כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב בן 4 עם כרטיס NVIDIA 5200. קניתי משחק מחשב הדורש כרטיס NVIDIA 6200 ומעלה והמחשב שלי תומך רק ב AGP 4 (אפילו לא 8). מישהו יודע איפה למצוא כרטיס כזה- אפילו ביד שנייה?
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם ההגדרות.. הראדון כמו שאתם בטח יודעים מוגדר עד X8 ואצלי זה על 4X ואי אפשר לשנות את זה ל-8X, זאת אומרת, אני משנה את זה ל-8X עושה ריסטרט והווינדוס לא עולה.. אם הבעיה מוכרת לכם עזרו לי בבקשה! תודה מראש. נ.ב יש לי ראדון 9700 לא פרו.
-
שלום! שמי רועי אני חבר חדש-ותיק בוא נומר קיצור יש לי 2 שאלות יש לי כרטיס מסך NVIDA GeForce2 MX/MX 400 היתי רוצה לדעת אם יש לסוג כרטיס מסך זה דרייברים? ואם כן האם שווה להתקין? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי חברה , אני משחק המון. שמתי לב לאחרונה שהכרטיס מסך שלי יחסית מג'עג'ע במשחקים חדשים (CRYSIS וחבריהם). אני רץ על לוח ASUS STRIKER EXTREME, עם 2 GB RAM , (מוסיף עוד 2) על E 6600. אני כרגע עם X1900XT של GIGABYTE ... השאלה שלי - האם כדאי לעשות CROSSFIRE (והאם זה אפשרי בלוח שתומך בSLI) - שהריי אפשר למצוא את ה1900 יחסית זול ב EBAY. האם זה צריך להיות בדיוק אותו כרטיס (לא דגם , אלא חברה!) ,או שמא כדאי לי להביא 8800GT חדש..(דיירקטאיקס 10 וחבריהם).. אני מדבר כרגע מבחינת עלות וביצועים , אנא זרקו את מחשבותיכם. תודה! (הועד!)
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם אלה התוצאות שקיבלתי ב aqua mark ניקוד כולל 46000 gfx 6250 cpu 8486 יש לי פנטיום 4 עם מעבד 3ג 5120 מגה זגרון ורדאון 9800פרו האם זו נחשבת תוצאה טובה במפרט הקיים?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
חברה אני צריך את דעתכם בנוגע למסך המחשב הזה T710BH LG למישהו יש אותו?
-
- 13 תגובות
- 706 צפיות
-
-
עכשיו יש לי תכרטיס הזה 7870 בוסט מהקנייה הקבוצתית. קניתי טלוויזיה חדשה 4K הכרטיס תומך בזה? אני לא חושב . עשיתי עידכון לכרטיס מסך הכל טוב ויפה פתאום קיבלתי מסכים כחולים ועכשיו עברתי פה בפורום ראיתי עידכונים של AMD ואז ראיתי שהרבה אנשים סבלו מזה אז כן אני כמו כולם גם מחקתי את זה וחזרתי להגדרות ישנות עד שיצא עידכון טוב. בהתחלה חשבתי שזה מהטלוויזיה כי כל פעם שהייתי משחק בהגדרות של הכרטיס היה קופץ לי חלון כחול ואומר לי שהתוכנה של הכרטיס מסך לא עובדת טוב. עכשיו השאלה היא כזאת האם הכרטיס 7870 בוסט תומך ב4K? כאילו יש לי גם מסך של DELL ליפני שנה הוא 1080 FHD. אני עובד עם 2 מסכים המסך הגדול ליראות סרטים והשני של DELL למשחקים. עכשיו השאלה הי…
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איזה כרטיס מסך יותר טוב Geforce 8800 Ultra 768MB או ATI HD 4850 512MB תודה ויום טוב.
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מאוד שמריץ Windows 7 עם כרטיס מסך 220 של Nvidia. ניסיתי להחליף אותו בRadeon 4850 וציפיתי שיקח שתי דקות, אבל לצערי זה לא נגמר שם. עם הRadeon, המחשב פשוט לא זז. כשהוא סוף סוף מועיל בטובו לטעון את המערכת הפעלה, אי אפשר לפתוח שום תוכנה או חלון מעבר לTask Manager, שגם לו לוקח כמה דקות להפתח. ניסיתי לפתוח את הDevice Manager בכדי לבדוק אם הכרטיס בכלל מזוהה, אבל אחרי חצי שעה שהחלון לא נפתח נכנעתי. לפתוח דפדפן בשביל להוריד דרייברים זה רק בחלום, כי הדפדפן בכלל לא נפתח גם אחרי שעה. יכול להיות שהדרייברים הישנים של Nvidia מפריעים למערכת להשתמש בכרטיס? מעולם לא ראיתי משהו כזה. הייתי מפרמט, אבל המחשב לא שייך לי ואין לי רשות לעשות זאת. תודה על כל עזרה.
