כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כרטיס מסך של ATI בתקציב של 1500- 1700 בערך. אז אני מתלבט בין הכרטיסים: X1800GTO2 X1800XL X1800XT X1900GT איזה מהם הכי טוב בסטוק ואיזה הכי טוב ב OC?
-
- 11 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, אני אוטוט מתחיל ללמוד ולן החלטתי לרכוש מחשב נייד. עפ"י בדיקות עם סטודנטים גילתי שאני אמור לעבוד הרבה עם תוכנת סולידורקס לכן אני נדרש לכרטיס מסך טוב בכדי שהתוכנה תרוץ ללא בעיות. מצאתי כמה מחשבים ניידים שכל אחד מהם בעל כרטיס מסך שונה, לכן אשמח אם תדרגו לי הכרטיסים האלה מהטוב ביותר לפחות טוב: AMD Radeon HD 6470M 1GB NVIDIA® GeForce® GT 525M 1GB Intel HD 3000 Graphics AMD Mobility Radeon™ HD 6490M דרך אגב אם מישהו מכם מכיר את התוכנה אשמח אם תיסעו לי בבחירה טובה יותר. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך GTX560 TI (ע"פ המלצת חברי הפורום) ורציתי לשאול האם מישהו יודע אם ביחד עם הכרטיס מגיע גם מתאם 6 פינים? (מהספק שלי יש רק חיבור אחד של 6 פינים וצריך עוד אחד)
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן ביוס בכרטיס מסך גיגאבייט הורדתי את הביוס לדגם שלי בכרטיס מסך שמנסה לעדכן התוכנה של העידכון רושמת גרסת ביוס לא תואמת http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4155#bios
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
תקציב: 500~1000 חריגה מקסימלית: 200 שח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס: גיימינג כבד האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? לא חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: לא עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): מזומן\אשראי. לא רלוונטי מפרט של המחשב: http://img411.imageshack.us/img411/1058/18375099.png ספק: PRO 82+ איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): AOC 19 INCH הערות ובקשות מיוחדות: אין
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
לפני קניית מחשב צריך המלצה או דעה לגבי כרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
כרטיס Innovision GeForce 4 mx440 se 128MB DDR הוא טוב ?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום חברים המפרט המלא שלי נמצא למטה. אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך לכרטיס שיתאים לחוזק המחשב, כשדי ברור שאין טעם לקנות 8600 עם מעבד +AMD3000 . השאלה היא האם שווה לי להשקיע אפילו 1000-1500 שקל בכרטיס למחשב כזה, כשעוד שנה לכל היותר אני יחליף את הכל. אני משחק כרגע Titan Quest שעובד סביר. רציתי לשחק ב-Oblivion אבל זה לא ממש הלך. בתודה coldstorm
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אז יש לי תכרטיס הגעתי ל-OC הכי חזק שהוא עמד בו.. מה עוד אפשר לעשות? צריבת ביוס לכרטיס אחר תעזור? פתיחת צינורות עיבוד? משהו? יש איזשהוא משהו שאפשרי לעשות אותו? תודה
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי חברה , אני משחק המון. שמתי לב לאחרונה שהכרטיס מסך שלי יחסית מג'עג'ע במשחקים חדשים (CRYSIS וחבריהם). אני רץ על לוח ASUS STRIKER EXTREME, עם 2 GB RAM , (מוסיף עוד 2) על E 6600. אני כרגע עם X1900XT של GIGABYTE ... השאלה שלי - האם כדאי לעשות CROSSFIRE (והאם זה אפשרי בלוח שתומך בSLI) - שהריי אפשר למצוא את ה1900 יחסית זול ב EBAY. האם זה צריך להיות בדיוק אותו כרטיס (לא דגם , אלא חברה!) ,או שמא כדאי לי להביא 8800GT חדש..(דיירקטאיקס 10 וחבריהם).. אני מדבר כרגע מבחינת עלות וביצועים , אנא זרקו את מחשבותיכם. תודה! (הועד!)
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
חברה אני צריך את דעתכם בנוגע למסך המחשב הזה T710BH LG למישהו יש אותו?
-
- 13 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, קצת הקדמה קודם - אני עומד לרכוש מסך טלוויזיה, המטרה הסופית היא להשאיר את מסך המחשב הנוכחי שלי ובמקביל להשתמש במסך הטלוויזיה על מנת להרחיב את התצוגה הרגילה שלי. אני מעוניין בהצעות לכרטיס מסך שיתמוך בדבר כזה, בסופו של דבר אני לא צריך כרטיס מסך עם ביצועים למשחקים, מכוון יותר לכרטיס מסך שיאפשר לי לראות וידאו באיכות גבוהה ככל האפשר. אם יש איזשהם פרטים שצריך לספק קודם רק תגידו. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
איך לכבות את זה? זה אפשרי בכלל? הפיזיקה הזו מורידה FPS משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני תכננתי לקנות כרטיס טלויזיה די מזמן אבל חיכיתי לעבוד קצת בחופש ואולי לקנות פשוט טלויזיה. לצערי, לא מצאתי אף טלויזיה מתאימה בישבילי אז אני חוזר לרעיון של כרטיס טלויזיה. לפחות אם אני בכל זאת לא ימצא טלויזיה. אז ככה, המפרט שלי מצויין בצד והמסך שאני עובד איתו הוא ה-1970HR (החדש). האיכות תיהיה טובה בזמן צפייה בטלויזיה (ממיר של יס. לא יודע אם זה משנה)? אני מדבר על כרטיסי Low-mid range. אני לא רוצה להשקיע בזה הרבה כי אני מתכנן על פלזמה לחדר. אה ואיך תיהיה האיכות בהשוואה לטלויזית מקרן אחורי למשל? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מאוד שמריץ Windows 7 עם כרטיס מסך 220 של Nvidia. ניסיתי להחליף אותו בRadeon 4850 וציפיתי שיקח שתי דקות, אבל לצערי זה לא נגמר שם. עם הRadeon, המחשב פשוט לא זז. כשהוא סוף סוף מועיל בטובו לטעון את המערכת הפעלה, אי אפשר לפתוח שום תוכנה או חלון מעבר לTask Manager, שגם לו לוקח כמה דקות להפתח. ניסיתי לפתוח את הDevice Manager בכדי לבדוק אם הכרטיס בכלל מזוהה, אבל אחרי חצי שעה שהחלון לא נפתח נכנעתי. לפתוח דפדפן בשביל להוריד דרייברים זה רק בחלום, כי הדפדפן בכלל לא נפתח גם אחרי שעה. יכול להיות שהדרייברים הישנים של Nvidia מפריעים למערכת להשתמש בכרטיס? מעולם לא ראיתי משהו כזה. הייתי מפרמט, אבל המחשב לא שייך לי ואין לי רשות לעשות זאת. תודה על כל עזרה.
