקים ישנים יחסית, שעכשיו פועלים בצורה סבירה מבחינתי. לא קרייסיס, ודברים כאלה) מהו הכרטיס הכי ממומלץ לי?

21. Started by לוח שנה,

שלום, אני שוקל לשדרג ממסך 17" ל24", השאלה למה כדאי לי לשנות? חשבתי על: להוסיף HD3850 או 4850 או להחליף לכרטיס חדש, מה שצריך בשביל לסחוב עד 2000 ש"ח. אם יש רעיונות יותר טובים, בבקשה. תודה מראש. נ.ב. אני מעוין לשחק על 1900X1200 עם הגדרות גבוהות בביו שוק וCOD4 וכו'. זה לא חיב להיות המקסימום ממש, היום עם הכרטיס הנוכחי אני על ההגדרות הכי גבוהות במשחקים הנ"ל, שוב תודה.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  22. Started by Blabber,

אתמול התחדשתי לי בכרטיס שכזה, הכנתי פרופילים של idle ו gaming והוא עושה לפעמים underclock ל 500 gpu ו 750 memory (במקום 625 ו 993 בהתאמה). עכשיו,לפעמים הוא נמצא על המהירויות הראשונות, ולפעמים על שניות, השאלה היא האם הוא פשוט עושה underclock כשאין שימוש ב gpu או שמשהו דפוק?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  23. Started by guy_intel,

אני מבין שאין צורך ביותר מ-512MB עבור מסכים עד "22 ושלא יהיה הבדל. רק למסכים מ-"24 ומעלה מומלץ כרטיס עם 1GB. אבל השאלה האם זה השיקול היחידי, ולא כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח בלבד בשביל כרטיס עם 1GB. סתכלו על הלינק הבא: http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=CGAX-48724DD&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0 HD4870 1GB יהיה ב-20.8.08 זמין ב-1600 ש"ח לעומת ה-512MB ב-1400 ש"ח. לא עדיף ?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  24. היי, ערב טוב. שאלה לי פה לח'ברה המתמחים יותר. מ ההבדל האמיתי בין כרטיס מסך של מחשב לבין כרטיס מסך של קונסולה. הנושאים שברצוני לדעת (הבדלים בין כרטיס מסך הכי חזק של המחשב לכרטיס מסך הכי חזק של קונסולת משחקים) - מהי מהירויות של FSB מהירות תמונות לשנייה. - האם מחשב מסוגל להגיע לביצועים יותר טובים, מבחינת מהירות, צבעים ותמונה. - למה כן משתלם לי לקנות כרטיס מסך ב3000 במקום לקנות קונסלת משחקים (בכל מקרה מי שמקיע סכום כזה מן הסתם זה לגרפיקה טובה למשחקים) - מה העלויות וההבדלים במחירים - מה אתם ממליצים לי לקנות - מה הכרטיס מסך הכי טוב של המחשב ושל הקונסולה (כמו שרשמתי בנושא ה-4 הבדלים בעלויות כמובן) - כל כמה זמן מעדכנים כרטיס מסך של קונסולה (כי לפי הידע שלי כרסיך מסך של מחש…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  25. קניתי DELL E248WFP - מדובר במסך 24 אינטש (עד היום השתמשתי במסך 17"), והבנתי שלעיתים במסכים גדולים צריך כרטיס מסך חזק שיתמוך במשחקים ברזולוציה גבוהה. לוח האם הנוכחי שלי הוא ASUS P5B וכרטיס המסך הנוכחי הוא BFG Geforce 8800GT OC2 512MB - מספיק חזק? אם לא, אבקש המלצות לכרטיס בתקציב שרשמתי שמתאים למערכת שלי (בפרופיל כתוב המפרט המלא אם זה משנה).

• 5 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.