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח עם 2 חריצי PCI-E מדגם MA790X-UD4P שתומך בCF אבל יש לי GTX260 ועוד סתם כרטיס שזרוק אצלי בצד 9500GT DDR3 האם אפשר לעשות איתם ככה שה9500GT יעבוד רק ככרטיס פיסיקס? והאם שווה בכלל לשים את ה9500GT ככרטיס כזה?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
איזה מבין השתיים שווה יותר לקנות ; http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5682 או http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4758 אני יודע שבראשון יש מערכת קירור ושתיהם אותו מחיר ולכן הוא יותר מושך אבל השאלה היא אם עדיף Sapphire על Connect3D (שלא שמעתי עליהם עד עכשיו) תודה.
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום חברים, האם למישהו ניסיון עם המסך Asus MW22IU? האם מומלץ? רונן
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בכרטיס טלויזיה למחשב שלי, ע"מ שאוכל לחבר את הממיר למחשב ולראות בצד המסך... מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב ? אין לי טעם בכרטיס יקר או משו, רק אחד איכותי שיעשה את העבודה :-) תודה מראש, חן.
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
לא למשחקים אבל שיוכל להריץ משחקים שיצאו עד 2006. ושיוכל להריץ בריל: http://www.youtube.com/watch?v=tSSdljODC_0 http://www.youtube.com/watch?v=eYU4QA-ddOA&mode=related&search= תקציב - 600 גג. רצוי בסביבות 400-500. למחשב חדש, ללא OC. האם צריך 512MB או שאפשר להסתפק ב-256MB?
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירה בין שני הכרטיסים ולמה הבחירה הזאת עדיפה?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
לאחר שהתחדשתי לי ב GTX 295 רציתי לשאול שאלה שמענינת אותי למי שכבר יש את הכרטיס ויכול להשוות זאת על הכרטיס הנ"ל ישנם 2 סוגי לדים המציינים 2 דברים שונים לד אחד = ירוק / אדום = המציינת האם הכרטיס מסך מקבל מספיק כוח מהספק. לד כחול = למי שיש ריבוי כרטיסים לד זה מראה איזה מהם הוא הראשי המוציא סינגל למסך. עכשיו אצלי הלד הזה דלוק לאחר שמחובר ל DVI Primary כבל Dual-Link מבלי שיש לי SLI חוץ מהכרטיס עצמו האם גם אצלכם זה ככה?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הבהרה: זוהי אינה הודעה של קניה\מכירה, זה הודעה של בקשת עזרה בכמה כסף מומלץ למכור GeForce 4 MX440, יד שניה לאחר 3 שנים - אין שום תקלה. בברכה,
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קיבלתי מחנות זיכוי כספי על סך שווי הכרטיס הקודם שלי 8800GTS 640MB ועכשיו אני רוצה להביא את החדש.... מישהו יכול לומר לי איזה הכי כדאי להביא?(חוץ מBFG-הם לא עובדים מול היבואן שלהם) חשבתי על EVGA 8800GTS 512MB SSC...נראה לי שהוא הכי חזק בשוק כיום אני ישמח לשמוע עוד המלצות
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
התקציב הוא 3500 עד 4000 כולל מסך 22 הרדיסק בין טרה לחצי המטרה משחקים ברמה גבוהה
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
בעיה שלי היא שהמחשב שלי מזהה את המסך וכתוב את דגם המסך proview 17-inch 769/769N ואני לא מצליח להגדיל את ההרצים במסך שלי! כיד לשפר את ה כ fps ב - cs אני כבר ניסית להוריד את ה reforce אבל הוא כותב לי שאין לי מוניטורים פנויים על המחשב ואז הורדתי את ה RivaTuner ואבל אני לא מוצא את הגירסה אם האפשרות להגדיל את ההרצים ואני לא יודע מה לעשות אז אם משהוא יודע משהוא לגבי זה או יכול לעזור לי שיפנה עלי פה~! תודה D:"
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ברשותי המצלה C2ZOOM של אולימפוס וכרטיס מסך RADEON 8500 LE של הרקולס יש מצב כלשהו שאני אצליח לגרום למצלמה לתפקד כמצלמת רשת?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, AGP בגלל שיש לי לוח אם ישן, הסתכלתי על ה7600GS של אסוס, וראיתי שיש שתי גרסאות, אחת רגילה ואחת SILENT, שהיא בעצם עם גוף קירור ללא מאוורר, רציתי לדעת אם זה מקרר באותה מידה או שצפויות בעיות התחממות אם אני אקנה אותו (אני לא מתכנן overcloak). ... בנוסף הספק כח שיש לי כרגע במחשב הוא 300W של HEC, האם זה יהווה בעיה? תודה
-
- 13 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
ראיתי בפנדה את הכרטיס הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1092&products_id=6940 זה כרטיס מסך רק ל-OC? מה הכוונה ב-8 צינורות פתוחים?
-
התמונות שיש באתר של skypc הם אמיתיות והגיעו מהחברה עצמה ספקרל... אז אין מה לדאוג מגיע בדיוק כמו בתמונה עם מסך LCD קטן ואותם מהירות וכל שאר הנתונים... ואם אני לא טועה הוא אמור להגיע עם קופסא שחורה ! כמו של גרסת הGTS http://skypc.co.il/pl_product~CALIBRE--P888~8~0.htm אז אין מה לדאוג למי שהזמין אותו.. תהנו חברים... המנהלים לא נעול בבקשה !!!
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-