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בבקשה באתר פה זה מתחיל רק מגירסת 9500 מה אז אין כבר תמיכה לכרטיס הזה בבקשה תביאו לי דרייברים מעודכנים וחדשים הנה המפרט המלא של הכרטיס: ATI REDEON 9250 128MB AGP-8 חברה GECUBE הגירסה העכשווית של הכרטיס מסך שלי : 8.152 בבקשה הדרייברים האלה מהדיסק שקיבלתי והם ישנים בבקשה חדשים ומתאימים ~!!
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך במחשב של אחי, מ- GeForce FX 5400 למשהו קצת יותר טוב. חשבתי על ה- 6600 מיד שניה איפשהו (אם אתם מכירים אחד שמוכר תנו לי הודעה פרטית ) או על 6800 בתקציב של כ- 100 שקלים או קצת יותר אם זה יהיה שווה את זה. אז, אני צריך הצעות לכרטיסים זולים שיש איפשהו ביד שניה (כדוגמת סדרות 6 או 7 של nVIDIA) ושירוצו עם ספק 350W של Enermax. שיריצו משחקים אפילו על האיכות הגרועה ביותר - אבל שירוצו (מדובר על משחקים ישנים או לא הכי חדשים, לפני שנתיים שלוש +) נכון להיום אפילו משחקי רשת דיי אנונימיים רצים מעפן ++++++. תודה, ושבת שלום. עריכה: חיפשתי באמזון GeForce 6800 AGP, ותיראו מה קיבלתי, תוצאות של כרטיסים שמחירם 150-300 דולר. וואט דה הל?! מה הולך כאן? איך יכול…
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי GTS250 והוא מחובר בעזרת מתאם DVI-HD לטלוויזיה טושיבה 42WL66 FULL HD ולא משנה איזה רזולוציה יש בריחה של הקצוות מכל הכיוונים. מה לעשות? במסך הרגיל שהוא מחובר באותו חיבור אין בריחה של תצוגה[br]פורסם בתאריך: 12.08.2009 בשעה 15:56:59 תכלס איך הכי כדאי לחבר את המחשב לטלוויזיה?עם הכבל HDTV שנותן לי או SVIDEO או קומפוננט או בHDMI? עריכה: טוב בSVIDEO רואים ממש גרוע. קומפוננט לא ניסיתי ובHDMI יש בריחה של תצוגה. מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לפני שבועיים קניתי את ה9600xt של sapphire לפי מה שהבנתי הכרטיס אמור להיות ככה http://www.pc-shop-waf.de/pc-shop-waf/ebay/Grafikkarte/9600xt256.jpg אבל מה שיש לי נראה http://graphics.tomshardware.com/graphic/20030416/radeon_9600-01.html כמו ה 9600pro יכול להיות שעבדו עליי?
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
זאת שאלה קצת מוזרה לא ממש ידעתי באיזה פורום לשים את זה, אבל הפורום הזה ניראה לי הכי מתאים עד עכשיו הכרטיס מסך שלי היה מחובר לטלוויזיה בכרטיס מסך שלי יש יציאה של s-vdieo 7 pins השתמשתי במפצל שהצד שמתחבר למחשב הוא s-video 9 pins ובצד השני יש 2 יציאות line in ו-2 יציאות lint out פעם אחת rca ופעם אחת s-video לכל אחד הכבל הזה נהרס לי והבנתי שאי אפשר לקנות אותו ומאוד קשה להשיג אותו. רציתי לדעת אם למישהו יש פתרון או שפשוט יש לו כבל כזה והוא לא משתמש בו ויכול לחלוק אותו איתי
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של AMD - K8T Neo: אני מתלבט בין: 1. X800-XT 256MB DVI +VIVO 2. xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3 מה דעתכם ? האם שניהם עובדים אותו הדבר על לוח האם שהזכרתי ? איזה ספק צריך ? 400 מספיק ? האם אני אראה שיפור מהכרטיס שברשותי ASUS 9800XT 256 ? תודה לכל מי שיענה
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
19" LG F900P NEW Flatron Monitor + USB Hub
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני צריך לדעת אחת ולתמיד איזה כרטיס מבין כל המודלים של ה-6800 הוא הטוב ביותר (תנו אותה בדירוג לפי הכי טוב ויצרנים בבקשה ) וגם איפה אפשר למצוא את המחירים הכי טובים בשבילו?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-